Utklippsbok

Hver gang jeg har besøk og de begynner å snoke gjennom tingene mine, plukker alle alltid opp denne utklippsboken. Utklippsboken min fra konfirmasjonsleiren som jeg var leder på i 2011 og 2012. Jeg har kun fylt inn bilder og tekst fra 2011, men jeg har så mange fine bilder fra 2012. Nå var det på tide å gjøre boken ferdig. Det er fortsatt noen sider som er tomme, men kanskje jeg blir med som leder på leir i år også? Jeg burde egentlig det siden jeg snart er for gammel. Trist! Vi får se når den tiden nærmer seg, men jeg tror jeg kommer til å jobbe en del. Det hadde vært veldig gøy å være med på leir igjen! 

Noen sider fra boken. Du kan se noen bilder i boken fra 2011 HER. Denne tegninga laget Jørund til meg når han var på ferie i Kroatia. Når han tegnet denne var han på en seilbåt med steikende sol.... og tenkte på meg! Er ikke det søtt? Det syns jeg! Han kommer til å bli såå flau når han finner ut at jeg har postet det på bloggen. Hihih! Se på dette som en liten, søt hevn siden du fikk meg rød som en tomat forran en kjekk gutt i vinterferien, Jørund! 


Throwback

Jeg bladde tilbake i arkivet mitt som heter Nordfjord/ ledere som dere kan finne HER. Satt med et smil rundt munnen fordi det er så mange fine og bra minner! Jeg savner virkelig den tiden det var et opplegg med oss ledere nokså ofte. Vår herlige leirsjef Hege flyttet til Ski, og etter det ble det ikke så mye mer. Vi hadde leir i år også på Nordfjord, men jeg var ikke der fordi jeg var i Filippinene. Iallefall de to årene med leir og ledersamlinger har jeg hatt det veldig gøy! 
konfirmantfestival 2013

Hallo! I dag var jeg på konfirmantfestival på Otta. Jeg var der i fjor også, og da hadde jeg det så gøy! Dere kan lese innlegget HER. Det var noe jeg savnet denne gang. Det var Hege og smilet hennes! Hege er (var) tidligere leirleder. Dere husker henne kanskje som dronningen (les HER). Jørund dukket heller ikke opp, noe jeg syns var trist/ dumt. Men, men! Opplegget for oss ledere var litt rotete og vi ble veldig lite informert. Endte til slutt med at vi satt på en soffa og ikke ante hva vi skulle gjøre. Men, det skal ikke være slik at vi skal ha alt inn med en teskje. Hehe. Ikke missforstå! Jeg har hatt det kjempe koselig. Godt å se igjen både ledere, prester og konfirmanter!              

I år var det ikke t-skjorter som symboliserte at vi var leder. Vi var mer kreative i fjor med å tegne/ skrive på t-skjorter. I år var det et rosa/ lilla band. Temaet er som vanlig ''Sett spor''.


Presten, JP er som vanlig på plass med kameraet sitt!  


Eirin og Ragnhild.

Plutselig snakket vi om dinosaurer, planter og årstall. Haha.

Noen flyktninger var og snakket om hjemlandet sitt og krig.


Burger var på menyen!
Sulten Simen spiser burger han egentlig ikke likte!

Sivert og meg.

Hahaha.

Mens konfirmantene så film, tok vi og ryddet.


Ble bundet fast, hehe.


Sånn gikk det. Jeg fikk massevis av dressing i håret. Man kunne lukte meg på 5 km avstand...

Malin lærte meg how-to-do-a-duckface. Haha, noe så stygt. Hadde jeg begynt å posert slik hadde det ikke forundret meg om halvparten av leserne mine hadde sluttet å lese bloggen min.

Fikk brus/ kuli fordi jeg var med å ryddet (eller så på at jobben ble gjort...).
Olav

Simen sier HEEI!

Folk kastet søppel på meg...haha.

Alt i alt har jeg hatt en passe fin dag, men jeg har savnet valpen min i HELE dag. På slutten av completoriumet kom jeg på ideen om at vi skulle ta å synge leirsangen forran konfirmantene. Det gjorde vi!  


ledersamling på kirketeigen 2012

Hallo! Tenkte å vise dere noen bilder fra ledersamlingen jeg var på fra fredag til lørdag. Vi u-ledere har det alltid morsomt! 

Bror og søster. Er de ikke like?

Snacks til filmen 


Vi så filmen Social Network. Filmen om Facebook. Dere fb-nørds (som meg) burde se den!


Liten og stor.


Stor og liten. Karoline og Sivert er så søte! 


Her har vi Completorium.
Søte presten vår. Jeg har et kjempe koselig bilde med han som dere kan se HER. 
Under completorium synger vi noen sanger som vi gjorde på leiren. Hver gang jeg og Karoline synger ''Du omgir meg'' begynner vi nesten og tåre fordi vi har så mange gode minner fra i sommer. Grunnen til at vi holder hender på bildet er fordi i teksten står det ''.....og du held meg fast i di hand.''  

Det er så koselig å tenne lys. Det gjør vi hele tiden som jeg har skrevet før.

Her skrev vi ned ting vi hadde inni oss ned på en lapp. Det kunne være noe personlig, eller noe som var tungt. Vi skulle selvfølgelig ikke vise det til noen. Det ble kastet/ brent opp etterpå.

Så skulle vi legge oss, men noen av oss var ikke trøtte i det hele tatt. Jeg var en av dem. Vi satt i en slags ''stue'' og snakket en stund, men tror vi ble litt høylytte siden en prest kom å sa vi måtte legge oss. Jeg ble kjent med en ny leder som heter Simen som dere ser på bildet under. Utrolig koselig fyr! Jeg satt oppe hele natten med Simen og Sivert. Først gikk jeg og Simen og utforsket hele Kirketeigen mens Sivert var en annen plass, haha. Vi la merke til at det er speil overalt der. 

Når vi hadde kommet til utforskning i kjelleren var det helt mørkt. Helt svart. Vi gikk ned trappen og skulle gå inn til en stue som var i kjelleren. Plutselig hopper det fram en fyr jeg aldri har sett før. Han til høyre på bildet. GUD SOM JEG SKVATT. Herlighet han holdt på å gi meg hjerteinnfark. Jeg visste ikke hvem han var, men han visste hvem jeg var. Siden jeg var der i fjor hadde jeg lagt igjen en liten hilsen i gjesteboka med bloggadressen min (reklame, hehe). Han har visst følgt med på boggen min med jevne mellomrom, haha! Ikke nok med at han skulle gi meg hjerteinnfark ên gang. Når vi hadde kommet opp fra utforskningen i den mørke kjelleren, gikk vi videre inn i Kirketeigen. Dette var midt på natta, så det var helt mørkt ute. Når jeg så ut døra, så sto han der også! Det var akkurat som i en skrekkfilm! Det var hjerteinnfark nr.2. 

Her sitter jeg og Simen i stua i kjelleren. Det var helt mørkt, men det ser lyst ut pga blitsen. Vi snakket om alt og ingenting, bokstavelig talt. Vi fortalte spøkelsehistorier til hverandre. Vi var filosofiske og snakket om gjenferd/ ånder, og vi begynte å diskutere om universet og hvor det hele startet. 

Når klokken var 4-5 på natta gikk vi en liten kveldstur i Kvam City, haha. Da ble Sivert med også 


Tenkte å skrive ''YOLO'', men det er jo så utgått på dato. Haha 
Et lite forsøk på hoppebilder, hehe.
Vi spilte også fotball. Jeg eide dem begge! 


Etter vi hadde fortalt spøkelsehistorier måtte vi selvfølgelig gå til kirka. 


Dagen etter var vi alle trøtte. Jeg holdt på å sovne ved frokostbordet. Hehe. 


Litt trøtt Sivert?


Karoline en stor bibel

Hallo! Nå sitter jeg sosialt i en ''stue'' og bare chiller. Som sagt i forige innlegg er jeg på ledersamling. Vi skal overnatte til i morgen, og så langt har vi hatt det kjempe gøy! Vi har sett film, evaluert leiren som var i sommer og koset oss med taco. Sivert fant en diger Bibel i sta. Den var helt syk!

Jeg tok en liten titt i gjesteboka og gjett hva jeg fant? Noe jeg skrev i fjor på ledertreffet. Minner!

Sivert og den store Bibel-boka


Hahahha!

Jens Stolenberg var her når det var flom i fjor. Han har etterlatet en liten hilsen i gjesteboka.

Starstruck. Autografen hans! Hahahhah


Gamle bøker er så fint å dekorere med.

tacokveld

Dere som har fulgt bloggen min en stund vet kanskje at jeg er ungdomsleder. I høyre sidemeny finner du en kategori som heter ''nordfjord/ ledere''. Der kan dere lese om leirer og ledersamlinger jeg har vært på. I går var noen av lederne samlet på tacokveld. Det var så koselig!

Først kom Sivert til meg. Har ikke sett han på evigheter! Vi lagde smoothie og snakket en stund før vi tok turen videre til ''Kyrkjestugu'' som de kaller det. Der ble vi godt tatt imot av den glade presten vår! 

Sivert var tårende glad for å se meg, haha!

Jeg fikk en stor bamseklem av søte Ninni ôg! Jeg kommer til å se henne på fredag igjen da, hehe.

Det er så koselig å tenne lys, men det gjør vi så og si hele tiden på slike samlinger

Vi så også på bilder som ble tatt på leiren i sommer! Åhh, minner!

Michell kom og spilte piano for oss rett etter en lang togreise. 

Vi sang også noen av leirsangene. Sivert bare: - Åneei, nå kommer Caro til å synge hele bilturen hjem. Haha!

Sivert hadde rett. Jeg har leirsangene på hjernen. Det er noe jeg sliter med etter jeg har vært ên uke på leir!

Etter tacokvelden dro vi hjem til meg. Sivert var ganske fascinert over lydene marsvina mine laget. Hehhe, han kaller dem også rotter!

Vi skypet også med Kvam. Selvfølgelig måtte han gjøre narr av dialekten vår, haha. Vi prøvde også å øve på en prøve, men det var så kjedelig at det gikk ikke. 


flere bilder fra leiren

Hei! I natt har jeg igjen overnattet med Frøydis, Ylva og Aebykier. Gloria var på besøk hos oss i går, og vi hadde det kjempe gøy. Vi så en veldig bra skrekkfilm! Før jeg reiser på jobb tenkte jeg å publisere de siste bildene fra Nordfjord   

Johannes, leirens maskot!

Peace ^^

Happy Sivert

Jon og ''Rjoarsj''


Glade konfirmanter!


Søte konfirmanter    
Ragnhild har det mykeste håret i hele verden, elsker det!   
Bading


Thumbs up Benjamin!   
Kajakk
S-løypa
Grilling. Her ser dere tre av konfirmantene jeg var leder for. Hadde en veldig grei gruppe, og de var kjempe flinke! Stolt.

Christine og Ragnhild


Meg og Christine. Veldig koselig jente!
Helt utrolig fint!


Ragnhild ville ha nytt profilbilde på facebook, hehe.
Noen bilder fra Night @ Camp. Søte Karo!


Jon


Vilde


Vilde og presidenten/ leirsjef, Hege.


Markus
Gruppen min vant i S-løypa!! 
Karoline og Ragnhild 


Leiren er selvfølgelig helt frivillig. Jeg vil bare si at jeg blir glad når jeg får brev fra neste års konfirmanter om at de får lyst til å dra på denne leiren av det man har sett på bloggen min. Åh, det var så koselig når noen skrev at de ønsker å ha meg som leder neste år! 


night @ camp - video

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 720p for å se i HD


jørund/ rjoarsj

Haha, jeg dør virkelig av denne videoen! Det var heller ikke lett å redigere den. Tror jeg fikk latteranfall hundrevis av ganger! På leiren, så fikk jeg, Karo og Ragnhild lov til å sminke Jørund. I tillegg er han jo så flink til å spille en annen rolle. Han kalte seg Rjoarsj. Rjoarsj er et motekjeni og er kjent over hele New York ifølge videoen under her. Beklager til alle konfirmanter som ble skremt! Jeg føler med dere..

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 720p for å se i HD


stryn - nordfjord (vereide)

Bussturen til Nordfjord var så og si forferdelig! Heldigvis klarte jeg og sovne. Det var så mange mennesker inne i bussen også var det så klamt og varmt. Jeg syns luften ble veldig tynn de siste milene. Vi hadde en moderne buss, så det hadde ikke skadet og brukt aircondition. Viss den var ødelagt var det merkelig at andre busser hadde samme problem. Jaja, bare vi kom frem, så skal jeg ikke klage.

Etter den varme bussturen, så hadde vi endelig pause i Stryn. Merket fort at noen hadde tegnet på lårene mine mens jeg sov. Tegninger av... ting jeg ikke skal nemne på bloggen, litt barnslig, men slik skjer! Når jeg først våknet og var i Stryn ble jeg veldig glad fordi da hadde alle lederne kommet seg på bussen  

Ragnhild, Sivert, Jørund og Ragnhild. 

ROSA traktor utenfor Moods Of Norway!

Tror jeg skal stjele denne traktoren og kruse gjennom Kvam frem og tilbake bare for å være kul  Markus på bussen. Her ble kameraet stjålet mens jeg sov, hehe. Mange flotte bilder dere har tatt må jeg si!

Endelig fremme i Nordfjord etter jeg hadde klaget hele veien fra Stryn om at det var så dårlig luft. Jeg hadde nesten ikke oksygen igjen! Haha, sant.

Ragnhild

Vi ledere reiste en dag før konfirmante slik som i fjor pga lederkurs. Haha, her har vi en av reglene:


Karen, Ragnhild og Karo


Marit og Jarle. Jarle er forresten fra Fredrikstad, så han har kommet lang vei for å bli med oss! 


Her kommer konfirmantene... og alle ledere smiler og er blide!

Ja, dette er Jørund sitt sjekkeblikk


Jeg og Jørund giftet oss forresten på leiren. Han er så KUL!


Her leker han død.


Markus


Malin Sofie sin standar pose!


team red 2012

Hei! Her er bilder av oss ledere, de fleste iallefall. Jeg bare må skrive det en gang til -for en fantastisk gjeng! Jeg savner folk enda mer i år enn det jeg gjorde i fjor. Det var kanskje på en måte litt frekt skrevet, men i år ble jeg enda mer knyttet til folk. Jeg kan bare ikke vente til neste år. Nye ledere og konfirmanter å bli kjent med   


Ja, vi ledere har røde gensere, så konfirmantene skal vite at vi er u-ledere   


video - nordfjord

Hei! Her har dere en laaang video fra Nordfjord. Håper dere liker den! Nærmere sangvideo enn dette kommer du ikke fra meg, hahha. Gjett om jeg har alle sangene vi har sunget på hjernen. Går rundt å synger dem hele tiden. Hehe. Merker jeg savner de røde lederne mine. For min del kunne jeg gjerne vært der en uke til!   

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 1080p for å se i HD


ett år til neste gang

Hallo mine fantastiske lesere! Håper dere har hatt det fint mens jeg har vært borte. Det har iallefall jeg! Jeg har vært på Nordfjord Folkehøgskole den siste uken på leir til dere som ikke har fått det med dere. Jeg var u-leder, som jeg syns er så gøy! Det er så mange smil rundt seg å se, og jeg ble kjent med en del nye ledere og konfirmanter! Utrolig koselig når konfirmanter bare kommer bort og starter en samtale! Utrolig dårlig på å huske navn, men det var en søt jente som dro meg ut på dansegulvet og danset med meg til Halleluja sangen.
Møtte også noen lesere, som også selvfølgelig er like koselig hver gang!   

Det var selvfølgelig ikke en dans på roser hele tiden. Jeg fikk veldig lite søvn, så jeg var veldig trøtt i undervisningen. Noen som måtte bryte regler, så konsekvensene gikk også utover de rundt dem (meg++). Men det skal jeg ikke skrive noe mer om! Her fokuserer vi på det positive og det var blanke ark dagen etterpå! Jeg kan si jeg har hatt det helt utrolig fint, men det slår ikke fjorårets leir! Selvfølgelig skal jeg dit neste år, kun ett år igjen! På tide å starte nedtelling...  

TEAM RED 2012   

(Minner igjen på at dere kan finne en kategori i høyre sidemeny hvor det står ''nordfjord/ ledere'')


konfirmantfestival - sett spor

Hei! I dag har det vært en så moro dag! Jeg var en av lederne på konfirmantfestivalen på Otta. Temaet var ''sett spor''. Jeg husker selv når jeg var konfirmant og var med på slike opplegg, oi nå fikk jeg meg selv til å virke gammel. Da syns jeg det var slik passe gøy. Nå som jeg er leder syns jeg det er kjempe gøy! Har også fått mange nye venner av å være leder. Denne gangen syns jeg det var godt planlagt av prestene/ voksne lederne med tanke på mat, fri og opplegg. Det er fra mitt syn da. Jeg har sikkert sagt det mange ganger, men jeg gleder meg så masse til Nordfjord i sommer! 

I dag tidlig kom Inga Sofie til meg. Når vi kom frem til kulturhuset så tegnet vi på t-skjortene vi fikk. Temaet var ''sett spor'', så det var nettopp det vi gjorde.

Sivert er alltid glad for å se meg vettu!


Olav
Jeg skulle liksom sitte på med Sivert, men jeg er så tjukk i hodet at jeg ikke fikk på meg hjelmen 


 COOL RIDER! Mat 


Olav, Sivert, Jørund, Inga Sofie og bursdagsbarnet Ragnhild ^^


Bollekinn! Bokstavelig talt, han har en bolle i munnen.
Yepp, that's me


Wow... :o


Jeg og Ragnhild klipper svarte sekker, haha..


... mens Sivert chiller
Jahha, Sivert har funnet seg en fin plass å meditere.

Spotlight! 


''I will always love youuuu''


Olav


Søte Mhea ^^


''Baby baby''


Kappløp. Jørund VS Sivert.
Pizza! 
Alltid like koselig og se blide Hege! Utrolig snill dame med masse positiv energi!


Siden temaet var ''sett spor'', så måtte vi sette spor. Det skulle konfirmantene gjøre. Jobben vår var å male hånda deres.


Ble ikke Jørund fin?
Spudlende og glade Ninni!
Til slutt var det kino.


3D!


Hege


Avatar. Sett den mange ganger, men fortsatt terningskast 6 fra meg.

Dere husker kanskje bildene jeg tok av dronningen på leiren i sommer. Iallefall kan dere se dem HER. I dag var kostymene på plass og det var ''dagens.... ''. 

Brudekjolen hennes er forresten farget rosa!
Dagens bursdagsbarn! Gratulerer så mye med dagen søte RAGNHILD  


Jeg og Inga fikk suvenir av Jørund. Vet ikke hvorfor, men han har gått med engangshansker i lommen i hele dag..


helgen på bjorli

Hei! Nå har jeg kommet hjem fra en SUPER HELG på Bjorli. Buhhu, tiden går så fort. Det føles ut som om jeg bare var der en dag. Jeg har gjort så mye gøy. Jeg kan egentlig ikke si at noe var spesielt kjedelig siden jeg var med så mange crazy gode folk! Bildene mine er ikke spesielt interessante, så kanskje jeg stjeler noen bilder jeg finner på fb senere.  

Slik så litt av rommet vårt ut. Skal love det ikke så slik ut etter et par timer, da var det bomba! 


Mhea, Jørund, Olav, Frøydis og Malin er fascinert over moskusen
Daniel


Søte Mhea ^^


Her ser dere ''sofagjengen'''.


Litt slitne?

Dere var sikkert redd for monsteret under sengen når dere var små? Vel, jeg skulle legge meg og plutselig ser jeg to føtter som stikker ut! Hvem kan det være..... 

..... ingen andre enn Jørund!!!!


Hei Borghild, fint å se at du har tatt så mange bilder av folk som sover  
Olav


Har ingen hørt om det? Fashion 2012 er at du skal bruke skibriller når du sover 


Frøydis


Vi ble alle enige om at det var skummelt og ha desse hengende i lobbyen..


Tidligere i dag ble vi liiiitt forsinket til frokost, så når vi kom frem til der vi pleier å spise, så var det stengt.


Jeg vil heller kaller det Bjorli mathus. 


Vi hadde lederkurs, fortellerkurs og evaluering til slutt. Fortellerkurset var det  morsomste, jeg og Frøydis er kreative! Haha.


Jørund må være en av de rareste personene jeg har møtt. Positivt, haha. Dere husker han kanskje fra DETTE innlegget? Jeg liker at han plutselig ser slik på meg ut av det blå:

... og etterpå slik:


Sivert, han har rettet håret sitt forresten. Ble det ikke awesome? ^^


Etter evalueringen fikk vi da frokost siden jeg, Frøydis og Sivert ville sove litt lengre enn de andre.


Jørund og meg!
Moren til Frøydis, Ninni.
Vi har også stått på ski! Det var gøy, men kaldt til tider.


Nydelig utsikt.

 
Vi bodde på Bjorligard Hotell.


Jørund på sitt normale som vanlig :D


Buhhu, her er vi ferdig pakket og er klare til å dra hjem :(


Chill. Hahha, jeg og Sivert hadde snøballkrig. Vi sier at jeg vant, *kremtkremt*.


Sette oss på gulvet i toget og spiste pizza på vei hjem.
Nå gleder vi oss alle til Nordfjord i sommer!


trøtte på lederkurs

Fy, så trøtte vi er nå. Akkurat nå er vi på Bjorli på lederkurs! Etterpå skal vi i boblebadet ^^


ledersamling

Hei! I går og i dag var jeg på ledersamling. Det var såå koselig og se mesteparten av de hyggelige lederne igjen, så må jeg ikke glemme de snille og optimistiske prestene våre! Kort sagt -utrolig gøy å se alle sammen igjen. Storgleder meg allerede til neste gang ♥

Jeg og Martha tok på oss å vise bildene jeg hadde tatt på leiren og fortalte litt om det og det.

Sivert poser! :D


Ntaa, vi er så glade i hverandre. Sivert er en utrolig hyggelig og kul fyr!


Sivert, meg og Frøydis.


Vi så filmen ''Pay it forward'', men jeg har sett den tre ganger før, men den er alltid like fin.


Jørund, hva driver du med? Hehhe.


Så bestemte vi oss spontant for å gå en tur. Hahha, så lekker jeg er i onepiece asså...


Frøydis og Marit Olave.


Her er vi på kirkegården og tar bilder.


Gjengen ♥
Frøydis fant en søt pusekatt.


Jeg og Jørund bestemte oss for å døgne med de andre, men de sovnet. Jeg husker at vi tegnet, danset polka, diktet sanger, hadde hoppekonk med soveposene, så på landskapet utenfor vinduet, utforsket  to kjellere osv. Jeg husker jeg ble litt kjent med Jørund på konfleiren i Nordfjord, men det var koselig at jeg ble bedre kjent med han nå. Akkurat nå så ligger han i senga mi og er dypt i drømmeland, haha. Her er vi klokken 7 på morgen. Da var jeg guiden hans og viste han hele Kvam sentrum i pysj.


Men Kvam sentrum er ganske lite og øde.


Vi var også på Statoil og så på filmer, men så gikk vi til barneskolen og husket i mørket.


Så tok vi med Ragnhild og gikk til Kiwi for å kjøpe julebrus. bildeinnlegg- nordfjord

Siden dere sikkert begynner å bli lei av å lese om Nordfjord, Nordfjord og Nordfjord. Da kan jeg poste resten av bildene nå. Det kan jeg skjønne, har sikkert blogget 20 innlegg om bare Nordfjord nå?

Meg og Ragnhild


Hotellet

Kajakk


Her grillet vi, det var kjempe koselig ^^


Frøydis har sitt killer-blikk


Ninni!


Ææææ, Frøydis sover med åpne øyner!


Her var alle med musikalske talenter :)


Frøydis og Martha


Maria


Peter Pan! Frøydis hadde problemer med å huske alle navnene, så hun kalte han Peter Pan. 


Husker dere dette innlegget da jeg tryna på skateboard? Det var noen som prøvde rulleskøyter, sykt. 


Klatring
Baking


Her hadde vi ledermøter 
En veldig konsentrert sjakkspiller
I starten så hatet jeg denne leirsangen, men etter jeg, Martha og Maria sang den om igjen hele turen opp til hotellet, så begynte jeg og like den. Haha.


Dårlig bilde, men flotte folk!


Sivert, meg, Daniel og presten (dronningen)
Martha, Sivert og meg
Glemte forresten og fortelle dere at vi rodde i båt. Eller jeg og Frøydis satt og slappet av mens de andre gjorde jobben, men vi var med! Haha. Noen av båtene var over 150 år gamle. 


Jeg kjøpte slush og pomfri i Stryn. Av det lille jeg så i Stryn, så var det veldig fint der.stampen

Klokken 03 på natten satt mange av oss ledere most i en liten stamp. Vi satt og snakket og hadde det koselig, men Sivert bare fyrte og fyrte på. Ble veldig varmt til slutt. Jeg måtte stå for å puste, haha.


Martha, Sivert og meg før vi skulle bade

huske

Jeg og Martha hadde en liten snapshot på denne huska. Det var litt kult fordi på den andre siden gikk det rett ned. Vi fikk ikke tatt så mange bilder fordi vi hadde det kort sagt veldig travelt. 

dronningen- del 2

Hei! Her er de siste bildene av dronningen. Ser det er mange som likte kjolen hennes og lurer på hvor hun har kjøpt den. Hun brukte faktisk brudekjolen sin, nei hun giftet seg ikke i en rosa brudekjole. Hun farget den rosa :)


Se del 1 HER. Hvilket bilde likte du best?


jeg hater skateboard

Her er Frøydis på skateboard rampen og tror hun mestrer skateboard super lett.


Her er Daniel som... ja, var egentlig veldig flink

Her er meg folkens! Konseblikk på høyeste nivå. Her tenkte jeg -skal jeg gjøre det, eller ikke?


Jeg gjorde det, men tryna. Selvfølgelig måtte jeg utfordre skjebnen og prøve igjen. Rampen ser veldig liten ut, men den var stor nok.

Denne gangen er kanskje det lureste og sette seg ned?

Neida, tryna igjen.


Til slutt endte det opp med at jeg tryna _igjen_ og viklet foten min. Stakars foten min fikk hele kroppsvekten min på seg. Endte opp med at jeg haldtet hele dagen. Hater skateboard fra nå av!


fine øyner

Her er nærbilder av den søte katten dere fikk se i dette innlegget. Veldig pene øyner, minner meg litt om Tass, hihi. Det er veldig søtt på dyr, men det blir litt annerledes på mennesker. Litt kult fordeom da :)


sangtalenter

På Nordfjord var det sangtalenter overalt! Alle hadde et talent som piano, dansing, fotball, underholdning osv. Så kommer jeg og Frøydis med ingenting! Vi har ingenting, absolutt ingenting. Vi er tonedøve, vi er bambi på galttisen når vi skal danse og jeg vil ikke nevne hvordan vi ser ut når vi skal spille fotball! Uansett er det et sangtalent jeg vil dele med dere. Maria som jeg ble kjent med er veldig flink. Har du et talent, hva syns du om Maria? :)the queen in wonderland

I går så lekte jeg meg i photoshop et par timer. Merker at jeg har glemt en del fra i fjor. Kunne kanskje gjort bildet litt bedre, men husker ikke alt. I fjor sommer satt jeg til langt på natt og fulgte youtube tutorials, haha. Hva syns du om bildet? 
vakre nordfjord

Herregud så fint det var der. Vannet var helt stille, så det var sikkert varmt å bade. Noen steder var vannet helt turkis. Her i Kvam kan jeg bare se flomrester som ikke ser noe bra ut!  


pussycat

Vi møtte en super kosete katt i Nordfjord som vi kalte Kåre. Han hadde veldig fine øyner, grønt og blått. Han hadde passet sammen med Tass fordi han har blått og brunt, hihi^^Dere skal få se nærbilde av øynene hans senere, har det så uorganisert i bildene mine nå. Har du katt? :)


ledere

Hei! Her kommer enda flere bilder av oss ledere. Jeg fikk et spørsmål om hvorfor jeg ville være leder på en konf leir. Planen var egentlig bare at jeg og Frøydis skulle ha det gøy og løpe rundt, men de ble jo mye mer enn det! Jeg ble kjent med mange mennesker, hadde det gøy, sang masse, møtte noen søte lesere, lo masse og mye mer! Jeg skal helt klart 100% tilbake neste år og være leder!

Føler dere har sett mange bilder av meg, Frøydis og Martha nå? Hehe.

Vi og den glade presten!

Her satt vi i hele tre timer og hørte om påske. Ble litt lei siden vi hadde sovet så lite.


Team Red! ♥ 
Daniel, Martha, Frøydis, meg og Bjørn. caro and martha in spotlight

Grip sjansen mens du har den. Haha, vi tok helt av! Spiller du et instrument?
før festkvelden

Her er noen bilder fra før festkvelden (night camp). Tok desverre ingen bilder på selve festen. Skyldes at jeg ikke orket og dra med meg et tungt kamera og et 300mm objektiv! Alle kjolene er Frøydis sine :)

Kjoler fra venstre: blomsterprint kjole fra Gina T  -  seiler kjole fra h&m  -  leopardprint kjole ?
The girls!dronningen- del 1

Jeg fikk æren av og ta bilder av den vakre dronningen (presten) som vi hadde på leiren. Hver dag var det kåringer som dagens: rydige rom, helt, fall osv. Da kom hun og de to andre med diplomer på scenen utkledd som dronninger. Super idê, jeg som elsker kostymer!Mitt favorittbilde :)

Hva syns du om bildene, hvilket bilde likte du best?


team red!

Vi ledere måtte gå med røde flisgensere som var til tider sykt varme! Vi måtte gå med dem fordi at vi skulle være synlige for konfirmantene. Jeg som tok med såå masse klær som jeg ikke fikk brukt! Alle lederne var iallefall supersnille!

Fra venstre: Maria, Frøydis, Lise, Martha, Vilde, Marit Olave og meg ^^

Ragnhild er fotografen med mitt kamera :)


photoshoot med martha

Jeg og Martha sang leirsanger nesten hele tiden! Folk gikk ganske lei oss, haha. Vi diktet til og med vår egen sang. Kanskje jeg legger den ut? Vi skulle egentlig synge den på night camp foran over 200 konfirmanter, men vi feiga ut. Her er noen bilder jeg og Martha tok sammen ♥Hva syns du om bildene?hjemme fra nordfjord

Hei! Jeg har vært borte nesten en uke, men før jeg reiste til Nordfjord var jeg så smart og skrev mange innlegg som Mariam har postet. Borte bra, men hjemme best. Njaa, jeg kunne tenkt meg å være der en uke til. Var litt godt å komme hjem, men jeg savner alle folka jeg ble kjent med. Har hatt det så utrolig hyggelig, og alle lederne var så lette og snakke med. Et par bilder fra i dag:


Meg og Sigrid. Utrolig koselig og pen jente.

Meg og presten fra Kvam. Han er så snill og blid.

Forresten så må dere forvente maaange bilder fra Nordfjord og av dronningen. Ble nesten 700 bilder ^^


pynta jenter klare for night camp!

Hallo leserne mine! Det er så lenge siden jeg har skrevet til dere nå. Nå sitter jeg, Frøydis og Martha på pc'en til Marit Olave som jeg ble kjent med på leiren. Utrolig hyggelige folk her. Jeg STORKOSER meg. Tror jeg og Martha mister stemmene våre snart, vi synger leirsanger hele tiden! Dette er siste kvelden og nå er vi klare for NIGHT CAMP festen.
Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits