sommer og (snart) skolefri

Er det flere enn meg som er dritt lei skolen? Det er mange som sier de er ”lei skolen”, men likevel gjør det bra. For meg går det bare nedover etter jul. Både fraværet og anmerkningene stiger. Jeg er ikke stolt over å si det, men etter jul har fraværet mitt seksdoblet seg til 16 dager og nesten 50 timer. Det er sykt mye og jeg sier stadig til meg selv at jeg må skjerpe meg. Det er enklere sagt enn gjort for å si det slik. Skolearbeid og lekser blir ikke prioritert. Jeg klager stadig. Syns veldig synd på folk rundt meg som må høre på klagingen. Selv hater jeg at folk klager over ting, men ikke prøver å gjøre noe med det. 
En av lærerne mine var så bekymret over meg at hun kontaktet helserådgiveren slik at hun skulle snakke med meg. Fikk til og med tilbudt sommerskole på Toten siden jeg stryker i matte. Helserådgiveren har veldig rett at jeg gir f i skolen for tiden. Skole er viktig, det vet jeg, men jeg orker bare ikke, vil bare ha ferie. Nei, jeg har ikke noen problemer hjemme eller hva det enn er disse rådgiverene tror. Rett og slett er jeg bare skolelei etter 11 år.

Folkens, nok sutring. Få frem smilet. Det er SNART SOMMERFERIE. 6 uker i nydelige Filippinene! Jeg kan ikke vente. Til høsten starter vi alle med blanke ark. Da skal jeg love meg selv at jeg skal prøve. Det er ikke sikkert jeg klarer det, men jeg skal iallefall prøve 🙂

Når det først er fint vær i Kvam, er det VELDIG fint vær! 

Genser fra Sheinside.com. Direkte link HER. (sponset)

23 dager igjen av skolen. SMIIIIIIIIL

8 kommentarer
  1. Hei.:)
   Du har en ganske fin blogg:) Det skal bli digg med en ordenlig sommer nå , jeg er lei av det dårlige været<3
   Hyggelig , om du kommenterer bloggen min 🙂
   Klemz<3

  2. sånn som det der har jeg det også..
   masse lykke til til høsten! hvis du ikke klarer det så er det aldri forseint. du kan ta deg ett friår eller to hvis du trenger det.. tjene inn litt penger? det hadde jo bare vært supert om du fikk til det også.
   prøv og nyt sommerferien så lenge den varer! stå på carolyn.
   jeg heier på deg 🙂 du er en utrolig jente.

  3. nydelig bilder 🙂 masse lykke til den siste tiden! 🙂
   Men vet akkurat hvordan det er .. er så glad jeg tok meg et fri år! Hadde aldri klart å starte rett på skolen igjen ..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg