Melinda tester: Nan pro 4


I samarbeid med Smartson er Melinda testpilot for NAN Pro 4. Hvor heldig er ikke hun som får teste ut det hun liker aller best å drikke -NAN. Det var ingen tvil -denne var fantastisk. Jeg lager alltid 210 ml som hun får etter frokost og kveldsmat. Selv om hun har spist seg så mett på mat, drikker hun opp all melken for det jo såå godt. Det er ikke snakk om å kaste bort 1 ml. Haha. Jeg er glad hun drikker såpass mye melk. Det inneholder så mye bra! NAN Pro 4 er laget av kumelk og er spesielt tilpasset det Melinda trenger av gode vitaminer og mineraler. Visste dere forresten at jernbehovet hos små barn er for eksempel seks ganger høyere per kg kroppsvekt enn hos voksne?!
 

NAN Pro 4 kan brukes av barn fra 15 mnd. Jeg syns lille Melinda vokser så fort. Hun er jo allerede 1 1/2 år. Hjelp, stopp tiden!!

Melken kan tilberedes varm eller kald. Jeg tilbereder den varm siden Melinda liker det best. Eller hun liker den både varm og kald, men jeg føler det blir litt ekstra kos med varm melk. Hehe. Anvisningen viser hva som er riktig mengde pulver. Den er viktig å følge. Som alle andre NAN-pakker følger det med en måleskje:-) En forskjell fra NAN 3 og 4 er konsistensen. Jeg syns den er mye bedre på 4. Tommel opp :-)


Vi er veldig fornøyde med NAN Pro 4. Ingenting vondt å si om den, så da gir vi den tommel opp og et bredt gliiiis. Denne kommer vi til å kjøpe fremover:-)


 


To fine julegavetips

Innlegget er i samarbeid med Coolstuff.no


Er dere av de typene som alltid handler inn julegaver i siste tiden? Slik som meg? Vel.. da må jeg tipse dere om et par smarte og kreative gaver. Jeg har fått et par produkter fra Coolstuff.no som jeg bare må anbefale videre! Forresten det som er så bra med denne nettsiden er at ordre som kommer inn før kl 13.00 på arbeidsdager sendes alltid samme dag. Leveringstiden er 1-4 arbeidsdager, avhengig av hvor du bor i Norge. Da rekker dere det rett før jul! Coolstuff.no har jeg vært i samarbeid med flere ganger før og fra første gang som var i 2011 har jeg alltid fått pakken min lynfort. Det er pluss i margen:-D

Når jeg er helt alene sitter jeg alltid med lite klær og et stort pledd rundt meg. Vel, denne var midt i blinken for meg. Pledd med ermer! Hvor praktisk er ikke det? Skal jeg ta frem telefonen slepper jeg og gjøre så mye styr også. Denne tar jeg nok selv! Haha.  

Pledd med ermer HERAutomatisk visp. Hvor genialt? Du trykker på knappen på toppen og den gjør alt arbeidet for deg. Denne passer kanskje perfekt til gave til mor eller en tante. Denne har jeg allerede gitt bort som en liten førjulsgave.

Automatisk visp HER 
 


Giveaway: høstkåpen

Innlegget er i samarbeid med Rosewe.com

Hva trenger du å gjøre? Jo, kommenter navn og epostadresse i kommentarfeltet. Thats it! Avsluttes om én uke fra nå. 

Link til kåpen HER viss du kunne tenke deg å kjøpe kåpen, eller ta en nærmere titt. 


Hakuna matata

Innlegget er i samarbeid med Mobildekor.no

HAKUNA MATATA. Åh, jeg elsker det ordtaket... og sangen! Haha. Nå har jeg ordtaket på det nye iphonedekselet mitt som jeg har fått fra Mobildekor.no. Jeg rett og slett digger det. Både skriften, designet og så klart -ordtaket. Mobildekor.no har forresten fri frakt og rask leveringstid. Det liker vi! 
Utvalget de har kan jeg si selv ikke er så stort, men de velger, og jeg siterer "kvalitet fremfor kvantitet". Dekselet jeg har mottatt er i grei kvalitet, og ikke noe slik tynn plastikk som knekker med en gang. 

Hakuna matata deksel til iPhone 5/ 5s utsolgt for øyeblikket, men akkurat samme deksel til iPhone 4/ 4s HER.

"It means no worries for the rest of your days."

Jeg fikk også et armbånd som jeg ikke visst om. Elsker slike små overraskelser! Det er de små gledene som teller, hihi. Jeg likte det veldig godt, så nå må jeg lære meg å bruke smykker oftere. Du finner armbånd og ringer som de har HER.

Armbånd HER.


To nye deksler til iphonen min

Innlegget er i samarbeid med Persunmall.com 

Det var virkelig på tide å skaffe seg et par nye deksler til iphonen min! Takk til Persunmall.com som sendte meg disse to fine dekslene. De selger ikke bare klær, sko og vesker, men også litt mobiltilbehør. Iphonedekslene som de har er beregnet til iPhone 5/ 5s, men de har også noe til Samsung. De er også veldig, veldig billige! Nesten som å handle på Ebay jo, haha! Jeg kommer helt klart til å klikke hjem flere deksler fra Persunmall.com! ♥

Deksel med Eiffeltårn HER  -  Deksel med blått aztecmønster HER

Link

Link


Linser som passer vinteren

Innlegget er i samarbeid med PinkyParadise.com

Hei dere! Akkurat nå sitter jeg foran peisen, spiser sjokolade og blogger. Det er snø ute og akkurat nå er det fint med litt vinter. Jeg har gått litt lei fargen på linsene som jeg har brukt i noen måneder nå, så jeg har fått noen nye fra PinkyParadise.com. Denne gangen tenkte jeg skulle prøve en ny serie. Jeg pleier å bruke linser fra serien "Geo Angel" som dere finner HER. Jeg har prøvd ut alle fargene der flere ganger. Fornøyd har jeg vært hver gang! Denne gangen tenkte jeg skulle prøve noe nytt. Jeg gikk for "Geo Nudy" og alle linsene fra der kan du finne HER. Siden det er vinter syns jeg det passer med litt mørke farger. Jeg har i fargen grå og i størrelse 14.00 diameter. Jeg har ikke styrke. De kan også bli brukt i ett helt år!  

Nå har jeg prøvd linser fra de to merkene "Geo Angel" og "Geo Nudy". Tenkte jeg skulle fortelle dere forskjellen som jeg merker på dem. Begge linsene kan du velge i to forskjellige størrelser. Supersize eller vanlig. Viss det er supersize er diameteren 14.8mm og "vanlig" størrelse er 14.0mm. Linsene jeg har på meg på bildene under her er vanlige. Jeg har på meg noen supersize (Geo Angel) HER. Jeg syns også at linser fra Geo Angel er mer "skarpe". Linsene fra Geo Nudy blir på en måte mye bedre blendet til dine egne øyner. Jeg vet ikke om dere henger helt med, men jeg er elendig til å forklare! Haha. Jeg syns også linser fra Geo Nudy var mer behagelig å ha på. Jeg kommer garantert til å klikke hjem flere linser fra den serien! ♥ 

Vinner av konkurransen med Choies.com

Vinneren er............... Aidana Amanvoa!!! 

Du er heldig og får ett gratis plagg! Jeg har sendt deg en mail ♥


Konkurranse: Vinn ett av disse plaggene!

Konkurransen er i samarbeid med Choies.com

♥ Skriv navn og e-post adresse i kommentarfeltet.
♥ Registrer deg hos Choies.com HER
♥ Velg ett av plaggene du ønsker som er å finne på bildet. Skriv det også i kommentarfeltet.
(♥ En liten fordel er å like facebooksiden min HER)  

Det er på tide med en ny konkurranse til dere! Denne gangen i samarbeid med Choies.com som er en av mine favoritt nettbutikker. Du kan nå velge ett av plaggene du ser på bildet som vil være premien din! Selv har jeg toppen hvor det står "Wild Free" og den er veldig fin til sommeren. Konkurransen avsluttes om 1 uke. Lykke til da dere ♥ 


Norges eneste fagbok i sminke: Vakker

Innlegget er i samarbeid med Imageakademiet.no

Jeg fikk Norges eneste makeupfagbok tilsendt i posten for en stund siden. Det er så utrolig flotte bilder i den og vakre modeller! Det er masse bra tips og råd som har alt med sminke å gjøre. Det er også trinn for trinn steg som du kan følge. Jeg har prøvd meg på noen av dem, men som ble totalt mislykket. Øvelse gjør mester som det står skrevet svart på hvitt i boken. Dette må være den beste læreboken jeg noen gang har åpnet. For aller første gang i hele mitt liv har jeg nå brukt tid på å lese en bok frivillig! Kjenner du noen som interesserer seg for sminke, så er dette den perfekte julegaven ♥

Min bok er sponset, men dere kan kjøpe den for 499 kr HER.


Få problemet løst med batterideksel når Iphonen er strømtom!

Innlegget er i samarbeid med Posytron.no

Jeg er så lei av å gå tom for strøm når jeg virkelig trenger mobilen mest. Det gjelder spesielt på buss/ togturer der stikkontakt ikke er tilgjengelig. Batteri på Iphone går tomt på bare en liten tid. Nå har jeg endelig løst det problemet! Jeg har fått et batterideksel fra Posytron.no som lader Iphonen helt opp fra 0% til 100%. Det er en helt genial oppfinnelse! Det fungerer slik at du lader batteridekselet (egen lader inkludert) på akkurat samme måte som når du lader iphonen din. Dette dekselet skal iallefall få bli med på min neste langtur! Dekselet jeg har fått er beregnet for oss med Iphone 5, men frykt ikke dere med Iphone 4. Det er egen modell for Iphone 4 som dere kan finne HER. 
 

Noen punkt som er litt kjekt å vite: 

♥ Batteridekselet er i et matchende iPhone 5 design.
♥ Sterk og solid konstruksjonsmateriale som beskytter din iPhone 5 mot riper.
♥ Lademetoder: iPhone 5 lader.
♥ Ladetid: 6 timer (mobil og deksel).
♥ Standby tid: Opptil 300 timer
♥ Internett: opptil 7 timer på 3G, musikk: Opptil 40 timer og video: Opptil 13 timer.

Denne lille knappen bak her trykker du på når iphonen nærmer seg 0% og da vil den lade telefonen din helt til 100% igjen!

Når du skal sette på batteridekselet er det en stor fordel å ta av øverste halvdel av dekselet først. Jeg hadde et lite blond moment hvor jeg ikke skjønte hvordan jeg skulle få dekselet til å sitte på siden det er så stivt. Trodde jeg hadde knekt dekselet når jeg så at den øverste halvdelen begynte å løsne seg. Haha! 

Posytron.no har fri frakt når du handler for over 500 kr. Leveringstiden er kun på 1-3 dager! Dette kan også være en julegave til noen med Iphone? Du finne batterideksel for Iphone 4 HER.


Vinner av kostymet

Konkurransen er i samarbeid med Alphageek.no

Tusen takk til alle som meldte seg på konkurransen min! Utrolig gøy å lese alle minner, og takk for at dere delte dem med meg. Mange morsomme, og jeg fikk meg en god latter. Desverre har noen glemt å lagt igjen e-post adressen sin som er veldig viktig for at jeg skal få kontakt.

Vinneren ble Ingrid Berge. Gratulerer så masse! Du har fått en mail fra meg. Her er Ingrid sitt beste halloweenminne:

"Mitt beste Halloween minne var fra mine yngre dager. Jeg var 13 og skulle gå "knask eller knep" med venninnen min. Vi startet veldig tidlig og gikk i flere timer. Butikkene var fortsatt åpne, så etter en skuffende samling av godteri fra nabohusene, gikk vi innom for å kjøpe oss litt ekstra. Vi kom til sjokolade avdelingen og på den tiden hadde Kiwi det sånn at hvis noe hadde gått ut på dato,- skulle du få det gratis. (Litt usikker om det er sånn enda). Flaks for oss så sjekket jeg tilfeldigvis på datoen på sjokoladeplaten og så at datoen hadde gått ut dagen før. Deretter sjekket vi gjennom alle sjokoladene og vi endte opp med 23 gratis sjokoladeplater. Det var så og si kostholdet mitt for de neste ukene"Konkurranse: vinn catwoman kostyme

Konkurransen er i samarbeid med Alphageek.no

Hei! Jeg har et sexy catwoman kostyme jeg har fått fra Alphageek.no som jeg vil gi bort til en av dere! Det er snart halloween og mange av dere skal kanskje kle dere ut som noe. Nå kan dere være med i trekningen om å vinne dette kostymet her på bloggen min. Først må du følge disse punktene for å være med i trekningen:

♥ Legg igjen en kommentar i dette innlegget med navn og e-postadresse slik at jeg kan ta kontakt.
♥ Skriv om ditt beste halloweenminne i samme kommentar.

Pisken og skoene er ikke inkludert. Drakten er laget i et materiale med noe stretch og oppfattes som ganske stor i størrelsen. Denne drakten er i størrelse M som tilsvarer 38-40.

PS: Du har større sjangs til å vinne om du liker facebooksiden min HER. Konkurransen avsluttes om 3-4 dager.


Flowers in my hair

Innlegget er i samarbeid med Choies.com

Jeg har alltid hatt lyst på en blomsterkrans helt siden tidlig i vår. Uansett hvilken butikk jeg var i så var det utsolgt. Overalt! NÅ.. endelig har jeg fått et blomsterbånd! Det er ikke en krans som jeg har ønsket meg, men et bånd var veldig fint det ogå. Stor takk til Choies.com som har sendt meg ett av sine fine blomsterbånd. Ja, de har flere også! Dere kan finne dem HER.

Link til dette fine hårbåndet HER

Her har jeg på meg noen knallblå linser som jeg kjøpte på lekebutikken i første etasje på Nordby. De har mange linser der, men disse her likte jeg veldig godt. Jeg har fått spørsmål om hvorfor jeg ikke bare kan ha min egen øyenfarge. Det er et enkelt og smådumt spørmål. Jeg liker å variere øyenfargen. Jeg syns det er gøy å prøve noe nytt og forskjellig. Dette er ikke sirkellinser. Dette er den vanlige "størrelsen" på øynene mine. Hehe, det hørtes litt rart ut. Jeg må nok ta meg en tur til Sverige igjen å kjøpe flere av disse linsene. Blant annet vil jeg ha grønn :)


Halloween nærmer seg!

Innlegget er i samarbeid med Alphageek.no

Heihei! Nå er det ikke lenge igjen til halloween som betyr at vi bør kle oss ut som noe morsomt, kult eller skummelt. Jeg elsker halloween! Jeg elsker å kle meg ut og leke med sminken. Jeg har mottat en pakke fra Alphageek.no hvor det befant seg to utrolig kule briller + et kostyme. Hva jeg skal kle meg ut som er en hemmelighet inntil videre! Når jeg åpnet pakken og så på kostymet mitt skjønte jeg med en gang at det var alt for stort! Jeg har jobbet med nål og trå, men det tok visst mere tid enn jeg hadde regnet med. Bestemor må nok hjelpe meg med symaskinen i morgen, hihi. Dere skal få se det senere når det er ferdig! Se alle kostymer på Alphageek.no HER.

John Lennon briller 39,- HER

Nerdebriller 39,- HER

Det jeg liker med Alphageek.no er at de har utrolig mye fine halloween-greier til en billig penge. De har til og med en kategori som heter "Billige kostymer". Den kan du finne HER. Her er noen kostymetips: 

Ett av kostymene på collagen er mitt kostyme. Kan dere gjette hvilket? 

Hadde jeg ikke vært så heldig og fått produkter sponset, så hadde jeg jammen slått til et kjøp på et kostyme! Jeg elsker kostymer og Alphageek.no har en pris som jeg syns er veldig OK! Jeg har til og med sett nettsider som har akkurat de samme kostymene, men bare til en dyrere pris. Frakten på  Alphageek.no koster 49 kr og har rask levering! :)


Tufte Wear

Innlegget er i samarbeid med Enklereliv.no

Hei! Jeg fikk en pakke fra Enklereliv.no med noen sokker og hotpants. Et par hotpants og sokker er kanskje ikke det som faller i smak hos alle når man skal lese et blogginnlegg. Er man på utkikk etter ordentlig kvalitet er disse nye produktene fra Olaf Tufte noe å tipse om. Det er noe spesielt med disse to produktene jeg har mottatt fra Enklereliv.no -de er laget av bambus! 
Det mange ikke vet er at bambusfiber er super-absorberende, antibakterielt, varmeregulerende og utrolig mykt. Med andre ord, det optimale undertøyet for aktive mennesker. 

 

Tufte Hotpants har ikke bare denne freshe lillafargen som jeg likte godt, men den er også laget av naturlige bambusfiber. Stoffet er virkelig mykt og man føler seg skikkelig komfortabel. En liten fun fact er at disse unike fibrene dreper ca 75 % av alle bakterier som setter seg i plagget. 

Sporty hotpants i bambusfiber 249,- HER


Noe som irriterer meg grenseløst er at alle sokker jeg kjøper ender alltid før eller siden opp med et hull. Disse sokkene skal visst være kvalitetssterke. Da forventer jeg at det skal en motorsag til for å ødelegge dem! Neida, det var litt overdrevent, men litt skal til. Disse er også laget av bambusfiber som motvirker lukt og svette.
De absorberer to til tre ganger så mye fuktighet som bomullsokker slik at føttene holdes tørre over lang tid. Kan være en fordel til blant annet turgåere! Disse sokkene skal iallefall bli med på min neste fjelltur, haha! :) 

Tufte Bambussokker 99,- HER 


Olaf Tufte har, som eneste klesprodusent, innledet et eksklusivt samarbeid med Norges Astma og Allergiforbund (NAAF).


Caps: miami heat

Innlegget er i samarbeid med Choies.com

Hei! Jeg har også fått et annet hodeplagg fra Choies.com enn luen dere så i forrige innlegg HER. Caps! Jeg har aldri sett for meg at en caps kom til å sitte på mitt hode! Aldri! Jeg syns caps hører hjemme hos gutta, men jeg hadde lyst på en siden jeg aldri har eid en caps. Haha. Reaksjonen til Anh var at hodet mitt så enda større ut enn det gjør fra før. Haha! Men det er sant, jeg har et stort hode. Capsen passer til folk som har stort hode (som meg..)! Man kan justere den så klart:)

Du finner den HER.


Geek

Innlegget er i samarbeid med Choies.com

Hei! Jeg fikk denne luen i posten her om dagen fra Choies.com. De har masse fint i butikken nå som jeg sikler etter. Spesielt mange fine boots! Jeg sikler over hele tastaturet mitt når jeg ser så masse fint. Haha! Jeg fikk denne luen som falt i smak hos meg som dere kan finne HER.

Link til luen HER.Grønne sirkellinser

Innlegget er i samarbeid med PinkyParadise.com

Jeg har fått noen nye sirkellinser fra PinkyParadise.com. Når det kommer til sirkellinser holder jeg meg alltid til "Angel-serien". Jeg har hatt de fleste farger når det kommer til denne Angel-serien som jeg er veldig fornøyd med. Jeg har hatt lilla, blå, brun, grønn, grå... som jeg kommer på nå. Størrelsen på disse Angel-linsene er 14.8 diameter.  Jeg syns denne størrelsen passer best til meg. En annen grunn til at jeg holder meg til Angel-serien er fordi disse linsene kan man bruke opp til ett år. Da forventes det at man tar godt vare på dem, og behandler linsene bra. 

Om du skal kjøpe linser på PinkyParadise.com så kan du selv bestemme hvilken styrke du skal ha på linsene, eller linsen. Jeg har ikke noe behov for det, så jeg velger styrken 0.00. 

Når du kjøper disse linsene får du blant annet med en gratis søt linsebeholder som er formet som et eller annet dyr:-)

I dette innlegget oppfordrer jeg ingen til å starte med sirkellinser. Det er mitt valg å bruke disse linsene, og jeg er klar over at det kan bli slitasje på hornhinnen og litt mer. Jeg skrev et innlegg om det for 2 år siden som dere kan se HER.

denim jakker til høsten

Innlegget er i samarbeid med sheinside.com

Hei! Sommeren nærmer seg slutten, og høsten kommer snart. Jeg har tittet litt på jakker, og jeg fant to jakker jeg likte hos sheinside.com. Nå venter jeg bare spent på å få dem i posten! Har du funnet høstjakken enda? :-) 

Jakke 1 HER og jakke 2 HER


bling-bling details

Innlegget er i samarbeid med Choies.com

Hei! Jeg har fått noen godbiter fra Choies.com. Topp og vest som dere ser på bildene under, også en kjole som dere skal få se senere! Vesten er veldig ''bling-bling'', men jeg liker den!

Vesten finner dere HER. (Dessverre er denne utsolgt)

BLING-BLING

Elsker at det er lommer på den!

Toppen finner dere HER
Shorts Nelly.com

Sko Dr.Martens (Nelly.com)vinner av en valgfri kjole

Konkurransen er i samarbeid med Sheinside.com

Vinner av konkurransen er............. trommevirvel.....
...SARAH JANE!

Du vil få mail av meg og sheinside. Svarer du ikke innen to dager så blir det trekt en ny vinner :)

Takk til alle dere som meldte dere på! :)


konkurranse: vinn en av disse nydelige kjolene!


Konkurransen er i samarbeid med Sheinside.com

Ser dere disse NYDELIGE kjolene over her? Jeg kjører i gang en konkurranse i samarbeid med Sheinside.com. Jeg har plukket ut tre kjoler. Vinneren av denne konkurransen blir eier av en av disse kjolene. 

Dette må du gjøre for å være med i trekningen:

Registrer deg hos Sheinside.com HER

Lik Sheinside på facebook HER

♥ Legg igjen en kommentar under dette innlegget med e-postadresse (VIKTIG). Skriv også om du vil ha kjole 1, 2 eller 3.

 

LYKKE TIL! :)


earrings from shaynes wonderland

Innlegget er i samarbeid med Emmaeriica.se

Emma Eriica er en svensk smykkedesigner og fotograf. Dere kan finne bloggen hennes HER. Jeg har vært så heldig og fått et par øredobber i posten fra Emma Eriica. Øredobbene er så klart designet av henne. 

Dere kan også finne Shayne's Wonderland på facebook HER. Viss dere klikker dere innom ''bilder'' kan dere se alt av smykker Emma Eriica har designet. Spørsmål? Kontakt Emmaeriica@hotmail.com! :) 

Disse ble mine favoritter, 75 kr'!

Sjøstjerne-øredobbene koster 50 kr.


Ved bestilling så kontakt Emma Eriica på mail (emmaeriica@hotmail.com)


comfortable sweater

Innlegget er i samarbeid med Sheinside.com

Hei! Jeg har fått en veldig fin, og ikke minst behagelig genser i posten fra Sheinside.com. Jeg likte den kjempe godt! Som tidligere skrevet er det gratis frakt hos Sheinside.com uansett hvor i verden du måtte bo. Det er bare leveringstiden som er litt lang, men det er helt greit! Det jeg liker med denne genseren er at den er kjempe fin om jeg har kneppet opp knappene, men og om den er åpen!

Kan kjøpes HER! Link.

Sko fra Nelly.comeiffel tower

Innlegget er i samarbeid med iPhonedeksler.no

Jeg har fått et kjempe fint iPhone deksel fra iPhonedeksler.no. Der finner du mange, fine og ulike deksler til en grei pris. Hos iPhonedeksler.no har de både deksler til iPhone(4, 5, 3G/ 3GS), iPad Mini, iPad (2, 3, 4), iPod Touch (5 og 4) og masse tilbehør!
Leveringstiden på alle varene er ca 10 dager med mindre annet er oppgitt på produktets side. Frakten er gratis noe som er helt supert! Det liker vi!

Du kan finne dette nydelige eiffeltårn-dekselet HER.

Dekselet har et innebygget speil. Du ka dytte opp baksiden for å få frem speilet. Utrolig stilig ♥Du finner det HER


new in from choies

Innlegget er i samarbeid med Choies.com

Choies.com er en nettbutikk som har utrolig mye fint! Jeg har vært så heldig og  fått noen kule briller og en singlett hvor det står ''MUSIC'' ¨på fra der. Digger de begge to! Viss noen har spørsmål angående Choies.com  så kanskje dere finner svaret HER.

Brillene finner du HER og singletten finner jeg ikke igjen akkurat nå, men skal lete etter den. Hehe!

Takk til stefaren min som tok bilder av meg, hehe. Han har jobbet som fotograf, så han er veldig flink med kameraet!

Nå skal jeg på kinarestauranten med kameraten min, Rutti, så vi blogges! :-)


billig parfyme

Innlegget er i samarbeid med Miinto.no

Hallo! Jeg fikk en parfyme i posten fra Miinto.no. Jeg har skrevet et innlegg om Miinto.no før som dere kan lese HER. Parfymen er superbillig og koster kun 99 kr. Dere kan finne den HER. Den lukter også veldig godt til å være så billig! :-)Du finner den HER

Fikk også med såpe:)to par deksler inn i samlingen

Innlegget er i samarbeid med handelsportal.no

Som dere vet har jeg blitt en av de moderne folka som lever i 2013 og skaffet meg iPhone 5! Det var et stort steg, haha. Da er det også en selvfølge at man må skaffe seg mange kule deksel. Heldig som jeg er så sendte handelsportal.no meg et par søte og morsomme deksel.

Supermann-deksel finner du HER til 119 kr. Cartoon-deksel finner du HER til 169 kr.dagens antrekk med ny jakke

Innlegget er i samarbeid med SheInSide.com

Hallo! I dag kom jeg virkelig for sent til skolen. Jeg kom et kvarter før skolen var slutt, hehe. Vi var visst ferdig tidlig også. Hva var vits med å dra da? Jo, jeg hadde noen planer med Ingrid etter skolen. Her er dagens antrekk med ny jakke sponset av min favorittnettbutikk, SheInSide.com  

Jakken finner du HER
tiger

Innlegget er i samarbeid med SheInSide.com

Hei! Jeg har fått en helt rå genser fra favorittnettbutikken min, SheInSide.com. Når jeg først snakker om SheInSide, så er det noen spørsmål som gjentar seg overalt. Hvor lang er leveringstiden og hvor mye er det for frakt? På nettbutikken deres står det ''free shipping''. Det betyr at frakten er gratis (uansett hvor du måtte bo). Leveringstiden? Vi er så heldige og får gratis frakt, så vi kan nesten ikke kreve at pakken skal være på postkontoret fem dager etter bestillingen. Pakken du har bestilt blir sendt fra Kina, og det tar ca en måned før du får den. Det kan være litt over en måned også, men jeg syns faktisk det er bedre med fri frakt og lang leveringstid enn å betale mye i frakt.

Du finner genseren HERSko: Nelly.com  -  shorts: BB


få bedre hud med BodyRoller!

Innlegget er i samarbeid med Thewhiteone.se

Jeg har fått tilsendt en ''BodyRoller'' fra Thewhiteone.se. Hva er en BodyRoller? Jo, det er det ultimate verktøyet for de som ønsker seg fin hud om de er plaget av hudskader som arr, strekkmerker, cellulitter, rynker. BodyRoller hindrer også hårtap. Den kan brukes både i ansikt, hodebunn og kropp.

BodyRoller kan redusere og brukes mot: strekkmerker, brannskader, acne-arr, rynker, håravfall, kirurgiske arr og cellulitter. 

BodyRoller finner du HER

Hvordan bruker man denne BodyRollern? Det er så enkelt som det går an. 
1. Vask huden din slik at den er ren for sminke og andre kosmetiske produkter.
2. Bruk selve BodyRollern til å ''rulle'' på eks kinnene opp og ned 3-4 ganger. Dette med jevn hastighet og et forsiktig trykk. 
 
3. Først ruller du vertikalt, deretter horisontalt. Til slutt ruller du den diogonalt frem og tilbake. (Unngå kontakt med øyer å lepper!)
4. Behandlingen tar kun 5-10 min og du kan gjenta den 2-3 ganger i uken for best resultat.
5. Helt til slutt smører du deg inn med en god fuktighetskrem og masserer på områdene som du har behandlet med BodyRoller. 

Før og etter med BodyRoller. Nå har jeg gitt dere mye fakta om dette produktet, men ikke sagt mine meninger og erfaringer. Jeg skal teste ut denne BodyRollern, men det er ikke slik at man får resultater på en dag. Hehe. Om noen uker kommer jeg til å ta opp dette temaet igjen å fortelle dere om min erfaring og meninger om produktet.

Fra Thewhiteone.se fikk jeg også med en munnspray, som også er en tannbleking. 

Tannblekinger finner du HER.

 Har du spørsmål om noe som har med Thewhiteone.se og gjøre, ta kontakt med dem HER

 


på vei hjem til meg - fra sheinside

Innlegget er i samarbeid med Sheinside.com

Hallo! I dag er det fredag, og endelig helg. Jeg har nettopp kommet meg på skolen, og er litt for sen. Heheh. Tenkte jeg skulle vise dere hva som er på tur hjem til meg fra Sheinside.com. Nemlig en helt awesome genser og en kjempe kul jakke. Elsker begge plaggene og kan ikke vente med å få dem! Poster selvfølgelig bilder når jeg har mottatt plaggene ♥
vinnerne av angry birds brus

Vinnerne er......... trommevirvel......:

♥ Anette Johnsen
♥ Anne Grete Furuvald
♥ Solveig Brekka 

Gratulerer så mye! Jeg har kontaktet dere på mail  
cute and pink coat

Innlegget er i samarbeid med Sheinside.com

Hei! For litt siden fikk jeg verdens søteste kåpe i posten fra Sheinside.com. Den var så fin! Følte meg som en liten prinsesse i den. Jeg har skrevet om Sheinside.com før på bloggen. Dere kan lese innlegget HER. For en side må jeg bare si! Så og si ALT faller meg i smak, så dette blir nok ikke siste gangen dere leser om Sheinside.com på bloggen. 

Slik ser den nydelige prinsessekåpen min ut. Dere kan finne den HER.

Sko fra Jeffrey CampbellViss dere har spørsmål angående Sheinside.com, kan dere sende e-mail til dem HER ♥


vinn angry birds brus!

Konkurransen er i samarbeid med Angry Birds

Hallo! Da er det på tide med en ny konkurranse! Denne gangen kan dere vinne Angry Birds brus. Er det noen som husker et halvt år tilbake ca når jeg skrev om mine pruteskils og Angry Birds brus? Dere kan i så fall lese innlegget HER. Nå tror jeg min gode karma har kommet tilbake, for jeg fikk nemlig en eske full av brus av en dame som jobber for importøren av Angry Birds. Jeg kan jo ikke ta alt selv, så derfor vil jeg gjerne gi bort noe av det til dere!

Den røde Angry Birds Tropic brusen har falt best i min smak. Slagordet til selgeren som solgte en slik brus til meg for et halvt år siden var ''Har du ikke vært i himmelen, kjøp Angry Birds brus og du kommer til himmelen!!!!!'''. Han ropte det utallige ganger så høyt at jeg tror jeg mista hørselen min! Haha, men den røde Tropic brusen er virkelig best!
Tropisk er en drikk med tropisk fruktsmak og Angry Birds Paradise med mandarin- og ananassmak. Drikken er pakket i 0,33 liters bokser. Av fruktsukker og energi inneholder Tropic. Drikken finnes på Deli De Luca, Bunnpris, Ica, Rema 1000 og Bunnpris

Jeg trekker tre vinnere som kommer til og få tilsendt noen bokser i posten. Det eneste du trenger å gjøre for å bli med i trekningen er:

 Legge igjen navn og e-postadresse i kommentarfeltet slik at jeg kan ta kontakt.
♥ Hvilken smak(er) du vil ha

Konkurransen avsluttes om akkurat en uke. Jeg trekker de tre vinnerne helt tilfeldig. PS: Det er en fordel om dere liker facebook siden min HER. 
vinnerne av en valgfri navlepiercing

Vinnerne er......... trommevirvel......:

♥ Piercing 1: Kristine Mellemseter 
♥ Piercing 2: Christine Gjøen Bøe
♥ Piercing 3: Natalie Glesnes

Gratulerer så mye! Jeg har kontaktet dere på mail 

Konkurransen er i samarbeid med Superkul.no


vinn en valgfri navlepiercing!

Konkurransen er i samarbeid med Superkul.no

Superkul.no har mote og mer på nett! De har blant annet alt fra sko og klær til kostymer, solbriller, linser (sirkellinser også!), sminke, extensions, klokker, spill, interiør osv, osv. Jeg har tidligere hatt et par bestillinger fra Superkul og leveringstiden er utrolig rask! Vanligvis har jeg fått pakken min dagen etter. Den vanlige leveringstiden er på 2-3 dager etter bestiling. Jeg er også veldig fornøyd med kundeservicen de har. Når jeg tidligere har sendt dem mail, får jeg vanligvis svar samme dag mailen er sendt!   

I samarbeid med Superkul.no kan dere vinne en av piercingene dere ser nedenfor som jeg har mottat fra dem. Det eneste DU trenger å gjøre er:

♥ Legge igjen navn og e-postadresse i kommentarfeltet slik at jeg kan ta kontakt.
♥ Skrive om du vil ha piercing 1,2 eller 3. (Du kan kun velge en!) 

Konkurransen avsluttes om akkurat en uke. Jeg trekker de tre vinnerne helt tilfeldig. PS: Det er en fordel om dere liker facebook siden min HER. 

(Av hygieniske grunner har jeg selvfølgelig valgt og ikke åpne emballasjen.)
Du kan se flere av navlepiercingene Superkul.no har HER.


vinn justin bieber hettegenser

Innlegget er i samarbeid med justinbiebernorway.com

Justinbiebernorway.com har igjen nettopp startet enda en konkurranse. Denne gangen kan du vinne ''As Long As You Love Me'' Dive Blue hettegenser + møte med danseren til Justin. Viss du vil bli med i trekningen kan du trykke på bildet under og komme direkte til facebook siden. Deretter kan du klikke på ''Konkurranser'' og melde deg på 

Genseren min finner du HER. Les om genseren i DETTE innlegget.


justin bieber hettegenser

Innlegget er i samarbeid med justinbiebernorway.com

Hallo! Før jul skrev jeg om julegavetips for beliebers. Viss dere ikke har sett innlegget, så kan dere lese det HER. Nå har jeg endelig skaffet meg en genser fra justinbiebernorway.com selv. Den er så god, myk og er i god kvalitet! Jeg ville ha den i en oversize størrelse, så jeg valgte genseren i XL. Akkurat perfekt! Nå kommer jeg til å se ekstra fresh ut på ekstra konserten hans i april, haha! Jeg har Emereald VIP Package billett om noen skulle lure 

Du kan også følge justinbiebernorway.com på Facebook HER. De har en konkurranse gående hvor du kan vinne to billetter til konserten hans 18.april og personlig møte med danseren hans.

Du kan finne genseren min HER til 499,-Jeg fikk også en t-skjorte jeg ikke hadde forventet! Den finner du HER til 299,-

Når det kommer til størrelser i t-skjorter vil jeg bare si de er nokså små. Størrelsen jeg har på t-skjorten over er i Large. Large pleier å bli oversize til meg, men akkurat denne t-skjorten passer perfekt. Bare et lite tips om noen skal bestille fra justinbiebernorway.com 


kvinnelig sikkerhet

Innlegget er i samarbeid med Enklereliv.no

Alle har rett til å føle seg trygge, og i samarbeid med Enklereliv.no har jeg mottat HIT personalarm (voldtektsalarm). Jeg syns at alle jenter burde ha en alarm bærende med seg, i alle fall i byene. Den er ikke tung, heller ikke stor og ikke dyr. Dere kan kjøpe den hos enklereliv.no for 149kr. Dette kan også være et julegavetips! 

Hvordan denne fungerer står veldig godt foklart på hjemmesiden: ''Hit personalarm kombinerer det mange gjør - holde hardt om nøkler når man føler seg utrygg med en utrolig lydsterk alarm. Alarmen henges på ditt nøkkelknippe slik at den alltid er tilgjengelig. Den kan enten brukes som en vanlig personalarm som kan utløses med én hånd, eller du kan vippe din vanlige husnøkkel i posisjon slik at den stikker fram og ut av alarmen. Skulle du bli overfalt kan du dermed forsvare deg med en voldsom lyd og med din egen spisse nøkkel. Overraskelsen kan være nok til å avverge, og gi deg nok tid til å komme deg unna. Nøkkelen gjør det også veldig vanskelig for en overgriper å stenge for lyden med hånden sin.''

Viss dere ser på denne reklamevideoen er det veldig godt forklart.

Link til alarmen HER

Du trykker på denne knappen. Noe som er bra er at den er flat, så det går ikke an å trykke på den med et uhell. Lyden er utrolig høy, så noen må høre dette!

(Den bruker fire knappebatterier som medfølger og som er enkle å bytte.)


simsalabim - myke føtter

Innlegget er i samarbeid med Footner

Hallo! I kveld har jeg hatt en liten spakveld. Jeg har blant annet testet ut Footner sine mirakelsokker! Dette er egentlig beregnet for folk som har tørre føtter, noe jeg ikke har. Føttene dine blir veldig myke og behagelige! Jeg skriver dette for å tipse dere som kanskje kan slite med tørr hud under føttene. Jeg begynner å merke forskjell 5-10 dager etter behandlingen, så egentlig burde jeg ventet med dette innlegget til jeg har fått resultatet. Men jeg kan godt oppdatere dere senere. Footner Exfoliating Socks vil bli lansert i oktober på Vitus/ Ditt Apotek i hele Norge. Produktene vil koste cirka 205 kr.

Dette er noen engangssokker som tres på føttene med en vanlig sokk utenpå og skal virke i 60 min. Etter 3-5 dager begynner effekten å merkes ved at hard og død hud løsner fra føttene. Prosessen varer i 7-10 dager, og ca 2 uker etter behandlingen er føttene myke og glatte!

Dette gjør du:
1. Klipp opp sokkene etter den markerte linjen.
2. Tre sokkene på føttene og trekk av beskytteksesrensebe som er markert med ''footner''. Lukk deretter sokkene med limoverflaten slik at de sitter tett rundt anklene, og tre deretter de vanlige sokkene dine utenpå
3. La sokkene sitte på i 60 min. Anbefaler at du bruker alarm for å få riktig behandlingstid.
4. Ta av sokkene etter 60 min og vask føttene i vamt vann for å fjerne resterende gelê.
5. 5-10 dager etter behandlingen begynner hard og død hud å løsne fra føttene dine. Effekten varer i ca 2 uker. OBS! Huden må ikke trekkes av med makt når prosessen har startet, da kan det føre til at huden blir skadet.

Ser kanskje litt dumt ut når jeg har sokker utenpå ''plastikk-sokkene''. Haha

Et lite tips er å ''myke'' opp føttene i varmt vann før du setter på sokkene, og ikke bruke kremer på føttene etter behandlingen. Er det noe du lurer på, så send meg gjerne mail på caroiz.blogg@hotmail.com eller kontakt Malin Kiriazidou på malin@welcom.se


ny, søt og liten veske fra emoda.no

Innlegget er i samarbeid med Emoda.no

Hei! Jeg fikk en flat pakke i posten i dag fra Emoda.no. Det var en utrolig søt veske! Emoda har tingene vi jenter er glade i
-klær, sko, vesker og solbriller! Nettbutikken har mest fokus på klær. I kvinne/ herre -kategorien syns jeg at klærne passer for alle aldere. Både for ungdommer og for eldre damer/ herrer. Rettere sagt kan jeg si at nettbutikken kan passe for alle. Det er også mye salg der nå, til og med opp til 90%(!!). Trykk HER for å komme til salget.Som sagt fikk jeg denne søte, lille vesken. Dere kan finne den HER. Jeg har egentlig bare ''store'' vesker, så jeg hadde virkelig bruk for en søt og liten en. Vi bloggere må jo alltid ha med oss speilrefleksen på 5 kg, og den får logisk nok ikke plass, men, men! Den skal nok bli brukt en del   

Jeg virkelig elsker mønsteret!   


Hva syns dere om vesken?  


extensions fra luxushair

Innlegget er i samarbeid med Luxushair.com

Hei! Hår fra Luxushair.com/ no ble dumpet ned i postkassen min for noen dager siden. Dere tenkte kanskje ikke at et extensions-innlegg ville komme fra meg siden jeg har så langt naturlig hår. Men først må jeg bare si at jeg bruker ikke extensions nå for å få lengre hår, men tykkere. Jeg har tidligere blitt sponset av Luxushair som du kan lese om HER. Jeg må virkelig gi skryt for leveringstiden! Det tok kun 2 dager før jeg fikk håret, og leveringstiden er vanligvis 1-5 dager. Dere som skal bestille extensions for første gang er sikker usikker på fargevalget? Men kundeservice hos Luxushair tar bryet med å hjelpe dere. Det eneste du trenger er å legge ved et bilde av håret ditt (helst i dagslys)    

Jeg må si håret mitt er nokså kjedelig som alltid er rett. Derfor valgte jeg bølget extensions som dere kan finne HER.  Håret er 65 cm langt, men mitt naturlige ekte hår er litt lengre enn det, men det går bra! Jeg har i fargen ''#2 -mørkbrun'' som kan behandles som sitt eget. Da kan du rette, krølle , style og til og med farge det om du vil! Det følger med 8 deler (24 spenner). 

På bildene under er ikke håret mitt noe lengre, men det er mye tykkere! Når du går med extensions får du samtidig volum i håret som selvfølgelig er bra! Frøydis har tatt bildene av meg Jeg kommer til og lage en video der jeg snakker litt om håret og tar opp spørmål! Stay tuned! 

Til slutt må jeg si at jeg er veldig fornøyd med håret og kvaliteten!


pinkyparadise circle lenses

Innlegget er i samarbeid med PinkyParadise.com

Hei! Jeg fikk et par sirkellinser dumpet ned i postkassen fra PinkyParadise.com for noen dager siden. Linsene heter ''Vassen Rainbow Eyes Grayish Blue'' og du kan finne de HER. Jeg kunne sittet her og skrive mange ord om disse linsene, men jeg vet dere går lei, så jeg laget heller en liten video! Jeg er kjempe fornøyd med disse linsene, men jeg glemte å si en ting i videoen! Når du tar på sirkellinser og det er første gang du bruker dem, så kan de virke litt ubehagelige i starten. Men når du har gått med dem en liten stund, så skal du så vidt merke at du har dem på.
Det kommer selvfølgelig an på om du har satt dem på riktig da  

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 780p for å se i HD

Til slutt må jeg bare gi skryt til PinkyParadise om det nye designet! Utrolig søtt design, og samtidig ryddig og oversiktelig. Kunne faktisk tenkt meg et bloggdesign likhet til dette  

Har du spørsmål, så kan du kontakte meg eller kundeservice hos PinkyParadise HER  


rosa deksel

Innlegget er i samarbeid med handelsportal.no

Hei! Jeg fikk et rosa deksel fra handelsportal.no i posten idag. Skulle gjerne brukt det, men problemet er at jeg ikke har iPhone, haha! Kanskje jeg får det en gang i framtiden, da, og først da kan jeg bruke dekslene jeg får. Jeg har allerede to deksler fra før som også er sponset, se dem HER.

Hva syns dere?  


escada sexy graffiti i posten

Hei! Nok en gang er jeg en av de heldige bloggerne som fikk teste en Escada parfyme. Så og si alle Escada parfymene jeg har sett lukter godt, og det er ingen tvil om at denne gjør det også! Kunne nesten ønske jeg kunne gitt dere en prøvelukt av denne parfymen. Etter min mening (og luktesans, haha), så liker jeg best Sexy Graffiti av Escada parfymer. Dere kan også lese hva jeg syntes om Escada Island Kiss HER

Mmm.. liker at jeg fikk godteri 

thumbs up for facebook!

Innlegget er i samarbeid med coolstuff.no

Hei! I dag har jeg hatt engelskten tamen og det gikk passe bra. Når jeg var ferdig dro jeg til posten og hentet en pakke fra coolstuff.no. For to år siden var jeg også i et samarbeid med coolstuff som du kan lese om HER, men siden da har de fått inne mye nytt og kult. Jeg har fått noen skikkelig awesome facebook-ting! Elsket alt siden jeg er facebook addicted!  

Facebook Kaffekrus og tekrus finner du på CoolStuff.no til 89kr pr krus

Facebook Like og Dislike stempel finner du på CoolStuff.no til 99kr


Thumbs up for www.coolstuff.no!

Coolstuff har så utrolig mye rart og kult! De har også polaroid kamera, sjokoladefontene og noe jeg syns var så kult -FlyJumper! Man kan hoppe 2 meter opp i luften. Det hadde vært så sinnsykt kult å prøvd. Du kan finne den HER
escada island kiss

// reklame

Hei! I går fikk jeg ny parfyme i posten, Escada Island Kiss. Dere husker kanskje at blogg.no hadde en konkurranse? Takket være dere var jeg en av femti som fikk den. Den lukter så friskt og godt, veldig sommerlig. Jeg elsker den allerede!  

Fikk i tillegg med noen kjærligheter!
ESC2IK

mote-kampanjer - bjørn borg og only

// reklame

Hei! Dette innlegget er i samarbeid med et danskt firma som nettopp har lansert to nye mote-kampanjer i Norge, Bjørn Borg og Only. Må ærlig si at jeg liker Only-klær bedre enn Bjørn Borg-klær. Prisene kan kanskje være litt forskjellig mellom de to merkene. Bjørn Borg har nok bedre kvalitet etter min mening, men Only blir nok favoritten. Masse av klærne jeg har i skapet er fra Only, men utrolig nok har jeg en del av Bjørn Borg også. Hadde min merketid i 7.klasse da jeg kun gikk med merkeklær, selvfølgelig innebar det Bjørn Borg boxere og pysjbukser. Hehhe, det var tider! ;) 

Reklamefilm av Bjørn Borg:

 

Reklamefilm av Only:


Når det kommer til mote -hva liker du best av Only og Bjørn Borg?


iphone deksler

Innlegget er i samarbeid med handelsportal.no

Hei! Jeg fikk et par iphone deksler av handelsportalHar egentlig ikke funnet ut hva jeg skal bruke de til enda siden jeg ikke har iphone. Selge det, gi det bort eller være snill å bruke det i en konkurranse på bloggen? Vi får se ;)

Om noen skal bestille fra handelsportal kan den første som sender meg mail (caroiz.blogg@hotmail.com) få en rabattkode på 15%.   ---> Koden er gitt bort


billige hvitevarer på nett

Innlegget er i samarbeid med whiteaway.no

Julen kommer nærmere for hver dag som går, og det er snart på tide og starte julehandelen! På whiteaway.no kan du finne >billige hvitevarer< på nett som kanskje kan være et julegavetips. Det er også gratis frakt som du ser på bildet. Det kan hende at kjøleskap, frysere osv ikke interesserer deg, men kanskje hårpleieprodukter?  en liten overraskelsesgave

Innlegget er i samarbeid med rapunzelofsweden.com

Gledelig halloween alle sammen! I dag fikk jeg en liten overraskelsesgave fra rapunzelofsweden. Jeg visste jeg skulle få noe, men jeg visste ikke hva. Elsker overraskelsesgaver, hihi! Du kan se alle vippene til rapunzelofsweden HER. 

Akkurat desse vippene er kanskje i det lengste laget til og med for meg. Men perfekte om jeg vil leke meg med sminke en dag. Eller om det er noe annet :)


gullbrev

Innlegget er i samarbeid med gullbrev.no

Gullbrev.no er en side hvor man kan sende inn sitt gull og få høyere pris for gullet enn det de kan få hos tradisjonelle gullhandlere. Fleste av dere får sikkert en skeptisk tanke om dette, men ditt gullbrev er forsikret for inntil 100 000kr og sendes trygt via Bring. Les om hvordan dette fungerer HER. Har dere spørsmål kan dere alltids kontakte kundeservice :-)konkurranse - vinn to par valgfrie linser

AVSLUTTET!!!

I samarbeid med WWW.LENSSTORE.NO så kan du vinne to par valgfrie linser på bloggen min. På Lensstore.no kan du blandt annet kjøpe fargelinser, månedslinser og dagslinser.

Det eneste du trenger å gjøre er:
♥ Lik lensstore på facebook HER 
Velg to par linser du liker av enten FRESHLOOK DIMENSIONS, FRESHLOOK COLORBLENDS eller SOFTLENS NATURAL COLORS
♥ Legg igjen en kommentar i dette innlegget med link med linsene du ønsker 

Husk når du kommenterer: Legg igjen e-post adresse så jeg kan kontakte deg. Legg igjen link med linsene du ønsker. Skriv at du har likt lensstore på facebook. 

Lykke til! Konkurransen avsluttes om ca en uke :)


source code

Innlegget er i samarbeid med goviralnetwork

Det jeg ser av traileren syns jeg det virker som en litt rar og innviklet film, men den ser spennende ut også. Tror kanskje jeg skal se den når den kommer ut :)


uggs på meg i vinter

Innlegget er sponset av www.lookboots.com

I vinter skal desse gode, varme og fine blå/ turkis uggsene fra lookboots.com holde meg varme. Jeg gleder meg til å begynne og bruke dem, men syns det er litt for varmt enda. Jeg har dem i str 38, men de var litt for store. Om vinteren går jeg jo alltid med to/ tre par sokker, så da var det problemet løst.Ullen er utrolig tykk, myk og varm. Kulden er kort sagt ikke et problem lenger!Prisen på frakt er inkludert i prisen og akkurat desse uggsene finner dHER for 700kr

Hva syns du om desse uggsene, blir det uggs på deg i år?


isadora- mascara

I går fikk jeg den nye mascaraen fraIsaDora. Noe jeg skal takke dere søte lesere for. Jeg bruker bare mascara på undervippene, men ok. Jeg vet ikke om jeg er den rette til å anbefale en mascara siden jeg sjelden bruker det, men denne var iallefall veldig fyldig og den holder lenge :) 

Hvilken mascara bruker du?


nye linser

Innlegget er i samarbeid med PinkyParadise

Jeg fikk nye linser dumpet ned i postkassen fra PinkyParadise for noen dager siden. Likte dem veldig godt, men det er akkurat samme øyenfarge som jeg har fra før. Derfor kan man ikke se mønsteret så veldig godt. Her finner du linsene.
Få en søt linseeske og mysteriegave viss du bruker kupongkoden:  caroiz 


florida

Innlegget er i samarbeid med smykkmybitchup.no

Jeg fikk en smykkesten fra smykkmybitchup.no. Enkelt, søtt og lite. Jeg går ikke ofte med smykker, men små smykker går greit. Egentlig så liker jeg små smykker bedre enn stooore. Link til produktet 


Jeg fikk også en ring, men ringer er ikke helt min greie. Så den blir nok brukt av mamma :)

Hva syns du om denne smykkestenen, liker du best store eller små smykker?


kupongkode hos PinkyParadise

Hei! Jeg tenkte bare viss det er noen som skal bestille linser fra PinkyParadise så kunne dere få en rabattkode av meg. Da får dere med litt xtra som er gratis ^^

Dere får ved bruk av kupongkoden:
♥ Gratis søt linseeske som jeg fikk i dette innlegget + en mysterie gave
♥ Hvis du kjøper tre linser får du tre søte linseesker + tre mysterie gaver

Kupongkode:   caroiz

Meg med et par PinkyParadise linser :)
Innlegget er i samarbeid med PinkyParadise 


smykke-henger

Produktet er sponset av Fuzzy Head

Jeg fikk en ganske så genial oppfinnelse fra Bling Hangit. Noe jeg vil kalle smykke-henger. Veldig kreativt og fint etter min mening. Det er en kleshenger som du kan henge både øredobber og smykker på. Fargen finnes også i hvit, svart og sølv. Hihi, men jeg likte best rosa ♥ Link til produktet

Hva syns du om Bling Hangit, eller som jeg kaller det ''smykke-henger''?PinkyParadise - circle lenses

Innlegget er i samarbeid med pinkyparadise.com (reklame)

For en stund siden mottok jeg noen sirkellinser fra PinkyParadise. På mine øyner så ser jeg helt klart og ikke ''tåkete'' som jeg gjør med mange andre linser. Jeg kjenner heller ikke ubehag.Fikk også med en søt linseeske og borrelås-lapper til håret


Linsene er Aqua blå, men det synes ikke på mine øyner pga jeg har mørk øyenfarge. De har en diameter på 14.5mm
Link til produktet


delightfulhair -lashes

Innlegget er i samarbeid med delightfulhair.com

Fikk to par vippper fra delightfullhair.com her om dagen. Helt greie og naturlige, syns jeg. Siden har også billige extensions om noen er på leting, men skal ikke si så mye om det, fordi jeg har ikke prøvd det ut. HER kan du se alle øyevippene de har.
Hva syns du om vippene?


cute and pink

Innlegget er i samarbeid med Motemekka.no

Heihei! Jeg fikk en ny søt og ikke minst rosa tunika av motemekka for noen dager siden. Jeg kan ikke si noe negativt om den. Jeg elsker rosa og blonder, så denne skal jeg bruke mye. Link til denne tunikaen


Likte du tunikaen?


sweet & svea

Sponset av maximum.no

Fikk en t-skjorte i posten for noen dager siden av maximum, hhihi digger den allerede! Ikke fordi det er et merke selvfølgelig, men designet. Det er enkelt og søtt. Link til denne t-skjorten

Takk til Mariam som tok bilder av meg! Hva syns du om t-skjorten?


cool with new sunglasses

Innlegget er i samarbeid med sunglassesshop.com
Fikk noen kule Nueu pilotbriller i posten. Selveste brillene var kjempe kule, men jeg vet ikke om jeg passet så godt med dem? Link til desse brillene

Flinke Mariam var fotografen. Hva syns du om disse brillene?


blomsterprint fra curryshop

Innlegget er i samarbeid med Curryshop.no


Fikk denne søte blomsterprint blusen i posten i går. Curryshop har en del søte sommerklær som jeg likte veldig godt, ikke bare klær, men sko også. Viss dere skal kjøpe noe fra Curryshop, så har jeg en rabattkode dere kan bruke. Da får dere 20% på alt. Skal skrive eget innlegg om det senere.
Hva syns du om blusen? :-)hello kitty jewelry

Innlegget er i samarbeid med jewelsanddreams.no


Jeg fikk et kjempe søtt Hello Kitty smykke som nå er favoritten min. Hos jewelsanddreams.no har de så mye søtt, blant annet cupcake smykke og ring, iskrem øredobber osv. Pluss mye annet fint ♥
Noe jeg syns var veldig hyggelig, var at jeg fikk et kort og veldig søt innpakning. Ikke alltid det skjer, service kaller vi det. Hehe :-) Hva syns du om smykket?

glad onkel m!

Innlegget er i samarbeid med iphonedeksler.no


Heiheii! En dag satt jeg og svarte på sponsormail, da fikk jeg tilbud om et iphone deksel. Hadde ikke bruk for det, men så kom jeg på at jeg ikke har gidd julegave til Onkel M! Hehhe, da ble det julegave i mars da :))
Hva syns du om dekselet?


FuzzyHead!

Sponset av fuzzyhead.no


Heihei! Jeg er helt forelsket i den nye luen min som jeg fikk fra fuzzyhead. Kan ikke slutte å stirre på den, haha. Det er ikke ekte pels til dere som lurte på det. Hadde aldri tatt imot den om det var ekte. Link til denne lua

Hva syns dere om den? :))


ny kjole fra christabellas

Heihei. Nå gleder jeg meg sykt til sommeren, da kan jeg begynne å bruke kjoler. Blant annet min nye favoritt som er fra christabellas.dk. Christabellas har all slags kjoler -festkjoler, korte kjoler, lange kjoler, hverdagskjoler, gallakjoler, sommerkjoler (<-- linker) osv. Jeg likte iallefall mange kjoler fra der. Hva syns du om kjolen?Link til denne kjolen


Fargen ser litt annerledes ut i virkeligheten, siden jeg brukte blits på bildet ble den litt mer signalfarget.. pyttpytt!


jeg gir dere rabattkode hos fuzzyhead

Hei! Jeg gir dere 250, - avslag på luer fra fuzzyhead.no. Rabattkoden varer frem til 5.feb, det vil si at dere må bruke koden i dag. Nå har di egentlig egen kode selv da, men bruk min, den er bedre! (hahah)


KODE: caroiz250

EDIT: DET ER IKKE EKTE PELS


green eyes

Sponset av: fargedelinser.no
Her om dagen gikk jeg med grønne linser på skolen. En skoledag varer i 6 timer, pluss den lange omveien med buss. Etter 5 timer begynte jeg og få veldig vondt i hodet, og ble svimmel. Senere leste jeg at man skal maks bruke dem 5 timer daglig. Så ikke bruk dem lenger enn det som står!


FØRETTEROk da. Jeg juksa litt på det nederste bilde så dere skulle se det klarere. Jeg økte kontrasteffekten. Ellers likte jeg linsene veldig godt, men det var vanskelig å sette dem på. Takk til fargedelinser.no! Hva syns du om grønne linser?


wihii, sponsorpakke

Når jeg kom hjem fra konf. undervisning fikk jeg en pakke i posten fra fargedelinser.no


Helt siden jeg møtte Mo fra x-factor har jeg hatt lyst på fargelinser (les her). Kan ikke si så mye om dem enda fordi jeg har ikke prøvd dem. Kommer til å vise dere før og etter bilde senere, antageligvis neste uke fordi jeg drar snart til Danmark. Da får dere se meg med grønne øyer! :)

Jeg var så heldig at jeg fikk med linsevæske og linsebeholder, vanligvis sponser ikke fargedelinser med noe xtra, men, menDisse linsene er uten styrke siden jeg ikke har dårlig syn. Hva syns du om fargelinser?


new lashes

For noen dager siden fikk jeg vipper sponset av http://www.dragenshule.no/. Har blitt sponset av akkurat samme vipper før, men må si at dette er de beste vippene jeg har hatt på meg. Du finner ikke så mange ''naturlige'' vipper hos dragenshule, men du finner lange og fyldige.

Akkurat nå er disse utsolgt. Kunne du tenkt deg vipper fra dragenshule?


søteste kattesparebøsse!

Sponset av http://tøffing.no/


Jeg fikk den søteste sparebøssen jeg har sett fra http://tøffing.no/! Den er sendt helt fra Hong Kong. Det du skal gjøre er å legge på en mynt, og kattepusen kommer med labben sin og drar den ned. Akkurat som på videoen.
Jeg elsker designet, men den er litt bråkete. Karakter 5/6
Du finner den her. Hva syns du, kunne du tenkt deg slik selv?


sponsorpakke fra coolstuff.no

Hei! Da er jeg hjemme fra overnattingen. Før jeg reiste dit i går så henta jeg en sponsorpakke som jeg fikk fra http://www.coolstuff.no/


Jeg fikk blant annet en blåseape, hva er blåseape? Haha litt genial oppfinnelse, du skal sette fingeren din på bananplata til apen, og da blåser den helt til neglelakken din har tørka. Elsker designet, er den ikke søt? Du finner den her

(går på batteri)Blåseape - karakter: 4


Så fikk jeg slippies boots, genial oppfinnelse #2. Disse skal man ha i mikrobølgeovnen i 90 sekunder som deretter holder seg (og deg) varme i 2 timer. Kan varmes opp tusenvis av ganger. Føler meg som langbein fordi de er så store! Men de er sykt gode. Du finner dem her

Tøfler - karakter: 5/6
Hva syns du, geniale oppfinnelser?


Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits