hade for denne gang

Det verste jeg vet er å si hade. Jeg hater det. Som flere ganger skrevet -tiden gikk så fort når jeg var i Filippinene. Det virket som jeg sa hei og rett etterpå hade. Jeg kan heller ikke si når jeg kommer tilbake, for det vet jeg ikke. Siste dagen min tok jeg hade-runden og sa hade til alle. Det tok sin tid. Det var trist, men koselig å høre at de ikke kom til å glemme meg ♥

Naboer. De kjører også tyrsikad. Greie gutter!

Det pleide å være så fint her…. men så kom kjøpesenteret rett ved siden av. De rev ned all den fine naturen, og bygget det gigantiske kjøpesenteret med hoteller rundt. 

En byggefyr og han som alltid kjører meg på trysikad. Uff, jeg er så dårlig på navn. Jeg kjenner ikke han i blå genser, men han sa at han alltid så meg gå rundt. Han sa han kom til å savne og se meg gå rundt, haha. Jaja, koselig det! Han ved siden av roper alltid i øret mitt av en grunn, hehe, men han har syk humor! Det er også en nabo. 

Disse så jeg hadde med kamera så det neste jeg hørte var: – PICTURE, PICTURE, TAKE A PICTURE!

Belle og Harphy. Utrolig snille mennesker som jobber på Fridays. Veldig usikkert om jeg får se dem igjen. Belle skal(skulle) flytte til Ohio fordi hun har kjæreste der. Hun fikk akkurat vite en sjokkerende nyhet, så nå vet hun ikke. Harphy skal oppfylle drømmen sin og dra på krus for å jobbe! Vil savne dem begge.

Yan, April og Nokkie. Åå, jeg digger virkelig disse tre musketerene! Jeg har kjent dem alle siden forrige gang jeg var her. Flott gjeng! April elsker virkelig melkesjokolade. Jeg hadde med en pakke melkesjokolade inn på Fridays. De skulle bare smake en liten bit, men før jeg fikk snudd meg tilbake var hele pakken borte. De er også så søte når de skal utale ”melkesjokolade”. Flott gjeng ♥

Yan. Åhh, hvor mye tid har ikke vi brukt på å snakke om mat. Vi begge elsker mat. Jeg har snakket mye om Norsk mat og vist han bilder. Han har så lyst til å komme hit for å smake maten vår, hihi! Jeg syns så synd på han fordi alle på Friday’s sier han må slutte å spise så mye. De bare tuller så klart, men likevell. Han bryr seg ikke da fordi han elsker mat. Jeg føler med han. Jeg har også fått kommentarer om at jeg har lagt på meg så mye, og at jeg var mye penere forrige gang jeg var der. Haha, men slik er Filippinske folk -ærlige. Litt for ærlige noen ganger, men det går bra. Man må tåle å få slike kommentarer slengt opp i trynet når man er der. Jeg og Yan er veldig enige om et ordtak ”Life’s too short to be in a diet”.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg