converse

I dag fikk Veronica meg til å til kjøpesenteret. Det er bare 100m, men jeg pleier alltid og ta trysikad. Haha. Det er bare en liten stubb, men med steikende sol så virker det en evighet å gå. I dag er det heldigvis litt skyer på himmelen. Vi dro til Abreeza og kjøpte oss først noen converse! Endelig er jeg eier av lave converse! Det er så billig, eller alt er billig her. De kostet kun 1800 peso, som tilsvarer 257 kr! (Ja, de er ekte).

Vi spiste også på Jollibee. Jeg elsker maten der, og spiser der nesten hver dag! Jeg bestile to burgere til meg selv + drikke og litt til Veronica. Av alle ting så fikk jeg spagetti på brettet mitt, to porsjoner. Hvor kom det fra? Jeg betalte iallefall for det. Liker ikke spagetti en gang. 

En dame lurte på om hun kunne få posen vi hadde skoene våre i (som dere se på bildet). Ja, hvorfor ikke. Hun ble kjempe glad! Smile fra øre til øre. Hehe.

Veronica kjøpte seg lave blå.

Jeg kjøpte hvite! :DD

Jeg kjøpte også denne Batman genseren i den største størrelsen, selv om jeg ville hatt den større. XL her i Filippinene er M her i Norge. Jeg ble så flau når jeg skulle kjøpe denne genseren. Jeg går i butikken og er helt i min egen verden. Plutselig snubler jeg i et jævla ”vær forsiktig, vått gulv” -skilt. Man ikke plasere et skilt midt på gulvet!

7 kommentarer

Siste innlegg