nytt familiemedlem, leo

Hei! Nå kommer de etterlengtede bildene av… Leo! Det har ikke gått opp for meg at jeg har blitt ”mamma” enda. Jeg har blitt så glad i han, og i skrivende stund ligger han på fanget mitt og sover. Han sover i senga mi hver natt. Jeg har ordnet en seng til han i senga mi som er over putene slik at jeg ikke skal legge meg på han. Men han liker best å sove i armkroken min! Akkurat nå er han bare litt over 9 uker, så jeg jobber med å få han husren. Det er et lite problem om vinteren med tanke på at det er så kaldt. Leo liker virkelig ikke snø og kulde! Det er sikkert. Derfor har vi skaffet en kasse som han kan gjøre fra seg i. Så fort det blir mildere ute skal den vanen bort! Men vi tar små steg med og ta han med ut. 

Han er virkelig en skjønn liten valp som alltid følger etter meg og hopper på fanget! Når jeg er på skolen går han rundt i huset og leter etter meg. Blant annet så tror han at jeg sover i senga, så han prøver så godt han kan å hoppe opp der. Jeg kan også si at han aldri er alene. Når jeg er på skolen, så er det stefaren min, Rune som blir barnevakt. Viss hele familien er borte, så er det bestemor (som er naboen min) som passer han.

9. februar dro jeg til Fredrikstad for å hente denne skjønne skapningen! Da dro vi innom to dyrebutikker hvor det ble brukt noen tusenlapper på godbiter, bur, shampoo, leker, halsbånd, flexibånd, bein, mat OSV. Ikke noe problem med at han har alt han trenger for å leve! 

Leo ♥♥

13 000 kr betalte jeg selv med god samvittighet!

Han heter ikke Odin Majestic (hahhah) lengre. Nå er det Leo! 

Ellers håper jeg alle har hatt en fin valentines day! Har ikke følt meg så alene i dag med tanke på at jeg har Leo! I morgen skal vi få ordnet forsikring på han. Ha en fortsatt fin kveld! Vi blogges.  

35 kommentarer

Siste innlegg