Repeat

Jeg elsker denne sangen! Jasmine Kara - Beautiful World

Spørsmålsrunde pågår HER


Let It Go

Jeg bare må dele favorittsangen min med dere. Jeg har jo blitt helt forelsket i den nye disneyfilmen, Frozen. Jeg skrev om den i forrige innlegg HER. Jeg liker så godt sangene som er i filmen, men spesiel "Let It Go" som Elsa synger. Den er så fin! Jeg liker så godt scenen også. Den er så idyllisk, magisk og bare så fin! Føler meg som et lite barn med store øyner som sier "wooow"! 

Let It go  -  Elsa (Idina Menzel)

Til dere som ikke har sett filmen, så legger jeg også med traileren. Frozen har blitt en av mine topp tre favoritt disneyfilmer. Mine to andre favoritter er Beauty And The Beast og Tangled. 


We could happen

Liker så godt denne sangen. Jeg og Aebykier hører på den hele tiden! We Could Happen - AJ Rafael


sangen jeg aldri går lei

Passenger - Let Her Go


en sang som har havnet i glemmeboksen

Hallo! Er det noen som husker denne sangen? Hardly Hurts At All av Maria Arredondo. Jeg har ikke hørt denne sangen på år og dag. Plutselig synger Maria den på skolen! Hun er en vennine av meg som også er kjent som klassens sangfugl, hehe. 3 år tilbake om jeg ikke husker feil, så var dette favorittsangen min. Jeg elsket den, og hørte på den hele tiden. Minner  

Når jeg først har nevnt Maria i innlegget. Fredag fikk vi opplæring i fotostudio på skolen. Nå har vi endelig ''serfikatet'' til å bruke det som lærern vår sier. Gleder meg masse til å ta mange bilder i studio. Fredag tok jeg bilder av Maria i studio som dere ser under her. Det var jo bare SÅ kult! Når det kommer til fotostudio, så liker jeg meg best å være bak kamera. Gjerne les innlegget Maria har skrevet om meg HER


Noen som husker denne sangen?


gutter med gitar...

.... er til å dø for! Spesielt når du ser ut som Elyar Fox    

En liten oppdatering: Jeg har fortsatt ikke åpnet boka. Sitter fortsatt på skype som jeg har gjort siden jeg kom hjem fra skolen. Haha! Skyper med Anh og Jørund som vanlig. Skal se to filmer etterpå, så skal jeg åpne boka!


want u back

Digger denne sangen av Cher Lloyd :D


trist sang

Fin sang, men trist. Hihih. Legg merke til at ♥Jennifer Love Hewitt♥ er med.


jeg har en venn, som jeg ikke får se igjen

Dere har sikkert sett denne på tcmn sin blogg, men for en trist og fin sang. Fikk tårer i øynene...


mo - dance like a freak

Var det noen som så på Senkveld i går? Pleier ikke å se på det, men bare måtte når Mo var med. Gud, jeg digger han. Jeg er så heldig som har møtt han, hihi les her. Digger latteren hans, og ikke minst den nye singelen, ''Dance Like A Freak''!


Hva syns dere?


fin og trist sang

Chris Medina -What Are WordsDenne sangen hører jeg veldig mye rundt omkring for tiden. Likte ikke sangen så veldig mye for noen dager siden, men jeg har hørt den så mye at jeg har begynt å like den. Sangen er så fin, men trist...


dag 4- din favoritt sang.

Har likt denne sangen helt siden jeg så If Only, som er for ca 2 år siden. Herregud den er så fin♥ Jennifer Love Hewitt - Love Will Show You EverythingHva er favoritt sangen din?


marion ravn - found someone

Hei, tar meg pause til onsdag.. Her er en sang jeg liker av Marion Ravn.


denne sangen er så ''stuck in my head''

Tone Damli Feat. Vinni - stuck in my headSangen jeg har hørt på den siste uken. Så fin, og så typisk meg-musikk. Hva syns du?


LITEN JENTE MED UTROLIG STOR STEMME!Denne fine stemma hører jeg hver eneste dag! Mamma er jo liksom verdens største fan. Fy søren hun er flink, Charice Pempengco, den lille filippinske dama. Hun blir bare mer og mer kjent, hun har en fattig fortid. Tenk og få oppleve å stå på scena med selveste Celine Dion og synge foran mange millioner mennesker! Dama er helt rå etter min mening! Hva syns du, flink eller var hun flink?!


MILEY CYRUS FRA SØT TIL ROCKA

Bare meg som syns at Miley Cyrus har gått fra søt til rocka? Tror ikke jeg er alene i verden om den saken. Det var jo ikke lenge siden hun var kjempe søt og hadde kul stil som inspirerte meg, nå har hun begynt med litt altfor rocka stil. OG IKKE MINST LETTKLEDD! Uff og uff hun minner meg snart om Lady Gaga!

Deres mening?


LIKE FLINK LIVE

Jeg elsker sangstemmen til Jennifer Love Hewitt <33333. Pleier aldri å skrive så mange hjerter, men ååh hun er så drit flink! Hun har vært forbildet mitt i 4 år nå! Blir like inspirert av hun som første dagen. Kort sagt er hun også den peneste jeg har sett. Videoen er fra et par år siden, hun har forandra seg, positivt blitt sykt mye penere. Men det var hun fra før også. Hva syns du om sangen, og ikke minst sangstemmen?


MAN ER IKKE EVIG UNG

Blogg VS blogg, stem på meg og få en kommentar tilbake. TRYKK HER


Haha så bra, må bare le! (Fant den på søskenbarnet mitt sin blogg) trykk her

Britney Spears og Madonna

Hva syns dere, komisk eller hva?

MIXING AV MILEY CYRUS SANGENE

Når jeg var på Hilde sin blogg etter jeg kom hjem fra skolen. Var det en sang som fanga oppmerksomheten min, det var en sang som var mixa av alle Miley Cyrus sangene. Og sangen var dritfin! Elsker og digger den!


Selvfølgelig blir hun jo ikke en ny ''Miley'' og hennes orginale sanger er jo best. Men hun her har en utrolig fin sangstemme. Og viss det er hun som har skrevet og mixa sammen tekstene selv, så er hun utrolig flink!

Hva syns du om sangen?

DAGENS SANG AV MILEY CYRUS

Må nok si at jeg ikke hører så veldig mye Miley Cyrus sanger som jeg gjorde før. Men denne sangen when I look at you er jo bare helt nydelig. Og hun har jo en kjempe fin stemme.Fikk et bitte lite glimt om filmen der da, hehe har ikke sett filmen enda. Men det SKAL jeg gjøre snart. Tar jo år og dag før den kommer til den lille bygda Vinstra, men skal sikkert se den i Sarpsborg når jeg er hos pappa, wihuuu neida.

Hva syns du om sangen, har du sett filmen?

JEG HAR POSTET DEN FØR, MEN JEG ELSKER DEN

Denne sangen her har jeg postet før på den andre bloggen min, men sangen er så utrolig fin. Den er av Jennifer Love Hewitt som alltid har vert forbildet mit. Har hørt på den utrolig lenge nå, nesten hver dag og jeg blir aldri lei av den. Må elske sangen, sier jeg!Hva syns du om sangen, hva er din favorit sang?

SOM JEG HAR SAGT JEG DIGGER TINA OG BETTINA

På den fordige bloggen min postet jeg noen videoer av Tina og Bettina's videoblogger, men denne gangen er de tilbake med onepiece! De gjør jo narr på noen av videoene, men de får det til å se morsomt ut. Haha, men jeg må bare le.

Jeg var inne på whoot sin blogg og da fant jeg den videoen. Og da tenkte jeg at jeg skulle poste den selv også. Jeg har ikke sett den før, men det var litt annerledes denne gang for nå har de laget musikkvideo også.
Men jeg har ikke blogget tidligere i dag fordi jeg har vert en liten tur på Otta. Har ikke kjøpt så veldig mye. Jeg kjøpte litt undertøy, en kose bukse og en hårbøyle, tror det var alt? (kjøpte ikke så mye, fordi jeg skal til Sverige med Anh 17.mai)

Hva syns du om videoen, hva har du gjort i dag?

Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits