Colbie Caillat - Try


Wow, sier jeg bare. Jeg så denne musikkvideoen før jeg la meg i går natt. Jeg likte den så godt at jeg må dele den med dere også ♥


Let it go, duet


Dere må sjekke ut denne fine videoen jeg fant på internett tidligere i dag. Jeg smilte fra start til slutt, noe så fint! Jeg har hatt denne sangen på hjernen i hele dag, noe så irriterende, men den er da fin!
I dag har jeg tilbringt hele dagen min sammen med Borghild. Hun sover ved siden av meg i dette øyeblikket. Vi har hatt det så gøy! Vi har kjørt rundt på scooteren stefaren min nettopp kjøpte. Som vi lo og sang for full hals mens vi kjørte. Haha. Mamma ville også prøve, men hun har så dårlig balanse OG korte bein. Dessverre nådde hun ikke ned til bakken en gang. Kun det sier seg selv at det ikke gikk bra. Det ble et lite så pent fall med kutt, skrubbsår og blod. Bra det ikke var verre. Vi har også baket brownies og hatt Grease på skjermen. Kos ♥

Nå som B sover, har jeg nettshoppet litt. Igjen. Hehe. Den svarte og grå kjolen er fra Nelly. Jeg hadde et gavekort som jeg har brukt det på. De tre andre plaggene er sponset. Det skal dere få se nærmere på når jeg får dem i posten. Kan ikke vente! Håper jeg får dem før jeg drar på ferie.  

 
Rørende

Ta dere noen øyblikk til å se denne videoen om Tinney Davidson. Jeg lover dere kommer til å smile ♥


Damien Walters

Jeg ble bare helt "WOOW" når jeg så disse videoene av Damien Walters. Er det mulig? Det er jo helt utrolig! Jeg blir så utrolig fascinert, men når jeg ser slike klipp som dette tenker jeg også -hvor mange ulykker har skjedd? En ting er sikkert -det er helt utrolig å se på.


Gjør det med dans!

Jeg fant denne videoen når jeg gjorde litt research om yrket oppe i luften. Jeg syns det var kjempe kult! Så klart er det asians/ filippinere som går ut med dette! Alle filippinere elsker alt med sang og dans. Jeg har tidligere lagt ut video(er) hvor de danser på Friday's. Det er ikke bare der de tar frem danseskillsene. Det er overalt! Butikker, kjøpesentre, gaten... ja overalt! Jeg syns det er så gøy å se dem danse og ha det gøy. Kunne ønske vi i de kalde strøkene slo oss litt mer løs også, men tror vi er litt for "kalde" og sjenerte. Hehe. Selv har jeg fløyet fra Cebu, men da var det ingen som danset:( Det var også med et annet flyselskap, Silk Air som alltid. Videoen har forresten fått godt over 10 millioner views!


Wrecking ball eller knusarball?

Lørdag i helgen som var møtte jeg kameratene mine Sivert og Simen. Jeg har blitt skikkelig b-menneske så jeg møtte dem ikke før 11 på kvelden. Vi dro og spiste på veikroen vi har i bygda (hvor jeg også har jobbet). Da ble det stor burger med både ost/ bacon, pomfrites og cola på meg! Det må være favoritten, åh nå ble jeg sulten! Et par timer senere dro vi til hytten hvor Simen overnattet i. Vi hadde så masse å snakke om. Vi bablet og bablet. Når klokken nærmet seg seks på morgen hadde Sivert sovnet. Jeg var helt tørr i munnen fordi jeg hadde bablet så mye. Jeg og Simen, spesielt jeg, holdt på å le oss ihjel av denne videoen! Vi var overtrøtte og alt (absolutt ALT) høres så mye mer corny og dumt ut på Norsk. Det gjelder iallefall dubbing. Jeg holdt på å knekke av latter når jeg så denne "Knusarball" videoen! Haha, noe så latterlig!   


Barndomsminner med High School Musical

Jeg begynte virkelig å smile av disse videoene. Jeg husker så godt at jeg elsket High School Musical filmen når jeg fikk på barneskolen. Jeg så den flere ganger og sang med for full hals i hver sang. Jeg og søskenbarna mine lagde vår egen idol hvor det bare var lov å synge sanger fra High School Musical. Vi danset, sang og lagde skuespill. Haha. Jeg har så mange gode barndomsminner med High School Musical!  


Mine to favorittprinsesser

Hvor søte er ikke Sophia Grace & Rosie? ♥


Blind jente med vakkert talent

Det gikk rett inn i hjertet når jeg så denne videoen. En filippinsk jente som er blind viser frem sitt store og vakre talent ♥


sooo guilty

Herredussen, så søt! Jeg døde! ♥♥♥


Proposal rejection

 

 

 

 

 


little girl makes unforgettable 911 call

For en søt jente! ''So far, so good'', haha. 


scared of apples?


goat edition

Hahahha, for en latter jeg fikk av disse videoene 


hårvideo - short and fluffy

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 1080p for å se i HD


Most innocent kitten ever!

Dette er den søteste katten jeg noen gang har sett! Når jeg flytter for meg selv, så SKAL jeg ha en slik super søt katt! 


rørende

Venninna mi, Annbjørg viste meg denne videoen i timen. Den var så rørende! Mhea satt ved siden av meg og druknet i tårene sine. Dere må virkelig se hele denne videoen. Jillian Jensen virker som en helt fantastisk person! Jeg skulle gjerne likt og sett mobberne etter de så dette her. Noe jeg syns var litt gøy helt på slutten var at Demi Lovato sa til Simon Cowell: - you have a heart! Hahah. 


cher lloyd - oath

Hallo! I går hadde jeg familieselskap. Det var masse kaker og vafler, yummi. I går overnattet jeg hos Frøydis og Oskar, og gjett hva? Jeg glemte kamera! Jeg som aldri glemmer det dyrebare kamera mitt. Jeg må beklage at det ikke ble noen bilder fra overnattingen. Oskar hadde virkelig lyst til å se Grudge 3, og han fikk viljen sin, men den var så dårlig! Haha, det fins sykt mange dårlige filmer der ute. Oskar fikk kjempe lyst på popcorn, så vi gikk over 1 km for å kjøpe det, haha. Han er Oslo-gutt og vet virkelig ikke hvordan man skal kle seg på landet. Han var så kald stakkar.

Jeg og mamma laget sjokoladekake sammen mens stefaren min lagde vafler! 

Her synger søskenbarnet mitt, Rosita bursdagssang til meg. Hun er bare helt utrolig pen/ søt. Er sikker på at hun blir pen når hun blir eldre! 

Jeg må bare takke for alle kollasjer, videoer og tegningen jeg har fått på mail. Tusen takk! Jeg kommer ikke til å poste alle, men jeg vil dere skal vite at jeg setter utrolig stor pris på at dere bruker tid på å lage slike ting til meg! 

Laget av birgit99.blogg.no

Denne fant jeg på veggen til en russisk fanpage 

Tegnet av Kristina P

Har jeg noen gang fortalt dere at jeg digger Cher Lloyd? Stilen hennes har inspirert meg i over ett år, og hun er bare så utrolig kul! Håret, sminken, klærne og skoene. Ubeskrivelig! Hun er mest kjent for å være en artist så klart, og X-factor. Elsker denne sangen og ikke minst musikkvideoen. Cher Lloyd - oath ft. Becky G 


slender man vs gangnam style

Hahha, nå døde jeg litt!

Stakkars jente sier jeg bare!


cute and funny cats


aldri gi våpen til en ape

Haha, hvem er det som er så dumme at de gir en ape et våpen? Det minner meg på da jeg var i Filippinene da en ape tok hårbørsten min... som jeg aldri fikk tilbake. Den tok også snusen til stefaren min, haha. Apen åpnet boksen og kort sagt tok seg en snus. Skal si den fikk DET ansiktsuttrykket.


caro-humor


the cutest cat ever

Hver gang jeg skyper med Anh og Jørund, så ser Jørund alltid på denne videoen. Haha, tror jeg har sett den 20 ganger nå. Jeg har virkelig en dårlig humor. Haha, men litt søt da?   


call me baby?


my ears are damaged


ikke noe fred og få

Hahah! Denne katten har visst sin egen vekkerklokke. Dette minnet meg egentlig litt om meg og mamma når jeg må stå opp tidlig om morgen! 


cute grandpa


kony 2012

Jeg så nettopp hele denne dokumentaren. Kanskje ikke så mange gidder å se den siden den varer så lenge, men den er absolutt verdt å se. Du kommer til å bli målløs, det ble jeg. Blir kanskje litt klisjê dette siden det er så mange bloggere som har postet den på bloggen sin. Hjelp Invisible Children og hele verden med å gjøre Joseph Kony kjent! Del den på bloggen din, fb eller twitter. 

Vi er så heldige som har det så bra i Norge. I historietimen i dag snakket vi om ''problemet'' vi hadde før jul. Noe som var på nyhetene, aviser, radio osv. Den store skandalen. Smør-problematikken. Vi hadde smør, men vi hadde ikke riktig type smør. Herregud, ikke rart at USA gjorde narr av oss. Folkene i denne videoen hadde... ingenting.   


I've got the moves like Potter!

Må bare dele denne videoen med dere. Hahhha!


iphone 5, real or fake?

Uansett om dette er sant eller ikke, så er det sykt kult! Mest sannsynlig er det ikke sant, men vi håper på det beste! :D


Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits