Min erfaring med juvederm
Leppeforstørring er poppulært, og jeg hang meg på strømmen for et halvt år siden. I juni skrev jeg mitt første innlegg om mine "nye" lepper hvor jeg også la ut et bilde av hvordan leppene mine var etter juvedermbehandlingen. Det er nå 6 mnd siden og jeg syns fortsatt resultatet ser smashing ut! Jeg angrer ikke på at jeg gjorde det, men jeg skulle ønske jeg visste forskjellen på 0,5ml og 1ml. 
Jeg tenkte at når jeg først skulle gjøre dette, så kunne jeg like så godt kjøre på. 1ml er jo egentlig ikke mye, men når det skal inn i leppene er det mer enn man tror. Nå i ettertid når jeg ser på bilder av meg selv rett etter behandlingen kan jeg vel si at det var litt for mye for mine lepper og mitt ansikt. Men der og da var jeg så fornøyd! Jeg var så lykkelig. Jeg hadde jo fått det akkurat slik jeg ville ha. 
Men så fikk jeg høre det «Fy faen så stygt», «leppene dine ser ikke ut» osv.. Den rosa bobblen min sprakk. Det er ikke morsomt å høre slikt selvfølgelig. Heldigvis er det noe jeg tar nær av meg der og da, så er det glemt like etterpå. 
"Var det vondt?" er et spørsmål jeg har fått femhundre ganger. Nei, det var det ikke. Av og til kunne det være litt ubehagelig. Jeg fikk bedøvelseskrem som funker på 1-2-3. Så er det bare stikke å forme som man selv vil ha det. Hehe, høres ikke det enkelt ut? Jeg skrev det i min forrige post om lepper, men jeg skriver det igjen. Sykepleieren min var utrolig snill og hadde gjort dette i mange, mange år. Vi snakket masse og jeg syns faktisk hun lignet litt på meg. Ikke utseendemessig. 
Skal du ta å fylle på leppene dine før du skal på noe spesielt. Viktig fest, bursdag, bryllup eller noe slikt. Vil jeg anbefale at du gjør dette 2 uker før. På internett har jeg lest på noen sider at man bør gjøre det 1 uke før. Men jeg sier 2 uker før for å være helt sikkert. Jeg var hoven og blå i mer enn én uke. Man kunne se hvor sprøyten hadde blitt stukket og... ja det hele så ikke så veldig pent ut. Men... det blir bare finere og finere med tiden. Det er min erfaring :-) De to første ukene var det noen klumper inni leppe mine her og der. Noen av dem var synlige. Da hadde jeg fått beskjed om at jeg skulle massere dem bort. Det så vel bra ut i offentligheten hvor jeg prøvde å massere leppene mine i skjul? Haha. Etter de to ukene ble det helt borte. 
Det som er farlig med dette (syns jeg) er at man blir avhengig og «kan bli blind». Med det mener jeg at man ikke ser hva som er for mye. Been there, done that -kan jeg vel si? Haha. 
Jeg skal virkelig passe på, så har jeg venner og familie rundt meg som sier i fra på en hyggelig måte:-)


My addiction


Siden 2010 da jeg var 14 år har jeg hatt en stor interesse for vipper! Jeg har prøvd og gjort så mye rart. Jeg kan nå 6 år senere si at jeg sitter med mye erfaring med falske øyevipper! Jeg likte veldig godt å eksperimentere med både korte, lange, tynne og tykke vipper. En periode klarte jeg ikke å se hva som var stygt og fint, så jeg gikk med super, super lange vipper! Det var nok en del av stilen min på den tiden, så det er jo gøy å se tilbake på. Forbildet mitt var Foki, så det hun hadde -ville jeg også ha! Bl.a lange øyevipper og store linser. I 2010 tok jeg også og fikk satt på mine første vippeextensions i salong. Jeg likte det på den tiden, men når jeg fant igjen et bilde nå så bare: fyy så stygt!! Vippeextensions har virkelig kommet tilbake for fullt nå i 2016. Jeg husker i 2010 når jeg satte på vipper. Da kostet det meg 600 kr for fullt sett. Jeg husker jeg fikk helt bakoversveis av prisen! Nå i 2016 er det 1200 kr og oppover! Det er ganske så drøyt egentlig. Når man først begynner med noe slikt, så blir man helt avhengig! Det har jeg blitt nå. Jeg syns det er såå verdt det. Det går så kjapt og ordne seg når man har halve sminken allerede klar. 


Jeg bor i Lillehammer og gjorde god research før jeg fikk satt på. Uheldigvis likevel så endte jeg opp på den dyreste og kanskje mest kjente plassen. 1800 kr(!!) betalte jeg for et fullt sett. Mine naturlige vipper ble helt ødelagte, det var sykt dyrt og det tok knapt tre dager før vippene var stygge. 
Desperat kontaktet jeg en dame som jeg fikk anbefalt av en venninne. Hun driver også sin egen salong her i Lillehammer. Og hun ble heeelt sjokkert når hun så hvordan vippene hadde blitt satt på. Når man legger vipper er hovedregelen at man KUN skal legge en falsk vipp på EN av mine naturlige. Der jeg hadde vært først hadde de lagt en falsk vipp på FEM av mine naturlige. Hva skjer når den falske vippen faller av da? Jo, alle mine fem naturlige vipper faller også av. Dette sa hun damen at de gjorde bare for å bli fort ferdige for og ta inn flere kunder. Når jeg satte på vipper der jeg var første gangen brukte de kun 1t og 20 min på å sette på fullt sett, men hun damen som jeg var hos andre gang brukte 3t! Det er ganske lenge, men når vippene mine var så skadet var det mye mer arbeid og prøve å rette opp i med nytt sett. Hun sa det var umulig og bruke så kort tid som 1t og 20 min om man skulle gjøre et skikkelig arbeid.
Det er nå en og en halv uke siden jeg satte på vippene mine hos damen som rettet opp i klusset. Vet du hva? De er fortsatt like fine! Jeg trenger ikke påfyll før det hadde gått 4 uker. Det var jeg skeptisk til når hun sa det først. Vippene mine så da ikke ut etter 3 dager der jeg ordnet dem første gangen. Ikke bare koster det 1800 kr for fullt sett og sykt mye for påfyll også der jeg var først. Hos hun damen som ordnet meg andre gang betalte jeg 1200 kr og fikk mye finere vipper:-) Der kommer jeg til å fortsette! Jeg fikk også høre at hun har tatt inn mange kunder som også har kommet til henne desperat fra det tidligere stedet. 
Jeg driver ikke med noe gratis reklame, men viss du har spm om vippene/ stedene så ta gjerne kontakt på facebooksiden til bloggen min HER.

 

 


Lips


For noen måneder siden ble leppene mine ganske så hovne. Det var litt rart, men jeg syntes det var litt fint også. Så gikk hevelsen ned. Det var helt ærlig litt skuffende. Haha. Jeg har hørt ganske mye om fillers. Ja, hvorfor ikke prøve en gang, tenkte jeg? Det var litt spontant, men jeg fikk fort time med en sykepleier. Ble jeg missfornøyd var det bare å ta det ut igjen. Jeg bruker Juvederm som filler. Det er en slags gele som har hyaluronsyre i seg. Det stoffet finnes naturlig i kroppen og gir huden mer volum og fuktighet. Ikke noe farlig stoff med andre ord. 
Det som er veeldig viktig når du skal ta fillers ER å være 100% at det ikke er juks. Da er det farlig. Gå til noen du har hørt mye bra om og gjør research! Viktig! 
Jeg gjorde det her på Lillehammer. Jeg var først på et sted jeg var sikker på var bra. Jeg fikk så dårlig service der at jeg droppet hele greia. Det var samme filler, men servicen var elendig. Det har masse å si når det kommer til injeksjoner.
Jeg booket time på et helt annet sted. Det er jeg SÅ glad for. Jeg fikk en sykepleier som var så snill, flink, hyggelig, dyktig og med masse erfaring! Skulle jeg gjøre det en gang til, er det ingen tvil om hvor jeg går :-)

 


 


Isotretinoin, erfaringer?Isotretinoin har blitt omtalt av flere toppbloggere nå. Det har fått meg til og selvfølgelig ville prøve også! Det ser jo ut til å funke, iallefall når noen skriver "Isotretinoin reddet livet mitt!". Disse sterke tablettene brukes til å behandle hudproblemer. Noe jeg sliter med nå. Eller har gjort ganske lenge. Jeg har ikke startet på kuren enda, men jeg teller dager til jeg kan begynne. Siden jeg har operasjon neste uke, må jeg vente en uke etter den, siden jeg ikke kan blande tablettene med sterke smertestillende. Så litt over én uke, da er jeg i gang! Jeg vil gjerne spørre dere som går/ har gått på kuren. Hva er deres erfaringer? 


Viktig!! Kvinner som er gravide, ammer eller planlegger å bli gravid kan ikke gå på disse pillene. Jeg syns det er veldig viktig å gjøre seg kjent med bivirkninger som både er vanlige og sjeldne, så man er klar over det. Jeg kan nevne noen her nå:

Svært vanlige: Anemi og andre endringer i blodsituasjonen, betennelse i øyet og øyelokkområdet, tørre og irriterte øyne, betennelse i hud og lepper, tørr hud, flassing, kløe, rødt utslett og skjør hud som har tendens til å sprekke, smerter i rygg, ledd og muskler, endringer i fettnivået i blodet ditt, økt nivå av leverenzymer, hodepine, neseblod og rennende nese.

Sjeldne/ svært sjeldne: Selvmord, selvmordsforsøk eller selvmordstanker og utvikling av unormal atferd eller psykotisk tilstand, depresjon, forverring av eksisterende depresjon, tendens til aggressivitet, angst og humørsvingninger, håravfall, diabetes, infeksjon i slimhinnene og huden, høyt blodtrykk i hodet, kramper og døsighet. Redusert nattsyn, uklart syn, lysskyhet og fors, overfølsomhet for kontaktlinser, krampelignende sammentrekninger i brystmuskulaturen. Heshet og tørr hals, blødning i magen, diaré med blod samt inflammatorisk tarmsykdom og hårsykdommer.

Ja.... og dette var bare noe. Man tenker med en gang at dette er noe farlig! Jeg er bare så desperat akkurat nå at jeg er villig til å prøve alt. Når jeg er ferdig kommer det til å være såå verdt det. Hver måned koster det ca 1000 kr å gå på denne kuren. Hudlegetime, fuktighetskrem, krem for lepper og tablettene. Man må også ta blodprøve og graviditetstest hver måned. 

 


Rosa lepper

Innlegget er i samarbeid med Choies.com

Hei! For en stund siden fikk jeg en knall rosa leppestift i posten fra Choies.com. Har aldri eid en slik crazy farge, men det er fint og ha en i samlingen. Den er ikke vannfast, og blir borte med en gang du skal drikke noe. Du kan finne alle leppestiftene til Choies HER. Jeg har i fargen 03.

Link til leppestiften HER.


caro's vippetriks
Jeg skjønner akkurat hva du mener! Når man kjøper så billige vipper fra Ebay er dette noe man nesten må forvente. Etter og ha brukt disse vippene i to år har jeg funnet ut noen små triks som kan hjelpe stort. 

Nå tenkte jeg skulle fortelle dere mine triks for å få vippene mye finere enn det de er når de ligger i boksen. Når du får vippene i posten ser de slik ut:

Det vi trenger i denne vrien er: saks, dipliner, pinsett og vippetang.

Når du tar ut vippene fra boksen har de noen ''tråder'' på endene. Noen velger å beholde de på når de skal ta på vippene, men jeg vil helst ikke ha dem der. 

1. Start med å klippe av tråden som er på endene

Viss du ser nøye etter har den en tråd som ligger ''over'' vippen.

Det er også en tråd som ligger ''under'' vippen. Det er disse trådene som gjør at vippen blir så stiv og ubøyelig når du skal sette den på. Jeg syns det er helt umulig og sette på vippen når den er så ubøyelig at jeg fjerner en av disse trådene. Det er viktig og ikke fjerne begge, for da blir hele ødelagt etter hvert. 

2. Ta en pinsett og pirk ut tråden som ligger *over* vippen. Da blir den plutselig mye mer bøyelig.

3. Etter du har pirket ut tråden ligger det ofte et hvitt lag med lim igjen. Da tar du en svart dipliner og maler over.

4. Ikke bare er disse billige vippene ubøyelige, men de står også rett frem. Da tar vi frem vippetangen så den står litt oppover. Blir det for mye kan du bare ''forme'' den slik du vil med fingertuppene.

Noen få magiske triks og vippene er like fine som du skulle kjøpt dem dyre i butikken. Eller litt finere, hihi.

Link til vippene HER. I øyeblikket er ikke vippene tilgjengelige, men håper de kommer tilbake!

Jeg har også fått spørsmål om hvor lenge jeg bruker vippene før jeg kaster dem. Jeg bruker dem i en måned, eller mer. Her er det ikke noe engangsbruk nei, haha. Ta godt vare på dem, så har du dem veldig lenge. Når jeg sier ta godt vare på dem, mener jeg at du ikke slenger dem ned i sminkepungen etter du har brukt dem. Legg dem i en boks eller noe, så de ikke blir ødelagte. Jeg anbefaler også sterkt og fjerne limet som ligger på vippene etter du har brukt dem. Da kan du ta i bruk en pinsett :-)

Håper noen av tipsene var til hjelp! Bare å spørre om det er noe mer!


hundred pair of eyelashes

Endelig kom vippene jeg bestilte fra Ebay som jeg har ventet på godt over en måned. Jeg har bestilt fra samme leverandør i over ett år nå. Jeg liker disse vippene veldig godt siden jeg syns det er akkurat passe tykkelse og lengde. Jeg bestilte i overkant kanskje litt for mange, hehe. Nå har jeg hundre par med øyevipper! Så lenge de er så billige (+ gratis frakt), så gjør det egentlig ingenting! Jeg kjøper vippene mine HER.


nye sirkellinser

Jeg får ofte spørsmål om hvordan jeg klarer å få øynene mine så store. Selvom jeg har svart på det utallige mange ganger, så sier jeg det igjen -sirkellinser! Jeg har da brukt sirkellinser i ca 2 år nå, men jeg bruker dem så klart ikke hver dag. Ja, jeg vet konsekvensene med å bruke disse ''farlige'' linsene. Jeg har skrevet et innlegg der øyeleger advarer mot sirkellinser HER. Men jeg har en litt annen mening VISS man bruker linsene riktig :-)

Mine nye linser fra lenscircle.com. Utrolig at jeg fikk dem i posten før det hadde gått en uke! Det har aldri skjedd før.

Linsene er i serien ''Super Angels Series''. Jeg har hatt alle fargene i den serien, og liker alle! Du kan se dem HER (alle linsene er på salg nå!). Hvorfor brune linser når jeg allerede har brune øyne? Jo, det er ikke fargen, men det er størrelsen. Størrelsen på linsene er 14.8 diameter. Det er det som gjør øynene dine større så klart.

Slik er linsene på og de kan brukes i ett år. Viss du skal kjøpe deg sirkellinser husk at du ikke skal ha de på mer enn 8 timer daglig (maks 10!). Direkelink

Innlegget er ikke sponset, men jeg legger ut dette innlegget fordi jeg får så mange spørsmål om akkurat dette.


litt nettshopping

Har jeg noen gang fortalt dere at jeg hater å kjøpe sminke? Det er så dyrt... og så lite. Haha. Noen ganger så må det til. Jeg bestile 10 brett med vipper fra Ebay, som vil si 100 par med vipper. Wow, kommer til og ha de i over ett år. Jeg har også bestilt meg nye sirkellinser. Jeg har hatt alle farger i ''Angels Series'' utenom brun, så tenkte jeg skulle prøve den. Disse linsene holder seg fine i ett helt år om du tar godt vare på dem 

Link til vipper HER. Link til linser HER.


smokey eyes

De to siste dagene har jeg gått i ''goth-stilen''. Altså svart fra topp til tå, noen kaller det også ''emo-stil''. Det har jeg gjort fordi vi lager film på skolen. Hele uken skal vi jobbe med film til Gullkua. Hva i all verden er gullkua? Det kan jeg komme tilbake til neste uke. Inntil videre sier jeg ikke mer enn at vi skal på rød løper og filmpremiere. Vi har blitt mikset av første og andreklassinger, jeg er kjempe fornøyd med gruppen min! I filmen vi har laget har jeg rollen som alvekeiser. Den onde i filmen. Derfor har jeg på meg mørke klær og sminke  

Smokey eyes! 


Mine nye, svarte linser fra Lenscircle.com. Link 

Et par ''behind the scenes'' bilder. Fra venstre: Malin, Ida og Kai. 


Konst som jeg nettopp har blitt kjent med. Kjempe grei gutt! 


goodiebag

For en stund siden satt jeg på togstasjon klokka ett på natta med en god kompis av meg. Da kom plutselig en dame med en diger Moods Of Norway bag. Hun lurte på om jeg ville ha den, og jeg takket selvfølgelig JA med et smil. Jeg trodde egentlig det bare var bagen hun skulle gi meg, men det var visst en goodiebag. Oppi der lå det noen produkter som jeg hadde bruk for   


Jeg var veldig heldig med foundation fra Max Factor. Det var helt perfekt farge og den beste jeg har hatt i hele mitt liv! 


yesterdays eye makeup

God morgen blogglesere! Klokken er ikke 8 på morgen, og jeg er allerede oppe! Mhea ligger ved siden av meg å snorker, haha, søtt! I så fall tenkte jeg å vise dere gårsdagens sminke. Vi feiret halloween og da måtte vi kle oss ut. Jeg elsker å kle meg ut, men jeg orket ikke å bestille kostyme, så derfor gjorde vi bare noe ut av sminken.

Som sagt i forige innlegg var Mhea leopard og jeg en kattepus. Jeg syns Mhea er så flink med sminke og øyeskygge. Hehe, jeg blir helt fascinert. Hun tegnet leopardprint på øyelokket noe jeg aldri hadde klart. Men se hvor kult!

Jeg fant frem mine blå linser og brukte dem. Siden jeg ikke klarer å lage noe fancy med øyesminken har jeg bare svart øyenskygge. For å fremheve de blå øynene så tok jeg svart rundt hele øyet. Tegnet også på brynene mine, noe jeg aldri pleier å gjøre. Linsene har jeg kjøpt på en lekebutikk på Nordby.

Flere antrekksbilder:

Var det kaldt å stå ute å ta bilder? JA, men hva gjør vi ikke for bloggen
Mhea:
topp: ?  -  skjørt: kjolen min som hun har gjort om til skjørt (Nelly.com)  -  sko: mine sko (Nelly.com)
Meg: kjole: Byoung  -  sko: Aldo


red lips and red nails

Hallo kjære lesere! Jeg har nettopp snakket med Malin på telefon en god stund nå og vi begge dør seriøst av latter, i alle fall jeg! Jeg får vel oppdatere dere kort om kjærlighetslivet til Malin: hun er i et avstandsforhold og bruker store deler av dagen sin på skype med kjæresten. Noen ganger sitter den lille ondskapsfulle jenta å ''teaser'' kjæresten sin på cam i timen. Selvfølgelig bare på tull. Vi fikk høre av en venninne av oss at læreren hadde skrevet dette på twitter: ''Lurer på hvem som var mottakeren av gårsdagens "teaser-cam" på første rad i timen min. Flaut! Lol''. GJETT OM JEG DØDE AV LATTER DA. HAHAHHAHA!

Over til noe helt annet. Jeg går aldri med rød leppestift, aldri, men i dag gjorde jeg det! Jeg vet ikke om jeg likte det eller ikke, men det er bra med en liten forandring. Rød leppestift og røde regler!


levende anime jente!

Jeg ble virkelig fascinert av å se denne jenta. Jeg trodde selvfølgelig det samme som flere tusen andre om at bildene var redigert. Der tok jeg feil, det er helt ekte. Her ser vi hvor mye det går an å gjøre med sminke! Virkelig kult syns jeg, og kreativt. Jeg kunne selvfølgelig ikke gått slik selv, men jeg syns det var kult!

Jenta på bildene under er den 19-år gamle Anastasiya Shpagina fra Ukraina. Hun sminker seg daglig som en anime figur. Kan godt hende at de ikke er alle som vet hva en ''anime'' er, og det er japanske animasjonsfigurer med store øyner osv. De er veldig populære i Asia. Som sagt ble jeg så fascinert av Anastasiya, så jeg bare måtte finne ut mer om henne på google. I likhet med Anime-figurene har også Anastasiya store øynene, sylslank midje og hodet som virker stort i forhold til den lille tynne kroppen.
Hun har innrømmet og ha slanket seg ned til magre 38 kg for å bli mest mulig lik en av de japanske tegneseriefigurene Hun bruker også 2.5 timer kun på sminken! 30 min på øyesminken og 2 timer på resten av ansiktet!

Sminkerutinen hennes:Hva syns du om denne jenta?


22:49


nyan cat makeup

Var ikke denne sminken som er inspirert av Nyan Cat utrolig kul og kreativ? Jeg kunne gjerne tenkt meg og brukt den på kostymefest, halloween eller noe lignende. Hva syns dere? 


Bildekilde


sakte, men sikkert

Dere som har lest bloggen min en stund vet at jeg bruker sirkellinser. Til dere som ikke vet hva det er, så er det "store" linser som får øynene dine til å se større ut. De får også øynene dine til å glinse mere. Bakdelen med desse er at de er farlige. Øyeleger anbefaler de virkelig ikke. Har skrevet et innlegg om det HER. Man kan så ille som å bli blind av dem, men så uheldig har jeg ikke vært (enda), men jeg har merket at synet har svekket litt. Får alltid spørsmålet om hvorfor jeg bruke sirkellinser når det er så farlige. Det eneste jeg kan svare på det er at jeg er dum! 

Dette må jeg vel snart endre på? Derfor har jeg tatt et lite steg frem. I Sverige i går, så kjøpte jeg *vanlige* linser! Det er akkurat samme linser de har på Superkul, men billigere (+ at de var på salg). Jeg kjøpte de på lekebutikken på Nordby. Det er nok mange lekebutikker der, men husker ikke helt navnet. Du går ned rulletrappen ved Godtebiten, så ser du en stor plakat hvor det står "crazy linser". De har også vanlige linser der. Jeg kjøpte fargen "blue" og "Yellow Green". 

Sakte, men sikkert skal jeg klare å slutte med sirkellinser!
ebay lashes

Hei! Endelig har jeg fått vippene mine fra Ebay som jeg bestilte for 2-3 uker siden. Denne gang ville jeg ha noen jeg ikke hadde hatt før, men ble litt skuffet. De var så annerledes enn på bildet. På bildet var det mye mer fyldigere, jaja. Når de komme til Ebay-vipper så har jeg et tips til at de skal se litt mer ekte ut. Kanskje jeg skal lage et eget innlegg om det? Leveringstiden er lang, men det er verdt det siden det er så billige. Kostet meg litt over 12kr for 10 par + gratis frakt. Link 
video- sminken jeg bruker

Uff, liker ikke å snakke på videoblogger. Det er like kleint hver gang, hhehe. Men siden dere liker så godt videoblogger så må dere få det av og til. Men vi blogges, nå skal jeg være flink å pugge til prøva som jeg ikke kan noe om :D   

Se sminkevideoen HER


spørsmål og svar -sminkevideoen

Se sminkevideoen HER
hvor kjøper du øyenvippene dine ? ^^

Ebay. 


kan du si hvor du kjøper puddrene dine osv.. :))
Pudderet mitt er fra Chanel og Dior. Resten finner dere hos vanlige butikkjeder som H&M osv.


Bruker du ofte fargelinser?
Ja, jeg gjør vel det. Nesten hver dag 

hvor har du kjøpt hårbørsten din hen?
Coop Mega! ''Litt ditt'' hahha. 


Er det bare meg, eller kommer det alltid noen innpå badet når du lager videoer der?
Hahah, det har jeg også tenkt over. Det er alltid noen på videoene mine, men ikke ellers. Satser på at de vil kommer på bloggen? Hah. 

hvordan farge har du på linsene dine? 
Jeg har brun, grønn, lilla, blå, svart og grå, men på videoen hadde jeg lilla. 

Er det ikke sykt ubehaglig å bruke fargelinser hele tiden? 
Jeg liker egentlig ikke vanlige linser, syns det var litt ubegagelig til mine øyner, men sirkellinser går greit. NB: vær forsiktig med sirkellinser (les her) 

hva heter sangen? D:
Pricetag av Jessi J.  

Hvor er linsene kjøpt ?
Lenscircle.com. Igjen så anbefaler jeg ikke sirkellinser. 

Hvor kjøper du limet til de falske øyenvippene dine hen?
Det finner du hos Vita for 50-lappen


Er det mer dere lurer på, så skal jeg prøve å svare på det i kommentarfeltet :)


nye vipper!

Først: tusen takk for alle kommentarer på forige innlegg. Koselig og se at dere likte videoen. Merker at det er en del dere lurer på, og jeg skal ta de fleste spørsmålene i eget innlegg. Et spørsmål som ofte er stilt er -hvor kjøper du vippene dine?

Siden jeg bruke løsvipper så mye, så blir det dyrt for meg å kjøpe vipper på Cubus osv for nesten hundrelappen for bare ett par. Jeg lever på Ebay vipper. Mye billigere. Før sommeren bestilte jeg meg 40 par for under 10kr! Ble noe 30 med frakt da, men det er jo ingenting (les her). MEN, jeg anbefaler egentlig ikke å bestille fra Ebay. Det er ikke alt som er helt trygt der. 

Desse godbitene fikk jeg forige uke.  

Link 


sminkevideo!

Her kommer jeg med enda en sminkevideo! Sminken min forandrer seg så fort, så da måtte jeg lage en ny video. Tok med hvordan jeg fikser håret mitt til daglig også, men det var kanskje ikke så interessant. Noen ganger kan jeg rette det, men jeg var hos frisøren forige uke og hun tømte ditten og datten oppi håret mitt, så nå trenger jeg ikke å rette det på noen måneder:)

Håper dere likte videoen! ♥


purple

Siden noen ville se bilde av de lilla sirkellinsene mine så får jeg vel legge ut det også. Lurer du på noe som har med linser, så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan på det i kommentarfeltet. Jeg kjøpte dem hos lenscircle :)

 
Gjerne stem på meg i Define konkurransen HER ^^


circlelenses!

Gjett hva jeg har bestilt meg, haha overskriften har sikkert avslørt meg, men.... sirkellinser! Har alltid hatt lyst til å prøve det fra da jeg så den Lady Gaga smikevideoen på youtube. Gruer meg til og sette dem på, det høres og ser vanskelig ut. Gjett om jeg skal lage videblogg. Skal skrive mer om linsene når jeg får dem dumpet i posten. Har du prøvd sirkellinser før? nå kan dere se hår/ sminkevideoen

Sminkevideo HER også
(Viss den ikke starter med en gang, så vent litt)


sminke er kunst

Når man tenker over det, så er sminke en veldig fin kunst. Fant noen bilder  på en tilfeldig blogg jeg fant som var veldig fine, ikke minst kreative.
40 par nye vipper

Heihei! For 2 uker siden bestilte jeg meg 40 par nye vipper. Jeg må bare si tusen takk for at dere tipser meg om alt mulig. Etter jeg hadde kjøpt vippene fra superkul så var det mange som anbefalte meg å bestille fra Ebay. Tusen takk, det var nyttig. Går du på Cubus og kjøper deg et par vipper blir det 60-90kr. Ebay betaler du bare litt over 30kr (inkludert frakt) for 40 par! Ikke bare 40 par, men 60, 70, 80 til og med 100 par til under 50 lappen med frakt!Jeg likte ikke de til høyre, men det går an å jukse og sette to oppå hverandre. Jeg anbefaler alle som skal kjøpe seg løsvipper å bestille fra Ebay. Alt er mye billigere! LINK


vippene fra superkul

Det var en leser som lurte på om jeg kunne skrive litt om vippene jeg kjøpte fra superkul -klart jeg kan! Det var ganske billig for 10 par, men det kom over 200 lappen med frakt. I går fikk jeg 40 par vipper for bare litt over 30kr i posten!! Det kan jeg skrive om etterpå om noen vil? Jeg syns desse vippene var litt stive, men det er bare å bruke litt xtra lim. Fyldigheten og lengden er naturlig. -Helt greie å bruke i hverdagen :-)  
Link. Vippene er ikke sponset.


uten sminke

Hei og god morgen alle sammen! Skal snart dra meg ut av senga å fikse meg snart. Jeg fikk et spørsmål i spmrunden min om jeg kunne vise meg uten sminke. Det viste jeg bilde av på videoblogg, men for å være ærlig var jeg ikke helt 100% sminkefri. På desse bildene er jeg helt sminkefri (bortsett fra at jeg har bittelitt concealer).
Linsene er fra fargedelinser.no


bli kvitt uren hud

Under panneluggen min skjuler det seg stygg og uren hud. Det er ikke kjempe mye, men jeg syns det er nok! Jeg har begynt å bruke produktene dere ser på bildet. Flest fra Vichy som jeg syns er kjempe bra. Har bare brukt det i noen dager, men har allerede merket forskjell. Alle desse produktene er fra apoteket. Alt til sammen er nok verdt 1000-lappen. Dyrt er det, men man merker raskt forskjell :-)

Jeg gjør det slik:
1.) Vasker ansiktet med ''Seba med shower oil'' (første i rekka).

2.) Smører inn ''Vichy normaderm gelê'' (nr.2 i rekka), og deretter gnir gelên der jeg har uren hud. Så vasker jeg ansiktet kun med vann etter jeg har gnidd det inn. Tørker ansiktet etterpå.

3.) Jeg tar litt bomull og heller på sånn passe med ''Vichy normaderm acne prone skin'' (nr.3 i rekka). Gnir det forsiktig utover hele ansiktet. Vasker ikke ansiktet med vann etter jeg har gjort det, jeg lar det tørke av seg selv.

4.) Jeg avslutter med kremen fra Vichy (nr.4 i rekka) og påfører der jeg har uren hud.


jeg ser med mitt blotte øye...

Hei! I dag gikk jeg med blåe fargelinser, føler at det er mye linsesnakk her nå? Nei, jeg skal ikke bruke det fast, men har bare lyst til å prøve ulike farger :-)


Du ser det ikke så veldig godt på bildet. Du må nesten stå litt nærmere, pyttpytt. Senere i dag skal jeg overnatte hos Borghild, fordi...... hun har bursdag! :DDDDD (okei, søndag da..)(skal lage innkjøps innlegg fra Danmark senere)


Btw: Når jeg sto og venta på bussen i dag så kom en søt jente bort til meg og sa: - jeg er din største fan. Super hyggelig Bloggen hennes


videoblogg - vipper

1.) Vippetang
2.) Mascara
3.) Lim. NB: vent ca 10-15 sek før du setter på vippene. Setter du den på med en gang vil den gli litt utover, og det vil bli litt søl. Det kommer an på hvilket lim du bruker da selvfølgelig :)
4.) Plaser den der den skal være, fint og ha litt tålmodighet.Har publisert denne sminkevideoen før, men pytt pytt gjør det igjen! Oy, snart 5000 visningerEnda en sminkevideo :)


pakke i posten fra dragenshule.no

Noen ganger elsker jeg og hente posten, haha. I dag fikk jeg sponsorpakke fra http://www.dragenshule.no/.

Nettsiden har seriøst ''allsags stæsj, og mye, mye mer''Meeen jeg fikk trommevirvel.... løsvipper!! Uansett, lite eller stort blir jeg glad. De koster 90kr for dere som lurte, og du finner dem her. Dere får ikke se dem på enda fordi jeg kommer til og bruke dem på juleballet. Dere holder ut til 15.desember?

Jeg har prøvd de på (uten lim). For meg så er fyldigheten helt perfekt og lengden. Mange av dere synes sikkert de ser helt enorme lange ut, men de er ikke så lange som det ser ut som. Hva syns du om løsvipper?


produkter jeg bruker på huden

Heihei, nå skal jeg vise dere hvilken produkter jeg bruker bare på huden, og ikke sminkeprodukter som mascara, osv.. Bruker det som oftes bare når jeg skal ut på byen når jeg er i Særp. Eller har fri og god tid. Ikke når der er skole for da har jeg alltid sykt dårlig tid.

først:

Krysset ut Nivea kremen, for den bruker jeg ikke lenger. Erstatta den med A-creme'n min. Pleier ikke å sminke meg med en gang etter jeg har dusjet. Men da tar jeg på meg Eucerin krem(kan brukes over hele kroppen) så lenge. Gjør kroppen glatt og myk. Kjøpes på apoteket.

1.) Før jeg skal byne å sminke meg, tar jeg på meg A-creme over hele annsiktet (Kjøpt på apoteket).  2.) Vichy kremen tar jeg bare på området der jeg har en stygg kvise

Jeg hater poser under øyene! Hater, hater, hater dem. Ivertfall på meg. Så alt dere ser på bildet under her tar jeg på meg under øyet.

1.) Først tar jeg concealeren by H&M under øyene siden den er SYKT lys og ikke min farge. 2.) Concealer fra IsaDora, tegner en strek under øyene og gnir det utover. 3 og 4.) Tar jeg foundation fra maybelline og fra chanel (må bruke q-tips på den fra chanel, finner ikke igjen den greia) 5.) Til slutt tar jeg pudder fra max factor også bare under øyene.


1.) Pudder fra Isa Dora, tar det litt rundt hele ansiktet, men BARE LITT 2.) Max facotor pudderet bruker jeg bare på områder som trengs. 3.) Til slutt avslutter jeg med å ta bronzer powder fra the color workshop over hele ansiktet (også under øyene, for å dekke posene) 


DA SKAL POSENE UNDER ØYENE VÆRE BORTE. Husk at jeg bare gjør dette når jeg er i byen, eller har fri fra skolen ;)

Hvilken produkter bruker du på huden?


Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits