the wedding

Vi spoler litt tilbake i tid til da tanten min hadde bryllup i Filippinene. Hun hadde et helt fantastisk bryllup som ikke kommer til å bli glemt på en stund. Jeg var brudepike i bryllupet, så jeg fikk dessverre ikke muligheten til å ta noen fine bilder. Jeg fikk nesten ikke tatt noen bilder. Jeg ga kameraet mitt til mamma, som ga det til noen andre. Når jeg så på kameraet når jeg fikk det tilbake var det noen bilder der. Hvem som har tatt dem vet jeg ikke, men jeg poster dem! 🙂

Hun hadde leid inn noen stylister som sto for hår og sminke. Noen dager før bryllupet kom denne mannen for å prøvesminke bruden. Eller kanskje jeg skal si henne siden han(hun) foretrekker det. Veldig søt, homofil stylist! Han var full av humor, likte han virkelig!

En liten shoot på suiten. Hun hadde fult av kameraer rundt seg hele dagen. Slitsomt, hehe. På bildet er det bruden Evan, og moren hennes (bestemor).

Stylisten var virkelig bak hælene hennes hele tiden, og ja, linselus. Haha.

Det store øyeblikket i et bryllup. Olav fortalte meg i ettertid at han ikke kunne gå nærmere når han skulle kysse henne fordi underskjørtet var i veien. Haha.

Hektisk i stuen! Vi var på The Grand Hotel forresten 🙂

Stylisten var så morsom! Her driver han å fikser håret til Alexander, men han gjorde navnet om til Alexandra. Han drev hele tiden å ropte:- Alexandra! Alexandra! Kom hit! 
Ja på Norsk, hehe.

Nasjonaldrakten for guttene.

Til venstre bilde har vi, Wilson og han stylisten som jeg ikke husker navnet på. Wilson var virkelig kul! Han var dekoratøren i bryllupet. Virkelig koselig å snakke med! Vi skålte og hadde det kjempe gøy og lo. Til høyre bilde har vi noen familiebilder.

Kirken.

Til venstre har vi så klart ekteparet. Til høyre har vi bryllupsplanleggeren.

4 kommentarer

Siste innlegg