gardermoen

Hei dere! Først vil jeg bare si at nå er det en ny kategori som dere finner under headeren som heter ”Filippinene 2013”. Der kommer alle bilder fra turen til å komme. I dag gjorde jeg pakkingen min ferdig. Fikk noen kommentarer på at jeg ikke bør pakke så mye siden jeg helt sikkert kommer til å shoppe et lass! Dere kjenner meg så godt, haha. Jeg pakket ut over halvparten av det jeg hadde i kofferten. Blant annet hadde jeg med et par av Jeffrey Campbell, de skoene er jo helt enorme og tar masse plass. Dere fikk meg på en fornuftig tanke. Jeg pakket ut nesten alle tingene mine. Deretter fylte jeg kofferten med masse (sommer)klær som ikke passer. Jeg skal til et sted som heter Banate hvor det er mange barn som ikke har så mye. Jeg kan ikke vente med å se smilene deres, og hvor lykkelige de blir over det jeg skal gi bort. Godteri skal dem så klart også få, men det kjøper jeg der.

Det ble noen kofferter med. Den grønne kofferten tok jeg med fordi jeg vet jeg kommer til å handle mye. Jeg får sikkert ikke plass til alt i min rosa koffert. Akkurat nå er den grønne kofferten full av Norsk sjokolade som vi skal gi bort. 

Nå har jeg kommet til Gardermoen og venter bare på å dra. JEG HAR REISEFEBER. Bussturen hit var det eneste jeg tenkte på -PIZZApizzapizzapizza!

Så klart ble det en tur til Peppes da.

Her sitter vi nå. Helt alene, ensomme? Neida! I øyebliket sitter det masse mennesker her..

Mamma

SUPERMANN

Jeg har sååå reisefeber. Jeg vil dra NÅ! Gleder meg masse til jeg sitter på Singapore Airlines for da kan jeg se filmer. Liker at de har de nyeste filmene!

Driver med nattgymnastikk på Gardermoen. Ikke rart folk titter rart på meg. Haha! Tidsfordriv.

9 kommentarer

Siste innlegg