mareritt-fredagen

Hvor skal jeg starte? Alt er jo helt forferdelig. Anders Behring Breivik fortjener ikke å sitte inne i 21 år, han burde sitte inne resten av livet sitt å rotne i cella. Dagen før eksplosjonen var jeg og Anh i Oslo på akkurat samme sted, jeg er så glad for at vi var der dagen før. Ikke bare bombingen, men utøya også! Det kunne faktisk hende at det var meg som var på utøya. Frøydis, venninna mi har vært der hvert år. Så hun ville at jeg skulle bli med dit, men det ble ikke noe av pga jobben hennes. Det handler ikke akkurat om meg, men Frøydis. Frøydis kjenner ganske mange fra utøya, hun har mistet venner, noen savnet og noen på sykehuset. Jeg kondolerer til alle som har mistet noen. Er det noen som vet hvem kameraten til Mo (x-factor) er? Nesten helt lik og har samme latter. Desverre gikk han med også. Er det virkelig mulig at en person kan gjøre så mye skade?


// TV2

Jeg snakket med Frøydis på tlf og da spurte jeg om hjemmesteder osv. Hun sa at det var lite hjemmesteder, men det var noen sprekker i fjellet, men man måtte være liten for å få plass. Viss jeg tenker på at jeg hadde vært der, så hadde jeg nok valgt å svømme til land. Noe som er sykt langt ifølge Frøydis, 1km ca? Eller mer.

Frøydis ringte til en kamerat i skyteepisoden. Hun visste ikke noe, fordi politiet hadde ikke kommet enda og det var ikke på TV. Kameraten var helt desperat og sa han måtte løpe og prøve å gjemme seg. Frøydis trodde det bare var tull, så hun ringte til en annen. Den annen tok ikke tlf, men hun fikk melding om at det var skyting osv. Stå sammen folkens, som kongen sa.

55 kommentarer

Siste innlegg