min caro, min caro

Hei igjen alle sammen Frøydis her. Oh yes, I’m back! Dette er den første fredagskvelden hvor jeg  er helt ledig og ikke har noen spesielle planer.  Da tenkte jeg, hvorfor ikke skype med Carolyn? Etter en time med jentesnakk fant jeg ut at å lage et gjesteinnlegg på bloggen virker gøy. Så hvorfor ikke?

I dag skal jeg fortelle dere litt om min Carolyn, hvordan hun er i mine øyne og hvordan hun har påvirket med de siste 7 årene. Alt startet sommeren til 7 klassen. En random asiater kid(Carolyn) spurte om hun kunne få klappe kaninen min. BOM pluttselig ble vi gode venner. Det er ikke alltid like lett å være god venn med denne jenta. Hun er supersta, irriterende og skikkelig egoistisk. Men heldigvis har dette endret seg over årene. Vi kranglet hele tiden når vi var yngre, spesielt siden begge har de samme kviteriene. Jeg er også supersta, irriterende og egoistisk. What can I say? Perfect match.

Som dere sikkert vet så kan ikke Carolyn forstå filippinsk. Så når hun får besøk av alle tantene sine, bruker som oftest jeg og Carolyn å finne på noe annet.  Aebykier deriomt snakker hull i hodene på alle tantene sine. Vi finner alltid på utrolig mange forskjellige prosjekter. Fantasien er på topp for å si det slik. 

Før hang jeg med Carolyn nesten hver dag. Nå derimot bor jeg i Oslo, mesteparten av tiden min går til politisk arbeid, foto, skole og venner. Desverre får jeg ikke tid til å reise å besøke henne så ofte, men vi er flinke til å holde kontakten på facebook og skype. Vi har begge forandret oss veldig mye siden vi først møttes. Vi var begge så små og visste så lite om verden. Vi har ikke så mange felles interesser lengre, men igjen det er det som holder vennskapet spennende. 

Om 10 år er jeg sikkert i utenlandet og studerer foto, politikk eller engelsk . Det er i hvertfall planen. Carolyn har jeg ikke peiling på hvor og hva hun kommer til å drive med om 10 år. Det er umilig å si. Denne jenta forandrer mening hver eneste dag. Det er umulig og holde seg oppdatert. Forhåpentligvis har hun kommet seg ut av Kvam og driver med noe hun synes er spennende. 

I sommer kommer jeg hjem til Oppland for å nyte sommerferien. Da skal jeg komme å plage Carolyn og Aebykier hver dag. Hver sommer overspiser vi plommer, drar på utforskning, bader, spiser masse is og er oppe til kl er minst 6 om natten. Noen av de beste minnene mine er sammen med Carolyn og Aebykier. Vi er tre helt forskjellige personer, men vi er der for hverandre uansett hva. Det er oss mot verden, slik har det alltid vært. 

8 kommentarer

Siste innlegg