Today's


Topp: Gina  -  shorts: Bikbok  -  sko: Nelly


New in: favourite cardigan


Sjekk denne supersuper-fine cardigan! Jeg fikk øye på den i salgshjørnet på GT. Gjett om jeg rev den med meg. Halv pris, hallo! Den var så fin. Det er min nye favoritt. Den skal jeg bruke masse i sommer!! Nå kom jeg på at jeg har en svart jumpsuit den passer perfekt til. Jeg er en person som blir glad av fine klær. Denne gjør meg glad! Er det ikke litt rart? Bli lykkelig av klær? 
FORRESTEN! I går drev Melinda og gjorde alt mulig rart med fingeren min. Hun studerte den nøye, og puttet den til slutt i munnen. Det er helt vanlig, så jeg tenkte ikke så mye over det. Plutselig så skvatt jeg til fordi det var noe skarpt som trefte fingeren min. Da så jeg: HUN HAR FÅTT SIN FØRSTE TANN!!  Vi var alene hjemme, men jeg tok fort opp tlf og ringte S. Dette er så stort! Hihi, lille jenta mi! Jeg har så klart notert ned dato og ført inn i minneboken hennes ♥

 


22.06.16

 

Skjørt og topp: BikBok  -  sko: Nelly  -  Briller: Ebay
Favorittskjørt


Var ikke dette skjørtet bare så enkelt og fint? Jeg likte det såå godt. Jeg dro det med meg hjem fra BikBok for ca et par uker siden. Det var på 50%, hihi, det også. Jeg kjøper kun klær som er på salg. Med mindre det er noe spesielt. Jeg tror jeg kan kalle det mitt nye favorittskjørt! Eller det er helt til jeg kjøper et nytt skjørt, da er det plutselig favoritten! ♥


Forresten så har jeg klart og sølet is på det allerede. Typisk meg.


Light pink

Jeg var i bursdag i helgen som var til bestemoren til S som fylte 85 år. Det var veldig trivelig. Dagen før fant jeg ut at jeg hadde ingen verdens ting å ha på meg. Når man bor så sentralt som meg, så er det så lett og bare ta en tur over til butikken for å se. Ja, vi jenter skal da bare se. Hehe. Jeg kom da hjem med en bærepose med nytt bursdagsantrekk. Jeg likte kjolen så godt. Både fargen og formen. Den er mye finere i virkeligheten. Det er også en fin (delvis) åpen rygg på den (som jeg glemte å få avbildet). Det er en kjole man ikke kan bruke bh under, og det er et minus da. Syns jeg. 
 

Alt fra BikBok.


Denim skirt

Er det noe jeg har fått sansen for, så er det olaskjørt! Jeg syns det piffer opp antrekket ganske mye -på en bra måte. Antrekket var så som så, men skjørtet -DET liker jeg! Vero Moda skal legges ned, så hele butikken var på 50%. Jeg kunne da ikke gå fra der uten noen nye godbiter! Dere kjenner meg. Hehe.

I dag har vært en nokså vanlig dag. Trening, trilletur... ja den runden der. Vi spiste middag ute i dag. Når jeg tenker meg om, så spiser vi nokså ofte ute. Det er nok fordi vi bor midt i sentrum. Det er så enkelt! Er man litt lat på ettermiddagen, da er det så lett og bare gå noen meter til... ja... Egon foreksempel! Men det er dyrt, så skjerpings! Vi har vært på enda en visning i dag. Til tross for familieforøkelse, så trenger vi et litt større sted å bo. Gjerne med en liten hage. Til nå har vi vært på 4-5 visninger. Av de visningene vi har vært på har jeg ikke helt fått den "Wow, her vil jeg bo!". Jeg må huske på at dette stedet ikke blir der vi kommer til å bosette oss for alltid. Det har vi ikke akkurat råd til nå, men det kommer! Jeg har noen krav og er bittelitt kresen. Vi får se! Håper det kommer ut mange fine boliger nå i vår som kan passe oss :-)


Min favoritt-ting i hverdagen


...Det er og gå trilleturer! Det er jo bare så koseliiig. Med noen, eller alene, like fint uansett! Melinda sover så godt når hun er ute i frisk luft. Hun elsker at veien er litt ekstra humpete. Melinda får frisk luft, jeg får frisk luft -det er så godt og komme seg ut når vi er så mye inne. Lillehammer er full av bratte bakker, så trening i seg selv er det også.  Emmaljunga-vognen min er perfekt å trille nå, ikke minst, så er den så fiiin! Igjen, hvor mange ganger har jeg sagt at denne vognen er så fin?! Nå som jeg er i gang må jeg si jeg er såå fornøyd med RisaRosa vognposen også da. Fornøyd mor!
svart

Innlegget er i samarbeid med Martofchina.com

Min andre skoledag er over og jeg er allerede lei og sliten. Det er hardt og begynne etter man har hatt ett år fri hvor man har gjort akkurat som man vil. Føler jeg ikke er klar for noe skole, men vi får prøve. Med "vi", mener jeg "jeg" hehe. Til noe helt annet og mindre depressivt fra min side -nye klær! Mens jeg var i Praha fikk jeg mange pakker i posten, så jeg vil vise dere litt og litt i dagens antrekkbilder. Foreksempel denne buksen jeg fikk fra Martofchina.comJeg har den str L, og trodde den skulle være stor og posete , som jeg liker den. Nedia! Den var tettsittende når den kommer i postkassen. Aldri stol på kinesider, haha. Nå har keg "We're the Millers" på skjermen, så vi blogges!

Link til buksen HER.


lovely black


Innlegget er i samarbeid med Rosewe.com


Er ikke denne jumpsuiten bare rålekker? Jeg fikk den nylig fra Rosewe.com. Den er enkel og den sitter som et skudd. Den passer perfekt til fest eller til en litt mer pyntete hverdag. Jeg kunne ønske jeg hadde den når jeg var i Praha! Da hadde den blitt mye brukt. Jeg syns ikke helt den lignet helt på bildet som var på internett. Dere finner jumpsuiten HER. Jeg har str M. Husk kinastr er mye mindre! 


Jumpsuit HER.The summer dress

Innlegget er i samarbeid med Martofchina.com


Hallo! Jeg er tilbake i Norge igjen. Buhhuu, triste greier. Jeg må slutte å reise til samme sted så ofte fordi det ender med at jeg blir mer og mer knyttet til folkene der. Det er mitt problem!! -Jeg blir alt for fort glad i folk. Ingus skal kanskje dit neste måned, så kanskje jeg skal slenge meg på? Da har jeg til og med gratis bosted!:) Når jeg og Anh skulle dra til flyplassen dro vi én time før flyet vårt dro. Det var trafikk på veien og vi fikk plutselig dårlig tid. Vi skulle sjekke inn bagasjen vår, men da hadde de allerede stengt! Alt ordnet seg til slutt. Tidligere på dagen før vi dro leide jeg og kameraten min, Marek en trøbåt i hele 3 timer! Det var stekende sol og vi var begge påkledd, men måtte fort kaste klærne av oss og ligge i undertøyet. Haha, skal si vi ble solbrente OG fikk farge. 

Når jeg kom hjem fikk jeg en koselig overraskelse. Mamma hadde ryddet rommet mitt og skiftet sengetøy. Aw, jeg er fortsatt den lille jenta hennes, hihi. Det lå også noen pakker på sengen min. Elsker den følelsen! Ene pakken var fra Martofchina.com hvor en fresh sommerkjole og en basic blazer befant seg inni pakken. Jeg har str M i kjolen, men den var veldig liten. Det er glidelås på ryggen, men på bildene har jeg ikke tatt den igjen helt. Jeg trodde jeg hadde null sjangs til å lukke den, men når mamma kom hjem, klarte hun å lukke den for meg. Det var trangt skal jeg love dere! Hadde ikke skadet og hatt en str større, hehe. 


Kjole HER  -  blazer HERKjole HER  -  blazer HER


Girly, but a little hint of handy


Hei og god morgen! Jeg var (så vidt) oppe av sengen klokken 05 i dag morges. I øyeblikket sitter jeg på Oslo S og spiser frokost. Akkurat nå skulle jeg vært på god vei mot Sarpsborg, men neeida. Dere kjenner NSB, det er alltid noe kluss. Toget ble innstilt, det var forsinkelser, det ble buss for tog til Eidsvoll og tog fra der. Toget som nettopp gikk til Sarpsborg hadde et togbytte med ventetid, så det orket jeg ikke. Det går heller ikke noe 11-tog! Jeg gir opp hele greia og tar bussen i steden for. Haha. Nå skal jeg vente én time til neste buss, og det får være greit. Jeg har internett! Haha. 
Været har virkelig vært noe å skryte av i det siste. Eller for noen -klage på. Sol og sydentemperatur! Jeg har blitt så fan av snekkerbukser som dere vet. Jeg er ett år etter alle andre (he he), men hva har nå det og si. Det har vært bikinivær, men samtidig har jeg hatt lyst til å bruke snekkerbukse, så hvorfor ikke bruke de begge sammen? Snekkerbukse, knallfarget bikinitopp og en farge på leppene. SOMMER. "Girly, but a little hint of handy", hihi. Looken er sexy, søt, sommerlig og fin. Prøv det ut! 


Floral ankle length dress


Innlegget er i samarbeid med Rosewe.com


Du, og du! I dag har det vært så varmt. Temperaturen var godt over 30°c når jeg skulle ta disse bildene til bloggen. Det var så varmt og jeg klagde alltid til meg selv, haha. Det er nesten stygt å klage på varmen, men det var ikke lenge jeg klarte å stå forran kameraet i dag nei. Jeg fant en annen løsning som kjølte meg ned litt. Jeg tok med kamerastativet ut i vannet og knipset noen bilder der i steden for. Haha. Skal si forbipasserende tittet rart på meg. 

Dagens kjole er fra www.rosewe.com. Jeg elsker den! Lengden, mønsteret, formen og alt bare... elsk! Den skal få bli med til Praha neste uke. Tror den kommer til å passe inn fint der, hihi. Først må jeg sy den. For å komme meg til dagens location hvor bildene ble knipset måtte jeg klatre ned et berg og hoppe fra stein til stein. Da klarte jeg dessverre og hekte den i noe og rive den opp litt, men det synes så vidt og det kan nål og trå fikse! ♥

Link til kjolen HERLink til kjolen HER


Pink ballerina with platformFor en fin og rolig dag på jobben! Tiden gikk så fort. Jeg og sjefen min har brettet hundrevis av servietter og vi har det så koselig mens vi gjør det! Vi er to skravlebøtter og med en kopp kaffe kunne jeg ikke hatt det bedre på jobb. Kostholdet mitt i går var brownies og is til frokost, sjokolade, sjokolade og sjokolade resten av dagen. Derfor følte jeg trengte litt trim i dag. Jeg syklet hjem fra jobb som er 1 mil. Det var nokså fint å sykle mens solen gikk ned må jeg si. Helt ærlig var det mest slitsomt, haha. Kanskje jeg skal sykle hjem resten av uken også? Jeg sykler aldri til jobb fordi da ser jeg ut som et kråkereir på håret når jeg kommer frem. Jeg vil heller ikke være svett og ekkel, men å sykle tilbake går bra:) Litt hærlig er det da! 

(Mens vi brettet servietter) 
Sjefen: Hvilken størrelse bruker du på t-skjorter og skjorter?
Meg: Small som regel.
Sjefen: HÆ?! Nei! Det er ikke mulig. Trodde du brukte large, men tenkte å kjøpe XL til deg når jeg drar til Kina. 
...også sjekker hun merkelappen på t-skjorten min.  
Meg: Jeg tror jeg.... nesten ble fornærmet her! 

Hahhaha, som vi lo! Jeg tror jeg må ta noen mål av meg selv. Hun tenker og kjøpe ny uniform til oss, så jeg er litt spent! Nok om dagen min. Hva syns dere egentlig om platform når det kommer til sko? Eller på ballerinasko? Det er vel en trend som har vært en stund, men jeg har ikke åpnet øynene for den før nå. Jeg syns de er så behagelige å gå i. Jeg måtte skaffe meg nye jobbsko og da ble det ballerina med platform. SÅ KLART IKKE i denne knalle fargen som dere ser på bildene. Haha. Servitrise med knall rosa sko hadde blitt litt upassende. Mine (nest) nyeste skopar er disse rosa ballerinaskoene med platform. Jeg må være veldig forsiktig med hva jeg bruker dem til, ellers kan de bare se snåle ut. Jeg var litt usikker til dem i starten, men etter de hadde stått på gulvet i noen dager, begynte jeg og like dem mer og mer. Spesielle, men jeg liker dem. Jeg har enda to par nye sko jeg må vise frem på bloggen, men det får bli senere. Nå skal jeg spise kylling med cashernøtter og se på Prison Break. Vi blogges i morgen ♥ 

På bildene ser dere håret mitt helt naturlig. Fælt og jeg liker det ikke. Når jeg drar til Sarpsborg om litt over en uke, så skal Anh få lov til å klippe meg. Skummelt, men det må nok til. The classic red dress

Innlegget er i samarbeid med Martofchina.com

God morgen! Det føles så godt å være frisk igjen. Endelig! Nå kan jeg gjøre litt mer ut av dagen også uten å være syk og klage.
Her om dagen hentet jeg en pakke fra Martofchina.com. Jeg hadde plukket ut en rød, klassisk kjole og et par pumps. Jeg elsker slike enkle og fine kjoler. Jeg tar alltid en størrelse større når jeg skal handle på slike kinasider, så kjolen har jeg i M. Beltet følger forresten ikke med. Kjolen kan dere finne HER. Skoene kan dere finne HER.

Pumps HER.

Kjole HER.

Spørsmålsrunde pågår HER


Well said

There are so many reasons to be happy!:)

Genser: Sheinside.com


Tropical

Hallo! Jeg kan starte med å fortelle dere at jeg hadde det SÅ GØY på båten til Danmark. Jeg og Ingus var begge enige om at dette var den beste båtturen vår hittil. Det er mye finere på Color Line til Kiel, men på DFDS var det flere ungdommer enn CL. Gleder meg til å fortelle dere hvordan vi hadde det på båten, men det har jeg overhode ikke tid til nå! Jeg begynner å bli litt småstresset. Jeg titter bort på den rosa kofferten min og ser bare masse rot. Jeg må pakke ut alt, også må jeg pakke ned nye ting. Jeg setter meg snart på toget til Gardermoen. Jeg var til og med så stresset at jeg bestilte billetten min til Oslo S (som jeg alltid pleier å gjøre). Jaja, jeg kunne spart 50 kr der! Jeg dar jo til Praha i morgen tidlig! Jeg skal nok få oppdatert bloggen min der om det ikke er noen tekniske problemer. Macen blir iallefall med! Når jeg kommer hjem igjen fra Praha skal jeg oppdatere om båtturen vår, åh gleder meg!

Når jeg var på jobb i går, så fikk jeg tre kjempe store pakker fra sjefen min! Masse nye plagg fra Sheinside. Det er en lang historie hvordan alle de pakkene havnet på restauranten jeg jobber og ikke på posten. Uansett, sjefen min var veldig slem! Hun tullet med at hun hadde returnet alle pakkene fordi hun ikke visste hva det var. Hun var såå seriøs! Senere hun bare: "åå... forresten jeg ...HAHAHA... jeg.. HAHHAA... glemte å si at jeg tullet.. HAHAHHAHA!!". Skal si hun hadde det gøy da! 

Her er en av kjolene jeg har fått fra Sheinside.com. Jeg likte veldig godt fargene og mønsteret. "Tropisk" er ordet jeg vil beskrive den med. Når det kommer til maxikjoler syns jeg det er finest når de går helt ned til føttene. Denne kjolen vil jeg si var alt for liten til meg, men det går an å bruke den. Husk det da dere -bestill alltid en størrelse større når dere handler på slike kinasider. Den kan kjøpes HER.

Jeg vil også gratulere mamma med dagen som er hele 40 år i dag! Hjerte, hjerte ♥♥

Lille bamsen min ♥


Link til kjolen HER.

Viss vi ikke blogges når jeg sitter på Gardermoen, så blogges vi helt sikkert i.... Praha! ♥


New York City, dress

Kjolen er sponset av Frontrowshop.com

Kjolen finner du HER


What a comfy dress

Innlegget er i samarbeid med Frontrowshop.com

Hei dere! Da var jeg ferdig på jobb og er klar til å dra. Eller egentlig ikke. Jeg har ikke pakket ferdig. Bussen min går på 4 timer! Hahah, jeg er en somlekopp. Jeg skal bare se ferdig filmen, skal bare se en til episode av en serie, skal bare kose litt med leo, skal bare sitte litt i telefon, skal bare blogge litt... skal bare, skal bare.... WUPS så har 4 timer gått! Jeg har plukket ut noen få plagg som skal få plass i kofferten. Den nye kjolen jeg har fått sponset fra Frontrowshop.com skal iallefall få bli med! Tror jeg vil bruker den når jeg er i Tyskland. Det er nokså tykt stoff i den, så jeg frøs ikke når jeg sto ute og poserte for bloggbildene en gang! Her har dere den nye, utrolig komfertable kjolen min: 

Kjole: HERMaxikjole i olastoff

Innlegget er i samarbeid med Persunmall.com

Hei! Da var det fredag igjen da! For meg har ikke det så mye å si siden jeg har fri nesten hele tiden. Deilig! Jeg hentet en pakke på posten for litt siden hvor jeg har fått noen veldig fine ting fra den nye sponsoren min, Persunmall.com. Jeg liker så godt slike "kinasider" siden det er så mye fint til en billig penge. Noe av det som befant seg i esken denne gang var en maxikjole i olastoff. Litt spesiell, men jeg likte den. Gleder meg til det blir varmt ute slik at jeg kan bruke den. Generelt gleder jeg meg til sommeren! Ooog.. jeg tror ikke jeg er den eneste;-)

Link til kjolen HER


Light blue jeans

Innlegget er i samarbeid med Choies.com 

I desember var jeg på en fest hvor jeg lånte noen klær av en kamerat. Endte opp med noen bukser som var perfekte! Jeg elsker boyfriend jeans. Syns det er så kult! De buksene jeg lånte var akkurat slike jeg har lett, lett og lett etter, men som jeg aldri har funnet. Synd de var kjøpt på 90-tallet. Jeg bodde i den buksa i flere dager etterpå, haha! Dette var i den lille perioden hvor jeg hadde bloggpause, så har desverre ingen bilder av den. 

Jeg måtte sjekke utvalget Choies.com har av bukser i håp om å finne en lignende en. Det fant jeg desverre ikke, men det var en annen som falt i smak! Denne buksa syns jeg var veldig fin, men ble liiitt skuffet når jeg tok den på meg. Jeg hadde håpet den var like oversized som på bildet, men det var den ikke. Det får jeg bare leve med. Skylder på de små kinastørrelsene, hihi (og tynne modeller). Men det går nok bra!:-)

Bukse: HERLeather skirt

Innlegget er i samarbeid med Choies.com

Choies er en av mine favoritt nettbutikker. Ingen tvil om! De er så masse fint der. Ikke minst kreative plagg. Dette skjørtet som jeg nylig har fått er så lett å kombinere med noe annet fint. Dette er faktisk det første skinnskjørtet jeg eier! Så klart er det ikke ekte om noen skulle tro det. Det er forresten på salg nå også. Link HER. Senere i dag kommer det en konkurranse hvor premien er fra Choies!

Skjørt HER  -  Genser: Sheinside.com (sponset)  -  Sko: Nelly.com
Skjørt og genser med krage

Innlegget er i samarbeid med Choies.com

Jeg har valgt ut et helt nytt antrekk fra Choies.com. Likte det veldig godt! Elsker fargekombinasjonen av vinrød og gul. Det har jeg brukt før, blant annet i DETTE innlegget. Det hadde vært fint og brukt dette om høsten når alle de fine høstfargene er ute. Tok rundt en måned før jeg fikk pakken denne gang. Jaja, litt venting i bytte mot gratis frakt må man vente seg. Mamma syns det så ut som jeg hadde på meg en skoleuniform. Hadde jeg designet skoleuniformer i Norge for jenter hadde det blitt skjørt og genser/ t-skjorte med krage på! Hihi.

Skjørt HER - genser utsolgt

Forresten jeg har på meg en lysegrå strømpebukse. Derfor ser leggene mine litt gråaktige ut..

 


Pencil dress in floral

Innlegget er i samarbeid med Choies.com

Link til kjolen HER.

Ja i dag er det da 1. desember! På tide å åpne første luken i adventskalenderen.... til de som har en kalender. Jeg har ikke kalender fordi mine foreldre syns jeg er blitt for gammel. Mitt svar er: MAN BLIR ALDRI FOR GAMMEL! Merk mine ord: aldri. Aebykier har også samme problem, så vi syns synd på hverandre. Hun kommer hjem om 10 dager, så vi har bestemt at vi skal lage pakkekalender til hverandre! Vi har aldri hatt pakkekalender, så for oss blir det veldig gøy! Ok, jeg har 10 dager på å lage en pakkekalender. Dette blir gøy!
Jeg har også fått en ny pakke fra Choies.com. Denne fine kjolen kan dere finner HER. Minner igjen på at det er gratis frakt over hele verden (med mindre du velger ekspresslevering).


Cardigan

Innlegget er i samarbeid med Sheinside.com

Åååh, jeg gleder meg så til i morgen! Da skal jeg hoppe i fallskjerm! Det blir helt sykt rått. Reisen til flyplassen det er på er så lang, så nå tenker jeg å laste ned noen filmer på macen min. Noen filmtips? Ellers har jeg fått en fin cardigan fra Sheinside.com. Jeg valgte den i en gangse så stor str for meg, Large.

Link HER. 


Outfit første november

Kjole fra BikBok og resten fra H&M
Enda en ny kåpe i samlingen

Innlegget er i samarbeid med Sheinside.com

Hei! Det er noe jeg aldri får nok av -kåper! Jeg elsker kåper. Det begynner å bli så mange i skapet mitt at jeg snart ikke har plass til flere. Jeg har fått en ny kåpe fra Sheinside.com. Den er faktisk nesten lik en annen jeg har, men det tenkte jeg ikke over før noen kommenterte det. Hehe, aldri for mange! Noen har forresten lurt på hvor lang leveringstiden er på Sheinside.com. Noen er litt frustrerte fordi pakken ikke har kommet når det nærmer seg rundt 1 mnd. Det tar rundt en måned før pakken kommer i posten. Noen ganger kan det ta litt lengre tid også, noen ganger går det litt raskere. Leveringstiden er lang, men det er gratis frakt over hele verden :)

Link til kåpen HER

Jeg har i str Large. Minner på at kinastørrelser er veldig små.


Gamle skatter kan fort bli nye!

I går gikk jeg tilfeldigvis forbi et skap i garasjen vår. Jeg måtte se hva som var inni der av ren nyskjerrighet. Det var mange kåper som var mamma sine som jeg aldri har sett før! Gamle skatter kan fort bli nye. Blant annet var det denne fine jakken her i skapet som jeg nå kaller min. Sorry mamma!

Lue: H&M  -  jakke: Vero Moda  -  kjole: BikBok  -  sko: SkopunktenLinsene er sponset av www.PinkyParadise.com


Outfit

Hårbånd: Choies.com (sponset)  -  jakke: Sheinside.com (sponset)  - topp: BikBok  -  bukse: Forever 21  -  Sko: Converse


Just black n white

Sko: Converse  -  bukse og topp: Forever 21  -  skinnjakke: Lene V  -  lue: Choies.com (sponset)


Blomsterbukse og ny jakke

Innlegget er i samarbeid med Sheinside.com

Hei! Jeg har fått meg en ny jakke fra Sheinside.com. Jeg likte den veldig godt! Eneste som er litt pirk var at den var litt kort i ermene. Det gjør ingenting, for jeg bretter den bare litt opp. Den var så fin, så det er ikke mye å klage på:)

Jakken kan dere finne HER

Bukse og topp: BikBok  -  sko: Skopunkten  -  jakke: Sheinside HER
denim jakke og nummer 36

Innlegget er i samarbeid med Sheinside.com

Hei! Jeg har fått en oversize denim jakke fra Sheinside.com som jeg digger! Den er så behagelig, og ikke minst fin! Den passer til det meste. Ble veldig mange antrekksbilder av den i dag. Hehe. Takk til Ingrid som er så snill og vil ta bilder av meg. Dere kan finne jakken HER

Top: BikBok  -  jakke: Sheinside HER  -  strømper: Sportsbutikken  -  sko: Converse  -  shorts: Sheinside HER (utsolgt)
autumn outfit

Skjerf og strømper: H&M  -  kjole: BikBok  -  sko: Forever 21  -  jakke: Sheinside.com(sponset)
 


outfit

Innlegget er i samarbeid med Sheinside.com

Hei dere! I dag har jeg klart å komme meg på skolen! Applaus til meg selv, haha. Det er så rart det med å slå av alarmen sin i søvne. Jeg sovnet med TVn på i går av en sykt kjedelig film. I dag tidlig våknet jeg av et talk show der programlederen ropte ''TYRA BANKS!!!!''. Da våknet jeg brått og var lys våken. Haha, digger den dama. Da ble det en god frokost (sjokolade og potetgull) mens jeg så på talk showet. 

T-skjorten er HER (sponset)

T-skjorte: sheinside  -  skjørt: BikBok  -  strømper: Sportsbutikken  -  sko: Converse
hello americana

Innlegget er i samarbeid med sheinside.com

Hei dere! I går gikk jeg med bukse på skolen. Jeg hater bukser. Jeg syns det er så ukomfortabelt å gå med bukse. Så fort jeg fikk muligheten og kom hjem, skal jeg love dere det var fort av med den. I går fikk jeg en pakke fra sheinside i posten. Jeg ble så glad for at det var noen komfortable klær i pakken! En shorts og t-skjorte som på en måte er en onepiece. Den er så komfortabel, elsker den!

Shortsen og t-skjorten finner du HER
Amerikanske sko såklart! Hehe, fra Converse


aztec maxi dress

Innlegget er i samarbeid med Choies.com

Denne fine kjolen fikk jeg i posten før jeg dro på ferie fra Choies.com. Den er så fin, og jeg elsker overdelen. Jeg har vært litt sen med å poste produkter jeg har mottat, og det må jeg bare beklage for. Det eneste jeg kunne ønske var at den kunne vært 3-5 cm lengre. Småpirk, hehe. Kjolen kommer kun i onesize. 

Kjolen kan du finne HER

classy dress

Fire kjappe bilder fra dagens antrekk:

Kjole: Sheinside.com  -  kåpe: H&M  
today's outfit - brown coat

Skjørt, strømper og kåpe: H&M  - briller: Cubus  -  topp og sko: Forever 21


simpsons

Innlegget er i samarbeid med Sheinside.com

Hei dere! Nå er jeg hjemme i Gudbrandsdalen igjen. Hjemme lå det en pakke fra Sheinside.com som jeg har glemt å skrive om på bloggen. Det var en veldig morsom shorts med simpsons på, haha:)

Shortsen finner du HER
keep it black and simple

Noen dager syns jeg det er helt greit med en kjole som bare er helt enkel. Uten noe mønster eller dilldall på. Dagens kjole er fra Lindex.


jumpsuit

Alt fra Forever 21
galaxy print

Hei dere! Når jeg våknet i dag hadde mamma og de andre dratt fra meg:(( De dro til et kjøpesenter som heter NCCC Mall. Jeg derimot dro til Starbucks. Hehe, jeg drar alltid til Starbucks når jeg ikke vet hvor andre steder jeg skal dra. Når jeg satt og koset meg med frappen min fikk jeg øye på en kjent dame. For tre år siden ble jeg kjent med en jente som jobbet på en butikk som heter Bench. Nå møtte jeg henne igjen! Det var så koselig og gøy! Nå jobber hun som security vakt på Abreza (kjøpesenter). Fikk også møte venner av henne og den kjempe søte vakthunden. Ja, de har hunder på kjøpesenteret som leter etter bomber. Sikkerheten er veldig sikker her i Filippinene med tanke på alle crazy folk! Det ble til at vi sto og pratet noen timer, timer som bare fløy bort!
I dag har jeg på meg en kjole jeg kjøpte for noen måneder siden. Den har en innebygd body. Derfor blir kjolen dratt ned, selvom jeg gjerne skulle hatt den litt lengre opp. Jaja! Nå skal jeg på markedet, så vi blogges.

Kjole og sko: Nelly.com  -  solbriller: Forever 21

Dere kan også følge meg på instagram, @caroiiz. summer outfit

Solbriller, t-skjorte og sekk: Forver 21  -  shorts: Cubus

Min favoritt hos Starbucks, Chocolate Chip Cream!:)outfit

Alt fra Forever 21yellow top and striped skirt

Klær fra H&M og sko fra Nelly.com
 


orange summer dress

Jeg fikk denne fine sommerkjolen av mamma når hun kom hjem fra Filippinene ♥


outfit 11.juni

Klær og veske: H&M  -  briller: Cubus


dope chef

T-skjorte: Sheinside.com  -  skjørt og sko: Nelly.com

årets første sommerkjole på!Det har vært skikkelig varmt i dag! For første gang i år måtte sommerkjolen på. Jeg sto opp veldig tidlig i dag og gikk ut i varmen med en gang. Tok ikke lang tid før jeg fikk besøk av en kamerat også. Så klart måtte vi få med Aebykier ut litt. Snill som jeg var spanderte jeg is på dem begge. Ellers er det bare det vanlige som har skjedd. Jeg har vært sammen med Aebykier i hele dag og invitert meg selv på middag hos dem... yepp alt det vanlige! :-) 


mickey mouse

Genser: H&M  -  vest og shorts: BikBok  -  sko: Jeffrey Campbell


tokyo

Hei dere. Jeg hadde en fin dag i går og ble kjent med nye folk. Det er så gøy! Jeg tror jeg hadde verdens værste drøm i natt. Den var så trist, jeg gråt, gråt og gråt i drømmen. Drømmen var så virkelig, noe aldri mine drømmer er. Plutselig våknet jeg og puta mi var kliss våt. Selv om jeg var våken så strømmet tårene ned fra kinnet for drømmen var så trist. Håper virkelig ikke jeg er sanndrømt. Det vil jeg ikke tenke på en gang, for jeg vil ikke miste noen jeg er glad i. 

Over til noe annet overfladisk. Skjørtet på bildet er egentlig en kjole, men jeg slengte over en t-skjorte og da ble det plutselig et skjørt. Kostet kun 29 kr også, samme med t-skjorten, for 2-3 år siden. Hehe :-)

Kjole: Cubus  -  t-skjorte: Gina Tricot  -  jakke: BikBok  -  pumps: Nelly
all black

Alle klær fra BikBok, utenom skinnjakken som er fra VeroModa

Sko Jeffrey Campbell

simple outfit

Hei! I går hadde jeg faktisk planlagt hva jeg skulle ha på meg i dag. Fant et antrekk jeg faktisk var fornøyd med, men det var kanskje litt sommerlig. I dag tidlig satt jeg på facebook, så og si hele facebook var fult med statusen som ''ånei, det snør...''. Der gikk det antrekket i vask når jeg så ut vinduet, så jeg måtte bare plukke opp noe fra gulvet å løpe ut døren.

Jakke: NewYorker  -  genser: Gina T  -  bukse: Vero Moda  -  sko: Dr. Martens


yellow stop effect

Tights og jakke: H&M  -  bluse: BikBok  -  briller: Glitter

outfit: vintage style

Hallo! I dag var en stressende morgen som vanlig. Som vanlig løper jeg som et lyn til bussen, og jeg klarte å miste noe på veien som datt ut fra lomma mi. Når jeg kom på bussen slo det meg plutselig at det var mobilen min! Når jeg tok bussen hjem igjen, så var den borte som var mest sannsynlig. Jaja, sånn kan skje. Ikke nok med det! Frokosten er som vanlig med meg ut døra. I dag hadde jeg syltetøy på, og jeg løpte så fort at jeg fikk hele brødskiva med syltetøy smashet i håret. Jordbærsyltetøy-lukten har forfulgt meg i hele dag! Haha. I dag gikk jeg for veldig vintage antrekk :-)

Kjole: Lene V  -  cardigan: Gina T  -  skjerf: H&M
Hull i strømpebuksa, hehe!


outfit 4.april

Vest: BikBok  -  genser: Gina T  -  bukse: NewYorker  -  briller: Glitter (2 år siden)

Hadi: Caro... du må virkelig droppe brillene. De er så rare og du ser ut som noe annet rart!
Meg: -.-
påskefargen

Bukse og skjerf: H&M  -  skjorte: Gina T  -  vest: BikBok  -  sko: JC  -  veske: Terrenova

dressed in black

GOD PÅSKE ALLE SAMMEN! Da var det endelig ferie igjen! Det skal bli godt å sove lenge, hehe! ♥

I sta skulle jeg knipse noen bilder til bloggen. Plutselig datt den dingsen (som sitter på kameraet) av stativet. Kameraet rett i bakken.. Dette har skjedd før, men da har jeg limt det sammen igjen, men det funket ikke andre gangen. Må nok bestille en ny sånn dings til stativet mitt. Beklager for dårlige bilder i dag. Det skal bli bedre når alt er på plass. Må nok finne noen som kan være fotografen min midlertidig, hehe. Ellers er jeg veldig kledd i svart i dag som er sjeldent. Dere ser ikke hele antrekket noe spesielt godt, meen: Tights: H&M  -  skinnjakke og t-skjorte: Veromodapattern dress

Kjole: BikBok


outfit - 15 mars

Alle plaggene er fra BikBok 


boyfriend jeans and pink shoes

Konkurranse pågår HER hvor du kan vinne Angry Birds brus!

Hallo! Da var det endelig fredag igjen! Hallelujah. Det har vært en ganske chill dag på skolen i dag, har for det meste brukt tiden min på å se en serie. Hehe! Her har dere dagens antrekk:

Overdel: BikBok  -  boyfriend jeans: Zara  -  sko: Dr. Martens
so... pink

Heihei! I dag har det vært en helt ok dag. Jarle Andhøy hadde et foredrag i dag som vi så på. Det var veldig inspirerende! Hele klassen min var jo helt starstruck når de fikk vite at vi skulle se han holde et foredrag, og der sitter jeg og lurer på hvem han er. Hahha. Kjekk skal jeg love dere at han var!

Genser: NewYorker

Skjerf: julegave  -  jakke: H&M  -  sko: JC


dagens med nye jeffrey campbells

Shorts og jakke: BikBok  -  topp og strømpebukse: Cubus  -  sko: Jeffrey Campbell Elsker virkelig mine nye par med Jeffrey Campbell. Dette blir det tredje paret i samlingen min. Jeg bestilte dem fra Nelly. Kan ikke tro at jeg fikk dem gratis (eller jeg betalte frakten, heheh).

gårsdagens - første mars

(Veronica har tatt bildene)

Skjerf og jakke: H&M  -  briller: NewYorker  -  kjole og strømpebukse: BikBok  -  sko: Økonomi Sko  -  hansker: en koffertbutikk


meow

Vest: BikBok  -  genser: NewYorker  -  bukse: Zara  -  sko: JC
flower printed jeans

Bukse og bluse: BikBok  -  jakke: Cubus  -  sko: Jeffrey Campbell  -  kåpe: Vero Moda  -  briller: NewYorker


Elsker virkelig den nye buksa mi fra BikBok. Den kostet bare 99 kr. Kjempe kupp! Likte dere antrekket?  dagens antrekk 060213

Vest: BikBok  -  topp: H&M  -  bukse: Gina Tricot  - sko: Dr.Martens  -  Jakke: Nelly.comInnlegg om Dr. Martens skoene kommer i morgen! 


ny kåpe!

Kåpen dere ser under kjøpte jeg hos Indiska. Den kostet 899 kr, men jeg betalte 243 kr for den! Kjempe kupp! 
aztec jeans

Aztec mønsteret har virkelig falt i min smak. Elsker (nesten) alt jeg ser av det. Bikbok har blant annet utrolig mye fint nå av aztec mønster. Gjett hvem som kommer til å hamstre inn. Haha. Det var nesten så jeg ikke klarte å forlate butikken fordi det var så mye fint! Dere kommer helt sikkert til å se meg på luksusfellen om noen år. Hahah.

Et spørsmål jeg får hele tiden når jeg er i Sverige er: fins NewYorker i Norge og fins det nettbutikk? Nei, NewYorker fins ikke i Norge. Nei, det fins ikke nettbutikk, men de har egen nettside. Link. 
Edit:
Bra dere lesere holder meg oppdatert. Sist jeg sjekket var ikke NewYorker i Norge, men det har blant annet nylig kommet til Strømmen Storsenter, Stavanger og Tønsberg!

Bluse og vest: BikBok  -  bukse: NewYorker  -  sko: Jeffrey Campbell
outfit - black'n red

Da var det endelig.. HELG! Fredagen min startet med at jeg tok taxi til skolen. Kostet meg 250 kr(!!). Hele turen satt jeg og tenkte over kule klesplagg jeg kune kjøpt for de pengene. Hadde også den kleineste samtalen med sjåføren. Har spist middag hos bestemor i dag også. Hun lager verdens beste mat. Ønsker alle en god helg, og her er dagens antrekk:

Jakke: H&M  -  dressjakke: Lene V  -  bluse: BikBok  -  bukse: Carlings  -  sko: Jeffrey Campbell


winter me

Alt jeg har på meg er fra H&M
friday outfit - black and white

God helg alle sammen! Dagen min startet med at jeg kom for sent på skolen. Første episode av sesong to av The Lying Game har kommet ut på nett. Jeg bare måtte se den, og således kom jeg for sent. Tok litt tidlig helg også, hehe. Jeg har nettopp vært på familiemiddag og nå venter jeg på at Aebykier skal komme hjem. Blir nok til at vi ser film og koser oss. Her er dagens antrekk:

Topp: gave fra Tyrkia  -  bukse: Lene V  -  kåpe: Vero Moda 

Minner på at det er -18°c! 


blue top

Topp og belte fra BikBokpepperkake

Hallo! Da var ferien over og det er tilbake til skolebenken. Hadde ikke skadet med lengre ferie! En venninne kalte meg pepperkake på skolen i dag pga klærne mine! Haha, da var den hvite ullgenseren melis. Haha! 

Genser og shorts: BikBok  -  Lue: H&M


outfit 30.des

Genser og belte: BikBok  -  skjørt: mamma sitt  -  sko: skopunkten
new coat

Ny lue og kåpe fra H&M


red carpet

Hallo! I dag har hele mediaklassen vært på Lillehammer kino på filmpremiere i finstasen. Forige uke har vi jobbet i grupper med å lage en film som vi da har vist på Lillehammer kino i dag. Vi (Vinstra VGS) konkurrerte mot Gausdal og Gjøvik. Da så vi altså de 30 filmene alle gruppene hadde laget, men hver film hadde makslengde på 3 min. Det foregår også slik at det er priser for beste lyd, (mannlige og kvinnelige) skuespiller, foto, filmplakat osv, osv. Den beste prisen heter logisk nok ''beste film''. Den gikk da til Gausdal, men jeg hadde håpet på at kompisen min, Tim og gruppen hans skulle vinne. Men, men slik er det! Gruppen min vant ikke noen priser, men vi ble nominert til beste filmplakat. Ikke værst bare det  

Kjolen er Aebykier sin og er fra BikBok

Meg og Mhea

(Ingrid har tatt bildene)


17. desember

Begge skjortene er fra Gina Tricot. Toppen er fra NewYorker.


malin og caro - outfit

På ungdomsskolen tok jeg og Malin masse outfit-bilder sammen, og det skal vi starte med igjen! Vennina vår Ingrid har tatt bildene. Hun er så snill som vil bli med oss ut i kulden for å ta bilder av oss. Hehe, hun holdt på å fryse av seg fingrene stakkar! Kjolen min er fra BikBok og blusen til Malin er fra Cubus. Buksa hennes er fra Lindex. Av en eller annen merkelig grunn har Malin begynt å lage duckface. Jeg må ærlig si jeg ikke er stor fan av denne så kalte duckface-trenden. Når jeg så Malin posere med duckface truet jeg henne med å redigere leppene hennes mindre. Haha. Det resulterte til at jeg fikk fine bilder av henne til slutt. Malin er så utrolig pen på bilder bare hun smiler!


Malin har bestilt seg falske Jeffrey Campbells på Monella. Det er sjeldent at jeg og Malin er enige, men vi er enige om ên ting. Ikke bestill disse skoene! For det første er hælen av plastikk og laget av veldig dårlig kvalitet. Hun har brukt skoene et par ganger og den tingen nederst på hælen har falt av. Malin sier også at de ikke er så veldig behagelige å gå i, det er stor forskjell fra ekte Jeffreys og disse. I tillegg syns jeg de ser mye mer ''klumpete'' ut av en eller annen grunn. På grunn av denne dårlige kvaliteten skal hun sende tilbake skoene.


red jeans

I dag er det snille, søte Ingrid som ble med ut i kulden for å ta bilder av meg 

I dag har jeg på meg min knall, røde bukse fra Carlings 

Jeg må, må, må skaffe meg extensions! Jeg hater håret mitt for tiden fordi det er så kort! Er det noen som vet om en nettbutikk/ frisørsalong som selger bra extensions? Jeg satser ikke på luxushair denne gang..

Jeg og Malin spilte bondesjakk hele mattetimen. Gjett hvem som vant da! Haha.

Bondesjakk må være det eneste jeg er god i, haha. Men jeg har hatt trening på ungdomsskolen mot en veldig smart venninne jeg hadde!

Vi blogges 


favorittbuksa

Hei! Som jeg så vidt har nevt på bloggen har jeg funnet minnebrikka mi fra april. Jeg fant blant annet disse outfits-bildene jeg aldri fikk postet. På bildene under har jeg på meg favorittbuksa. Den er så behagelig og deilig å gå med. Problemet er bare at den ikke er min! Den er Aebykier sin, hehe. Hun drar snart til Bolivia og blir der i 6 måneder, så kanskje jeg kan stjele noen av klærne hennes. Mohaha. 

Bukse: Monki  -  sko: BikBok

Når jeg ser på dette bildet av mitt NATURLIGE hår som er noen måneder tilbake, så får det meg virkelig til å tenke på hvorfor jeg klipte det skulderkort..


dagens
simple black

Jakke: H&M  -  briller: Gina


looking like this 2day

Hallo! I dag sluttet jeg tidlig på skolen og kom tidlig hjem! Digg! Den siste timen stakk naturfagslæreren hodet inn i døra og sa vi hadde prøve i morgen. Wææ, fikk nesten sjokk og jeg har ikke tid til å øve. Jeg vet ikke hva vi driver med i det faget en gang, haha! Bare jeg ikke stryker så går det bra. Nå venter jeg på at Sivert skal komme en tur, så skal vi på tacokveld! Dagens:

Hårbånd: H&M  -  jakke: NewYorker  -  skjorte: Gina Tricot  
antrekk i oktoberNoen favoritter?


dagens

Bluse: BikBok  -  bukse: Gina Tricot  -  sko: Jeffrey Campbell


outfit - yellow jeans and curly hair

Hallo! I dag har jeg, Malin og Kai gått rundt å filmet litt. Jeg forteller dere til hva senere når det har blitt helg (hint, hint, samme grunn som da jeg var på Lillehammer). Når jeg var på Lillehammer, så kjøpte jeg blant annet ny bukse. Gul faktisk. Angrer på at jeg ikke tok en størrelse mindre. Føler den er litt for stor, så skulle gjerne hatt 34! Jaja. Dagens antrekk:

Skoene er fra Skopunkten, og resten av klærne er fra H&M hey what's up!?!

Hallo alle søte lesere! For øyeblikket sitter jeg på skolen, men denne dagen går nok fort som alle de andre. Tiden går så fort på vgs at det er helt sykt. Det er jo fredag i dag! Blir deilig med helg. Tror ikke jeg har noen spesielle planer. Skal nok henge med søskenbarnet mitt som vanlig, hehe. I går brukte jeg min nye søte hettegenser. Den er så søt! Hihi. Den minner meg litt om en annen jeg har. Se HER

Genser fra NewYorkeroutfit - turkis dressjakke

Hallo! I dag har det vært en chill dag med to fritimer. Ellers tror jeg skolen min er veldig gjerrig med strømmen!! Dere aner ikke hvor kaldt det er! Så og si alle sitter med jakke, og jeg har pakket meg ekstra godt inn med lue og skjerf i dag. Men det er fortsatt kaldt (!!). Brr. Tror jeg kommer i onepiece i morgen... neida, så dypt synker jeg ikke. Haha 

Dagenst outfit: Dressjakke, lue og skjerf: H&M  -  bukse: BikBok  -  sko: skopunkten
outfit - vinrød bukse

Genser og bukse: H&M  -  sko: Jeffrey Campbell
red coat

Kåpe fra H&M


i'm yellow today

Noe du lurer på? Spørsmålsrunde pågår HER.
Jeg elsker gul, spesielt gulfargen jeg har på denne dressjakken. Jeg elsker virkelig alle høstfarger
. I dag har jeg hatt problemer med bildeopplastingen forresten. Bildene mine ser helt annerledes ut på stasjonær. Kontrasten blir økt veldig mye, men det får gå for denne gang. Dressjakken er fra H&M   

Hva syns du om høstfarger? 


outfit 18.09.12

Dressjakke: H&M  -  topp: Vero Moda  -  skinnbukse: Gina Tricot  -  sko: Jeffrey Campbell


sneak peak

En liten sniktitt på dagens antrekk   

Noe du lurer på? Spørsmålsrunde pågår HER.


outfit: cute hoodie

Genser: NewYorker  -  lue: Carlingsflowers

Jeg er så glad i denne blusen! Det ligger en hel historie bak den. Pga den fikk jeg tre utrolig koselige venner. Jeg kjøpte den i Filippinene i en utrolig søt butikk   


autumn


knitted sweater

Fra BikBok

i eat brains

T-skjorte: NewYorker (gave fra Anh)bluse med åpne skuldre

Hallo! Jeg elsker tirsdager når det kommer til skole! Vi har 4t med grafisk og 2t med engelsk, så har vi fritimer resten. Lærern vår i engelsk er borte, så vi gjorde kun ferdig leksa vår og gikk. Veldig grei dag! 

Jeg må si jeg virkelig digger bluser med åpne skuldre! Har veldig lyst på en i hvit også. Vet den er gjennomsiktig, og jeg skulle gjerne hatt tubetopp, men det har jeg ikke! Har gitt bort den jeg hadde før, og jeg har gitt tilbake den jeg lånte av Anh. Jaja. Jeg hater, hater å gå med bukser, men den jeg har på meg i dag elsker jeg! Følelsen av å gå i pysjbukse, haha   

Bluse: BikBok  -  bukse: Vero Moda  -  sko: Nelly

Som dere vet så elsker jeg små detaljer   c&a - antrekk

Hei! Sitter på skolen akkurat nå og har engelsk. Helt greit uten lærer, hehhe. Fant noen bilder som jeg ikke har publisert. Viss dere lurer på hva ''c&a'' står for i overskriften, så kan dere prøve å gjette? Neida, det er Caro & Anh. Surprise! Haha.

Jakke: BB  -  topp og shorts: Gina


Bluse: BB17:26

 NewYorker


outfit: hodeskalle

Topp: h&m  -  skjorte og shorts: Gina T  -  sko: Skopunkten  -  lue: Carlings  
outfit: første skoledag på vgs

Hei! I går dro jeg fra Sarpsborg og hjem til Kvam. Jeg hadde første skoledag på vgs i dag, og det gikk jo greit! Har ikke helt følt at det har vært ferie siden jeg har jobbet så mye, men, men. Var ikke helt i humør til å stå opp tidlig heller. Hadde ikke skadet med litt lengre ferie? 

Jeg håper alle har hatt det fint på sin første skoledag for dere som startet i dag! Fikk en mail av noen nervøse jenter som skulle starte på ungdomsskolen, men jeg skal love dere at dere er ikke de eneste som var/ er nervøse. Det pøsregnet på slutten av dagen, og vi sto en stund og ventet på bussen. Heh, jeg var både trøtt, sliten, kald, sulten og allerede litt skolelei på min første skoledag. Hahha! Men det går nok bra, og blir nok gøy når vi først begynner. Jeg går media til dere som ikke visste det.

Cardigan: h&m  -  sko: Jeffrey Campbell  -  shorts: Gina T

Slik så jeg ut når jeg kom hjem, våt og kald...

Jeg er også fornøyd med klassa mi! Jeg savner den gamle klassen fra ungdomsskolen + lærerne. Men jeg er fornøyd med min nye også. Jeg har blitt kjent med nye folk i dag også, men jeg er så dårlig på å huske navn. Ble kjent med en søt jente som heter Janne! Hun leser også bloggen min ^^


dagens outfits - caro og anh

Hei! I dag har jeg og Anh fått oss ny bestevenn på McDonalds. Hahha. Han er så koselig og ikke minst, humoristisk. Vi var på Mc'ern hele tiden med Tanja og Victoria. Jeg visste ikke navnet hans før han la meg til på Facebook. Hahha, og han visste ikke navnet mitt en gang! Han er forresten en kjendis i Sverige, haha. Han er skuespiller og spiller i en svensk serie som heter ''Rederiet'' og ''Sveriges värsta bilförare''  

Når jeg og Anh snoket litt rundt på H&M, så kom det to gutter og ville ha nr vårt og lurte på om vi skulle finne på noe. Siden jeg kommer fra bygda er jeg vandt med å smile og si hei til alle, om jeg får øyekontakt med dem. Gjerne starte en samtale også! Så begynte de å stalke oss! Blant annet til tivoliet. Jeg og Anh ble paranoide og løpte og gjemte oss...

Dagens Caro og Anh antrekk:

Nytt antrekk fra Gina Tricot

Jakken til Anh er fra Ellos.no og skoene er fra Skopunktetn


Jeg pleier aldri og ha oppsatt hår..

Elsker at det er et kors på lommen!    
Et lite stykke HAPPY-Anh!
Vi gikk litt i gågata også


Vi skulle egentlig til Bedemartnen, men det ble et helt dødt tivoli.

Etter tivoliet dro vi på besøk til Mimi (bestemor) og spiste kyllingvinger!    

Aldri for gammel    


Det var kun noen få folk på tivoliet, så jeg prøvde å smiske til meg noen gratis billetter til karusellene. Kort sagt -umulig

Vi kjøpte like sko fra Skopunkten.

Pappa ringte...


Her er vi i parken:


TJOHEI
''Skal jeg prøve å klatre opp i flaggstanga??''

''Spiderman?''

''WUHUU''
Kjøpte den for 38kr hos H&M. ELSKER halv pris av halv pris   


my blue dress

Kjole: NewYorker

(Foto: Tanja)

Litt av dagen min:


Pene Tanja  


old cute dress

Foto: FFM

green dress

Denne kjolen kan dere kjøpe hos H&M for kun 129kr!! Skoene er fra Aldo 


(Gårsdagens antrekk)


bestemors gummistøvler

Været her i bygda er ikke noe å skryte av. Det består kun av regn. Man blir kanskje litt dårlig humør av været, men tenk positivt og kast på deg et smil så går alt bra! Fra fredag har jeg hatt besøk av farfar, men han reiste i dag. Trist, savner han allerede. I løpet av 10 år, så har jeg sett han kun ên gang! Skal blogge mer om det senere. Nå venter jeg på at Bjørn skal komme hjem slik at jeg og Liva kan gå en tur i regnet. Liva er en slik søt dagshund, eller ''dachshund'' som det skrives. Slik ser jeg ut i dag:

Hehe, jeg har gått rundt og vandra i bestemors gamle, hullete gummistøvler i hele dag.
lollipop

Spiste på resturang her om dagen. Når jeg skulle betale, så fikk jeg kjærlighet på pinne. Haha, da begynte jeg å lure -ser jeg så ung ut, eller gjorde de det for å være snille? Hahah  

Shorts og topp: Gina T  -  sko: Lita


summer dress

Kjole: H&M
new outfit

Hey! Da er jeg hjemme fra en AWESOME klassetur! Vi har gjort nokså mye, så det betyr masse bilder, som betyr mye blogging. Jeg har også shoppet en del. Klarte å svi av 3000-5000kr. Nå gleder jeg meg til å blogge. De siste 48 timene har vi gått rundt og sagt YOLO, YOLO av en eller annen grunn.... Haha, dette var jo siste skoleturen vår sammen. Da måtte jeg være litt badass å bryte noen regler. Synd jeg ble nedsatt i atferd, men er det ikke da man sier -YOLO? XDXD

Jeg har filmet nesten hele turen vår, så nå skal jeg redigere den. Blir den bra, så skal jeg vurdere å vise den på avslutningsfesten i morgen. Tenkt at i morgen er jeg ferdig på ungdomsskolen! YESS. Her er dagens antrekk. Alt er nytt, hihi. 

Topp: Vero Moda  -  shorts: Gina T  -  sko: Jeffrey Campbell 

Var i Oslo i dag forresten, hehe.

Juvelene mine looking like this

Hey! Det begynner å bli en stund siden jeg har blogget jo. Savnet den lille bloggdukka deres? Neida, har ikke vært borte så lenge. Prøvemuntlig eksamen gikk helt greit egentlig. Del A, altså framføringen gikk kjempe greit, da var jeg god nok for en 6'er. Men, så kom del B, altså spørsmål og annet dritt. Da sank jeg ned to karakterer, endte opp med 4. Jaja. Det teller ikke før neste uke. Ellers blogget jeg ikke i går fordi da sov jeg hele dagen. Forresten jeg har min første jobbdag i morgen, ææ. Det er kun opplæring, men tenk at jeg skal jobbe! Haha.   

Jakke: NewYorker  -  topp: Gina T  -  bukse: Zara  -  sko: Converse


søt snekkerbukse

Snekkerbukse: NewYorker  -  briller: Gina T
På desse bildene har jeg IKKE sirkellinser. Jeg bruker linsene jeg kjøpte i Sverige i fargen Yellow Green. Det var egentlig veldig uvandt, men vet ikke helt hva jeg selv syns.

boyfriend jeans

Boyfriend bukse: Zara  -  sko: converse  -  jakke: cubusHva syns dere om boyfriend bukser? 
outfit 23032012

Kan starte innlegget med at det har vært super fint vær i dag! Sol, sol og sol. Har til og med gått i t-skjorte. Wuhhu, et skritt nærmere sommeren. I morgen skal jeg forresten være leder på konfirmantfestivalen som befinner seg på Otta kulturhus. Gleder meg til å se mange av lederne igjen selv om det bare er to uker siden sist  

T-skjorte: gina t  -  shorts: wow  -  solbriller: sunglassesshop.com
Hahha, jeg er rar! 


hiver meg på bølgen

Hey! Har dere noen gang sett meg med svart skinnjakke? Neh, tror ikke det. Jeg går egentlig aldri med det, føler ikke at det er helt min stil, men her om dagen så gjorde jeg det! Kjøpte den på Vero Moda for 2 år siden, hehhe, har nesten aldri brukt den.

Forresten så hiver jeg meg på bølgen om å vinne en escada parfyme. Trykk på bildet for å se hvordan du kan vinne en!
esc2vinnik

yin yang symbol

YO! Føler meg skikkelig kul i dag, så jeg starter innlegget med -YO! Etter skolen i dag stakk jeg til senteret med Ole A bare for å spise usunt. Det var plassert en benk rett foran sportsbutikken, så der satt vi og hadde virkelig fin utsikt til alle sportsfolka som var på shopping. Vi var veldig ''voksne'' og tittet på kjøkkenutstyr, kjøleskap og vaskemaskiner :) 

Måtte også ha litt ny sminke.

Forresten hva syns dere om Yin Yang symbolet når det kommer til klær? Jeg syns det er kjempe kult. Toppen er fra Gina Tricot. Kan forresten svare på et spørsmål jeg fikk -hvem tar bilder av deg? Før var det mamma, men hun gidder ikke mer, så nå bruker jeg stativ. Har rotet bort fjernkontrollen, så jeg må løpe frem og tilbake og ligne på en idiot..18:58

Går kun med hestehale når jeg er hjemme. Alt fra BikBok.antrekk 5.mars

Hei! Etter skolen i dag var jeg og Borghild på senteret. Borghild har kjøpt seg slalomski. Til helgen skal vi suse nedover bakken og eie alle sammen! Watch out sier jeg bare. Hihhi. Nå skal jeg skype videre med Borghild, Sivert og Adrian før jeg og søskenbarnet mitt skal ut på tur. Her har dere dagens antrekk:

Skinnjakke: Lene V  -  Bluse: curryshop.no (reklame)


wihhu, vinterferie!

YESS! Endelig er det vinterferie! Hvorfor har ikke alle i Norge vinterferie samme uke? Det er noe jeg aldri kommer til å skjønne. I dag har vi hatt fargedag! Jeg var rød fra topp til tå. Siden kameraet mitt er rødt så måtte jeg ta med den store klumpen min. Nå skal jeg se på alle bildene som har blitt knipset i dag ^^ 

Rock'n roll! ^^


Antrekk fra mandag.

Husker jeg skrev DETTE innlegger for 1 år siden. Føles ut som om det var i går.


striper i håret

Først vil jeg bare si tusen takk for alle kommentarer på forige innlegg. Det hjelper, litt. Det var noen triste historier å lese i kommentarfeltet, må si jeg felte en tåre. Jeg savner Tass mye, men det har blitt bedre med dagene, men Tass blir aldri glemt. Han var den beste. 
----------------------

I dag har rare Ole Anton blitt med meg hjem fra skolen. Neida, han er min venn. Vi har spist. Masse. Haha, når jeg tenker over det, så spiser vi alltid noe når han er på besøk hos meg. Jeg kom til å tenke på bloggen, og tvingte han til å ta bilder av meg, mohaha :D

Lørdag var jeg hos frisøren og fikk et par striper i håret mitt. Jeg tynnet håret og klipte 1mm av det. Jeg klipper meg forresten hos Hårek Frisør i Kvam. Det er kun en frisørdame i hele verden som får lov til å røre håret mitt. Jeg kjenner henne godt og hun vet hva jeg vil ha. Jeg overlater egentlig det meste til hun. Hun har også vært frisøren min i over 10 år!! For striping og klipp betalte jeg kun 400 kr. Billig! 

Jeg kom til å tenke på et par morsomme frisørhistorier jeg har hatt tidligere. Når jeg var i Filippinene for mange år siden var det en frisør som var skikkelig homo (jeg har ingenting imot de) som klipte meg. La meg bare si at det ble stygt motsatt av det jeg ville ha. Jeg stod og kjeftet han rett opp i trynet (på norsk) og var forbanna, slengte også igjen døra når jeg gikk. Hahha, fikk litt dårlig samvittighet i ettertid. En annen gang skulle jeg pynte meg litt. Skulle krølle panneluggen min, men... krølltangen satt bom fast. Heldigvis reddet den snille frisørdamen meg, selvom det var sent på kvelden. Skal love dere jeg gikk med pannebånd i et par måneder. 

Var på Lillehammer lørdag for å kjøpe en valentinsgave til Enzo som jeg skal sende til Filippinene. Kjøpte også noen sko fra Økonomi Sko. Skal være flink blogger å legge ut innkjøp senere. I morgen, kanskje. Møtte også søte lesere ^^Hvem er det som har plasert en random barnestol rett utenfor huset mitt?!


Selvfølgelig sparer jeg det beste til slutt.. bilder av... ingen andre enn.. meg! Tulla, hehhe håper gamle lesere skjønner seg på humoren min ^^ 


Frøken: MustascheMåtte google ''mustache'' for å sjekke om jeg skrev riktig. Sjekk hvilket bilde som kom opp x))

Er så bloggete i dag, så jeg kan legge ut dagens antrekk. Topp og cardigan fra Gina TKåpe: H&M
inspirerende antrekk

Digget alt ved dette antrekket. Ikke bare antrekket, men jenta. Digger håret og sminken hennes! Likte kjolen best, den var supersøt. Da vet dere hva jeg ønsker meg (blunk blunk). 


ett av dagens antrekk

Hei! Frøydis er her i helgen og hun lurte på om jeg vil være modellen hennes. Hun går medialinjen og jeg skulle være skoleprosjektet hennes. Temaet er -byjenta på landet. Gjør jeg det dårlig på bildene, får hun dårlig karakter, så jeg håper jeg gjorde det bra! Hehhe. Jeg har ikke sett alle bildene ordentlig enda, men jeg har noen av dem på min data.

Vi har hatt det så gøy i dag! Når vi sier ''byjenta på landet'' må vi selvfølgelig ta bilder på en gård! Så vi spurte en gammel lærer av oss om vi kunne ta bilder på gården hennes. En av de spudlende idêne til Frøydis var... la meg gi dere et stikkord... sau. Høye hæler + dyp snø + utamme sauer =...... 

Ett av dagens antrekk: sko: aldo  -  dressjakke: h&m  -  topp: vero m

 (Frøydis har tatt alle bildene som kommer til å være på bloggen fremover)


ice cold with ice cream

Hei! Akkurat nå er Ole Anton her. Vi har synget karaoke!! HAHAHAHA. Mamma kjøpte Magical Sing eller hva det var. Det er en karaoke med over 3000 sanger(!!). Så vi har synget alt fra Justin Bieber, Michael Jackson, Miley Cyrus, Taylor Swift, Lady Gaga til julesanger osv! Nå har søskebarnet mitt tatt fra oss rampelyset, men hun er dobbelt (trippelt, frippelt) så flink som oss. Nå skal vi skype med Enzo :)

Meg i dag. ''Ice cold with ice cream''


sunny side up

Hei! I dag var min første skoledag etter ferien. Kan ikke si at det var så gøy å være plasert på skolebenken igjen, men ble veldig glad for å se alle vennene mine! Har savnet dem masse. Til og med lærerne mine har vært bekymret for meg med tanke på flommen. Koselig og se at de bryr seg og har fulgt med på bloggen min. Jeg hadde også mattetentamen som gikk ... ehh.. dårlig. 

MASSE SNØ! Savner Filippinene..

Jeg fikk også et par julegaver i dag. Fra Mariam og Ingrid. Jeg likte begge gavene og tusen takk. På bildet under så ser dere gaven jeg fikk fra Mariam.

Denne gaven fikk jeg fra Ingrid ^^


Her har dere meg i dag. Min nye favoritt genser som er fra Sunny Side Up.


Jeg bare -ææ, kaldt..antrekk

Hhaha, jeg har bestemt meg for og ikke bruke ordet outfit lengre. Ordet outfit er så bloggete. Jeg har skrevet det så mange ganger at jeg har blitt lei av det. Hhehe. Dagens outfit antrekk.

Se så alvorlig jeg er, hhaha :D

<3 Floker <3. I dag tenkte jeg over hvor langt håret mitt faktisk har blitt. Det når jo nesten ned til rompa mi snaart. Etter så mange år har jeg endelig nådd målet mitt (snart)!Den nye jumpsuiten min skal helt klart få en plass i kofferten til Filippinene!

Se HER om du vil vite hvor antrekket er fra.


dagens antrekk til under 100-lappen

Hei! I går hadde jeg besøk av Martha, så jeg orket ikke å blogge. Hihi, sorry! Her har dere dagens antrekk til under 100-lappen. Blusen kostet meg 29 SEK, men kostet 249 før. Buksen kostet også 29 SEK, men den kjøpte jeg for ca 2 år siden, hehe, men aldri brukt.

Alt fra BikBok


ny blondetopp

Sinnataggen med oreokjeks i kjeften har fatt seg ny blondetopp fra Zaragrønt er skjønt

Stakkars min lille Mia som har blitt blind. Men med litt xtra kos og litt mer godt, så skal det nok gå bra! Hun er et marsvin om dere skulle lure og dere kan se en video HER før hun ble blind. 

Min nye bluse fra Vila :)

Ragnhild fikset neglene mine i mattetimen, hehehh.

Siden hun ville at jeg skulle legge ut bilde av henne, så får jeg vel gjøre det. Har hun ikke helt nyydelige øyner? :)


god og varm strikkejakke

Hei! I dag har det vært ganske kaldt! Brrr, vinter. Uansett, jeg har ny strikkejakke! Den er veldig god og varm, hihi. Ellers i dag skal jeg jobbe med en framføring. Jeg hadde gjort veldig mye på skolen, men så glemte jeg og sende over. Det vil si at jeg må begynne helt på nytt, buhu. Om en halvtime eller en time, så kommer Martha! Lenge siden jeg har sett henne, gleder meg ♥

Strikkejakke fra NewYorkeroutfit - black and white

Hei! Beklager for litt sen oppdatering, men i dag har Borghild blitt med meg hjem fra skolen. Vi har fått unnagjort litt skolearbeid. Borghild har også tatt bildene av meg i dag! ♥

 

Kjole: BB  -  stømpebukse: Cubus


Random bilde Borghild tok av en sommerfugl, men det var litt fint :)


fredags outfit

Jakke: newyorker  -   cardigan: gina tricot  -  tunika/ kjole: bikbok God helg alle sammen! ^^


stars

Bluse: BikBok
 


dagens antrekk

Topp: new yorker - strikkejakke: gina t  -  svart tights: klippet selv  -  mønstrete tights: ?


dagens enkle antrekk

Skjorte: Gina  -  skinntights: BikBok
Sur 1

Følte ikke for å smile i dag, haha ;)


outfit- pucca

T-skjorte fra Filippinene


Har fått helt dilla på den dyrepark isen eller hva den heter. Har spist 4 stk nå..


hva synes du om snekkerbukse?


Dagens antrekk fra BikBok
 


enkelt antrekk

Fikk dårlig tid i dag så jeg tok noe som lå på gulvet, haha. I dag tok jeg med kamera på skolen, så det kommer mange bilder av meg og Malin senere!


Cardigan: Cubus  -  shorts: Wow  -  hatt: NewYorker 

Syns dere det ser ut som om jeg er på ferie når jeg bruker hatt? Jeg fikk så klart kjeft i timen i dag fordi jeg glemte og ta av hatten. Jeg spurte hva som er så farlig om jeg bruker hatt. Læreren sa at det ser ut som om jeg er på ferie. Høhh.


outfit- første skoledag

Ja, da var første skoledag over. Som sagt så kunne jeg tenkt meg en lengre ferie, men jeg gleder meg allerede til neste sommerferie! Håper alle leserne mine får et fint skoleår ♥  

Hele antrekket fra BikBokoutfits

Anh: kjole og tubetopp: bikbok  -  sko: h&m
Meg: kjole: gina tricot  -  jakke: cubus  -  veske: h&m
outfit 31.juli

topp: jc  -  shorts: wow  -  belte: bikbok  -  sko: skopunkten  -  hatt: newyorker
outfit - sponsorpakke fra malin

Jeg fortalte dere aldri hva jeg fikk i sponsorpakke fra Malin. Det var en kjempe søt topp som hun kjøpte i Tyrkia. Elsker den. Tusen takk Malin ♥


nytt antrekk fra NewYorker

ALT fra NewYorker

I dag: har jeg shoppet igjen, hatt vannkrig i regnet med Anh, hatt en liten spadag, spilt monopol, besøkt bestemora mi og... blæh nå kommer jeg ikke på mer. 


outfit- i min blå kjole


Kjole (med belte): NewYorker  -  sko: DinSko


hvit med blonder

Jeg og Anh kjøpte oss ny kjole på BikBok i går :))
Skoene til Anh fra h&mcaro og anh's outfit


Sko: DinSko  -  belte: GinaT  -  shorts, tubetopp og tights: BikBok  -   bluse: CubusYoYoo!

Hatt: Lindex  -  tunika: LMC  -  belte og sko: h&m 


Nå stikker vi til Fredrikstad, men vurderer å skifte klær? Haha, vi blogges! Hva syns du om antrekkene våre?


outfit 6.juni

Yeeess, jeg har fått kamera mitt delvis til og funke igjen! I dag tidlig laget jeg en hår/ sminkevideo, men får se om den ble vellykket. Her har dere dagens outfit:

Skjorte og belte: bikbok  -  shorts: filippinene  -  strømpebukse: gina tHva syns du?


outfit - black'n yellow

Dette var det siste bildet som ble tatt med kameraet mitt før det streika, buhhu. Det var dagens antrekk:
Vest: NewYorker  -  kjole: savoy  -  sko: converse


outfits i mai
Hvilket likte du best?


summer!

t-skjorte: frokenfryd-clothing   -   sko h&moutfit 30.mai - stars

Hei! I dag slapp jeg ut av skolen klokken 11 pga tentamen. Elsker tentamen, kan spise godteri og gå tidlig. Etter det tvingte jeg med Jon-Ivar en tur på de sinnsyk dårlige klesbutikkene vi har. Skulle ta med Ole og Stig, men så fort jeg nevnte butikk var de ute av syne. Etter jeg hadde tvingt med Jon-Ivar hit og dit, så tvingte jeg han til å ta bilder av meg. Hm, nå har jeg kanskje funnet ut hvorfor ingen gutter liker meg? Hva syns du om antrekket?


Jeg fikk ikke prøve klærne jeg kjøpte i Oslo, men jeg bare digger skjorta med stjerner ♥
Skjorte, body og belte: bikbok  -  shorts: h&m  -  sko: EuroSko


gårsdagens 27.mai

Antrekket i går var ikke noe spesielt. Var syk og kald, så gadd ikke å være så nøye med verken sminke eller klær.

Jakke: Vero Moda


in the forest - outfit

Hey! Fant et par bilder av et antrekk jeg ikke har postet. Så kan like så godt poste det nå :-)
Shorts og skjorte: NewYorker  -  hatt: lindex  -  sko: dna  -  belte: h&manh's outfit

Hei! Takk for alle gratulasjoner i går, det var kjempe hyggelig! Når jeg var i Sarpsborg glemte jeg å poste antrekket til Anh, så her kommer det:Jeg bare digger tightsen hennes. Must have på tights-listen min, hhehe. Jeg vet ikke hvor noe av det hun har på seg er fra, men kan spørre henne om noen lurer. Hva syns dere om antrekket til Anh? ♥


outfit 21.mai

Heihei alle søte lesere. Her har dere dagens outfit. På bildene holder jeg en Cubus-pose, noe jeg ikke tenkte over. Noen meter ved siden av meg sto det en litt eldre dame. Hun bare: - nei, nei, nei... du må ta bort den stygge Cubus- posen, da blir bildene enda finere! Haahahah, holdt på å le meg ihjel.

Skjorte og strømpebukse: Gina Tricot  -  hatt og veske: lindex  -  shorts: h&m  -  sko: dinsko
dagens outfit + overhøring

Jeg er nervøs, jeg er nervøs, jeg er nervøs, jeg er nervøs, x1000. Jeg skal snart på overhøring, og det vil jeg ikke! 1. jeg hater å være et midtpunkt, 2. jeg får ikke sett Norske Talenter! Overhøring vil si at vi står 2-3 personer foran hele kirken, og da skal presten stille oss spørsmål som vi skal svare på. Jeg kan ingenting, hjelp!

Kveldens outfit! Veske: NewYorker  -  tunika/ kjole: BikBok  striped outfit

Dagens antrekk:
Stripete jakke: H&M  -  shorts: NewYorker  -  strømpebukse: Gina Tricot  -  sko: DinSko


Zia ville gi meg en blomsterkrans, men så slem som jeg er ville jeg ikke ha den. Hhaha. Skulle egentlig lage grimase på det nederste bilde, men bestemte meg for å smile. Såå..antrekket for i dagsko: H&M  -  singlett: gina tricot  -  veske: lindex       Resten har dere sett før. Må løpe til bussen, blogges!


gule tulipaner

Heihei! Nettet her på bussen er så sykt tregt, men hva gjør jeg ikke for bloggen? Her har dere et par bilder fra da jeg hadde pause. Da gikk jeg rundt og solgte tulipaner (pengene gikk til ''Nei til narkotika''). Hadde veldig problemer med å selge di gule tulipanene, så jeg kjøpte dem selv. Hhehe.Hatt: Lindex  -  cardigan: newyorker  -  genser: cubus  -  belte: glitter  -  shorts: bikbok  -  sko: dinsko


dagens outfit(s)

Genser: BikBok  -  belte, shorts og sko: H&M   Når jeg først er inne på outfits, så smekker jeg inn Borghild sitt antrekk i dag også
Fotografen er som vanlig Mariam. Hva syns du om antrekkene våre? :-)


outfits i dag

Malin:
Topp og sko: H&M (mer vet jeg ikke)


Meg:
Jumpsuit og belte: H&M  -  cardigan: cubus  -  sko: dinsko  -  veske: NewYorker 
smykke: laget av en søt leser♥ Takk til Mariam som gadd å ta bilde av oss!


antrekk 28.apr.2011

cardigan, shorts og tubetopp: BikBok  -  topp: H&M  -  belte: glitter  -  sko: eurosko 


Hva syns du?outfit

Heyya! Nå har jeg kommet hjem fra Trondheim. Har hatt det helt toppers, utenom museum og alt det som ikke interesserer meg. Har kjøpt en del så kart, hheheh, jeg skal legger ut innkjøpene om ikke så lenge. Dagens antrekk:
Kjøpte meg ny hatt fra Lindex også, hhaha.


Her fikk jeg sol i ansiktet, ser heftig sur/ alvorlig ut. Skulle sensurere trynet mitt, men blogg.no vil ikke la meg laste opp et nytt bilde :((
Blondebluse og hatt: Lindex  -  tunika: NewYorker  -  shorts: H&M  -  strømpebukse: cubus 
sko: EuroSko 


dagens look

T-skjorte fra NewYorker

(uten extensions)


outfit

Fant et outfitbilde som jeg egentlig ikke skulle poste, men jeg gjør det likvell :)
veske: H&M  -  cardigan: cubus  -  tunika: en butikk i Filippinene  -  sko: økonomisko

(lite sminke, hihhi)


magetopp til hilde

Hei, i dag har jeg vært i byen som sagt. Det eneste jeg kjøpte var en magetopp til Hilde, fikk penger altså. Jeg måtte prøve den fordi jeg var usikker på om jeg skulle kjøpe XS eller S, men det ble S. Tihii, den var så kul at jeg bare måtte ta bilder med den jeg, Hilde :-)


BikBok, 199,-       Hva syns dere om magetoppen som jeg kjøpte til Hilde? :)


mandag

Fant noen bilder som jeg ikke har publisert, men om jeg ikke tar feil så var det en mandag bildene ble tatt (tror jeg). Lue: carlings  -  skjorte og t-skjorte: H&M  -  tihts: gina t outfit 2.april

cardigan: bikbok  -  tunika: lene v  -  belte: H&M  -  tights og topp: cubusoutfits i mars

Hvilket likte du best?outfit 310311

tights og t-skjorte: gina tricot -  cardigan: cubus 


dreaming of you

T-skjorte fra Cubus

gårsdagens antrekkTights:
cubus (klippet selv)  -  hvit strømpebukse: ?  -  Skjorte: gina tricot  -  topp og skjorte (hvite): bikbok  - lue: carlings


outfit 150311
Hihhi, jeg liker små detaljer :))

Topper: Cubus og BikBok -  Cardigan: NewY -  Tights: GinaT


gårsdagens


lue: Carlings -  t-skjorte: NewYorker -  bukse: H&M


today's


Lue: Carlings -  Cardigan og T-skjorte: NewYorker -  Stripete strømpebukse: Gina T -  Hvit strømpebukse: ? -  Sko: EuroSko

Vi blogges, nå skal jeg synge! Haha, nei jeg skal bake boller med mamma ^^
Hva syns dere om antrekket?


talent


T-skjorte fra NewYorker(Frisyre inspirert av Anchisa) Hva syns du?


outfit 26.feb

Heihei! I dag skal jeg henge med Aebykier og Frøydis igjen. I går spilte vi monopol til langt på kveld, men det begynner å bli kjedelig fordi jeg alltid taper! Jeg må ha en slags ond forbannelse rundt meg. Haha, men her har dere dagens outfit:


cardigan: H&M   -   topp: cubus   -   tights: klippet selv   -  sko: DNA   -   hvit tights: ?
Gratulerer så mye med dagen til Whoot. Hva syns dere om antrekket?


outfit!

Heii. Flere av dere ønsket at jeg skulle bli mer aktiv med outfits, men hey, jeg syns det er dere lesere som skal få bestemme litt hva jeg skal blogge om. Så fra nå av er det kjerpings Caro, hehe. Jeg syns ikke at stilen min er så veldig, veldig spesiell, men jaja dere har bedt om det :)
 

Da begynner jeg nå med dagens outfit. Topp og bukse: H&M   -   cardigan: Cubus 

(Liker ikke at sola får håret mitt til å se oransje ut! :o) hva syns dere?


outfit 190211

Her kommer en rask outfit før jeg drar til Lillehammer, da ble det visst ikke bloggfri i dag. Hihi, jeg er snill som sto opp en halvtime før, bare for å blogge til dere ♥

Cardigan:
låner av søskenbarnet mitt  -  topp og skjorte: BikBok  -  tights: cubus 
sko: EuroSko  -  veske: H&M       Hva syns dere? :)


i love NewYorker

Hey, endelig er det helg! Denne uka på skolen har ikke vært så ille, det er nesten ingen lærere som har kjefta på meg (ny rekord). Har fått en god følelse av å gjøre lekser, er skikkelig i noe jeg kan kalle norsk-lekse-humør. Nå må jeg slutte å skrive om skole, det er kjedelig.


Siden nesten alle klærne mine er fra NewYorker, er det mange som lurer på hvor det ligger. Jeg må desverre skuffe dere med at det ikke fins i Norge, som jeg vet (har iallefall aldri sett det). Jeg vet det er å finne i Sverige, Danmark og Finland. Jeg pleier å dra til Norby for å handle der, siden det bare er 20 min unna Sarpsborg.I<3NEWYORKer

Denne søte genseren er så klart fra NewYorker.
Hva syns du om den, pleier du å handle i NewYorker?


ny tights


Fra TopShop


bambi
fra H&M


you're the apple of my eye!T-skjorte jeg fikk fra lille søte Malin, men du finner den hos H&M. Hva syns du?


1.juledag


søskenbarnet mitt er 18 år i dag!

Hei, her kommer en rask outfit. Rekker ikke mer, fordi jeg vil gå og skremme søskenbarnet mitt (standar) og gratulere henne med dagen. HUN BLIR 18 ÅR I DAG!juleball outfit fra i går

Heihei! Kjolen jeg brukte i går er fra Filippinene, Victoria Department Store om jeg skal være nøyaktig. Var ikke helt 100% fornøyd med den, kjolen var liksom noe man måtte passe litt på (dra den opp, stremme den hardt osv), men skulle hatt en str mindre. Den kostet ca 3600 Peso, det vil si ca 550 kr. Var det noe mer og si om kjolen da? :)Når den stygge blitsen måtte bli med, ble kjolen ganske blank og blåfargen lysere på bilder. Har skrevet et innlegg om kjolen for lenge siden, da kan du se hvordan den ser ut HER.


Jeg var også hos frisøren. Tror jeg hadde 356542 spenner i håret, tuperingen og OSIS hårpudderet var et spetakkel og få ut, brukte rundt en time på og få floker/spenner ut.

Takk til Malin som var fotografen min! Hva syns du om antrekket?


outfit 11.des


''Bondeknøl skjorte'': BikBok     |     singlet: Savoy     |     bukse: Cubus     
 Uggs: Euro Sko     |     sløyfe: GinaHva syns du?


outfit 7.desember.

Da har det seg slik at jeg ikke klarte og slutte med extensions, håret mitt ble plutselig så kort (haha, logisk). Følte at det var ganske tomt oppå hodet mitt i dag, for jeg hadde ikke sløyfe på meg! Nyt synet, ikke ofte dere ser. Brrr, ja det var kaldt og stå ute, så ble ikke mange bilder.Bukse: Pieces     |     genser: H&M


Hva syns du om antrekket, hva har du gjort i dag?


outfit - blå hals

Grunnen til at jeg ikke blogget i går var fordi jeg var opptatt fra morgen til natt. Var blant annet på Lillehammer og kjøpte julegaver, så på besøk til onkelen min som har bursdag i dag! Så Venezia (restaurant), så var jeg hos søskenbarnet mitt resten av kvelden.


Men hey, skal trøste dere med dagens outfit og med en fin julesang!


(Random med huset til bestemor i bakgrunnen)


Sløyfe: Gina T |     Hals og genser: H&M |     Votter: Cubus |     Tights: BikBok   

Hva syns du?


OUTFIT 27.NOV

Heihei! Nå er jeg back in black, er det ikke det man sier? Haha blir litt feil, anyway her har dere dagens outfitSå bra kvalitet da på det nederste bilde, not. Pga jeg hater å ta bilde med blits, de blir så aaargh! Så jeg tar med uten, og nå begynner det å bli mørkt ute tidlig. Da vil kamera mitt verken fokusere eller få et klart bilde. Spare, spare til nytt kamera. Vil ha slik som pappa, med verdi 20 000kr gaaad, jeg som sparer til ara papegøye også!

Genser og tights: H&M |     Sløyfe: Gina T |     Votter: Cubus |     Sko: Økonomisko (fra i fjor)

Hvad tycks? Haha første gang jeg skriver svensk på bloggen min!


DAFF OUTFITNå er jeg lat, hoho! Var bare og slenge på seg pysjbuksa når jeg kom hjem fra skolen. Også må jeg .... noe jeg ikke skal si enda. JEG GLEDER MEG SÅ SYYYYYYYYYYYYYYYYYYKT TIL I MORGEN. Skrev det på bloggen for en stund siden, kanskje dere har glemt det?

Er du daff i dag, hva tror du jeg skal i morgen?


BEGYNNER Å BLI KALDT UTE!

Men jeg er optimist, og tar på meg ull- sokker, genser, hals og votter. Nå har det kommet litt mere snø, jeg vil ha masse snø og jul snarest mulig! Jeg hater og vente, er det noen som har dårlig tålmodighet her i verden, så er det meg! Jaja, dagens outfit. Woow! Jøye meg, jeg har blitt suverent flink med outfits. Votter som jeg har hatt siden jeg var 8år, endelig passer de!


Kaldt hos deg, vil du ha masse snø og jul snarest mulig?


LØRDAGS OUTFIT

Nå stikker jeg til Venezia og stapper i meg litt for! Sankkes senere i kveld, vær oppdaterte på sminkevideo!
cardigan: cubus     |     topp: gina t     |    bukse: H&M     |     sløyfe: glitter


LYNRASK OUTFIT

Nå hører jeg at X-factor begyner, så nå må jeg løpe 7m bort til tv'en. Tenk at neste uke sitter jeg der selv og heier på Mo! Ikke gå ut i dag Mo, da blir jeg forbanna sur!

Her har dere dagens outfit. Har på meg bondeknøl skjorta mi, som jeg kaller det da. Haha, liker den ikke på meg selv, men på andre. Hadde ingenting og ha på meg i dag, så bare slengte den på. Nuuuuu må jeg løpe 7m, haha eksakt!Hva syns dere om bondeknøl skjorter (som jeg kaller det)?


OUTFIT - CUPCAKE TOPP

Forelsket meg helt i den nye toppen. Jeg liker topper/ t-skjorter med cupcakes på. Jeg liker ikke da det blir for mye. Men denne her er helt enkel og grei, like it! Fortjenelse etter sikling i 2 måneder av og vente at den skulle komme ut på salg.

Kan vel ta det med en gang før det kommer kommentarer. Nei, jeg har ikke extensions. Det er fælt hvor mange som drar i håret mitt for tiden for å sjekke. Haha. Skal innrømme at det ser ut som jeg har det!


Blåser mye ute for tiden, da får jeg vind i håret på bildene. Hihi

Tar det fra topp til tå! Sløyfe: Gina Tricot     |     Topp: Nelly     |     Bukse: H&M     |     Sokker med små dusker: Nille (haha, bestemor)     |     Sko: DNAHva syns du?


HALLOWEEN OUTFIT

I går var jeg en zombie prinsesse! Håper jeg ikke skremmer bort alle leserene mine da, neida haha. Det var ingen som klarte å gjette hva jeg var i går. Utenom ei, men hun var jo der selv og så meg. Så det teller ikke.

Jeg hadde tidenes største hår! 100% ekte, ikke extensions eller parykk. Den lille søte krona mi fikk jeg av søskenbarnet mitt. Barne avdelinga på lindex, jihu ♥. Jeg sminka også øyene mine støre (fant en video på youtube). Bare at jeg bytta ut alt ''den fine sminka'' med nille produkter. Haha funka jo, men skulle hatt store linser.


Var så rotete bakgrunn at jeg redigerte den i photoshop :))


Overraskende at sminka holdte hele kvelden! Når det til og med var nille produkter.


Mitt nydelige spindelvev, ekte altså, ikke bomull. Neida tulla. Dette var en stor hvit T-skjorte, men jeg rev den opp. Og fikk hjelp av min kjære bestemor til å feste edderkoppene.


Målet mitt hver halloween fest er jo å være kreativ. Jeg tenker alltid at jeg må være noe de andre ikke er. Det var også premiering av beste kostyme. Jeg vant ikke, men det gjør ikke noe. Kan godt legge ut bilde av vinnerene om jeg finner det på nettet. Hva syns du om kostymet mitt, liker du å kle deg ut?


OUTFIT 18.SEP


sløyfe fra: H&M   |   hals fra: cubus   |  kåpe fra: H&M (kjøpt i fjor)  |   tunika fra: Vero Moda Hva syns du?


OUTFIT - NY KÅPE

Heiheeei! I går kjøpte jeg meg ny kåpe som jeg syns var helt okay. Haddde egentlig lyst på lyserosa kåpe, skal være på utkikk etter deg vennen! Hvorfor i alle dager lyserosa? Fordi jeg ble så inspirert av den Jennifer Love Hewitt brukte på en av ghost whisperer episodene.Så alvorlig da. Hvem er det som teller til 3 mens en person (jeg) har sol i øyene, men bestemmer seg for å vente til 6?! Jodaa.. søskenbarnet mitt.

Kåpe fra: Vero Moda  |  Skjerf fra: Cubus 

Nå gleder jeg meg til vinteren, hihii! Hva syns du om antrekket?

enda en skoledag fullført!

Noe av det beste med dagen er vel at skoleklokken ringer kl14:15 og elever har lov til å gå fredelig hjem fra fengselet. Neida, mente skolen.... Vi har sett på en film som heter hawaii, oslo eller så var det oslo, hawaii? Uanett, den var veldig bra, digger den. Hater slutten, gjør meg bare nysgjerrig. Hopper til litt av dagens outfit. BTW sto opp 15min før jeg pleier i dag for å bølge håret mitt, hahahaha..interessant (lagt merke til at jeg elsker å skrive haha?)Ser ut som jeg har sett et spøkelse på det bildet under! Når man ser en stor svart klump som beveger seg mellom buskene og en hvit haletupp stikker opp, så kan man byne å lure. Haha Tass ♥


Så til den delen av innlegget jeg stiller dere et spørsmål. Denne gangen om noe dere synes kanskje er en liten smule uinteressant? Men dere hjelpte meg med den dere trevepsen. Så noen som vet hva denne fulen heter?

Bare ren nyskjerrighet. Hva synes du om bildene, hva har dere gjort på skolen idag?

dagens kledning

Først må jeg si, TITEIII !

Ble du skremt av jenta som dukka opp av grøfta? Haha, men hei, hallo, hellu, heisann, hola, hey... kommer ikke på mer, ja alt man sier i starten av et innlegg. Må først si at jeg ikke har sluttet å blogge om dere tok dette innlegge på den måten. Jeg blogger når jeg har noe å blogge om.

Ikke skjedd noe stort i det siste. JOA, var på kiwi og kjøpte det jeg trenger til ostesmørbrød for ikke så lenge siden. Også så jeg et ekkelt kryp som jeg aldri har sett før. Interesserer dette dere? Prosentvis vil jeg nok si 1%. Hopper over alt det unødvendige til dagens outfit!Hadde egentlig sidelengs flette, men tok den av på bussen (enda noe mer uinteressant) Uansett så skulle jeg liksom prøve å være Lady Gaga på bildet under, men ble en liten smule feil.Haha, det er jo skjorta og T-skjorta jeg har på headeren!     Skjorte fra: H&M     T-skjorte fra: Gina T     Tights fra: H&M     Moods sko fra: DNA    hva syyyyyns dere'a?

outfit fra i går, og nye cupcakeeeees!

Beklager så dårlig blogging de siste 24 timene. Skulle blogge, men da var det tekniske problemer.. så var Hilde her. Og vi har gjort mye rart i natt med masse latter. Har enda ikke lagt meg. Så nå har jeg døgna..okei jeg sov i 1time! Men det sløyfer vi.

Her får dere gårdagens outfit. Dere kan si hva dere vil om håret mitt.. ehh, litt for stort. Æsj, det var ikke noe fint. Men jeg bryr meg ikke for det er stilen min! :-)) I dag og i går var/er det helt nydeligt vær. Det blåser varm vind, men ikke for varmt. Så det ble bare vind-i-håret-bilderTakk til Hilde som tok bildene. Haha, jeg fant meg en kjærlighet på pinne som ikke var så god. Pluss at jeg glemte den igjen på bakken, hhaha glemsk :_Genser: carlings  |  shorts: Filippinene  |  hårbøyle: Bik Bok  |  smykke med sløyfe: H&M  |  smykke med div dingser: accessories |  sløyfe-ring: Bik Bok  |  og andre div smykker


Converse sko fra DNA

Så til mine søte cupcakes! Når jeg kjøpte skole dingser fikk jeg øye på noe. Desse cupcakene, kunne ikke dra blikket bort fra alt i verden. Så rett i kassa var det. Kjøpte meg også nytt pudder... som dere kanskje der på bildene? På salg, kan vise dere om dere vil?
Desse to søtisene her er fra Cubus, 29kr for en.
Hva syns du om cupcakene og antrekket?


outfit - ny favorit kjole

Takk for de super herlige kommentarene på det forige innlegget folkens! Har kanskje ikke sagt det, men hadde dere ikke vært så snille med å lese og kommentere bloggen min, hadde kanskje ikke www.caroiz.blogg.no eksistert?
Uansett så var det noen som lurte på hvor kjolen min var ifra. Så tenkte heller at dere skulle få en outfit i dag også.


Min nye favorit kjole nå. Elsker mønstrene og fargene, men hater prisen. Denne søte kjolen kostet 599kr hos lene V. Uansett må jeg beklage at den ikke er å finne lenger. Trooor jeg da. Ble kjøpt i fjor. I går så gikk mamma med denne kjolen for første gang, og når hun skulle skifte for og dra på fjellet. Blablablaaa.. vi får si at denne kjolen kommer ikke tilbake til kleskapet hennes. Moahhaha!

.......

..fordi frøkna bak dette tastaturet fikk lyst til å legge seg og sove i veien :-))

Hva synes dere om kjolen?

outfit - første august

Vet dere hva?! Søskenbarnet mitt forlater meg i morgen, hun skal til Filippinene. Greit, greit.. håper hun ikke leser dette, men jeg kommer kanskje til å savne henne en liten smule. Æææh det kom fra mine hender, skal ikke gjenta seg. Var ikke enkelt og skrive det, føltes ut som om det var noen som stakk meg med en kviv rett inn i hjertet. Skal slutte å være dramaqueen, isteden gi dere dagens outfit:
Bluse: Vero Moda(rydde salg)  |  shorts: Filippinene  |  strømpebukse: Savoy  |  hårbøyle: Bik BokMåtte ta sånn pose-bilde. Haha sjekk ut Tass. Passa jo perfekt med å lage tegneserie.


Hva syns dere om antrekket?

ANTIK REDIGERT OUTFIT

Gjett hvem som var optimist og tenkte hei, det er jo Juli midt på sommeren. Kan vel ta på meg litt sommerklær i dag å bade? Joda, meee. Når jeg kom ut av døra så endte det at det ikke ble shorts og topp, men med genser og paraply. Og nå regner det også. Kan det ikke bare regne på natta/kvelden, for nå vil jeg ha soool!

Har brukt photoscape til å redigere bilder.


Her tenkte jeg, uff nei det småregner på kamera mittGrå genser: cubus  |  shorts: Bik Bok  |  topp: Gina T  |  Hårsløyfe: Gina T  | Hårbøyle: Lindex

Hva syns du?

OUTFIT 17. JULI

Hei alle sammen! Nå sitter godteri stjeleren Hilde her. Spiser opp alt godteriet mitt, uff. Uansett her har dere dagens outfit:

Antikk bilde redigert i PhotoScape

Stor genser: H&M  |  converse sko: DNA  |  hørbøyle: Bik Bok  |  (shorts: utlandet)  |  Div accessories

Hva syns du om antrekket?

OUTFIT - MY JUMPSUIT

Hei, for ikke så lenge siden bestemte jeg meg for å hive meg på bølga jeg også, å skaffe meg en jumpsuit. Liker den veldig godt, men etter min smak går jeg for de enkle. Er ikke så veldig glad i så mønstrete, sier ikke at de er stygge på andre folk. Men jeg kler det ikke. Så jeg gikk for en enkel en.


Ga bare 149 for den, på Bik BokTass ♥


Ekte rose!


Har du jumpsuit, liker du mønstrete eller enkle jumpsuit?

OUTFIT 8.JULI

Blogg VS blogg, stem på meg og få en kommentar tilbake. TRYKK HER


Tok mitt første speilbilde som jeg legger ut på bloggen, juhuu!

Bruker EOS d1000

Heihei alle sammen! Kan byne å fortelle hva jeg har gjort idag. Jeg og søskenbarnet mitt har jo nyta hele dagen ute i sola. Vet dere hva jeg har bestemt meg for? Dette året 9.kl gidder jeg ikke å bruke brunkrem eller pudder. Vet ikke hvorfor (kanskje den 6.sans haha) føler ikke for å bruke det lenger. Så derfor skal jeg bruke det meste parten nå, bare for å bruker det opp. Har gjort det på bildene over.

Når jeg var hos søskenbarnet mitt ble jeg fora som en sau med masse mat. Men det var deeeeilig. Så har vi gått tur og vassa, men det endte til å sprute på hverandre. Så jentesnakk. Senere skulle vi gå tur med Sjøna (hunden hennes) Og jeg er så vandt med Tass, han går jo når jeg går. Og løper/jogger i det tempoet jeg løper/jogger i.
Så jeg skulle prøve å jogge litt da fordi søskenbarnet mitt sykla. Gjett hvem som for som en rakket oppover hele fortauet og nesten tryna + løpte over masse småstein. Jodaaa, meg!

Kjolen er fra Gina Tricot. Tilbud 99kr

Hva har du gjort i dag, hva syns du om antrekket?

WHITE OUTFIT

Heihei alle cutier som leser bloggen min! Nå skal jeg fortelle dere noe jeg IKKE HAR GJORT I HELE SOMMERFERIEN! Jeg sto opp eller vekt klokken 08:00! Hørte bare at det banka på vinduet mitt og det var bestemor (Vi er naboer noe som er veldig koseligt) og lurte på om jeg ville hjelpe Bjørn (onkelen min) med å klippe gresset. Sa ja og har klippet gresset i HELE TRE TIMER! Etter det har jeg ikke gjort så masse, bada litt og har fikset meg. Og her er dagens outfit:Ble mange bilder...haha! Fordi jeg ikke har så mye å gjøre nå. Så hvorfor ikke ta bilder? Uansett så klarte jeg ikke å bestemme meg hvilken jeg skulla ta. Så tar heller med de fleste!
Som sagt hadde jeg ingenting å gjøre så jeg var skikkelig awesome å stirra i veggen kanskje 10min? Og da tror jeg det var Katy Parry(?) som brukte en banan som tlf, sef så måtte jeg også prøve! :D♥ elsker mine kjære lesere (vind i håret btw)


Og ikke minst, jeg har kjøpt meg gladiator sko! Selvom jeg likte best de jeg og Anh så i gågata. Buhuu :(
Men desse kjøpte jeg på spennæ gæern salg, tror de koster 499kr ordinær pris. Men mohahha jeg fikk kjøpt de for 299kr.

Tunika/genser: LMC (love my clothing) | Gladiator sko: DNA | Hårbøyle med sløyfe: Bik Bok

Hva syns dere om antrekket?

OUTFIT DEN 20.JUNI

Halloiseen! Her får dere antrekket som jeg har i dag. Det meste er vel av det jeg kjøpte i går.Peeeent bilde!

Hvis dere lurere på hvor ditten og datten er fra, så kommer det på videoen!!

Hva syns du om antrekket?

OUTFIT OG DÅRLIG VÆR

Oppdaga noe som var merkelig for ikke så veldig lenge siden. Jeg gikk på Voe sin blogg, og alltid når jeg er innom der har hun ca 2-3 hundre kommentarer, men nå sto det ''ingen kommentarer''! Jeg bare hæ? Og gikk inn på kommentarfeltet og bare skrev hei (haha) og når jeg skulle bare redigere et bilde så var det plutselig 45 kommentarer! Hun får kommentarer veldig fort må jeg si. Bra for henne!

Nå er det blitt dårlig vær igjen, det var vel vår tur siden det har vert nydeligt vær hele forige uke. Og nå er det for kaldt til å gå i shorts, buhuu. Håper på fint vær snart da!
Bilde under ble tatt for noen min siden, må jo oppdatere hvordan været ser ut her! Hahaa jeg har lite å gjøre..Jaja var jo fint vær på starten av dagen da. Synn at jeg sov til klokka var rundt tre.. Her er dagens outfit:

Si hallo til Urotert bilde!


Ble et random bilde. Husker jeg rett så skulle jeg legge håret sidelengs. Så plutselig tok det bilde. Så det ble et halvsjokka tryne, men med et smil :)))


Litt feil fokusert, kamera fokuserte på bakgrunnen og ikke meg. Tror det ser på meg som om jeg var et tre?

Bluse: Lene V (mamma sin, vet ikke om den er å finne lenger?) | Bukse: Lene V | Topp: Cubus | Smykke: Filippinene | Armbånd: div (blant annet H&M og Gina T, det store fargerike fra Filippinene) | ring: H&M


SPØRSMÅLSRUNDE PÅGÅR. NOE DU VIL SPØRRE MEG OM SÅ TRYKK HER

Hvordan er været hos deg, hva syns du om antrekket?

FIRST OUTFIT IN JUNE

Heihei! I går hadde jeg det kjempe morsomt. Sola var også helt fantastisk. Og sparka ball kjempe lenge i går med noen jenter, så har litt vondt i foten, men det går bra. Gikk med shorts på skolen for første gang i år. Hehe dette blir den første outfiten som jeg legger ut denne måneden (kuuuult, tulla)


Og foresten, idag har jeg ikke på meg dipliner. Pleier å vere standar meg, but not today....


(Hadde ikke på meg smykke på skolen i dag, eller det har ligget i sekken)


shorts: Filippinene | topp: Vero Moda | blazer: Cubus | smykke: gina tricot | ring: H&M | armbond: Bik Bok eller Gina

Kommer kanskje video senere i dag, med meg og Hilde. Var noen flere ønsker om det, så det skal vi få til!

Hva syns du om antrekket?

OUTFIT FRA NÅR?

Heihei, nå er det endelig helg igjen! Skal bli godt å sove leeenge. Hater å stå opp tidelig. Men jeg tok noen outfit bilder, for en stund siden. Når jeg sier en stund siden, så husker jeg ikke. Jajaa hukomelsetap, neida. Her er antrekket fra noen dager/uker siden.
Tights: Cubus (hullene er klippet selv) | Topp: Vero Moda | Ola jakke: Gina Tricot | div armbånd: Bik bok, Gina T og H&M | stor ring: H&M

Hva syns du om antrekket?

Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits