den store nye trenden i asia

Sist jeg kan huske var det sirkellinser som var den store trenden i Asia. Nå er det falsk tannregulering! Tennåringer kjøper falske regulreinger i butikken, eller lager de selv av materiale de finner hjemme. Disse kommer i forskjellige design som Hello Kitty og Mikke Mus blant annet.  Reguleringene må selvfølgelig limes på. Denne populære tannreguleringen er et symbol på status, helse og stil, men personlig må jeg si at jeg har et helt annet syn på dette. Denne trenden faller ikke akkurat i min smak, og jeg kunne ikke tenke meg å gå med dette. Det kommer i smak og behag, men det fins en stor bakdel med dette. Det er livsfarlig. 

De fleste limer på disse ”brikkene” i reguleringen selv, og det kan resultere til at delene løsner og kveler brukeren. Oftest inneholder reguleringen bly som i værste fall kan føre til forgiftning. 

Ingen tvil om at helseekspertene står frem å advarer ungdommer mot å følge denne trenden. Denne falske tannreguleringen har ført til to dødsfall i Thailand! Jeg må si det er en veldig tragisk måte å dø på! Regjeringen har satt opp restriksjoner mot å selge dem. Slik det ser ut nå vil ikke trenden forsvinne med det første, for disse reguleringene finner du overalt blant anner på: markeder, skjønnhetssalonger og selvføgelig nettet. 
Mange asiatiske skuespillere, sangere og generelt kjendiser følger denne trenden og har blitt avbildet. Jeg tror det er der mange finner inspirasjonen fra! Helt ærlig må jeg si dette er en veldig rar og merkelig trend. Hva syns du om denne falske tannregulering-trenden? 

Kilde, Nettavisen

21 kommentarer

Siste innlegg