hits

Videodagbok: tur til Orlando, Florida

 

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 720p for å se i HD.


Barcelona


Verden er et helt sykt sted. Terroren som nylig har skjedd i Barcelona er ubeskrivelig. Jeg føler det har blitt en "trend" å kjøre gjennom en stor folkemengde med et stort kjøretøy. En uke før denne tragedien var vi i Barcelona. Det ga meg en litt uggen følelse nå i ettertid. Tenk om vi dro en uke senere. Vi vandret mye frem og tilbake i den gaten. Tenk om det var oss! Det var det ikke, heldigvis. Vi kan ikke slutte å reise heller fordi det kan skje noe terror. 
Vi hadde flaks. Med alt egentlig! Været var upåklagelig den uken vi var der. Stekende sol og skyfri himmel alle dagene! Når vi gikk inn på flyet når vi skulle hjem, kom skyene og det startet å pøsregne. 
 

Meg og min kjære♥ Dette var en spontantur, og jeg må nesten si jeg følte meg litt badass som har gjort noe spontant. Haha #momlife. Vi tok noe på sparket OG fikk barnevakt! Dette skjer en gang i tiåret.


Her funderer jeg på om servitøren syns jeg spiser mye. Jeg bestilte altså tre retter.... til bare meg selv. Når jeg og S er ute på restaurant spiser jeg opp min egen mat først, så spiser jeg resten av S sin mat når han er mett. Jeg har fått høre det av servitører tidligere som lurer på hvordan i alle dager jeg klarer å spise så mye, men fortsatt være tynn. Altså mat, det er så godt! Når jeg legger meg om natten, gleder jeg meg til å våkne å spise frokost! 


Barcelona er vakkert! Storby og strand i ett. Det er masse å se, men ikke så masse og gjøre. Da tenker jeg på aktiviteter som fallskjerm/ strikk -hopp osv... Det var litt savn av det fra min side. Vi fikk gjort mye aktiviteter på Filippinene-turen vår som vi hadde for noen mnd siden! 


 


 

Vi var superturister som valgte å se byen i en hop on, hop off -buss. Det er jeg veldig glad for at vi gjorde. Det tok ganske lang tid, så jeg utnyttet det helt med å sole meg i bikinioverdel og skjørt. Med denne bussen slapp vi å lete frem til alt selv. Det er så klart en opplevelse i seg selv det også, men kjære vene -det var såå varmt!! 


Med tanke på varmen, var det veldig lett å bli øltørst ;-) 


Sagrada Família


Camp Nou


Vi fikk se alt på Camp Nou. S er mest overrasket over hvor stort det hele var. Jeg er mest overrasket over garderoben. Altså jeg hadde sett for meg at disse verdensberømte fotballstjernene hadde sin egen private dusj. Neida, de dusjer helt vanlig de også. En garderobe med alle dusjer ved siden av hverandre. Det var jo ingen vanlig garderobe. De hadde jo stor plass og bobblebad. Men.. det overrasket meg likevel at de ikke hadde sin private dusj. Dette var første gang jeg var i et fotballstadion, så alt var egentlig spennende! 
Resten av turen har vi rett og slett ligget rett ut og sola oss, badet og spist god mat! Perfekt! ♥


Store barn, store gleder

 

Hei på dere! Når jeg og S er på tur og skal finne hotell -da går vi alltid etter hotellene hvor det er mye å finne på. Bowling, bading... ja alt som er gøy for oss voksne (eller store barn). Hehe! Denne turen til Sarpsborg var heller ingen unntak. På hotellet vår denne gang var det "Superland" som var vegg i vegg med oss. Minigolf, badeland, klatring, hinderløype, spill (air hockey osv), lekeland/ labyrint for de små (som dessverre var under oppussing).  


Minigolf er såå gøy! Selv om jeg under spillet plutselig kom opp med noen nye regler, så vant S.. Hehe... disse reglene kom vel egentlig opp fordi jeg lå så mye under. Haha! 


Hvor var Melinda mens vi hadde det så gøy? Jo hun var for første gang i historien helt rolig og foretrakk helst å være på sidelinjen og bare se på! Hun var nok småsliten og da var det helt OK å bare ha en oversikt over området hvor hun kunne se oss. Det beste var at jeg og S var de eneste som var der. Vi hadde alt for oss selv!


Jeg kommer sent til å glemme denne hinderløypen. Denne løypen er beregnet for barn selvfølgelig, men det så jo gøy ut og vi ville prøve! Vi var jo de eneste som var der uansett. Vi måtte spørre om å få låne seler i kiosken. Damen bak disken svarte med: eehh... til dere? Som om noen voksne aldri hadde spurt om det før! Vi gliser begge to fra øre til øre og sier "ja!". 


Løypen var kanskje ikke så stor og utforende, men fy søren så gøy vi hadde det! Vi lo, så jeg trodde jeg skulle falle ned. Haha, jeg var sikret da. Siden den ikke var så veldig utfordrende, måtte jeg komme opp med noen nye regler. Det var f.eks ikke lov til å brukene armene. 


Klatreveggen! Her brukte vi mest tid. Jeg har ikke gjort dette siden jeg var bitte liten, tror jeg. Da var det bare en barnevegg. Jeg har aldri klatret på en så stor vegg før. Det er egentlig ganske rart siden vi har bodd ved siden av et stort klatresenter i over 2 år nå. Haha. Vi fikk begge kjenne på adrenalinet når vi klatret høyt, så skulle vi bare kaste oss ned. Vi kunne klatre ned så klart, det gjorde jeg første gangen. Det var jo en utfordring å kaste seg ned også. Det var gøy!! Men jeg fikk skikkelig vondt inni meg sekundene før jeg skulle gjøre det. 

Bildedryss: middagsaften i Sarpsborg

 

God dag! Nå har vi kommet hjem etter noen helt superduper fantastiske dager i Sarpsborg. SOM vi har kost oss! I dag er det superfriday for meg. Superfriday er noe jeg kaller når jeg har tre gruppetreninger på en dag. Jeg har fullført én, så har jeg igjen to som jeg skal på i kveld. Jeg gleder meg allerede, det er så gøy! Ellers tenkte jeg å dele noen flere bilder med dere fra den korte førjulsferien vår :-D 


Her er vi på badeland♥ Melinda stooorkoste seg. Hun elsker sklier, og dette var veldig morsomt når det var vann (som hun også elsker) med i tillegg. Bobbler er også stor stas. Jeg og S byttet på og ta de store skliene. Gøy for store og små! Heldigvis er vi en familie sammen som elsker vann og bading. Det var meget OK å gå ut fra hotelldøren på rommet, ned en trapp og vips så var vi rett ved bassenget. 
Etter vi hadde badet og Melinda hadde sovet en bikk -dro vi inn til sentrum. Der gjorde vi en rask julehandel før vi dro på restaurant med pappa og Mimi. 


Mimi er aldri på restaurant. Siste gang hun var på det var når vi var der for et halvt år siden(?). OG før det var det maange år siden. Derfor må vi passe på og ta henne med ut når vi er der. Hihi. Hun var så imponert over at restauranten hadde laget det så fint for de minste. Eget lekehjørne og tegnesaker. Åååååh jeg har ikke ord for hvor himmelsk god hver og én bit var! Jeg ELSKER julemat. Egon sin juletalerken er fantastisk god. Egon Sarpsborg sin må være den beste jeg har smakt. Alle på bordet var storfornøyde med maten sin. 
Denne frøkna her er over gjennomsnittet glad i pomfri♥

Lekestund med pappa♥


DEN seriøse gjengen. Haha! Kunne tro jeg har gjort noe alvorlig galt på dette bildet. Vi hadde det aller tiders, snakket og lo masse:-) Etterpå dro vi til hotellet. Melinda sovnet raskt og jeg og S kunne kose oss bare vi to. Hver vår øl og serie på skjermen<3 Åh 


Familietur til Sarpsborg

 

Heisann! I går dro vi egentlig ganske spontant til Sarpsborg. Vi tenkte å ta oss en tur før jul, men vi visste bare ikke når. Da dro vi like så greit med en gang siden det passet for begge. Vi har lagt oss inn på et hotell med badeland i seg, så nå etterpå skal vi bade, kjøre sklier og plaske masse i vannet -kjenner jeg Melinda rett. Etterpå blir det shopping! Jeg fikk bursdagsgave av pappa i går (han bor jo her!). Som alle andre år har jeg fått 1000 kr på g-sport. Det er jeg veldig fornøyd med. Det får jeg både til bursdag og jul. Det er en vinn-vinn gave for oss begge. Han bruker 1000 kr på gavekort og får gratisbilletter på kielbåten til seg selv. Jeg får 1000 kr til å kjøpe treningsklær:-)

Vi var på en liten besøksrunde i går. Med en gang vi ankom Sarpsborg dro vi til Mimi (min bestemor) og fikk julekaker og kaffe. Deretter dro vi videre på besøk til søsteren til Mimi. Ååh.. det er så koselig å se folk igjen!!♥ Jammen fikk vi klemt inn litt shopping etter middagen også med både pappa og Mimi. Vi skulle hjelpe pappa med å finne gave til Melinda og vi endte opp med gode ullklær til barnehagen + en bamse som hun plukket ut selv. 
 


Vi hadde akkurat kommet til hotellet etter middag og kort shoppingrunde, men jeg var så sulten at jeg ante ikke hvor jeg skulle gjøre av meg!! Heldigvis er det ikke noe problem med takeaway når man er i byen! S ble sendt rett ut døra med oppdrag om å finne en god pizza! Nei jeg spiser ikke for to.... jeg bare spiser veldig mye om dagen! Haha :-D
Samtalene hjemme hos oss i det siste har gått slik:
*Spiser middag*
Kort tid etterpå:
Meg: Er du sulten?
S: Nei, jeg har akkurat spist.
Meg: åååjaa...
S: HÆ er du sulten nå igjen?!!


 


Date night i en fjellandsby


En av kveldene vi var i Fuengirola fikk vi barnepass til Melinda. Jeg hadde blitt bedt ut på date! Jeg visste ikke hvor vi skulle eller hva. Jeg fikk bare beskjed om å være klar til en bestemt tid. Daten vår befant seg i en fjellandsby som heter Mijas. Åh, Mijas.. nydelige Mijas! Det var så vakkert der! Ikke minst -romantisk! Der hadde S booket et bord til oss på fjellandsbyens aller beste restaurant! Maten, drinkene og servicen var upåklagelig! Lokalene var ikke helt som forventet, men det hadde ingenting og si når alt det andre var så bra! Restauranten var startet opp av noen britere. Alle de ansatte snakket med britisk dialekt, som jeg sa til S -jeg syns det er så sexy når de snakker britisk! Haha. Til svar fra den store Liverpool-suporteren som han er fikk jeg: Du får aldri bli med meg til Liverpool! Vi bare tuller så klart! :-)Min favorittdrink -Mojito! Det slår aldri feil med en god mojito. Vi gikk fra bar til bar. Vi fikk servert skikkelig god strawberry daiquiri med ferske jordbær! NAM. Som vi har kost oss altså. Rusle rundt i byen, se på den fine utsikten fra toppen og kose oss, bare jeg og han! Det var en fantatisk kveld!<3

Jeg skryter mye av byen, men når jeg så på bildene fra kameraet var dette det eneste bildet jeg haddde hvor man kan se litt av byen. Det er mange, mange sidegater som denne hvor man finner "skjulte" barer og restauranter. Helt fantastisk! 


Gøteborg

 

Hei! Jeg og S tok oss en tur til Gøteborg tidligere denne uken. Planen var å besøke farfar og familien. Det er en lang togtur og vi var spente på hvordan det skulle bli med Melinda. Det var forresten hennes første utenlandstur.... bare til Sverige, men utlandet er utlandet! Hehe. Togturen var på 6,5t ca og det er ikke alltid lett å reise med en baby. Melinda har en rutine på at hun sovner mellom 19-20 og står opp mellom 07-08. Vi reiste med tog til Gøteborg litt over 04 på natten. Det gikk faktisk bra, men jeg hadde sett for meg at hun hadde sovet videre i det vi tok henne opp fra sengen og ned i vognen. Da ble hun lys våken på toget. Hun søkte kontakt hos absolutt alle og syns nok det var litt kjedelig at alle sov. Hun var våken 1t ca før det ble for kjedelig og hun ville sove selv. Når vi gikk av toget i Gøteborg kom flere bort og sa vi måtte ha verdens gladeste baby! Er det noe rart når hun vinket og gladsnakket med alle mennesker hun fikk øye på. Det er bra hun søker kontakt, som noen sa!:-) 
Turen tilbake fra Gøteborg var noe helt annet.. Vi hadde bestilt billett på forhånd, men det var ingen plassbilletter. Jeg har aldri i hele mitt liv hatt en slik togtur. Det var så fullt som man kunne få det! Vi fikk ingen sitteplasser og det var ikke plass til oss. Vi sto i gangen med barnevogn tett i tett med mange andre mennesker. Det ble så varmt og man fikk knapt puste. Det var mange barnevogner der. Foreldre satt på gulvet med helt utslitte små barn. Flere småbarn var så slitne og trøtte at de hadde bare lagt seg ned i folkemengden for å sove på gulvet. Folk måtte hoppe over dem for å komme forbi. Det var ganske ille altså. Melinda var i godt humør, men togturen var lang. Til slutt ble hun trøtt, men fikk ikke sove stakkar fordi luften var så tynn og det var veldig varmt. Jeg syns det er veldig rart at man ikke får plassbillett på så lange strekninger. Meget rart! Det er noen mennesker som er så snille og omtenksomme. Noen kom bort til oss og ville gi meg og Melinda plassen sin. Han så hvordan vi strevde når vi lagde mat til henne bl.a, og kunne ikke sitte og bare... ikke gjøre noe. 
Så lenge Melinda hadde vognen sin, så hadde hun det greit. Jeg takket pent nei, men satte utrolig, utrolig stor pris på at han kom bort til meg og spurte. Jeg tittet videre bak meg på alle de slitne foreldrene på gulvet med enda mer utslitte barn. Selv om vi var de eneste med baby der og da, syns jeg det var noen andre som fortjente det mer. 
 

Her er vi hjemme hos farfar i Gøteborg. Koste oss som bare det! Vi lå en natt på hotell. Jeg og S elsker å ligge på hotell. Ligge i stor seng med godis og film til langt på natt. Den ene hotellnatten vår sovnet vi så tidlig som 22. Haha, slitne småbarnsforeldre. Vi legger oss aldri før 00 vanligvis. 


Jeg har aldri opplevd til maken til en taxiservice! Vi tok taxi fra sentrum til farfar sin leilighet. Vi hadde med vogn og vi trengte babysete. Alle taxier hadde barnesete, men ingen hadde babysete. Vi spurte én, men han hadde ikke, så fikk han tak i kameraten sin og han hadde heller ikke. Alle var så imøtekommende og hyggelige. Det var en lang line med mange taxier. Plutselig så ropte en av dem ut alle sjåførene, så alle møttes på midten. Vi skjønte ikke helt hva de sa fordi de snakket et annet språk, men midt i samtalen dukket "barnesete" flere ganger opp. Uff, de lagde så mye styr for oss! Helt til slutt ordnet det seg og vi fikk en stor taxi med nok av plass til vogn og enda mer. Sjåføren var så hyggelig at jeg lurte på om jeg kunne få nr hans, så jeg kunne ringe han når vi skulle tilbake. Det fikk jeg. Han spurte når vi skulle tilbake og vi sa vi ikke var helt sikre, men kanskje mellom 18:30-19:30. Han sa han håpet at han hadde muligheten til å hente oss, og at vi måtte ringe en halvtime før. Når vi ringte han så sent som 19:30 hadde han stått og ventet på oss allerede en halvtime utenfor leiligheten! Det var veldig snilt! Vi fikk dårlig samvitighet fordi vi hater at folk venter på oss. Da syns vi han fortjente tips! 

En meget fornøyd Melinda på farfar sitt fang ♥


Lille dukka!


Hun blir såå fornøyd når hun får leke med mobilen til folk. Akkurat det får hun ikke lov til hos meg og S. 


Universeum

 

Vi brukte en dag på Universeum av Gøteborg-oppholdet vårt. Det var over all forventning! Så stort, og SÅ mye. Veldig mye å se og lære. Alt fra dyr i havet, regnskog, helse, verdensrommet og giftige/ farlige dyr (slanger, skorpioner osv..). Det var mye fakta, men så mye praktisk også. Det var gøy. Jeg likte den praktiske delen best:-D Man kunne konkurrere mot hverandre. Alt fra håndbak til "space-games" 
 


Padde.
Nemo!
Pirayaer. Jeg spurte S: Tør du å putte fingeren nedi? 

Morgenbad


Alarmen vår ringte 07 i dag tidlig. Jeg var fast bestemt når jeg la meg kvelden før at vi skulle få til et morgenbad før frokost. Slik ble det også! Det var heeerlig! Det var noen basseng innendørs og det tøffeste utebassenget jeg har sett. Dette var på spa-avdelingen, så det var noen massasje-greier i bassenget. Jeg er jo ikke glad i spa og massasje, men dette var veldig greit! Jeg er så utrolig kilen av meg, så derfor er jeg ikke noe begeistret for slik. Utebassenget var bare av glass, så vi kunne se biler og folk som var under oss. Det var RÅTØFT! Hvorfor hadde jeg med dykkebriller?!


Her kan dere se utendørsbassenget høyt oppe i hotellet. Det var så deilig! Det var god vind og vannet var veldig varmt. Det var som et stort boblebad. Boblebasseng blir det vel da? Haha. Jeg er glad dette var inkludert i suiten vår! Vi sjekket opp prisene, og det kostet noe 800 kr for inngagen. Det er en ganske stiv pris! 


Jeg kunne lett hatt en slik morgen hver dag før frokost! Hehe. I dag innså jeg hvor hvit jeg er på kroppen! Spesielt på beina. Det må solen gjøre noe med! Over til frokosten. Vi har spist den beste omeletten til hver frokost. Pannekaker til dessert. Presset var egen appelsinjuice. Frukt-shot til "forrett"  -nei fy søren for et perfekt opphold! Tivoli, museum, byvandring, restaurantbesøk, det fineste hotellet og det viktigste: mitt beste reisefølge ♥
Sauna.


Breakfast with a view


- Gothia towers -


Ganske så grei utsikt fra frokostbordet! Etter frokosten møtte vi farfar og Inga-lill. De bor jo her i Gøteborg. Siden vi først var i hjembyen deres måtte vi jo møtes! Vi skulle ta en kopp kaffe, men det ble et hvitvinsglass på oss når vi første hadde satt oss ned. Hehe! Bortsett fra sjåføren som var farfar da, hehe. Det var virkelig koselig og for en fin plass. Vi var på Heaven 23 som er ett av tårna på Gothia. Det blir muligens lunch der i dag. Jeg elsker virkelig spisesteder med utsikt! 

Vi är i Göteborg!


Det er langhelg! Jippi! Lærerne har langhelg og vi har lenge snakket på at vi ville ta oss en tur. I siste liten bestemte vi oss spontant for Gøteborg! Hit kom vi i går kveld. Vi har drøyet med å bestille siden vi ikke visste hvor vi skulle. Alle standardrom var opptatt... så her sitter vi.. i en suite! Den er så fiiin! Ikke minst så er den større enn leiligheten vår hjemme. Haha! Vi bor på hotellet Gothia Towers. Vi har nettopp spist frokost på toppen. FOR en frokost. Herlighet. Det er vanlig frokost i 2. etasje, og for de som har suiter helt på toppen. Dette er da så stas!! Vi har mange planer, så jeg må nesten løpe om vi skal rekke alt :-D

 


Hotellhelg


Her var det ei som koste seg skikkelig på hotell. Her har hun hele sengen for seg selv å ser på barnetv. Hun var litt forskjølet og det fikk vi høre en natt. Hun var så tett i nesen, så hun klarte ikke å sovne stakkar. Hun var SÅ trøtt, men det plaget henne så mye. Dagen etterpå kjøpte vi saltvann og snørrsuger. Snørrsuger er slik som suger ut snørret. Hehe, det ligger i navnet. Vi har et rør i nesen hennes og andre enden av røret har jeg i munnen å blåser inn. Da samler snørret seg i en boks. Dette var ikke populært for Melinda! Etter dette har hun sovet hele natten siden. Det hjalp mye!Vi ankom Scandic Sarpsborg fredagskvelden. Peppes var rett ved siden av, så det var ikke noe spørsmål. Hehe. Melinda var litt sliten etter bilturen. Hun var oppe og kikket rundt seg før hun lukket øynene. Litt mat fikk hun også da, hihi :)Vi var også i konfirmasjon, men det har jeg skrevet om. Senere etter konfirmasjon tok vi med Mimi, som er bestemoren min ut for å spise. Jeg spurte henne når var sist gang du var på restaurant. Hun måtte tenke seg om. Så fortalte hun at sist gang hun var ute å spiste var når jeg var liten. Jeg fikk store øyner og sa: Men da skal du få bestille akkurat det du vil ha!! På Egon er det to retter som står på menyen for meg. Det er enten spareribs u/ olje på salaten, pomfri og fløtegratinerte poteter. ELLER baconsurrede indrefilét, medium stekt, u/ olje på salaten, pomfri og fløtegratinerte poteter. 


Melinda og oldemor ♥


Se på dette antrekket da! Det er det oldemor som står bak. Hihi ♥1. mai fikk vi besøk av familien min fra Sverige. Veldig synd det går år før vi ser hverandre. Da fikk de møte både Melinda og S for første gang. Vi hadde det så koselig sammen. Jeg håper det ikke går fult så mange år før vi ser hverandre igjen<3 Vi spiste lunch på Peppes og koste oss. Her har vi Inga-Lill og lille M:


Camilla og Melinda ♥

Hun elsker trilleturer. Vi er ute på tur hver dag og hun er alltid like fornøyd! :-)


Helgetur til Sarpsborg

Heisann! Jeg og S kom hjem veldig sent i går etter en helt fantastisk helg i Sarpsborg! Vi tok turen til Sarpsborg hovedsakelig fordi vi var bedt i konfirmasjon til tremenningen min, Markus. Jeg ble så glad når invitasjonen dumpet ned i postkassen vår. Jeg har en såå snill familie på Særp-siden. Det er synd vi ikke ser hverandre så ofte. Vi har aldri reist så langt med Melinda før + hun var forskjølet. Da var jeg litt nervøs for turen, men det gikk så bra! Hun fiplet med lekene sine og sov hele veien. Jenta si det ♥ Vi er såå takknemlige for at vi fikk komme :-)
 
Melinda falt pladask for Jonas på 9 år. Det kan jeg med sikkerhet si omvendt også! Hihi♥ Disse to var bare SÅÅ søte. Jonas lekte med Melinda hele tiden og nå står en lillesøster øverst på ønskelisten hans. Han sa de fineste ting og når hun sov ville han bare se på henne. Jeg smeltet! Jeg har aldri sett noe lignende <3


Se som Melinda kaster seg over han! Jonas var favoritt nr.1 ♥

Selfie-time!Denne kaken var bare heeelt himmelsk. Det var en type sjokoladekake som bare smeltet i munnen. Jeg har aldri smakt noe lignende. Det må være den beste jeg har smakt noensinne! Sunt kosthold var bare helt ute av verden min etter første bit av denne. Haha! 

 

Stolteste Jonas. Det ser ut som Melinda enten har sett et spøkelse eller er på gråten. Kun på bildet, for hun var bare fornøyd! <3


Første møte med oldemor, Mimi. Det var såå koselig. Mimi syns det er så gøy å kjøpe kjoler til Melinda. Kjoler + rosa plagg. Vi fikk ikke dra fra der uten at Mimi hadde gitt Melinda både kjole og noe rosa. Hehe. Heldig snuppe vi har altså!


Koser seg på fanget til Kjell :-)


Noe mange av dere kanskje ikke visste er at jeg har en halvbror. Han heter Kristian og er 5 år. Søteste og mest sjenerte 5-åringen jeg har sett. Hihi. Når man først "knekker koden" er man godkjent. S som jobber med barn er så klart flink på det området. Eller det er noe ved han generelt. Disse to ble gode venner selv om det er en stund siden de har sett hverandre. Syns dere ikke han har litt Justin Bieber hår? 


....Og her får Jonas Melinda til å sove. Han trillet henne rundt omkring i bygget og var så flink. Han hadde garantert blitt en super storebror! Jeg skulle så gjeerne adoptert deg! Hahha. 


Mitt første storbybesøk med baby

Togturen gikk kjempe bra! Hodet hennes gikk nesten 360 grader rundt når toget begynte å kjøre. Det var så mye nytt å se! De største øynene Jeg hadde forsikret meg om at vi hadde mer enn nok mat til henne på turen. Hun satt lenge rolig i vognen og fiplet med lekene sine, samtidig som hun skravlet med seg selv. Sjarmtrollet vårt♥ Det var en baby til der som var overraskende lik Melinda. Ikke på utseende, men de sov, spiste, gjorde litt i bleia, sutret, lo, skravlet jaa.. alt samtidig! Haha, det var litt komisk.
 
Jeg, mamma og Melinda har kost oss såå masse i dag. Jeg har fått gjort jenteting med mamma. Shopping, mat, shopping, kaker, shopping og litt mer mat! Biff, sushi you name it! Alt vi elsker!
I går snakket jeg med Anh. Hun er fortsatt i Hellas. Hun måtte så klart sende bilde av at hun koste seg med favorittretten vår på TGIF. I dag fikk hun dette bildet tilbake:

Skjønninger<3


Her sover hun igjen! Hennes første T-banetur. Gud som jeg forbyr T-baner og generelt kollektivtransport i storbyer... Jeg og mamma fant frem til slutt og vi var såå stolte av oss selv. Da ble det litt shopping der vi valgte å gå av også, hehe det slår aldri feil.

Når det hadde blitt mørkt dro vi tilbake til hotellet. Da var vi alle slitne. Melinda koste seg i den store dobbeltsengen.
Melinda har forresten startet med grøt som hun får av og til. Første gang fikk hun pæregrøt. Det likte hun den første gangen, men mindre og mindre etter hvert. Nå får hun gulerotgrøt, og det eeelsker hun ♥


Valentineshelg i Oslo

Valentineshelgen ble feiret i hovedstaden på Royal Clarion Christiania i en suite! Guud jeg har aldri hatt et så stort hotellrom med mange rom! Valentines day, eller valentines-helg, syns jeg man skal sette pris på og gjøre noe spesielt. Jeg er veldig høytidelig når det kommer til den dagen. 14. februar bør man vise at man er glad i hverandre på en litt mer spesiell måte enn man gjør i en vanlig hverdag. Som dere skjønner -den dagen er veldig viktig for meg!♥ 

Jeg dro en dag før feiring av valentines-helgen skulle starte, hihi. Det var for å møte venninnen min, Mariam! Vi la oss inn på et hotell. Langt i fra en suite, hehe. En skoboks som vi betalte noen få hundrelapper for, men med godt selskap gjør det ingenting! Vi var litt her og der. Meg + kollektivtransport i Oslo fungerer ikke. Det har vi funnet ut. Jeg har ikke sjangs om jeg skal dra til et sted i Oslo der jeg må ta trikk/ t-bane. Det jeg blir forundret over er hvordan eldre folk forstår systemet? Jeg er vel det man kaller bønder i by'n. Haha. Mariam er en god venninne av meg fra ungdomsskolen. Bloggen min er 7 år, og til dere som har fulgt bloggen min....tenk 7 år.. husker kanskje Mariam. Jeg husker så godt på ungdomsskolen. Hun filmet ting vi gjorde helt random, klippet det sammen, lastet det opp på youtube, slik at jeg kunne poste det videre på bloggen. Det var veldig populært i 2011. Haha. Tørr jeg å linke det? OK, la gå for denne gang. DENNE videoen ble sett av over 3000. Det må jeg faktisk le av! 

Her sitter vi på en sushi-restaurant. Det var såå himmelsk godt. Jeg elsker sushi, men spiser det så sjeldent. Tror jeg skal ta meg en Oslotur snart igjen, så jeg kan spise her til jeg sprekker! 

Fredag sjekket jeg ut fra skoboksen og inn til suiten! Det var luksus. Jeg hadde plass til kofferten min til og med! Jeg har storkost meg med min kjære♥ Med en gang vi hadde kommet inn døra overrasket han meg med hjertejordbær og champagne. Perfekt start på en helg som var perfekt. Hihi!♥ Vi kunne unne oss alkohol og kose oss alene<3 Vi leide oss skøyter, svømte rundt i spabasseng og spiste masse på restaurant. Nei for en romantisk klissehelg dette var... og som jeg elsket det! ♥
Kjekkasen min♥♥

Kunne ikke akkurat klage på maten! Kan ikke huske sist vi bestilte oss en hel flaske vin, men det smakte såå godt! Før vi hadde barn, og så klart før jeg ble gravid. Bestilte vi alltid en øl før maten og vin når vi fikk maten♥


Det er første gang jeg har vært borte fra Melinda så lenge. Jeg kjente virkelig på savnet. Jeg satt i en avdeling på toget hvor mødrene satt med barnevogn og babyene sine. Tårene presset seg på og jeg savnet Melinda såå mye. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg sa "jeg savner Melinda jeg..." i løpet av oppholdet. Hun har hatt det veldig bra hos besteforeldrene sine på Kvam. Mamma har sendt rapport og klokkeslett hver gang hun har sovnet/ våknet. Ikke minst 50 bilder i timen<3


Overraskelsestur til Gdansk

22.mai satte jeg og Steinar kursen mot Gardermoen. Noen uker før vi dro ble jeg kontaktet av en kompis som jeg ikke har hørt fra på en stund. Han har fått med seg at jeg har vært på reisefoten og når han ville selge en tur, var vel jeg.. den letteste personen og få solgt det til, hehe.  Jeg må ærlig innrømme at jeg hadde aldri hørt om plassen, Gdansk. Det gjorde det ekstra spennende! Jeg hadde til og med ingen anelse om hvordan man uttalte det. Det fant jeg heller ikke ut før det ble sagt på høyttalern på flyet. Haha, men sånn skal det være noen ganger! Nå skal jeg fortelle dere det som var det mest spennende med reisen! Steinar hadde ingen anelse om hvor vi skulle. Eneste han hadde fått beskjed om var at han skulle pakke kofferten for noen dager og ta med seg passet. Jeg så det på en film en gang, he-he. Jeg syns det var virkelig gøy, og har alltid ønsket at noen skulle gjort noe lignende med meg. Hint-hint på det høyeste nivå, neida (joda, litt), men dette var garantert ikke den siste overraskelsesturen han får av meg! Viss dere skulle spurt meg om et romantisk råd hadde jeg fortalt dere om å be kjæresten deres pakke kofferten og dra uten å si hvor! Dra til et sted utenfor der dere bor, det trenger ikke å være utenlands :)

Gdansk ligger nord i Polen, og er landets fjerde største by. Gdansk er hovedstaden i landsdelen Pomerania. -Har jeg NÅ iallefall lært!

Første dag regnet det litt og var overskyet. Det gjorde ingenting, byen var like fin! SAS hadde også rotet bort begge koffertene våre (tekniske problemer), så jeg trasket rundt i det jeg reiste i som var kjole og høye hæler. Ikke det mest komfortable, men etter nesten to dager fikk vi heldigvis koffertene våre. 
Wheel Of Vision -Der oppe var vi :-D

Hotellet vårt lånte ut gratis sykkel til oss begge. Et eget innlegg om hotellet kommer senere. Jeg har nesten aldri vært mer fornøyd!
Sykkeltur! Hehe, se hvem som til og med sykler på feil side. Her hadde jeg mitt blond-moment og tenkte jeg skulle ta hele plassen.
Et helt tilfeldigt par. Vi syklet opp til en utsiktsplass. Eller det kan jeg ikke si, vi fant aldri veien. Så vi satte fra oss syklene og klatret opp istedenfor! 
 

Siste dagen ble det gåtur på oss. Da tok vi med oss champagne, godis og musikk, Nickelback og Coldplay ble godt hørt kan man si!


Let's go to copenhagen, again!


YESS, da har jeg booket billetter til København. For meg og Ingus blir dette vår 6 eller 7 båttur i år. Haha. Dette blir vår andre tur på DFDS og alle de andre gangene har vi vært på Color Line. Det blir sykt! Og vet dere hva?! I dag ringte jeg inn til DFDS og sa jeg ville bestille en ekstra billett. Vet dere hvem som skal bli med oss?! Gjett! Ok... ANH! WIHU, mine to beste venner og jeg skal på båttur sammen. Hvor rått blir ikke det. Det var egentlig bare mamma som ville ta med moren sin på båttur til Danmark, men fra der bare hengte det seg på flere og flere. Nå er vi plutselig 7, men jeg har en venn til som gjerne vil bli med. Kanskje vi blir flere fra der. Jo fler, jo bedre♥ Du, og du som jeg gleder meg! Gjett hvem som allerede har planlagt hva hun skal ha på seg og allerede begynt å pakke sin rosa koffert. Hehe, jeg hever hånda i været. Kameraet mitt er dessverre ødelagt, eller jeg mest sannsynlig minnebrikka. Jeg får ikke ta med enn 5, eller mindre bilder om gangen. Da er det ingen vits å ta med kamera, men null problem. Da får jeg be Ingus om å ta med kamera. Jeg skal ta masse bilder og filme. La oss ta en throwback på forrige Danmark-tur: 


Nå har Ingus kjøpt seg en party-tskjorte som på en måte blinker. Eller den blinker etter rytmen til musikken. Den kommer til å bli sett på dansegulvet skal jeg love dere!
Dagen vi kom til Oslo igjen. Det banket på døren og vi ble kjapt jagd ut siden alle hadde forlatt skipet... utenom meg og Ingus. Hehe. Surrete som vi var i huet akkurat da klarte vi ikke å finne tingene våre. DFDS jeg mangler fortsatt favorittbhn min! Her tok vi oss bilde med folk vi ikke kjenner. Koselig!

Lugarfors før klubben!
Når dette ble tatt var jeg helt sikkert på dansegulvet og danset. Ingus derimot tok med seg en gjeng vi ble kjent med på lugaren vår. Ser ut som de hadde de gøy med skoene mine! Denne gangen, etter hele 6-7 ganger (hehe) har jeg lært at jeg ikke skal ta med hæler som er 16 cm høye som jeg alltid har gjort. Når man får i seg alkohol ender det ikke pent. Jeg har alltid sagt "det blir bedre neste gang", men etter alle gangene har det ikke vist sin fremgang. Jeg får gå ned til 10 cm, litt hæler må man jo ha! Hehe.

Hahah jeg ELSKER dette bildet. Det var så morsomt i øyeblikket. Når vi kom til København rundt kvart på ti på morgen (tror jeg?) var det umulig å få liv i meg. Vi festet og hadde det gøy til rundt ni på morgen. Ingus gikk av i København og dro på tivoli, men meg var det umulig å få liv i. Jeg sov hele dagen, og når Ingus kom på lugaren igjen var han så sliten og trøtt stakkar etter tivoliet. Han stupte rett i seng, mens jeg var fult oppe og var klar til å feste igjen. Naboene våre hadde startet forset og de lurte på hvor jeg bodde og med hvem. Jeg sa han jeg deler rom med sover. "SOVER?" ropte de alle. Ikke tale om, en stor gjeng med ukjente fjes banket på døren helt til Ingus åpnet. Han var så trøtt og forvirret, men det var mange hender i været som skulle gi en high five! 


Bursdagstur

Vi var jo på båten til Danmark for litt siden fordi mamma fylte 40 år. Skal si hun fikk mye fint! Hun fikk blant annet spabehandling på båten. Favorittmerket hennes er Chanel når det kommer til sminke og andre produkter. Hun fikk masse Chanelgreier for flere tusen. Hun fikk også en veldig fin klokke og en del smykker. Av meg fikk hun noen kjøkkengreier med navnet sitt på. Av Ingus fikk hun et veldig fint håndlaget lys. Det var en veldig bra tur! 

Alltid når jeg reiser med folk fra bygda skal de ha så utrolig god tid. Da mener jeg at de skal være på stedet flere timer før oppmøte. Jeg er mer en person som ikke stresser og er der akkurat. Familien min som jeg reiste med følte de hadde så utrolig dårlig tid at de ikke klarte å vente 5 minutter til Ingus kom. De fortet seg og fant en taxi med redsel om at båten skulle dra fra dem. Jeg derimot er som alltid avslappet. Jeg hadde tid til å stoppe og snakke med noen blogglesere. Det var veldig koselig forresten! Når jeg så Ingus møtte vi hverandre med et stort smil! Istedenfor og ta taxi, så gikk vi i det fine været. Det er jo bare noen meter, så jeg ser ikke vitsen med å ta taxi. Vi stoppet og tok noen bilder, snakket og lo på veien :-)

Mamma ringer og er bekymret for at vi ikke skal rekke båten. Haha, det er så typisk henne.

Ingus er stolt over at det er han som har plantet alt dette her. Jeg må legge ved at det tok veeeldig lang tid.

Ingus syns alltid jeg går så tregt, så han ville ta kofferten min. Haha.

Vi har jo vært på Color Line flere ganger nå som er et veldig fint cruise. Nesten så vi har blitt skjemt bort der med så god mat og veldig bra service. Derfor var det rart og se hvor stor forskjell det var her. Vi klager ikke da, vi har hatt det helt toppers. 
Ingus og bestemor.
Vi fant rosa champagne! Så klart måtte vi kjøpe den. Det hadde vært rart hvis ikke, haha. 


Middag.
Henrik.


Fine hylla vår. Hehe.

Lugaren var så liten! De andre vi reiste med hadde bestilt lugarer til seg selv som var romslige, finere og mye større. Jeg og Ingus ble plassert i en skoboks i kjelleren som vi sa, haha. Den var så liten at vi ikke hadde plass til koffertene på gulvet. Vi måtte komme med noen praktiske løsninger, men det gikk til slutt. Faktisk så hadde vi en av de fine lugarene som var bestilt, men onkelen min lurte på om vi ikke kunne bytte lugarer. Det gikk vi med på, men når vi så forskjellen på lugarene ble vi veldig overrasket. Siden vi hadde byttet lugarer så ble det et problem med vaktene. Husker dere jeg skrev om boten på 8000 kr og historien bak som skjedde på Color Line? Vel... nesten det samme skjedde nå bortsett fra at vi ikke måtte betale noe.  


Må utnytte den lille plassen vi har.

Jeg er så lei av båtcocktailen vår. Ingus nå må du høre nøye etter, haha. På hver båttur kjøper vi Pina Colada, Daiquiri og Sprite. Nå er jeg så lei av det! Vi har noen standard ting vi gjør på hver båttur. Den første er at vi alltid starter med "båtcocktailen" vår som er denne. 2. Vi har en standard sang som spilles på nattklubben. Hvilken sang det er kommer jeg ikke til å fortelle. 3. Vi må alltid ta en speilselfie på lugaren. Vi er så rare! Haha.
Her har vi Thomas. Tror nok det var en kjemi mellom disse to gutta her;)

Ingus kjøpte et hawaiismykke til meg. Senere på kvelden ble det ødelagt, så vi kastet det utover på dansegulvet. Det var faktisk gøy! Bildet er tatt veldig tidlig på kvelden og jeg hadde planer om å bruke denne kjolen. Da satte Ingus foten ned og jeg fikk et strengt NEI. Jeg kunne få gå med blomsterkrans, men når det kom til denne kjolen så hadde jeg gått over streken. Haha. Han syns dette var en kjole for gamle damer, så da måtte jeg skifte. 

Kvelden var ung og Ingus var trøtt og veldig sliten. Det kom ikke på tale! Jeg begynte nesten å kjede meg, men plutselig hørte jeg noe bråk fra naborommet. Da tenkte jeg "Hmm.. kanskje vi har noen partynaboer?!". Jeg banket på døren deres, stormet inn og ropte :"ERRE HER DET ER PARTY?!". Alle sammen jublet og fra der hadde vi det kjempe gøy. De var jo kanskje 10 stk samlet på en liten lugar. De spurte meg om jeg reiste alene, så jeg forklarte at reisepartneren min sov. Det kom iallefall ikke på tale. Da gikk hele gjenen og banket på helt til han åpnet. Ingus var veldig trøtt i trynet og mange folk han aldri hadde sett før sto i kø for og ta give me five! Han var så trøtt at han ville legge seg igjen, men da kom de og la seg oppå han. Det kom som sagt -ikke på tale!   
Tydeligvis var det nachspiel på vår lugar etter nattklubben. Tiden gikk da så fort. Når nattklubben var slutt trodde jeg klokken var 2-3 på natten siden det er da den stenger på Color Line. Neida, klokken var visst over 5. Når bildene under ble knipset var jeg ikke med fordi jeg hadde mitt eget lille nachspiel med vaktene og delvis med bartenderen. Haha, jeg hadde det jo såå gøy! 


Denmark

Jeg og Ingus hadde det såå gøy på båten forrige uke! Vi ble kjent med masse folk. Masse bilder ble visst tatt med kameraet mitt også. Har det alltid gøy sammen vi. Vi gjør alltid noe crazy, så vi passer ganske bra sammen! Noe som jeg syns er veldig gøy, og som alltid skjer når vi reiser på slike turer er at Ingus ender alltid opp med et problem. Ingus er Ingus. Han er blid, rar og har masse energi! Når han snakker, så snakker han så mye... og om så masse rart. Vaktene oppfatter han alltid som at han er full! Det er han jo ikke. Han får alltid litt kjeft fra vaktene stakkar. De ber han om å gå tilbake til lugaren for å hvile et par timer. Da står jeg i bakgrunnen og flirer for meg selv fordi de vet ikke at det er slik han er. Livlig og energisk som elsker å prate! Vaktene var virkelig snille og blide på denne turen. Jeg snakket veldig masse med dem og som vi lo! De fikk også et annet syn på Ingus. Jeg må sitere dem: "Ok...men viss vi får problemer med Ingus, da går vi og snakker med deg i steden for!". Etter nattklubben gikk jeg og vaktene på sightseeing rundt båten. Haha! 

Flere bilder kommer! :)
Bilder fra: København
The hangover - part 1

Heihei! Dette innlegget har jeg gledet meg til å skrive. Det var flere hundre bilder på kameraet, så folk har virkelig hatt det gøy med kameraet mitt. Jeg deler turen opp i to eller tre innlegg, og har derfor valgt å kalle det " The hangover". Haha, dere har vel sett filmene? Viss ikke, så må dere det. Jeg elsker dem. (Forresten filmanalyse jeg har skrevet HER). 

Første bildet vi tok. Så opplagte og pene alle sammen ser ut, haha! Vi var klare for festlighetene og var tilbake hvor vi alle først møttes, Color Line Fantasy. Eller "drunkie-båten" som vi kalte den. Viss dere ser helt til høyre så er det en person dere ikke har sett på bloggen før. Det er Elvis. Han heter ikke Elvis, men jeg husket aldri navnet hans. Det var noe lignende som Elvis, så alle kalte han for Elvis. Han er fra Latvia og en god kameraet av Ingus. Elvis var en kjempe grei person, men vi fikk problemer. Det er der boten kommer inn i bildet!

Det første vi gjorde på båten var å dra til Grand Buffet. Skal vi spise buffet, så er det der vi alltid spiser siden det er billigst med lunch. Alltid når jeg og Ingus drar sammen sier han at jeg har meg med et kjøleskap. Jeg har alltid med mat, snacks og er redd for at de rundt meg er sultne. Haha. Jeg vil også anbefale sports og burgerbaren på Color Line. De har så god burger og prisene er vanlige. Jeg elsker bacon og der er de ikke gjerrige med og ha på bacon som mange andre plasser. Tykt lag med bacon, mhmm.

Heldige som vi var, så fikk vi vindu denne gangen med utsikt over handlegaten. Vi ser på det som en stor fordel fordi da kan vi holde litt øye med hvor vaktene befinner seg. Haha.

Den tradisjonelle Taxfreeshoppingen. Skal si drikkevarene forsvant fort! Plutselig var et helt brett med cola borte.Natalie: Caro... bildene du tar av meg kommer bare til å bli verre og verre for hver tur vi drar på!

Nå skal jeg fortelle dere om boten som kom på 8000 kr. Det var ikke jeg som fikk den, men det var Elvis. Natalie hadde bestilt to billetter til noen venner av seg. Dagen før båten gikk, så kunne de ikke bli med likevell. Da hadde Ingus en kompis (Elvis) som kunne ta over billettene. Det var gjort veldig enkelt, for enkelt. Han tok bare i mot billettene uten å gjøre noe mer. Det er så fort gjort å glemme billetten inne på lugaren sin, og du selv står ute. Det har jeg gjort mange ganger selv. Da må man gå ned i resepsjonen og få ny billett. MEN da må man vise legitimasjon. Billetten(e) var ikke registrert på Elvis sitt navn, men på navnene til Natalie sine venner som egentlig skulle hatt billettene. BOOM..... det var 8000 kr i bot det. Det eneste han trengte å gjøre før turen var å ta en kort telefonsamtale og endre navn. Dette var ikke bare å gi han en enkel bot. Han skulle egentlig sittet i fengsel (ombord på båten). Det var møte med styresmedlemmene og samtale med kapteinen om hva "straffen" skulle bli. Tidlig på morgen tenkte vi kanskje at vi skulle ha sjangs til å hente billetten hans når vaskedamene kom. Jeg gjorde et forsøk og jeg ble jagd ut med støvsugeren! Da var alle ansatte på båten informert om at det var en blindpassasjer ombord. Vi hadde også et annet lite problem. Det kom en dame og en mann på døren som ville ha Elvis sitt ekte legitimasjon. Bankkort hadde han ikke med, og han fant ikke passet sitt. Vi lette og lette. Det var nesten så vi ga opp, men på det siste stedet som var under senga lå det. Elvis sverget på at han hadde det et sted, og da sa damen: "-I believe you! I'm a catholic...". Jeg snakket litt fornuft, rolig og forklarte med damen som leverte boten, men Natalie derimot holder ingenting skjult! Dama er rå! Natalie: hva er dette?! Kaptein Sabeltann?!

Natalie, Ingus og meg. Elvis er i bakgrunnen. Jeg var veldig bekymret for han, men selv var han ikke i det hele tatt bekymret. Han tok det ikke noe nær seg og var mest "ok... en bot.. la oss ha det gøy!".


Her har dere Gry. Blide, blide, Gry. Den dama der smilte hele tiden hun! For en solstråle og en helt hærlig person!

Natalie fikser håret til Gry. Se så LANGT (naturlig) hår. Jeg er så missunelig. Resultatet ble kjempe bra.

Natalie og meg.

Edel og Natalie. Edel, Edel. Dere vet de få personene du møter og du bare åpner deg helt. Vakre Edel er en av dem. Hun blir man glad i med en gang. Hun var mammaen min på turen, og det var bare helt hærlig!


Nå hopper vi plutselig veldig langt frem i tid. Dette var nok etter nattklubben var slutt. Ved siden av meg på bildet ser dere Chris Oliver. Jeg og Ingus kalte han bare for Christoph siden vi begge har sett filmen, Frozen. Vi gir visst folk alltid nye navn, eller kallenavn. Jeg visste egentlig ikke navnet hans før vi ble venner på facebook, haha. Christoph var skikkelig kul og full av energi! Vi hadde det så gøy!

Vi hadde nachspiel i spillehallen! Det kunne ikke vært en gøyere plass og ha det på. Overraskende nok ble vi ikke kastet ut av vaktene. De fant oss heller aldri siden spillehallen ligger ikke akkurat i "sentrum" hvor handlegaten er. Heldigvis ligger den noen dekk opp.

Babeee.


Vi brukte så masse penger på spilleautomater. Haha, men det var gøy.

Soo serious.

Koselig bilde av oss sammen selv om jeg ikke tror jeg følger helt med. Fint av de to ved siden av meg iallefall:)

Såå var det nachspiel #2. Det var på vår lugar tydeligvis.

Jeg skjønner ikke? Barnestol?

Dette gikk da ikke bra. Det var ikke første gangen jeg prøvde å skvise meg ned i en barnestol på denne turen. Vi tok med handlevognen opp fra Taxfreebutikken. En eller annen gang på kvelden satt jeg oppi der barna sitter mens jeg ble kjørt rundt hele båten. Vaktene i hælene på oss, men vi var vell litt "yolo" som de sier. Uff, haha. Vaktene fikk vi av sporet også tenkte vi oss opp på nattklubben (med handlevogn). Joda... vi kom oss dit, men så fikk de øye på oss igjen! Plutselig var vi på dametoalettet og vaktene tok tak i meg og skulle løfte meg opp fra vogna. Dere har ingen anelse om hvor vondt det var å sitte der! Jeg ropte høyt: "-IKKE RØR MEG!". Skal si de tok noen steg bak, haha. Det var gøy og som vi lo!

Dette her er "Shine-Bright-Like-A-Diamond". Hans ordentlige navn husker jeg ikke, men siden har var så... skinnende på hodet fikk han det kallenavnet. Når vi møtte på hverandre i baren var det "-Hei Caro!" også begynte jeg å synge Shine Bright Like A Diamond mens jeg tok på hodet hans. Haha åhh det hadde vi det så gøy med. Virkelig en fin fyr med såå dårlig humor.

Her har vi også "Baker'n fra Fredrikstad" på venstre side. Vi snakket veldig mye om Hawaii og reising. Veldig interessant syns jeg. Jeg er så dårlig på å huske navn, så kallenavn jeg gir dem fungerer like bra! Her har vi altså fra venstre: Baker'n Fra Fredrikstad, Shine-Bright-Like-A-Diamond, meg og Christoph.

Hahaha;)


Når to av nachgjestene våre hadde gått til sengs var ikke kvelden over for oss!

Vi tok turen til Aqua Land med den sykeste idén. TAKK GUD for at den gikk i vask.


Kleshengeren var visst en del av planen vår, men det blir for teit til å fortelle om på bloggen... Haha uff.


Vi tok turen til spillehallen igjen og lo som bare det. For en gjeng vi er altså!

Jeg og Christoph fant ut en smart måte å spare penger på når det kom til air hockey. Bruk en snusboks. Det er helt gratis, hahah. Når jeg først snakker om snus, så kan jeg fortelle dere at jeg hater snus. Jeg syns det er så ekkelt og det lukter vondt. Æsj.

Jeg må fortelle dere noe rart! Klokka var rundt 4-6 på morgen. Jeg satte meg ned på en tom resaturant, også tittet jeg bort på Ingus og Christoph som sto ved inngangen til kjøkkenet. For og komme inn på kjøkkenet måtte du så klart ha en kode. Christoph tastet inn noen helt random siffer og wups så lyste det grønt og vi kunne gå inn.

Når vi kom inn var det høy musikk inne der. Vi skjønte ingenting. Det var midt på natta, og var det party på kjøkkenet? Haha. Det var veldig stort inne der. Det var masse drinker der og gratis mat! Eller ikke gratis, langt i fra gratis, men der og da trodde vi det var gratis. 

Ingus føler seg som hjemme og åpner kjøleskapet. Ser dere det som er oppe i venstre hjørne i kjøleskapet? Det er kylling. Uferdig kylling som må kokes, stekes eller noe. Ingus stjal den! Plutselig kom Lom-jenta løpende etter oss! Tidligere den kvelden spiste jeg på café med noen folk og en jente fra Lom jobbet der. Jeg kalte henne for "Lom-jenta". Hun tilkalte så klart vaktene med en gang. Jeg sto i midten av de to guttene, Ingus prøvde å løpe sin veg med kyllingen og Christoph sto igjen. Jeg valgte å stå ved Christoph sin side. MEN så kom vaktene... igjen. Når vi får problemer så er det jeg som pleier å stå for snakkingen, men akkurat denne gangen hadde Ingus noe på hjertet han også ville dele.

Vakter: Dere igjen?! Faen hvorfor stjeler dere en kylling og bryter dere inn på kjøkkenet?!
Meg: Dere har rett. Det var umodent og vi hadde ingen grunn. Vi har heller ikke noe å argumentere med. Vi får bare gå tilbake til lugaren.
Ingus: Nei... hallo?! Jeg skal åpne et gatekjøkken om et par måneder og jeg trenger kjøtt!!

...... Stille...


Planer jeg ser frem til

25.mars  -  2-døgns cruise til Kiel
Vi får nok aldri nok av båten! For et par uker siden bestilte Natalie billetter til meg og Ingus. Spontant. Hun er så snill! Natalie er så herlig. Skulle ønske jeg hadde en søster som henne! Da blir trioen samlet igjen. Jeg møtte dem begge for første gang på Kielturen jeg var på i januar. Det blir SUPERGØY å være samlet på samme båt igjen. Denne gangen må vi skåle ordentlig for Natalie, for gjett hva? Hun har blitt forlovet! Det blir bryllup i august. Jeg og Ingus skal så klart dit, gleder meg! Color Line, be prepared -we're back! 

Natalie og meg ♥

Litt minner:

♥ 24. april  -  Danskebåten
Enda en båttur! Denne gangen drar ikke jeg og Ingus alene, men med flere i familien min (hehe, kanskje på tide å gjøre noe lovlig også, med tanke på aldersgrense). Vi drar heller ikke til Tyskland, men Danmark. Mamma fyller 40 år og hele gjengen vil på danskebåten. Jeg skjønner ikke greia. Grunnen til at jeg alltid drar på cruise til Tyskland er fordi jeg får så mange gratisbilletter jeg vil. Jeg kunne lett skaffet gratisbilletter til både mamma, Ingus og hele familien..... men neidaaa... de vil på danskebåten hvor de må betale full pris! Color Line Magic/ Fantasy er jo so mye finere og dobbel så stor som DFDS. Men, men. Det blir nok tivoli denne gangen i København regner jeg med. Det er faktisk 2 år siden jeg dro med båt til Danmark.

Noen minner fra dansketurene:  

♥ 28.april  -  Praha
Praha er en by jeg lenge har hatt lyst til å dra til. Det sies jo at det er den fineste byen i Europa, så det må jeg jo bare se! I slutten av april drar jeg og Aebykier på vår første tur sammen alene. Det var vel egentlig på tide, haha. Kun en jentetur med oss to. Vi kommer til å være der noen dager, så vi har allerede funnet ut om vi blir lei hverandre så skal vi sette oss i hvert vårt hjørne. Jeg skal blogge og Aebykier skal lese manga. Haha! Dette blir bare så bra! Se så vakkert det ser ut på bildene. Jeg skal knipse masse bilder. Jeg, Ingus og Aebykier snakket om Praha for noen dager siden. Aebykier har allerede vært der én gang, men Ingus har vært der hele 6 ganger. Aebykier fortalte først om sin opplevelse -museer, turistattraksjoner osv som hun hadde vært på. Vi satt i spenning og var så spent på hva Ingus hadde å si, kanskje han kunne komme med tips. Neida. Han syns de greiene var kjedelige, så han hadde bare festet. Hahah, som vi lo akkurat da!  Don't worry, be happy

Heihei! Da var jeg tilbake fra to dager på cruiset. DET VAR SÅ GØY. Trist at det kun er to dager. Åhh som jeg har storkost meg. Jeg må legge ved denne fire år gamle sangen som har gått på repeat de siste to dagene hos meg og Ingus. 

Owl City - Fireflies

De fleste av folkene som var på båten var eldre mennesker. Kanskje ikke så overraskende siden vi dro midt i en ukedag. Vet dere hva? Det gjør meg ingenting! Jeg har fått så mange nye venner som er så gode! Vi har hatt det dritgøy. Snakk om alder -jeg så i kommentarfeltet at noen lurte på hvordan jeg fikk komme ombord på båten. Color Line har en idiotisk regel om det cruiset som går til Tyskland. Man være fylt 23 for og reise ELLER så kan man dra sammen med en voksen som tar på seg forelderansvaret. MEN den ansvarlige personen være 18 år eldre enn personen man da reiser sammen med. I mitt tilfelle er/ hadde jeg ingen av de delene. Når man ikke er gammel nok, slik som meg, så kan man søke om å få bli med ombord. Det la jeg faktisk mye jobb i! Jeg skrev en veldig bra søknad, fylte ut alt viktig og jeg satt i flere telefonsamtaler. Det var ikke lett... fordi de som sitter med kundeservicen snakket jo med indisk aksent og ikke den beste Norsken. Det ble en del misforståelser, men når jeg endelig hadde ryddet opp.. OG fikk svaret mitt... så fikk jeg et NEI. Ikke bare et "nei", men de hadde også avbestilt billettene mine. Åh, da ble jeg sur siden jeg hadde brukt så mye tid på det. Da ble jeg så lei at jeg bare bestilte nye billetter og dro. Hvordan? Det får dere aaaaldri vite;-) 

Stort smil for en knallbra tur!

Her er den bitte lille lugaren vår. Jeg har ikke så mange spennende bilder å vise dere fra mitt kamera. Jeg tok nesten aldri med kameraet ut av rommet. Ingus var flinkere til det enn jeg. Når han kommer på tirsdag skal jeg stjele minnekortet hans og legge ut bildene på bloggen! 

Taxfree-shopping. Snakk om shopping så ble jeg kjent med en dame i 50-60 alderen som var SÅ koselig! Hun dro alene siden mannen hennes jobber. Hun fortalte meg hvor utrolig glad hun var i mannen sin. Det var måten hun fortalte det på. Alle historiene, reisene, fremtidsplanene.... jeg bare smilte fra øre til øre fordi dette er noe av det vakreste jeg hører folk kan si. -Fortelle hvor glad man er i en person. Hun snakket ikke bare fint om mannen sin, men hun sa så masse fint til meg! Hvor hyggelig er ikke det? Når Ingus skulle stelle seg, eller ville sove, så bare sendte han meg til puben fordi det var alltid noen mennesker der som hadde en eller annen historie og fortelle meg. Syns virkelig det er koselig og sitte å ta seg en røyk og kjøpe seg en øl med eldre mennesker noen ganger, og ikke kun folk på rundt min alder. Noen vil nok kalle meg rar der, men, men. Ja, MEN når det kom til shopping. Hun hadde handlet for 22 000 kr(!!!) på båten. Jeg fikk helt sjokk når hun fortalte det, men det syke, er at hun hadde spart 32 000 kr. Hadde hun kjøpt det på en butikk i Norge hadde det kostet mye mer.

Vi skåler for 1 måned med vennskap! Jeg husker den 28. februar ringte vi til hverandre for å gratulerer hverandre med 1 måneds-jubileum. Haha. Jeg møtte jo Ingus for en måned siden når jeg dro med Color Line Fantasy. Da sa det bare klikk og vi ble kjempe gode venner. Denne gangen dro vi med Color Line Magic som jeg syns var bedre. De ser så og si helt like ut, men det som jeg syns var størst forskjell fra Fantasy til Magic var at alle folkene som jobbet på Magic var så mye, mye, mye mer hyggelige. Spesielt vaktene! Denne turen ble jeg faktisk ganske god venn med begge vaktene. Vi skravlet, lo, skravlet og lo. Så klart måtte jeg passe på hva jeg sa. Kunne ikke si noe som hadde røpet "hemmeligheten" min. Haha. Vaktene på Fantasy derimot var så sure og det var ikke noe smil å se på dem. Det er ikke noe jeg har hengt meg noe særlig opp i. Som både jeg og Ingus sier: - Don't worry, be happy.


Klokken 04-05 på natten tok vi heisen ned til handlegaten og hadde photoshoot kun i nattøy! Hvorfor? Jeg har ingen anelse. Hvorfor ikke, så lenge man har det gøy. Don't worry, be happy. Jeg hadde på meg en hvit silkenattkjole. Jeg så ut som et spøkelse! Så klart må dere få se de bildene senere. 

Jeg har mye mer å dele med dere. Vi blogges i morgen!


Sverigetur og kortspilling

Jeg kom til Sarpsborg halv 9 i dag tidlig. Skal si jeg stupte rett ned i den lille sengen jeg har her og sov godt til klokka ett. Jeg husker jeg drømte, og jeg husker drømmen så godt. Jeg hadde et stort hoppeslott som så ut som et slott. Det var også på størrelsen med et slott. Alle i den lille bygden jeg bor i, Kvam, kunne se det store hoppeslottet mitt. Ved siden av hadde jeg en drage som voktet det. I det store hoppeslottet mitt hadde jeg en fest som først bare var ment til vennenne mine. Plutselig var det flere tusen der. Nesten et nytt project-x eventyr. Haha, drømmen var så rar.
Senere på dagen mens Anh var på skolen dro jeg til Sverige fordi jeg måtte kjøpe noen ting. Jeg dro på shopping og pappa dro på såpeshopping? Når jeg kom tilbake i bilen for å se hva han hadde kjøpt, så lå det kun en dusjsåpe i handleposen.

Meg: Har du kun kjøpt en såpe?
Pappa: Den var på salg for 5 kr stk.
Meg: Det var ulikt deg og kun kjøpe èn når det var så billig.
Pappa: Jeg kjøpte 120 stk, men de ligger i bagasjerommet.

Jepp, der har dere pappa. Han kjøper nesten alt de har på lager når det er noe som er på salg og er latterlig billig. Det var litt kjedelig å shoppe alene. Hadde vært mye mer gøy om Anh hadde blitt med, men hun hadde skole. 

Se så lite folk som var der! Syns det er så digg når det er få folk på kjøpesenter. Mindre kø, haha.


Sjokolade lyxshake som er standar bestilling når jeg og Anh er på Nordby.

Litt shopping!


Etter jeg hadde vært i Sverige dro jeg rett på middag hos Mimi. Der møtte jeg også Anh. På bildet ser dere verdens mest skumleste og sinteste katt. Jeg tuller ikke. Han kan plutselig bare gå rett bort til deg uventet å angripe deg. Jeg og Anh holder oss på trygg avstand fra denne katten, som heter Nun.

Jeg og Anh hadde en del girl talk og ta igjen. Åh, så gøy vi har det! På bildet spiller vi kort med Mimi.

Vi fikk også høre noen triste nyheter av Mimi. Mannen til bestevenninna hennes døde for ikke så lenge siden av kreft. Kondolerer så masse. Jeg kan aldri huske og ha sett han, men jeg vet han var i dåpen min. Hvorfor skriver jeg det her på bloggen? Jo, fordi når Lise (bestevenninna til Mimi) ryddet skuffene hans, så fant hun noen bilder. Bilder fra min blogg. Bilder av meg og min eksvenninne (haha) som jeg ikke har hatt kontakt med på over ett år. Jeg har blogget noen år, så jeg har et stort arkiv. På ungdomsskolen syns vi det var så gøy og ha photoshoot i friminuttene og deretter poste bildene på bloggene våre. Disse bildene lå da i skuffen hans. Jeg lurer så på hvorfor han hadde printet ut de bildene, men det får jeg nok aldri vite.  
I morgen drar jeg til Tyskland... igjen, hehe. Jeg har hatt morgendagens antrekk klart i hodet. Det skulle bestå av snekkerbukse, basic singlett og converse sko. Snekkerbukse har jeg ikke, men det skulle jeg kjøpe i Sverige. I prøverommet fant jeg fort ut at..... snekkerbukse IKKE passet på meg! Hahahha... det var helt forferdelig. Jeg syns det er så kult på andre. Åh, jeg vil kle det jeg også. Haha. Jeg fant en annen bukse. Ikke snekkerbukse, men den har bukseseler som jeg syns er så kult! Her har dere dagens innkjøp: 


Hvem gjør dette midt på natta?

En skypesamtale mellom meg og Ingus klokken 01 på natten:

Caro: Det var så gøy når vi var på cruise til Kiel!
Ingus: Ja, vi bør gjøre det igjen!
20 minutter senere...
Caro: Du? Jeg har bestilt billetter til oss!  

Jeg syns det er så rart å tenke på for knapt en måned siden møtte jeg Ingus på båten. Jeg møtte også mange andre herlige folk! Dere kan se en hel bildedryss fra turen min til Kiel HER og video HER. Dere husker kanskje Natalie som jeg møtte? Hun er med på mange av bildene og store deler av videoen. Jeg vil takke henne masse for og ha gitt meg disse to gratisbillettene! Vi fikk vennetilbud som er gratistur. I morgen må jeg ringe til Color Line for og fikse en del. Blæh, de har så overdrevende strenge regler... Men dette skal bli en knallfin tur! Vi seiler fra land 4.mars. Nå gikk det opp for meg at det kun er en uke og en dag til. Det visste jeg helt ærlig ikke før jeg skrev det akkurat nå. Haha, ja, det begynner å bli litt sent på kvelden merkes det! 
 

Forrige gang dro vi med Color Line Fantasy, men nå drar vi med Color Line Magic. Ingus har vært på begge båtene og syns Color Magic er bedre. Da stoler jeg på han!:)

Jeg har tidligere nevnt på bloggen at problemet jeg har er at jeg blir så fort glad i folk. Jeg har blitt veldig glad i Ingus. Vi har det så gøy med å gå rundt på gaten, leie hender og titte på fine gutter sammen. Haha! Åh, forrige uke var vi på et kjøpesenter. Jeg så en kjekk gutt som prøvde å selge omega 3 til folk. Plutselig ropte Ingus høy: - HUN LIKER DEG!! Det skal ikke mye til for å få meg flau, så jeg hadde bare lyst til å trekke opp genseren og dekke til ansiktet. Jeg tok en liten hevn senere med å si: - HAN LIKER RUMPA DI! Da, da skal jeg love dere at Ingus ble flau. Haha. Det endte opp med at vi faktisk sto og snakket med denne kjekke fyren da. Han spurte til og med etter mobilnummeret, adresse og mailen til Ingus!....... men alt var i en sammenheng med Omega 3. Haha. 

Hvem er det som plutselig helt tilfeldig bestiller cruisebilletter midt på natten? JO DET ER MEG:)


Mitt største problem..

... er at jeg blir så fort glad i folk!

Jeg er en person som blir så fort glad i folk! Mennesker er så fine og det er så mange snille sjeler der ute. Jeg ser både en positiv og negativ side der. Jeg har møtt masse nye mennesker på turen jeg var på og jeg ble så glad i dem. Noen av dem bor i Norge, så det skal ikke være noe problem å møtes igjen. Grunnen til at dette er mitt største problem er at jeg hater å si hade når jeg vet at jeg aldri kommer til å se dem igjen, eller at det blir lenge til neste gang. Er litt svak på det området, men for all del det er så koselig ♥

Husker dere jenta jeg så på bussterminalen som jeg skrev om i forrige innlegg HER. Vel... hun var bare helt fantastisk! Hun liker å pynte seg, bruke ekstra sminke, lange øyevipper, kle seg i korte kjoler og i tillegg provosere litt. Dette ser jeg ingenting galt med! Folk som dømmer etter første øyekast kan se en helt annen person enn det hun egentlig er. Vi var så like på mange måter, og den jenta har virkelig personlighet. Hun var så hyggelig og brydde seg virkelig om det som foregikk rundt henne. Hun heter Natalie og i en så ung alder som 24 har hun også sitt eget lille firma i Valdres. Nå må jeg virkelig ta meg en tur til Valdres. Hihi! Etter at Natalie fortalte meg en sjokkerende historie fikk jeg så utrolig mye respekt for henne. Jeg tror vi er sjelevenner fordi vi var så utrolig like!  

Kjæresten hennes, Roger var så herlig og trønder! Jeg skal fortelle dere det samme som jeg sa til han: - 90% av gutter der ute er drittsekker, mens 10% av dem er ordentlig, og du er en av de ti prosentene. Skal si han både ble glad og rørt for å høre det. Han var virkelig spesiell. Han forsto ting som mange andre gutter aldri kommer til å skjønne. Roger var en ordentlig snill gutt som jeg er glad jeg møtte. De to turtelduene passer veldig godt sammen ♥

Marcell og Felix. Tyskerne mine♥ De var på en klassetur i Norge i 9 dager og sto på ski. Skal si det var litt av en klassetur, tur til Norge og deretter cruise tilbake! Når jeg var på klassetur med min klasse dro vi bare til Sarpsborg. Haha, som jeg ikke er der ofte nok. Marcell til venstre var han som ga meg sjokolade som jeg også skrev om i forrige blogginnlegg. Han var så sjarmerende, så jeg vedder rumpa mi på at det er mange jenter som sikler etter han! Han er også fotballspiller, så all tiden hans går til fotball. Var veldig fint å bli kjent med han. Når vi skulle si hade fikk jeg en stooor bamseklem i Kiel og ingen av oss ville slippe taket. Haha, han var virkelig en søt en!  

Ingus, du Ingus. Denne fyren smeltet bare rett inn i hjertet mitt. Wow, det hørtes bare teit og klisjé ut. Dere aner ikke hvor fantastisk han var! Den fineste og morsomste homofile gutten jeg har møtt! Vi var veldig mye sammen og jeg ble så glad i han! Han fikk meg og alle rundt seg til å le hele tiden. Vet dere hva? Jeg kan ikke beskrive han med ord. Han var langt ifra sjenert og var ikke redd for at folk skulle høre hva han hadde å si. Vi gikk rundt i Kiel, Oslo og ombord på båten, leide hverandre i hendene og kikket på gutter. Hihih. MEN, viss det var noen som var frekk mot han, kalte han "homofil" på en frekk måte. Åhh, DA, DA ble jeg pissed og knyttneven kom frem. Folk som har noe i mot homofile folk og i tillegg er frekk i kjeften om det, blir jeg så forbanna sint på. Åhh, da KOKER det inni meg og jeg blir helt fly forbanna sint. Det er jeg heller ikke redd for å vise frem.  

Ingus reiste sammen med Anton. Anton var virkelig så koselig og snill. Ingus er forresten singel, noen som er interesserte? Hihi. 

Fine guttene. Forresten sjekk kinnbeina til Ingus! Det er helt sykt og det er helt naturlig og ingen sminke! Jeg er så missunelig og ga han komplimenter om det hele tiden. Selv har jeg null kinnbein som er synlig. Det var en periode jeg prøvde å sminke det på meg, men det var jeg helt elendig til og det så ut som jeg gikk rundt med en stor, brun og rund flekk. Til slutt bare ga jeg opp hele greia og droppet det hele. Får bare leve med bollekinn om ikke plastisk kirurgi blir et alternativ. Haha. 

Jeg og Natalie elsker skyhøye pumps og vi har til og med samme størrelse. Vi ble begge enige om at vi hadde vært perfekte som søsken! 

Når vi kom til Tyskland så var det første jeg, Ingus og Anton gjorde var å finne noe å spise. Jeg hadde skikkelig lyst på hamburger, da mener jeg ordentlig hamburger. Ikke noe Mc Donalds eller Burgerking. Det fant vi ikke, så vi spurte damen bak informasjonsdisken.

Meg: Is it a place here where I can buy burgers?
Damen: Yes, Mc Donalds.
Meg: No...
Damen: Burgerki....
Meg: NO!
Damen: Hahhahah!  

Vi endte opp med noe annet godt å spise som var kylling, ris og masse annet. Det var litt jeg ikke likte, men det bare la jeg på Ingus sin tallerken. Haha. Det er så irriterende når folk ikke spiser opp maten sin. Jeg har jobbet/ jobber både på café og restaurant, og det er like irriterende hver gang...

Kvelden før hadde vi det kjempe morsomt alle sammen på nattklubben. Jeg tar forresten aldri med meg telefon/ kamera når jeg skal ut på slike steder fordi jeg er alt for redd for å miste det. Jeg er ikke så bekymret for at det skal bli stjålet, men når alkohol kommer inn i bildet er det så lett å legge ting fra seg og glemme helt av det. Eller ødelegge det selv. Kanskje like greit og ikke ha bilder av det fordi ingen av oss hadde tatt oss bra ut på blits uansett. Hehe. Ingen av oss hadde spist eller drukket noe siden da, så det var virkelig godt å få noe mat i magen.   

Anton og Ingus ♥

Jeg har aldri vært på en så morsom shoppingtur noen gang enn med disse to gutta! Herlighet, magemusklene mine fikk virkelig trimmet så masse som jeg lo, haha. Vi så på undertøy, sko, klær og alt. Natalie og Roger ble ikke med til land fordi de brukte dagen på å sove! Jeg vurderte det samme sterkt selv siden formen min ikke var særlig bra. Jeg har aldri vært i Tyskland før, så jeg visste jeg kom til å angre om jeg ikke gikk til land.     

Det var ikke særlig mye jeg og Ingus spiste av måten vår så vi tok med resten "hjem", haha. Jeg fikk et inntrykk av at gutten ikke liker å ha særlig mye å bære på. 

Meg: Ingus hvor er maten din?
Ingus: Jeg orker ikke å bære det overalt, så jeg la det under bordet foreløpig.  

Hahaha, som jeg lo! Jeg hadde med veske, så vi fikk ordnet det lille problemet. Når vi skulle kjøpe noe yougert greier skulle vi sitte 10 m fra kassen og da sette han fra seg alle tingene han hadde kjøpt der. Dette gjorde han mens vi sto et stykke unna. Jeg som er så paranoid for at noen skal stjele tingene måtte kjefte litt på han. 

Ingus ser på barnetv på skobuttiken. Åhh, her var vi trøtte og slitne. 

Fascinert over blinkesko. 

Så dette er den tyske himmelen alle snakker om? 

Åhh, ser det ikke godt ut? Det er yougert med noen ting oppi. Det........ smakte helt forferdelig. Vi måtte kaste det. Vi snakket med damen bak disken og hun var så hyggelig og snill. Siden hun var så snill måtte vi kaste det i skjul så hun ikke så det, haha. 

Når vi kom til båten igjen ble jeg med til lugaren deres for å hjelpe til med kveldens outfit. Vi var alle så trøtte at vi la oss ned for å sove noen timer før det var opp igjen til kveldens festligheter. 

Ingus ♥

Her har vi Thomas. Åhh, jeg husker jeg fikk panikk den første kvelden. Vi hadde vorspiel i lugaren til Natalie og Roger. Da hadde jeg med meg vesken min med mobil, kamera, pass, lommebok/ penger og viktigst av alt billetten/ nøkkelen. Vi skulle på nattklubben den kvelden og som sagt har jeg aldri med meg så viktige ting når jeg skal på slike feststeder. Jeg la igjen vesken min på lugaren deres. Før vi dro opp til nattklubben satt vi en liten stund på puben. Natalie og Roger skulle bare opp på lugaren. Det var så fulle begge to at de aldri kom tilbake, men det tenkte jeg ikke særlig over der og da. Når kvelden var ferdig sto jeg fast. Jeg kunne ikke komme inn på mitt eget rom fordi jeg hadde ikke nøkkel. Jeg husket heller ikke hva som var nummeret på lugaren til Natalie! Jeg husket det var dekk 10 og det var et fire-tall på skiltet. Jeg burde egentlig husket det fordi Natalie ga meg billetten sin tidligere den kvelden så jeg kunne gå ut og inn.
Snille Thomas som jeg ble kjent med tidligere hjalp meg. Vi dro til dekk ti i håp om å finne rommet deres, men det var som å lete etter nålen i høystakken. Det er nesten 3000 rom på båten, og det er flere enn ett rom på dekk ti som har et fire-tall på seg. Jeg har ingen anelse om hvorfor vi (jeg) gjorde det, men vi begynte å banke på dørene til de med fire-tall. Det var midt på natten, og det var ikke noe særlig pent gjort av meg. Uff! Men det tok ikke lang tid før jeg skjønte det selv, heldigvis!
Vi dro deretter ned til resepsjonen hvor jeg møtte en jente med akkurat samme navn som meg, Carolyn! Det har aldri skjedd før. Hun husket meg for jeg hadde tydeligvis snakket med henne tidligere den kvelden, men akkurat den delen er blank. Heldigvis ordnet hun så jeg fikk nummeret til lugaren til Natalie og alt ordnet seg. Fem minutter senere kom jeg tilbake for å gi vesken min til Carolyn. Hahaha, nå som problemet var løst var det bare å feste videre, men jeg måtte legge vesken et sted hvor jeg kunne hente den igjen uten problemer. Haha! Takk for hjelpen Thomas.   

Her har vi fine Ariana! Dronningen av dansegulvet. Når hun fikk høre om veskeproblemet mitt ble jeg ønsket velkommen til å overnatte på deres rom. Åh, det var koselig å få så mange invitasjoner siden de ble bekymret for at jeg ikke skulle ha noe sted å sove. 

Fine mennesker! Ved siden av Ingus sitter Jennifer som har bursdag i dag, så gratulerer til henne:)


Color Line Fantasy Cruise, Oslo-Kiel

Heihei! De to siste dagene har bare vært helt f-a-n-t-a-s-t-i-s-k-e! Jeg har ikke ord! Desidert de beste to dagene i 2014 så langt. Lite søvn, men det har ikke vært så viktig. Det er så merkelig når man møter nye (spesielle) mennesker og det føles ut som man har kjent hverandre i flere år! I dette innlegget tenkte jeg å vise dere mest av båten, men jeg har bilder av de fleste utrolig kule folka jeg har møtt. Jeg har møtt så mange nye mennesker, men jeg er så dårlig på navn. Spesielt om det ikke er Norske navn. Får litt dårlig samvittighet på grunn av det, men det er ingenting vondt ment iallefall :-)

Tirsdagen startet med å stå opp veldig tidlig siden jeg og pappa tok bussen klokka 10 på morgen inn til Oslo. Var veldig trøtt! 

På bussturen inn til Oslo skypet jeg meg kameraten min, Simen. Det er alt for lenge siden vi har snakket sammen! Jeg satt og koset meg med en pose godteri og han satt på skolen. Jeg tror han hadde det veldig vondt der og da. Haha! Når vi hadde kommet til bussterminalen og ventet på bussen som skulle til båten, så jeg en jente om skilte seg ut. Hun hadde extensions, lange øyevipper, litt ekstra sminke, fint kledd og skyhøye pumps (like som jeg hadde med meg i kofferten, hihi). Da tenkte jeg at vi hadde en del til felles. Det skulle bare mangle om vi ikke ble kjent med hverandre, haha!  

Vi gikk inn på båten klokka 14 og da gikk jeg og pappa rett til bufén. Det var faktisk den eneste gangen jeg så pappa ordentlig på båten. Vi hadde samme lugar, men der bare sov jeg og ordnet meg på morgen.  

Det var så masse mat der at jeg ikke ante hva jeg skulle ta! Ble iallefall lasagne, kylling og pasta. Åh, det var deilig. Pappa spiser egentlig bare kjøtt.

Vi hadde 4-stjerners lugar. Kunne gjerne tenke meg 5 fordi da hadde jeg fått internett på rommet. Haha! Likte veldig godt det store vinduet iallefall.

Etter jeg hadde spist gikk jeg rundt for å ta bilder til bloggen. Når jeg sto i heisen og konsentrerte meg om kameraet fikk jeg ikke med meg at heisen hadde åpnet seg. Da møtte jeg en tysk gutt som gikk med noen kamerater. Det var noe med han som var så sjarmerende og han smilte hele tiden! Han var også veldig koselig (og kjekk). Vi ble snakkende en god stund, men jeg måtte videre. Jeg møtte han litt senere og da ga han meg sjokolade! Ikke hvilken som helst sjokolade, men favoritten min, bueno sjokolade! Åh, da har du vunnet hjertet mitt. Haha, ja, det skal ikke så mye til for å få meg glad! Marcell var navnet hans og jeg har så klart bilde av han som dere skal få se senere. 

Det her er inngangen til en av restaurantene som er på cruiset. Jeg fikk en veldig "Titanic-følelse". 

Jeg har aldri vært på en så fin båt før, og jeg trodde ikke at det skulle være så fint som det var på bildene på hjemmesiden!

Mens jeg gikk rundt og knipset disse bildene til bloggen, så møtte jeg også en gjeng fra Marokko. Jeg ble sittende en stund å snakke med dem. Vi gikk på casino sammen, men det har aldri vært min greie. Jeg skjønner ingenting av de spillmaskinene. Jeg kan ikke en gang å spille poker.... eller sjakk, men det er vel ikke helt relatert. Haha. Vi kjøpte en kortstokk og en kaffekopp hver. Jeg spurte hva de ville spille, men da satt alle som et spørsmålstegn. Det viste seg at de aldri har spilt kort før. Jeg prøvde å lære dem reglene i vri åtter. De skjønte ingenting, og jeg forklarte på den beste måten jeg kunne. Haha. Jeg hadde glemt at jeg først måtte lære dem selve kortene. Altså hva som er ruter, hjerter spar og kløver. Etter hvert kom det seg og de ble flinke!    Nattklubben var så sykt gøy! Det er midt i en ukedag, så det sier seg selv at det ikke er fult hus. Jeg og en gjeng startet vårt eget og plutselig var det mange andre der også. Det ble litt mye å drikke, men vi alle hadde det så sykt gøy! Bartenderen var veldig snill. Om jeg ikke likte det han ga meg, så ville han lage noe nytt. En jente jeg ble kjent med som heter Ariana eide virkelig dansegulvet. Jeg var desidert ikke favoritten hos securitas-vaktene. Det skal være helt sikkert. Haha!  

Er dette virkelig en båt? Det ser heller ut som en handlegate. Jeg skjønner fortsatt ikke hvordan alt kan få plass. Jeg og de andre kalte det for "gaten" og når vi skulle til lugaren sa vi "vi skal til hotellet ved gaten". Haha. 

Disse to var utrolig flinke til å synge. Jeg tror det var på starten av kvelden de sang "I've had the time of my life" på bruen over gaten.

Jeg har mye mer å dele med dere! Båten hadde så mye å by på, så jeg fikk ikke en gang vært på alt. Blant annet var det to viktige ting jeg ikke var på, spillehallen og der de selger burgere. Husker ikke helt hva det heter, men det var stadig nye mennesker jeg møtte og det var alltid noe å snakke om. Tiden.... tiden går alltid for fort når man har det gøy! 


Skal til Tyskland!

Hei dere! Nå driver jeg og pakker kofferten mens jeg prøver å få med meg Norske Talenter som går på TVn. Eller dvs: kaster alt jeg troor jeg kommer til å bruke på gulvet. Det er min pakkemetode. Jeg kaster alt av klær, sko, ting osv midt på gulvet også plukker jeg ut det jeg tror jeg kommer til å bruke. I morgen og søndag skal jeg jobbe. Når jeg er ferdig på jobb på søndag tar jeg bussen klokken 03 på natta til Oslo og tog videre til Sarpsborg. Jeg skal tilbringe mandagen min i Sarpsborg med Anh. Vi har noe veldig viktig å gjøre som jeg grugleder meg til. Tirsdag skal jeg på Kielfergen! Det gleder jeg meg masse til! Jeg drar sammen med pappa. Gleder meg mest til å bli kjent med nye folk! Man blir jo alltid så fort kjent med nye mennesker på slike turer. Jeg og pappa har veldig lite til felles, så det blir nok som vanlig at vi går hver vår vei. Han gjør det han liker, og jeg gjør det jeg liker. Jeg har så lyst til å spille golf! Det har jeg aldri gjort. Jeg skal iallefall spise masse godt. Det er jo fult av restauranter og cafér der, perfekt for meg! Er veldig spent på hvordan nattklubben kommer til å være. Det er jo 20 års grense, men regner jeg kommer inn, når jeg kom inn da jeg var 14! Haha.

Når jeg ser disse bildene tenker jeg hvordan alt dette får plass på én båt?     


Before I die...

Hei dere! Klokken er syv på morningen og jeg skal snart dra hjem til Gudbrandsdalen. Jeg har under en time på å pakke, dusje, spise og blogge. Alt går så tregt når jeg kun har fått tre timer søvn! Skulle gjerne vært her lengre, men jeg har jobb i morgen. Det gjør ingenting. Jeg skal til Tyskland i slutten av måneden, da kan jeg like så godt ta turen hit også! Bra det ikke blir alt for lenge til. Forresten jeg fikk skikkelig lyst på sushi, så er det noen som vet hvor nærmeste sushi sjappe ved Oslo S er? 

Jeg gikk forbi noe jeg syns var skikkelig kult i gågata her i Sarpsborg. Det var en diger tavle hvor folk har skrevet hva de vil gjøre før de dør! Selv har jeg en slik liste, to faktisk! En som er litt surrealistisk og en som jeg ikke har delt med noen. Jeg elsker å høre hva folk vil gjøre før de dør. Det syns jeg er så spennende. Noe jeg jeg blir skikkelig skuffa over når jeg spør noen om hva de vil gjøre før de dør er å høre svaret "Jeg vet ikke". HALLO?!!


Harrytur til Charlottenberg

Hei dere! Nå har jeg kommet hjem fra Sverige. Kvelden før jeg skulle dra fikk jeg et uforventet nattbesøk som tidligere blogget. Det ble null timer søvn på meg, men en halvtime før jeg skulle dra klarte jeg å sovne! Er det mulig. Gjengen jeg skulle dra sammen med ringte og lurte på hvor det ble av meg. Da stresset jeg som bare det med og ordne meg og komme meg avgårde. Samtidig som jeg var sykt morgengretten. Hater virkelig at noen skal vente på meg. Spesielt når det er mange! 

Jeg kom meg på bussen til slutt. Det var fint å se nye folk. Jeg var bare så sykt trøtt at jeg sov nesten hele turen. Mens de andre snakket, hørte på musikk og hadde quiz, klarte ikke jeg en gang å holde øynene oppe! Neste gang skal jeg være helt uthvilt når jeg skal på tur. 

Vi hadde syyykt mange "røykepauser" som de kaller det. Det var veldig mange også. Bekymrer meg litt at de røyker så masse egentlig. 

Jeg viste egentlig ingenting om turen vi skulle på siden jeg ikke har fått programmet. Det eneste jeg visste var at vi skulle overnatte på en campingplass. Da var jeg forberedt på små skoeske-hytter og utedo.

Vi dro deretter til kjøpesenteret på Charlottenberg. Der gikk jeg og handlet alene. Loner. Haha. Det er ikke alle som er så interesserte i samme butikker som meg av de som reiste. Jeg kjøpte en bursdagsgave til Aebykier. Til meg selv kjøpte jeg noen plagg og eple cider. Ellers kjøpte jeg masse mat til dem hjemme og mat til dyra. 
Etter vi var ferdig på kjøpesenteret dro vi å spiste julemat. Åhhh, det var så godt. Årets første julemat. 

Hei Linn, du er linselus! Hihi, søt!

Små skoeske-hytter og utedo trengte jeg ikke å tenke på mer. Vi hadde mye større plass med alt vi trengte! På bildet under er rommet til Karoline som kun var én på det rommet. Mitt rom var faktisk enda større!

Vi skulle egentlig se på Åndenes Makt sammen, men det er så typisk at de ikke hadde TV Norge kanalen. Jaja. Vi spilte Googenheimen, lo og hadde det skikkelig koselig istedenfor.

Jeg trodde rommet mitt var stort..... helt til jeg så Svanhild og Tove sitt. Jeg kalte de for president suite! Haha

Svanhild og Harper (Linn). Jeg kaller henne for Harper fordi hun minner meg om hun fra serien til Selena Gomez. Hahha, kanskje ikke så mye på bilder, men i virkeligheten. 

Det var så kaldt der at vi alle satt med jakke og sko. Vi klarte å gjøre noe feil med varmepumpen, haha. Men vi fikk fikset det. Svanhild har forresten blogg som dere kan finne HER.

På kvelden satt vi alle og snakket, hadde quiz og spiste godt. 

Her har vi en Ghost Whisperer fan!! Harper var også GW fan. Jeg var helt i ekstase. Jeg og Harper snakket masse om det og levde oss skikkelig inn. Hun kan replikkene hun også, haha. Harper var også sykt stor Harry Potter fan. Hun kan alt og enda litt til! Liker filmsmaken hennes.

Dagen etterpå handlet vi enda mer mat. Hjemreisen var skikkelig koselig. Vi spilte julemusikk og spilte googenheimen i bussen. Helt til....

Jeg skjønner ikke at det er mulig. Når vi satt på bussen på tur hjem, slo det meg plutselig at jeg glemte iPhone laderen min. Jaja, jeg får kjøpe en ny tenkte jeg. Plutselig bare: ÆÆÆÆÆÆ!!!!! Akkurat da hadde jeg trynet til Kevin fra Alene Hjemme når han hyler. Jeg hadde klart å glemt MACEN min! Hvordan kunne jeg klare å glemme den?!?! Jeg fikk helt panikk. Vi dro helt tilbake for å hente den. Jeg satt med så dårlig samvitighet for at vi måtte snu for min skyld. Jaja! Jeg er så glad for at jeg har macen min iallefall. 

Vi spilte også et annet spill som jeg ikke husker hva heter. Det var noe Harper lærte oss. Det var sykt gøy, og som vi lo. Du skulle ha en lapp i panna som alle kunne se, men ikke du. På den lappen hadde de andre skrevet noe (en plass, ting, person osv...). Du skulle stille spørsmål om hva/ hvem det kunne være. Det var kun lov med ja/ nei svar. Du kunne stille tre spørsmål, før det var noen andre sin tur. Jeg er dårlig til å forklare, men det var noe som det der! Vi stoppet også for å spise. Koselig tur!


Siste dag av høstferien

Det er søndag og allerede siste dag av høstferien! Det er merkelig hvor fort tiden går noen ganger. Som vanlig jobber pappa så og si hele tiden, så jeg har leiligheten stort sett for meg selv. Tingene mine bare flyter mer og mer utover gulvet. Jeg er snart ferdig med å pakke alle tingene mine ned i kofferten og jeg tar toget hjem til Gudbrandsdalen om litt over en time. Før jeg drar venter jeg nå på at Anh skal komme inn døren med brownies til meg. Yummi! 

Så mye rot.... og så lite tid!

Etter noen timer:

Nå har jeg nettopp sett den nyeste episoden av Top Model USA sesong 20! Det er den beste sesongen jeg har sett av Top Model noen gang! Det er med både gutter og jenter som gjør spenningen enda større. Når det kommer til Top Model liker jeg kun Tyra Banks sine sesonger. Liker ingen andre Top Model serier der ikke Tyra Banks leder showet. Likevel så følger jeg med på Norge og Britain/ Ireland. Haha.


For en fin dag!

For en utrolig fin dag jeg har hatt i dag! Jeg har vært sammen med Ingrid, Mariam og Aebykier. Fint vær og fine mennesker gjør meg så glad! Mariam har jeg ikke sett siden starten på 2013 så det var ekstra gøy å se henne! Det første jeg gjorde var å skremme livet av henne på Oslo S, haha, men så fikk hun en stor bjørneklem! Jeg har masse bilder å dele med dere. Nå skal jeg se på alle bildene vi har tatt i dag og redigere litt. Enn så lenge har dere tre bilder fra Frognerparken i dag.Meg og søskenbarnet mitt, Aebykier. Vi er så glade i hverandre! ♥♥♥...... (..det var ironisk)


Tidlig start på dagen

Hei dere! I dag var jeg oppe så tidlig som klokken 6! Jeg og Aebykier tok tidligbussen inn til Oslo sammen. Hun skal på skolen senere i dag, og jeg drar videre til Sarpsborg. Nå i skrivende stund sitter jeg på bussen. Leo er så klart med! Han er med meg overalt. I helgen har jeg hengt med Aebykier og vi har gjort det vi pleier å gjøre -se film. Hehe. I går kom Veronica til Kvam, og da så vi Harry Potter sammen. Det var koselig. Synd at jeg og Aebykier dro dagen etter de kom til Kvam for å tilbringe ferien sin der. Men, men! 

Går for en naturlig look i dag! :-)


Et bilde av Leo som ble tatt for noen sekunder siden. Søtnosen koser seg på bussetet med alt skrotet mitt rundt seg, haha. Jeg har med to kameraer om noen skulle lure. Hva er vits? Er man blogger, så er man blogger. Hahah. 

Nå skal jeg straks ringe Ingrid og en annen venninne. I morgen skal vi møtes i Oslo. Det blir bare helt supert! En dag i Oslo med to supre jenter. Gleder meg masse! Bildet er fra en gang jeg fant henne helt alene på skolen. Haha, stakkar, se så alene hun ser ut! ♥Ett år siden

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 720p for å se i HD

Høstferien som var i fjor. Gangnam Style var nytt og man hørte den overalt!


beautiful places

Hei! I øyeblikket er jeg på skolen og skyper med Stephanie. Vi drømmer oss bort i vakre paradis. Vi har funnet steder vi vil dra til, og har planer om å finne oss en rik, snill og kjekk mann som skal sponse oss med reisene. Hahhaha. Sjekk ut dette:Lily Beach

The Aurora Borealis shines over Bear Lake, Alaska.

 Cherry trees near Kyoto, Japan

Glacier Cave, Alaska

Nootka Island, Vancouver Island, Canada

Lagos, Portugal

Bora Bora

Green Canyon in Cijulang

Colmar, France


A Desert Oasis in Libya

Ayana Resort, Bali

Monuriki Islands, Mamanucas, Fiji

Saint Arnaud, New Zealand

Hvilken av disse stedene vil DU dra til?

 


vår tur til og ha vinterferie

For mange er vinterferien snart over.... men for meg har den akkurat startet! Wihu. Jeg har egentlig ikke planlagt noe spesielt, men jeg tar det som det kommer. Torsdag overnattet Mariam hos meg. Hun har fått meg til å se Pretty Little Liars. Har alltid hatt lyst til å se den serien, men har alltid utsatt det. Nå er jeg snart ferdig med første sesong allerede!

Når jeg og Mariam er sammen, så hamstrer vi alltid inn godteri 

Peneste bildet som ble tatt av oss, hehe.

Fredag (i går) var jeg og venninna mi, Ida på bruktbutikken og fant gamle, fine skatter! Utrolig hvor mye fint og billig man kan finne. Det eneste som gjelder er at du må bruke det riktig selvfølgelig. Når klokka hadde blitt tolv på natten kom jeg plutselig på at jeg kunne lage sjokoladekakerøre. Jeg kjøper ofte sånn browniespakke, men jeg spiser som regel bare røren! Det er så godt. Jeg kom på at en kamerat av meg hadde bursdag, så da kunne jeg ta meg bryet å bake kake til han. Kjempe koselig å se hvor glad han ble for at jeg surpriset han med kake og vin midt på natten 
Har dere hatt en fin ferie, og til dere som har ferie nå -har dere noen spesielle planer?


reisen til valpen

Dagen startet med at jeg våknet opp i Kroer (Ås). Jeg rakk ikke stort mer enn å slenge på meg noen filler og pusse tenna før det var å sette seg i bilen med Bjørn!  Kursen var selvfølgelig til Fredrikstad siden vi skulle hente valpen min!    Første stopp var Mosseporten siden vi måtte fylle magene våre og kjøpe mye dilldall på dyrebutikken.

Søte, greie, snille onkel Bjørn! Han er alltid så gavmild. Han sponset meg mye av dilldallet vi kjøpte!

McDonald's (Norge) har ikke akkurat den beste burgeren, hehhe, men litt god.

Vi slet litt med å finne frem i starten, men det gikk så bra! Eierne var kjempe hyggelige og ville gjøre dette så profesjonelt som mulig. Det er bra! Mens vi drakk kaffe gikk vi gjennom det meste og så klart det viktigste. Penn og papir var på plass, så alt ble notert! Jeg signerte, og nå står det svart på hvitt at jeg er eieren! 

Hunden heter egentlig Odin Majestic. Kommer ikke til å skje at det blir navnet hans, haha! Jeg fikk lov til å endre navnet hans til Leo! 

Vakreste lille skapningen!

På tur hjem stoppet vi innom en kafê på Gran og drakk kaffe og spiste wienerbrød. Som tidligere skrevet liker jeg ikke kaffe :((

Velkommen i familien, Leo! 

Leo var selvfølgelig med inn.


Vi måtte også på CC kjøpesenter en tur fordi vi måtte innom dyrebutikken (igjen). Leo ble med inn siden jeg ikke hadde hjerte til å forlate han i bilen. Jeg hørte fult av småjenter bak meg som sa han var så søt og blablablaa. Jeg sa det til onkelen min, og han sa de sikkert snakket om han. Haha. En hjerteløs, kald, kjerring måtte selvfølgelig kjefte på meg for og ha med Leo inn. Greit, greit, regler er regler, men man trenger ikke å være så frekk. Hehe!

Vi måtte også en liten tur på Lillehammer for å hente mamma. Jeg har hørt man skal være veldig skeptisk når det kommer til Yorkshire Terrier og barn. Det var ingen problem når det kom til Leo og Rosita (5 år). Leo løpte etter Rosita og de lekte sammen og hadde det gøy. Jeg har lært Rosita siden hun var liten (mindre enn nå) hvordan man skal behandle dyr. Mange barn kan være veldig hardhendte med små valper, men Rosita behandler dem som gull!


Det er snart valentines day, men hva skal man med kjæreste når man har en valp?

Nå er vi hjemme og sier natta. Jeg skal opp tidlig på festival i morgen. God natt 

Jeg skal ta ordentlige bilder av Leo når jeg får tid. Da skal jeg skrive mer om han også! 


feriemodus

Hei! Nå er jeg fullt i feriemodus! Jeg legger meg til å sove når klokka er 5-6 på morgen, og står opp rundt 16 på ettermiddagen. Dette må jeg vel endre på snart. I går var jeg på en 3.dagsfest eller hva det var. Har savnet vennene mine, og fest er så og si nesten den eneste plassen jeg kan se de samlet. Tenkte jeg skulle satse på å være flink blogger i dag. Ta outfits bilder som visst nok dere liker, og hele pakka. Dessverre var jeg så sliten at det ble joggebukse og rufsete hår. Venninna mi, Borghild kom på besøk og vi hadde det kjempe gøy som alltid. Men som trøst for å være en lat blogger, har jeg ikke bedre å by på enn fire arkivbilder:

Genseren er fra NewYorker.

I dag har jeg og Borghild sett julefilm og koset oss med sjokolade. Vi sang også karaoke som vi alltid gjør. Stefaren min fikk vondt i hodet og sa vi sang surt. Han tryglet oss om å finne på noe annet, haha! Senere kom Aebykier og Frøydis på besøk til oss! Da gikk vi ut for å ake. Vi hadde konkurranse (som vanlig) om hvem som kjørte lengst og fortest. Jeg og Borghild var på lag, og jeg tror nok hele gjengen er dårlige tapere. Haha!

Aebykier er den som er den flinkeste av oss.

Her er noen klipp hvor Aebykier synger 

Det har nok blitt noen kilo ekstra  i ferien pga den utrolige gode julematen. Sykt verdt det! 

Byjenta vår, Frøydis har kommet tilbake i bygda for noen dager! Vårt lille (skumle) cookie monster 


Jeg, Borghild, Frøydis og Aebykier spilte kortspillet Games. Det er slik at man skal være på lag, og Borghild ville ikke være på lag med meg fordi jeg hadde aldri spilt det før og var sikkert dårlig. Haha, men jeg ble på lag med Frøydis. Gjett hva? Vi vant! Som sagt, er vi alle dårlige tapere så det endte med at vi kastet alle korta på hverandre. Til slutt ble det nok 52 plukk opp.


Nå er jeg sykt trøtt og vil egentlig bare legge meg. Fikk litt dårlig samvtighet for og ikke ha blogget i dag. Når jeg leste de koselig kommentarene dere legger igjen på bloggen, bare måtte jeg oppdatere litt til dere 

God natt. Vi blogges! 


time to go home

Hallo alle blogglesere! Jeg har hatt en helt fantastisk helg sammen med Anh og Kvam. De to er virkelig noen retards, det må jeg si. Derfor digger jeg dem! Jeg sitter for øyeblikket på toget på tur til Oslo og hører på god musikk. Når jeg kommer hjem ved 21-22 tiden må jeg begynne med en framføring. Uff, jeg som har fått så lite søvn i helgen da. Jeg gleder meg virkelig til neste gang jeg skal til Særp. Da har vi planer om å dra på bowling! 

Søte Anh 

Jeg vet jeg er normal, det er ikke noe nytt. HAHA!!


Forresten jeg har ny koffert, haha!friday and saturday

Fredag:
Fredag var Jørund i Sarpsborg og besøkte meg og Anh som dere har sett i tidligere innlegg. Han kom på torsdag, men ble til Fredag. Vi startet fredagen tidlig, og da dro vi til Hafslundparken. Som sagt er det så utrolig vakkert der!

Velkommen til min normale vennegjeng, haha!

Etter det så dro vi til Fredrikstad. Vi tok logisk nok buss noe som egentlig ikke pleier å være et problem for meg. Bussen var stappfull av mennesker, dårlig luft, varmt og klamt! Jeg hadde ikke spist noe særlig, var svimmel og trøtt. Jeg ble så SYKT kvalm på bussen. Når jeg kom fram til Torvbyen i Fredrikstad var det første jeg gjorde gå til nærmeste do å spy. Ekkelt, men ja. Derfor så måtte vi sette oss ned en stund. Jeg må virkelig være kvalm når jeg takker nei til BigBite mat!

Men vi gikk ned til brygga siden Anh og Jørund ville ha kebab.


Jørund og Anh kjøpte kebab........


......... mens jeg kjøpte knekkebrød!! Måtte ha noe jeg ikke ble enda mer kvalm av

Søte!
Jørund og Anh, snålingene.

På kvelden fulgte vi Jørund på toget. Trist å si hadet ettersom vi ikke vet når vi får se hverandre igjen!

Lørdag:
I går tidlig ringte Anh og vekte meg, og sa hun kom snart. Da skulle vi møte Kvam i byen. Ja, han heter Kvam! Han har ikke vært på bloggen før, men det er en kamerat av Anh. Utrolig kul og grei fyr. Han har nettopp vært i Tyrkia, og da hadde han kjøpt med en liten gave til meg selv om jeg aldri har møtt han. Søtt gjort!

Se, så tåkete det var i går tidlig!

Ble en liten naturlig vri i går ettersom jeg ikke fikk tid til å ta på vipper, linser og extensions


Når jeg og Anh tok bussen fikk vi øye på denne reklamen. Vi holdt på å le oss ihjel. Hahha. Jørund skjønte ingenting.

Her er jeg, Kvam og Anh på taket på Storbyen.
Plutselig før jeg visste det satt jeg på toget på tur hjem. 6t gikk utrolig fort! Nå er jeg da hjemme i Bondeland, jeg mente Kvam.

Når jeg kom hjem hadde mamma kjøpt gave til meg. Følte meg som en liten unge! (Bildene under er uredigerte fordi PS ikke ville samarbeide med meg)

Et bilde fra togturen:


siste dagen av ottamartnan 2012

Hei! Jeg har noen bilder fra siste dagen av Ottamartnan som var søndag forige uke. Da var jeg der sammen med søskenbarnet mitt og tantene mine, men jeg og søskenbarnet mitt gikk mest sammen. 

Det er fortsatt uvandt å se søskebarnet mitt, Aebykier kjøre bil. Hun ser så voksen ut (noe hun ikke er...hahha)

Tantene mine og Aebykier til høyre.

Denne karusellen blir mindre og mindre for hvert år.... ellers så er det jeg som blir større. Haha   

Prøver capser. Caps er virkelig ikke min greie..

Ser dere finlandshetta til høyre? Jeg og søskenbarnet mitt planla å kjøpe en slik og gå på epleslang

Enda en caps Aebykier prøvde  


Bøtte med pomfri, yummi   

Jeg har jo fortalt dere prutehistorien om Angry Birds brusen. Når vi skulle kjøpe en slik lang lakrisstang som kostet 20kr, så måtte vi selvfølgelig prøve å prute ned til en billigere pris. Vi startet en konkurranse om hvem som klarte å prute ned mest. Jeg vant forresten, haha. Aebykier klarte å prute ned lakrisstanga til 15 kr, og jeg til 14 kr. Haha!

Hun er søskenbarnet mitt, men ser mer på henne som en søster  

ottamartnan 2012

Hallo! Først vil jeg bare ønske alle leserne mine en riktig god høstferie. I går møtte jeg Ragnhild og Karoline. Jeg har ikke sett dem siden sommerferien, og det begynner å bli en stund! Vi er jo ledere sammen på konfirmantleiren som er på Nordfjord. Skal si vi var glade for å se hverandre, herregud! Kan ikke vente til neste gang jeg ser dem. 

I går var vi på Ottamartnan sammen. Det var virkelig mye større enn i fjor. En gutt kom bort til meg og sa han leste bloggen min, og det er sjeldent at en gutt gjør det! Først gikk vi rundt og tittet litt. Det var så mye godteri og se. Dere husker diettveddemålet mitt? Det tapte jeg i går, jeg klarte ikke å holde meg!

Se på alle disse ringene! Det var så utrolig mange fine.


Skulle egentlig kjøpe den jeg har på ringfingeren, men jeg orket ikke fordi selgern var så sur..
Vi var på gatekjøkken og kjøpte en bøtte med pomfri. Plutselig fikk vi øye på Haribo godteri! Sier ikke mer enn at jeg brukte hundrevis av kroner der..

Karo og Ragnhild er så søte!   


YUMMI!!   
Ragnhild og vennene hennes  


Karo
Denne karusellen var sykt gøy! Elsket denne. Den ser liten ut, men den var egentlig ikke det. Sykt verdt 80 kr!

Spurte mange folk om de ville bli med og ta karusellen sammen med meg, men ingen ville. MEN Ole Anton ble med!  

Jeg bare elsker disse!

Jeg måtte selvfølgelig teste mine pruteskills. Disse to under bildet holdt på å le seg ihjel fordi jeg var så dårlig. De begynte å ''mobbe'' og tulle med meg. Åååh, de var ikke gøy. Jeg måtte betale full pris og!


Litt mer godteri....


Kjøpte enda mer godteri.


Vi møtte også Sivert! Han er også en av lederne på leiren. Har heller ikke sett han siden sommerferien, så jeg ble veldig glad for å se han!

Sivert kjørte til martnan med traktor, haha.
 

Senere på kvelden dukket han opp med babyen sin.

Hadde en utrolig koselig kveld. Kan hende at det blir litt dårlig oppdatering når det kommer til bloggen. Nettet hjemme er nede for tiden, så nå har jeg tatt turen helt ned til søskenbarnet mitt kunn for å oppdatere bloggen! Jeg skal forresten til martnan i morgen også, men det blir med familien  


godt og endelig være i byen!

Jeg kan ikke beskrive hvor godt det er å være i byen. Jeg kan faktisk SE mennesker ute, vanligvis så er jeg ikke vandt med det når jeg er i bygda (Kvam). I hele sommer har jeg vært hjemme på landet og sett på sauer... Neida, men jeg har jobbet, så jeg har ikke fått dratt noe sted. 

Dagen startet med at jeg tok toget tidlig fra Oslo til Sarpsborg. Når jeg kom frem, så var det inn med kofferten, pusse tenner og ut døren for å møte Anh og Tanja. Ble overlykkelig for å se Anh, og det er en stund siden jeg har sett Tanja ôg! Vi gikk rundt og tittet i butikker, så jeg har ''forberedt'' meg til shoppingturen i morgen. 

Hehhe, tenkte bare å si ifra til dere Beliebers som ikke vil bestille JB hettegenser på nett, så fins den i gågata i Sarpsborg.

Ikke nok med hettegenser, men joggebukse også. Anh nekta meg å kjøpe noe av det, haha, hun syns det var Harry.

Møtte også en utrolig koselig leser i byen. Hahha, i ettertid sa jeg til Anh at hun hadde verdens kuleste vest. Anh: Jeg håper det ikke var lange ermer på den. Caro: Selvfølgelig var det ikke det, det var jo en vest! Skal si vi brøt ut i latter. Joda, vi har litt dårlig humor  

Crazyyy    

x2!


Random XD XD

Noen som har tenkt over at gamle folk går ofte slik med hendene? Koselig par var de, snakket litt med dem. De ville ta bilde osv, syns det er så koselig når du bare snakker med noen helt random folk på gata.

Vi var også på kino. Kan bare ikke vente til Tina og Bettina The Movie kommer!    


Dagens flause: Når vi tar slike bilder, så bruker vi alltid selvutløser selvfølgelig. 
Caro: Anh, du må bøye deg litt lengre ned... nei opp...litt ned...opp...ned

Det hadde visst stått en mann i andre etasje og sett på oss hele tiden. Han brøt ut i latter! Vi ble så flaue at vi løp bort med en gang det forteste vi kunne. Hahha.  

Her har vi en liten photoshoot i hagen til pappa. Hahha    


''Anh, ser det dumt ut om jeg løfter opp blomsten?'' 
Vi blogges    


til byen

Hei! Nå skal jeg gå heeelt til Storbyen for å møte Anh! Hehhe, bor midt i sentrum da, så det er kun 4-500m for meg å gå til kjøpesenteret. Hahha. Nå blir hun sinna når hun ser jeg har blogget når jeg egentlig skulle vært der! Hadebra! Håper alle får en fin mandag!  

Hahha ^^


gårsdagens antrekk i frognerparken

I går dro jeg til Oslo! Der møtte jeg Frøydis, og overnattet der. Det var veldig koselig! Vi var i Frognerparken, også spiste vi middag hos søstra hennes, Nina. Har ikke sett henne på år, så det var veldig hyggelig. Jeg møtte også noen av vennene hennes, og vi var på kino. Nei, vi hadde det rett og slett kjempe gøy!  

Frøydis: genser: Carlings  -  shorts: Sisters  -  sko: DinSko

Meg: blazer og shorts: Gina T  -  body: BikBok  -  sko: Nelly.com


HAPPY!   


Hahhhaplans

Hei! Denne sommeren har jeg nesten bare jobbet. Så NÅ (fra og med i morgen) har jeg teknisk sett ferie. Da er det ikke mer jobbing på meg før skolestart. Da skal jeg vekk! Planer frem til skolestart:

 Lørdag: Jobbe   
 
 Søndag: Da hopper jeg på 12-toget til Oslo. Da skal jeg overnatte hos Frøydis siden hun bor der. Blir nok kino, dra ut       og spise og rett og slett kose oss! Har ikke planlagt så mye, men vi tar det når jeg kommer.      

 Mandag: 9-toget til Sarpsborg. Drar så til Fredrikstad med Anh, så drar vi videre til Sverige. Harrytur. Da skal jeg           kjøpe nytt objektiv!

 Tirsdag-Torsdag: Så langt har vi ikke kommet med planlegging, haha. Anh snakket noe på at hun skulle ta meg med     en plass, men fulgte ikke så godt med når hun snakket så mye og fort. Hahhha. Hun har også lovet å ta meg med på       kino! (Egentlig omvendt...)

 Fredag: Drar 10-11 tiden med tog til Ski. Da skal jeg møte Jørund! Han bor jo i Ski nå som sagt. Der blir jeg til natt, så     tar jeg nok det siste toget til Særp. 

 Lørdag: Ikke planlagt.

 Søndag: Da drar jeg hjem til bygda. Mandag er min første skoledag på vgs. Gruer meg litt, vil ha lengre ferie. Haha

Jeg pakket til og med ferdig forige uke fordi jeg gledet meg så! 5 dager borte, og 5 par sko 

                      Ting som bare må være i sminkemappen, eller sminkemappen           

Hva skal du gjøre resten av sommerferien?   (Jeg må nok pakke med pumps og kjole og.. vi blogges!)


siste bilder fra klasseturen

Det var veldig mye busskjøring. Bussturene var som regel morsomme! Vi satt øverst fremst og skrudde opp volumet og sang med! Det kan dere se i DENNE videoen. Det var gøy helt til vi fikk kjeft, da måtte jeg og to venner sitte helt fremst nederst. Det var ikke gøy, men vi fikk plassen vår tilbake. Hehe, det var en kjedelig straff... Høre på at lærerne ler av ingenting og snakker om ting som er uinteressant. 

Se så fint det er    

Her har vi pause på Nebbenes.


Ja, Lars er fortsatt en liten gutt. Kastet bort 20kr på en liten leke. Hahah, Lars er Lars    

Inga, Martine og Ingrid.

Tommel opp!   

Her er vi på Tusenfryd. Jeg og Borghild sto ved siden av SuperSplash og ble våt fra topp til tå. Vi ble kjempe kalde. Heldigvis var vår kjære bussjåfør i bussen 1 time før vi skulle dra. Av med våte klær og rett i onepiece'n.

Jeg og Malin kjøpte vårt første par med Jeffrey Campbell   

Elias. Her hadde vennene mine planlagt å gå ut å lage bråk midt på natta. De sto ute på plenen og danset, hehe 


Her er vi på Peppes i Lillestrøm. Siri, Elias og Oskar på bildet

Lars, meg, Torgeir og Inga
Ja... som jeg nevnte over her -Lars er Lars 
Slik var jeg som liten:


... Inga også! 
Hahahah. POSE IT!! 
Torgeir, meg og Inga

Nuss og puss til Torgeir 


''Ikke ta potetGULLET mitt''
Meg, Siri og Ragnhild


I tankene til Siri -Ja... ehhh.. ehhee.. weirdo


Ntaa.. cuteness 

frognerparken og stortinget

Siste dagen av turen var den ene gruppen i Frognerparken og den andre i Stortinget. Vi byttet selvfølgelig etter 2-3 timer, men gruppen min startet i Frognerparken og bare chilla. Da møtte jeg Frøydis. Vi hadde ikke lov til å forlate Frognerparken, men det gjorde jeg, Malin, Borghild og Frøydis. Vi gikk rundt i Bogstadveien og koset oss der. Tittet litt i butikker og kjøpte kake og is. Hehe, håper ingen lærere leser bloggen min, men det spiller egentlig ingen rolle siden vi er ferdige  

Søt muffinsbutikk i Bogstadveien!

Jeg vil ha Oreo cupcake!


BikBok


Frøydis og Borghild
Ragnhild i Frognerparken
Janne er gangster!


Fra venstre: Silje, Ragnhild, meg, Malin og Frøydis
Thea, Ingrid og Noor


Meg og Hanne utenfor Stortinget. Her fikk vi 20min fri i Karl Johan.


Kommer til å savne denne blide jenta her. Hun flytter til Lillehammer, buhu.. :(

 
Søte Hanne!  

Monki

Stortinget. Dette har dere sikkert sett på TV. 


Ååh, jeg hadde så lyst til å trykke på knappene! Haha  

Dette var utrolig kjedelig. Når vi satt på soffaen og dama pratet, pratet og pratet, så sovna jeg og datt av. Heldigvis tok Ingrid meg i mot. Haha. Hun bare -Carooo, hva driver du med?!

Malin og Sivert holder et lite foredrag.


Østen på vei til Peppes Pizza. Hahah, her så han litt sur ut.


bading i tunevannet

Hei! Wow, hva skjer med verden? Dette er mitt 3. innlegg i dag. Prøver å være en flnk blogger ut helgen, så dere ikke blir så sure når jeg tar meg en bloggpause hele neste uke. Da er jeg opå Nordfjord Eid og skal være konfirmantleder slik som i fjor. 

Når vi var på klassetur i Sarpsborg så overnattet vi på Stenbekk misjonssenter. De fleste klagde (jeg var en av dem) på at vi var plassert midt i skogen. Vi kommer fra bygda og kommer til et sted som er akkurat det samme vi dro fra. Norsk natur er fin den, ikke missforstå meg. Men vi fra bygda er så vandt med det, og vil heller være nærmere sentrum når vi først er på tur. Vi hadde Tunevannet rett ved siden av oss, og det var ikke noe å klage på. Når det i tillegg var fint vær, så var det helt toppers!  

Frida, meg og Malin.


Frida, meg og Malin.. igjen


.. og igjen


.... x4
Ingen som følger helt med, hheheh.
Malin og Borghild. Likte veldig godt dette bildet!
Lars :O
Borgar har visst blitt gravid

oskarsborg festning

Her kommer et dusinvis av bilder fra Oskarsborg festning. Først vil jeg bare si at jeg setter pris på dere som låner bildene mine oppgir kildene deres. Ellers må jeg begynne og ha høyreklikk-sperre og et initial i hjørnet. Det var virkelig fint på øya, og mye fint å se/ ta bilder av. Oskarsborg festning ligger i Drøbaksundet like nord for Drøbak. Møtte også noen fnisete lesere der, hehe, søte. Litt sånn random fact: fortet på Oskarsborg festning er over 350 år gammelt! 

Her venter vi på fergen. 


Martine, Inga Sofie, Thea og smilefjes Ingrid  Inga Sofie


Hilde og Noor


Fra venstre: Silje, Martine, Inga, meg, Mariam, Ingrid, Ragnhild og Thea  
Malin, meg, Inga og Martine
Jon-Ivar var fotografen vår. Så han bare måtte ta bilde av et fly, haha.
Jon-Ivar  


Vennene mine er vel normale?


Girls just wanna have fun!  
Meg og Borghild
Skoleantrekket mitt er fra BikBok


Malin vil tydligvis bli med på bildet!
Han her er heldig som får 4 ladies ved siden av seg  
Bare informerer om dere skal kjøpe mat på Oskarsborg festning så er det svindyrt!


Her er vi på tur tilbake. Bybesøk og shopping til Fredrikstad var neste på listen  


kulåsparken

Hei! Jeg har ikke fortalt om alt jeg gjorde i langhelgen da jeg var i Særp. Så da får jeg være flink blogger å blogge om det nå 

Når jeg skal til Sarpsborg tar jeg selvfølgelig buss. Det føles ut som en evighet hver gang, 6 timer! Denne gangen gikk det kjempe fort fordi jeg hadde noen å snakke med. En mann sette seg ved siden av meg og vi snakket hele veien til Gardermoen uten pauser, haha. Han er også lærer på skolen min, og det var kjempe koselig å snakke med han! Vi spiste også kake.

Jeg og Anh fant et skilt hvor det sto ''Boggis'' som vi syns var litt morsomt siden det er kallenavnet til venninna mi. Ok, egentlig stod det bare ''Boggi'', men så redigerte jeg på bokstaven s. Hahha.

Jeg og Anh gikk egentlig veldig mye rundt i sentrum, bare for å gå.


Vi var også i Kulåsparken! Det var en fin park. Kunne ønske vi også hadde en så fin park.Hahah, ser dere meg? x)
Man blir aldri for gammel!
Solnedgang. Solen er ikke redigert!


Her ser vi på Top Model og koser oss med jordbær 

Anh sovnet fordi hun syns Top Model er kjedelig! :O

Var også 50% på alle BikBok butikker i Norge, så måtte selvfølgelig kjøpe noe.


Tilfeldigvis noen som vil kjøpe svarte og brune Jeffrey Campbell sko til meg? 


McFlurry

Anh elsker virkelig McDonalds burgere. Jeg derimot.. hater dem. Jeg er ikke noe fan av McDonalds i Norge, men når jeg spiste der i Filippinene.... var jeg i himmelen! All McDonalds mat smakte så mye bedre i Filippinene, og jeg spiste der hver dag! Glad jeg ikke bor der, da hadde jeg fort blitt bolle. Hahah.

Vi møtte også Mathias.

Mathias var utrolig koselig og grei gutt. Fikk ikke vite alderen hans før jeg skulle dra, og da fikk jeg nesten sjokk! Han var veldig voksen for alderen!
Sushiiii.... blææ


inn til byen

Hei! Først vil jeg bare gratulere min kjære mamma med dagen 
Føler meg slem siden jeg drar bort på bursdagen hennes, men det trenger jeg virkelig. Jeg har tenkt så mye de siste dagene at nå vil jeg bare bort. Kommer til å tilbringe helgen med min beste venn, Anh. Ååh, som jeg savner den jenta. Jeg gleder meg til å se og snakke med henne. Hun er vel den eneste jeg forteller alt til som har med meg å gjøre^^   

"Sarpsborg, here I come!"


skogstur med fint bål

Hei! Dagen startet med at jeg var med Anh på skolen. Tony var også på besøk. Heldigvis hadde hun en kort dag på fire timer. Møtte noen hyggelige venner av Anh som Mona, Jasmin, Thomas og Natalie. Det var de som snakket mest med meg, og de var så søte alle sammen. Blir så glad når folk tar imot meg med et smil og varmt blikk ^^

Hafslund ungdomsskole.


Etter skoledagen spurte pappa om vi ville bli med til skogen og grille pølser! 


Burde egentlig ressonert meg frem til dette - byfolk+skog+bål = ......ehhe..?

Pappa tok med masse aviser, doruller, litt ved og tømte på masse tennvæske! HAHHA, det værste bålet ever! Jeg og Anh holdt på å le oss ihjel. Skulle latt proffene trå til vettu. Jeg er jo fra landet! Hahha x)

Aviser på toppen av bålet? Pappa, pappa, slik går den når man har bodd i byen for lenge. Hehhe.


Happy Anh ^^


Forresten så har hun ønsket seg denne genseren sykt lenge, så jeg var snill og kjøpte den til henne ^^


Finn grillplass? Rett ved siden av grøfta i skyggen av et skilt :))


'' Oh, oh, oh, it's magiiiic! ''
Etter masse tennvæske har vi flamme et par min...
Vi avsluttet dagen med å stå på skøyter! Herregud vi har gått kjempe lagt vi gikk til hele to stadioner..


Fascinerende... jeg står på veggen :-)hjem til kvam i morgen

Hey! I morgen (i dag) drar jeg hjem til Kvam, men jeg sliter med å få plass til alt jeg har fått av Anh som går til ''C-prosjektet'' mitt. Skal fortelle mer om dette senere! Nå sitter jeg her med to kofferter og prøver å dytte ned så mye klær jeg kan, hhehe. Tenk at det bare er to dager til jeg drar til Filippinene! ♥


idol på fredag!

Hei! Som dere sikkert vet om dere har lest bloggen min i en stund, så ELSKER jeg Idol! Jeg var der i oktober en gang, men nå skal jeg dit en gang til! Hihiih, jeg gleder meg masse, masse! 

Slik ser da de neste dagene ut for meg:
Tirsdag-torsdag: skole/ tentamen  -  torsdag: Sarpsborg  -  fredag: Oslo, Idol, Sarpsborg  -  lørdag: Sverige, Sarpsborg  - søndag: hjem til Kvam  -  mandag: skole, levere marsvin, pakke, Gardemoen  -  tirsdag: hadebra Norge! --> Filippinene


Arkivbilder (bilettene til semifinalene er dyrere enn delfinalene. Det koster 250kr pr billett)


Gleder meg til å se Marion Ravn som jeg ser opp til, igjen! :D


osloturen

For bare en knapp uke siden var jeg og tante R i Oslo. Det var veldig koselig som sagt, men jeg har bare fortalt om Idol og ikke hele turen. Fredagen vår startet med at vi tok toget fra Lillehammer ganske tidlig:Også gikk vi i Karl Johan og koste oss med shopping.


Selvfølgelig måtte jeg følge bloggtrenden og knipse bilder vilt rundt meg på Monki.


Dette hjertet som står utenfor Domkirken er så fint ♥


I dag er det også tre måneder siden den tragiske hendelsen skjedde..
Vi ble veldig sultne når vi kom til Oslo, så vi måtte spise på Peppes.


Hahha, jeg tok T-banen for første gang i år. Liker egetnlig ikke T-banen...


Ble litt shopping også :D


Også...høydepunktet.... IDOL! Les om det HER og HER

Jeg planlegger og ta meg enda en tur 9. desember, men vi får se :)


idol-fredag

Det er så morsomt og se Idol fra den ''andre siden''. Det er så mye annerledes i virkeligheten enn på TV. Verdt og ta seg en tur, dere kommer ikke til å angre :)

Før den laange køen startet meldte jeg meg på en konkurranse der jeg kunne vinne en HTC, men jeg vant ikke (buhhu). Jeg stod i kø over en time, på den tiden kunne jeg like så godt bli kjent med nye mennesker. Jeg ble kjent med to hyggelige jenter fra Stavanger.Scenen ser mye mindre ut i virkeligheten.


Publikum er mye galere enn på TV. Haha, noen tar jo helt av og skal stå å danse hele tiden.


Christopher, Henrik og Rodao var mine favoritter fredagskvelden.

Han her er visst overalt, hehe. Han var på Norske Talenter og X-factor også. Han skal liksom varme opp publikum, så vi må masere sidemann og vifte med hendene osv.Jeg skulle egentlig filme til dere, men finner ikke lader og batteriet til videokameraet mitt...


De digre TV-kameraene ser litt fancy ut.


Tok mange bilder av dommerne, men bare fra bak siden jeg satt rett bak dem.


Sminke.


Lille, søte Ravi. Liker at han står ett trappetrinn over meg, hehe!


Guri


Gutta boys!


Enda et bilde av bakhodet til en av dommerne. Likte forresten hårfrisyren til Bertine :)
Følte meg litt stalker som nesten bare tok bilder av Marion og ikke de andre xD xD

For en fin og koselig idol-fredag!


vi to på harrytur

Jeg har glemt å fortelle at jeg og Anh også har vært i Sverige på harrytur. Eller tror jeg nevnte det i et innlegg. Vi hadde det iallefall veldig koselig og det ble selvfølgelig litt shopping. Forresten er det noen som vet hvorfor det heter harrytur? Haha.Anh må alltid på Gottebiten for....


.... å kjøpe tyggis!


Det er ikke nok med en pakke, hun må ha mange!
Slush


Vi to da <3
Her er vi i Strømstad


Det blåste veldig mye så håret vårt sto til alle kanter!


Hahah, vi måtte holde forran øynene fordi vippene våre holdt på å blåse av!hjemme

Hei. I dag reiste jeg hjem til Kvam. Kunne egentlig vært i Sarpsborg til søndag, men jeg har marsvina og burene renser seg ikke selv. Marsvina mine er litt bortskjemte, så de vil ha buret sitt renset hver 3-4 dag. 

Når jeg kom hjem i dag ventet jeg visst et besøk av tre søte sauer. Jeg gikk inn og la fra meg tingene mine, når jeg kom ut igjen forventet de og få litt kos. Aww, sauer er så søte! Koset med dem kanskje en time og matet dem med epler + at de fikk en safarikjeks hver da. Gøy på landet ♥ 


hodejegerne

I går så jeg på Hodejegerne på kino med Anh. Den var syykt bra! Ble litt lei meg når filmen var slutt fordi jeg ville se mer. Jeg er glad Jo Nesbø skrev romanen Hodejegerne, men enda bedre at den ble filmatisert! Ok, alle sier -boka er bedre enn filmen, boka er bedre enn filmen! Skulle gjerne lest boka, men jeg har så liten interesse av å lese bøker. Jeg venter heller på filmen. Og denne filmen, den anbefaler jeg, for den var dritbra.  

Anh gir den terningkast 6, men den får 5 av meg. Anh syns det var den beste filmen hun hadde sett :)
Har du sett Hodejegerne?


torvbyen

Hei! Jeg har det helt supert i Sarpsborg, det er alltid noe å gjøre når Anh er i nærheten. I dag mistet vi bussen hele TRE ganger til Fredrikstad! Men som vi lo da!

Anh sin outfit i dag

Min outfit i dag.


Vi på bussen!


Heheh, Anh kjøper seg alltid mat på Big Bite. Skulle egentlig jeg også, men jeg kjøpte meg heller nye sko. Hehe.


Matmomsen min <3


Torvbyen :)


Så møtte jeg noen venner av Anh. Veldig sosiale og greie :)

Papegøye som plystret til oss!


Hver gang jeg og Anh er på shopping MÅ jeg på dyrebutikken og kose med kaninene osv.


Vi møtte en kjendis i dag.... OLE BRUMM!


Også så vi på den nye lanseringen av Whitney Port koleksjonen.


Her er vi i Særp igjen. Var sykt kaldt, og jeg glemte jakka mi hos Anh!


Nå skal vi snart på kino og se Hode Jegeren, vi blogges! :D


drar til fredrikstad
vi stalker captain kid

På båten i dag løp jeg og Anh rundt og tok masse bilder. Da fikk vi øye på Captain Kid! Da tenkte vi at vi skulle ta bilde med han, så vi gikk etter han. Også når han stoppet, stoppet vi, men med syv meter avstand. Da kom ''bodyguarden'' hans bort til oss og sa -følger dere etter Captain Kid eller? Vi bare -ehh, ehh.. nei vi bare går oss en tur. Når ''bodyguarden'' snudde seg så spurte vi Captain Kid om vi kunne ta et bilde med han. Da snudde ''bodyguarden'' seg brått og ropte -jeg visste at det var noe!


det søte liv til sjøs

Hei! I dag har jeg og Anh vært både her og der, men kan begynne å fortelle om den 5 timers lange båtturen. Først måtte vi vente lenge på at båten skulle komme, men så moret vi oss med grimasebilder og litt snikksnakk.
Anh klarer ikke å smile på noen bilder for tiden, så hun holder seg til et ''trist fjes'' :(


Arrrrrrg
Kan dere se Anh? Heheh


Sjefen...liksom..
Jenta i bakgrunnen med rosa genser var overalt! Heheh, uansett hvor vi snudde oss, så var hun der. Hmm.


Mat <3
Ok.... jeg ser bleik ut. Vi får skylde på lyset.
Tommel opp.


Mmmmmmm, yummi.


5 timer ble litt for mye for meg og Anh, så siste timen så.... sov vi.


Jeg prøver meg på planken!


Likte dette bildet av Anh ♥
Det var noen i vannet som jeg måtte redde, haha. Caro til utsetning!

Her er vi i Strømstad igjen. Vi var en liten halvtime i Sandefjord. På den lille halvtimen bestemte jeg og Anh oss for å være snille og si hei til nesten alle og smile. Kanskje vi fikk oss noen venner :D


drar straks til sarpsborg

Hei! Nå drar jeg snart til Sarpsborg! Gleder meg. Endelig kan jeg være litt ''meg selv'' igjen. Savner og gå rundt i byen og faktisk kunne se en folkemengde. Bort fra landet, og inn i byen! 

I morgen skal jeg og Anh til Sverige og shoppe på Nordby, så skal vi på båt og spise god mat! Jihuu. Vi blogges kanskje på bussen. ♥

Arkivbilde fra i sommer. Var borte i fire dager, men må ha med meg en del skjønner dere. Haha. Nå skal jeg gjøre meg klar til en 6 timers busstur.


flere bilder

Fant noen flere bilder som jeg like så godt kan poste til dere. På bildet under står jeg med Tessa (Theresa), Veronica...heh, meg... og Aebykier.Husker ikke hva det var, men drinken var veldig god :)Veronica har nylig hatt bursdag og fikk HTC med tastatur. Den så veldig kul ut :D 

Meg og tante

Dette ble litt rart bilde. Stod og snakket med en særping mens noen tok bilde av meg. Den særpingen jeg snakket med syns jeg lignet på en Geisha, haha! 

Hahahah. Dette var nok kveldens beste bilde! Her sitter jeg på fanget til tanta mi og skal ta et fint bilde med henne. Hun er mye mindre enn meg, så jeg var sikkert veldig tung for henne. SÅ kommer mannen-jeg-ikke-husker-navnet på eller som jeg aldri har sett før, og setter seg oppå meg. Haha, stakkars tante,

Rosita danser line dance, hihi så søøt.

HER dukker han opp igjen! Skal liksom ta et fint bilde av Aebykier og Tessa, så kommer mannen--jeg-ikke-husker-navnet på og ødelegger igjen! Hahah, men han var morsom da. Skulle ta et fint bilde av den digre kaka, selvfølgelig kommer linselusa i bakgrunnen. Haha!!

Også antrekket. Likte det ikke helt fordi det var liksom ikke ''Caro''. Men jeg hadde lyst tïl å prøve noe nytt den kvelden, så la gå. Tror ikke det blir til å bruke når jeg skal til Idol. Bluse, body og tubetopp: BikBok  -  bukse: Pieces  -  sko: DNA


cowboy landsby

Her er noen bilder av cowboy landsbyen som selskapet befant seg i. Det var fult av wanted plakater over det hele, også var det høy country musikk. Er ikke så veldig stor fan av country, men det passet til selskapet. Det var noen som hadde kledd seg opp med ekte cowboy klær også. Hehe. Så var det selvfølgelig ''line dancing'', typisk cowboyer.
Har du vært i en cowboy landsby før?


bilder fra det jeg gjorde i går

I går var jeg som sagt på Lillehammer hele dagen. Det første jeg gjorde når jeg kom frem var at jeg gikk frem og tilbake i gågata. Det er veldig koselig å gå ute i det fine været, men jeg liker best å være inne i et kjøpesenter..............

..... så jeg reiste til Strandtorget. Jeg kjøpte ikke mye, bare en kåpe. Men det var mye fint på Vila som jeg likte.

Etter den lille shoppingturen feiret vi 50 års dagen til Svein Arne. Da ble vi ønsket velkommen av den søte prinsessen, Rosita.

Søte sko!

Veronica og jeg passer på at ingen rømmer fra fengselet! Neida, men seriøst bak oss er det et fengsel. Bare til pynt da (håper jeg). Selskapet befant seg i cowboy landsbyen deres. Der har de blant annet fengsel, butikk og hotel. Superkult!

Veronica, Tessa og meg.

Mamma.

Meg og Aebykier 

Grimasebilder ;)

Hehhhe, liker at de har stokket om på tallene ;)

(Kommer flere bilder senere)


hjemme etter en laaang dag

Hei! I dag har jeg vært på Lillehammer i heele dag. Jeg har gått så mye, så nå jeg har vondt i beina. Haha. Jeg var på Lillehammer forige lørdag også, men i dag var jeg på 50 års selskap. Det var veldig koselig! Men nå skal jeg kaste av meg pumpsa og krype til sengs. Dere får bilder i morgen. God natt! ♥


god høstferie alle sammen!

Heihei! Jeg vil bare ønske hver og en av leserne mine en RIKTIG GOD HØSTFERIE (til dere som har). I høstferien skal jeg til Lillehammer en tur også må jeg vel ta meg en tur til Sarpborg også, men i dag gleder jeg meg til å se Idol! Bare 2 uker og 1 dag til jeg skal dit selv. Hva skal du i høstferien? 


I dag brukte jeg denne skjorta på skolen også kom læreren min med nesten helt lik! Han hermer etter meg, hmm. Neida, det var litt morsomt. Siden det er ruter på den, så kaller vi den piknik-skjorta. Haha, men det var litt planlagt :)


14.oktober - idol finale

14.oktober skal jeg se på Idol, men ikke på TV! Jeg har jo vært på X-factor og Norske Talener, så hvorfor ikke Idol også? Jeg er veldig stor fan av slike programmer, så jeg syns det er morsomt og få se det live med egne øyner. Oslo er fire timer fra Kvam, så det er et sykke. Jeg skal dit med tante R! Planen er at jeg kommer til Lillehammer dagen før så tar vi en kosekveld med film og godis, så tar vi toget til Oslo på fredag. Vi kommer til og overnatte på et hotel til lørdag, kose oss på restaurant og shopping. Jeg gleeeder meg!

Noe jeg gleder meg veldig mye til er og få møte Marion Ravn! Noe dere kanskje ikke visste er at jeg ser opp til Marion. Jeg stalker henne overalt, haha. Facebook, bloggen hennes, Youtube og jeg googler henne til og med! Skal prøve og få tatt et bilde av oss sammen, hihih.


Les om da jeg var på X-factor HER og HER
Les om da jeg var på Norske Talenter HER, HER og HER
GLEDER MEG TIL 14. OKTOBER 


bildedryss fra lillehammer i går

Dagen startet med at vi var på Strandtorget. Noe jeg egentlig ikke burde vært med på siden jeg snart skal til Oslo. Det er ikke lett når du går forbi butikkvinduer og bare må ha den genseren! 


Mamma :)

Han her var litt snål. Han var utkledd som en seng og drev og viste frem jenteting han hadde kjøpt på H&M. Det var en flokk med mennesker som sto og tok bilder av han, så da måtte jeg henge meg på bølgen jeg også.

Her er vi på McDonalds. Er egentlig ikke så veldig glad i Mcern mat, men elsker chicken nuggets og Mcflurry!

Gårsdagens outfit.

a

Søt pus som jeg koste med.

Enda en søt pus jeg koste med. Jeg er sikker på at jeg kommer til og ende opp som en ensom gammel dame med 30-40 katter. Haha, neida.

Jeg kjørte helt hjem til Kvam med denne firhjulingen. Bare tulla, heheh.

Deretter reiste vi til tanta mi for å feire burdagen til Alexander (søskenbarnet mitt) som blir 3 år i dag, men vi feiret den i går.

Her står jeg og poser ved siden av den nye bilen deres. De har en lignende en i gul også, men litt finere. De har i grønn, gul og svart, men hva med rosa?! 

Jeg forguder virkelig boblebadet! Det er så koselig og sitte der om vinterkvelder og høre på musikk. Også kommer det slik ''fontene-sprut-greie'' også kule lys. Elsker virkelig alle tingene de har. 

Meg og Aebykier ♥Aebykier prøve å se fiskene, men tror de er tatt inn pga kulden.

Noe annet jeg digger er bassenget! Skulle gjerne hatt et slikt jeg også. Bassenget var mindre før, men nå har de bygget det dypere og lengre. Kult!

Fin utsikt :)

Burdagsbarnet vårt. Gratulerer så mye med dagen som er i dag Alexander! ♥Tanta mi (og Aebykier i bakgrunnen) 

Kakeeeeeeeeer.Neste lørdag skal jeg enda en tur til Lillehammer på samme sted, men da blir det større selskap.


jeg skal til nordfjord

Hei! Haha, nei jeg skal ikke til Syden eller et fint varmt strøk. Skulle gjerne dratt dit snart, men det blir Filippinene i desember da. Uansett. I morgen drar jeg og resten av lederne til Nordfjord. Vi drar en dag i forveien for å få et kurs. Det blir kjempe gøy, gleder meg. Gruer meg litt til den laaange bussturen, men ellers er alt topp.

Bloggen da. Siden jeg ikke vil skuffe dere lesere med en tom blogg i nesten en uke, så skal jeg skrive mange innlegg som snille Mariam kan poste til dere ^^


Klatring :D


Gjerne stem på meg i blogg vs blogg herpakke, pakke og pakke

Gjett hvor jeg skal :DArkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.