Julekvelden 2013

Julekvelden 2013 er nå over! Jeg startet juledagen med noen episoder av Lost på skjermen. Det burde heller vært en julefilm, men akkurat nå er det skikkelig spennende i serien! Etterpå dro jeg på butikken sammen med kompisen min, Kristoffer. Han bor og jobber i Tynset, men er på ferie her. Vi måtte på butikken fordi vi skal lage pepperkakehus i morgen. Vi er begge elendige på kjøkkenet, så kanskje jeg skal endre litt på måten jeg skriver. Med “lage”, mener jeg pynte, haha! Vi skal også høre på julesanger, så det blir koselig. Gleder meg!

Dessverre viste det seg at Kiwi var stengt, men vi dro til nabobygden for å gjøre litt innkjøp der. Det tok litt ekstra tid, så jeg ble litt forsinket på en annen ting jeg skulle på. Jeg dro på julefeiringen som psykisk helse her i kommunen min arrangerer. Jeg følte de ville trenge en ekstra hjelpehånd, så det var virkelig en god følelse å stille opp. Jeg jobber som en servitrise på restaurant, så det var på tide å vise hva jeg kunne utenfor jobben. Haha! 

Jeg så noe kjent på veggen! Husker dere plakaten jeg lagde til dem forrige måned? Den har de hengt opp og var så fornøyde! Det gjorde meg skikkelig glad!

Var så koselig inne der!

Først ble det servert gløgg, men det gikk jeg glipp av siden jeg ble litt sen. Til middag var det ribbe og julepølse. Deretter var det riskrem og moltekrem. Deretter var det STOR bløtkake, div julekaker og kaffe. Gjett om jeg ble mett da! Veldig mye søtt og godt!

Det var slik at alle skulle ha med en gave, så skulle vi bytte. Gøy!

Vakre, Tove deler ut gaver! Hun er en så fantastisk person som jeg har respekt for! Etter feiringen var slutt og vi hadde ryddet, ble hun med hjem til meg. Alle blir så glade når Tove kommer inn døren! 

Svanhild og Tove.

Dette fikk jeg i gave:

Fikk masse julestemning når jeg var der! Vi sang mange fine Norske julesanger.

Etterpå dro jeg hjem til min egen familie og feiret der. Vi var hos bestemor. Anders var der også, pyntet opp i dressen. Vi ser hveandre så sjeldent! Har faktisk en veldig morsom historie å dele med dere. Noe som skjedde når jeg kun var seks år gammel. Det var vinter og Anders var så glad i å hoppe på slalom eller noe lignende. En vinter når han bodde her, så hadde han laget et gigaaantisk hopp. En dag når han var borte hadde jeg besøk av en venninne. Vi likte så godt å leke oss i snøen sammen, derfor lagde vi en snøhule gjennom det store hoppet hans. Dagen etter raste hele greia. Anders ble såå sur og forbanna! Ingen hadde sett han så sur før! Jeg husker så godt jeg satt og så på Powerpuff jentene når han braste inn med et stort sinne, slo av tvn og gikk bananas! I alle år har han brukt dette mot meg. Haha!

Bjørn og pølsehunden, Liva!

Anders deler ut gaver. Jeg fikk masse fint! Jeg ønsket meg ingenting, men jeg fikk likevel så masse fint! Så klart skal jeg vise dere. Jeg må sitere noe tanten min sa: “Det er en grunn til at jeg ga deg krem og ikke penger. Jeg vet at pengene kommer til å gå til fallskjermhopping! Jeg vil ikke være med på å sponse dødshendelsen din” Haha! 

Så masse søtt! Jeg har spist så sykt masse julegodt i dag. Det er så sjeldent jeg sier nei til julekaker, men det kan fort bli for mye. Noen juleøl smakte heller mye bedre!

Bestemor åpner pakker:)

Bjørn er så interessert i alt som har med natur å gjøre. Han ble glad for boken han fikk om Humler. Han har faktisk enda en pølsehund som heter Humla. Hehe!

Senere dro jeg til Aebykier. Fikk veldig fin gave og (delvis) kort. Fikk et kort hun skulle sende meg når hun var i Bolivia (som er ett år siden). Jeg fikk også et annet kort som var EKKELT. ÆSJ. Haha! Jeg vet ikke om jeg tørr å dele det på bloggen fordi jeg har selv vært med på å lage det. Flaut, men det er over tre år siden da, haha. 

Når jeg skulle gå turen ned til Aebykier var det som en isbane hele veien. Jeg gikk veldig forsiktig, og klarte meg fint. Helt til jeg skulle gå ned en trapp på 4-5 trappetrinn ved siden av huset hennes. Da datt jeg stygt og mistet alt jeg hadde med meg. Jeg hadde så vondt at jeg ble liggende på bakken i ti minutter. Noen kutt, skrubbsår og blod, men fikk den beste legehjelpen når jeg først klarte å reise meg og kom inn. Jaja, det går så bra nå! 

5 kommentarer

Siste innlegg