fotografen min

Postet av: CHARLOTTE
Spørsmål:
forresten har lurt på en stund, hvem tar bildene av deg ? c:

Bare plukket ut et spørsmål fra kommentarfeltet. Og da ser jeg at noen lurer på hvem som tar bildene av meg. Det er min kjære mor, haha mamma!


Er ikke helt ferdig med spørsmålsrunden min enda. Dere skal få en videoblogg til, kanskje det kommer en i morgen, hvem vet? Flere småting dere lurer på?

20 kommentarer
  1. Jeal: Inspirasjon og ikke bare stilinspirasjon kan jeg få fra alt
   Jeg skal si jeg får inspirasjon fra ALT! Jeg har fått mye fra bestevennina mi Anh, hun lærte meg det med oppsatt hår, første gang fikk jeg det ikke til. Hun hadde søte strikker med en stor sløyfe, og en med stor blomst. Så jeg lærte det av hun. Hun fikk meg til og like søte T-skjorter. Ellers kan jeg få inspirasjon av random personer som går forbi meg på gata. Eller kjendiser, som mange andre får. Jennifer Love Hewitt inspirerte meg med stort hår. Hun har ikke det i dag, men hun hadde det på et bilde. Falske øyevipper, fikk jeg også fra hun, hun har extensions på ghost w. Så jeg dro til frisøren og fikk det jeg også. Men det ble for dyrt, så nå bare kjøper jeg. Tuperingstips fikk jeg fra Voe, men jeg har gjort en liten vri på den.

  2. hvordan har du fått et så fint design?? jeg klarer virkelig ikke det med koder osv.!
   hvor lenge har du hatt bloggen?
   hvordan ble bloggen din så populær og når??
   – jeg elsker bloggen din! sjekker den minst 3 ganger til dagen ;D

  3. Haha, så morsomt at mammaen din tar de fine bildene av deg… Syntes mammaen din er veldig lik en jeg har sett før 😉 Men vet du hva den fargen på Designet ditt hete, siden jeg trenger navnet, og ingen jeg har spurt vet hva fargen hete :/??

  4. Hey du har en synnsikt fin blogg, har lest alle innleggene nedover, ikke mer fordi det er såå mye og det er kjempe bra! du er kjempe filnk!
   og du har liksom 54 online, hvor sykt er ikke det:D
   Vi er to bloggere som blogger hver dag og du sendte oss venneforespørsel og vi godtok den. så hyggelig <3
   TREGER litt tips til blogging og hvordan få sååå mange lesere, vi blogger jo hverdag liksom, og prøver så godt vi kan, men det må være noe mer som deg.
   Du er sinnsykt pen da! kanskje det er en grunn:P
   Men men, det er kjempe hyggelig om du kan kommentere bloggen vår:)
   Vi har kjempe lyst til å ha et gjesteinnlegg hos deg, kan vi???? PLEASE?? det er snilt da, hvis vi kan få lov til det.
   Dessuten så kan du få gratis gavekort og sminke fra H&M! Det er hundre prosent sant! Du lager deg en bruker, samler poeng, og bestiller gavekortet. Så enkelt er det. Du må samle 40 000 poeng for å få gavekortet på 150,- og 60 000 poeng for å få gavekortet på 250,-
   Link: http://www.gratismakeup.no/?r=57670
   Det er helt sykt! Jeg har fått 43 500 poeng på litt mer enn en uke, og skal snart bestille gavekortet! Jeg kjenner en som har fått gavekort til en sum på 1400 i et år, tenk så mange penger du sparer! Hvis du ikke er så glad i å shoppe selv kan du jo gi gavekortet til en venn, eller si at man kan få gratis gavekort! Men en ting, du må gå inn på den linken da kommer du deg direkte inn på registreringa. Anbefales skikkelig! Lykke til da!
   Hilsen din fast leser fra i dag! JAS

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg