københavn

(Fjerde gangen jeg skriver dette innlegget siden internetten kobler seg ut hele tiden)

Når jeg og mamma skulle ordne med bagasjen vår på Gardermoen var det en virkelig frekk dame bak disken. Ansatte på en flyplass skal være hjelpsomme mot andre passasjerer når de spørr om hjelp. Det sto en mann før oss i køen som kort sagt var litt lost og skjønte ikke helt det med å sjekke inn før man skulle sende inn bagasjen. Boarding pass osv. Dama bak disken som skal hjelpe ble sint på han fordi han ikke skjønte systemet. Hun var så stiv i annsiktet, det var ikke et halvt smil å se. Hun reiste seg opp, pekte på maskinen han skulle ordne boarding passet, og sa at dette må til og med du skjønne. Det var lang kø, mannen var fortvilet, og dama ble bare enda mer sint. Hun hevet stemmen og til slutt gikk mannen til noen andre. Til og med vi hadde glemt å ordnet med boarding pass, og da ble hun enda surere. Mamma og den utrivelige dama stod rett opp i trynet på hverandre. Mamma sa hun ikke trengte visum fordi hun var Filippinsk (siden vi er der over 21 dager). Det skjønte så klart ikke dama. Så ble det et nytt problem, hvorfor hadde ikke jeg visum? Mamma ga seg ikke å kjeftet tilbake. Jeg trenger heller ikke visum fordi jeg er med henne og er datteren. Til slutt ga dama seg. Helt til slutt før vi skulle gå videre til sikkerhetsjekk sa jeg: -Du burde virkelig prøve å få et lite smil på trynet ditt! 🙂

Selv om jeg møtte en ansatt som ikke var så særlig trvielig er det mange som er det! Dette var bare en. Det ble litt handling når jeg kom inn på Duty Free. Jeg har kjøpt en av parfymene til Bieber. De hadde ikke ”utstillings modellen”, men jeg vet den lukter godt. Jentene i klassen min sprayer seg alltid med en JB parfyme etter gymmen. Den lukter jo himmelsk, haha! Har hørt at han skal komme ut med en tredje parfyme. Det er sikkert gammelt nytt, men hei ta litt hensyn til jenta som mistet internetten pga flommen. Har også hørt at Fotballfrue er gravid. Hehe.

Favoritt tyggisen min! Kjøpte også masse Toblerone. Sjokolade<3

Når er vi i Danmark, København. Jeg var SÅ trøtt på flyet. Jeg har ikke sovet i natt. Jeg satt ved siden av en mann som hadde flyskrekk stakkar. Jeg var så trøtt at jeg alltid bikket til side. Det var jo også et bitte lite SAS fly med trang plass. Plutselig bråvåknet jeg, da var hodet mitt på skulderen hans. Da ble jeg flau! Haha. Er så vandt med å ha mamma ved siden av meg.

Nå venter jeg bare på å få gå på flyet. Singapore Airlines blir neste. Denne flyturen til Singapore varer i 13 timer! Det blir nok sett mange filmer på flyet. Jeg syns faktisk det er denne flyturen som er kortest fordi du har så mye å gjøre. Jeg pleier alltid å spille Mario. Heeelt til jeg kommer til en level jeg ikke klarer, da blir jeg pissed.

Jeg var sliten, trøtt og gretten, men en kaffe hos Starbucks fikk jeg mye energi av!

Jeg skjønner ikke hva det er med forholdet mellom meg og solbriller. De blir alltid borte for meg, ellers så klarer jeg å tråkke/ sette meg på dem. Jeg fant noen helt lekre briller hos Ray Ban, Dior alle de merkene du må frem med noen tusenlapper for. Hva skal jeg med det? De blir mystiskt borte uansett. Tror jeg har et spøkelse i huset eller noe. MEN jeg fikk øye på H&M, så da ble det noen billigbriller fra der. Kjøpte også noen fra en annen butikk.

Jeg føler jeg venter, venter og venter hele tiden. Jeg er så lei av å stå i kø!

Magen må bli full før jeg går på dette flyet. Jeg er egentlig ikke så veldig glad i flymat, men jeg spiser det (selv om jeg ikke liker det)

Da blogges vi enten i Singapore eller i Filippinene!

6 kommentarer

Siste innlegg