hits

Blåbærtur


Åh, slik tur som vi hadde i går er så koselig♥ Det å plukke bær langs veien/ skogen er Melinda sin all-time-favorite ting å gjøre. Vi går tur hver dag, men det er ikke alltid det blir bærplukking. I går var det så fint vær, så jeg måtte bare ta med kameraet ut. Det var så idyllisk der hun satt i lyngen! Smelt♥

 

Den lille familien:-) Tenk at nå er det under 2 mnd til den lille snuppa vår er 2 år!!

"Melinda vil du ha mere blåbær? Jaaaaaaa....."

"Få se det søte fjeset ditt...:"

"Få se det sure fjeset ditt...:"


Sommer og bading

 

Melinda sin første flytur. Her var det masse nytt og få med seg. Det var ikke noe tid til å sove. Frøkna skulle få med seg alt. Hun sovnet i armene mine rett før vi skulle gå på flyet. Da sov hun i 3 minutter, men så våknet hun og oppdaget at hun var på en helt ny plass. Lite søvn = surving. Dama som satt ved siden av oss var så frekk at hun ga oss fæle blikk og spurte om hun kunne få bytte plass. Det fikk hun altså ikke;-) Turen tilbake gikk bedre, faktisk ganske bra! 
 

Fremme i Fuengirola! ♥


På stranden var det store bølger de fleste dagene vi var der. Rødt flagg stoppet ikke turistene i å bade. Livvaktene blåste og blåste. Noen forsvant langt ut på vannet og de fire livvaktene som prøvde å hente han inn igjen, misslyktes. Han overlevde, heldigvis. Siden vi hadde hus ved stranden hørte vi ambulansene kjøre frem og tilbake. Hvorfor er folk så dumme?! På den ene uken vi var der, så var det to dødsfall pga av store bølger. 


Disse to her er jeg så glad i<3<3


 Processed with VSCO with hb1 preset

Sommer og bading <3
OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Melinda har badet hver dag. Hun elsker vann! 
"Mamma skal du overklemme meg nå igjen???"


Jeg fikk DEN brunfargen. Jeg er heldig som blir veldig fort brun, men nå ser jeg ut som en dalmatiner. Jeg føler jeg har vært flink til å smøre meg, men tydeligvis ikke når jeg flasser så mye nå...Første sydentur


Heisann! ... Det var lenge siden. Vi har vært litt på farten i det siste. Etter den Gøteborg-turen vår var vi i Lillestrøm et par dager. Like etter vi hadde kommet hjem fra der rakk vi å ta en liten pust i bakken før vi satte snuten rett til Spania! Nærmere sagt, Fuengirola. Der har jeg jammen hygget meg i en hel uke med hele familien til S. 18 stk var vi! Det har gått masse i bading, soling, lek med barna, god mat og drikke -ikke minst godt selskap! Masse jeg har lyst til å skrive om, men når vi landet i kalde Norge... Brr.. så ble vi syke alle sammen. Da får vi blogges når formen er litt bedre. Her er noen bilder fra kameraet: 

 

♥ ♥ ♥
 
Huset vi leide. Det kunne ikke vært mere perfekt! Helt inntil stranden, stor plass, moderne og nyoppusset!


 


En sommerdag på fjellet

I går var en veldig fin dag med hele fammen til S. Herlighet så heldig jeg er som fikk komme inn i en så flott gjeng! Vi gikk en fjelltur og hadde været på vår side. Det er så mange fine turstier på Sjusjøen. Både med og uten vogn. Vi hadde ikke med vognen denne gang siden vi gikk bratte bakker. Det var ingen problem, da fikk vi bruke bæreselen. Den lever på sine siste dager. Snart er Melinda for tung for den. Da må vi snart begynne å se etter bæremeis. Det er kanskje på tide nå! Når vi gikk opp hadde jeg ansiktet hennes vendt fra meg. Det syns hun var så gøy. Hun sprellet og sang med stemmen sin helt til tops! Når vi skulle ned hadde jeg hun andre veien siden jeg tenkte hun skulle sove. Med så mange barn rundt seg er det heller mye morsommere å følge med på dem! Soving ble det ikke noe av nei... 
 

Jeg syns det er så trivelig med slike cafeer. Det smaker i tillegg enda bedre på fjellet! Her kjøpte vi oss kanelsnurr/ vaffel og noe godt å drikke ♥
Familien min<3Melinda elsker virkelig å sitte i bæresele, men det er ikke så ofte vi har gjort det. Det var ingen fryktelig lang tur, og vi har heller ikke gått lang tur med bæresele siden det ikke er anbefalt. Aller, aller første fleksebilde. Haha! Etter S tok dette bildet: "Du får ikke lov til å trene armer noe mer!!!".


Etter fjellturen opp og ned de bratte bakkene var vi alle ganske varme. Da passet det helt ypperlig med et bad! Her satt vi og koste oss helt til regnet kom.


Økologisk lunch


Vi spiste lunch ute i dag og det var jammen deilig! Vi hadde en lang treningsøkt sammen i morges. Da fristet det med en litt sunnere lunch etterpå. Så.. vi dro på Lillehammer sitt mest sunne og økologiske sted. Som dere ser så har Melinda sine tenner vokst en del! Da går det fint at hun spiser det samme som oss, så lenge det er babyvennlig. Denne økologiske lunchen falt ikke helt i smak da. Salaten trodde hun var blomster. Når det kommer til planter/ blomster er hun veldig forsiktig med å ta på dem. Veldig forsiktig i starten, men til slutt bruker hun makten sin å river dem i stykker. Hun er veldig glad i kylling, så det ble knasket på. Det ble veldig "plaint", så hun koste seg heller med spaggeti. Hun liker så og si alt hun får nå! Det er så gøy. Vi har bestemt at hun ikke skal få smake på is og alt søtt før på veldig lenge. Vi ser ikke poenget med å gjøre det, så da bare dropper vi søtsakene. Det er ikke alle som skjønner det OG det IRRITERER meg grenseløst. Selv om jeg er veldig streng og sier i fra. Vi har lånt henne bort til nær familie som vi stoler på. Der fikk jeg vite måneder etterpå at de har testet brus (solo) på henne og mye annet rart. Unnskyldninger som "Det var da bare en liten smaksprøve" dukker stadig opp. Det er det samme! Når vi som foreldre sier klart nei, da gjør man det ikke. Vel, jeg kan si at Melinda ikke har vært der alene etter jeg fikk vite det ;-) 
Maten min er til høyre. Det ser ut som jeg kun har kylling og ti salatblader, men jeg har brød til også. Noe som het steinalderbrød. Det var veldig tynt og bare av frø! Det er OK greit med en slik lunch. Ikke best på smak og det metter ikke meg i alle fall! Men det er forfriskende å spise, kan jeg vel si? Hehe! 


Dette bordkortet var så morsomt å leke med! Hun lekte med det hele tiden. Ellers var det fontener ved siden av bordet vårt. Der plasket og lo hun godt<3 Det var så utrolig varmt!

To tenner oppe, og to tenner ned. Hun ser da bare SÅ SØT ut med tennene hun har fått oppe. De er så langt fra hverandre! Haha. Når de vokser ut, så vokser de nærme hverandre også. Det blir nok ikke slik. 


Gladjenta vår ♥


Lazy sunny days

Hei og god kveld! For en fin dag dette har vært. Jeg og S er de type menneske som ikke trenger å gjøre noe hele tiden. Har jeg sagt det før? I alle fall koser vi oss med å gjøre egentlig ganske lite. Har vi hverandre, sol, god temperatur, en blid Melinda og noe godt å drikke/ spise -ja, da er alt perfekt. Slik som i dag! Vi starter dagen vår alltid kl 08 nå. Da tar vi morgenstell og spiser frokost før vi går ned til Elixia alle tre. 
Senere på dagen dro vi parken og bare slappet av. Vi kjøpte med oss burger og cola fra Mix i gågaten. Det er såå god burger der, men så er det noen sure kjerringer som jobber der av og til. Det er spesielt en spinkel jente som gir så dårlig service jeg ikke har sett maken til før! Vi pleier egentlig å titte frem med hodene våre for å se hvem som jobber der. Ser vi en av disse sure damene, snur vi med en gang. Men i dag gjorde vi ikke det. Det er nesten så jeg angrer. Det er rett og slett ikke noe koselig syns jeg. For det første noterer hun noe helt annet enn det vi ønsker å bestille, sure blikk, sur tone og i dag -da gjorde hun en feil med bestillingen vår. Hun nektet blank at hun tok feil! For oss gjør det ingenting om hun gjør feil. Alle gjør feil, jeg gjør feil av og til som servitør. Men det vi ønsket var bare en "unnskyld for at jeg gjode feil". Neida, her var det bare surt blikk, frekt svar og kaste blikket bort og ikke se på oss mer. Nei vet du hva.. jeg vil heller kjøpe mat et sted hvor de har god service og mindre god mat. Haha. 
Vi var så irriterte at det bobblet inni oss mens vi gikk. Vi tok "feilbestillingen" vår og koste oss masse i parken. Det var en del turister der og alle spottet Melinda. Tja... kan vel si kameraene kom fort opp og hun ble fotomodell! 
 


S bestilte løvbiffburger BARE med løk, salat, ketchup og dressing. Neida, den sure mixkjerringa sto fast og nektet å tro at han bestilte noe annet enn masse, ost, bacon, mais, dressing og hele pakken. Hvorfor skulle han si han ville ha det på burgeren når han ikke liker det en gang?! Åhh... det er så frustrerende. Det bare bobblet inni meg når denne damen ble så irritert på oss fordi vi sa i fra...
Summertime with my bestie


I går hadde jeg besøk av B hele dagen. Ååå, som jeg kunne ønske hun bodde nærmere<3 Vi hadde det så koselig i går. Alt blir gøy uansett hva vi gjør sammen. Det skal ikke så mye til. Hun flytter til USA om ikke alt for lenge. Når hun var her måtte vi knipse noen bilder sammen siden det blir lenge til neste gang. Jeg tenker å henge ett av dem på kjøleskapet. Hehe!:-D 
 
Første gang på vannski

For en sommeridyllisk dag dette har vært<3 I går pøset det ned som bare det. I dag ble det skikkelig temperatur og sol. Jeg og noen venninner har stått på vannski i dag!! Eller det ble til at det kun ble jeg som gjorde det. Hehe. Jeg har alltid hatt lyst til å gjøre det. I dag hadde jeg muligheten. Man må da bare gripe sjangsen når slike muligheter dukker opp, gratis! Jeg syns det var kjempe gøy! Meen litt skummelt når jeg så andre prøve det før meg. Det så veldig vondt ut når de falt i så stor fart..Fine jentene! 


Melinda er så klart med hun også. Ikke unormalt at hun drar til seg all oppmerksomhet akkurat! Hehe. Forresten har dere sett den videoen på internett av en baby på 6 mnd som står på vannski. Altså det er helt utrolig! Hun mestrer det helt perfekt! Bare 6 mnd! Melinda er 7 mnd... :-)


Anna og lille M <3


Såå var det min tur! Jeg sa alltid at jeg kunne være neste og vente litt. Den unnskyldningen kom jeg ikke langt med når jeg var den eneste i kø..


Det var så mye å huske syns jeg. Bein, kne, avstand mellom ski, rygg, symboler og tegn osv... 70% var glemt i det jeg kom i det kalde vannet.

DER var jeg på beina! Det var såå gøy! Jeg falt fire ganger på runden min. Jeg ble så sliten i armer og bein. Det var skikkelig ille. Jeg klarte ikke å holde noe etterpå. Selv kameraet var vondt å holde fordi jeg var så stiv i armene. Jeg hadde null sjangs til å få opp bildøren. S måtte gjøre alt for meg en stund. Haha. Det var egentlig helt forferdelig. Heldigvis fikk jeg myknet meg opp på Elixia like etterpå.


Fallene var ikke så vondt som jeg trodde. Kanskje jeg bare hadde flaks? Eller så var jeg full av adrenalin!


Da har jeg gjort det også!:-DPrinsessa mi ♥


Treningstur eller kosetur

 

Melinda må være den flotteste treningspartneren. Hun liker veldig godt å sitte i vognen og bæreselen. Sistnevnte blir ikke daglig brukt da. Vi bruker som regel bæreselen kun når vi skal gå opp hoppbakken. Det begynner å bli TUNGT nå skal jeg fortelle dere. Frøkna blir ikke akkurat så mye lettere, haha. Som jeg sa liker hun å sitte i vognen, men hun liker ikke å ha for lange pauser. Da får jeg høre det! Så om jeg holder på å dø når vi har gått en stubb opp en bratt bakke, så er det ikke lange pausen jeg får. Det er jo egentlig bra! Bittelitt slitsomt må jeg innrømme også da..

Treningsturene våre avhenger veldig på været. Når det har vært knallvær slik som nå, har vi ofte gjort det til en kosetur i steden for. Da pleier vi å kjøpe med oss frukt til meg og smoothie til M. Da har vi det som plommen i egget når vi har funnet en fin plass å sitte. I stelleveska har jeg alltid solkrem til henne, men nå skal jeg kjøpe en ekstra til meg selv som jeg kan ha der. Det blir ofte slike spontanturer på oss♥ Når været er litt overskyet og temperaturen noenlunde å gå powerwalk i -da er vi på vårt beste! Dette pleier vi å gjøre på dagen mens S er på jobb. På kvelden trener jeg alltid 1t styrke på Elixia. Da får jeg også 1t fri, noe som absolutt fungerer veldig bra! Gull verdt for meg!
 
En sommerlig campingdag

For en fantastisk sommerdag vi hadde i går. Det ble årets første camping for oss. Melinda sin aller første♥ Vi ble med familien min på Biristrand hvor vi ble hele dagen. Ja takk til flere slike solfylte dager på campingen!! Som vi koste oss! Vi grillet masse god mat, spilte musikk, solte oss, badet, kjørte elektrisk sparkesykkel, spilte litt badminton, kjørte vannscooter ... ja og listen fortsetter! Perfekt og avslappende dag. Håper det ikke blir lenge til neste gang!:-)


Melinda og Rosita♥ Jeg smurte Melinda med så tykt lag med solkrem at det så ut som hun gikk med ansiktsmaske. Haha. Ikke akkurat på dette bildet:)

Livet er herlig!

Aebykier! Hun har nylig kommet hjem fra Filippinene så hun har et forsprang med brunfargen.

Tanta mi Evelyn og lille søte, Melinda.

Balance challenge! Her var det enten eller. Jeg holdt på å falle i vannet et par ganger! Litt strekkmerker her og der fra graviditeten, men pytt pytt. De blir vel borte (iallefall mindre synlige med tiden..). Jeg er heldig som blir fort brun! Jeg vet ikke hvorfor, men jeg føler at det "dekker" over litt. Haha, det gjør vel egentlig ikke det.

Såå glad!

Grilling på gang!:-D


Her var det umulig og få et fint bilde av Melinda. Hun skulle ikke se på kameraet. Her var det mye mer andre spennende ting å se på. F. eks bølger.


Jeg syns dette bildet var så koselig! Når jeg ser nøyere på det må jeg si: herligheeet! Jeg har vært veldig mye ute i solen i det siste. Jeg har smurt ansiktet mitt med solkrem nesten hele tiden. Halsen og nakken har jeg aldri smurt. Med andre ord -det synest! Merkelig at jeg ikke ser det før jeg ser dette bildet. Haha. Kanskje jeg skal gjøre det litt omvendt fremover. Solkrem bare på hals og nakke, så fjeset får ta igjen fargen. Haha. 

SÅ GØY som vi hadde det. Vi kjørte i full fart på bølgene og hoppet til værs! 


Her hadde jeg ingen planer om å bade. Det var ISKALDT. Shortsen ble kastet av og det ble et halvt iskaldt bad. Når vi endelig hadde kommet hjem og parkert bilen, så sitter jeg kun i bikinitrusa. Da hadde jeg klart å glemme igjen shortsen min, såå typisk. Da dro vi tilbake, så vi fikk oss en liten road trip-søndag.

Sommeridyll

Jeg har masse sommeridyll å ta igjen fra forrige sommer. Jeg skal si dere at jeg er godt i gang. I fjor var jeg gravid og ekstremt plaget med kvalme. Det ble ikke en eneste dag på stranden og jeg var så vidt ute av døren. Det var kjedelig. Jeg måtte alltid være i nærheten av toalettet pga 1. jeg måtte alltid tisse og 2. jeg kastet opp hele tiden. Bare jeg tenkte på én person jeg ikke likte var det nok. Ikke tro at jeg går rundt å bærer hat over noen altså, hehe. Det var nok med en skuespiller som irriterte meg. Ja, nok av det! Jeg hadde forresten det veldig fint på slutten av svangerskapet. I bytte mot en hard graviditet, så fikk jeg en veldig fin fødsel!:-) Min fødehistorie kan du lese HER. Denne sommeren dere! Jeg skal nyte solen, været, familien, venner og all sommeridyll dere kan tenke dere! JEG ELSKER SOMMEREN<3 Jeg har skrytt av været på Lillehammer og jeg og Melinda har vært ute hele dagen, hver dag. I går kveld kl 00, så jeg bare hybelkaniner og skittentøy over hele. Jeg har bare utsatt og utsatt husarbeid fordi jeg har vært så opptatt med å kose meg. Fra 00 til 01:30 var det full vask mens jeg sang høyt til bl. a You Raise Me Up! Neida naboer... jeg er ikke alltid så rar! 
 

Her er et bilde fra i dag. Jeg likte det såå godt! Om det er lov å si? Det er den lille tanteungen min som har tatt det♥ Bestemoren til S fylte 85 år. Da var en stor del av familien samlet på Lillehammer hotell. Det var tre retters middag og masse kos! 


Åh, jeg er så heldig som er mammaen din!<3 Dette må være et av favorittbildene mine av Melinda. Jeg får jo nytt favorittbilde hver gang vi har en slik fotosession som S liker å kalle det. Hehe. Her var vi på trilletur, men vi måtte stoppe å knipse et bilde fordi jeg syns det var så fint der. Hehe!


Her er de fine blomstene jeg fikk av Anh. Det var skikkelig fine blomster, så jeg måtte ta et bilde for å huske dem. Som jeg har fortalt dere før, så lever ikke blomster så lenge hos oss. Jeg skjønner ikke. Det må være noe med luften i leiligheten vår eller noe?? 


Melinda elsker å huske! Vi har ofte kjøpt med oss is (Ella's smoothie til M) og trillet til en park/ lekeplass. Her møter vi ofte andre foreldre i permisjon, så leker barna med hverandre og jeg knytter nye bekjentskaper. Det syns jeg er veldig trivelig!

Åååå mamma.... nå igjen?

Leker oss i skyggen på verandaen vår. Noen ganger kan solen bli for voldsom for de små...


Så skulle vi ta en powerwalk en dag, men det gikk ikke å komme frem med vogn slik jeg hadde tenkt. Plutselig endte vi opp på denne fine plassen her istedenfor:-DSommer, sommer, sommer

Jammen, DA dere! Da kan jeg med trygghet si at nå er det ordentlig sommer. Føler jeg da! Det har vært så sommer som det kan bli i det siste at jeg har ikke hatt tid til å ta opp macen. Kanskje derfor jeg oppdaterer bloggen halv to på natten. Hehe. Jeg har spist masse is disse dagene. Vært sammen med venner og familie. Badet. Solet meg. Trent og gått trilleturer. Jeg har rett og slett kost meg gløgg ihjel! Jeg elsker permisjonsdagene og sommer!! Her er noen bilder fra i går og i dag:

Disse mini-fontenene falt godt i smak. Hehe. Jeg fikk besøk av B og vi skulle kun til byen for å kjøpe is. Tilfeldigvis møtte vi en venninne av meg med sin baby. Plutselig ble det til at begge satt og lekte seg med vannet. Det var gøy! Det var så varmt, deilig varmt! Vannet var det også god temepartur på. Jeg glemte å smøre meg selv, men de minste var godt smurt med solfaktor 50! OG tilfeldigvis ble det shopping på begge. Is, sol, shopping, god mat og bestis på besøk! Perfect day♥


Jeg fikk såå lyst på fiskeburger og B fikk lyst på pizza. Da var det ingen tvil! Vi dro til jobben min -dudeburger! Jeg har jo jobbet der i et par år nå og spist maten hver dag nesten før jeg gikk i permisjon. Skulle tro jeg ble lei?! ÅÅ NEIDAA! Kan man egentlig bli lei av pizza og burger? Like fint vær var det i dag også! Da har vi grillet og badet hos tanta mi. Sååå koselig og deilig! 

Søskenbarnet mitt, Rosita er en så flink barnevakt! Smelter!

Jeg og B spilte kubbespill mens Melinda lekte seg på bakken. Det varte ikke lenge. Hun ville heller sove!:)


Tanta mi, Charita, M og Rosita ♥

Heisann sveisann!
Melinda eeelsker å bade!


Starten på sommeren


Når man kan sitte ute i solen uten 10 kg tung boblejakke å ta seg en øl. DA er det sommer! Føler jeg iallefall. Vi var også på Liseberg forrige helg. Da var det så innmari digg å sitte avslappet med en øl å se på alle folk som stresset hit og dit. De burde virkelig finne en annen løsning på køen deres der. Kan fortsatt ikke fatte at vi sto TO OG EN HALV TIME i kø på ÈN karusell. Det var veldig gøy der! Jeg elsker jo alle store karuseller og alt med adrenalin, så S må jeg bare dra med meg! Jeg har et stort ønske om at vi skal hoppe fallskjerm sammen. Akkurat der setter svigermoren min ned foten. Jeg har fått streng beskjed! Haha, hun er verdens søteste ♥

 


 


Stavern og Sandefjord


Hallo! Bortsett fra jobb har jeg siden sist vært blant annet i Stavern og Sandefjord. Foreldrene til S leide et koselig sommerhus og inviterte hele familien. For en herlig gjeng!:-D Føler meg veldig heldig der, hihi, som får være en del av den♥♥ Det var en familietur, men formen min holdt seg dessverre ikke på topp hele tiden. Jeg er så lei den svangerskapskvalmen at jeg har ikke ord! MEN nå, etter seks måneder begynner den endelig å gi seg. Ryggen slet jeg en del med denne uken. Jeg tenkte kanskje det var fordi jeg hadde jobbet for mye, men jeg er litt usikker. Kvalmen var ikke helt "vanlig" for meg disse dagene. Det fungerte veldig dårlig med mat og drikke, så jeg følte meg helt uttørket til slutt. Ferien endte til slutt med at jeg ble sendt til legevakten. 
Jeg fokuserer på det positive -Jeg hadde det så fint den tiden jeg var "oppegående" (om jeg kan si det? Hehhe!). Jeg hadde mennesker rundt meg som tok så godt vare på meg da og viste omsorg. Blir helt rørt da og nå! Vi grillet, spiste godt til langt på kveld, spilte minigolf, dro på tivoli, vandret rundt i sentrum, spiste is, spiste ute -jeg hadde det så fint.I Sandefjord var det masse salg på kjøpesenteret. Kall oss gjerne litt overivrige, men jeg og S kjøpte en så freeesh utedress. Kanskje liiitt langt frem i tid? Den er i str 2 år, men vi kunne ikke dy oss! Den var jo på 70% ♥

Det stopper ikke der! Vi fikk fort øye på denne rosa nydelige jakken. Den kunne vi heller ikke dra fra... og den var på salg den også:-DFørste sommerinnlegg

Det er endelig ordentlig Norsk sommer! Det er også mye mer trivelig å skrive en blogg, syns jeg. Jeg har hatt frihelg, nesten iallefall, bortsett fra noen timer på jobb i dag. Fredag dro jeg og S til Kvam og mamma hadde ordnet middag til oss alle som hun elsker. Venner og familie på plass ♥

Missi, min fine, fine katt som jeg er så glad i. Jeg og S bor i en leilighet i en blokk akkurat nå, men når vi flytter inn i et hus, har jeg et stort ønske om å ta henne med. Det blir garantert ikke så alt for lenge til heller, med tanke på den lille babyen som er på veg! Hihii! Meeen han er desverre ikke like begeistret for det som jeg er... Vi får nå se! 

Filippinsk mat ble servert. Nå som jeg spiser det så sjeldent, syns jeg det er ekstra godt når jeg får det!

♥ ♥ ♥

Nå kan jeg endelig nyte utsikten fra verendaen på max! Før tenkte jeg: "det er jo fint, men fy søren jeg gruer meg til å klippe all den plenen..."

Leo, vår Leo!


I dag ble det jordbær med fløte, melk...oog et dusin sukker til lunsj på meg, mamma og S. Spiser som regel jordbær hver dag om sommeren. Det er så godt! Lørdag var vi på Country festivalen på Vinstra. Vi dro først på et fors hos noen venner av meg som nylig (dagen før) forlovet seg! Deretter dro vi sammen til festivalen. Det ble nok ikke noe festing til solen sto opp når jeg var med kan man si. Jeg blir såå fort sliten og dro hjem nokså tidlig sammen med både bestevenninne og kjæreste. Jeg drikker ikke alkohol i graviditeten. Men jeg har kjøpt meg et par (syv) fancy plastikkchampagneglass som jeg har brus i. Jordbær på kanten pleier jeg også å ha. Tenkte bare å nevne det siden jeg har fått noen spørsmål om det :)


Bildeinnlegg
Late picnik


I går kveld hadde jeg og Anh piknik hvor vi hadde med oss høyttalere og noe godt å spise på. Vi hadde noen konkurranser siden vi elsker å konkurrere mot hverandre, haha. Etter vi hadde spist opp maten skulle vi spille volleyball. Jeg skulle virke litt pro og få ballen opp med én fot (om dere skjønner?). Tror dere den endte rett ut i vannet eller? Haha. I tillegg så blåste det og ballen fløt lengre og lengre vekk fra oss. Da var det fort av med skoene og rett ut i vannet for å prøve å få tak i ballen. Jeg var den som måtte ofre meg så klart, hahah, men til slutt fikk vi spille volleyball! Anh er faktisk overraskende god! 
 

Leo hadde det kjempe gøy når vi spilte! Han hoppet rundt i sanden og prøvde å få tak i ballen. Ballen er alt for stor til Leo, så han hadde ikke stor sjangs der. Hehe<3


Grilling i høy temperatur
Temperaturen har vært kokende i dag også! Vi har grillet, ååh som jeg elsker grillmat. Noe av det beste jeg vet og får. Lola holdt seg til det standarde, ris. Hehe overraskende. Hun likte grillmaten vår og var veldig nyskjerrig når mamma sto og stekte maten. Lola hadde også kjøpt en gave til bestemor, hihi så søtt. Bestemor fikk en t-skjorte med navnet sitt på forsiden og navnet på byen til Lola på baksiden, "Davao". Ellers har jeg gjort noen små jentenødvendigheter som å vaske sminkekoster/ svamper. Jeg har stelt og funnet frem nye vipper som jeg skal ta med til Praha. Viss du vil se hvordan jeg steller de falske vippene mine kan dere se innlegg om det HER. Nå ble innlegget plutselig vridd om til girltalk, men det var alt! Ellers har jeg handlet inn litt dagligvareting siden jeg skal ha leiligheten til pappa for meg selv i helgen.
Jeg skal ta toget til Sarpsborg klokken 06 i morgen tidlig. Hjelp, så tidlig har jeg ikke stått opp siden jeg gikk på skolen i fjor. Haha.  


To fine damer


Var ikke dette et koselig bilde? Kjempe fint! Det må nok printes ut, hihi. De to lekre damene som er avbildet er så klart mine bestemødre. Jeg er jo så heldig som har tre bestemødre og jeg har tre forskjellige navn på dem også. Bestemor fra Filippinene blir kalt for Lola (på bildet til venstre) og bestemoren min her som også er naboen min, blir kalt for bestemor (på bildet til høyre). Bestemoren min i Sarpsborg, blir kalt for Mimi. Fine alle sammen ♥


Mangoes of the Philippines


God morgen!
Det er en like så fin dag som i går. Det var helt supert og se bestemor i går, eller Lola som vi sier på filippinsk. Hihi. Hun var så glad, og det gledet meg. Hun dro selvfølgelig ikke alene. Jeg fortalte for en stund siden at Aebykier og moren hennes var på ferie i Filippinene, og da ble Lola med dem tilbake. Vi fikk både frukt og filippinske matvarer, åh Gud som jeg har savnet lokalmaten der. Selv om man prøver å lage det samme i Norge, blir det liksom ikke det samme. Nå sitter jeg og mamma på verandaen, hører på sommermusikk og spiser filippinsk mango! Dette er min favorittfrukt! Lola er boende hos Aebykier for øyeblikket, men vi er naboer, så hun kommer hvert øyeblikk hit. Best jeg begynner å stelle meg litt ♥

Happy!!!


Wæææ, dere?! Jeg fikk vite noe for knapt to uker siden og det var (er) at bestemoren min fra Filippinene kommer til Norge. Hun har aldri reist så langt som til Norge, og for henne blir nok dette veldig spennende. Jeg gleder meg sånn, men vet dere når hun kommer? Om noen få knappe minutter!! Jeg kan ikke tro det. Det blir så rart (men fint) å se henne her! Hun skal faktisk være her helt til desember. I dag har jeg pyntet meg med både kjole og blomsterkrans, kun for henne. Hihi. Vi snakkes senere! ♥


Perfekt grillvær

Hallo! I går var jeg bedt på grilling hos en venninne av meg. Ragnhild! Gud, vi har masse latterlige historier sammen. Vi gikk i samme klasse på ungdomsskolen og vi gjorde så masse rart! Vi hadde fjortisperioden sammen og det var ikke måte på. Haha, men ingenting jeg angrer på! Jeg husker så godt alle gangene vi låste oss inne på doen i friminuttet. Vi stappet så masse papir det gikk an i bh'ene våre fordi vi ville ha pupper -vi lo som bare det! Det var tider. Nå har hun sin egen leilighet og jeg likte den så godt! Størrelsen er perfekt om man bare er én. 

"If you can make a girl laugh, you can make her do anything."

Ragnhild ville (tvingte) meg til å ordne håret hennes. Får alltid litt sånn småpanikk inni meg når noen ber meg sminke/ ordne håret deres. Det er noe jeg ikke er flink på! Jeg kan ordne mitt eget hår, men når jeg skal gjøre det på andre blir det bare rart. Men, men. Hun ble fornøyd! :)

Vi ventet også på to andre, Natasha og kjæresten hennes. Vi skulle starte å grille klokken 18 siden planene våre videre utover kvelden var og ha fest hos meg. I følge Ragnhild er Natasha kjent for å være... treg... veldig treg. Og ja, det var hun! Haha. Hun var faktisk 2t og 58 min forsinket, nøyaktig. Da hadde jeg og Ragnhild allerede spist. Bedre sent enn aldri, som Natasha sier! Hihi, hun er så søt. Det var også perfekt grillvær.


Uten extensions. Vurderer faktisk kanskje å slutte med det. Hmmm.

Dag.

Ragnhild og Natasha. Åh, så gøy vi hadde det, og som vi lo! Skulle gjeeerne fortalt dere videre, men det blir nok litt for personlig fra min side. Tror jeg, hahahh.


Ragnhild: Bildene blir skurrete!!
Natasha: Bra det. Da spiller det ingen rolle om vi blir stygge på bildene!Rett før vi skulle dra til meg kom jeg på at jeg nesten ikke hadde igjen plastglass. Alle butikker var stengt, men Ragnhild kom på en genial idé. Vi dro til Statoil og tok med oss over 20 stk plastglass. Haha! "Spar penger, stjel fra Statoil". Det var en vellykket fest med masse festglade mennesker. Veldig mange etterhvert faktisk. Sitteplasser ble det dårlig av. Det gjorde ingenting. Humøret var på topp når vi sette på "Greased Lightning", danset og sang for fullt! 


Kveldstur i skog og mark

Hei! I går når sola såvidt var på himmelen så jeg, Ingrid og Hadi på det som sommerlig nok til å kjøpe oss en slush. Eller burn fra Hadi sin side. Hehe. Deretter dro vi ut for å spise. Ingrid bestilte seg en rett for 139 kr som var på størrelse med en forrett! Jeg spanderte mat på Hadi siden jeg skyldte han det fordi han tok over en vakt for meg i starten av mai. Hehe, bedre sent enn aldri. 
Etterpå dro vi til et annet sted for å drikke kaffe. Senere på kvelden ble kveldstur i skog og mark!

Vi fisket litt, men mest gikk vi rundt og snakket. Elsker slike sommerkvelder.

Grillings


Intervju i finværet

Heihei! I dag var det opp tidlig (før kl. 11) fordi jeg skulle på et nytt intervju med Karolina. Borghild sov hos meg i natt og jeg så på Chuck til klokka 4 på morgen. Jeg og Borghild har hengt en del den siste uken og hun kommer når som helst inn døra (igjen). Jeg må nok lage noe hun kan spise fordi hun er alltid sulten når hun kommer! Jeg og Karolina som er doktorgradsstipendiat hadde et intervju om meg og bloggen i vinter også. Nå var på tide med et nytt! Det hele gikk kjempe bra og jeg elsker og snakke med Karolina. Hun er så interessert i å høre hva jeg har og si, og det er ikke alle som er. Hehe. Siden jeg allerede har skrevet hva det går ut på, så kan dere se innlegget HER.   

Har på meg en kjole fra Forever 21 i dag.

Hun er så blid og utstrålende! Rett og slett en hærlig dame. Prosjektet hun holder på med som jeg er en del av er ferdig rundt sommer 2015. Ønsker deg masse lykke til videre Karolina og håper vi ses en dag:-)
Hver gang jeg går forbi Syrin bare må jeg lukte på blomstene. Lukter sommer!

Jeg har glemt å dele med dere at vi har fått sauer! Store nyheter! Det var egentlig på tide. Vi har så latterlig stor hage og det er SÅ KJEDELIG og gå med en liten gressklipper å klippe gress i flere timer. Takket være våre 12 nye sauer, så slipper jeg det denne sommeren. 
De er så snille og kjærlige også ♥


Lille gjeterhunden min:)


Solnedgang

Det var så fint ute på dekk når solen var på tur ned. Jeg og Gry sto ute og knipset bilder. Syns ikke jeg fikk frem hvor fin solnedgangen var på bilder, men slike ting er noe man må se selv med egne øyner. Her er bildene vi tok: 

Vakre Gry!


Unblogged summer memories

Hei! I dag sov jeg godt og lenge til klokka to! Har sett videre på en serie også ringte Aebykier meg. Hun var visst i bygda og lurte på om jeg ville bli med å bake. Jeg har bursdag i morgen, så hun ville at jeg skulle være med å lage en bursdagskake... til meg selv. Haha! Da ble det favorittkaken min, oreokake! Hun har begynt på lavkarbo, så til hun selv bakte hun sitt eget knekkebrød og brød. 

Jeg tenkte å dele noen bilder med dere som jeg ikke har publisert. Den Norske sommeren ble ikke så lang for meg siden jeg var 6 uker i Filippinene. Når jeg kom tilbake fra den ferien var jeg for det meste i Sarpsborg. Så her kommer noen få bilder: 

Kjørte veldig mye buss og tog. Reiste litt hit og dit. Syns det er så koselig å titte ut ruten og tenke på alt og ingenting.

Sminke og div ting jeg må ha med. 


Fine bestevenninna mi. Åhh, hvor mye shave ice har ikke vi spist. Haha


In action!

Parken jeg liker meg så godt i. Kulaasparken :)
ut på tur, aldri sur

De siste dagene har jeg ligget i hengekøya hver dag og koset meg med jordbær og fløte. Det har vært knall sol, helt supert. Jeg og Leo har gått turer i skogen. På kvelden har jeg sett Ghost Whisperer. Men jeg må snart innse at ferien er over og komme meg tilbake til skolen. Tanken får ikke akkurat smilet frem. Jeg er veldig pessimist når det kommer til snakk om skole. 

Noen bilder fra kveldsturen til meg og Leo her om dagen. Vi tok turen til et sted som heter Hillingen her i Kvam.Det var så bratt! Trodde jeg skulle dø!!


Ble så glad når jeg kunne se toppen. Det er en slik bakke du går, går, og går, men kommer aldri til toppen.

Wohoo, på toppen!
Når vi skulle ned igjen var jeg så idiot og skulle ta en snarvei. Plutselig sluttet stien brått, og jeg orket ikke å gå tilbake. Tenkte jeg skulle finne min egen vei. Gikk ikke så bra. Endte opp med at jeg måtte bryte ned min egen vei. Da var jeg så sur at jeg tenkte ut 1000 måter å ødelegge denne skogen på. Haha. Jeg kommer frem så lenge jeg går nedover, men som jeg datt og slo meg! Jaja. Jeg kom hjem helt ødelagt, haha. Men det går bra!

chilling in the forest

Ingrid har tatt bildene ♥


snart slutt på ferien

Det er fredag og allerede på mandag begynner skolen. Er dere klare for å sette dere på skolebenken igjen? Det er ikke jeg! Ferien har gått aaaaltfor fort. Jeg skjønner ikke hvor den har blitt av. Jeg gleder meg allerede til neste sommer! 

Her er noen bilder fra de siste dagene:

Jeg besøkte bestemoren min. Hun bor også her i Sarpsborg. Hun ble kjempe glad for å se Leo, og hun var så stolt over han (selv om det ikke er hennes hund, haha). Før jeg visste ordet av det hadde hun dratt til søsteren sin med Leo for å vise han frem. Haha, hun er så søt. Leo har også fått en pose med hundeleker fra henne!

Det er umulig å få Mimi til å smile på bilder! 

Anh dro til Sverige for å se disse Olsen-tvillingene, men jeg kunne ikke bli med på grunn av Leo. Jeg tenkte heller ikke på å ta med hundepasset hans. Snill som Anh er kjøpte hun både ting til meg og Leo der. Hun kom også hjem med en pose surt godteri til oss, hihi!

Hva Anh driver meg her, har jeg ingen anelse om. Men dette er hennes måte å leke med Leo på. Haha.

Jeg kan ikke forklare hva jeg har på meg i dette bildet. Hadde jeg gått ut døren hadde jeg blitt angrepet av motepolitiet. Det er jeg sikker på!

Fredrikstad, hvor det er masse bilær og båtær som tutær og bråkær. Hhhhaha.

Jeg og Leo besøkte Anh på Geisha. Sushi-sjappe der hun jobber.

Mesterkokken! Hun lagde også sushi til meg.

Sjefen.

Slapp av. Dette er helt normalt for Anh. Haha!

Her er vi på en liten handletur for å kjøpe kjeks og melk. 

Jeg og Anh er alltid slik som må ha noe å spise mens vi ser film. Det meste går i kjeks og melk!

Hver gang vi skal inn i butikken setter vi Leo i handlevognen. Er han ikke søt?


Til slutt har jeg et spørmsål:


kafé

Hei dere! I går tittet solen litt frem, så da tok jeg og Anh muligheten til å ta oss en liten tur ut. Anh har fått seg ny jobb på Inspiria og skulle levere et skattekort. Jenta har to jobber! Inspiria og Geisha (sushi sjappe). Så klart glemte hun skattekortet sitt hjemme, så hun måtte ta bussen helt hjem og tilbake til byen. Plutselig fant hun ut at det var sommeravslutning på jobben, så jeg ble noen timer alene. De timene fløy av sted fordi jeg fant folk å snakke med. Alltid koselig det!

''Put your hands in the air!'' Hahahha

Det er helt sykt hvor masse oppmerksomhet Leo får, haha. Disse karene falt helt pladask for Leo! De var alle kjempe koselige. De begynte å fortelle om livshistorien sin. Jeg elsker når folk gjør det! Jeg syns det er så interessant å være lytter. Wups, så hadde det gått flere timer!

Kafé Lotus.

Han her må virkelig ha den sykeste latteren jeg noen gang har hørt. Når han først begynte å le, så sluttet det ikke. Når noe ler så sykt, så ler jeg både med og av dem. Positivt! Vi fikk begge så vondt i magen til slutt. Tror aldri jeg har ledd så mye på en kafé før. Han er også lege som har veldig mye kunnskap om alt og ingenting.

Plutselig kom en tredje person inn døren. Han hadde musikk på høyt volum på iphonen sin. Han likte veldig godt Celine Dion, så det var hennes musikk det ble spilt mest av. Hehe, det er ikke akkurat min musikksmak, men så lenge andre folk rundt meg liker det, så hører jeg gjerne på det. Til slutt ble musikken hans koblet til på høytalerene i kafén.

Han reiste seg opp å begynte å danse midt i kafén. Haha, så gøy! Likte veldig godt at han snakket så mye om at han var så stolt av å være mørk. Det ble jeg virkelig glad av å høre. Han har hus i Karibien, så det beste han vet når han er der er å fiske etter flyvefisk.

Til slutt viste han frem tatoveringene sine. Det er bare fem som har denne tattoveringen i Karibien. Det er et symbol for noe, men husker ikke helt hva. en dag i byen

Hei dere! Det har regnet store deler av dagen, så jeg og Anh har ikke vært så mye ute. Jeg har leiligheten til pappa for meg selv, så vi har handlet inn masse mat (godteri) og hundemat. Vi var også ute å spiste tidligere i dag. Viss dere skulle lure hvor Leo er mens vi er ute å gjør noen småting, så er han så klart med! Han er det lille barnet mitt, og moren forlater aldri ungen sin. Ok, dette ble veldig rart. Haha, men på en annen måte så er jeg så glad i han ♥ 

Pappa fikk stående applaus fra meg og Anh. Endelig etter alle disse årene! Han har endelig fikset håndtaket på verandadøren slik at det er mulig å komme seg ut dit. 

Vi har også vært på kino. Leo var så klart med. Vi tok med teppe til han, så han hadde sitt eget sete og hadde det så fint. Dere som leser hva jeg skriver så vet dere at jeg er en stor fan av Sandra Bullock! Hun er en av mine topp tre favoritt skuespillere. Jeg har ventet i måneder på filmen ''The Heat''. Den har fått så mange bra anmeldelser og jeg måtte se filmen så fort som mulig! Jeg elsket den! Jeg og Anh er så rare som liker oss best på første rad. Det blir jo mye bedre plass, hehe. Vi lo oss ihjel gjennom hele filmen. Jeg vil gi den terningkast 6/5. Kom dere på kino og se filmen!

Skyt rumpa litt høyere opp i været da, Caro. Haha. Nå kom plutselig sangen We Can't Stop av Miley Cyrus på hjernen. Haha.


Ekte kjærlighet!

Leo får så syykt masse oppmerksomhet av alle jeg går forbi. Jeg syns det er kjempe koselig at folk stopper for å kose med han ♥
Lenge siden jeg har hatt outfits på bloggen. I dag har jeg ikke på meg noe spesielt. Tok på meg litt ekstra klær siden vi skulle på kino. Kinosaler er jo alltid kalde. Iallefall de i Filippinene. Jeg har måtte gått ut mange ganger fra kinoen i Filippinene fordi det er for kaldt. Neste gang skal jeg ta med boblejakke. Dagens antrekk er fra Forever 21.


kveldstur

Hei! I dag sto jeg opp klokken halv fem på morgen! Det høres sykt tidlig ut, men for meg er det egentlig ikke det. Jeg har fortsatt den Filippinske døgnrytmen som er 6t før den Norske. Det første jeg gjorde når jeg våknet var å se på en film som jeg har sett 20 ganger før, Miss Congeniality. Etter jeg hadde sett den filmen ville jeg ikke sitte inne å råtne hele dagen. Fra mitt synspunkt har vi bare drittvær i bygda jeg bor i, men når jeg er borte er det så klart fint vær. 
Jeg fant frem kofferten, pakket tingene, tok med Leo og dro til Sarpsborg. Jeg smuglet han med på bussen, hihi. Jeg hadde han i vesken også la jeg jakken min over slik at sjåføren ikke så han. Nå er vi i Sarpsborg!

Vi har nettopp tatt oss en liten kveldstur. Pappa har leilighet midt i byen. Fra der kan jeg så vidt se litt vann. Jeg har alltid hatt lyst til å gått ned dit å se, men det blir aldri gjort. Men i kveld gikk jeg og Leo dit!

Det var jo fint der! Det var både fotballbane, volleyballnett og skaterampe der. Jeg og Anh skal dit å spille badminton! Det blir gøy ♥
Jeg og Leo gikk til Kulaasparken. Det er så fint og idyllisk der!

Plutselig så vi et kjent fjes. Det var Anh!

Anh: LEEOOOO, LEEEO!!! 
Caro: Heeeeei Anh, lenge siden!
Anh: LEOOOOO!!
Caro: heeeeei (vifter med henda)
Anh: Åååååh LEEEO
Caro:
hei

Har han ikke fin skjorte? Det står ''I love my family''
Anh er min livredder som kjøpte tannbørste til meg. Det er noe mystisk med at det alltid er tannbørsten som blir glemt... hm

Vi dro til kinoen for å sjekke programmet. I morgen har vi bestemt oss for å se The Heat med en av mine favoritt skuespillere, Sandra Bullock! Det blir gøy!
Mimi kom på besøk for litt siden og hun har vært i Sverige i dag for å kjøpe leker til Leo. For en søt bestemor jeg har ♥ 


walking on sunshine

For et herlig vær! Fint vær, fint humør som jeg sier. Nå sitter jeg på en cafe med Aebykier og Hadi. Ellers i kveld blir det å jobbe med litt skolearbeid. Surt. Men akkurat nå skal jeg bare kose meg med disse to raringene jeg sitter ved siden av + Leo ♥

 Et Instagram bilde fra i dag. Følg meg @caroiizfra sommerarkivet - videoer

 '


fra sommerarkivet

Noen gamle, og noen nye bilder 

Skjåk!


Paradise Island

Rondane


Jeg og Malin poserer i rundkjøringen

Fisking med tante

Sitter den dag i dag og lurer på hvorfor jeg helbleket håret mitt tre ganger...

Galladag 


Oscarsborg festning
Klassetur til Sarpsborg. Bading i tunevannet!
Sommerleir på Nordfjord


Pearl Farm

Splasssh

Definitivt fra 2010. Jeg gikk med crocs........
Meg og den søte presten vår, Jens Petter
Malin, Zia og meg. Siste tiden vi tilbringte med Zia før han måtte flytte..
bilder som ikke er publisert

Hallo! Jeg våknet akkurat fra 3 timer med powernap, deilig! Skal se filmen Orphan (for tredje, eller fjerde gang...) før jeg legger meg igjen. Tenkte å vise dere noen bilder som jeg ikke har publisert fra min lille ferie til Sarpsborg. Hhehe 

Meg og Anh på bussen. Husker dere at vi hoppet på en random buss og gikk av på et helt tilfeldig sted? Se bildene HER

Her er et bilde fra Sverige. Her sitter vi på en cafe i Svinesund. 

Vi var helt alene på bussen 

Moneyyy $$$$$


Elsker sko! Spesielt høye hæler som folk ikke skjønner det er mulig å gå i, hehe 

Her er jeg i Oslo. Jeg og Frøydis spiste middag hos Nina, søstra til Frøydis. 

Vi var også på Storbyen hver dag for å kjøpe mat, hehe. Er faktisk nabo med kjøpesenteret som er nokså farlig for meg!

Var ikke disse bare såå søte? De ble dessverre ikke med hjem. Jeg måtte sette ned foten og innse at sommeren snart er over.

Noen som vil se innkjøp? 

Thumbs up for dagens shopping!

Hele Skopunkten hadde ''ta 3 par, betal for 2''. Anh gikk litt bananas der!

$$$$$$

Katten til Mimi som heter Nun. Helt syk katt og umulig og kose med. Plutselig så bare angriper den folk, og den knurrer som en hund, OG freser av ingen grunn! Alle er redd han, haha. Plutselig kan han ha store humørsvingninger i perioder, han koser litt, også freser han i neste øyeblikk å prøve å klore/ bite deg..


Anh har desverre ikke blogg lengre. En dag bestemte hun seg for å bare slette bloggen sin uten grunn, haha.
Anh prøvde skoene mine og ble sykt høy! Hun kunne ta i taket, HAHA! Finn en feil på bildet (tips: vinduet)


Vi blogges! 


snart sommer..

... og S-O-M-M-E-R-F-E-R-I-E! Tenk at det bare er litt over en måned til ferie, gud det skal bli godt. Akkurat nå er jeg så sykt skolelei, eller det har jeg vært siden første skoledag. I dag har det forresten vært dårlig og kaldt vær. Hva skjer med at nesten alle bloggere skriver om været? Jaja, da hiver jeg meg på bølgen jeg også. Dårlig vær ditt og dårlig vær datt. Jeg gleder meg til sommer og sol! Noen sommerbilder av meg som ble tatt for noen dager siden. Noen som gleder seg syykt til ferie? :D


jeg har forandra meg i sommer

Heihei, nå har jeg kjedet meg og sett gjennom alle innlegga jeg har skrevet i sommer. Legger fort merke til at jeg har forandra meg. Starten av sommeren hadde jeg digre poser under øynene, helt til jeg oppdaga ulike concealer som funker fett.

FØR SOMMEREN


Vet ikke om dere ser så forskjell, men jeg ser en stor en! Visste ikke at det ar mulig og forandre seg så fort bare i løpet av en sommer! Hmm.. vi er alle spesielle, haha.

Har du forandra deg i sommer, syns du jeg har forandra meg?

I DAG HAR JEG BESTILT NYDELIGT VÆR!

Gjett hvem som sto opp grytidlig i dag da?! Moaaah, neida. Dro meg opp klokken 10:00! Fordi jeg skulle på besøk. Var litt overskya i dag tidlig, da sa jeg i dag har jeg bestilt nydeligt vær. Tror været har sånn dere forhold til meg at når jeg sier at det skal bli bra, så blir det bra. Viss du vil ha nydeligt vær så bare ring så skal jeg overføre litt værkarma.

Når jeg kom hjem var det søte søskenbarnet mitt Mina her. Så vi har nettopp vært ute og tatt noen bilder.Mina og pappaen hennes + Tass i bakgrunnen.


Slik var det i går:


Fint eller stygt vær hos deg, hva syns du om bildene?

BADING - HOPPEBILDER

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Har badet i det iiiiiiiskalde vannet med Ole. Har nesten ikke følelser i hendene mine så nå stikker jeg i den varme dusjen ♥ VENT! Dere får to bilder til.

Hva syns du om bildene, liker du å bade? Snakkes!

SOLFYLT DAG I BILDER

Hei og hopp alle solstråler! Ja, dere kan jo bare skyte meg for at jeg ikke blogga i går. Bortsett fra et bittelite innlegg. Grunnen var jo at jeg våkna ganske sent. Gikk ned til Frøydis siden hun forlatte meg, og dro til Oslo igjen. Så da spilte vi monopol i et par timer og gikk ut i fin været, solfylt og alt var toppers.Så kom søskenbarnet mitt hjem etter jobb og ble med.


Haha, her ser dere mitt dådyr blikk, eller hundevalp blikket. Er det noe jeg har innmari lyst på så er det bare å komme med dette blikket. Bare det hadde  funka så.......


Telefonbokser er kuleeee
Hunden til Frøydis (Smilla)


creepy girl behind you!


Så var det til Vinstra for å si hade til Frøydis.


Hehe, Frøydis skikkelig careface
Så var det drama queen...


...okei, har vel kanskje ikke noe å si selv? (Legg merke til handa til Frøydis som jeg har hatt på en firkant rundt)


Hvorfor kunne jeg ikke blogge på kvelden etter hun hadde reist? Jaaaa.. hvorfor det? JO. Endelig kunne jeg få litt alenetid med pc'en. Døra smeller opp, HEI CARO! Bli med å bade da! Gjett hvem, Stig. Da ble det nok bading, så kom Hilde og lillebroren hennes.

Når vi var ferdig med å bade, så hadde jeg endelig tid til å blogge. Bare et par meter unna huset, så snur jeg meg og  får et digert ansikt i trynet som sier BØØ! Jeg skriker og skvetter hundre meter opp i himmelen (haha) STIG! Igjen så har vi hatt det morro en laaang stund. For han ble her ganske lenge, men morro var det!

Hva gjorde du igår, hva syns du om bildene?

NÅ ER DET SOMMERFERIE

Noe jeg hater hver morgen er denne:

Ikke mobilen, men ALARMEN! Det er seriøst noe av det verste av dagen. Dra seg opp så tidelig. MEN nå er det slutt på det noen måneder. For nå er det sommerferie ♥


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 SOMMER.

I dag har vert den aller, aller morsomste dagen i hele 8.klasse. Jeg og Borghild har sykla til skolen og tilbake i dag! (1 mil). Spreke girls. Måtte jo si god sommerferie til lærerne også da. Så skulle jeg si god sommerferie til en assistent som jeg har kjent i hele 8.klasse. God sommerferie ...o...s. eh, ehh. Haha flink jeg, glemte navnet hennes stakars. (Kan fortelle mer om dagen senere)

Hva er det verste du hvet om (når det er tidelig morgener og skole), glad for at det er sommerferie?

ÅRETS FØRSTE BAD I BILDER

Mange av dere har sikkert bada allerede på stranda eller noe. Men heihei lille Kvam har jo ikke strand, så vi får holde oss med et bitte lite badeplass med iskaldt vann! Brrr, kaldt. Vannet kommer rett fra fjellet. Og jeg, søskenbarnet mit og ikke minst Tass badet der når det ikke var noen der. Og da er det jo ikke sol! Men vi bada.

Ble ikke så veldig mange bilder av søskenbarnet mitt. Hun syns det var for kaldt, så hun trøstet seg selv med å kaste vann opp i lufta. Heeh, tulla. Når vi bada, så var det ca rundt 10 grader (får ikke til det grader tegnet), det er jo utrolig kaldt!(Animasjons bilde redigert i photoScape)
Image and video hosting by TinyPicHoppa fra steinen også, men bildene ble aldri perfekt på en måte. Så jeg gjorde det to ganger, men det ble ikke slik det skulle. Så da var jeg så kald at jeg ikke orka mer.
Har du bada i år, hva syns du om bildene?

SOL,SOMMER OG MASSE BLOMSTER

Åhh, nå er det jo bare deilig vær ute da! Sommer, sol hva mer mangler? Og får straks besøk også. Når jeg kom hjem fra skolen, så var det bare av med tightsen, og på med shortsen. Det liker vi!

Jaja, kan vel ikke kalle de gule ''blomster''. Egentlig løvetann, men jeg kaller det blomster. Hihi


Haha, hva kan jeg si? Hadde en liten photoshoot med meg selv.... lonley


Men det er jo ikke ALT med sommeren som er bra, noe jeg ikke liker. Og det er brennesle, og insekter (men de tok jeg ikke bilde av)Når jeg skulle inn igjen, så hadde parasollen bikka til side. inteeeeresant....


Hva er det du ikke liker med sommeren, hva syns du om bildene?

SUMMER FEELING

I dag så gikk jeg på skolen med skinnjakke, noe jeg absolutt ikke burde ha gjort! Fordi når det er friminut sitter jeg som oftest i sola. Og når Borghild skulle ta meg på ryggen så ropte hun ut, fyyy var varm, går jo an å steke hamburger på den jo! Haha

Men når jeg kom hjem for ikke så lenge siden, var det pannekaker som bare venta på å bli spist opp av meg. Så jeg har koset med på verandaen med super gode pannekaker. Og det er KJEMPE, KJEMPE og kjempe mange hundre ganger bort over varmt i dag! Da var det en gammel sommerkjole jeg fant igjen, som jeg hadde på meg. Og nå har jeg skikkelig sommerfølelse!


Deilig å få sola i øyene!


Om dere ikke ser hva som står, så står det ''hei bloggen''. På slutten ble jo e'en helt fantastisk! lolNå skal jeg gå ut å kose meg litt til, så er det til et helt nytt tema jo kart og øving til RLE prøve. I know sooooo fun!

Nyter du været, har du sommerfølelsen?


Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.