klar for kulden

Hallo! Nå har jeg pakket meg inn i superundertøy, ullgenser og alt man kan tenke seg. Nå skal jeg og Borghild ut å kjøre ned Krok-bakken med brødrene hennes. Bakken vi kaller Krok her i Kvam er egentlig er digert jorde, men vi bruker det til en akebakke om vinteren. Kjempe gøy! Vi blogges! Jeg er treg som vanlig, så dere får to fortredigerte bilder:

Arkivvideo fra i fjor med Aebykier, Veronica og Renate. Kan virkelig ikke skjønne hvorfor jeg filmet i så liten format, haha. 


outfit 30.des

Genser og belte: BikBok  -  skjørt: mamma sitt  -  sko: skopunkten
mine nye kjoler fra nelly

Hei. Her er noe av det jeg bestilte fra Nelly. Det var mange kjoler som mamma likte, så snill som jeg var fikk hun noen kjoler. Hehe, det er tross alt hun som har betalt! Men her er mine:

Denne kjolen ser ikke bra ut på bilder etter min mening, men den er mye finere i virkeligheten!

Denne kjolen er en av mine favoritter! Noe jeg syns er kult med denne, er at det er en ''innebygd'' body! 

Dette er min første paljettkjole. Jeg måtte le når Frøydis sa at den lignet på en fisk. Haha. Jeg likte den veldig godt 


Denne kjolen er en feilbestiling. Jeg har aldri bestilt en kjole i denne fargen, men det gjør egentlig ingenting. Jeg likte den. Det eneste negative var at glidlåsen ble veldig trang når den kom til brystområdet, så jeg kan ikke bruke bh under.
Det går nok bra 


Hvilken kjole likte du best?


stor pakke med klær fra nelly!

Hallo! I dag har jeg vært hos legekontoret. Jeg er virkelig allergisk mot noe, så jeg får et veldig merkelig utslett. De klarer ikke å finne ut hva det er, men jeg har i alle fall fått salve og tabletter. Æsj. I dag fikk jeg også en diger pakke fra Nelly! Jeg har nettopp prøvd alt som befant seg inni posen, og jeg elsker alt! Gleder meg til å bruke det. Nå skal jeg ut med noen venner, men når jeg kommer hjem skal jeg vise alle kjolene på. Vi blogges! 


feriemodus

Hei! Nå er jeg fullt i feriemodus! Jeg legger meg til å sove når klokka er 5-6 på morgen, og står opp rundt 16 på ettermiddagen. Dette må jeg vel endre på snart. I går var jeg på en 3.dagsfest eller hva det var. Har savnet vennene mine, og fest er så og si nesten den eneste plassen jeg kan se de samlet. Tenkte jeg skulle satse på å være flink blogger i dag. Ta outfits bilder som visst nok dere liker, og hele pakka. Dessverre var jeg så sliten at det ble joggebukse og rufsete hår. Venninna mi, Borghild kom på besøk og vi hadde det kjempe gøy som alltid. Men som trøst for å være en lat blogger, har jeg ikke bedre å by på enn fire arkivbilder:

Genseren er fra NewYorker.

I dag har jeg og Borghild sett julefilm og koset oss med sjokolade. Vi sang også karaoke som vi alltid gjør. Stefaren min fikk vondt i hodet og sa vi sang surt. Han tryglet oss om å finne på noe annet, haha! Senere kom Aebykier og Frøydis på besøk til oss! Da gikk vi ut for å ake. Vi hadde konkurranse (som vanlig) om hvem som kjørte lengst og fortest. Jeg og Borghild var på lag, og jeg tror nok hele gjengen er dårlige tapere. Haha!

Aebykier er den som er den flinkeste av oss.

Her er noen klipp hvor Aebykier synger 

Det har nok blitt noen kilo ekstra  i ferien pga den utrolige gode julematen. Sykt verdt det! 

Byjenta vår, Frøydis har kommet tilbake i bygda for noen dager! Vårt lille (skumle) cookie monster 


Jeg, Borghild, Frøydis og Aebykier spilte kortspillet Games. Det er slik at man skal være på lag, og Borghild ville ikke være på lag med meg fordi jeg hadde aldri spilt det før og var sikkert dårlig. Haha, men jeg ble på lag med Frøydis. Gjett hva? Vi vant! Som sagt, er vi alle dårlige tapere så det endte med at vi kastet alle korta på hverandre. Til slutt ble det nok 52 plukk opp.


Nå er jeg sykt trøtt og vil egentlig bare legge meg. Fikk litt dårlig samvtighet for og ikke ha blogget i dag. Når jeg leste de koselig kommentarene dere legger igjen på bloggen, bare måtte jeg oppdatere litt til dere 

God natt. Vi blogges! 


akkurat nå

Hei! Jeg våknet for to timer siden! Der var dagen sovet bort, men her kommer fire raske bilder av hvordan jeg ser ut nå. Har veldig dårlig tid, så jeg rakk ikke å redigere bildene. Derfor er det streker i bakgrunnen! Hade, vi blogges!
meg og foki, look alike?

Hallo! Jeg fikk disse bildene på mail av en leser. Hun har satt sammen noen bilder av meg og den svenske bloggeren, Foki. Jeg har ofte fått høre at vi ligner, men jeg vet ikke helt hva jeg skal si. På en måte så kan jeg si at vi ligner litt, men på en helt annen måte, nei. Dere kan også lese om det på en svensk sladderblogg, HER. Hva syns dere?


julegenseren min

Min nydelige Mikke Mus-genser fra H&M.
lanterner

1. juledag sendte vi opp store lanterner. Lanterner er så vakkert å se på! Tenk om hele bygda hadde sendt opp lanterner likt, tenk så fint det hadde blitt da!

En av de tre lanternene våre satte seg fast i et tre, haha.

I går hadde jeg og Aebykier julefilm-maraton! Vi så kjempe mange julefilmer at vi var helt firkanta i øynene til slutt!

Let it snow, let it snow, let it snooow! Nå skal jeg og Aebykier ut å kjøre akebrett. Blogges! 


christmas eve 2012

Hallo! Håper alle hadde det fint i går. Det hadde jeg, eller jeg var litt zoombie siden jeg ikke hadde sovet noe natten før pga det juletreet! (Les om det HER). Jeg og Aebykier startet gårsdagen med å gå i kirken. Det var veldig koselig, men jeg syns gudstenester er litt kjedelig. De siste årene har Aebykier gått ditt alene (HAHA), så tenkte jeg skulle være snill å bli med i år. Korpset spilte bra, og jeg fikk julestemning!Transportmidlet vårt i bygda, sparken! Hehe.

Jeg fikk en ekstragave av Aebykier siden gaven min ikke har kommet enda. Hun bestilte den lille julaften, så ikke rart den ikke har kommet fram.

Husker dere alt det jallalyset jeg og mamma kjøpte på Europris? Det var bare ett av alle lysene vi kjøpte som fungerte(!!). Blir nok å klage til Europris nå ja..

Så var det på tide med familiemiddag. Da feiret vi resten av kvelden hos bestemor. Bildet under her ser dere Bjørn 


Rune, stefaren min deler ut gaver 

Hunden, Humla. Hehe!

Gavene jeg fikk:

''Fra The awesome onkel Morten''

Mine nye juveler <33333

Hadde dere en fin julekveld, hva fikk dere i gaver? 


red coat on christmas eve

Kåpe: H&M


god jul, blogglesere!


mission christmas tree

Hallo! God morgen? Det er kanskje på tide å legge seg for meg, men jeg har vært så opptatt i natt! Jeg kan starte med å fortelle hva jeg har gjort i kveld. Jeg og Aebykier tok sparken min og gikk nesten opp til fjells. Det er da en laaang oppoverbakke, men det som er SYKT GØY er å kjøre ned igjen. Da er det jeg som styrer og Aebykier sitter på. Jeg skal ikke en gang nevne hva som skjedde når vi hadde stor fart, og vi plutselig kom til en grusvei. Hehhehhe...

Et bilde av oss i kveld:

Tidligere i dag lurte mamma på om jeg ville bli med å pynte juletre. Hun fikk et raskt NEI. Jeg sa jeg var dypt skuffet over henne i år fordi hun hadde kjøpt et stygt plastikktre på Europris! FALSKT JULETRE?! Nei, vet du hva, det kunne jeg ikke tolerere. Da ble jeg så sur at jeg gikk til bestemor for å pynte hennes tre istedenfor. Haha. Til slutt måtte jeg hjem, og det stygge plastikktreet gjorde meg bare deprimert. Jeg mistet litt av julestemningen min til og med. Jeg står fast på å være tradisjonell om at man skal ha EKTE juletre, og man skal finne treet SELV å hogge det ned. 

Klokka 2 i natt tro jeg til. Jeg tok det stygge, stygge treet og kastet det ut!! Jeg erstattet det heller med et ekte. Mye finere. Ikke spørr hvor og hvordan jeg fant treet. Det kan jeg skrive en hel novelle om. Det viktigste er at vi har ekte juletre i år. Det var mye styr å ta av julelys og juletrepynt, så måtte jeg ta det på igjen. Men det er absolutt vert det! Det tok sin tid, for nå nærmer klokka seg 05 på morgen. Jeg lurer på hva mamma og stefaren min kommer til å si i morgen!

Når jeg først var i gang, kunne jeg pakke inn resten av gavene og legge dem under treet.


En koselig melding til mamma og stefaren min når de våkner i morgen 

Jeg visste ikke helt hvor jeg skulle gjøre av det stygge, falske juletreet, så jeg bare sette det midt på gårdsplassen. Haha.

God jul kjære lesere 


maling av juletrepynt

Hallo. Når jeg var hos Aebykier i dag var hun i full gang med å pynte juletre. Hun var så stolt, i tillegg til at hun gjorde at selv måtte hun skryte litt ekstra. Haha! Hun var flink da. For noen timer siden tok vi den lille sparken hennes og sparket ned til barneskolen for å sjekke om det var is der. Vi hadde kjempe lyst til å stå på skøyter, men det ble en liten nedtur når det ikke var noen is å se. Vi fant heller en ball og sparket fotball i bingen. Det var så gøy! Jeg lo så hardt at jeg fikk helt vondt i magen til slutt. Viss jeg bare hadde filmet alle fallene til Aebykier og lagt det ut på youtube, er jeg sikker på at jeg hadde tjent millioner. Hahha. 

Hun blir så irritert når jeg er så treig til å ta bilder. Hehe, det er litt gøy!

Meg og Sjøna  


Vi hadde et lite juleverksted i sta hvor vi malte nisser. Altså juletrepynt. Det var kjempe koselig, og som vanlig hørte vi på masse bra, tradisjonell julemusikk. TENK AT I MORGEN ER DET JUL FOLKENS  

Full konsentrasjon!
Min første nisse:

Min andre nisse:

Aebykier likte ikke at det bare var det Norske flagget som var pynten, så hun klipte det sund og hengte på det Filippinske flagget ôg.

Til slutt, et par bilder til av meg og Sjøna  


christmas lights

Huset vårt har aldri vært dekorert med noe julelys, noe jeg og mamma syns er veldig synd. Vi har tenkt tanken i hele desember på å kjøpe julelys, men det har aldri blitt noe av siden stefaren min syns det er så jalla. Nå skal han få seg en overraskelse. Jeg og mamma har nemlig vært på Europris og kjøpt MASSE julelys for nærmere 1000 kr. Nå skal huset vårt bli skikkelig jalla som han sier! Men jeg og mamma syns det er så fint  

Mamma 

Vi tenkte å kjøpe denne, men den kom i en så stor eske at vi nesten ikke klarte å bære den! Derfor orket vi ikke det...

Haha, mamma da...


Mamma 
''Håper ingen ser på meg!''


Justin Bieber på fullt volum! Typisk meg og mamma 

Dagens antrekk:


bestilt fra nelly!

Hei, og god kveld! Det er så lenge siden jeg har vært innom Nelly, så hvorfor ikke ta en liten titt. Det er litt farlig for meg. Når jeg ser noen jeg liker, bare må jeg ha det! Så det ble å klikke noen kjoler hjem. Det dere ser på bildene under, er alt jeg har bestilt. Den røde fersken kjolen skal mamma få til jul, men tror ikke den kommer frem før julekvelden. Da får hun få den når den kommer, hehe. Jeg kommer til å ta med meg alle kjolene til Filippinene i sommerferien å bruke dem der. Når jeg er der, bruker jeg slike kjoler til hverdag. Hehe!  

På vei hjem til meg:

Noe du likte?


kjolen på julebordet

Hei! Forige helg var jeg på et julebord på Lillehammer. Dette hadde jeg på meg:

Kjole: Danmark  -  sko: Nelly.com

Meg og Laong.


dommedagen?

I dag er det 21. desember, eller var siden klokka er over 24. Verden skulle gått under ifølge mayakalderen. Men det ble visst ikke noe av dette, hehe. Jeg syns det er helt sykt at det er folk som har sluttet på jobbene sine for å leve live ut. Jaja, lurer på hva de tenker nå! Jeg, mamma, Aebykier og stefaren min har i alle fall koset oss skikkelig framfor tvn i kveld med masse snop. Da så vi filmen 2012 som handler om akkurat dette. Jeg og Aebykier har sett den uffatelig mange ganger, og blir aldri lei  

 Har dere sett filmen 2012?


house of candy

Hallo! I dag er har vi endelig fått juleferie! Det var kjempe gøy med juleavslutning på skolen i dag. Håper alle får en fin ferie og en riktig god jul. Tenk, nå er det bare tre dager til jul! Jeg gleder meg som en liten unge. 

I kveld har jeg og bestemor pyntet pepperkakehus. Jeg er så glad for at hun er naboen min! Det ble veldig mye søtt, nesten så jeg ble kvalm. Det var veldig koselig. Bestemor er den mest fantastiske og søteste personen jeg kjenner. Jeg er så glad i henne 
Julestemning!

Vi hørte også på koselig julemusikk og sang. Det kunne virkelig ikke bli mere kos. 

Bestemor er virkelig gammeldags og har ikke peiling på teknologiske ting. Hun ville ikke ha mobiltelefon, men hun var så ''uheldig'' og fikk det til jul for et par år siden. Hun var fast bestemt på at hun skulle klare å ta bilde av meg da. Hehe, hun er så søt! 
......Trommevirvel....... Resultatet:


House of candy!  
Bestemor 


aebykier 20 år!

I går var søskenbarnet mitt, Aebykier 20 år! Tenk på det, hun begynner å bli stor. Hun er jo halvegs til 40(!!). Uff, hun begynner å bli gammel. Men det går nok bra, jeg er fortsatt glad i henne.

Når jeg kom hjem fra skolen i går måtte jeg og mamma forte oss å bake brownies. Planen min var at jeg skulle stå utenfor døra hennes med brownies, lys, ballonger å synge bursdagssang. Det gjorde jeg og stefaren min! Aebykier ble så glad at hun glemte å ønske seg noe når hun skulle blåse ut lysa. Gleden er å se andre bli gledet, mener jeg!

Jeg kjøpte en kjempe fin gave til henne som jeg egentlig ville ha selv. Haha. Jeg er så stolt over og ENDELIG kunne klare å lage sånne krøller på pakken.

Bursdagskortet. Hehe, dette er vår humor.

Hadde selvfølgelig glemt å kjøpe lys og ballonger, så jeg måtte forte meg til butikken for å kjøpe det.

Når jeg kom hjem la jeg merke til at jeg hadde glemt å kjøpe ballonger. Heldigvis fant jeg en ballongpakke i snekkerverksted til stefaren min av alle plasser. Ballongene var 10-11 år gamle og var ikke lette å blåse opp! 

Det var virkelig gøy å se henne så glad. Siden hun glemte å ønske seg noe, måtte vi tenne lysene en gang til. Ønsket ble ikke oppfylt siden hun ikke klarte å blåse ut alle lysene. Stakkar jente. Hun som ønsket seg en trygg og fin reise til Bolivia. Hun drar til Bolivia den 15.januar og skal jobbe frivillig på et barnehjem. Hun kommer til å bli borte 5-6 måneder(!!). Da kommer det virkelig til å bli tomt, vi som er sammen hver dag..

Vi baket sjokolade cookies!


Gaven hennes fra meg:

Hun ble kjempe glad når hun så at det var mange pakker i sengen hennes. Det viste seg at moren hadde lagt julegavene som skal gis til andre midlertidig i sengen. Nedtur.

Laong kom på besøk. Hun hadde ingen anelse om at Aebykier var 20 år. Jeg som prøvde å komme med små hint. Haha.

Filippinsk mat til middag.Brownisen min var hard som knekkebrød.

Etter alt dette gikk vi tur midt på natta. Vi tok med høytalere og sette på høy julemusikk og sang. Vi gikk faktisk nesten helt til fjells og var ute flere timer. Det var skikkelig koselig! På bildet ser dere stefaren min, Aebykier og Sjøna. Klokken var rundt 2-3 på natten når jeg kom hjem. 


nytt i skapet

H&M  -  249kr. Jeg bare måtte kjøpe denne genseren fordi den ga meg julestemning!  

H&M  -  79,50k pr lue


H&M  -  599kr (50%)


Kåpen så ikke bra ut på disse bildene, men se den på i DETTE innlegget.


new coat

Ny lue og kåpe fra H&M


gullkua 2012 - bilder

Hallo! Nå får dere se bilder som jeg har tatt på Gullkua 2012. Dette var egentlig nokså gøy å være med på når man hadde noe å gjøre. Viss du ikke vet hva Gullkua er, så kan du ta en titt i forrige innlegg HER.

Simen.

Meg og vakre Åshild!  

Tim var så SØT i dag. Han hadde på seg rosa skjorte, og sløyfe. Elsker når gutter går sånn, de blir så søte!  


Maria, bloggen hennes HER

På bildet til venstre ser dere Cecilie. På bildet til høyre ser dere Åshild, Ingrid, Maria og meg.

Klassekameratene mine! Anne, Håkon, Helene og Janne  

Jeg kan bare ikke tro at det stygge nærbildet av meg ble vist på den gigantiske kinoskjermen. 
Skoene til Malin


NRK var og filmet oss. Noen av dere så kanskje noen klipp på tv i sta?


Slik var filmplakaten vår. Navnet på filmen vår var: ''The Revenge''. Plakaten er det Malin som har laget.

Søte Ingrid. Det er hun som ofte tar bilder av meg til bloggen  


Gjøran gikk også med sløyfe  


Det to nederste bildene er tatt under prisutdelingene.


Prisutdelingene var nokså nervepirrende fordi jeg hater tanken på og kanskje måtte gå opp på scena.


red carpet

Hallo! I dag har hele mediaklassen vært på Lillehammer kino på filmpremiere i finstasen. Forige uke har vi jobbet i grupper med å lage en film som vi da har vist på Lillehammer kino i dag. Vi (Vinstra VGS) konkurrerte mot Gausdal og Gjøvik. Da så vi altså de 30 filmene alle gruppene hadde laget, men hver film hadde makslengde på 3 min. Det foregår også slik at det er priser for beste lyd, (mannlige og kvinnelige) skuespiller, foto, filmplakat osv, osv. Den beste prisen heter logisk nok ''beste film''. Den gikk da til Gausdal, men jeg hadde håpet på at kompisen min, Tim og gruppen hans skulle vinne. Men, men slik er det! Gruppen min vant ikke noen priser, men vi ble nominert til beste filmplakat. Ikke værst bare det  

Kjolen er Aebykier sin og er fra BikBok

Meg og Mhea

(Ingrid har tatt bildene)


17. desember

Begge skjortene er fra Gina Tricot. Toppen er fra NewYorker.


første juleball på vgs

Fredag var jeg på juleball. Mitt første juleball på vgs, og det siste? Jeg kan på en måte si at juleballet vårt er delt inn i to deler. Den første delen er middag, og den andre er fest. Jeg var kun på middagen og under den har vi kåringer, eks ''årets......''. Det som er greia med disse kåringene er at noen kan være veldig stygge og ekle. Det var et år der foreldrene truet med å saksøke juleballkomiten for noen av disse prisene. Det foregår slik at de sier navnet ditt og viser bilde av deg på storskjerm, og da må du gå på scena og ta imot prisen. Jeg var livredd for å få en pris. Jeg satt og skalv gjennom hele middagen, og når de begynte å rope opp kåringene begynte jeg å hakke tenner! Jeg skalv så mye at folk måtte nesten tro jeg hadde et epilepsianfall.  

Selvom jeg vår så nervøs for disse prisene at jeg rett og slett glemte å hygge meg, så var det veldig god mat. Det var alt du kunne tenke deg av julemat. Noe jeg elsker med julen er maten! Takk Gud for at jeg ikke ble kåret til noe.

Meg og Malin. Jeg gikk for den svarte kjolen. Malin har forresten farget håret tilbake til brunt og fått extensions!

Etter middagen dro vi hjem til venninna vår, Ida. Vi koset oss resten av kvelden der med kjæresten hennes, og noen kamerater av han. Ei jente som het Hanne var også med oss.

Blide Ida fant frem vinflasken. Først var det bare oss, men så kom det kjempe mange folk.

Ida må ha verdens søteste katt, Josefine.

Kjæreste til Ida, Torgeir i midten og kameratene hans. 


Måtte låne klær av Ida siden jeg ikke gadd å gå i kjole. Ida har så fine klær. Missunelig!


Følte meg nokså høy når jeg stod ved siden av Malin. juledesign 2012

Hallo! Denne uken har jeg jobbet med juledesign til bloggen. Stilsett og maler er laget av Rikke Rye-Holmboe. Headeren har jeg som vanlig, laget selv i PS3. Jeg har den nyeste CS pakken, men jeg er så gammeldags. Hahah. Håper dere får litt julestemning av det! Hva syns dere? 
kjole vs kjole

Hallo! I morgen skal jeg på juleball og jeg er ikke helt sikker på hvilken kjole jeg skal velge. Det står mellom de to kjolene dere ser på bildene under her. Neste uke skal jeg til Lillehammer på filmpremiere, da skal vi kle oss fint på den røde løperen. Spørsmålet er: hvilken kjole skal jeg bruke på juleballet, og hvilken kjole skal jeg bruke på filmpremieren?Arkivbilde fra 2010smokey eyes

De to siste dagene har jeg gått i ''goth-stilen''. Altså svart fra topp til tå, noen kaller det også ''emo-stil''. Det har jeg gjort fordi vi lager film på skolen. Hele uken skal vi jobbe med film til Gullkua. Hva i all verden er gullkua? Det kan jeg komme tilbake til neste uke. Inntil videre sier jeg ikke mer enn at vi skal på rød løper og filmpremiere. Vi har blitt mikset av første og andreklassinger, jeg er kjempe fornøyd med gruppen min! I filmen vi har laget har jeg rollen som alvekeiser. Den onde i filmen. Derfor har jeg på meg mørke klær og sminke  

Smokey eyes! 


Mine nye, svarte linser fra Lenscircle.com. Link 

Et par ''behind the scenes'' bilder. Fra venstre: Malin, Ida og Kai. 


Konst som jeg nettopp har blitt kjent med. Kjempe grei gutt! 


filmer jeg har sett i det siste - netflix

Hallo! Jeg har skaffet meg Netflix! Jeg deler med søskenbarnet mitt, så jeg har sett veldig mange filmer i det siste. Jeg liker veldig godt Netflix, men alt i alt syns jeg det er litt dårlig utvalg. Håper det komme flere filmer etter hvert. 

Scooby-Doo: Denne filmen elsket jeg som liten! Den var en av mine favoritter. Bestemte meg for å se den for barndommens skyld. Den var mye bedre 9 år tilbake, men filmen frisket opp gamle minner! Tegneserien blir levende når Scooby og gjengen reiser til Spooky Island, der magiske krefter kan føre til menneskehetens undergang.
Terningkast 2/ 3.

A Cinderella Story: Jeg så denne filmen i går med kompisen min, Kvam. Overraskende nok så likte han filmen! Det er ikke ofte man hører av gutter, men søtt. I denne moderne versjonen av det klassiske eventyret spiller Hillary Duff Askepott, high school-studenten Sam fra California. Vet du slutten på Askepott-historien, så vet du slutten på denne filmen. Terningkast 4 fra meg.  

Beastly: I denne filmen med Vanessa Hudgens ser vi at utseende ikke er alt. Viss dere har sett klassikeren skjønnheten og udyret er dette en film som handler om det samme bare i den moderne tid i New York. Kyle Kingson er en kjekk gutt som er veldig opptatt av seg selv og utseende. En dag blir han forvandlet til en ''stygg'' gutt. Han stenger seg selv inne, og bare ekte kjærlighet kan bryte forbannelsen. Det er der Lindy (Vanessa Hudgens) kommer inn i bildet. Terningkast 4.

Beauty And The Briefcase: I denne filmen er en ung journalist blitt leid inn for å skrive en karrierefremmende historie om kjærlighet på arbeidsplassen, men hun må til slutt velge mellom oppdraget og hjertet sitt. Hillary Duff og Jaime Pressly er i hovedrollen. Helt grei film, terningkast 3 fra meg. 

Cake: Her spiller Heather Graham brudepiken Pippa McGee. Den 29 år gamle ungkarskvinnen er hjemme fra en av sine oppdagelsesreiser, men skjebnen er klar til å gi Pippa et spark på skinnleggen. Terningkast 3/4.

Holiday In Handcuffs: Denne filmen vil jeg anbefale! Den er så morsom, haha! Etter å ha blitt uventet singel rett før ferien kidnapper en fremadstormende artist en kjekk fremmed som hun introduserer for familien som sin nye kjæreste. Terningkast 5.

Last Holiday: Når legen forteller henne at hun har en dødelig sykdom, bestemmer en beskjeden kvinne seg for å kaste alle hemninger og dra på ferie til Europa. Hun har igjen 3 uker å leve og tar ut alle pengene og drar til et luksushotel i Praha. Hun lever rett og slett livet ut. På denne lille tiden endrer hun mange folks liv, men hun får et viktig brev på nyttårskvelden. Jeg vil virkelig anbefale denne filmen. Terningkast 5.

Love Actually: Det er juletider i England, og uvanlige ting skjer. Noen mennesker er forelsket, og deretter slår opp, og noen er bare desperat ensome og er på utkikk etter en spesiel. Dette er en historie om 8 mennesker som følger sine hjerter og viser kjærlighet eller sinne i filmen. Dårlig og kjedelig film. Terningkast 2/ 3 fra meg. 

My best friend's wedding: Når matspaltisten Julianne Potter får høre om bryllupet til sin platoniske venn, innser hun sine sanne følelser for ham og prøver å sabotere det. Cameron Diaz som er en av mine favoritt-skuespillere er med i denne filmen. Terningkast 4.

Penelope: Stakkar jente, stakkar jente, stakkar jente. Penelope er født med en diger grisenese plantet i det fine ansiktet. De sier bare sann kjærlighet kan bryte forbanelsen, men er det noe annet også? På grunn av sin grisenese er det ingen gutter som vil ha henne, men Penelope er bestemt på å finne kjærligheten. Terningkast 3.

Sweeth Home Alabama: En jente med navn Melanie forlater sine røtter i Alabama og ektemannen helt siden videregående til fordel for bylivet i Manhattan, men blir i tvil om valget når hun kommer hjem på besøk. Terningkast 4.

Sweetest Thing: Cameron Diaz  har en av hovedrollene i filmen hvor hun spiller Christina Walters. Hun møter en mann på fest. Først avviser hun han totalt og bruker skjellsord mot han. Men dette snur seg fort. Hun bruker all informasjon på å prøve å finne han. Hun får seg en liten nedtur når hun kommer til bryllupet hans. Terningkast 4. 

Two Weeks Notice: Jeg må beklage skrivefeil på bildet. Det skal stå TWO og ikke TO. Dette er en film med Sandra Bullock som er en av mine topp tre favorittskuespillere (Jennifer Love Hewitt, Sandra Bullock og Cameron Diaz). Filmen har jeg sett mange ganger, men blir ikke lei den. Den handler om en eiendomsmagnat som tar ingen valg uten å konferere med kvinnen som er hans høyre hånd, men etter ett år i førersetet, har hun fått nok. Terningkast 4.

The Roommate: College studenten, Sara har fått en ny romkamerat som heter Rebecca. Rebecca er så og si besatt av Sara og slipper henne ikke av syne. Denne besettelsen snur seg raskt og blir veldig voldelig. Spennende film! Terningkast 4.

Har du sett noen av disse filmene?


malin og caro - outfit

På ungdomsskolen tok jeg og Malin masse outfit-bilder sammen, og det skal vi starte med igjen! Vennina vår Ingrid har tatt bildene. Hun er så snill som vil bli med oss ut i kulden for å ta bilder av oss. Hehe, hun holdt på å fryse av seg fingrene stakkar! Kjolen min er fra BikBok og blusen til Malin er fra Cubus. Buksa hennes er fra Lindex. Av en eller annen merkelig grunn har Malin begynt å lage duckface. Jeg må ærlig si jeg ikke er stor fan av denne så kalte duckface-trenden. Når jeg så Malin posere med duckface truet jeg henne med å redigere leppene hennes mindre. Haha. Det resulterte til at jeg fikk fine bilder av henne til slutt. Malin er så utrolig pen på bilder bare hun smiler!


Malin har bestilt seg falske Jeffrey Campbells på Monella. Det er sjeldent at jeg og Malin er enige, men vi er enige om ên ting. Ikke bestill disse skoene! For det første er hælen av plastikk og laget av veldig dårlig kvalitet. Hun har brukt skoene et par ganger og den tingen nederst på hælen har falt av. Malin sier også at de ikke er så veldig behagelige å gå i, det er stor forskjell fra ekte Jeffreys og disse. I tillegg syns jeg de ser mye mer ''klumpete'' ut av en eller annen grunn. På grunn av denne dårlige kvaliteten skal hun sende tilbake skoene.


jeg vil være meg selv

Jeg bruker falske øyevipper, jeg bruker litt ekstra sminke, jeg bruker linser, jeg bruker extensions OG jeg kler meg akkurat som JEG vil. Jeg kommer fra en liten bygd og jeg merker ofte at folk kaster blikket sitt på meg og hvisker. Av og til kan det bli litt slitsomt og jeg liker ikke at folk stirrer og hvisker, men det endrer ikke stilen min på noen som helst måte. Innlegget venninna mi, Malin har skrevet beskriver det meste om hvordan vi har det. 

Innlegget er kopiert av Malin:

Jeg virkelig hater all oppmerksomheten en bygd gir deg om du skiller deg litt ut. Det er faktisk noe av det værste jeg vet. Hvorfor skal det være sånn at folk ser himmelretninger etter deg, og kommer med ufine kommentarer bare fordi du liker å pynte deg litt ekstra, gå i høye hæler, bruke extentions og sminke?

Dagelig går jeg rundt å tenker på at jeg skulle ønske jeg ikke kom fra denne lille bygda, men heller en større by som for eksempel hovedstaden. Hovedgrunnen til dette er fordi her kan man rett og slett ikke være seg selv uten at en eller annen må påpeke noe. Hvorfor skal det ikke være greit å like høye hæler som for eksempel med Jeffery Campbells som vi har satt vårt elsk på?

To av mine antrekk til venstre, og Caro sitt til høyre.

Vi tvinger ingen andre til å gjøre det, og vi velger å gjøre det rett og slett fordi det er noen jævlig fine sko, og vi føler oss fine i dem. Hvorfor kan ikke da andre folk passe sine egene saker, gå i de skoene de føler for, og la oss gå med hæler. Hadde dette vært Oslo, hadde vi ikke en gang blitt lagt merke til i mengden. Rett og slett fordi alle menneskene, og personligetene som finnes i Oslo er så mange at alle rett og slett ikke gidder å bry seg hva andre går i, men derimot her i vår lille dal, på vårt lille tettsted med 5000 innbyggere er det mye lettere å legge merke til to jenter som kommer på skolen i høye hæler.

En lærer på skolen hadde også bemerket skovalget og sagt det så ut som man gikk på en catwalk i de skoene, og man kunne bli tatt useriøst om man gikk sånn kledd. Virkelig? Når ble det sånn at høye hæler gjør at du blir tatt useriøst? Aner han virkelig hvor mange kvinner i dette landet som går med hæler dageligdags? Jeg hadde skjønt det om vi kom kledd på skolen horete, og jeg hadde skjønt det om vi gikk i paljettkjole og minskjørt som så vidt dekker rumpa, men dette er sko. Helt vanlige sko, men med en høy hæl. 

Vet også at det er mange som lesete den tidligere bloggen min, og snakket om den, og om meg. Rett og slett fordi jeg var en og er fortsatt en som blogget om det overfladiske som jeg liker. Nemmelig sminke, extentions og klær. Hvor mange i Norge er det egentlig som blogger om den samme shiten? Det er ganske mange skal jeg si deg. Men bare fordi jeg er en av de, men desverre befinner meg på ett litt mindre befolket sted finner folk den interessen å gjøre narr, og rett og slett hate meg. Jeg blir kvalm av tanken bygda utagerer på dette. Det skulle ikke trenge å være sånn at fordi det er færre mennesker her, gir det meg mindre rett til å bruke extentions, like sminke, gå med hæler, og rett og slett være meg selv. Tvert imot, men sånn er realiteten, og jeg har bare rett og slett lært meg og leve med det. 


nissejenta


den store jakten på extensions

Hallo! I dag skulle jeg egentlig til Dokka på familiefeiring. Vi var først innom Lillehammer fordi jeg måtte ha et par ting til kameraet og skulle se etter extensions (igjen...). Telefonen min ble strømtom og mamma klarte ikke å kontakte meg, så det endte opp med at de bare forlatet meg på Lillehammer. Hva jeg skulle gjøre på Lillehammer i flere timer alene hadde jeg ingen anelse om. Jeg gikk først og tittet litt rundt i kjøpesenteret. Det var den store jakten på extensions som jeg ikke helt har fått avsluttet enda. Jeg kjøpte hår fra Luxushair for 1300 kr som ikke kommer til å bli brukt av meg, og som jeg ikke kan returnere. I dag var det bare å starte jakten på nytt, IGJEN. De hadde ikke håret jeg ville ha på Strandtorget, så jeg gikk opp til gågaten. Jeg klarte til og med å gå feil vei og rote meg bort! Haha.  

Fikk veldig julestemning av julemusikken og dekorasjonen!

Jeg var ikke helt forver alone! Jeg møtte Tante R som ble med meg til mange frisørsalonger. Kan dere tro at jeg var inne i rundt 20 frisørsalonger?! Tante R skulle dessverre på jobb, så jeg fikk bare møtt henne 1-2 timer. 

Vi gikk inn på Peppes bare for å varme oss, men det ble visst pizza og kake ôg. Akkurat når jeg fikk pizzaen min måtte hun dra på jobb. Der satt jeg helt alene i hjørnet med tent lys. Det så ut som jeg var på date med meg selv. Må si Peppes har litt dårlig service. Jeg fikk maten min 110 kr billigere fordi de var så treige!  


Jeg gikk veldig mye ute, så trynet mitt så slik ut som på bildet under. Helt stiv av kulden. Brr. Jeg har som sagt nesten gått alene i hele dag, men jeg har møtt mange koselig folk. Når jeg skulle gå ned til kjøpesenteret ble jeg stoppet av en mann som lurte på om jeg hadde ekte Jeffrey Campbells. Jeg må ærlig si jeg er veldig imøtekommende når folk kommer bort til meg, så vi startet en LANG samtale om stil, sminke, klær, blogg og sko. Super koselig fyr, så snill som han var viste han meg veien siden jeg igjen klarte å rote meg bort. Haha. 
Jeg møtte også en fyr fra USA som var musiker. Jeg syns det er kjempe gøy å snakke engelsk med folk jeg ikke kjenner. Vi snakket om musikk, instrumenter og talent. Jeg lærte veldig mye. Stakkars han har stått ute i hele dag og spilt musikk i kulden! 
Det var også en som kom bort til meg, og sa jeg gikk veldig pent. Han hadde stått og observert hvordan jeg gikk i så høye hæler. Han sa jeg hadde så lange bein og visste hvordan jeg skulle gå. Haha, da måtte jeg virkelig le, men koselig sagt var det! Da ble det startet en veldig lang samtale med han. 
Når jeg skulle gå helt opp til stasjonen (igjen), møtte jeg en annen en som lurte på om det gikk bra med meg. Da hadde jeg gått i Jeffrey Campbell 6 timer i strekk, så beina mine skrek høyt! Han tok følge med meg helt til stasjonen, og han var virkelig trivelig og pratsom! 
Når jeg hadde kommer til stasjonen begynte jeg å snakke med en dame som fortalte om opplevelsene hun hadde første gang på ski. Jeg fortalte henne om første gang jeg gikk på ski, og der satt vi og lo sammen. Hehe. Har følt meg litt sånn ''Forrest Gump'' som forteller historier til andre folk i dag. 

Når jeg satt og snakket med han musikern på stasjonen hører jeg plutselig at noen roper navnet mitt. Der så jeg Karen! Da satt jeg og snakket med hun og vennene hennes i noen timer før jeg dro hjem.

Jeg fikk møte Helene og Ole. Virkelig søtt par, og veldig koselige begge to!Dere lurer kanskje på om jeg fant extensions. Svaret er, JA. Nå som jeg har svidd av nesten 2000 kr på det, så har jeg gitt meg selv shoppingforbud. 


red jeans

I dag er det snille, søte Ingrid som ble med ut i kulden for å ta bilder av meg 

I dag har jeg på meg min knall, røde bukse fra Carlings 

Jeg må, må, må skaffe meg extensions! Jeg hater håret mitt for tiden fordi det er så kort! Er det noen som vet om en nettbutikk/ frisørsalong som selger bra extensions? Jeg satser ikke på luxushair denne gang..

Jeg og Malin spilte bondesjakk hele mattetimen. Gjett hvem som vant da! Haha.

Bondesjakk må være det eneste jeg er god i, haha. Men jeg har hatt trening på ungdomsskolen mot en veldig smart venninne jeg hadde!

Vi blogges 


resultatet etter frisørbesøket

Hallo! I går var jeg hos frisøren som sagt. Jeg har gått til samme frisør i over ti år, og nå bestemte jeg meg for å prøve ut en ny frisørsalong. Grunnen til at jeg gikk til frisøren var for å få mest mulig lik farge som extensionet jeg bestilte. Frisøren sette extensionet på håret mitt og jeg må si jeg ble nokså skuffet over luxushair denne gang. Jeg har 50 cm i 180g, og jeg syns det ble veldig tynt! 

I går klippet jeg håret og fikk mange striper. Jeg ble veldig fornøyd med fargen. Frisøren var veldig flink! Jeg må alltid ha noe å pirke på, og det blir lengden denne gang. Jeg vil ha langt hår igjen! Jeg er så dum som klipte og ødela håret mitt som gikk ned til rumpa. Jeg har lovet frisøren OG meg selv at nå skal jeg ikke skade håret mitt mer!

Beklager, beklager, beklager for bilder med web cam. Studioet mitt er ikke helt på plass i dag. Det var alt for mørkt ute når jeg kom hjem til å ta med kameraet ut en tur. 

Frisøren er moren til en barndomsvenn av meg, så det var veldig koselig og få snakket med henne igjen. Koselig dame, og ikke minst dyktig frisør. Hun fortalte meg hva hun gjorde mens hun holdt på med håret mitt, noe jeg syns var veldig greit! Frisøren brukte også en hårkur på meg som luktet utrolig godt, og derfor ble den med meg hjem! Jeg fortalte henne alt jeg har gjort med håret mitt på bare noen måneder, så vi måtte le av mine traumatiske håropplevelser. Haha. Ingen tvil om at jeg kommer tilbake til samme salong for å fikse etterveksten når den kommer 

Til dere som lurer, så stripet jeg meg på Cactus frisør. Frisørsalongen finner du på Vinstra, Peer Gynt senteret. 

Akkurat nå liker jeg håret mitt best med bølger. Tror jeg kommer til å bruke 10 min med bølgetangen om morgen fremover 

Dere skal selvfølgelig få ordentlige bilder senere 


julegavetips for beliebers

Innlegget er i samarbeid med Justin-bieber-norway.myshopify.com/

Det er ikke så lenge til Justin Bieber har konsert i Oslo, og det er i alle fall ikke lenge til jul! Da vil jeg komme med et julegavetips for dere som skal kjøpe julegave til en belieber! Justin-bieber-norway.myshopify.com er en side med mange kule Justin Bieber plagg. Med et plagg fra denne nettsiden kan du også se ekstra fresh ut på konserten hans i april. Det skal jeg! Jeg venter på at en blå ''I love Justin Bieber hoodie'' skal komme i postkassen. Jeg skal selvfølgelig legge ut bilder og skrive om hvordan kvaliteten er når jeg får den.

Det er også mange som bestiller slike plagg på Ebay. Det er selvfølgelig veldig smart, men jeg vil ikke anbefale og bestille noe dyrt på Ebay. Store deler av dette kan være svindel. 

Flere av plaggene kan du se på Justin-bieber-norway.myshopify.com/ 


favorittbuksa

Hei! Som jeg så vidt har nevt på bloggen har jeg funnet minnebrikka mi fra april. Jeg fant blant annet disse outfits-bildene jeg aldri fikk postet. På bildene under har jeg på meg favorittbuksa. Den er så behagelig og deilig å gå med. Problemet er bare at den ikke er min! Den er Aebykier sin, hehe. Hun drar snart til Bolivia og blir der i 6 måneder, så kanskje jeg kan stjele noen av klærne hennes. Mohaha. 

Bukse: Monki  -  sko: BikBok

Når jeg ser på dette bildet av mitt NATURLIGE hår som er noen måneder tilbake, så får det meg virkelig til å tenke på hvorfor jeg klipte det skulderkort..


goodiebag

For en stund siden satt jeg på togstasjon klokka ett på natta med en god kompis av meg. Da kom plutselig en dame med en diger Moods Of Norway bag. Hun lurte på om jeg ville ha den, og jeg takket selvfølgelig JA med et smil. Jeg trodde egentlig det bare var bagen hun skulle gi meg, men det var visst en goodiebag. Oppi der lå det noen produkter som jeg hadde bruk for   


Jeg var veldig heldig med foundation fra Max Factor. Det var helt perfekt farge og den beste jeg har hatt i hele mitt liv! 


på tide med en ny hårfarge

Hallo! I over et halvt år har jeg vært missfornøyd med håret mitt. Jeg syns det er for mørkt, og syns selv det ikke kler meg. Nå dere, nå. NÅ skal jeg prøve å endre på det. Jeg har bestilt meg extensions og skal bleke og farge håret mitt i den fargen. Viss det blir misslykket denne gang kommer jeg til å bli så sur og gjøre det samme Britney Spears gjorde i 2007. Barbere av meg håret. Jeg tar ikke risken på å gjøre det selv. Derfor har jeg allerede bestilt time hos frisøren. Onsdag 15:30 skjer det! Krysser fingrene denne gang  Jeg bestilte fra Luxushair i fargen #6 Nøttebrun. Syns overhode ikke denne fargen ligner på nøttebrun ELLER fargen på modellen. 

50 cm, 180 gram.


Jeg sette sammen noen bilder av meg selv fra 2010 og fram til 2012. Håret mitt har forandret seg opp igjennom tidene. Jeg tror fargen på extensionet er ganske likt slik det så ut i januar 2012. 

(Jeg har ikke extensions på noen av bildene utenom bildet nederst i venstre hjørne som var i januar 2011)


innkjøp fra forige helg

BikBok  -  200kr

Carlings  -  399kr

BikBok  -  249kr


BikBok  -  husker ikke pris?

Clas Ohlson  -  199kr. Denne har jeg kjøpt 4-5 ganger før, men den blir alltid ødelagt.

Undertøy  -  Cubus. En av dem er bursdagsgave fra Anh. 

+ kjolen i DETTE innlegget


den nye, hvite kjolen

Hei. Da var det desember! Her i Kvam er det hvitt når jeg ser ut vinduet.  Til dere som ikke har snø enda så håper jeg dere ikke får en grønn jul. Jeg begynner i alle fall og glede meg som en liten unge til jul. Har en følelse på at dette blir den beste julen på lenge. Jeg skal fortelle hvorfor senere. Nå skal jeg og Sjøna ut på tur i kulden. Brr, det 10-12 minusgrader akkurat nå. Kaldt. 

Forige uke kjøpte jeg denne kjolen. Jeg elsker den, skikkelig Caro-stil! Hehe

Som dere ser er den fra BikBok. Den kostet 299kr


Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits