etter en måned

Hvordan går det med treningen? Heheheheh. Den startet bra de tre første dagene, men nå etter en måned er jeg dritt lei. Hadde en litt lang ferie borte fra treningen i to uker fordi det var så kjedelig, haha. Kostholdet? Jeg har ikke ord for hvor lite jeg bryr meg. Burger og pizza er skolematen min, og jeg spiser stort sett godteri og all junkfood hjemme. Kalorier driter jeg i. Treningsfolka sier det er så gøy med trening når du først kommer inn i det. HAHAH. Jeg er en person som hater å bevege på meg, og jeg hater å bli sliten, men jeg prøver da, så det er litt positivt i det.

Klarte å manne meg opp til å kjøpe nytt kort, så nå har jeg ikke valg, nå MÅ jeg tilbake til treningen med Ingrid. Herlighet, jeg får det til å høres ut som det er like ille som verdens undergang. Neida, det er så gøy:)):)

Jeg og Ingrid trente med kameraten vår, Hadi en gang. Det var helt umulig. Vi gjorde alt annet enn det vi burde ha gjort. Vi skravlet, lo, tok poseringsbilder og hadde det kjempe gøy. Trening ble det ikke mye av da, hehe!

Vi har det så gøy på glattisen!

Grunnen til at vi trener (selvom det er drit kjedelig) er for å holde oss litt sosiale! Jeg og Ingrid er begge usosiale og er ikke i den beste formen (haha), så litt trening har vi godt av!

Siste innlegg