NOE JEG ALDRI HADDE TRODD

Dere har sikkert fått med dere at jeg var på x-factor i går? I dette innlegget som jeg skrev for en stund siden, fikk jeg en kommentar fra Mo! Det er jo enkelt og liksom bare fake kommentaren. Så jeg var ikke helt sikker på om det var fra han.

I går hadde vi småproblemer med bussen, så jeg og jentene bestemte oss for og spørre en random fyr. Jeg ser en vakt som står utenfor døra, der kommer selveste den MOrsome Mo ut. Jeg blir liksom oyy i blikket, fordi jeg har aldri vært så nærme han før, og øyene hans er jo dobbelt så fine i virkeligheten.

Han legger merke til meg, og ser på meg (snakk om 2-3 sek). Jeg ser tilbake og smiler. Han roper hei! Og kommer nærmere, og jeg roper selvfølgelig hei tilbake og smiler fra øre til øre.
Mo: – åherregud du er den bloggeren som skrev et innlegg om meg på bloggen din! Han var så blid / humoristisk og snakke med. Kamera av eller på, han er seg selv! Det jeg er overraska over er at han husker meg via blogg. Også sa han at det var han som kommenterte osv. Mo har x-factoren, og til slutt vedder jeg på at han står på scena alene og har vunnet hele greia! Vi sto jo der da og snakka (på grensa til å rope) til hverandre selvom vi ikke var en meter unna hverandre. Latteren hans måtte jeg bare le av, haha så kuul! Til slutt tok han meg i handa og gidde meg en klem. Koselig!

Jeg har alltid likt Mo, fra og med første dag på audition. MEN fra og med den fredagen han sang og dansa til Jailhous rock, du? Da må jeg bare få sagt at han er helt fantastisk !!

Hva syns du om Mo?

63 kommentarer

Siste innlegg