hits

Svar på spørrerunden

 

Var det noe du hadde med i fødebagen du er veldig glad du hadde med og var det noe du savnet?
Jeg pakket baggen min rundt uke 20. Når jeg ser tilbake på det nå, så var det ekstremt tidlig! Jeg gjorde det fordi jeg har folk rundt meg som har fått prematurbarn (bl. a i uke 25!!). Det fikk meg selvfølgelig til å tenke på at det kanskjee kunne skje meg. Det gjorde det heldigvis ikke. Melinda kom 13 dager før termin, 38+4. Tilfelle noe skulle skje, så pakket jeg ekstremt tidlig. Bekymret førstegangsfødende! 
Jeg er veldig glad jeg hadde med store løse klær! Jeg hadde bl. a med klærne i dette innlegget. Alt som var avbildet der, fikk jeg mest bruk for. Jeg hadde med mye mer. Den store deilige morgenkåpen ble aldri brukt. Jeg hadde med tøffler og noen andre sko, ikke crocs, men sandaler-lignende i samme materiale. Jeg fikk kun bruk for tøfflene. Jeg husker jeg hadde planer om å bruke joggebukse også en mellomtrang genser. Men altså?! Magen min rett etter fødsel var da så slapp! Den hang jo nesten på knærne mine. Det så ikke bra ut i halvtrang genser, så den ble aldri brukt. Det var synd, for det var en ammegenser. Jeg hadde med så masse at det var ingenting jeg savnet. Jeg hadde med alt for masse av alt. I innlegget som jeg linket til rett over her tok jeg bilde av hjemreisedressen hennes i str 50. Den ble heller ikke brukt. Eller den ble brukt som teppe. Den var alt for stor. Hun forsvant helt bort i den, husker jeg. Vi hadde med MASSE brus og godteri, men det fikk jeg ikke brukt under fødselen og meget lite etterpå. Mange har med seg hårføner fordi noen er veldig såre nedentil etter fødsel. Forståelig nok. Der slapp jeg billig unna. Jeg hadde også med det, men den brukte jeg aldri. Jeg hadde med mykt Lambi dopapir. Den kom til full nytte! Sykehuset hadde to alternativer til dopapir. Ene var vanlig dopapir, andre var sandpapir. 
Rett etter fødsel så er det MASSE, MASSE, MASSE blod. Jeg føler ikke at det blir så mye snakket om, men man blir overrasket over hvor mye blod man har i kroppen. Da er det bare å pakke med så mange mammatruser du finner. ÈN TING: dropp rosa blondetruser som Fotballfrue bruker rett etter fødselen. Før jeg var gravid selv brydde jeg meg ikke så mye når det ble så mye hysteri rundt bildet hennes. Nå har jeg opplevd en fødsel selv. Jeg kan si det er så urealistisk som det går an å få. Jeg brukte ikke blondetruser på lang tid. Når blødningen var på sitt værste de første dagene, brukte jeg like så godt sykehuset sine truser. Jeg orket ikke tanken på å vaske blodige truser. Æsj! Haha. 
Når jeg pakket fødebaggen googlet jeg selvfølgelig nødvendige ting. Jeg endte opp på Fotballfrue sin liste. Krølltang og rettetang ble med da. Haha, noe så latterlig. Det fikk jeg i alle fall ikke bruk for. Alt trenger ikke å være rosa og perfekt som hennes liste. Den rosa bobbla kan man ta senere. Når man pakker fødebaggen, så bør man tenkte på det mest praktiske. Ja f.eks store mammatruser! 
 


Sover Melinda med dere eller har hun sitt eget soverom?
Vi har kun ett soverom i leiligheten vår dessverre. Vi har vært på husjakt i ett år nå. Det har vært både gøy og slitsomt. Det har blitt noen tårer (et hav) når vi ikke har fått akkurat drømmehuset vi ville ha. Melinda har sovet mest i stuen alene, mens vi ligger på soverommet. Det har vært litt annerledes i det siste. Jeg har hatt eksamen og har fått sovet i fred på soverommet. Hun sover nok litt begge deler. Nå har vi nylig satt opp sprinkelsengen på soverommet, så nå kommer hun nok til å sove der. Det blir nok ikke lenge. Vi har forhåpninger om at vi skal få flytte inn i en ny leilighet i august med to soverom. Da får hun sitt eget rom :-)

 

Anbefaler du at babyer sover på foreldre sitt rom i begynnelsen eller sitt eget rom?
Absolutt på foreldrene sitt rom! Så kan det komme opp et nytt spm -hvor lenge er "i begynnelsen". Her får man forskjellig svar ettersom hvilken person du spørr. Av erfaring, så vil jeg anbefale at babyen sover på rom med foreldrene i alle fall de tre første månedene. I "begynnelsen" hadde jeg planer om at Melinda skulle sove i en vugge ved siden av sengen. Det ble det ikke. Som tidligere skrevet var Melinda på grensen til å ha kolikk. I tillegg til amming, noe som føltes ut som jeg gjorde hele dagen. Det endte med at Melinda sov i sengen vår hele tiden til slutt. Av og til var jeg helt utmattet, så det var umulig å vekke meg. Da måtte S dytte Melinda inntill puppen min, siden jeg ikke reagerte. Helt sykt! Jeg kan ikke tro at jeg var så sliten at jeg ikke våknet av at barnet mitt ville ha mat. Alt dette her ble mye bedre etter tre måneder. Det var tøft, men så verdt det! ♥


Trives du som mamma?​
Jeg elsker å være mamma!!! ♥Hvordan har du blitt så tynn?
De to-tre månedene etter fødsel spiste jeg lite. Noe som ikke er bra med tanke på morsmelken. Jeg var så sliten. Ikke minst hadde jeg hundre andre ting jeg måtte gjøre i steden for å spise. Sultfølelsen ble borte. Med ammetåken husket jeg heller aldri sist gang jeg spiste. Nei, uff... det var absolutt ikke en sunn periode for kroppen min. Minimalt med søvn og mat. 
Når denne perioden var over, ble det brått annerledes. Jeg startet å spise mer, men aldri som før. Før graviditeten spiste jeg masse, alt for masse for min kropp, tror jeg. Ikke minst usunt. Jeg trente aldri. På nyåret var jeg klar for å melde meg inn i Elixia. Siden jeg meldte meg inn og til nå har jeg trent 5-7 ganger i uken, hver uke. Jeg hadde ikke klart det uten PT som jeg fikk. Som nå forresten er en venninne av meg. Jeg hadde som mål å bli kvitt fødselsmagen jeg følte hang på knærne og bli kvitt kiloene fra graviditeten. Jeg spiste masse laks og brokkoli. Jeg startet å ta måltidserstatter fra Mealtech hver morgen. Jeg er mamma og husmor, så jeg sitter sjelden i ro! Da har kiloene rast av på en sunn måte! 
Nå vil jeg ikke miste flere kilo, så nå spiser jeg mer mat, mer proteiner og løfter tyngre! Nå vil jeg ha litt muskler! 


Hvem/hvordan fikser du brynene dine?
Jeg fikser dem selv med en pinsett som sikkert er 10 år gammel. Deretter tegner jeg med en penn fra H&M. That's it! 


Høyde?
1.69
 

Går du sommerskole?
Ja, eller jeg er akkurat ferdig. Jeg bestod ikke matte når jeg gikk på vgs, så jeg ville ta det opp igjen. Jeg gruet meg veldig til sommerskolen, men jeg har blitt kjent med så mange flotte mennesker. Jeg klikket med mange av dem allerede på dag 1! På fredag som var tok vi alle eksamen. Jeg har aldri jobbet så hardt med matte før og følte det gikk veldig bra på eksamen. Det gjenstår å se på mandag. Da får vi vite resultatet vårt:-D  Jeg syns helt ærlig det var litt trist når det var over..


Tenker du å fullføre vgs.?
Ja. Jeg har bare satt skolelivet litt på pause :-)
 

Hvordan forandret livet seg da du fikk Melinda?
Det forandret seg veldig masse! Før jeg fikk Melinda var det masse fest og alkohol i livet mitt. Jeg reiste rundt omkring i Europa og festet til solen sto opp! Jeg var en skikkelig partyløve. Brått så møtte jeg jo verdens kjekkeste mann. Da ble jeg heldigvis værende i Norge. Hehe. Brått så fikk vi Melinda også. Er jeg alene en lørdagskveld utnytter jeg heller tiden til å hvile ut enn å dra på fest :-) Jeg er kanskje ung til å si dette, men jeg har fått nok av å drikke hver helg! Tenk noe så slitsomt. Haha, jeg er blitt til en person jeg så på som "kjedelig" for 3 år siden! Livet mitt har blitt mye bedre på alle mulige måter. Jeg har fått et mye sunnere forhold til kroppen min. Jeg har forandret meg ganske mye som person også, syns jeg. Jeg brydde meg ikke så mye om ting før. Jeg bryr meg mer og er mere omtenksom. Ikke minst bekymret. Bekymring. Det følger med det å få barn!

 

Når ska du til filipinnene igjen?
Neste sommer. Da blir det både Melinda og S sin første tur!


Hvordan er formen på kroppen etter du var gravid?
Den har faktisk aldri vært bedre!:)
 

Har du fortsatt kontakt med Enzo?
Oi her er det noen blogglesere som har fulgt med en stund. Her snakker vi tilbake til 2011 hvor jeg var 14 år på ferie. Jeg klarte selvfølgelig å forelske meg og ble knust når jeg måtte dra hjem. Det var "puppy love" hvor det var stort å holde hender. Vi har ikke noe kontakt lengre. 


Er den biologiske faren din filippinsk eller norsk som stefaren din?
Han er norsk. 


Spørsmålsrunde

Det har kommet inn litt spørsmål her og der. Jeg tenkte å samle dem alle og svare på dem i eget innlegg. Det er en stund siden forrige spørsmålsrunde, så vi kjører på med en ny en! Still meg spørsmål i kommentarfeltet om det er noe du lurer på:-) Neste uke har jeg full timeplan, så svarene kommer neste helg!
 
50 spørsmål

1. Hvor gammel er du om 5 år? Da er jeg 24 år.

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? S, Melinda, onkelen min, Morten og barna hans.

3. Hvor høy er du? 1.69. Skulle ønske jeg var 1 cm høyere fordi da kunne jeg sagt 1.70! 

4. Hvilken film så du sist? Vi hadde akkurat på Hot Chick i bakgrunnen mens vi trente. Kan ikke si vi så på den akkurat, men i går så jeg og S Big Daddy med Adam Sandler. Den må dere se! Den var søt og morsom:-)

5. Hvem ringte du sist? Jeg ringte S sist :)

6. Hvem ringte deg sist? Søskenbarnet mitt Rosita på 8 år, hihi. Hun lurte på om hun kunne komme å besøke meg. Aww♥

7. Hva stod det på den siste smsen du fikk? "Så bra;-) Nå er det hyttekos ved peisen med Grandi's. Tor-storm har ikke kommer hit enda. Klem, hils Steinar"

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Akkurat nå i dag som jeg har permisjon, vil jeg si ringe! Jeg er jo som regel bare hjemme, så det er veldig trivelig å snakke med en sjel i blandt! 

9. Hva er ditt favorittsted? Hehe, jeg må nok være kjedelig og si -hjemme! Eller alle steder kan være fine så lenge jeg har med mine to kjæreste, Melinda og S ♥

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Steder hvor det er alt for kaldt, eller for varmt. Jeg må nok også si slike skumle bakgater i store byer når jeg har gått alene. Etter jeg møtte S har jeg aldri gått alene, og jeg kommer garanter aldri til å gjøre det igjen heller. 

11. Når så du moren din sist? Det er faktisk litt over 3 uker siden nå. Hun har vært og feriert på Filippinene i 3 uker og kom faktisk hjem i dag. Jeg ser henne nok i løpet av neste uke. Hun har skrevet på melding mens hun var borte at hun har savnet Melinda. Flere ganger enn jeg kan telle på fingre og tær. 

12. Hvilken øyenfarge har du? Brun, men jeg bruker fargelinser og varierer gjerne på øyenfarger. 

13. Hvilken julesang er din favoritt? En stjerne skinner i natt, Himmel på jord og Home for Christmas! Hører på disse gjerne om det ikke er jul også. 

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? Skilt.

15. Når våknet du i dag? Ved 9-tiden våknet jeg av Melinda som smilte fra øre til øre og var kjempe glad for at jeg også våknet. Tenk at jeg er så heldig og få oppleve det hver dag<3 

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Da bor vi fortsatt på Lillehammer i et stort hus. Jeg har tre barn til med S, gift og jeg har funnet et yrke jeg virkelig liker. Da har jeg fulltidsjobb med det yrke jeg har valgt. 17. Hva skremte deg om natten som barn? Bl.a innbrudstyver. Som liten hadde jeg lange ører og fikk med meg alt, selv om de voksne satt i et annet rom. Det er noe jeg skal huske på til mine egne barn, når det begynner og skjønne mer. Jeg fikk iallefall med meg fæle ting innbrudstyver gjorde. En kveld jeg ikke var så gammel, men var alene hjemme, var det en varebil som kjørte frem og tilbake forbi huset vårt. Jeg trodde det var innbrudstyver, og gjemte meg under senga helt til noen kom hjem. Aldersgrense på filmer eksisterte ikke for meg. Mordere og narkomaner var jeg redd en liten stund. Spøkelser og gjenferd var jeg veldig redd! Søskenbarnet mitt, Aebykier brøt seg inn i huset vårt når jeg var hjemme alene og dusjet. Hun byttet bakgrunn på dataen, flyttet på ting, banket på vinduer midt på natten og åpnet døren så den sto på vidt gap. Jeg trodde dette var spøkelser! Hun avslørte seg selv flere år senere...

18. Hvilket siste youtubeklipp fikk deg til å le? DETTE. Hahaha det er SÅ fortjent!

19. Hva er din beste egenskap? Jeg syns det er så vanskelig å svare på slikt om seg selv. Jeg måtte spørre S og han sier jeg er blid! :-)

20. Hva er din verste egenskap? Ammetåken gjør så jeg glemmer alt og bare surrer. Jeg er glemsk, men i disse dager er jeg veldig glemsk. Glemsk og surrete. I sta skulle jeg lade telefonen når varselen for 20% dukket opp. Jeg gikk og fant laderen og plugget den inn. En ny varsel dukker opp, 10%. Jeg hadde visst ladet macen og ikke mobilen min. Hehe.

21. Sover du med eller uten klær om natten? Det kommer veldig an på. Noen ganger med, og noen ganger uten.

22. Hvor mange puter har du i sengen? Tre. En veldig stor som dekker hele 1.50 sengen og to vanlige.

23. Hva er det rareste du har spist? Kanskje iskrem på brødskive?

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Bærbar.25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Sokker eller tøffler.

26. Hva hører du på akkurat nå? Radio.

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Sjokolade. Jeg er et sjokolademenneske. Elsker alt som er sjokolade!

28. Hvilken dessert er din favoritt? Brownies og oreokake.

29. Hva er den største premien du har vunnet? Jeg har aldri vinnerflaks. Da må jeg tenke på de gangene jeg faktisk har vunnet. Jeg har vunnet en marsipankake og en lommekniv som jeg kan komme på nå. Ellers noen tjuekroninger på flaxlodd. Jeg liker ikke marsipankake, så da må jeg si småpengene.

30. Liker du kaffe? Ja! På café bestiller jeg alltid chai latte. Ellers drikker jeg den svart.

31. Hva drikker du helst til frokost? Jeg tar som regel en proteinshake. Før var jeg veldig glad i frokost. Etter graviditeten har jeg ikke hatt særlig sansen for det. Derfor er det veldig fint med en shake.

32. Hvem var din favorittlærer på vgs? Jeg hadde ingen, men på ungdomsskolen hadde jeg en favorittlærer som het Bjørn som alle elsket. 

33. Kan du spille poker? Jeg har såvidt spilt noen ganger, men jeg har glemt det. Jeg bare tapte og var veldig dårlig.

34. Hva har du spist i dag? Proteinshake, en brødskive med makrell i tomat og pølser. 

35. Nevn en historisk personer som interesserer deg? Historie interesserer meg veldig lite. Det gjør også historiske personer.

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? NRK mp3.

37. Vil du ha barn? Jeg er så heldig og har nylig fått et barn♥ Jeg vil så klart ha flere. Jeg vil ha 4, men det går bra med 5 også. Hihi, elsker barn og babyer<3 Før jeg fikk Melinda ville jeg ha to, men det har endret seg nå!38. Kan du noen andre språk enn norsk? Engelsk.

39. Sover du på en spesiell side? Nå sover jeg på venstre. Jeg og S byttet på hvilken side vi skulle sove på en stund, men nå har vi "slått oss til ro". Haha. 

40. Foretrekker du havet eller basseng? Havet.

41. Hva bruker du helst penger på? Mat. Vi har ikke kjøpt så mye til Melinda fordi alle andre gjør det! Hun får så masse. Både bleier, våtservietter, klær, NAN og alt hun har behov for. I det siste har jeg brukt penger på ting vi trenger til dåp. 

42. Eier du dyrbare smykker? Dyre smykker, eller generelt smykker har jeg ikke sansen for. Skjønner meg ikke på folk som har så lyst på gull/ sølv/ diamant smykker, ringer osv. Det blir for mye blingbling for meg! Men jeg tror jeg faktisk har noen smykker som er verdifulle som jeg har fått i gave. De har aldri blitt brukt og jeg har såvidt sett dem.

43. Hva er ditt favorittprogram på tv? Broen, Prison Break, Homeland, The 100 og Orphan Black.

44. Hva skal du gjøre i helgen? Neste helg da har jeg planer om å spørre om mamma vil være her hele helgen. Mens hun passer Melinda kan jeg og S gå på date, kino, gå på skøyter og dra til Hafjell og stå på twintip/ slalom! Hihi gleder meg<3

45. Kan du stå på slalom? Ja.

46. Hvordan imponerer man deg? Ved å være ærlig. Ikke være for innpåsliten, og ikke bare snakke om seg selv. Vise at du bryr deg om andre og ha en morsom humor.  

47. Hva slags ringelyd har du på mobilen? Alle har vel telefonen sin standard ringetone? Jeg har iallefall iphone-ringelyden.

48. Fortell en ting leserne dine antaglig ikke vet om deg? Jeg drikker aldri siste slurk av brusen i plastikkflaske. S tar alltid siste svelgen min, haha. Viss det er glassflaske er det noe helt annet! Da drikker jeg hver dråpe!

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? S sin Liverpool-trøye. 

50. Er du sosial? Ja det vil jeg si. Blir glad hver gang noen ringer og spørr om de kan komme å besøke meg. Eller inviterer meg på besøk. Eller ut på café! Jeg liker også veldig godt og bare være hjemme med den lille familien min ♥


Svar på spørsmålene deres

Hvor lenge brukte dere str 50?:)
Det brukte vi en god stund! Jeg har fortsatt noen bodyer i str 50 som vi fortsatt bruker. Nå er det veldig forskjellig på størrelser fra butikk til butikk også. Før jeg fikk Melinda visste jeg meget lite om størrelser når det kom til baby. Jeg visste at 50/ 56 var det minste man kunne finne i vanlige butikker. Klær i disse to størrelsene var det som ble pakket med i sykehusbagen. Hun veide 2946g og var 47 cm når hun ble født. 56 kunne jeg bare glemme og str 50 måtte alt brettes opp, og enda var det stort. Vi brukte iallefall 50 til hun var 6 uker ca før vi begynte med 56. Nå bruker hun 62, men har også noen plagg i str 56 som lever på sine siste dager. Babyer vokser så fort at man rekker ikke og slite ut klærne før de er for små! Hadde du sett for deg at det var så fint å bli mamma?
Nei! Jeg visste det kom til å bli fint, men ikke SÅ fint! Starten var hard, det skal jeg innrømme. Melinda hadde masse vondt i magen, skrek og sov veldig lite. Jeg var så utslitt at jeg gikk på autopilot! Helsesøster var bekymret og kom på besøk med jevne mellomrom og vi dit på helsestasjonen. Helsesøster kom med et forslag til S om at han kunne sykemelde seg, så vi ble to. Det ble ikke slik, selv om jeg tror han kunne tenkt seg det. Med en hard start hvor man trodde man skulle bli helt gal var det bare å knipe tennene sammen. Når hun rundet to måneder ble alt myeee bedre. Hun sov mer og hadde ikke mere vondt. Da klarte jeg og slappe av og nyyyte det å være nybakt mor. Det gjør jeg fortsatt<3 Jeg kan ikke ha det bedre enn jeg har det nå! 

Hva er det aller beste med å være mamma?
Det er så mye fint ved å være mamma, dere aner ikke! Nesten så jeg får lyst til å anbefale alle til å bli mamma NÅ så dere får kjenne på følelsen. Hehe, men det blir litt feil på en rar måte. Akkurat nå er hun 12 uker og fire dager. Hun smiler lett bevisst og får flere latterkuler om dagen. Når Melinda ser meg i øynene og smiler (og kanskje ler), da smelter jeg. Åå jeg aner ikke hvorfor, men akkurat nå som jeg skriver om smilet hennes kommer tårene frem i øyekroken. Hun smiler så ofte nå, men det er like vakker hver gang<3 

Hvordan er det å være ung mamma?
Det er veldig flott! Jeg er glad jeg ble en ung mor. Nå som jeg er ung har jeg mer energi og er sprekere enn om jeg hadde vært en eldre mor med en liten baby. Tror jeg da, kanskje jeg tar feil også! Jeg tror jeg blir nærmere Melinda med tanke på aldersforskjellen. Jeg ser allerede for meg når hun blir tenåring, så sitter vi plantet i sofaen sammen og ser på Americas Next Top Model! Hvilken cycle blir det da tro? Cycle 150 med Tyra Banks? Haha.

 

Hvordan går Melinda og Leo sammen?
Leo han er en pingle! Nyfødte spreller med armer og bein. Dette syns Leo var kjempe skummelt i starten. Hver gang jeg prøvde og dytte han til Melinda så han skulle se henne, snudde han fort og hoppet på fanget mitt. Nå har hun ikke fult så mye av disse refleksene, så nå går det bedre. Han tørr og snuse litt på henne. Her om dagen slikket han henne på hånda. Det får han selvfølgelig ikke lov til, men jeg ble overrasket over at han turte. Jeg er ikke bekymret for at han vil skade henne. Leo ville ikke skadet en flue! For 1-2 ukers tid siden var vi på besøk til en venninne av meg som har en baby på litt over 5 mnd. Babyen var veldig interessert i Leo og skulle bare klappe han. I stedenfor tok hun godt tak i pelsen hans og lugget han. Leo gjorde ingenting. Når vi fikk henne til og slippe taket, ble han redd og hoppet på fanget mitt. Stakkar Leo! Det er ikke alle hunder som hadde reagert slik. Hvor gamle er dere begge to? deg og S? :)
Dette spørsmålet fikk jeg forrige gang også, men valgte og ikke svare på det. Det har dukket opp flere ganger, så nå er det på tide. Jeg er 19 år og S er 12 år eldre enn meg ♥


Hvordan møttes du og S?
Jeg bodde i den fine, dyre leiligheten min i Lillehammer hvor jeg ikke hadde kjøleskap. Jeg spiste veldig lite hjemme i og med at jeg ikke hadde stort utvalg av mat når jeg ikke hadde kjøleskap! En kveld var det nok! Ingus ville spandere mat på meg, så det ble Seven Eleven som var det eneste som hadde åpent. Foran meg i køen sto det en kjekk, ung mann som tydeligvis også var sulten. Han snudde seg bak noen ganger. Til slutt møttes blikkene våre og en av oss sa hei. Fra der ble det startet en samtale og plutselig hadde vi stått i kø i 20 minutter mens folk bare hadde gått forbi oss. Hihi!<3 Etter den dagen var vi sammen så og si hver dag, og vi dro på Europaturer og en sydentur♥ Wips, så ble jeg gravid også♥ 


Svar på spørsmålsrunde - del 2


Hvilken sider bestiller du kler fra når du nettshopper?
Faktisk bare Nelly.com. Det har skjedd noen få ganger at jeg har bestilt fra en annen side. En gang bestilte jeg fra Sheinside og det skal ALDRI skje igjen. Hvorfor kan dere lese om i det 5. spørsmålet. Jeg liker Nelly. Varene blir sendt fra Norge og jeg er 100% sikker på at det er trygt. De har billige klær med god kvalitet. Ikke rart jeg har bestilt rundt 30 ganger fra der. Flere bestillinger blir det nok også. Det er nok min favorittnettside når det kommer til shopping på nett.  

Hvilket kamera bruker du og hvor redigerer du bildene dine?
Når jeg tar bilder bruker jeg Sony a7. Når jeg filmer videoblogger hjemme (eks da jeg svarte på spørsmålsrunde del 1, her) bruker jeg Canon EOS 1100d med Sigma 24-70mm objektiv. Det er et veldig bra portrettobjektiv! Det får ikke bli med rundt fordi det er helt enormt stort og ikke minst, TUNGT. Ikke at Sonykameraet mitt er så mye lettere, men jeg er så fornøyd med kvaliteten det blir på bildene at litt må jeg ofre. Hehe. Når jeg legger ut videoer hvor jeg har mikset mange klipp sammen, så filmer jeg bare med iphone. 

Hva er det beste med å reise?
Det skal jeg fortelle dere! Det er mitt favorittspørsmål. Når man reiser så er det masse god mat, drikke og det er mange fine plasser å besøke. Masse fint å se! MEN det beste er å møte nye folk. Det finnes ikke noe bedre enn det. Det er så hærlig å møte nye mennesker. Det er noe jeg elsker!  

Kan du noe tagalog/ bisaya?
Dessverre. Det er noe jeg kunne ønsket jeg hadde lært mens jeg fortsatt var liten. Jeg kan noen få ord. Jeg kan kanskje forstå litt når mamma, eller noen andre har en samtale. Da kan jeg få med meg hovedemnet i samtalen. Det er jo aldri for sent å lære. Den nydelige bloggleseren min, Aida som jeg møtte i Filippinene i fjor sommer er halvt Norsk og halvt Filippinsk, som meg. Hun lærte seg det meste selv, og pugget masse. Hun snakker flytende! Både jeg og familien min ble meget imponert da. I ettertid fikk jeg høre masse at jeg burde gjøre det samme som henne, men.... det er jeg nok litt for lat til.    

Når du har bestilt klær fra utlandet, har du betalt toll? Hvor mye?
Nå skal dere få høre her! Det var dette jeg så vidt nevne i det første svaret. En gang gikk jeg litt bananas på sheinside og la klær i handlekurven min for 3-4000 kr. Gal som jeg var kjøpte jeg alt sammen også. Jeg vet om noen som har bestilt klær fra samme nettside for over 1000 kr og ikke har betalt toll. Jeg tenkte jeg skulle ha den samme flaksen om jeg delte bestillingen min opp i tre deler. Neida, det hadde jeg ikke. Jeg betalte toll for 2 av 3 pakker og det ble til sammen godt over 900 kr. Det var surt, og det skal aldri skje igjen. Små pakker under 200 kr går nok bra, men jeg skal aldri være så idiot og bestille så masse mer! 

Bodde Ingus sammen med deg og moren din var det ikke kleint?
Han bodde ikke her, han bare var her hele tiden og veldig ofte. Hehe. Kleint? Overhode ikke! Når han syns det ble kjedelig og henge med meg i lengden gikk han alltid til mamma. Da satt de ved siden av hverandre og spilte candy crush. De hylte av glede og ropte alltid "send meg liv, send meg liv!!!". Jeg har aldri spilt candy crush så jeg forsto ikke så mye av hva de snakket om. Haha, holder meg like så godt utenfor slike avhengighetsspill. Ingus er alltid velkommen hos oss, og vi ser på han som en del av familien. Han kaller bestemor for bestemor, og mamma for mamma. Hehe, jeg savner og ha Ingus her, men i det siste har han reist så masse og vært så opptatt..

Betalte du for Ingus på reisen? Eventuelt hvorfor?
Nei det har jeg aldri gjort. Ingus har råd selv, og av oss, så er det nok jeg som har dårligst råd av oss. Ingus er veldig gavmild og har spandert masse på meg! Når det er omvendt, så er det jeg som spanderer. Vi har en slik greie når vi er ute å spiser at han betaler for oss begge den ene gangen, og neste gang er det meg. Ganske greit:-D  

Hva syns du om stedet der du bor? Skulle du ønske du/familien bodde i en storby, som foreksempel Fredrikstad eller Oslo?
Jeg syns Kvam er et utrolig vakkert sted om sommeren! Jeg liker meg godt her da. Om vinteren er det bare trist her, og skulle ønske jeg var i en større by. Jeg har faktisk bodd i Fredrikstad, så morsomt det ble nevnt. Jeg er faktisk født der også, haha. Jeg bodde både i Sarpsborg og Fredrikstad før mamma og pappa ble skilt. Akkurat nå på sommeren ville jeg ikke bodd noen andre steder i Norge enn Kvam:-)

Fikk du deg type på reise?
Ok.... jeg vet jeg drar ofte til samme steder, men det er ikke fordi jeg har knyttet meg til noen! Haha. Det har jeg gjort en gang før når jeg var yngre, og det skal aldri skje igjen! Nei, jeg fikk meg ikke type på reise. Jeg føler jeg har sagt det før, men jeg vil ikke være i noen forhold enda. Det vil jeg vente noen år med. Når jeg først går inn i et forhold vil jeg det skal være ordentlig! Det skal ikke være noe tull som er over på noen måneder. Det skal være ordentlig, og uansett trives jeg best som singel i øyeblikket ♥  

Hvordan har du råd til å reise sååå mye?
Noen av turene har vært gratis. Mamma har vært snill og betalt togbilletten min til Oslo de gangene jeg måtte kommet meg dit først. Ellers er resten betalt selv (fly, hotell og opphold). Jeg har vært veldig forsiktig med lønningen min, og den har ikke gått til noe annet enn å reise. Jeg vet det kan virke som at jeg handler en del på nett, og når jeg legger ut bilder av nye klær jeg har fått i posten. Det jeg får har jeg ikke betalt én kr for, så der er jeg heldig. Jeg vil heller bruke penger på å kose meg skikkelig på tur, enn å kjøpe klær og sko her. Jeg må innrømme det kan bli litt shopping når jeg er ute og reiser, men det får være et unntak!  
 


Holder du fortsatt på med trening? Du gjorde det en periode og du la ut bilde av kroppen din, kan du gjøre det nå også?

Hahaha. Jeg hater å skrive dette -men jeg ga opp (...igjen). Trening og kosthold er sunt og bra, men det var vel aldri noe for meg. Jeg liker å gå tur når jeg føler for det. Jeg liker å spise masse god (usunn) mat og er ikke så veldig glad i å bevege meg for mye. Trives sånn! Skal jeg begynne å være sprek og trene varer det kun en uke, maks to. Haha, sånn er det nok bare med meg. Kanskje en vakker dag kan jeg legge det om. Jeg burde egentlig røre litt mer på meg, men herlighet.... det er da så kjedelig. 

Hvilken dyr har du nå? Bare hunden og katten, eller har du marsvinene også?
Jeg har kun Leo og Pus ja. Jeg har ikke marvinene lengre. Det er egentlig en lang historie, men begge to lever og har det kjempe bra. Kompisen min, Stig fikk dem og de får masse kos og god mat. Det er jeg glad for! De har det kjempe bra og er bortskjemte. Sånn det skal være, hehe:-) 

Har du silikon eller er du bare heldig fra naturens side?
Hahah... et spørsmål jeg ikke helt visste om jeg skulle svare på eller ikke. Jeg er heldig fra naturen sin side:-) Hadde jeg operert noe, så hadde jeg vært ærlig om det på bloggen. Det er noen ting jeg vil fikse på meg selv, men økonomien min vil ikke tillate det akkurat. Hehe. Jeg har ingenting i mot folk som legger seg under kniven for å bli mer fornøyd med seg selv. Hverken for andre eller meg selv:) 


Videoblogg: svar på spørsmål

 

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 1080p for å se i HD.


Kjære internett, takk for at du har kommet tilbake. Alltid en trofast venn du. Nå kan jeg publisere svar fra spørsmålsrunden! Når jeg først begynner å snakke, så er det så vanskelig for meg og stoppe. Jeg har kuttet bort en del av hva jeg har sagt  på videoen over. Det er flere spørmsål jeg ikke har svart på, men som jeg kunne tenkt meg og publisere. Videoen hadde blitt alt for lang om jeg skulle tatt med alt. Selv syns jeg egentlig den er for lang nå også, så om det er noen som faktisk orker å se hele, så kreds til dere. Haha. Vi får se! Kanskje jeg publiserer resten av spørsmålene dere har sendt inn på video, eller kanskje innlegg. Jeg har allerede spilt inn svarene på video, men det kjipe er at det tar en EVIGHET og laste det opp på youtube.  
(Jeg må også påpeke min egen, stygge skrivefeil i videoen. Det var ikke meningen å dele hangover-ordet opp i to ord altså. Hehe, men litt for sent å endre på nå.) 


Spørsmålsrunde

Det er på tide med en ny spørsmålsrunde her på bloggen. Det er ikke det eneste som må fornyes her du! Hvor lenge har jeg hatt dette designet nå? Over ett år tror jeg. Jeg fikk en liten klage av en venninne her om dagen om at designet mitt var så barnslig. Hehe, det er vel egentlig sant. I løpet av uken skal jeg få ordnet nytt design. Må si jeg er veldig lei av det selv også. Imens kjører jeg i gang med en spørsmålsrunde. Fyr løs om du lurer på noe!


Svar på spørsmålsrunde

Hva ønsker du deg til jul :)?
Vet du hva? Jeg har alt jeg! Jeg har så masse klær, sko... og interiør er ikke noe som interesserer meg så masse nå. Det er noe jeg ønsker meg. Jeg ønsker meg to flybilletter til et eller annet land (...så lenge det ikke er til Norge, Sverige eller Danmark). Dette er noe jeg så klart ikke kommer til å få, men det er et ønske. Hihi. Kanskje penger? Jeg holder på å spare opp til AFF-kurset jeg så gjerne vil gå! 

Beste maten du vet?
Maaat<3<3<3 Åhh, jeg kunne skrevet flere A4 sider om hvor mye jeg elsker mat. Jeg elsker alt.. som ikke har med SJØMAT å gjøre. Blæh. Favoritten min er Jack Daniels Pork Chop hos TGI Fridays Abreeza i Filippinene. Jeg spiste det hver dag! Dumt de ikke har det i Norge. Ellers er jeg stor, stor, stooor fan av hamburger og pizza! Hamburger og pizza er jeg sikker på smaker bedre enn himmelen!      

Hvorfor bruker du sirkel linser?? Og ikke vanlige??
Resultatet av sirkellinser gjør så øynene dine ser mye større ut. Jeg har begynt å bruke vanlige linser nokså ofte nå, men av og til går jeg for sirkellinser. Jeg liker å variere både farger og størrelser. Neste gang jeg er på Nordby i Sverige skal det bli et heftig innkjøp av (vanlige) linser i mange forskjellige farger! Det blir gøy:)

Brune sirkellinser fra serien "Super Angels Series". Les mer om dem i DETTE innlegget.

Trener du mye?
Neei... men jeg prøver å bli flinkere til det! Det er viktig å være i god form! 

Favoritt butikk i utlandet?
Helt klart billigkjeden, Forever 21!  Kan du begynne å svare på mail og kommentarer?
JAAAA det skal og må jeg! Fra og med nuu. 

Når skal du til Filippinene igjen?
Pappa skal dit mest sannsynlig i februar. Jeg har fått en invitasjon som jeg så gjeeerne vil si ja til! Han blir der i to uker. Tenk å være i et tropisk land når det er februar i Norge!! Nå har jeg nettopp skaffet meg jobb, så det blir litt dumt å ta seg fri siden jeg vil gjøre det bra på jobben jeg har nå.  

Hva har du tenkt til å gjøre videre nå siden du ikke går på skolen lenger?
Jobbe, blogge, leve livet og ta det heeelt med ro til helvete starter på høsten igjen. Jeg kommer til å gå service og samferdsel. Sette meg tilbake på skolebenken er ikke noe jeg gleder meg til. Har aldri likt skole, og det kommer jeg aldri til å gjøre. Den instillingen har jeg alltid hatt, desverre, men slik er jeg bare.

Hvem var det du kysset på det bildet du la ut? Er det kjæresten din?
Vet dere hva? Jeg syns det er sååå morsomt å gjøre dere nyskjerrige! Haha! Det kommer dere aaaaldri til å få vite akkurat nå. Jeg er ikke i noe forhold med noen :) 

Tips til en nettside hvor man kan se på serier gratis uten å måtte registrere bruker?
Jeg pleier å bruke free-tv-video-online.me og watchseries.to. På slike nettsteder hvor du ser filmer/ serier er det ofte virus, så et bra virusprogram slår ikke feil. Sier også i fra på forhånd at det kan dukke opp noen upassende pop-up reklamer. 

Hvilken jobb har du?
Jeg er servitrise på kina restauranten:)

Hva heter moren din?
Ligaya. 


Hadde du kjøpt mac om du ikke hadde blogg?
Nei, det hadde jeg aldri kommet til å gjort. Viss jeg ikke hadde blogg, hadde jeg aldri kjøpt meg verken pc eller mac. Da hadde jeg klart meg veldig fint med iphone. 


Er du stille når du er på fest?
Nei det er jeg ikke! Det er veldig sjeldent jeg er den som er stille på fest! Viss jeg først er stille kan det hende jeg føler meg ubekvem på et vis.  

Kunne du tenkt deg å opperert deg, altså plastisk kirurgi? Evt hvor på kroppen?
Nå skal jeg være helt ærlig. Hadde jeg hatt ekstra penger i lomma så hadde jeg helt sikkert gjort det. Det blir kanskje når jeg en vakker dag blir rik! Akkurat nå har jeg en instilling hvor jeg ikke vil kaste bort penger på noe som ikke er viktig. "Evt hvor på kroppen?". Jeg føler jeg klager og sutrer over meg selv om jeg skal dele ting jeg ikke er fornøyd med mitt eget utseende. Det skal jeg spare dere for:) 

Hvor lenge har du blogget? ikke bare denne bloggen men også andre eventuelle blogger.
5 år! Som en fersk og liten 8.klassing startet jeg bloggen "heycutie.blogg.no". Deretter ble det "c4ro.blogg.no". Nå blogger jeg på "caroiz.blogg.no" som jeg har hatt oppe siden mai 2010, 4 år! 


Glemt

Er det mulig. Jeg har helt glemt av spørsmålsrunden jeg hadde tidlig i desember. Shame on me, men takk til dere som minner meg på det! Vi gjør det slik at dere skal få en mulighet til å stille meg noen spørsmål i dette innlegget. Jeg svarer i morgen kveld med de andre spørsmålene dere allerede har sendt inn HER. Fyr løs om du lurer på noe! 


Spørsmålsrunde!


svar på spørsmålsrunde - del 2

Hvor gammel var du da du begynte å drikke? Jeg var vel 14-15 år. Alderen der de fleste begynner å røre alkoholen. Det er veldig sjeldent jeg drikker som er helt greit :)

Du har jo ekstremt mye klær.. hvor i all verden får du alle pengene fra? (Du har jo aldri snakket om at du har noen jobb eller noe) Jeg har nok en del, haha. Jo, jeg har skrevet at jeg hadde en jobb. I hele fjor sommer jobbet jeg mye og tjente litt penger. Alle de pengene gikk til klær og sko, hehe. Ellers er litt av det sponset. 

Du er fantastisk pen! Har du noen gang fått tilbud om modelljobb? Tusen takk, så koselig av deg! Det var en genser jeg reklamerte for. Fikk stjerneplassen på baksiden av bladet rett ved siden av strekkoden! Woho! Hahhah det er flere år siden. 

Hva var favoritt butikkene dine i Filippinene? Favorittbutikken min var Forever 21 hvor nesten alle pengene mine gikk til. Det var så mye fint der! Viss du er i Davao finner du Forever 21 på kjøpesenteret SM Lanang.

Bildet til høyre har jeg på meg noen av godbitene som ligger i de gule posene til venstre! 


Kan du vise bilde av hvordan huset deres i Filippinene så ut innvendig? Lenge til du skal til Filippinene igjen? Hadde jeg fått det spørsmålet når jeg var i Filippinene skulle jeg gjerne knipset litt bilder til dere. Men det blir litt vanskelig nå. Jeg trooor jeg skal dit neste år. Det blir nok sikkert i sommerferien da også, siden det er så og si min eneste mulighet (pga skole).

Snakker ikke moren din Filippinsk i Norge når hun er med filippinske venner/familie? Jo, hun snakker Filippinsk når hun er med noen som snakker språket. Hun snakker Filippinsk (visaya og tagalog), engelsk og Norsk.

Mamma


Snakker du bare engelsk når du er i Filippinene? Ja, siden jeg ikke kan Filippinsk. Har jeg flaks møter jeg noen som snakker Norsk. Jeg husker det var en kveld jeg satt i baren. Det kom en Filippinsk gutt bort til meg. Så klart snakket jeg engelsk til han, men han snakket Norsk til meg rett etter jeg sa jeg var fra Norge. Det var kjempe gøy! Han bodde i Stavangerrrr. 

Hva trener du når du trener? Jeg trener ikke lengre. Eneste blir når jeg er ute og går tur med Leo. Haha.

En gammel video fra da jeg og Tass gikk tur. Åh, som jeg savner Tass ♥

Hvor har du lært deg å sminke deg sånn du gjør? Jeg fikk inspirasjon fra tv/ film/ blogg, også søkte jeg rundt på youtube om hvordan man gjorde det.

Når du møtte Enzo var det litt kleint eller gikk det greit? Det gikk kjempe greit! Vi var begge så glade for å se hverandre!

Hvor var Leo? Mens jeg var i Filippinene, var Leo hjemme. Da var det stefaren min, Rune som passet Leo, katten og mine to marsvin.

Leo

Pus. Katten min har mange navn, men jeg kaller den Pus. Bestemor kaller den Mons, hehe.

Kiko

Mia

Hvor bor Anh? Hun bor i Sarpsborg. Desverre 5-6 timer unna hvor jeg bor. Skulle ønske hun bodde nærmere, eller omvendt. 

Bruker du enda extensions? Ja, det gjør jeg. Syns selv jeg passer best til langt hår, og gleder meg til jeg får langt, naturlig hår igjen. ALDRI MER BLEKING!!Er du stolt av å være halvt filipinnsk? Ja :D

Hva var den ``feilen`` du gjorde? (fra videon ``someone``)? Det kom noen spørsmål om det. Hva som skjedde mellom meg og Enzo i ferien har jeg valgt å holde privat for så og si alle utenom min nærmeste venn som jeg deler alt med, Anh. Beklager for det, men ting skal nok ordne seg :)

Har du vært i Boracay? Nei, men det SKAL jeg. Det er så langt dit, og ikke minst DYRT om man drar fra Davao. Fikk helt sjokk når pappa fortalte meg hvor mye han betalte for fly, båt, overnatting og opphold når han var der med kjæresten sin. 22 000 NORSKE kroner for tre netter. Det vil si 154 000 peso!! Men det ser helt fantastisk fint ut. Røyker du? Det var en liiiten periode der jeg festrøyket, men så ble det til noe jeg gjorde daglig. Det var en idiotisk ting jeg gjorde som jeg ikke er stolt over. Når jeg kom til Filippinene var jo alt så lett tilgjengelig og billig, som ikke var bra for meg. Til slutt ble Enzo så sint og skuffet over meg at jeg fikk dårlig samvittighet bare av å se på pakken. Det var ikke lett, men til slutt ga jeg meg :)


svar på spørsmålsrunde - del 1

Hvordan har du motivasjonen til å blogge så lenge som du har gjort? Jeg har blogget i over tre år, så det har blitt en vane til at jeg gjør det hver dag. Det er noen dager der det ikke er så veldig gøy og motviasjonen ligger litt lavt. Som oftest liker jeg veldig godt å skrive blogg, og vil gjerne oppdatere dere så ofte som mulig! :-)

Hvordan ble du så god på å lage design og hvilket program bruker du? Jeg vil ikke kalle meg selv så flink. Hadde jeg vært flink hadde jeg bygget designet mitt helt fra bunnen av selv. Vanligvis tar jeg et gratisdesign som jeg ser det kunne blitt gjort noe annerledes med. Til slutt ser det helt annerledes ut, og mere ''Caro''. 

Kordan går de med stefaren din etter den ulykken? Han har det helt fint! Han kan gå og løpe helt vanlig. Han er ofte på fjellet, og han elsker friluftsliv (spesielt fisking). Hehe. Han har jo merker etter brannskadene, men det bryr han seg ikke særlig mye om. Dere kan lese om ulykken hans HER.

Er familien din (de fra filippinene) fattig? Hadde det ikke vært for oss i Norge som hjelper dem med penger, så hadde det ligget litt dårlig ann. Jeg vil ikke kalle dem rike, men heller ikke fattige. Helt midt på treet. 

Hva er det beste som har skjedd deg i ferien? Det har skjedd meg mye fint i ferien. Spesielt da jeg var i Filippinene. Det beste må være alle folkene jeg har blitt kjent med. Virkelig, det er så koselig å møte nye mennesker som bor langt bort fra stedet du kommer fra. Det er så masse koselige mennesker jeg har møtt som jeg ikke har nevnt på bloggen. Jeg har møtt folk fra verden rundt, Australia, Irland, England, Sveits, Singapore.... masse mennesker fra mange forskjellige steder. Husker kanskje ikke navnet og stedet de kommer fra, men jeg kommer aldri til å glemme ansiktet deres.

Hvor høy er du? 1.69 Hvor mye brukte du i Filippinene? I Norske kroner brukte jeg 6500 kr som er 45000 peso. Jeg hadde også litt Singapore dollar jeg vekslet, men husker ikke hvor mye det var.

Er dere bare i Davao når dere er i Filippinene? For det meste er vi bare der siden det er der vi bor og har familie. Vi drar gjerne på dagsturer utenfor som eks Banate. 

Samal


Møtte du Enzo i Filippinene? Isåfall hvordan var det? (haha, husker ikke om du møtte han xp)
Jeg forventer ikke at du skal huske det fordi jeg skrev aldri at jeg møtte han. Når jeg kom til Davao jobbet Enzo i Cagayan. Cagayan ligger helt på andre siden av landet. Ikke bare jobbet han der, men han hadde også en stor bartenderkonkurranse. Det han gjorde var å gi opp jobben i Cagayan, fløy tilbake til Davao, bare for å se meg. Dette hadde jeg ingen anelse om før det sto en blå taxi utenfor huset mitt, og han sto ved porten. 
Jeg skjønte ingenting i starten. Samme dag hadde jeg blitt kjent med en som spurte hvor jeg holdt til i Davao. Jeg klarer ikke en gang å utale navnet på stedet vårt, så jeg kunne ikke svare på det, haha. Men jeg trodde det var han fyren, så det første jeg tenkte var ''wtf, hvordan vet han hvor jeg bor''.  
Jeg gikk ut fra balkongen og sette meg i soffaen for jeg skjønte ingenting. Plutselig kom det ene søskenbarnet mitt løpende bort til meg og sa: - Carolyn, Carolyn!!! It's Enzo! It's Enzo!
Det trodde ikke jeg på fordi han var jo på andre siden av landet. Renate kommer løpende bort til meg og sier: - CARO, CARO!!! OMG, DET ER ENZO! Renate ble like glad som meg, og vi sto der med store øyner og smilte fra øre til øre.  
Deretter kommer bestevennen hans, Gly opp trappen, og bort til meg. Hun ser på meg og sier: - Carolyn, I think someone wants to see you. Der sto jeg og smilte så hardt at dobbelhaken kom naturlig frem!
Alle ble jo sjokkert for å se Enzo så alle flokket seg rundt han i en stor ring som jeg må bryte meg inn i. Jeg ga han tidenes største bamseklem :-)  

Hvordan klarer du å bli så lett kjent med folk? Jeg tipper jeg bare er veldig heldig med folkene jeg møter. Hehe. Alle jeg møte er jo så snille tilbake. Ikke la det bli pinlige stillheter. Smil og snakk til dem. Det gjelder bare å starte en samtale :)

Jib jeg ble kjent med på Fridays og bloggleseren min Aida som jeg tilbringte en dag med:


Klarer du deg fint på skolen? Jeg vet at skolen ikke har startet enda, men jeg er så skolelei. Ingen hemmelighet at jeg sliter med matte og stryker i det faget. Ellers har jeg ståkarakter i de andre fagene. Jeg starter på andre året mitt på media hvor vi ikke har matte i år. Kanskje jeg har en mulighet til å stå i alle fag! Er veldig spent hvordan det kommer til å gå med meg selv. Helserådgiveren sa hun skulle ta tak i meg på høsten, så kanskje det kan motivere meg litt. Det eneste jeg vil er å bli ferdig med videregående. 

Mandag er det tilbake på skolebenken folkens....

Hva er det høyeste du har vært på topplisten? 13 eller 14 plass. Jeg husker jeg var overglad når statistikken begynte å strekke seg over 10 000 lesere, men akkurat nå spiller det egentlig ikke noen stor rolle :-)

Hvordan går det med treningen? Jeg klarte det dessverre ikke denne gangen. Jeg hater å starte på noe, og ikke klare å fulføre og oppnå målet mitt. Det er noe jeg kan for selv. Jeg syns ikke trening var verdt tiden/ pengene og det var jo så kjedelig! Haha, jeg og venninna mi, Ingrid som trente sammen kommer aldri til å skjønne hva folk syns er gøy med trening. Jaja, noen liker det, noen ikke. Vi likte det ikke! 

Har du gått på noen sport før? Ja, tro det eller ei! Jeg har gått på fotball. Da var jeg keeper og spiss. Jeg har også spilt håndball. Jeg prøvde meg på badminton, også gikk jeg på friidrett en liten stund. Når jeg tenker på det var jeg veldig sporty før. Hva skjedde??

Fester du ofte? Jeg festet mest når jeg 15, men nå er det veldig, veldig sjeldent. Det er nesten så jeg kan si aldri. Jeg tror ikke disse bygdefestene er noe for meg, og jeg liker ikke å se samme folk hele tiden. Jeg liker å bli kjent med nye folk som bor langt unna. Når jeg var i Filippinene var jeg mye ute, alltid på forskjellige steder å møtte og ble kjent med nye fjes overalt! Det syns jeg er kjempe koselig.


ask me anything!

Da var det på tide med en ny spørsmålsrunde! Spørr meg om alt og ingenting. Filippinene, Leo, kjærligheten (... nei, det er ikke vits for det skjer ikke noe). Alt dere lurer på kan dere skrive ned i kommentarfeltet. Jeg svarer på torsdag eller fredag ♥
three answers


1. Tusen takk! Jeg kjøpte skjørtet på BikBok for 2-3 år siden. Dessverre tror jeg ikke du finner det der i dag. Bildet til venstre er arkivbilde fra 2011 (første skoledag). 

2. Det kan jeg så klart gjøre. Fra venstre: t-skjorte HER, t-skjorte HER, sko HER, kjole HER, sko HER, skjørt HER og kjole HER. Jeg har et gavekort på Nelly for 50 kr, skrik ut om noen vil ha det.3. Det var virkelig gøy at dere gikk på den spøken, hehe! Om noen ikke har fått det med seg kan dere lese innlegget HER. Vi er bare gode venner, og det er nok ingen ''historie'' bak det. Meeen dere kan få se bilde av søte Tim! malin svarer på spørsmålsrunden

Heihei, Malin her! I øyeblikket ligger Caro antageligvis å drar seg i sengen som den late personen hun er, og da fikk jeg anledning til å gjesteblogge for henne. Hun har hatt en spørsmålsrunde gående, der jeg har fått som oppgave å svare på spørsmålene fra dere. Denne gangen blir det nok ikke på video, ettersom det ikke er så veldig lenge siden jeg stod opp eller, hehe. Kan tørre å påstå at jeg vet way to much men velger denne gangen å være litt snill. Noen som spurte om jeg kunne si noen funfacts, men det har jeg gjort tidligere, så det kan dere lese HER.

Hva syntes du om Caro første gang du møtte henne?
Første gang jeg møtte Caro var vel i 6-7 klasse, og jeg dannet meg ikke noen særlig mening om henne. Hun var fra Kvam, og jeg fra Vinstra, og derfor hadde vi heller ikke så mye med hverandre å gjøre. Derimot når vi startet på ungdomsskolen sammen, ble ting litt annerledes. Caro var en jævla berte. Nesten ingen fikk gi henne en klem i tilfelle vi kunne komme til å ødelegge den store ballen hun hadde på hodet, som hun på den tiden kalte en frisyre. Likevel ble vi en lett match, og har vært venner siden da.

The funnies picture of her? 

Åjada, jenta mi er så fin så, hehe

Er hun foreska/ hatt kjæreste de 4 siste årene?
Ja, hun har hatt kjæreste, og dere husker vel kanskje Enzo? I øyeblikket så er det vel eneste jeg kan si er love is in the air 

Har dere noen gang kranglet? Har dere noen gang kranglet om en gutt? 
Ja, kranglet har vi, men heldigvis er det ingenting som har hold på så veldig lenge, og vi blir fort venner igjen. Om en gutt har vi aldri kranglet. Vi holder oss for gode til å gå etter en gutt den andre liker.

Hvor mye klær han hun? 
Hun er nok den jeg kjenner med mest klær, og det er ikke akkurat lite. Hun eier nok mere klær en gjennomsnittet. 
Er Caro jomfru? Hvor mange har hun hatt sex med? Hadde hun sex med Enzo? 
Nei, Caro er ikke jomfru om det kom som noen overaskelse på dere. Men hun har heller ikke hatt sex med ett så stort antall at det er noe å bemerke. Hun hadde heller ikke sex med Enzo når hun var i Fillipinene. Hvor mange føler jeg ikke at jeg har rett til å legge ut om, men det er mindre en det man kan telle på en hånd.

Hvor mye er du og Caro sammen?
Jeg og Caro henger sammen hver dag på skolen så lenge begge to er der. Ellers er vi begge to noen usosiale faen og har ikke så mye kontakt med folk i helgene, men var jo faktisk hos henne på Kvam forrige helg.

Hvordan er Caro når hun er full? Kliner hun på fest?  
Hun er som oftest veldig livlig, og er ikke av de som sitter rolig i en sofa og ikke gjør så mye ut av seg. Det er vel ingen av oss egentlig. Å ja, hun har klinet på fest.

Når begynte Caro og drikke, og får hun lov av foreldrene?
Det er vel 1-2 år siden, da de fleste på alderen vår begynner å drikke. Hun har vel ikke direkte lov av foreldrene, for tror ikke det er noen som liker at ungene deres drikker når de er unge, men de nekter henne ikke å dra på fest. 

Hvordan er hun som menneske?
Hun er vel egenlig en person som bare er snill og go, og vil ingen vondt. En fantastisk veninne når du trenger det, og stiller opp når du trenger en jentekveld for å få noe annet å tenke på. Men hun har også tendenser til å være både egoisisk og frekk, men er vel ikke bare gode sider ved alle. I tillegg er hun også både dum og smart på samme tid. Hun kan vel egentlig ganske mye, men mange ganger kan man lure på om det finnes noe der. Må bare vise det litt oftere. Men jeg ville ikke endret noe ved henne!Har hun kontakt med Enzo? Når hun reiser til Filipinene igen kommer hun til og være med Enzo da, tror du?
Hun har nok ikke den kontakten med Enzo lenger, nei, og når hun reiser til Filipinene er det vel ikke umulig at hun kommer til å møte han, men tror ikke de kommer til å henge sammen på samme måte som sist hun var nedover.

Syntes dere Kvam er ett øde sted? Jobbet Caro på Sinclair i Kvam?
Haha, ja! Vi er nok to personen som liker oss best i byen, og Kvam er ikke akuratt det største stedet, og heller ikke det største tettstedet i bygda. Blir like overrakset da jeg går ute og bemerker meg at det faktisk finnes noen hus her. Caro jobbet også på Sinclair i fjord sommer.

Hva har dere til felles?
Vi elsker å pynte oss, og begge har ekstremt stor kjærlighet for Jeffery Campbells skoene. Hver gang en av oss bruker skoene i ett antrekk kan vi ikke dy oss annet enn å påpeke hvor nydelige de er. Vi er begge to også ekstremt spontane og bestemmer vi oss for noe, så gjør vi det. Når vi stakk til Oslo var det bare ett spontant påfunn da vi møttes i gangen på skolen. Men er også mange andre småting som gjør at vi er såppas gode venner som det vi er.Bruker hun bombshell-bh?
Er jo ikke så uvanlig nå til dags, og hun gjør nok det. Men det er ikke sånn at hun har noe behov for det akuratt.

Hvor mange ganger har dere vært på konfirmasjons leir sammen?
Kun en gang sammen, men Caro har vært der to ganger. Men vi har vært på opplegg som er knyttet til det sammen flere ganger.

Liker du hvordan hun sminker seg?
Caro sminker seg som alle andre, men det er vel vippene og linsene som gjør at hun vekker litt oppsikt. Men det er liksom det som gjør at Caro blir Caro. Så kan vel si jeg liker det.

Deres beste minner sammen?
Vi har gjort så ekstremt mye, så det blir vanskelig å velge det beste. Men kan vel nevne den dagen vi skulket skolen og reiste til Oslo for å se JB sin gratiskonsert. Var helt vilt. Vi har også veldig mange små minner og kunne ikke vært uten dem.


Det var nokså noen spørsmål som var mere rettet til meg, men valgte og ikke ta dem med. Da kan dere istede besøke min blogg som dere finner HER, så kanskje har jeg en spørsmålsrunde selv i kommende fremtid. Håper også dere ble fornøyd med svarene mine.


spør malin om alt og ingenting!

For FØRSTE gang i historien skal jeg ikke svare på spørsmålene dere stiller. Nå skal jeg kjøre i gang en spørsmålsrunde hvor Malin(!!) svarer på spørsmålene DERE stiller. Malin vet utrolig mye om meg, og hun er helt ærlig. Jeg har gitt henne tillatelse til å svare på det hun vil selv. Gruer meg litt, haha! Hun kommer sikkert til å svare på en del personlige spørsmål, selvfølgelig ikke noe som er over grensen. Men ja, nå har dere sjangsen! Spør Malin om alt og ingenting! 

Arkivbilder av oss:


svar på spørsmålsrunde - torgeir

Hallo, nå er det Torgeir her som skriver på bloggen til Caro. For noen dager siden tvang hun meg til å ha en spørsmålsrunde på bloggen hennes, så da får jeg vel svare på spørsmålene dere har sendt inn.

Favoritt sang? Fear of the dark - Iron Maiden

Favoritt band? Iron Maiden

Blondiner eller brunetter? Det er det samme.

Har du kjæreste? Nei, det har jeg ikke
 

Verste minne fra da du var liten? Det må nok bli da katten min, Tarzan døde.

Hvor gammel er du? 16 år

Hvilken skole går du på? Elektro linja på  vinstra videregående

Favoritt mat og drikke? Kebab og Cola


Er dere ofte på fest sammen?
Ja, men dere leser ikke om det på bloggen fordi Caro tar hensyn til sine yngre lesere. 


Hva er det beste du vet om Caroiz? Hun er den beste jenta! Love her!
Er hun din beste jentevenn? Ja, det er hun
 

Beste minne fra barneskolen? Det må nok bli da klassen var på Balestrand.Foretrekker du tynne eller formfulle jenter?
Det er det samme, men personligheten teller mest.

 


spørr torgeir om alt og ingenting

Hallo! Jeg vil bare si at Torgeir er åpen for spørsmål! Han hadde så inderlig lyst til å ha en spørsmålsrunde på bloggen min. Teknisk sett tvang jeg han, men det er det samme. Haha. Dere kan spørre han om alt mulig! Han svarer i løpet av helgen

Arkivbilde fra juleballet 2010

Her er vi på Balestrand som er 4 år siden. Her var vi kjærester, søtt

Klassetur 2012!


spørsmålsrunde - del 2

Se del 1 HER (videoblogg)

Hvordan tjener du så mye penger att du kan kjøpe allt du vill ha?
Jeg kan skjønne at det er noe dere lurer på. Om dere husker, så jobbet jeg store deler av sommeren. Det er der pengene kommer fra. For noen år siden så var det pappa og mammabanken pengene kom fra, men den har tatt slutt(!!). Alt jeg har kjøpt til nå, har jeg kjøpt med mine egne penger som jeg tjente i sommer. Jeg liker ikke tanken på at jeg snart er blakk fordi jeg har shoppet så mye, haha!

Om du må beskrive Anh med 3 ord, vilke er det?
Rar, omtenksom og jordnær!Har du tenkt over å bli modell?
Hahhaha, nå fikk jeg meg en latter. Jeg har selvfølgelig tenkt tanken, men tror ikke det er noe for meg. Det høres kjempe gøy ut å være modell, men kun for en dag eller litt lengre. Jeg kunne ikke tenkt å være modell over en lengre periode. Tenk på kropspresset blant annet. Jeg er altfor glad i mat, og uansett er jeg for kort (167.5). Drømmen min er å bli flyvertinne! Satser heller på det

Hvor lenge kan du ha på deg linsene dine? og kor kjøper du de?
8-10 timer daglig. Jeg kjøper linsene mine hos lenscircle.com.

Har du fortsatt konktakt med Samrawit?
Vi skriver til hverandre via facebook, men nå har hun flyttet til Oslo! Hun hadde fått nok og ville bare flytte, og det er fult forståelig! På en måte er jeg så glad for at hun gjorde det, men på en annen ikke. Når jeg er i Oslo og besøker Frøydis, så kommer jeg helt sikkert til å besøke Samrawit også. Hun er en så flott og koselig jente!
(Les mitt innlegg om Samrawit HER)Med tanke på at du er så brun, tar du solarium?
Jeg tar ikke solarium, men tidligere i år prøvde jeg solarium for aller første gang! Jeg vil ikke være brun. NB: jeg har IKKE noe imot mørkhudede mennesker! Men jeg kler ikke å være solbrun, syns jeg. Tidligere i år som sagt tok jeg solarium for første gang. Det var så deilig å ligge inni der, så jeg tok mer, og mer sol. Tillegg til at det var vinter var det enda mer deilig å ligge å sole seg. MEN, så plutselig var jeg så brun som på bildene under. DA var det på tide å stoppe. Haha, no more solarium på meg!

Arkivbilde, 28.05.2012

Hvordan går det med den dietten dere gikk på?
Ehhhehehhhehee. Jeg må nok ærlig si at jeg brakk når jeg så all det godteriet på Ottamartnan. Må gi litt skryt til meg selv for at jeg holdt ut så lenge! Frøydis ble vinneren

Kan du danse Gangnam Style
Hva i alle dager har fått deg til å tro at JEG kan danse, hahah.

Er Carolyn ditt eneste namn, eller har du mellom navn
Jeg har faktisk fire navn! Jeg har utrolig langt navn og folk må faktisk pugge navnet mitt for å lære det. Det folk sier er enda verre er å skrive navnet mitt. Alle skriver feil. En venninne av meg som har kjent meg i 11 år skriver til og med navnet mitt feil. Navnet mitt er så langt at det ikke en gang får plass på busskortet mitt, hehe. Nå kan dere lure, hint, hint, det er 33 bokstaver i HELE navnet mitt.

Kan du vise oss bilder fra du var 12 13 ellern no sånt?

Herregud. Se flere bilder HER

Hva er instagrammen din?
Jeg holder meg til steinalderen. Jeg har verken instagram eller snapchat. Jeg har facebook, blogg, twitter, youtube og en bruker på en russisk nettside som heter VK.com. Det er for å følge med på hva folk skriver om meg.


spørsmålsrunde del 1

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 780p for å se i HD


kjører i gang med en spørsmålsrunde!

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 720p for å se i HD 


random spørsmål

Hei! Har nettopp sett 12 episoder av The Lying Game, så nå må jeg spare resten til i morgen. Ååh, det er så spennende! Tenkte jeg skulle besvare noen random spørsmål jeg fant, hahah. Ble nesten bare ja, ja og ja. Haha.   

SISTE..
Siste du drakk - Vann
Siste telefonsamtale - Malin
Siste mottatte sms - Dama på Sinclair
Når gråt du sist? Gråter ikke. Har ikke noe som heter tårekanaler :)
Er du forelska nå? - Nei, trives best med singellivet. Vil ikke ha kjæreste på en laaaang, laaang stund. 

HAR DU NOEN GANG..
Angret på at du har kysset noen? - Ja
Vært glad? - Ja!
Vært deprimert - Ja
Vært dritings? - Ja

DETTE ÅRET..
Har du fått nye venner i år? - Ja 
Ledd til du har begynt å gråte? Ja
Møtt noen som har forandret deg? - Tjaa
Kysset noen fra din Top Friends liste? - Ja..

SANNHET..
Hvor mange barn vil du ha? Ingen!! Liker ikke barn. Måtte til og med gå tidlig hjem fra Venezia 17.mai fordi jeg ikke tåler lyden av barn som skriker HELE tiden. Åhh.. 
Har du kjæledyr? - Ja 
Vil du forandre navnet ditt ? - Ja. Jeg vil hete Melinda
Hvordan feiret du din siste bursdag? På Venezia sammen med de beste jentene (+ Ole A)

Arkivbilde, 11.11.11

Når våknet du i dag? - Rundt 15:00. Jeg sov i 16 timer, hahha.
Har du pratet med en person som heter Tom? - Ja, i går.
Høyde - Målte meg selv her om dagen. Jeg er 167,5
Er du betatt av noen? - Nei

FØRSTE..
Første piercing - Øret 
Første sport du var med på? Fotball eller håndball. Husker ikke hva jeg startet på først.

Arkivbilde, 07.05.2010

Første konsert - High School Musical (On Ice), hahah.
Første forelskelse - Husker da jeg var på et krisesenter (barnehage-tiden), også kom det en gutt og kysset meg. Ellers måtte det være i 1.klasse da jeg løpte etter guttene og prøvde å kysse dem? XD

FRAMTIDEN DIN..
Lyst på barn? - NEI! 
Karrieren du vil ha? - Har kjempe lyst til å bli flyvertinne! 

HVA ER BEST MED DET MOTSATTE KJØNN?
Lepper eller øyne - Øynene♥
Høyere eller lavere - Høyere
Romantisk eller spontan - Romantisk, men litt spontan.
Fin mage eller fine armer - Mage
Tattovering eller piercing - Tattovering som ikke er synlig er greit, men helst ingen piercinger. Har aldri vært noen fan av det.
Bråkmaker eller tilbakeholden - Badasss

HAR DU NOEN GANG..
Kysset en fremmed - Ja
Drukket sterk alkohol - Ja
Mista brillene/linsene - Ja, linsene
Takket nei til en invitasjon til date - og... Ja XD


videob - svarer på spørsmål del 2

Hei! Jeg spilte inn denne videoen i går. Derfor snakker jeg som om det er fredag. Den skulle egentlig publiseres i går, men den ble så lang at det tok enda lengre tid å laste den opp. Derfor sovnet jeg. Haha. Vurderte og ha del 3 også, men jeg tok alt i del 2 jeg ;)

Trykk på hjulet nede i høyre hjørne og endre kvaliteten til 1080p. (Da blir kvaliten bedre)

Se del 1 HER. Kredz til dere som orket å se på en video av meg i 8min og 43sek XD


videob - svarer på spørsmål

Det er så kleint med videoblogg. Vær snill mot meg! ^^


noe dere lurer på?

Hei! Er det noe dere lurer på? Still meg gjerne spørsmål i kommentarfeltet så svarer jeg snarest mulig. Kanskje så snart som i morgen. Vet dere etterlyser videoblogger, men vi får se. Kanskje jeg svarer på video, KANSKJE  

Arkivbilde, november 2010svar på kommentarer

Jeg digger bloggen din og leser den hverdaag, men jeg lurer ofte på om du forsatt er sammen med Enzo? Det noen ganger du sier "pratet med Enzo osv.." Men legger merke til at du ikke gjør det nå..?
Opdater oss litt om hvordan det går med Enzo og deres forhold :)Stå på! <3

Joda, det går flott med oss! Takk for at dere tenker på oss, søte dere. Det har vært en stund siden jeg har skypet med han. Han er visst veldig opptatt og prioriterer jobben framfor meg. Jobben er veldig viktig, spesielt siden han bor i Filippinene. Da må jeg vel respektere det.. Men jeg kunne ønske han hadde litt mere tid til meg. Det ønsker sikkert han og. Nå høres jeg veldig krevende ut, men, men, jeg må bare venne meg til at han ikke har så mye tid. Men jeg er fortsatt glad i han, og han er glad i meg ^^Kan du legge ut link til vippene? :))
Det gjorde jeg i innlegget jeg skrev det i og, men ok. Lim er ikke inkludert. >>LINK<<


Hvordan får du tak i de? Må ikke du være over 18 for å kjøpe? Fine Btw. ^^
Jo, jeg må ha nettbank. Siden jeg ikke er gammel nok, så er det mamma som betaler for meg via nettbank. Viss det er noe som er dyrere gir jeg henne selvfølgelig penger, så betaler hun via nettbank for meg. Men vippene kostet bare så vidt over 12kr..

Hvor er de t-skjortene kjøpt? Har sett at du har en del i samme stilen som den øverste, men jeg finner aldri slike.. De er så søte!
Siden det er gaver, så kan jeg ikke si sikkert. Men viss du vil ha søte T-skjorter så finner du det hos NewYorker. Vedder på at det er der Anh hamstrer inn 
 


Hvor får du alle de brushene du bruker på bildene dine fra?? 0.o De er skikkelig kule!! ;D
Jeg bare googler det jeg vil ha. Eksempel: vil jeg ha en blomst, så googler jeg ''download photoshop cs3 brushes, flowers''. 

Er håret ditt falskt eller ekte?
100% naturlig. Det vokser kjempe fort! Egentlig ganske irriterende. Nå må jeg snart gjøre noe med etterveksten fra da jeg stripet håret for noen uker siden.. 


spørsmål og svar

Røyker / snuser / drikker du?
Nei, og det er jeg stolt av! Får ofte spørsmål om når jeg skal begynne å drikke, snuse osv.   

Kan du si til Anh at hun skal skaffe seg egen blogg :D
Dere aner ikke hvor hardt jeg har prøvd! Men det skal komme en dag (håper jeg). Jeg brukte flere måneder på å overtale henne om å skaffe seg facebook. Hehe.  

Har Anh farget håret såg litt rølig ut, veldig pent uansett : )
Hun har farget det brunt, noe jeg syns kledde henne veldig godt. 

Hvor er det Anh har kjøpt jakken sin?
Den er fra BikBok. Jeg har vært i mange BikBok butikker i Norge, men den er utsolgt overalt! For noen dager siden var jeg i Sverige på kjøpesenteret Norby. BikBok butikken der har alle størelser dere måtte ønske. Om dere har veldig lyst på jakken, så finnes den i Sverige på Norby.  


Gøy på båten? Hvor lenge skal du være ''til sjøs''?
Det var gøy på båten, ja. Vi var på båten fem timer til sammen. 

Bruker du linser/ løsvipper eller noe?
Begge deler. Jeg bruker ikke vanlige linser, men sirkellinser. Sirkellinser gjør så du får automatisk mye større øyner enn du har. Slike linser er veldig populært i blant annet Japan.  

Kan du væææær så snill å blogge om de uggsene du fikk? <333333
Ja, det kan jeg gjøre! Har noe å fortelle om dem. Kanskje jeg gjør det i morgen?

Hvor er toppen din fra?
BikBok. Kjøpte den i fjor. (Bildet er fra før jeg klippet meg) 


Hvor bor du siden det tar 6 timer med buss? :)
Et øde sted i Gudbrandsdalen som heter Kvam.  


liveshow !!


liveshow klokken 15:30

Det blir liveshow i dag med Frøydis. Noe dere lurer på, eller vil at vi skal gjøre? Skrik ut i kommentarfeltet :) 


liveshow klokken 17:00

Det blir liveshow KLOKKEN 17:00 (med Mariam) til dere som vil se på :))


still meg spm

I morgen blir det liveshow dere! Lov meg å være litt snille mot meg siden det er min første live sending, hihi. Klokkeslett får dere vite i morgen.Jeg er så dårlig til og svare på spm i kommentarfeltet, så kan like så godt ta en spørrerunde :-)


svar på dagens leserspørsmål

Hvorfor går du alldri med bukser ?
- Godt spørsmål. Jeg gjør det noen ganger, men liker best å gå med shorts/ tights/ strømpebukse.

Hvor er new yorker ?? eller den butikken :P :D
NewYorker fins i 32 land og du kan se alle her på hjemmesiden deres.Holder du på med noen? <3
Nei, helt ærlig liker jeg best singellivet.

Hvem heiet du på i norske talenter?
Gro Marit, King Wings og Bogdan. Jeg syns Bogdan burde vunnet, han trengte det mest om dere skjønner. Min mening da :-)

Har du noen mål med bloggen din?
Jeg har alltids ville inspirere andre. Og jeg vil få flere til å lage seg en blogg og begynne å skrive. Utrolig morsomt og ha noe å se tilbake på.

Har du vært i halden før? hvor ofte er du på nordby<3
Har vært i Halden mange ganger! Når jeg skriver at jeg er i Sarpsborg, er jeg (nesten) alltid på Norby en dag også.

Kan du lage hår/ sminkevideo igjen?
Tenkte på det ja, men har egentlig mange hårvideoer da. Jaja, skal lage en sminke/ hårvideo i ett om jeg får tid i morgen. Kanskje, lover ingenting.Hvilken produkter bruker du i håret?

H&M volume powder, liss ultime spray og syoss hårspray. Tror det var alt? Skulle gjerne lagt ut bilde, men har ikke kamera!

hvorfor er malin så sinnsykt kul? :D
Skjønte meg ikke på spørsmålet? Jeg kjenner ingen Malin som er kul. Hah, Malin har tatt av i kommentarfeltet mitt. Stjal et bilde av deg jeg Malin. Morsomt å være pirkete på bildene hennes, mohah sjekk toppen.


Lage header/ design til meg?
Beklager, lager ikke.


dagens leserspørsmål

Jeg får så mange spørsmål for tiden, så dere kan slenge igjen noen spørsmål i kommentarfeltet om dere lurer på noe. Svarene kommer i kveld :-)

Noe du lurer på? Bildet er fra da jeg fikset meg som Minimus (link)


spørsmål og svar

Hei! Nå har jeg bare plukket ut noen spørsmål fra noen innlegg.Hei, hvor har hun veninna de kjøpt den genseren, den var KJEMPE fin!<3<3
- Det er skolegenseren vår, men du kan få den hos University.no/com
Kan du legge ut video når du synger?
- Kommer nok aldri til å skje...


driver du med sport?
- Hahaha, nei. Jeg går i gymmen, går folkens! En gang var jeg faktisk en veldig sporty jente som gikk på handball og fotball


hvor mange kommentarer har du fått på hele bloggen?
- 21959


Harr du klina i år? :p
- Tihii, yepp


Kan du begynne å skrive prisene på det nye du kjøper?
- Skal prøve på det :)


Blogg eller skole?
- Blogg, er ikke så veldig glad i skolen..

Hahah, et bilde Ruki Makiro tok/ redigerte av meg før jul. Bloggen hennes


hva er forskjellen mellom blogg og bloggr?
- Det er flere muligheter hos bloggr, men jeg liker best blogg


Når var det sist gang du klippa deg?
- Viss vi ser bort ifra panneluggen, så er det 2 år siden


Har du skulka før på ungdumskolen, hvor mange ganger?
- Jah, men det er bare morsomt når du har noen å skulke med (som også vil det). Har bare fått brev hjem ên gang eller noe. Tør ikke å skrive hvor mange ganger, jeg er redd for at noen av lærerne leser bloggen min :s


hvorfor bruker du løsvipper og ''fake''hår hele tiden?
- Det har blitt veldig sjeldent på meg nå, tror det er en uke siden sist jeg fikset meg ordentlig. Har slasket rundt i normalt med sminke, flatt hår og converse sko i det siste.

 


videoblogg - besvarer spørsmålsrunden

Hei! Her har dere videoen som tok meg over 4 timer!! Skulle egentlig blitt publisert i går, men hadde noen tekniske problemer på en måte. Håper dere skjønner at det ligger litt ironi i videoen


Når dere kommer til 2:35 så er spørsmålet -er du god i matte? Glemte å si det, haha

Alt om Foki dere lurte på -http://caroiz.blogg.no/1297782707_det_var_det_med_foki_.html
Hva syns dere om videoen? :)


en liten spørsmålsrunde


videoblogg - spmrunde del 4

Her kommer siste delen. Takk for et par gode forslag i går om hva jeg kunne ha video om. Laget denne før de gode forslagene kom, men skal bruke dem senere. ENJOY!
Fikk du vite noe nytt du ikke visste fra før?


HAHA

Hjem, kjære hjem! Etter min 2012 dag, skal jeg hoppe i dusjen, dra på meg onepiece'n, sette på 2012 og stappe i meg junk food. Seriøst jeg har ikke fått så mye kjeft siden 7.kl! :o

Innlegget under ga virkelig null mening. Fikk ikke skrevet ferdig fordi jeg hørte skritt bak meg, og da bare trykka jeg publiser og kryssa alt ut (paranoid skjønner du). Noe jeg ikke fikk skrive var at de bildene jeg publiserte er fra mine tidligere blogger.

En leser lurte på hvorfor jeg satt igjen, og jeg kan like så godt fortelle det siden læreren snakket veldig høyt slik at resten skulle høre det. Jeg vil ikke være frekk mot noen, så jeg skal bare si rett ut at jeg ikke er verdens flinkeste til og gjøre lekser. Og jeg er veldig glad i å tegne i timene, men! Okei jeg har tusen MEN. Da er jeg redd for at jeg fornærmer den og den, så sparer ordet mitt.
Dette ble en del av spørsmålsrunden av spørsmålet: Hvordan er du på skolen, og er du flink?

Det lol bilde som ble publisert i forige innlegg, var da jeg sto på skøyter i garasjen. Hahha!


Slik følte jeg meg i dag, innestengt... Hahah føler at det jeg har skrevet ble veldig komisk?
Er du flink på skolen?


VIDEO B - SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE DEL 3

Her har dere svar på del 3. Haha jeg virker så sur/care, men nei er ikke det. Nesten på slutten av videoen blir lyden borte, da e det et spørsmål mange av dere lurer på -hvordan får du ut flokene av tuperingen? Så da vet dere det. ENJOY videoen! :)Fikk du vite noe nytt om meg, hva syns du om videoen?


SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE -DEL 2

Heii! Sa at jeg skulle ha videoblogg når jeg skulle besvare del 2, men jeg orker rett og slett ikke nå og spille inn/redigere videoen. Jeg gjør det i helgen for da har jeg tid. Kos dere med det skriftlige da, bedre enn ingenting. Neste, lover, okei skal ikke si lover (sterkt ord) at dere skal få videblogg!


hva liker du med å blogge ?
Jeg liker og få positive tilbakemeldinger fra dere, og meningene deres. Alltid morsomt å lese.

Har du kosebamse ? - hvis du har hvordan ser den ut ?
Denne fikk jeg når jeg var mellom 2-3 måneder. Kjøpt på lekebutikken i Sarpsborg og kostet 69.90kr! Super mange minner i den. Vennina mi Borghild har alltids mobbet meg for den, buhuu.


Haha, den ser ganske møkkete ut. Den er helt utvaska siden den blir vaska ganske ofte. Har søla på den ganske mye så en del går ikke av..

Lager du design ?
Jeg gjorde, men gjør ikke lengre.

når begynte du å bruke sminke?
Slutten av 6.klasse

leser familien din bloggen din, eller noen andre du vet om?
Ingen i familien! Kan hende at søskebarnet mitt er en liten tur innom viss hun har fritids, men veldig sjeldent. Ellers er det noen venner og folk fra skolen. Skjønner ikke hva de syns er så spesielt med bloggen min..? Og til slutt får jeg bare nevne norsklæreren min, det som er irriterendes når en lærer leser bloggen din er at han sier det til alle! Åhh, neida bare tulla (eller nei) men jeg overlever.

Favoritt jakke/kåpe?
Parkas jakken min som jeg ikke har vist dere enda

HVORDAN FIKSER DU DET JÆVLA FINE HÅRET DITT??!?!?!?!?
Nå linker jeg det for siste gang, hårvideo her og her. Før dere spør så ville jeg tatt meg en tur i video kategorien på venstre side :)

Har du høy selvtillitt?
Jeg har ikke lav, men heller ikke alt for høy

Hvor mange søsken har du ?
Null, er enebarn :)

Er du god på skolen? Hvilken klasse går du i??
Ord på tre bokstaver, staves n-e-i. Går i 9A, A for aller best vettu!

Når står du opp om morgenen, og bruker du mye tid på å sminke deg?
Viss jeg vil ha god tid står jeg opp halv 6, til vanlig står jeg opp 6. Løper til bussen kvart på 8. Denne uka har jeg daffe uke så nå sover jeg til klokken 7. Bruker ikke særlig lang tid på å sminke meg, håret tar meste parten av tiden.

har du fått flere drittslengere for tideen ???
Hm, det spørsmålet kan jeg egentlig svare litt ja på. Etter og ha blitt linka av Voe har drittslengerne hennes kommet litt innpå bloggen min. Men det er jo bare noe man må venne seg til. Til dere som er her for å lese bloggen min positivt skal dere vite at drittslengere får ikke hakke ned på meg, og jeg slutter ikke å blogge bare for de loser folka tror at de kan få meg ned på det laveste!

Hva syns du om svarene, fikk du vite noe nytt om meg?


SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE -DEL 1

Liker du noen?
Nope, gjør ikke det akkurat nå

Hvordan får du så fint hår? :D
Mange spørsmål om håret mitt, det skal jeg si! Alle hårfrisyrer som dere ser på meg her på bloggen HAR JEG HÅRVIDEOER OM! (utenom krøller) Her og her, og fler i video kategorien.

nevn ti sanger som du hører på...
Jeg hører egentlig bare på Jennifer Love Hewitt og Shania Twain sine sanger

hvor får du inspirasjon fra? til f.eks hårfrisyrer, klesstil osv?
Jeg skal si jeg får inspirasjon fra ALT! Jeg har fått mye fra bestevennina mi Anh, hun lærte meg det med oppsatt hår, første gang fikk jeg det ikke til. Hun hadde søte strikker med en stor sløyfe, og en med stor blomst. Så jeg lærte det av hun. Hun fikk meg til og like søte T-skjorter. Ellers kan jeg få inspirasjon av random personer som går forbi meg på gata. Eller kjendiser, som mange andre får. Jennifer Love Hewitt inspirerte meg med stort hår. Hun har ikke det i dag, men hun hadde det på et bilde. Falske øyevipper, fikk jeg også fra hun, hun har extensions på ghost w. Så jeg dro til frisøren og fikk det jeg også. Men det ble for dyrt, så nå bare kjøper jeg. Tuperingstips fikk jeg fra Voe, men jeg har gjort en liten vri på den.


Meg og Anh <3. Den tiden jeg gikk med hatt fikk jeg inspirasjon fra Marion Ravn

hvor mye bruker du på klær i måneden?
Kommer an på, en måned kan jeg bruke et par tusen. En annen måned, kan det bli et par hundre kanskje.

hvilke sminke bruker du?
Det kan dere se her

Hvor kommer du fra?
Jeg kommer fra Norge, men moren min er Filippinsk og faren min norsk. Så jeg er halvt Filippinsk. Og nei, kan ikke snakke Filippinsk

favoritt klesbutikk?
New Yorker <333

Kan du hilse til vildizzz?
Jeg hilser til vildizzz! Hehe

hvem har laget designet ditt:)?
100% meg selv

Leser du Fokis.se sin blogg?
Jeg har begynt! Fordi dere sier jeg ligner så på henne, så jeg måtte bare begyne og lese bloggen hennes. Helt ærlig syns jeg ikke jeg ligner på henne. Men skal ikke klage på at dere syns det, hehe alle har sin egen mening. Dere skal vite at jeg hadde denne stilen før jeg oppdaget henne :))

Hei, kan du vise rommet ditt på video ?:)
Haha da må jeg rydde først!

hvor lang er du?
1.67, eller 1.68

har tenkt til å kjøpe meg en Canon eos 1000d, hva gir du kamera ( i terningskast )
Det fins bedre til samme pris. Jeg vil nok gi den en 4+, det er bra nok til meg. Kunne tenkt meg et bedre et, hehe. Vennina mi har et fra Nikon med mye større skjerm og tar mye bedre bilder, tror det til og med var noen kr billigere. Husker ikke hva den heter..

Skole eller ikke skole ?
Ikke skole, haha laaaat! Det er derfor jeg har en Okay to be lazy T-skjorte

Liker du dyr ?
Nei, elsker dem ♥


Marsvine mitt Kiko <3

hvor bor du??
Et lite øde sted som kalles Kvam, men er hos pappan min i Særp noen ganger

Hva syntes du om å prøve sminke på dyr?
Jeg har ikke ord!!!!! Har skrevet et innlegg her

Blir håret ditt slitt av all tupperingen?
Håret mitt tåler utrolig mye, som er ganske rart. Jeg har ikke klippet meg på 2 år! (se bort ifra panneluggen). Det er ikke så veldig slitt egentlig. Skal klippe meg etter juleballet

hvor kjøper du alle sløyfene dine (til håret)?
De fleste er fra Glitter og Gina Tricotbruker du parfyme ? -hvilken?
Britney Spears midnight fantasy, lukter amazing

Har du noen plakater på rommet ditt ?
Har noen plakater og en diger inspo veggNeste gang blir det videoblogg! Hva syns du om svarene?


SPØRSMÅLSRUNDE

Siden jeg har fått et par xtra tusen lesere i det siste, og det er så mye dere lurer på, så hvorfor ikke ha en spørsmålsrunde?SPØR I VEI, så tar jeg og svarer litt skriftlig, og litt på videoblogg! :)


SVAR PÅ DAGENS LESER SPØRSMÅL

Hei! Legger mest merke til at jeg får mest spørsmål om redigering, koder og håret mitt. Men nå tar jeg håret først og får se om jeg tar de andre senere.

Har du noen gang farget håret? Nei! Har aldri farget håret, og har heller ingen planer. Eller...i 5.klasse (?) Så hadde jeg lyse tupper, og i 6 eller 7.klasse(?) hadde jeg lyse striper. Husker ikke helt når det var, men aldri farget hele håret.

Hvordan får du så fint hår? Sånn at det kommer oppover liksom?
Heha, gjør egentlig ikke sååå veldig mye med det. Har en video, men kommer flere snart!

Ka slag shampoo/balsam/hårkur bruker du?
Istedenfor for å bare gi dere svaret på det, skal jeg vise dere ALT jeg bruker på håret mitt:

Ikke mye. Der dere ser den Elvital balsamsprayen står det noe helt annet. Fordi den er kjøpt i Filippinene. Koster jo en formue i Norge, så gidder ikke å kaste bort penger på det. MEN VENT! Den geniale hjernen min (haha) har klart å tenkt ut noe helt på egenhånd. Du bare blander en del balsam og vann og rister det. Haha, det funker! GOT2B HÅRSPRAYEN er seriøst den beste etter min mening. Beste hårsprayen jeg har hatt, tro meg jeg har hatt mange! Den gjør halve jobben min med å få volum i håret.

Så har jeg fått et spørsmål om hvordan jeg får håret slik (på mail eller MSN):Har et svar: Det skal dere få vite i morgen eller i overimorgen, for da kommer det helt sikkert en video. Men lover ingenting. Hater når jeg lover noe, så plutselig blir det ikke noe av det. Men prøvde, det skal jeg!

Hva syns du om svarene, noe mer du lurer på? (skal prøve å svare så godt jeg kan i kommentarfeltet)

STILL MEG DAGENS LESER SPØRSMÅL

Nå kan dere stille meg spørsmål om hva som helst. I kveld så velger jeg et eller to spørsål som jeg skal svare på. Idên har jeg fått av xflwrpwr.


Har lært meg noe nytt i photoshop som jeg skal vise dere etterpå :D

Still meg dagens leser spørsmål om hva som helst!

SPØRSMÅLSRUNDE #3

Her kommer tredje delen av spørsmålsrunden. Ser litt sur/streng ut fordi jeg får sol i ansiktet. Og jeg skrev noen spørsmål på et ark fordi jeg ville sitte ute å nyte været. Haha, sol <3Hva syns du om svarene?

VIDEOBLOGG - SPØRSMÅLSRUNDE

Hei og god kveld mine kjære lesere! Nå skal den slemme bloggeren endelig gi dere videoen som dere har ventet på og som jeg har lovet. Jeg, den ''slemme'' bloggeren skulle gi dere den i går. Så sovnet jeg. Pluss at det ble dårlig lys, så jeg gjorde det på nytt for et par timer siden.Slenger også med en video fra i går. Haha snakk om å være trøtt.


Skal jeg svare på videoblogg resten av spørsmålene, hva syns du om svarene?

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN #1

Sitter her fortsatt i pysj. Gud jeg må skaffe meg et liv å finne på noe og gjøre snart! Jajaaaa, kommer til å ta noen skriftlige og noen på videoblogg når det gjelder den spørsmålsrunden. Men starter med å ta skriftlige.

Noe jeg ikke kommer til å svare på er: Spørmsål jeg ikke vet svaret på (foreksempel, hvem er president i Polen?) Eller enkle spørsmål som (liker du banan) ELLER hva syns du om bloggen min. For det er så mange som lurer på.

favoritt blogg?
Favoritt bloggen min er hildebrendstuen.blogg.notopp 3 blogger?
hilde, haawt og voe.

Hvem blogger leser du fast?
Jeg leser: hildebrendstuen, madar, haawt, voe, whoot, jumpp, tcmn, tuvaw, slitteskolisser, brun0st og noen ganger annais. Elsker å lese blogger ♥ + at jeg leser de som kommenterer noen ganger.

Forbilder?
Forbildet mitt er Jennifer Love Hewitt

Har du badet enda?
Ja :DEr du forelsket?

Av alle ting akkurat nå så er jeg ikke forelsket :))

Hvordan får du så mange til å lese bloggen din?
Hmm.. det er ikke SÅ veldig mange som leser den akkurat, men jeg er glad i leserantalet jeg har. Jeg kommenterer litt her og der, pluss at jeg er på topplista på mest aktive og da får jeg mange vennskapsforespørsler om dagen, og da ser de jo når jeg skriver et innlegg, så da bare klikker de seg innom.

Ca hvor mange leser bloggen din hver dag?
ca 180-200 eller over 200. Kommer an på hvor mye jeg blogger.

Liker du musikken til Jusitin Bieber?
Har ikke noe imot Justin Bieber, men liker best musikken til Jennifer Love Hewitt.

Hvor mange venner har du på bloggen din?
Et par hundre tror jeg.

Favorittdyr?
Marsvin, katt, hund og hamster.

Favorittfarge?
Tror det må bli lilla og den blå fargen som jeg har på bloggen (på sommerfulgene)

Kan du legge ut bilder av dyrene dine?
Det har jeg gjort for en stund siden. Kan sikkert gjøre det på nytt??

Liker du popcorn?
Ja, hihi.

Beste serie?
Tror de fleste har fått med seg det, viss ikke så er det Ghost Whisperer :DDDD

Facebook eller nettby?
Syns begge er like kjedelige, men viss jeg må velge en av de så bli det facebook.

Er du opptatt av utseende?
Det er ikke alt som betyr her i verden, så nei. Mye mer som betyr for meg.

HVILKET PROGRAM BRUKER DU PÅ HEADERE?
ALLE LURER PÅ ER DET SPØRSMÅLET! Jeg bruker photoshop cs3 og photoscape. Også laster jeg ned skrifter fra dafont.com (skriftene som jeg skal bruke på headeren) Jeg tar 20kr for en header, fordi jeg bruker så mye tid på bare en.

Hva liker du best med å blogge?
Jeg liker å lese DERES mening og kommentarer på et innlegg. Har kanskje sagt det før, men jeg blogger ikke for min egen skyld, men for DERE ♥

Hvilken ting liker du best på rommet ditt?
Dyra mine, men de er jo kanskje ikke en ''ting''. Hmm, da må det bli TV'n og playstation 3 ellers får jeg ikke sett på ghost whisperer, hihi. Og senga mi da sef, må jo ha noe godt å sitte i når jeg ser på gw!

Hva syns du om svarene?

SPØRRERUNDE

HALLA BALLAS! Nå skulle jeg egentlig snart ha lagt meg, men neeeh JEG SKAL IKKE PÅ SKOLEN I MORGEN! Så i morgen skal jeg få meg en god søvnig daffete dag. Skal bli godt ♥

Når jeg leste kommentarene på det forige innlegget la jeg merke til mange spørsmål. Så da kan jeg like så godt ha en spørrerunde siden det virker det er en del dere lurer på!Såå..... da sier jeg det samme jeg har skrevet på bildet ''SPØR OM ALT !!!!!!''

Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.