Melinda får blåbærgrøt for første gang


Det er så spennende å prøve noe annet enn gulerotgrøt på henne. Vi vet at den gulerotgrøten er så fantastisk og det er ingenting som kan måle seg med den. Det er det eneste hun vil ha. Jeg fanget noen morsomme øyeblikk med telefonen når vi skulle prøve noe veldig annerledes -blåbær: 
 


Facebook-trenden

Sååå er det flere enn meg som har blitt utfordret til å hoppe ut i vannet eller? Hahah... uff det var virkelig kaldt. Men, men... I DID IT. Idiotiske facebookutfordring. Første delen av videoen er forresten kuttet bort. Det var ikke noe interessant, bare noen jeg utfordrer videre osv:) 

Har du hoppet ut i vannet på grunn av denne Facebook-trenden?


Videodagbok: vinterferien 2014

Åh, dere! Jeg har hatt den beste vinterferien noensinne! Jeg har hatt alle mine nærmeste venner rundt meg og mange andre gode venner. Jeg har filmet litt, men føler jeg ikke har fått frem hvor bra vi egentlig har hatt det! Vi har hatt det helt toppers alle sammen. Tiden har gått alt for fort! Som dere ser i videoen har vi utnyttet snøen fullt ut. Vi har stått på ski og kjørt masse akebrett. Vi er den barnslige og gale gjengen som har fest og plutselig bestemmer seg for å kjøre akebrett midt på natten. Vi har spist så masse god mat og drukket mye godt (med måte). Det er en sang som vi alle har sunget på i hele ferien! Det er "Do You Want To Build a Snowman" fra disneyfilmen, Frozen. Det var bare jeg og Anh som hadde sett den, men vi måtte ta en filmkveld så Jørund og Ingus fikk se den også. De likte den begge to, så vi har tatt helt av med å lage parodier og etterligninger. Hahha, så mye latter har jeg ikke vært borti på lenge! 

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 1080p for å se i HD.

Når jeg så bagasjen til Ingus, så lurte jeg på hva i alle dager er det han har med seg siden han kom med to kofferter! Av alt han hadde med seg, så hadde han ikke med seg så masse klær. Han måtte til slutt låne klær av meg, men han likte ikke så godt klærne mine. Hahah. Vi måtte derfor dra på litt shopping. Jeg og Anh fant frem masse kult. Vi har nok samme klessmak når det kommer til gutter, men Ingus likte så og si ingenting av det vi fant. Vi gikk frem og tilbake, men til slutt fant han noe han likte (endelig!). Tiden fløy forbi oss og vi måtte forte oss hjem fordi vi skulle holde en fest hos meg med en del folk vi hadde invitert. 

Jeg tror Ingus fant seg en ny bff, bestemor! Jeg skjønner ikke... hver gang jeg har besøk vil de alltid besøke bestemor. Haha. Ingus fikk til og med valentinesgave av bestemor. Hun er da verdens beste! 

Fra venstre: Simen, Ingus, Sivert, Ann Melesa og Anh.

Når vi gikk på sightseeing, eller "saitsing" (haha) var det en eldre mann som var et par hundre meter bak oss. Plutselig bare suste han forbi oss. Hahha, dagens spreke ungdom det.  

Jørund! 

Dagen Anh dro fra oss. Buhuhu. 


Video: en spøk med strømpenn

Hei! De siste dagene har jeg vært litt småsyk, faktisk. Jeg er jo aldri syk. Syk eller ikke, så må jeg på jobb. Ting gikk litt i surr for meg på starten av dagen i dag, men det gikk seg fort til rette. Føler jeg aldri kan ta fri fra jobben etter at jeg mistet 600 kr(!!) på fredag. Eller så ble de stjålet. Spiller egentlig ingen rolle, pengene er borte:( 

Litt uflaks har jeg hatt i det siste. Jeg glemte også laderen min hos Ingus sin leilighet når jeg var på besøk hos han. Måtte kjøpe en ny en til 399 kr. Føler jeg har "mistet" 900 kr til sammen nå. Den følelsen når man mister så masse penger! Buhu. Når jeg kjøpte ny lader, så var det bare en vanlig lader. Det var ikke en USB-kabel på. Jeg har filmet så mye med iphonen min i det siste at jeg tenkte jeg skulle lage en videodagbok av det. Det kan jeg jo ikke gjøre uten USB-kabel! Bluetooth vil heller ikke funke.... 
MEN sjefen min er verdens søteste som lånte bort laderen sin til meg. På grunn av sjefen min kan jeg legge ut videoklipp som ble filmet i ferien! Jeg og sjefen min har snakket så mye om trening og diett. Jeg har fortalt henne at jeg (snart) skal kutte ut det usunne og begynne å spise sunt. Litt trening skal også få plass i bildet. MEN.... hun gjør det ikke så lett for meg når hun alltid gir meg pomfri, is, kjeks, brus, godteri.... osv hele tiden! Eller kanskje det er jeg som må lære å si nei, men halloo, jeg er så svak for det usunne.

Jeg, Anh og Jørund skulle lure Ingus til å skrive ned telefonnummeret sitt ned på et ark. Det han ikke visste var at pennen var en strømpenn. Når han trykket på pennen kom det altså støt. HAHA som vi lo! Det morsomme var at han trykket to ganger og ikke skjønte noe! Haha. 

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 1080p for å se i HD.


Videodagok: cruise til kiel

Hei dere! Snart drar jeg på jobb, men først tenkte jeg å dele denne videoen med dere. Jeg har ikke filmet hele turen, bare litt av turen tilbake. Veldig fint minne og ha, hihi! Alle på videoen likte å ta bilder/ bli tatt bilde av, så det var bra for bloggen sin del. Haha! Vi hadde det så mye mer gøy enn jeg får frem på videoen! Takk for en helt toppers tur. ♥

Jeg blir så lett påvirket av folk. Nå har jeg fått en uvane med å si "æsj"..... og kan dere gjette hvorfor? Hahha. 

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 1080p for å se i HD


Sminkevideo

Det er både tre og to år siden jeg laget en sminkevideo nå. Mye har forandret seg siden da, så det var nok på tide med en ny en. Når jeg så tilbake på den videoen jeg laget for tre år siden gjorde jeg den største feilen som ligger på toppen av alle "makeup don'ts" -lister. Nemlig, foundation på leppene! Haha. Jaja, jeg var bare 13-14 år gammel! *Unnskyldninger*.

Etter at jeg fikk Mac har jeg mistet videoredigeringsprogrammet mitt som jeg var så glad i. Adobe Premiere CS6. Likte det programmet så utrolig godt! Tror jeg må skaffe meg det programmet på Macen min. Nå redigerte jeg for første gang i iMovie. Helt greit program, men jeg likte Premiere mye bedre. Der er det noen flere muligheter og manuelle instilinger som jeg liker å styre selv. Jeg skal ikke klage så lenge jeg har et program å redigere i:)

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 1080p for å se i HD.


Videodagbok: høstferie 2013

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 1080p for å se i HD

Se videodagboksen min fra høstferien i fjor HER


Face splash!


Videoblogg: ting dere ikke visste om meg

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 1080p for å se i HD

Hva vil dere ha i neste videoblogg? ♥


Bloopers video

Hei! Jeg har klart å komme tidsnok til skolen i dag! Motivasjonen min var at jeg skulle få internett, haha. Jeg har nettopp lest kommentarene mine på bloggen, og jeg må si tusen takk for at dere likte det nye designet mitt! Jeg hadde ikke forventet at dere skulle like det, haha. Men det var veldig bra dere gjorde! Når jeg og Ingrid lagde Fun Facts 2 -videoen ble det så mange tabber. Jeg bare måtte lage en bloopers-video ut av alle tabbene våre!

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 1080p for å se i HD


videoblogg: fun facts 2

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 1080p for å se i HD


videoblogg: fun facts

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 1080p for å se i HD

Hei! Jeg tenkte det hadde vært gøy med et ''Fun facts-innlegg''. Det går jo fint å lage en videoblogg om det. Det er jo evigheter siden sist jeg laget en videoblogg. I dag hadde jeg tid til det, så hvorfor ikke. Jeg har fortsatt ikke fått tilbake internetten siden flommen, så jeg bor hos Aebykier. Haha. Det tok meg hele 5(!!) timer å laste den opp op youtube. Håper dere liker den!

Vil dere ha mer, noe annet dere vil ha videoblogg om?


hva vi får ofte besøk av på bygda

Ja, sau, det får vi ofte besøk av. Haha. Det er så snåle, rare og søte! Når vi hadde epletre plukket jeg alltid epler og matet og koset de. Dessverre druknet epletreet vårt av forrige flom. Denne gangen er sauen ute etter maten til marsvina mine. Hehe. Ja, jeg har marsvina ute om sommeren, så klart i bur. 

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 1080p for å se i HD


video av flommen i kvam

22. mai 2013


videosnutter fra konserten

Hei! Jeg filmet også litt fra konserten jeg var på forrige uke. Ikke forvent noe bra filming. Hadde kun iPhone å filme med, og bra filming var ikke noe jeg brydde meg noe særlig om. Men til dere som ikke var der, så kan dere få et lite innblikk i disse videosnuttene. Konserten var verdt alle pengene, og jeg var solgt hver gang Justin Bieber kastet av seg skjorta. Haha. Dere kan lese mer om hvordan jeg hadde det på konsert HER.

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 720p for å se i bedre kvalitet


gratulerer med overstått til en leser

Det var noen som lurte på om jeg kunne gratulerer en venninne med dagen. Selvfølgelig kunne jeg gjøre det. Alt for dere lesere. Gratulerer med 16 års dagen, Kristine ♥


diverse videoer

Hallo! Fant en del videoer på minnekortet som jeg aldri har orket å redigere. Men her får dere alle i ên video. Jeg var på julebord som jeg ikke har skrevet innlegg om, men jeg har tonnevis av bilder! Deler av filmen vår i Gullkua er også med i videoen. Der har jeg filmet rett av kinoskjermen, derfor er det folk som snakker og dårlig kvalitet. For en stund siden prøvde jeg å lage sminkevideo, men det ble bare feil. Glemte å trykke på ''record'' knappen, også ble jeg batteriet dødt. Men jeg fikk filmet litt. Det er også med i denne videoen. Håper dere liker den 

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 1080p for å se i HD


caroiz og maalinuz

Jeg savner virkelig den tiden jeg, Malin, Mariam og Zia alltid løpte rundt med filmkamera og lagde helt random videoer. Mariam var alltid den som filmet og redigerte. Nå har både Mariam og Zia flyttet som er utrolig trist. Savner virkelig dem begge! Vi hadde det virkelig gøy sammen! Her er tre videoer som Mariam har laget av oss. Selvfølgelig helt uten mening:


senkveld konkurranse - ''i love one direction''

Hallo! Da skal dere endelig få se hva jeg har å bidra med i One Direction konkurransen. Jeg syns det har vært kjempe gøy, og det tok virkelig sin tid. Jeg vil takke alle sammen som er med i videoen for at dere stilte opp. Dette er selvfølgelig bare for gøy!

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 1080p for å se i HD


er jeg flink til å synge?

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 780p for å se i HD


videodagbok - høstferie

Hei! Jeg har filmet litt mens jeg var i Sarpsborg. I dag tok jeg tog hjem til kvam, så jeg mikset sammen denne videoen. Håper dere liker den

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 780p for å se i HD


videodagbok

Sangen heter Hall of Fame av The Script


mine venner

Hallo! Jeg laget nettopp en digital fortelling om vennene mine. Grunnen til at jeg gjorde stemmen min om til mustestemme er fordi det er utrolig kleint å høre sin egen stemme på video. Jeg får skylde på at jeg var forskjølet også, haha  

(Bakgrunnsmelodi: Thats Was Friends Are For)


what's in my purse?

Dere burde virkelig løpe og kjøpe dere en slik veske fra H&M. De er så små, men du får plass til alt mulig!! 

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 780p for å se i HD


video - klassetur

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 1080p for å se i HD

Vanligvis vil jeg spare videoen til slutt, men den kommer nå. Det er mye vi gjorde som ikke er filmet. Blant annet var vi på Tusenfryd. Jeg gikk sammen med Borghild, vi er alltid buddies! Vi sto under SuperSplash og ble helt gjennombløte. Tok samme karuseller hundre ganger. Favoritten er SpinSpider.  Det var også surt og kaldt. Vi så ikke ut. Våt fra topp til tå, rennende sminke og håret skal jeg ikke nevne. Utrolig at noen av dere kjente meg igjen slik jeg så ut, hahah.

Søte leserne mine, takk for at dere leser bloggen min 


what the heck are we doing?

Haha, sykt at jeg legger ut denne videoen. I går kom Frøydis til bygda, og det er jammen godt å se den snuppa igjen. Vi skal finne på noe gøy i dag sammen med Aebykier. Akkurat nå er jeg på skolen og gleder meg til å komme hjem!  


jenta har talent

Søskenbarnet mitt, Aebykier har virkelig talent når det gjelder å synge! På tide å dele det med verden 


caro og malin - musikalske talenter

Slapp av, dere trenger ikke å si det. Vi vet vi er flinke 


friday's (philippines)

Ååh, jeg begynte virkelig å smile da jeg så denne videoen, samtidig som jeg fikk et par tårer i øyekroken! Dere som fulgte bloggen min da jeg var i Filippinene fikk sikkert med dere at jeg var veldig mye på Friday's. Alle var så koselige der, og jeg savner virkelig alle sammen 

Hahha, det er så typisk Enzo å gjemme seg bakerst når de må danse. Forresten så har jeg filmet hele dansen, se den HER. 

Noen bildeminner  

De er også veldig kreative med kostymer. Skrevet et innlegg om det HER.


video - tusenfryd


(Nå fikk jeg denne sangen på hjernen!!)


videodagbok

God natt! (Trykk på ''HD'', da blir det bedre kvalitet)


crazy girls

Hey! Husker dere når jeg blogget om Bjorli? Den helgen var nesten alle på rommet vårt hele tiden. Jeg og Frøydis hadde nesten ikke sovet dagen før og var veldig trøtte. Logisk så ville vi bare sove, men vi klarte ikke fordi det luktet så innestengt på rommet vårt. Da bestemte vi for å ta noen andre sitt rom, så vi stakk til Sigrid sitt rom. Pc'n hennes var på så vi tok på partylisten hennes på høyt volum og... danset! Noen ganger lurer jeg på om det vi gjør er mer trening enn dansing? 


videosnutter

Fant noen klipp på kameraet mitt som jeg har glemt av. Ikke så spennende, men, men ;)håndbakmestere - hilde og caro

Hey! Hadde håndbak med Hilde her om dagen, selvfølgelig så vant jeg. Hahha, skal innrømme at hun egentlig er sterkere enn meg. Hun lo så mye at det ble peace of cake for meg.

Er det noen kjekke gutter der ute som vil legge til Hilde på facebook? Da blir hun glad! Eller bare om dere vil ha noen å snakke med, hahah. Legg henne til som venn HER

Veldig seriøse 


julegaver i februar

Hei! Da er jeg tilbake på landet. Har sittet på buss i hele natt, så kanskje på tide å legge seg? Hehhe. Som dere har fått med dere om dere fulgte bloggen min i desember, så var jeg i Filippinene i jula. Les om det HER. Når jeg kom til Sarpsborg fikk jeg noen småpakker, tusen takk. ^^

Anh ble superglad for genseren!


bursdagsfeiring 11.11.11

Her er en video jeg burde lagt ut for mange måneder siden. Da feiret jeg bursdagen min på en fin dato, 11.11.11. Hehhe. I går var jeg hos Mariam, og da fant vi mange klipp som vi sette sammen. Hun har iMac! Jeg er så missunelig :(

Fint minne ♥


fun in the snow!

Hei! Nå sitter jeg på skolen med Borghild og Malin. Malin syns jeg er rar siden jeg satt i mitt eget hjørne på datarommet og lo for meg selv, eller rettere sagt -av meg selv.

Søndag kjørte jeg Krok hele 3 ganger med Aebykier og Veronica. Kjempe gøy, men jeg fikk veldig vondt! Krok er en stor bakke til dere som ikke visste det. Liker at småunger kjørte forbi oss, hahha.


video- helgen min i video

Hey! Nå burde jeg egentlig legge meg siden det er skole i dag, men jeg måtte redigere en video til dere. Håper dere liker den ♥


video - harry potter og britney spears


video - overtrøtte leirledere

Meg, Frøydis, Sivert og Jørund klokken 6 på morgen på Kirketeigen! Wuhhu.paranoid for zombier?

Hahaha, i går skulle jeg besøke søskenbarnet mitt. Da måtte jeg gå (springe) i mørket gjennom en skog + huset som det visst nok skal gå igjen noen i. For noen måneder siden var jeg den tøffe jenta som godt kunne gå seg en tur til kirkegården midt på natten alene og ta bilder, men nå som jeg har sett mange skrekkfilmer, så har jeg blitt den feige pysa! Haha.


bloopers og litt random

Her får dere noen små klipp som ikke er publisert på bloggen. 


videoblogg- caro og malin


ny rihanna?

Det finnes så mange morsome videoer der ute, haha. Jeg liker at enkelte folk tar helt av. Hahahaa!


videob - forever alone

''Forever Alone'' tid med meg selv. Haha. Nå skal jeg spille Buzz for tredje gang med meg selv (me, myself and I). Snakkeees ♥


video - caro, malin og zia

Trist og tenke på at Zia snart skal flytte :'(

tommylife/ harry potter

Hahhaha, jeg digger denne videoen av Tommylife. Har sett den over 10 ganger nå. Beste videobloggen han noen gang har hatt etter min mening. Han er så god til å fake bloggen :D


vi møter felix

Felix var nabokatten til Anh. Veldig rar og spesiell, men verdens kosete. En dag så forsvant han og fire år senere kom han tilbake. For noen uker siden ble han påkjørt, men han har hatt 14 vakre år ^^


RIP FELIX


liveshow!!!!

 


video - flom ødeleggelser i kvam

Her kommer jeg lenge etter med å poste denne videoen fra flommen. Skulle egentlig poste den da nyhetene var ''ferske'', men glemte helt av det. Uansett, slik så det ut rett etter flommen hadde kommet i Kvam:


Ja, jeg vet det. Skikkelig dramatisk musikk, kunne nesten tro at noen hadde dødd eller noe. Haha, jeg redigerte den midt på natt og var ganske overtrøtt. Hva syns du?

vannballonger i regnet

Hei! Jeg er oppe tidlig i dag fordi jeg skal dra hjem til Kvam, det vel si at det kanskje ikke blir blogging igjen på en  stund? Men i går dere, da hadde jeg og Anh ballongkasting, som førte til vannkrig. Haha, det var gøy! Det burde dere prøve.


caro VS anh


video- jeg prøver sirkellinser for første gang

Jeg er ikke akkurat så veldig god, men bare vent! Jeg skal bli bedre, haha. Jeg likte sirkellinser mye bedre enn vanlige fargelinser av en eller annen grunn. Linsene er fra lenscircle.com

Noe dere lurer på om linsene? Fyr løs i kommentarfeltet.


caro og anh dummer seg ut + litt mer

I går reiste jeg og Anh på kino igjen for å se Kung Fu Panda 2, men vi kom 3t for sent. Derfor måtte vi ha noe annet å gjøre.


vblogg - that's what girls do


gingers do have souls!

Jeg syns virkelig synd på denne stakkars gutten på starten, men senere blir han litt rar. Enda lengre i videoen, så bare klikker han! Noe mange syns sikkert var veldig morsomt. Jeg er ærlig og sier at jeg måtte le litt selv. Budskapet hans er jo at folk skal slutte å mobbe han, men må innrømme at videoen i seg selv var litt morsom. Selvfølgelig er det synd på han da..


hår/ sminkevideo

Siden jeg har to eller tre andre sminkevideoer har jeg ikke forklart noe med vipper osv. Har veldig mange hårvideoer også, så har ikke forklart noe særlig der heller. Hårpudderet er fra h&m. ENJOY!

LASTES OPP PÅ NYTT (VIMEO)  :-)


ut på tur, aldri sur

(Teksten henger litt etter)

Som vanlig går jeg tur med Tass, men helt random bestemte vi oss for å gå langt oppi skauen. Så ble det bare lengre, lengre og lengre. Trener jo aldri, så det var bare godt av meg å gå så langt. Langt og langt, vanlige folk som trener kaller det sikkert ikke langt, men det gjør jeg! Hahaa. Kom dere ut når det er fint vær folkens! :-)
Trener du ofte, hva syns du om videoen?


caroiz og maalinuz vblogg - del 2


caroiz og maalinuz vblogg


video- noe av det du ikke ser på tv

Gud, så mange videoer jeg har fra Norske Talenter. Mangler en video til, så skal jeg slutte å plage dere. Her har dere en video av noe dere ikke ser på tv:


video- sniktitting på generalprøvene

Jeg og Stig var så spente at vi sto en time og sniktittet på generalprøvene. Jeg så han ene fra Kingwings tok av seg skjorta 4 ganger! Hihihi. Etter å ha lest kommentarene lenger ned på bloggen har dere visst kjent igjen hatten min på tv? Hahha, så morsomt. Stig er bare en god venn av meg til dere som lurer :-)


video- norske talenter før sending


videob - caro og anh på tivoli


justin bieber slår hodet sitt

Jeg er ikke noen Justin Bieber hater, men denne videoen var litt morsom, hahah. Selv om det hadde vært Miley Cyrus eller Michael Jackson (om han hadde levd) så hadde jeg ledd like mye, hhaha.


mia og kiko

Hei! Det var noen som lurte på om jeg kunne lage en liten video av Mia og Kiko, så hvorfor ikke? Mia og Kiko er ikke hamster, chinchilla, kanin eller rotter som mange tror! De er marsvin, haha irriterer meg når noen sier: -så søt hamster du har.

Det som er bra med Mia og Kiko er at de ikke rømmer. De vil heller være inne i buret sitt. Apropos buret. Buret dere ser på videoen bruker de bare når det er fint vær. Jeg syns de burde få være ute å spise friskt gress når det er varmt nok. Da sparer jeg penger også, haha. Ellers har de et stort bur inne.

Kunne du tenkt deg en slags gnager om du ikke har?


berit og muttern

Hei! Nå har jeg akkurat sett en sinnsyk dårlig film som heter Loch Ness Terror med søskenbarnet mitt. For å få litt latter i oss så satt vi og lo oss ihjel av Berit og muttern fra Norske talenter, OK nå skal jeg slutte å skrive om Norske talenter (snart). Det var ganske dumt at de ikke gikk videre, haha jeg digger dem!


Er litt enig med Adil, han ene har litt fine bein, hahha! Morsomme eller hva?


kingwings!

Hey! Var det noen som så på Norske talenter i går? Kingwings var helt i fyr og flamme! Gleder meg til jeg skal se Norske talenter med mine egne øyner den 27.mai, tihhi.


super søt

Heihei! Sitter her med Frøydis. Fant en super søt gutt på youtube, er han ikke nusselig?


deathly hallows part 2

Gleder meg sykt til den kommer på kino! :D


caro&anh


videoblogg


meningsløs videoblogg med mariam


kreativ måte å fikse neglene på

Så syykt kult, og ikke minst kreativt! Nå fikk jeg lyst til å gjøre det samme, men jeg har så korte negler, haha. Hva syns du?


videob - 1.aprilsnarr

Heiia! Her er en video som egentlig skulle blitt publisert for over en uke siden, men den ble litt forsinket på en måte. Dagen før 1.april planla jeg og Borghild at vi skulle ta med solbærsaft som skulle være blod. Aprilsnarren var at Borghild slengte døra i trynet mitt så jeg begynte å blø neseblod (solbærsaft). Det var morsomt at noen trodde på det... helt til Torgeir (så klart) måtte avsløre oss.Hva syns du om videoen, ble du lurt 1.april?


baby, baby, oh


Tihii, det lille søte søskenbarnet mitt vil bli popstjerne ^^


videblogg fra renate


livredd bomull

Husker dere videoen jeg viste dere med jenta som var livredd agurker? Nå har jeg funnet en med bomull også, haha litt komisk. Uansett så er det hennes frykt, og må si at det er dårlig gjort at han mannen som er dekket av bomull går mot henne til hun begynner å grine. Stakkars. I mine øyner så gjør programlederen litt narr av begge jentene. Han ler av dem, ikke med dem om dere skjønner. Må si det er litt sammentreff at vi har samme navn da.Stakkars jenta som er redd frosker også. Hun var ganske morsom, men igjen må jeg si det er dårlig gjort å skremme henne med det. Da mener jeg der de kommer på scena med frosken. Hva syns du?


livredd agurker

Så denne videoen for veldig lenge siden, men poster den til dere som ikke har sett den. Agurker virker veldig skummelt for denne jenta, agurker folkens! Av alle ting i verden så er hennes største frykt agurker, det er litt rart å tenke på, ikke minst se på. Stakkars da, hun er like redd som om noen skulle komme med et fat med slanger, taranteller og all slags ekle dyr mot meg!Hva syns du, litt rart å være livredd for agurker?


liten video fra skituren

Hei! I dag har vi vært på Gålå på skitur. Hadde det kjempe gøy, og tiden bare fløy forbi oss! Kamera mitt ble så klart utladet etter 10 min...video - nrk tabber

Hahaha så morsomt, døør. Elsker å se når noen tabber seg ut på tv når de ikke gjør det på vilje. Jadaa, enda en video for oss med dårlig humor. Hva syns du?(Fant videoen på denne bloggen)


videob - en dag på skolen til anh

Når jeg var i Sarpsborg var jeg med Anh på skolen. Det var så annerledes, hele skoledagen kunne vært som en stor kosetime for oss. Alle var liksom så frie, de kunne gå hvor de ville osv. Noen dansa i friminuttet, underholdene å se på. Jeg møtte Tobias som jeg ikke har møtt på et par år! Det var mange som skulket også, og det så ikke akkurat ut som om at lærerne brydde seg så mye. Om f. eks jeg hadde skulket (ok, jeg har gjort det) så får jeg brev hjem, ååh det er så urettferdig!!


Filmet litt til dere, dårlig redigering. Brukte 15 min i Windows M Maker, haha.

Urettferdig at de får lov til å bruke lue inne! Det får ikke vi. De har eget skap, vi har en liten hylle. Jeg får ikke en gang plass til alle bøkene mine, så sier lærern at vi må ta med bøkene hjem.. HAHA, dream on. Vi blir ganske glade om vi får gå 5 min før skolen slutter, men de fikk gå 45 min før (pga læreren Einst)!! Hva syns du om videoen?


for oss med dårlig humor

Hahaha, jeg sitter og ler med meg selv. Har sett på litt for mange komiske youtube-videoer nå, lenge leve dårlig humor sier jeg bare.
Jeg har alltid lurt på hva som skjer om du slår gjennom en dataskjerm, vel nå fikk jeg svaret. Ntåå, jeg syns synd på han på slutten! Stakkars..


NO, NO, NO! Hahaa, så morsomt

Hvilken video likte du best?


tyra banks going crazy


Ikke bry dere om snakkeboblene (btw: videoen er gammel)


Jeg, Aebykier og Frøydis har sett på noen america's next top model episoder. Det endte opp med at vi begynte å søke rundt på Tyra Banks, da viste Frøydis meg en video av Tyra Banks som jeg ikke har sett. Wow, har aldri sett henne så sur. Hva syns du?


my life as tommy

Hey. Har hatt lite å gjøre i dag, så jeg googlet litt rundt om Tommy, eller Bjørnar Løberg. Jeg har lenge visst at han ikke er Tommy, men noe jeg ikke visste var at han jobbet i barne-tv. Tommy/Bjørnar er så morsom, men samtidig rar etter min mening, haha.


Bjørnar Løberg


Tommy som vi kjenner


Han er flink med videoredigering, det skal han ha :)

>Bloggen til Tommy
. Hva syns du om tommylife?


mohahaa

Det er så morsomt å se når andre skvetter, så jeg viste slange videoen til mamma og søskenbarnet mitt. Fant ut at jeg skulle være litt slem og filme med web camera, uten at de visste det så klart. Haha, eid.
Søskenbarnet mitt er den som later som hun er smart. Så om jeg snakker om noe hun ikke har peiling på, så sier hun jaja vet det. F.eks: Caro -har du sett den før? Aebykier -mhm, ja. Men hadde du virkelig sett den før? Haha


Hva syns du om videoen, liker du å skremme folk? Hahaa


magiens største hemmeligheter avslørt

Forige helg så jeg og Gunhild på et program der magikere avslørte hemmelighetene sine. Skal si det er mye enklere enn det ser ut som på TV. En magiker skal jo ikke avsløre triksene sine, men nå fikk jeg svar på hvordan de går på vann, flyr, får assistentene til å forsvinne osv.

Hva syns du?


hvem/hva er dette?

Hmmm... nå begynner jeg å lure. Jeg la seriøst ikke merke til det før jeg leste kommentarene. Sykt creepyNeida dere. Det er bare en liten fail av meg. Jeg beveget meg sakte, så kom mamma og gikk fort forbi. Siden jeg har speeda opp filmen ble det bare sånn. Det var ikke planlagt eller noe, helt random. Haha, men litt eid! Hva trodde dere første gangen?


videoblogg - nyttårsaften

Den der greia som fløy opp i været fulgte etter Anh, derfor hyler hun så fælt på starten. Hahaa, det var morsomt å feire nyttår med deg Anh og tenne på ting som sa pang alene ♥

Di digre rakettene er pappa sine, pinneraketter faktisk (som er ulovlig). Man kan jo få alt i Sverige, haaha. Rakettene kosta 800, men han fikk dem for 100. Nei, jeg skjønner fortsatt ikke hvordan har får til å prute. Hva syns du om videoen?


videoblogg - 258 nisser

Bestemora mi har 258 nisser bare i stua! Helt sykt, ja jeg og Anh tella alle. Klarte å glemme videokamera mitt i Kvam, så har bare dårlig digitalkamera. Pynter dere til jul?bloopers <3


videoblogg - bloopers og litt random

Heheh, her hadde vi det morsomt etter tentamen. Det er et par uker siden, men jeg legger det ut nå jeg. Hadde på meg daff-tentamen-outfit


videoblogg - gaver jeg fikk


Hva fikk du til jul? :)))

 


videoblogg - meninger om ølløv jenta

Jeg er glad den nettmobbinga har dempa seg litt. Jeg må selv si at jeg holder med henne, hun var jo på 10 år når hun laget videoene. Hun kunne kanskje tenkt på hva hun sa om andre. Med over 24 000 seere på en video (som har blitt sletta), så dumma hun seg nok ut...


Din mening om ølløv jenta? (Jeg har skrevet meningen min før)


verdens lengste slange funnet død
Herregud, ble skikkelig skremt på skolen i dag av de andre. Alle hadde sett denne videoen utenom meg, så de skrudde opp lyden på det høyeste. På starten  var jeg skikkelig wooow.. så sa de at jeg skulle se nøye på skinnet og følge nøye med på slangen. Selvfølgelig tenkte jeg ikke over at det var en slik skremmevideo, eller hva jeg skal kalle det. Ble du skremt?


videoblogg - disse leser bloggene våre
Haha, morsomt! Jeg og Siri (hun har ny blogg, http://rukimakiro.blogspot.com/) har filma noen som leser bloggene våre, og ja... noen random folk. Hva syns du om videoen?


noen få videoblogg bloopers
Dere aner ikke hvor mange tabber jeg, eller jeg og Hilde har i løpet av ên video. Haha, noen er gamle, noen nye. Har mange fler, men er ikke på den datan jeg har alle videoene på. Hvorfor i alle dager har vi med parykk og kjører i trillebår. Haha, gode minner fra sommeren. Vi laget videoblogger hele tiden, vi sang til og med, og den eksisterer på nettet (haha den får dere finne selv). Hva syns du?


FLERE VIDEOER FRA X-FACTOR

Her får dere to videoer til som var fra forige uke. Når man ser det slik så får man et annet syn på x-factor, etter min mening da. På TV ser det så fint ut liksom, men det er ikke like fint som på TV. Jaja det er sikkert slik det skal være.
Har igjen en video til fra x-factor, det som skjer før sending, haha både snålt og flaut. Etter det er jeg ferdig med x-factor snakket mitt om dere synes det begyner å bli litt kjedelig :)Hva syns du om videoene?


VIDEO - NOE AV DET SOM IKKE VISES PÅ TVHar mange flere videoer! Her er litt, dere kan se hvordan de filmer ulike kameravinklene osv. Det ser helt annerledes ut i virkeligheten! Mye finere på TV for å si det sånn. Men mer digg og se det i virkeligheten. Nå må jeg stikke ned til Venezia og spise, skal feire bursdagen til Noor som var for et par måneder siden. Hva syns du om videoen?


VIDEOBLOGG - MOOO, SIER KLAUSVideo fra i går, vi heier jo på Mo♥. Og vi hadde plakat, så snudde Klaus seg og sa: - heier dere på Moooo (med ku lyd). Haha synd at jeg ikke hadde kamera akkurat første gangen han sa det. Han gjorde det en gang til, og da fikk jeg det på film. Haha morsomt! Hva syns du om Moo videoen?

Og iiiiih, må fortele dere noe annet etterpå også :DDDD. Btw: skal begyne å svare på spm runden i dag, eller i morgen.


VIDEO B - FÅR FROKOST PÅ SENGA ++I går TIDLIG ble jeg vekt av noen som har tittelen mamma. 1t før jeg egentlig skulle stå opp. Hun begynte og synge, og bruke slik bursdagsfløyte eller hva jeg skal kalle det. I steden for å skremme bort alle leserne mine med det, lasta jeg heller ned noen burdagssanger, haha! Koselig da, hun hadde fyra i ovnen, så vi satt under dyna og så på Celine Dion konsert. Får du frokost på senga når du har bursdag?


SMINKEVIDEO!Starten på dagen hadde jeg ingenting og gjøre. Så bestemte meg for og lage en sminkevideo. Hadde ingen planer om og dra noe sted, så gadd ikke og ha på pudder osv (derfor jeg bare viste).

Sangen har så mange minner, har ikke hørt den på 2 år. Husker fortsatt teksten, syns den er kjempe fin. Celine Dion - coulda woulda shoulda Hva syns du om sminkevideoen?


ALLE KAN IKKE BLI WHITNEY HOUSTONMasse rart og finne på youtube, denne videoen fant jeg på bloggen til whoot. Sitter å ler meg ihjel fortsatt. Føler meg litt slem samtidig da, men det er så vanskelig og la være på akkurat denne videoen, hahaaaahhahaaha. Hva syns du?


VIDEOBLOGG OM VIDEOBLOGG

Da fikk dere den forklaringen! Noen grunner til at du ikke er så ivrig i å lage videoblogg?


Haha, fake latter på slutten...


INTRO

Hei! Dere har sikkert merket at det er ikke mange videoer å finne på bloggen her for tiden. Grunnen er vel at jeg ikke har noe å videoblogge om. Har laget mange hårvideoer, sminken min er det ikke noe spess med, sang/danse video kan dere bare glemme (haha). Syns det er flaut og ha videoblogg alene av en eller annen grund. Så jeg har det mest med venner. I så fall laget jeg en intro, kommer sikkert ikke til og bli som mye brukt fordi jeg alltid glemmer det.Hva syns du?


VIDEO: CAROIZ VISER SKILLS MED SPISEPINNER

Gud, jeg er flink! Hahahaha, ENJOY!Kan du å bruke spisepinner, hva syns du om videoene?


VIDEO B - JAG OCH ANH TALAR SVENSKA

Overskriften? Haha er ikke sikker på om det er riktig. Men på videoen under her så er det to jenter som viser hvor gode de er til å snakke svensk. Ingen andre enn meg og Anh på en kafê i Svinesund.

Beklager dårlig lyd, men det var sånne maskiner som lagde mye bråk. Pluss at kamera var litt langt unna. ENJOY videoen!Hva syns du om videoen, kan du snakke svensk?


JUSTIN BIEBER EKSISTERER IKKE!

Dere leste riktig, Justin Bieber eksisterer ikke! Det er en 51 år gammel mann under en maske som er pedofil! Haha, neida det er ikke sant. Men lol en liten smule fritids? Creds for at det var bra laget.
(Fant videoen på haawt sin blogg) Hva syns dere?


VIDEOBLOGG - PLANER


Nå stikker vi nok en tur til byen, kos dere i kveld!


RASK VIDEOBLOGG - GOD HØSTFERIE!Ønsker alle en god høstferie! Skal få til en ordentlig videoblogg når jeg har god tid. Btw: så har ikke pappa noen redigeringsprogram som jeg kan få redigert videoen på. Nå stikker jeg en liten tur til Storbyen, vi snakkes!


HÅRVIDEO!

HEI ALLE SAMMEN! Siden jeg ikke blogger ''fullt'' for tiden, så har jeg laget en hårvideo til dere, som kan underholde dere en stund. Jeg laget den i dag tidlig (07), så jeg har det store morgentrynet mitt og usminket (utenom dipliner, men det er must).

Punkt nrm 4 der jeg har skrevet ''jobbe deg oppover'', mener jeg at dere gjør det samme nesten resten av veien. Tuper, kamm det ned igjen og sett inn spenner. Det er jo det samme mønsteret om dere skjønner? 

ENJOY VIDEOEN!

Igjen?! Dårlig karma med framsidebilde..... Grunnen til at jeg ikke har forklart så grundig er at jeg har gjort det på alle andre videoer. Og det er liksom det samme, så om du er ny leser så må du ta deg en tur HIT (bare å bla nedover) Likte dere videoen?


HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS

Kan ikke vente til den kommer til Norge! Traileren kom ut i går, og allerede 110.996 eksakt som har sett på den til nå. Skal du se den, gleder du deg til den kommer på kino?


TV BLOOPERS

Helt utrolig hvor mye man kan finne på youtube, som man kan le av i dagevis. Hhaha, jeg digger sånne tabber. Men stakkars da, live TV hahahaha man må jo bare le!

Spol til 0:15 uviktig det i starten

Dette innlegget er jo ikke for å gjøre narr av de. Men for de som har dårlig humor, som vil si blant annet meg selv HAHA! Hva syns du, har du dårlig humor?


HÅRVIDEO - OPPSATT HÅR

Her har dere videoen som jeg har jobbet med i hele dag! Ikke hele dag, men det vil si nesten 4 timer. Søndag er min ikke-bruke-så-mye-sminke-dag, så huden min ser kanskje litt.. hva skal jeg si urein? Heh uviktig informasjon, ENJOY videoen!

Om dere lurer på hvorfor man skal lage den ''kringle frisyren'' som jeg kaller det, før man setter opp en hestehale. Så er det fordi jeg syns det blir bedre, volumet kommer på riktig plass. Litt vanskelig å forklare.

Går det an?! Tror jeg har en slags dårlig karma med fremside bilde, eller hva jeg skal kalle det. På videoene, om dere skjønner hva jeg mener? Hva syns du om videoen, fikk du noen tips?


VIDEO B - GJEMSEL MED TASS


Du fant meg til slutt Tass!♥ Her har dere møtt verdens flinkeste jente til å filme, med verdens beste videokamera! Hva syns du om videoen?

TROR JEG LER MEG IHJEL


HAHAHA! Må bare le hver gang jeg ser denne videoen, men sååå flaut. Hva syns dere?

video - stemmeskifte og makeover

Heihei! Her kommer to videoer som jeg har helt glemt å poste.
Her sitter vi begge sminkeløse, selvøfølgelig med de kule capsene og stemmene våre. Først skulle jeg sminke Anh bare fordi jeg ville. Så ble jeg drapstvung med at hun ville gjøre det samme. Neida haha!  Enjoy!


Åååh jeg er så glad i deg Anh♥ Og jeg ble såååå peeen!


Hva syns du om videoene?


video b- stemmeskifte

Hei! God morgen, oops sto opp klokken litt over 15 i dag jeg. Nå kommer Hilde snart og skal overnatte her.
Når jeg overnatta hos Anh når jeg var i Særp lagde vi en video. Flere også, men de skal dere få se senere. ENJOY videoen!


Tok på oss capser fordi vi liksom skulle være ''kule'' Hva syns du om videoen?

hårvideo - volum og fletterHeisann popsann! Heh, nytt. Men nå har jeg laget enda en hårvideo, siden det er så mange som spør om jeg kan lage en. Hår prøvd og gjøre den så kort som mulig.

Hva syns du om hårvideoen, fikk du noen tips?

video - poser oss som modeller

ENJOY!

Posing blir visst til litt dansing, men hva skjer med og poppe ut av ting da? Haha, som stolper osv. Si at vi har fritids og hele pakka. Men vi er bare to jenter som elsker å lage morsome videoer ♥ Eller morsomt å spille inn.

Et spørsmål som gjentar seg, kan du lage hårvideo? JA, det kan jeg! :D
Har såvidt bynt å redigere den. Den kommer ut en gang. Hva syns du om videoen?

video - send inn forslag

Heihei nå har jeg og Hilde tenkt at DERE skal sende inn en setning på deres dialekt. Da kan dere skrive det i kommentarfeltet. Vi har tenkt til å lage en slik dialekt video. Er ikke helt sikker hva Hilde har tenkt ut, hun er hjernen så ikke spør meg! Heehaa..

Haha sjekk det trynet til høyre, hvorfor skal det bli så utrolig stygge ansiktsuttrykk av meg på framtingen der eller hva jeg skal kalle det?!


Skriv en setning i kommentarfeltet på dialekta deres!

video - norske talenter med....

Jodaa... jeg måtte, eller ville være med på og leke norske talenter for å gjøre henne glad. Er jeg ikke snill? Da kunne jeg like så godt lage en video.

btw: så bare improviserte jeg :-)


Hun kan jo kanskje ikke de riktige orda, eller teksten. Men jeg syns hun er kjempe flink til og være 6 år! Stå på Mina/SPLASH Hannah Montana fan.

Hva syns du om videoen, var hun ikke flink?

VIDEO - GIRLS JUST WANNA HAVE FUNHva syns du om videoen?

CRAZY NATT VIDEO

Her kommer en video som skulle blitt publisert for leeenge siden, men har helt glemt av det. Kommer flere også, men deler opp i ulike innlegg. Denne videoen var når vi døgna og hadde egentlig ingenting å gjøre, bynte med et moteshow med Anh sitt web cam. Så førte til at jeg begynte å danse, så til en video. Haha, FUN!Vi gjør ikke narr av dverger eller små folk når vi danser. Men litt kult at det ser så ekte ut. Begge uten sminke og ufiksa hår, najs!

Hva syns du om videoen?

E Å HO HILDE PRATE DIALEKTSånt vi snakker, jepp. Skal jeg være ærlig så liker jeg egentlig Særp dialekta bedre. Har tankestopp akkurat nå så finner ikke på mere å si, haha. Jo en ting, vi skulle egentlig ha et skuespill, men får se om vi tar det senere. Btw: overskrifta er også dialekt (kvamvær)

Hvilken dialekt snakker du?

VIDEO - JEG HAR KIDNAPPET OG OVERRASKET

Må beklager dårlig blogging i går. Først så var Hilde her, så klipte jeg gresset i et par timer og til slutt bada jeg med Ole i Kvernhølen (trykk her)

Når Hilde var her så var hun vel... sulten. Derfor virket jeg som en gjerningsmann haha. Så jeg bare tok tak i armen hennes og dro hun inn på rommet mitt, og låste døra. MEN dumme meg har jo et vindu som er lett å hoppe ut av. Derfor måtte jeg ta hun med ut igjen å låse henne inne på badet. Haha. Der ble hun noen minutter, kanskje 10?Jeg var en cupcake også som la en sånn hjertelapp eller hva jeg skal kalle det som det sto ''I love you'' på. Og toppen av det hele de nydelige sangene til Celine Dion. Men mixa litt div Celine Dion musikk i videoen.

Hva syns du om videoen, liker du overraskelser?

VIDEO: JEG ELSKER BYLIVET!

Hei! Som jeg sa i det forige innlegget så elsker jeg bylivet. Jeg og Anh the shopping-buddies var på storbyen i 10timer. Selvom vi ikke hadde så mye penger gikk vi rundt i de fleste butikkene og prøvde de fine og stygge klærne etter vår smak. Dumme meg som jeg også har sagt som glemte minnebrikken, så fikk ikke filmet så mye. Enjoy videoenMåtte også stå opp veldig tidelig for jeg skulle bli med Anh til tannlegen, grøsser av bare sånn suselyd. Uansett så skulle jeg innom sånt kaffehus eller hva det hette å kjøpe meg en cappuccino. Æsj, forferdeligt verste jeg noen gang har smaket! Aldri der mer. Pluss at det kosta nesten 40kr for den lille koppen som dere ser på videoen med krem.

Hva liker du best av bylivet eller livet på landet?

INTRO TIL VIDEOENE

Blogg VS blogg, stem på meg og få en kommentar tilbake. TRYKK HER


Beklager igjen for lite blogging i går. Ikke alltid jeg har like stor blogglyst. Vurderer og lage ny header og nytt design snart, byner å gå lei!
I natt så lagde jeg en intro. Har selvfølgelig fått idên min fra min store bloggkilde Hilde. Om dere ikke vet det så går jeg veldig fort lei av ting, så hvor lenge jeg kommer til å ha denne introen vet jeg ikke. Men kos dere imens:Sangen er av Shania Twain og heter that don't impress me much. Uansett om den er ut eller inn, jeg liker den! Mixa den litt sammen også.

Hva syns du om introen, skal jeg bruke den?

HÅRVIDEO

Hei og god morgen! For ikke så lenge siden våknet jeg av en melding av Hilde. Så jeg tenkte bare, blææh klokka er bare 07 på morgen. Klokka var jo 13. Jeg som hadde tenkt å være sporty i dag. Alltid sånn på natta så tenker jeg at jeg skal våkne klokka 06 og ta meg en joggetur som varer en halvtime. Men skjer det?! ALDRI. Hver gang jeg sier det til Hilde så er det:- HAHAHA, du!? Jogge, drem on da! Uff, ingen som vil tro meg. MEN en vakker dag skal det skje.

Igår natt lagde jeg hårvideo. Og var egentlig ganske trøtt og sliten, så derfor hører jeg sånn eeh, eh, daff ut! Lyden blir borte litt i videoen en plass. Har ikke peiling på hvorfor, men dere får kose dere med det jeg har :-))


Haha, må bare le. På starten her ser dere håret mitt uten at det på en måte er ''stort'' som alle kaller det. Føler meg naken viss jeg ikke har det slik som jeg pleier å ha det. Noen som vet hvem Eli Hagen er?, hun har sånn digert hår (haha). Blir ofte kalt det av mamma.
Må også beklage at den ble så lang. Har ikke en unnskyldning, men klarte ikke å gjøre den kortere.


Hva syns du om videoen, fikk du noen tips?

VIDEO - OND LATTER OG LITT MER

Her kommer enda en video av meg og Anh. Det var et kvarter til skobutikken opna, den som har de ULTRAA fine skoene. Blablaaa, så skal jeg ikke drømme om de skoene mer. I have to move on! Selvom de var veeeldig fine, ok skal slutte! Enjoy videoen.Har du ond latter noen gang, hva syns du om videoen?

SHOPPINGTUR I VIDEO

Heihei alle sammen og god morgen! Dere har sikkert fått med dere at jeg ikke har blogget fordi jeg har vært i Sarpsborg?. Da har jo jeg og Anh farta rundt i div kjøpesenter eller andre plasser (amfi, storbyen, torvbyen.....). Og ikke minst gågata der de hadde verdens FINESTE GLADIATOR SKO! Er ikke kjempe glad i gladiator sko, men åsså DE jeg så slo alle jeg har sett! Men, bam, bam, baaaaaaaam. Butikken opna og de kosta over 1000kr! Men ååh, det var verdt pengene. Men nekter å kjøpe så dyre sko + at de hadde ikke i str min. Trist, skal sørge til alle dagers ende. Tulla! Kos dere med videoen!

Skoene var seriøst verdt å si - ååååh så fine, herregud, må kjøpe dem! Buhuu fineste sko ever!


(Hater at det må komme de styggeste bildene av meg på starten viss dere skjønner)
Vet ikke hvorfor lyden ble borte på slutten, jaja!

Shoppa i det siste, hva syns du om videoen?

VIDEO - ISBIT DRINK

Hei og god kveld! Har lovet å gi dere mange videoer når jeg har fått meg kamera, så her er enda en:

(Idên av å knuse isbitene med hammer har jeg fått av Voe)

Mange av dere kan sikkert denne måten her, men hadde lyst til å lage en video likvel. Haha, hvis dere legger merke til det på noen klipp der jeg ikke snakker. Der har jeg snakket med webben, og da får jeg en helt annen stemme. Nice, eller hva?!

Liker du isbiter i vann, hva syns du om videoen?

INNKJØPENE I VIDEO

Heihei, da har jeg sittet her i et par timer da og redigert en video som jeg har lovet. Spørsmålsrunden kommer den også, kanskje i natt. Fordi jeg bruker så lang tid på å redigere noe, så det tar sin tid. Men her har dere videoen:


Har brukt Windows Movie Maker og sangen heter ''glow'' av madcon.
Noe jeg ikke la merke til før nå var at jeg hadde en liten skrivefeil med den tightsen. Skrev tight, jaja pytt, pytt som jeg har bynt å skrive!

Skal jeg fortsette med å lage slike videoer, hva syns du?

KOMMET FREM TIL.. OG VIDEOBLOGG

Beklager ingen blogging før i dag, men har en god grunn. Den lange reisen, men ENDELIG nå har jeg kommet frem til Hawaii. Har ikke sagt ifra fordi det skulle være en overaskelse.


Greit, greit! Jeg tulla, bare den lange reisen til Lillhammer.

Nå får dere en videoblogg. Endelig! I morgen, sååååå har jeg en plan. Tenkte å kjøpe det minst dyreste kamera som kan FILME. Da skal dere få flere videoblogger! Men da dropper jeg converse skoene som jeg har sikkla over lenge.Til slutt så slenger jeg med et nydeligt (familie)bilde av meg og søskenbarnet mitt. Åhh, vent! Jeg kan jo ikke si ''familie'' hun er ikke samme art som meg! Hahaha, tulla. Hun er bare en strange alien.  

 

I morgen blir det Strandtorget, masse shopping <3333333. Da må jeg bare skrive masse hjerter! Lillehammer dagen i morgen så det blir masse salg.
btw: kommer ny header snart. En som passer bedre til designet.
(Rekker ikke å gå igjenom skrivefeil, flere som står i kø for å bruke datan) Snakkes!

Skal du shoppe i morgen, hva syns du om videoen?

HÅRVIDEO MED MEG OG HILDE

Hei! En video som jeg og Hilde filmet inn for en stund siden var denne hårvideoen. Samme dag som vi spilte inn Phineas and Ferbe videoen, haha! Se den HER. Bare for moro skyld da. Hilde med de super fingrene sine klarer jo å flette på alle måter! Haah, men jeg derimot klarer ikke å flette slik kul flette med panneluggen...jeg suger.

Denne gangen skulle Hilde flette meg rundt hele hodet.Fikk se litt av den nakne sannheten min. Hehe, så vidt sminke og ikke ''volum i håret'' som de sier. Ååh, det minner meg om da jeg var hos Hilde. Skulle ligge over, når vi skulle legge oss så tok jeg jo selvølgelig av sminka og fjerna volumet. Så snudde Hilde seg og ble helt sjokkert. 3 sekund senere lå hun på gulvet og fikk et latteranfall! Hahaaa

Men nå må jeg dra! Skoleavsluttning, snakkes! :D

Hva syns du, er du flink når det gjelder fletting?

FASIT OG VINNER

Heihei var vel på tide å trekke vinneren av hvem som får en gratis header, men først får dere fasiten:

LYD 1 - marsvin     LYD 5 - knekkebrød     LYD 3 - hårskumm    LYD 4 - basketball

Må også beklage for dårlig kvalitet. Når jeg får meg ordentlig kamera som kan filme så skal det bli mere og bedre videoblogging. Gled dere!Da gratulerer jeg WWW.GUROGRR.BLOGG.NO. Helst send meg et bilde av deg selv med samme str og bakgrunn.
Skulle egentlig besvare spørsmålsrunde i dag, men tok heller header konkuransen. Vil du stille meg spørsmål trykk HER

I dag fikk vi også tilbake tentamener forresten. Matte som jeg hadde forventet å få dårlig på, ble faktisk bra for meg. Norsk og engelsk derimot som jeg hadde forventet litt bra, ble sånn passe dårlig............... Tror jeg skal begyne å forvente å få dårlig karakter, så får jeg bra :D

Ønsker du deg en header av meg, er det slik med deg noen gang, forventer bra og får dårlig?

VIDEO FRA FRIDAGEN

Hei! Her har dere videoen fra dagen jeg og Hilde avspaserte. (Hilde som har redigert den). Hun har speeda den opp fordi den ble altfor lang og som Hilde sier så innebærer den:

-Jenteprat      -Morgentrynene      -Syklingen til Caro      -Frukost      -At vi fikser oss litt      -Bilturen
-Lille turen innom tannlegen      -Senteret      -Smaksprøver på Coop      -En tur innom skolen(Viss dere lurer på hvor hun har redigert den så er det windows movie maker


SPØRSMÅLSRUNDE PÅGÅR. NOE DU VIL SPØRRE MEG OM SÅ TRYKK HER

Hva syns du om videoen?

VIDEO - HILDE OG CARO /PHINEAS OG FERBE

Heihei, ingen som klarte å gjette riktig hva vi hadde gjort? Hadde ikke forventa det heller, vi ligna ikke akkurat. Vi skal forestille Phineas og Ferbe. Må først si at jeg ikke har en anelse hvordan man skriver navna deres (?). Jaja, dere skjønner hva jeg mener! En plass i videoen brennte jeg meg av et strykehjern. Den var ikke sånn super varm, men den hadde nettopp blitt brukt. Og da var den jo slik varm, at man kunne brenne seg. Pluss at jeg ble skremt i samme liten, haha! Men det gikk bra.

Joda, som vanlig er det alltid noen som avbryter oss! Vi har bare improvisert, men har planlagt hva det skulle handle om osv. Men hva vi skulle si kom vi på undervegs. Denne gangen var det min bestemor som kom inn, så jeg bare fant på Isabella! Hahaa

GO PHINEAS OG FERBE <3


Beklager for dårlig lyd noen plasser, men det blåste osv. Pluss som jeg har sagt før, Hilde sit kamera ... hmmm hva skal jeg si? ER IKKE FRA DESSE 10-årene! Neida, jeg tulla. Men de er ikke slik som de nye kamerane at de tar opp så veldig god lyd fra avstand.

Jeg er Phineas og Hilde er Ferbe. For dere som ikke hvet hva det er så er det et program på disney chanel. Glemmer aldri i vinter da vi hadde strikking på skolen, og da sang vi alle slike barnesanger som vi lærte for leenge siden, haha fuuun.

Hva syns du om videoen?

VIDEOBLOGG - MARSMELOS (VURDERING)

Heey! Har ikke blogget i dag fordi har vert en liten tur på shopping (dere kan få se bilder senere). Men jeg har også avsluttet vurdering med det vakre søskenbarnet mit! Haha. Kunne tro jeg ble torturert av å stappe så mange marsmeloser inn i munnen min! Jeg fikk jo ikke puste, og jeg måtte jo le! Dere kan tenke dere resten....

Men her er videoen. ENJOY IT!Jeg klarte jo 7 marsmeloser, ikke verst det da! Vurdering kommer sikkert senere i dag, så følg med!

Hva syns du, tippa du riktig?

VIDEOBLOGG - DU KAN BLI VURDERT

DU KAN BLI VURDERT.Skriv i kommentarfeltet hvor mange marsmeloser du tror jeg klarer å få inn i munnen. (btw: er ikke sikker på hvordan man skriver marsmelos)
minner på at: ghost whisperer byner på 10 min

hvor mange tror du jeg klarer?

VIDEO FRA SYKKELTUREN + NOEN BILDER

Hilde har jo vert en snill liten engel, okei jeg overdriver,hahaa. Hilde har tatt seg tid til å lage en kort  video fra dagen i dag. Og sykkelturen vår da, som vi ble utrolig stive av. Når vi kom til en laaaaang og igjen laaaang og bratt bakke, gadd vi rett og slett ikke å sykkle. Så da bare trilla vi. Det er også med noen bilder. Enjoy!Tror vi brukte en tid tilbake igjen, for da var vi så utrolig slitne! Liker ikke å sykkle langt, men i dag fikk jeg månedens trimm!

Hva syns du om videoen, liker du å sykkle langt?

MÅ GJØRE VIDEO (PÅ EN MÅTE)

De fleste bloggerene har en må gjøre video, men da sier leserene hva de skal gjøre. Men jeg og Hilde hadde en litt annen idê. Vi skulle skrive på en lapp om det vi skulle gjøre, uten at den andre visste hva det var. Men jeg kommer jo på så utrolig mange sprøe idêr til sammenligning med Hilde, hahaa. Enjoy video!


Beklager for dårlig kvalitet, men hilde har kamera fra det forige århundre. Haha jeg tulla jenta mi. Men dårlig kvalitet det var det.

Videoen skulle egentlig komme for mange timer siden, men neida youtube kan ikke ta i mot en video som er lenger en 10 min. Så da måtte jeg redigere den på nytt! irriterendest, hate youtube forever (broken heart liksom). Tulla. Kan godt hende dere ikke gidder å se hele, men jeg og Hilde hadde det utrolig morsomt med å lage den.

Hva syns du om videoen?

LONELINESS PÅ HØYESTE NIVÅ

Etter jeg ble med Aurora en kort tur hjem fra skolen og gjikk hjem, tror jeg ikke jeg har hatt en liten samltale med en enste person! Jeg har ikke sett noen eller, hva skjer med verden?! Neida, og nesten alle jentene er på fotball kamp langt oppe i hutti teita!

Ikke bare det, jeg sykkla helt ned til nermeste butikk der de selger slush helt alene også! Jeg møtte ikke en person som sa:- hei. Eneste samtalen jeg egentlig har hatt siden jeg kom hjem var butikkdama som spurte hvilken farge jeg ville ha på slushen.
God utsikt mot veien.Jeg har nesten spist opp en hel  isboks, hjelper mot ''lonley'' humøret mitt. Jeg har jo ingenting å gjøre så kunne vell like så godt lage en video.


Så jeg sitter her med daffe klærne og daffe håret mit, og har ikke gjort en eneste dritt i dag.

Hva har du gjort i dag, er du ''lonley'' noen ganger?

VIDEO - BAD TASTE

I forige innlegg så sa jeg at den som gjetta ritig på det vi hadde gjort og det ble http://cewl.blogg.no/. De andre hadde nesten rett, men cewl hadde eksakt rett, så hun ble linket. Hun sa en bad taste video og det var helt riktig.

Ja, som dere sikkert så på noen av bildene, så gjikk jeg ikke akkurat i de peneste klærne. Ikke hilde heller, haha. But thats the point lissom, neida. Men videoen er jo bare for morosyld.Vi ble jo selvfølgelig avbrudt noen steder i videoen. Først så var det en gutt som sykla forbi oss ved veien (vi filma ikke han) Men jeg hadde en følelse på at han stirra og tenkte for noen rare jenter..
Jaja, senere ble vi avbrudt av stefaren min, som bare kom bak meg uten at jeg ikke hadde en anelse om at han var der. Videoen er jo bare improvisasjon, altså ikke planlagt.

Hva syns du om videoen, syns du vi er gale?

JEG HAR RANSAKET MAMMA'S SKOSKAP

I dag har jeg vert så snill mot dere! Nå skal dere få enda en video. Dere aner ikke hvor mange sko mamma har! De som er med på videoen er ikke halvparten en gang! Og hun har utrolig småe føtter, hun bruker str 35 og 36. Så jeg hadde litt problemer, det var ikke alle skoene jeg fikk på meg. Jeg begynte med video, men så blir jo kameraet utladet på 2-3 min så da tok jeg bare bilder. Så jeg tror jeg kanskje må kjøpe meg et kamera som kan filme. Da blir det mye mere videoblogging! Åååh, jeg skulle ønske jeg bare kunne trylle skoene hennes til str 38 da hadde jeg tatt alle for meg selv, mohah!


redigert i: Wnidows Movie Maker

Hva syns du om videoen, hvilken sko likte du best om du husker?

HÅRVIDEO - HVORDAN FÅR JEG VOLUM I HÅRET

Heisan og hoppsan! I dag er jeg i kjempehumør av en eller annen grunn. Men, jeg har endelig fått laget en hårvideo. For mamma fikk kamera hennes til å funke igjen som jeg har ødelagt. Hun er litt skeptisk til å låne bort kameraet til meg for hun har hatt et kamera før også som jeg igjen har klart å ødelagt, så jeg har ødelagt 2 kameraer. Men viss vi regner med kameraet jeg hadde før så har jeg ødelagt 3 kameraer. Eller det var egentlig Hilde som gjorde det! Hun er skikkelig kamera ''killer'' neida, det går greit. Men jeg har fått til å lage en video :


videoen er redigert i: Windows Movie Maker

Hva syns du om videoen, fikk du noen tips?

Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits