resultatet etter frisørbesøket

Hallo! I går var jeg hos frisøren som sagt. Jeg har gått til samme frisør i over ti år, og nå bestemte jeg meg for å prøve ut en ny frisørsalong. Grunnen til at jeg gikk til frisøren var for å få mest mulig lik farge som extensionet jeg bestilte. Frisøren sette extensionet på håret mitt og jeg må si jeg ble nokså skuffet over luxushair denne gang. Jeg har 50 cm i 180g, og jeg syns det ble veldig tynt! 

I går klippet jeg håret og fikk mange striper. Jeg ble veldig fornøyd med fargen. Frisøren var veldig flink! Jeg må alltid ha noe å pirke på, og det blir lengden denne gang. Jeg vil ha langt hår igjen! Jeg er så dum som klipte og ødela håret mitt som gikk ned til rumpa. Jeg har lovet frisøren OG meg selv at nå skal jeg ikke skade håret mitt mer!

Beklager, beklager, beklager for bilder med web cam. Studioet mitt er ikke helt på plass i dag. Det var alt for mørkt ute når jeg kom hjem til å ta med kameraet ut en tur. 

Frisøren er moren til en barndomsvenn av meg, så det var veldig koselig og få snakket med henne igjen. Koselig dame, og ikke minst dyktig frisør. Hun fortalte meg hva hun gjorde mens hun holdt på med håret mitt, noe jeg syns var veldig greit! Frisøren brukte også en hårkur på meg som luktet utrolig godt, og derfor ble den med meg hjem! Jeg fortalte henne alt jeg har gjort med håret mitt på bare noen måneder, så vi måtte le av mine traumatiske håropplevelser. Haha. Ingen tvil om at jeg kommer tilbake til samme salong for å fikse etterveksten når den kommer 

Til dere som lurer, så stripet jeg meg på Cactus frisør. Frisørsalongen finner du på Vinstra, Peer Gynt senteret. 

Akkurat nå liker jeg håret mitt best med bølger. Tror jeg kommer til å bruke 10 min med bølgetangen om morgen fremover 

Dere skal selvfølgelig få ordentlige bilder senere 

18 kommentarer

Siste innlegg