webcam toy

Hallo! I går hadde jeg en bloggpause, men nå er jeg tilbake! Jeg vil gi dere et lite tips. Det er ikke alle som har webcam program på pc'n sin, og det er sikkert mange som er skeptisk på å laste ned slike programmer. Jeg vil tipse dere om en nettside hvor du kan ta cam bilder uten at du trenger å laste ned programmet. Neave.com/webcam (link). Der kan du ta mange bilder med masse ulike effekter. Husk å ''download'' bildet ditt om du ønsker å laste det ned

Trykk på ''Ready? Smile!'' og du er i gang

Meg og Tim i timen!

Det snør, det snør, tiddelibom!

Cameroid.com er også en fin side, men jeg vil anbefale Neave.com/webcam!


kollasj

Hei! Jeg laget denne kollasjen tidligere i dag. Oppgaven var at vi skulle lage en kollasj som beskriver personligheten vår. Delvis av kollasjen beskriver vel personligheten min? Haha. 

Hva syns dere?   


annen versjon av to på rømmen


slik får du klarere øyne

Hei! I går satt jeg og lærte meg noen småting i photoshop. Her er et veldig enkelt triks jeg vil lære dere. Når jeg først snakker om redigering og øyne, så vil jeg bare si at jeg ikke redigerer øynene mine større, mindre, bredere o.l om noen lurer. 

1. Åpne bilde du vil ha


2.) Trykk på den prikkete firkanten, eller lassoen som noen har. Etterpå trykker du der jeg har sett ring rundt (pil nr 2)


3.) Marker øynene dine. Jeg markerte bare det ene øye mitt siden håret dekker det andre.


4.) Trykk Filter - Sharpen - Unsharp Mask..


5.) Når du har trykket på Unsharp Mask.. kommer dette opp. Da kan du enten justere på pilene til du blir fornøyd, eller bare trykke OK. 

Jeg bruker Photoshop cs3 :)


stars all around

Denne stjerne-redigeringen har blitt veldig mye brukt. Prøvde litt selv, men ble ikke akkurat.... så veldig fint. Syns jeg. Men det andre bilde var helt ok. Hva syns du om denne type redigering?


videoPad editor

Hei! Da skal jeg skrive om det nye redigeringsprogrammet mitt som jeg lovet. Om du er nybegynner og aldri har redigert en video før, så vil jeg anbefale å begynne med noe lett som windows movie maker. VideoPad Editor er et ganske lettvint program om du har drevet med movie maker en stund.


Last ned HER (trykk på ''Get It Now'') -ja det er gratis

Håper dette var til hjelp!


video - magi

Først må jeg bare takke for alle kommentarer fra forige innlegg! Det var ikke en negativ kommentar, dere er best! Jeg ante ikke at jeg er forbilde for så mange, og at jeg inspirerer dere. Det er alltid hyggelig å lese ♥
I dag fant jeg ut noe nytt om meg selv. Jeg kan gå baklengs, og best av alt fly!


Nei jeg kan ikke det. Jeg har blitt så dritt lei windows movie maker. Jeg har redigert der i et halvt år, så jeg kan alt. Så jeg googlet et par timer etter det perfekte programmet. Jeg fant et som hadde mange effekter og muligheter som er bra nok for meg. Jeg har bare brukt en av effektene på videoen for å teste.


Ja, jeg kan skrive eget innlegg om det i morgen om dere er engasjerte. Så omtenksom og snill jeg er tok jeg vare på linken fra der jeg lasta det ned.


photoshop cs3

Jeg får stadig spørsmål om hvilket program jeg bruker på headerene mine, jeg bruker photoshop cs3. Jeg har piratkopien som jeg fant på denne bloggen, ja lasta det ned gratis. Så kommer den lille ulempa, linken for å laste ned photoshop fungerer ikke lenger ifølge Nikita Marie.


For dere som har photoshop cs3 og er nybegynnere, så vil jeg anbefale å følge læringsvideoene til Nikita Marie. Kan være til stor hjelp. Jeg har forresten spurt om å legge ut videoene hennes :)

redigeringstips

Hei! Nå skal jeg PRØVE å forklare med korte ord hvordan jeg redigerte bilde med ''vaktbikkja'' og Kiko (marsvine mitt). Det er ikke alle som har like mye peiling med redigering, men photoscape er et super lettvint program. Til og med skolen har det, lol..


Det første du gjør er å opne photoscape, og trykker på ''Rediger''

Velg et bilde som du finner i margen til venstre. Trykk deretter på ''Objekt''Etter du har trykket på objekt, kan du se et lite bilde av fjell og en sol. Trykk på den!Jeg fikk ikke ta print, men etter du har trykket på det lille bilde, kommer det opp masse forskjellig du kan velge i mellom. Gjør det enkleste å trykk på ''Bilde'' som er øverst. Jeg har bare lagret noen bookeh bilder fra google. Viss bildene du vil bruke ikke kommer opp automatisk, må du bare finne mappen du har lagret det i. Mappene dine finner du til venstre der.
Når du har funnet bilde du vil bruke, venstreklikker du på det.Deretter kommer det opp en boks. Det går an og justere hvor sterkt/svakt du vil ha bildet, jeg drar den helt til venstre på det svakeste (64)Når du har gjort det mer gjennomsiktig, drar du bildet utover så det passer til bilde ditt.Wallaaa, husk å lagre!!


Fikk du det til? :)


SLIK REDIGERER DU HUDEN I PICNIK

Husker dere wanna be Voe opplegget mitt? (Se innlegget her). Noen lurte på hvordan jeg gjorde det i picnik og det kan  jeg godt vise dere.

1.) Første er at du klikker deg innpå WWW.PICNIK.COM. Laster opp bilde du vil bruke, det trenger jeg ikke å forklare. Står stor og tydeligt upload a photo. (klikk på den)

Da ser du denne menyen øverst der, da trykker du på Create

2.) Når du har trykket på ''create'' står det en liten meny igjen under den. Trykk på '' Effects ''


3.) Når du har gjort det kommer det frem bilder av en rar frosk i side greia til venstre. Det du skal gjøre er å trykke på den det står ''Soften '' på. Fjerde på rekka.

4.) Da kommer det frem noe slikt. Kan se litt komplisert ut når du aldri har gjort det. Du kan egentlig bare prøve deg frem og se hva som skjer. Viss du vil angre på noe ser du oppe i høyre hjørne og trykker ''undo'' eller CTRL+Z med tastaturet.

Brush Size - str på børsten
Brush hardness - hvor mye trykk det er i børsten (Finner du fort ut når du prøver deg frem)
Softness og fade - er hvis du juster dem så kan det bli mye mer, vet ikke hva jeg skal kalle det, soften. Slik som det er på det andre bildet lenger ned

5.) Her har jeg justert mer på Softness og Fade (Nede i venstre hjørne). Da bruker jeg børsten og børster der bakgrunnen, håret, øyene, nesen osv alt det der. MEN IKKE HUDEN. Det er trikset, du tar børsten på alt utenom huden din. Da må du bruke mye av brush size og hardness til hjelp


6.) når du er ferdig, så IKKE TRYKK på den black and white effekten eller hva enn du vil teste ut. TRYKK APPLY først, før du byner med alt annet du vil teste ut. Viss du vil ha enda mer fake hud, så må du selvfølgelig trykke apply, så gjør du hele greia om igjen.7.) Er du helt feridig så ser du på den menyen oppå der Save & Share og trykker save photo. Enklere blir det ikke

OOOOG FEEERDIG! Sorry viss jeg forklarer komplisert eller noe, men har aldri vært noe særlig flink med det. Kan dele noen koder med dere også. Har gjort det før, men resultatet ble at nesten ingen fikk det til. Haha.. flinke meg.. Lærte du noe nytt, kunne du dette fra før?


FUUUUN WITH PHOTOSHOP

Heihei! Har sittet å lekt meg med photoshop de siste timene. Det er utrolig gøy! Masse kule effekter osv. Nå har jeg jo noe å gjøre viss jeg kjeder meg. Men det tar jo lang tid! Og har til og med lert meg hvordan man laster ned div tekster til photoshop, utrolig kult! Du finner mange rare og fine skrifter HER!

Her er noen av bildene:

Her er et eksempel. Dette bildet som egentlig skulle forestille en avatar (HAHA). Men jeg gjorde noe feil så jeg bestemte meg for å finne på min egen. Uansett å gjøre slike effekter osv på bildet, tar utrolig lang tid! Det er ikke bare å knippse og vipps så er huden din blå! Du må gå igjenom masse slike greier osv. Dårlig forklaring, men poenget er at det tar lang tid! Har strevd nesten en time...


bildet her er gjort på 1, 2, 3 tar ikke så veldig lang tid.


Her har jeg bare hatt på en slags greie.... også er det noen rundinger der også.


Men nå skal jeg stikke ut å plukke gras og løvetann til mine to søte små marsvin (wooow interessant!) Skal lage flere bilder etter på.

Hva syns du om bildene jeg har redigert, vil du se flere?

TIPS TIL BILDEREDIGERING

Hei god morgen søtinger! Nå tenkte jeg meg at jeg skulle vise dere hvordan jeg får svart/hvitt på foreksempel meg selv (siden det var ei som lute på det), foreksempel:

slik


eller slik


Da bruker jeg et redigeringsprogram, som heter PICNIK. Utrolig enkelt og det trengs ikke å laste ned og helt gratis, med mindre du skal ha slike kule ting som er der.1.) Slik ser det ut når du har kommet innpå, og da trykker du på uppload pictures og finner deg et bilde.


2.) Slik ser det ut etter du har valgt deg et bilde, viss du ikke vil redigere noen farger går du rett på der det står ''create''


3.) Når du har kommet innpå ''create'' trykker du på effects


4.) Da kan du velge et par forskjellige effekter, men jeg bruker for det meste svart/hvit


5.) Slik ser det ut etter du har trykket på svart/hvit og da kommer det opp en børste som du bruker på bildet (men den ble ikke med på dette bildet)


6.) Når du er ferdig med å legge farge på deg selv eller bakgrunnen, så trykker du på apply


7.) Når du har trykket på Apply, så er det bare å trykke der det står save & share


8.) SAVE PHOTO


KJEMPE ENKELT! Når det kommer til å forklare noe så suger jeg, men håper du skjønte noe av dette!

Fikk du noen tips, noe mer du lurer på?

Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits