filmer jeg har sett i det siste

Stardust: I dette eventyret håper Tristan å vinne hjertet til en vakker pike, og han lover å hente et stjerneskudd til henne. Men stjernen viser seg å være en himmelsk skjønnhet. En film jeg likte utrolig godt! Terningkast 6.

So Undercover: Dette er den nyeste filmen av Miley Cyrus. Det er helt sikkert mange som liker den med tanke på at de sikkert er en fan av Miley. Jeg syns ikke filmen var noe særlig bra. Blant annet fordi den var veldig ”wanna be” Miss Undercover filmen med Sandra Bullock. Filmen handlet om at FBI ansetter Molly Morris (Miley Cyrus) til å gå undercover på et college. Da må hun forvandle seg fra en veldig tøff, streetwise privatetterforsker til en overfladisk rosajente. Hun blir satt på oppdrag og med flere mistenkte på listen hennes, oppdager Molly uventet at ikke alle er som de ser ut til å være, inkludert seg selv. Jeg likte ikke filmen, og den får terningkast 3/ 2

Cafê: Det skjærer meg i hjertet å gi en film som Jennifer Love Hewitt er med i terningkast 1. Filmen var helt tragisk dårlig at jeg har ikke ord. Den handler om en kafê som folk går til for å dele livet sitt. Det var en kunde som plutselig fikk en chatsamtale på pcn sin. Det var en jentunge som tydligvis var en ”avatar”. Hun ga han et oppdrag siden han var en utvalgt avatar. Handlingen var bare helt på trynet dårlig. Terningkast 1. 

Love  And Other Drugs: Jeg likte denne filmen utrolig godt! Den kjekke og sjarmerende Jamie faller pladask for Maggie. Maggie er en kvinne som ikke lar noe eller noe kommer nær seg. Dette skyldes at hun har en sykdom hun ikke nevner til offentligheten. Sammen trodde de aldri at de skulle falle i kjærlighetsfellen. De oppdager at deres intense kjemi er mer verdt en drugset som er på markedet. Terningkast 5.

Not Another Teen Movie: I et veddemål prøver en fotballhelt ved John Hughes High School å gjøre en bebrillet grå mus til avslutningsballets dronning i denne røffe parodien. Ureakistisk og forutsigbar film. Terningkast 3/ 2.

Forgetting Sarah Marshall: (Beklager skrivefeil i overskriften). Peter Bretter var super forelsket i kjæresten sin som var den store superstjernen, Sarah Marshall. En dag blir han dumpet for en annen. Han tar det veldig tungt, men drar på ferie til Hawaii for å prøve å få andre tanker. Der møter han tilfeldigvis Sarah Marshall og den nye typen. Han får også øye på en annen vakker jente. Terningkast 4.

Blind Dating: Det er ikke enkelt å finne den ene, når man ikke kan se noen ting! Danny er intelligent og selvsikker. Han ser bra ut ? men selv kan han ikke se noen ting. Terningkast 4/ 3.

I Hate Valentine’s Day: Nia Vardalos og John Corbett i en ny komediesuksess. Nia er en romantisk eier av en blomsterbutikk. For å ikke bli såret, har hun maks fem dater med samme fyr. Terningkast 3/ 2.

Siste innlegg