De siste dagene + ønsker

Innlegget er i samarbeid med Sheinside.com

Hallo! Jeg har vært litt opptatt de to siste dagene, så jeg har ikke fått blogget så mye. Nå som jeg skal få dette ned, så husker jeg ikke helt hva jeg har gjort! Haha. Jeg har blant annet jobbet en dag. Jeg har også vært på fest med sykt koselige folk…. som resulterte til at jeg var veldig dårlig neste dag. I går møtte jeg Stig. Vi hadde litt å snakke om, men så dro vi til en kamerat av oss senere. En kamerat jeg ikke har vært på besøk hos på 4 (!!) år. Det var virkelig på tide å ta seg en tur da ja. Han ble virkelig overrasket når han så oss på døren! Vi hadde det så koselig med å sitte i stuen med tente lys og kortspill. Moren hans som er så grei var også med.. og hun vant! 
Senere på kvelden besøkte jeg en nabo av meg som virkelig har en søt hund! Leo var så klart med, så de to hannhundene løpte rundt og lekte seg som bare det. Hehhe, det var gøy å se!

Ellers har jeg tittet litt på Sheinside.com og virkelig funnet masse fint! Noe jeg virkelig vil ha sendt hjem. Hva syns dere? Noe dere kunne tenkt å klikke hjem?
 

Fra venstre: 1 HER  –  2 HER  –  3 HER  –  4 HER  –  5 HER  –  6 HER  –  7 HER  –  8 HER  –  9 HER  –  10 HER  –  11 HER  –  12 HER  –  13 HER  –  14 HER  

8 kommentarer

Siste innlegg