hits

Family

Hei! Det er tredje juledag i dag og jeg var (nesten) stolt av meg selv som klarte å stå opp klokken ett! Ja, det er tidlig for meg. Haha. Jeg er et nattmenneske. Fikk besøk med en gang jeg hadde dratt meg opp av sengen. Like etter besøket mitt hadde dratt hivde jeg i meg syv brødskiver og sov helt til halv seks på ettermiddagen. Jeg får alltid sjokk når jeg ser på klokken! Jeg dro senere til Aebykier hvor jeg nå sitter "bloggende". Når jeg kom inn døren var det en seks-åring som tok seg stor fart og hoppet rett på meg. Verdens beste og største bjørneklem får jeg hver gang jeg ser denne nydelige skapningen. Rosita er så god ♥

De to søteste skapningene jeg vet om her i verden. Leo og Rosita. 

Rosita: Hvorfor stirrer du på meg?
Meg: Du er da bare helt nydelig!!!

Seeeelfie!

Store gleder for både store og små. Det å leke seg med et helikopter er egentlig veldig gøy. Haha!

Ansiktet mitt lyser alltid opp når jeg får gaver. Da blir jeg så glad! Jeg elsker pakker, hihi. 

Se så fin! Tusen, tusen, tusen takk. Jeg er så takknemlig!

Gleder meg! Hun glemte datoen da. Hehe, den store dansen blir fremført nyttårskvelden. Dette skal filmes!

Vi har også hatt det kjempe gøy med å spille Wii. Jeg blir nesten flau når Rosita på seks år er mye flinkere enn meg. Jeg ble sittende og hyle når vi spilte Mario. Det var et sted jeg døde hele tiden. Rosita lo som bare det av meg, så jeg lot hun vise meg hvordan jeg skulle gjøre det. Vell... det var piece of cake for hun. Haha! 

Gutten min.

Jeg og Rosita koste oss så masse med å se Beverly Hills Chihuahua 3. Det er ikke akkurat slike filmer jeg ser på, men med Rosita liggende i armkroken min var det bare så koselig! Hun er nydelig. Masse god mat har vi også spist. Elsker julen!


Julegaver

Hei! I går sov jeg såå lenge! Jeg våknet når den var godt over fire på ettermiddagen, haha! Skulle egentlig besøke Aebykier siden hun ringte og sa det var noen som ville møte meg! Spennende. Plutselig når jeg skulle gå dit møtte jeg stefaren hennes som sa hun nettopp hadde dratt ut for å spise. Jaja! Istedenfor dro jeg heller en tur til Kristoffer. Vi så filmen The Sinister og koste oss med sjokolade (det vil si at jeg nesten spiste opp hele.... wups!). Når klokken nærmet seg 12 dro jeg til Aebykier, og der hadde lille, søte Rosita ventet på meg i flere timer! Ååh, hun er så søt! Jeg liker ikke barn og kommer ikke overens med dem, men hun liker jeg virkelig! Skulle bare dit en liten tur (som jeg alltid sier). Jeg kaster blikket på klokken og da er den allerede 4 på morgen. Hvorfor går tiden alltid så fort?!

I dag skal jeg bare slappe av siden jeg skal på jobb i morgen. Nå skal jeg hive i meg frokosten og se på Lost. Deretter blir det sikkert en tur ned til Aebykier. MEN, jeg tenkte jeg skulle vise dere julegavene jeg fikk i år. Jeg er så takknemlig for at folk gir meg gaver! Julegaven som jeg fikk av mamma, stefaren min og meg selv er det beste jeg noen gang har fått! Det var tandemhopp. Dere kan se alle bildene HER. Tusen, tusen, tusen takk for gavene. Jeg blir bare så glad! ♥

Fra Svanhild. Bloggen hennes er å finne HER. 

Fra Jojo

Fra Tante R

Fra mamma. Jeg og Aebykier snakket om hvor lite miljøvennlig Bieber er fordi han så enorm eske som er så bortkastet og unødvendig! Hva er vitsen egentlig? Irriterte virkelig oss begge, hehe!

Fra Ingrid

Gavekort fra Morten og familien. 500 kr fra bestemor (hun er gaal, det er så mye!).

Fra mamma. Denne må nok byttes dessverre fordi den var alt for liten..

Fra Aebykier.

Fra stefaren min, Rune. Hahah.

Fra stefaren min, Rune. Nå blir jeg skikkelig Harry! Er det dette jeg skal kalle "ølbriller"? Haha.

Søteste høytaleren jeg fikk fra Bjørn.


Profosjonell pynting av pepperkakehus

Hei! I går kom Kristoffer en tur til meg. Vi hadde det så koselig! Tiden gikk så utrolig fort... plutselig hadde 12 timer bare flydd forbi oss og klokken var nesten seks på morgen! Da fikk vi sjokk. Vi startet kvelden med å pynte pepperkakehus. Det ble verdens kuleste hus, haha! No secret at jeg er elendig på kjøkkenet. Viste seg at Kristoffer nesten var en like så stor amatør som meg. Haha! Vi to = to amatører på kjøkkenet. Folkens? Vi måtte google "Hvordan smelte sukker til pepperkakehus?". HAHA. Herlighet...

Vi ventet, ventet og ventet på at sukkeret skulle smelte, men så viste det seg at vi ikke hadde skrudd på platen ordentlig. Vi skylder på tekniske problemer!

Jeg hadde et bilde inni hodet mitt om hvordan det skulle se ut. Jeg hadde sett for meg fine border med slike krusseduller. Det var ikke så enkelt å få til "profosjonell" pynting av et pepperkakehus. Enklere sagt enn gjort! Hehe.

Vi hadde det så koselig. Vi tente lys og hørte på julemusikk. Julestemning:)

TADDAAAA.... mesterverket vårt. Selv om det ser ut som det er to barnehagebarn som har pyntet det. Ble kanskje ikke fine border og kruseduller, men masse søtt og godt ble det!

Etterpå fyrte vi opp bål ute og snakket. Når man ikke har møtt en person på ett år har man en del å snakke om. Hihi! Vi er ikke noe særlig gode på kjøkkenet, men det gjelder også overlevelse ute i naturen. Haha! Vi bruke en gooood stund på å få bålet vårt i fyr og flamme. Vi snakket om hvordan vi skulle overleve om vi plutselig ble plassert ute i naturen uten noen ting. Vi hadde ikke overlevd lenge! Vi så også julefilmen Hjelp Det er Juleferie. Den må jeg se hvert år! Deretter så vi Hjelp, vi må på ferie. Vi så også på failvideoer på Youtube, og som vi lo! 


Det er første juledag

Hei og god morgen! Jeg har nettopp våknet og skal snart finne meg en god frokost. Jul♥. Dagens planer er at jeg skal rydde rommet mitt. Jeg har ikke tatt denne "julevasken" enda, hehhe! Senere kommer Kristoffer og vi skal pynte pepperkakehus. Forresten er det noen som vet om noen fine julesanger? Gjerne kom med forslag i kommentarfeltet til hva vi kan høre på. Vi skal også se filmen Hjelp Det er Juleferie. Jeg har ikke se den i år, og det måå jeg gjøre hvert år! På kvelden planlegger vi fest, men vi får se! Litt familietid blir det sikkert også. Hva er dine planer i dag? ♥

Beste jeg har akkurat nå er kun et Instagrambilde å komme med. Tatt i går @caroiiz


Julekvelden 2013

Julekvelden 2013 er nå over! Jeg startet juledagen med noen episoder av Lost på skjermen. Det burde heller vært en julefilm, men akkurat nå er det skikkelig spennende i serien! Etterpå dro jeg på butikken sammen med kompisen min, Kristoffer. Han bor og jobber i Tynset, men er på ferie her. Vi måtte på butikken fordi vi skal lage pepperkakehus i morgen. Vi er begge elendige på kjøkkenet, så kanskje jeg skal endre litt på måten jeg skriver. Med "lage", mener jeg pynte, haha! Vi skal også høre på julesanger, så det blir koselig. Gleder meg!

Dessverre viste det seg at Kiwi var stengt, men vi dro til nabobygden for å gjøre litt innkjøp der. Det tok litt ekstra tid, så jeg ble litt forsinket på en annen ting jeg skulle på. Jeg dro på julefeiringen som psykisk helse her i kommunen min arrangerer. Jeg følte de ville trenge en ekstra hjelpehånd, så det var virkelig en god følelse å stille opp. Jeg jobber som en servitrise på restaurant, så det var på tide å vise hva jeg kunne utenfor jobben. Haha! 

Jeg så noe kjent på veggen! Husker dere plakaten jeg lagde til dem forrige måned? Den har de hengt opp og var så fornøyde! Det gjorde meg skikkelig glad!

Var så koselig inne der!

Først ble det servert gløgg, men det gikk jeg glipp av siden jeg ble litt sen. Til middag var det ribbe og julepølse. Deretter var det riskrem og moltekrem. Deretter var det STOR bløtkake, div julekaker og kaffe. Gjett om jeg ble mett da! Veldig mye søtt og godt!

Det var slik at alle skulle ha med en gave, så skulle vi bytte. Gøy!

Vakre, Tove deler ut gaver! Hun er en så fantastisk person som jeg har respekt for! Etter feiringen var slutt og vi hadde ryddet, ble hun med hjem til meg. Alle blir så glade når Tove kommer inn døren! 

Svanhild og Tove.

Dette fikk jeg i gave:

Fikk masse julestemning når jeg var der! Vi sang mange fine Norske julesanger.

Etterpå dro jeg hjem til min egen familie og feiret der. Vi var hos bestemor. Anders var der også, pyntet opp i dressen. Vi ser hveandre så sjeldent! Har faktisk en veldig morsom historie å dele med dere. Noe som skjedde når jeg kun var seks år gammel. Det var vinter og Anders var så glad i å hoppe på slalom eller noe lignende. En vinter når han bodde her, så hadde han laget et gigaaantisk hopp. En dag når han var borte hadde jeg besøk av en venninne. Vi likte så godt å leke oss i snøen sammen, derfor lagde vi en snøhule gjennom det store hoppet hans. Dagen etter raste hele greia. Anders ble såå sur og forbanna! Ingen hadde sett han så sur før! Jeg husker så godt jeg satt og så på Powerpuff jentene når han braste inn med et stort sinne, slo av tvn og gikk bananas! I alle år har han brukt dette mot meg. Haha!

Bjørn og pølsehunden, Liva!

Anders deler ut gaver. Jeg fikk masse fint! Jeg ønsket meg ingenting, men jeg fikk likevel så masse fint! Så klart skal jeg vise dere. Jeg må sitere noe tanten min sa: "Det er en grunn til at jeg ga deg krem og ikke penger. Jeg vet at pengene kommer til å gå til fallskjermhopping! Jeg vil ikke være med på å sponse dødshendelsen din" Haha! 

Så masse søtt! Jeg har spist så sykt masse julegodt i dag. Det er så sjeldent jeg sier nei til julekaker, men det kan fort bli for mye. Noen juleøl smakte heller mye bedre!

Bestemor åpner pakker:)

Bjørn er så interessert i alt som har med natur å gjøre. Han ble glad for boken han fikk om Humler. Han har faktisk enda en pølsehund som heter Humla. Hehe!

Senere dro jeg til Aebykier. Fikk veldig fin gave og (delvis) kort. Fikk et kort hun skulle sende meg når hun var i Bolivia (som er ett år siden). Jeg fikk også et annet kort som var EKKELT. ÆSJ. Haha! Jeg vet ikke om jeg tørr å dele det på bloggen fordi jeg har selv vært med på å lage det. Flaut, men det er over tre år siden da, haha. 

Når jeg skulle gå turen ned til Aebykier var det som en isbane hele veien. Jeg gikk veldig forsiktig, og klarte meg fint. Helt til jeg skulle gå ned en trapp på 4-5 trappetrinn ved siden av huset hennes. Da datt jeg stygt og mistet alt jeg hadde med meg. Jeg hadde så vondt at jeg ble liggende på bakken i ti minutter. Noen kutt, skrubbsår og blod, men fikk den beste legehjelpen når jeg først klarte å reise meg og kom inn. Jaja, det går så bra nå! 


Frokost lille julaften

Hei! I dag er det lille julaften! Jeg la meg ikke før 5 i dag tidlig, men er overraskende ikke så veldig trøtt. Jeg og Ingrid har nettopp spist egg og bacon til frokost. Perfekt! Nå venter vi på at Borghild skal komme en tur. Vi skal også få med Aebykier i skogen og hogge ned vårt eget juletre i dag. Det blir gøy! Jeg må også lage julekort senere i dag. Jul, jul, juuul ♥

Ha en fin lille julaften!


It's the most wonderful time of the year

Jeg har så dårlig, dårlig, dårlig samvittighet for at jeg har tatt en bloggpause i desember! Jeg elsker desember. Noe som er veldig gøy når man har blogget på samme blogg i snart 4 år er at jeg kan gå tilbake i arkivet å se hva jeg har gjort dag til dag, uke til uke, måned til måned og år til år! Jeg går ofte tilbake til desember-arkivet for å se julestemningen, gleden, maten, smilene og bilder som varmer! Jeg elsker julen! Tenk at i dag er det lille julaften! I dag spiste jeg middag med noen venner. Ingrid sover søtt i sengen min. Vi har kjørt akebrett med Aebykier i kveld. Vi har sunget julesanger. I morgen skal vi hive på oss masse klær og gå i skogen å hogge ned juletre og pynte det. Baking er også på morgendagens liste. 

GOOOOOOOOD JUL, HERLIGE BLOGGELESERE! ♥

Et bilde som ble knipset i dag. Hadde faktisk på meg samme kjole for akkurat 2 år siden. Haha, se det HER.


Pause

Hei dere. Jeg blir noen dager borte fra bloggen fordi jeg trenger å samle tanker og komme meg på beina igjen. Vi blogges om litt ♥


Vinner av konkurransen med Choies.com

Vinneren er............... Aidana Amanvoa!!! 

Du er heldig og får ett gratis plagg! Jeg har sendt deg en mail ♥


Svar på spørsmålsrunde

Hva ønsker du deg til jul :)?
Vet du hva? Jeg har alt jeg! Jeg har så masse klær, sko... og interiør er ikke noe som interesserer meg så masse nå. Det er noe jeg ønsker meg. Jeg ønsker meg to flybilletter til et eller annet land (...så lenge det ikke er til Norge, Sverige eller Danmark). Dette er noe jeg så klart ikke kommer til å få, men det er et ønske. Hihi. Kanskje penger? Jeg holder på å spare opp til AFF-kurset jeg så gjerne vil gå! 

Beste maten du vet?
Maaat<3<3<3 Åhh, jeg kunne skrevet flere A4 sider om hvor mye jeg elsker mat. Jeg elsker alt.. som ikke har med SJØMAT å gjøre. Blæh. Favoritten min er Jack Daniels Pork Chop hos TGI Fridays Abreeza i Filippinene. Jeg spiste det hver dag! Dumt de ikke har det i Norge. Ellers er jeg stor, stor, stooor fan av hamburger og pizza! Hamburger og pizza er jeg sikker på smaker bedre enn himmelen!      

Hvorfor bruker du sirkel linser?? Og ikke vanlige??
Resultatet av sirkellinser gjør så øynene dine ser mye større ut. Jeg har begynt å bruke vanlige linser nokså ofte nå, men av og til går jeg for sirkellinser. Jeg liker å variere både farger og størrelser. Neste gang jeg er på Nordby i Sverige skal det bli et heftig innkjøp av (vanlige) linser i mange forskjellige farger! Det blir gøy:)

Brune sirkellinser fra serien "Super Angels Series". Les mer om dem i DETTE innlegget.

Trener du mye?
Neei... men jeg prøver å bli flinkere til det! Det er viktig å være i god form! 

Favoritt butikk i utlandet?
Helt klart billigkjeden, Forever 21!  Kan du begynne å svare på mail og kommentarer?
JAAAA det skal og må jeg! Fra og med nuu. 

Når skal du til Filippinene igjen?
Pappa skal dit mest sannsynlig i februar. Jeg har fått en invitasjon som jeg så gjeeerne vil si ja til! Han blir der i to uker. Tenk å være i et tropisk land når det er februar i Norge!! Nå har jeg nettopp skaffet meg jobb, så det blir litt dumt å ta seg fri siden jeg vil gjøre det bra på jobben jeg har nå.  

Hva har du tenkt til å gjøre videre nå siden du ikke går på skolen lenger?
Jobbe, blogge, leve livet og ta det heeelt med ro til helvete starter på høsten igjen. Jeg kommer til å gå service og samferdsel. Sette meg tilbake på skolebenken er ikke noe jeg gleder meg til. Har aldri likt skole, og det kommer jeg aldri til å gjøre. Den instillingen har jeg alltid hatt, desverre, men slik er jeg bare.

Hvem var det du kysset på det bildet du la ut? Er det kjæresten din?
Vet dere hva? Jeg syns det er sååå morsomt å gjøre dere nyskjerrige! Haha! Det kommer dere aaaaldri til å få vite akkurat nå. Jeg er ikke i noe forhold med noen :) 

Tips til en nettside hvor man kan se på serier gratis uten å måtte registrere bruker?
Jeg pleier å bruke free-tv-video-online.me og watchseries.to. På slike nettsteder hvor du ser filmer/ serier er det ofte virus, så et bra virusprogram slår ikke feil. Sier også i fra på forhånd at det kan dukke opp noen upassende pop-up reklamer. 

Hvilken jobb har du?
Jeg er servitrise på kina restauranten:)

Hva heter moren din?
Ligaya. 


Hadde du kjøpt mac om du ikke hadde blogg?
Nei, det hadde jeg aldri kommet til å gjort. Viss jeg ikke hadde blogg, hadde jeg aldri kjøpt meg verken pc eller mac. Da hadde jeg klart meg veldig fint med iphone. 


Er du stille når du er på fest?
Nei det er jeg ikke! Det er veldig sjeldent jeg er den som er stille på fest! Viss jeg først er stille kan det hende jeg føler meg ubekvem på et vis.  

Kunne du tenkt deg å opperert deg, altså plastisk kirurgi? Evt hvor på kroppen?
Nå skal jeg være helt ærlig. Hadde jeg hatt ekstra penger i lomma så hadde jeg helt sikkert gjort det. Det blir kanskje når jeg en vakker dag blir rik! Akkurat nå har jeg en instilling hvor jeg ikke vil kaste bort penger på noe som ikke er viktig. "Evt hvor på kroppen?". Jeg føler jeg klager og sutrer over meg selv om jeg skal dele ting jeg ikke er fornøyd med mitt eget utseende. Det skal jeg spare dere for:) 

Hvor lenge har du blogget? ikke bare denne bloggen men også andre eventuelle blogger.
5 år! Som en fersk og liten 8.klassing startet jeg bloggen "heycutie.blogg.no". Deretter ble det "c4ro.blogg.no". Nå blogger jeg på "caroiz.blogg.no" som jeg har hatt oppe siden mai 2010, 4 år! 


Billig nettbutikk - Persunmall.com

Innlegget er i samarbeid med Persunmall.com

Hei dere! Jeg skal snart sette meg ned å svare på mange av spørsmålene dere har sendt inn. Satster på at innlegget med svarene kommer ut 22-23 i kveld.

Jeg vet ikke om dere har lagt merke til det, men jeg har en ny banner i sidemenyen. Jeg har gått inn i et samarbeid med Persunmall.com. Noen plagg der var bare helt sykt billige! Gleder meg til å klikke hjem noen godbiter fra der. Har allerede fylt opp handlekurven med alt på bildet som dere ser under her. Haha! Tror (desverre) jeg må ta ut noe.. 

Øverst fra venstre: 1 HER  -  2 HER  -  3 HER  -  4 HER  -  5 HER  -  6 HER  -  7 HER  -  8 HER  -  9 HER  -  10 HER  -  11 HER  -  12 HER  -  13 HER  -  14 HER  -  15 HER


Glemt

Er det mulig. Jeg har helt glemt av spørsmålsrunden jeg hadde tidlig i desember. Shame on me, men takk til dere som minner meg på det! Vi gjør det slik at dere skal få en mulighet til å stille meg noen spørsmål i dette innlegget. Jeg svarer i morgen kveld med de andre spørsmålene dere allerede har sendt inn HER. Fyr løs om du lurer på noe! 


Julestemning med julelys

Hei dere! I går tok jeg frem stigen og hengte opp julelys! Det er sååå fint å se på. Hadde det vært opp til meg hadde jeg dekket hele huset med lys! Jeg brukte faktisk over 2 timer, men etterhvert kom Borghild en tur til meg så jeg fikk litt hjelp. Vi hadde det gøy som vanlig! Vi to er så barnslige sammen, haha, må neste le av oss selv.

Jadaaa... dagens outfit? Pysj, uggs og parkas jakke! Fant fort ut at stigen var for kort, så jeg måtte finne en annen. Jeg så helt sikkert ut som en idiot. De driver å fikser et eller annet ved siden av huset vårt og de byggefolkene fikk seg en god latter når de så meg og mine snekreskills. 

Slik ble det! Det så ikke så fint ut på bildet, men det er finere i virkeligheten! 


De siste dagene + ønsker

Innlegget er i samarbeid med Sheinside.com

Hallo! Jeg har vært litt opptatt de to siste dagene, så jeg har ikke fått blogget så mye. Nå som jeg skal få dette ned, så husker jeg ikke helt hva jeg har gjort! Haha. Jeg har blant annet jobbet en dag. Jeg har også vært på fest med sykt koselige folk.... som resulterte til at jeg var veldig dårlig neste dag. I går møtte jeg Stig. Vi hadde litt å snakke om, men så dro vi til en kamerat av oss senere. En kamerat jeg ikke har vært på besøk hos på 4 (!!) år. Det var virkelig på tide å ta seg en tur da ja. Han ble virkelig overrasket når han så oss på døren! Vi hadde det så koselig med å sitte i stuen med tente lys og kortspill. Moren hans som er så grei var også med.. og hun vant! 
Senere på kvelden besøkte jeg en nabo av meg som virkelig har en søt hund! Leo var så klart med, så de to hannhundene løpte rundt og lekte seg som bare det. Hehhe, det var gøy å se!

Ellers har jeg tittet litt på Sheinside.com og virkelig funnet masse fint! Noe jeg virkelig vil ha sendt hjem. Hva syns dere? Noe dere kunne tenkt å klikke hjem?
 

Fra venstre: 1 HER  -  2 HER  -  3 HER  -  4 HER  -  5 HER  -  6 HER  -  7 HER  -  8 HER  -  9 HER  -  10 HER  -  11 HER  -  12 HER  -  13 HER  -  14 HER  


Konkurranse: Vinn ett av disse plaggene!

Konkurransen er i samarbeid med Choies.com

♥ Skriv navn og e-post adresse i kommentarfeltet.
♥ Registrer deg hos Choies.com HER
♥ Velg ett av plaggene du ønsker som er å finne på bildet. Skriv det også i kommentarfeltet.
(♥ En liten fordel er å like facebooksiden min HER)  

Det er på tide med en ny konkurranse til dere! Denne gangen i samarbeid med Choies.com som er en av mine favoritt nettbutikker. Du kan nå velge ett av plaggene du ser på bildet som vil være premien din! Selv har jeg toppen hvor det står "Wild Free" og den er veldig fin til sommeren. Konkurransen avsluttes om 1 uke. Lykke til da dere ♥ 


Min lille Leo 1 år!

I dag den 5. desember er min lille Leo ett år! Han begynner å bli så stor. Hihi, det kommer han aldri til å bli. Tiden har gått så fort når jeg ser tilbake, men den går tregt når jeg ser fremover. Slik kommer det nok alltid til å være. Leo har fått sin egen julepostei i dag med lys. Ble litt for mye for Leo, men ikke for Pus! Pus spiser femdobbelt så mye som det Leo gjør. Haha, ikke rart Pus er så feit som han er! 

Ikke lenge siden Leo så slik ut! Så liten at jeg kunne ha han i lomma ♥ 


Leather skirt

Innlegget er i samarbeid med Choies.com

Choies er en av mine favoritt nettbutikker. Ingen tvil om! De er så masse fint der. Ikke minst kreative plagg. Dette skjørtet som jeg nylig har fått er så lett å kombinere med noe annet fint. Dette er faktisk det første skinnskjørtet jeg eier! Så klart er det ikke ekte om noen skulle tro det. Det er forresten på salg nå også. Link HER. Senere i dag kommer det en konkurranse hvor premien er fra Choies!

Skjørt HER  -  Genser: Sheinside.com (sponset)  -  Sko: Nelly.com
Hverdagskos

Når jeg akkurat hadde kommet hjem fra intervjuet jeg hadde på mandag fikk jeg en melding. En melding fra de to bestekompisene mine, Torgeir og Stig. De lurte på om jeg ville bli med dem å trene. Njaa, var ikke helt i treningshumør, men jeg dukket opp uansett. Hadde heller aldri vært der, så var litt spent på hvordan det så ut. 

Tjaa.. ble ikke akkurat noe trening på oss da. Det var så lenge siden vi alle tre har vært samlet, så vi hadde masse å snakke om!

Dette kalte vi fødestolen. Haha.

Åååå SÅÅÅÅ blide!

Rumpetrening som er det neste på listen. Haha.

Stig.

Vi ble lei av å være i det lille treningsstudioet uten og faktisk røre en muskel. Vi dro til Kiwi rett før det stengte og kjøpte to Grandis-pizzaer, seks pack med cola og så klart rømmedressing! Deretter dro vi til meg for å se en skrekkfilm. Det kaller jeg hverdagskos! Ble en litt sen mandagskveld. Jeg la meg ikke før klokka var fem på morgen!

Pus vil også ha pizza! Vi så filmen The Ring. Den var drit dårlig. Liten nedtur.... eller ikke. Noen ganger er det litt gøy å se dårlige filmer fordi da kan man sitte å gjøre narr av filmen. Haha!

Min måte å rydde rommet når jeg spontant får besøk er å dytte alt under sengen. Fort og enkelt!


Intervju

Hei dere! I går var jeg på et spennende intervju sammen med en dame som heter Karolina. Hun er doktorgradsstipendiat i et forskningsprosjekt som skal se på hvordan unge kvinner blogger i Norge. Intervjuet handlet om min blogg, mine erfaringer til blogging og generelt blogg og blogging, idér som ligger bak det hele.. osv, osv. Kort sagt alt om blogging! Hun fant bloggen min spennende og tok turen helt hit til "Ødeby" for å intervjue meg. Hun var virkelig snill, jordnær og blid! Hun smilte hele tiden og var så interessert i det jeg sa. Da blir det ekstra gøy for meg å fortelle om dette temaet. Blogg er virkelig et interessant tema og det er så mye folk ikke tenker over. Blogg er ikke bare blogg, men det er et kapittel for seg selv. Jeg bablet i vei om blogging i godt over én time og ble til slutt så tørr i munnen. Haha! Jeg setter virkelig pris på at hun vil ha bloggen min med i et forskingsprosjekt, og håper jeg var til hjelp. Vi skal faktisk ha et nytt intervju i april/ mars, og jeg gleder meg til å se den blide jenta igjen!

Se sååå bliid! 


Skjørt og genser med krage

Innlegget er i samarbeid med Choies.com

Jeg har valgt ut et helt nytt antrekk fra Choies.com. Likte det veldig godt! Elsker fargekombinasjonen av vinrød og gul. Det har jeg brukt før, blant annet i DETTE innlegget. Det hadde vært fint og brukt dette om høsten når alle de fine høstfargene er ute. Tok rundt en måned før jeg fikk pakken denne gang. Jaja, litt venting i bytte mot gratis frakt må man vente seg. Mamma syns det så ut som jeg hadde på meg en skoleuniform. Hadde jeg designet skoleuniformer i Norge for jenter hadde det blitt skjørt og genser/ t-skjorte med krage på! Hihi.

Skjørt HER - genser utsolgt

Forresten jeg har på meg en lysegrå strømpebukse. Derfor ser leggene mine litt gråaktige ut..

 


Bilder fra oppe i det blå

Jeg tror ikke jeg trenger å skrive det mer. Tror dere har skjønt tegninga. Joda, jeg sier det igjen -dette var den beste opplevelsen i livet mitt så langt! Ååh, jeg anbefaler alle (over 16) til å prøve tandemhopping! Pengene er verdt det, lover! Det var bare så sykt kult, rått og alt mulig! Folkene der var kjempe kule! Digget dem. Når døra på flyet åpnet seg og jeg så rett ned, så det ut som et digert bilde! Det var så surrealistisk. Akkurat som jeg skulle hoppe ned på et gigantisk bilde. Når vi skulle hoppe ut av flyet skulle jeg ha hodet bakover, men jeg tror ikke jeg gjorde det fordi jeg var så fascinert over hvor fint det var! Hahha. Åhh, folkens, det var en knall opplevelse. Neste som har med fallskjerm og gjøre som står på "ting-jeg-må-gjøre-før-jeg-dør" -listen min er å hoppe i fallskjerm i undertøy! Forhåpentligvis hopper jeg alene da.... haha. Jeg kommer mest sannsynlig til å melde meg på AFF kurs. Det skal jeg skrive mer om senere, men her har dere masse bilder fra oppe i det  blå! Bildene er tatt av Johan Bryhni! Ser ikke ut som jeg har hodet bakover nei...


Her var det ikke lett å se bra ut på bilder nei. Bra jeg droppet å ha på meg extensions og vipper. Det hadde bare vært i veien, haha.SE SÅ VAKKERT!!Magisk fint

Hei dere! I kveld hadde jeg en litt for hard treningsøkt. Var så dødsliten etterpå at jeg ble kvalm. Haha! Jeg er så dårlig til å lytte til kroppen. Ellers har jeg brukt dagen på å se Prison Break. Verdens beste serie. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg sitter fortsatt å smiler fra øre til øre. Jeg er så glad!! Nei..... jeg er ikke forelsket om det skulle falle inn i tankene deres. Det er fallskjermhoppingen! Jeg er så glad for at jeg har gjort det. Dere aner ikke! Noen dager før jeg skulle hoppe skrev jeg på bloggen at dette var "once in a lifetime" -greie. Der tok jeg grundig feil! Mer om det skriver jeg senere. Åååå jeg er så G-L-A-D.

Det er første desember og jeg ser at naboene våre har fått opp julelyset! I fjor hadde vi et blått jallalys. Blir så flau av å si at det var jeg som valgte det.... hva tenkte jeg på? Haha. Man kunne tro det var aliens som bodde her. Aebykier sitt forslag var at vi kunne ha det på bakken i år, men da sa jeg at gårdsplassen vår skal ikke se ut som en jævla flyplass! Haha. Huset ved siden av oss har virkelig fått opp skikkelig fint lys som inspirerte meg! Julelys syns jeg er så magisk fint. I morgen skal jeg og mamma på Europris å kjøpe julelys. I år skal det være vanlig farge! Ikke noe alienslys som jeg kjøpte i fjor. HAHA. Jeg regner med at det er mange av dere som har sett filmen Hjelp Det Er Juleferie? Mitt juledrømmehus ser slik ut som på den filmen! Lys som dekker hele huset. Det var jo bare så SYKT kult!

Se så vakkert!


Pencil dress in floral

Innlegget er i samarbeid med Choies.com

Link til kjolen HER.

Ja i dag er det da 1. desember! På tide å åpne første luken i adventskalenderen.... til de som har en kalender. Jeg har ikke kalender fordi mine foreldre syns jeg er blitt for gammel. Mitt svar er: MAN BLIR ALDRI FOR GAMMEL! Merk mine ord: aldri. Aebykier har også samme problem, så vi syns synd på hverandre. Hun kommer hjem om 10 dager, så vi har bestemt at vi skal lage pakkekalender til hverandre! Vi har aldri hatt pakkekalender, så for oss blir det veldig gøy! Ok, jeg har 10 dager på å lage en pakkekalender. Dette blir gøy!
Jeg har også fått en ny pakke fra Choies.com. Denne fine kjolen kan dere finner HER. Minner igjen på at det er gratis frakt over hele verden (med mindre du velger ekspresslevering).


Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.