videoblogg - 258 nisser

Bestemora mi har 258 nisser bare i stua! Helt sykt, ja jeg og Anh tella alle. Klarte å glemme videokamera mitt i Kvam, så har bare dårlig digitalkamera. Pynter dere til jul?bloopers <3


blogg vs blogg - kandidatene

Random.org valgte:


http://supertjej.blogg.no/

VS

http://idabirke.blogg.no/Hvilken blogg likte du best?


stolt eier av nytt objektiv!

Iiiih, jeg er så glad fordi jeg har fått nytt objektiv! Siden jeg sa til alle at jeg ønska meg videokamera til jul, så endte jeg opp med fire videokameraer, hehe. Jeg fikk tilgodelapp eller pengene tilbake hos Elkjøp. Objektivet kosta 4000 kr, men mohaha pappa pruta ned til 3700 kr. Skjønner det ikke jeg heller hvordan han klarer det i Norske butikker..?


Det er større i virkeligheten enn på bildet ;)


fargelinser

Heihei! Jeg er oppe tidlig i dag fordi jeg skal til Sverige, shopping og salg ♥


For noen dager siden hadde jeg besøk av kakkerlakken som var så stolt av sine nye fargelinser. Okei søskenbarnet mitt da, haha kakkerlakken for et skjellsord. Jeg høres ganske misunnelig ut, men det er jeg! Jeg vil også ha fargelinser, det er superkult! Hun var en jenteverson av Mo, hihi. Bildene lånt fra http://iz0.blogg.no/


Før bildeHar du prøvd fargelinser?


hadææ

Oysann tiden løper fra meg. Hastverk er lastverk, vi blogges!pakker

Hei! I morgen, nei i dag (siden klokken er 01:07) drar jeg til Sarpsborg igjen. Denne gangen er jeg frisk! Nå har salget kommet, så det skal bli en del shopping. Kan hende jeg ikke kommer til å blogge så mye, men skal prøve. Nå skal jeg pakke ferdig, vi blogges!Den digre apa er forresten en bag, må ha den med just in case kofferten min blir stappa. Hahaa ^^


videoblogg - vipper

1.) Vippetang
2.) Mascara
3.) Lim. NB: vent ca 10-15 sek før du setter på vippene. Setter du den på med en gang vil den gli litt utover, og det vil bli litt søl. Det kommer an på hvilket lim du bruker da selvfølgelig :)
4.) Plaser den der den skal være, fint og ha litt tålmodighet.Har publisert denne sminkevideoen før, men pytt pytt gjør det igjen! Oy, snart 5000 visningerEnda en sminkevideo :)


shopping i filippinene

Jeg fant minnekortet mitt fra 2007, fra da jeg var i Filippinene. Bildene under er ÊN BUTIKK, og ikke hele kjøpesenteret. Hver time ringer det en høy ringelyd i hele butikken, så sier dama blablablaa. Da begynner alle som er ansatt å danse, det er så kult! Jeg har ei venninne som jobba der, da har det seg slik -viss du er overvektig får du ikke jobb, du må bruke sminke, du får ikke komme inn i butikken når du ikke er på jobb og du har ikke låv til å sette deg. 


Dansen varierer fra etasje til etasje, og selvfølgelig fra kjøpesenter til kjøpesenter. Det er ikke samme dans hele tiden, tror det blir bytta hver måned? Når jeg var der i fjor (i jula), var det dans til jingle bell rock.Mhmm, her føler jeg meg hjemme!Skoskoskoskoo <3IKKE MINST! De har fem kassedamer bak ên kasse. En taster inn strekkoda, en tar imot pengene, en putter det du har kjøpt i posen, en limer igjen posen (med en slik maskindings) og en stempler posen.


you're the apple of my eye!T-skjorte jeg fikk fra lille søte Malin, men du finner den hos H&M. Hva syns du?


meld deg på blogg vs blogg!


videoblogg - bloopers og litt random

Heheh, her hadde vi det morsomt etter tentamen. Det er et par uker siden, men jeg legger det ut nå jeg. Hadde på meg daff-tentamen-outfit


hot or not - stilen til livingdoll

Livingdoll.blogg.no er jo en moteløve, følger alltid siste nytt. Jeg liker mange av antrekkene hennes, men det er noen jeg ikke liker. Så min mening blir både hot og not.
Hva syns du, stilen til livingdoll hot or not?videoblogg - gaver jeg fikk


Hva fikk du til jul? :)))

 


julefilmer og godteri!

Sent på natt de to siste dagene har jeg og stefaren min sittet oppe og sett på julefilmer. Jeg elsker julefilmer! Så har vi spist peppernøtter og drukket julebrus. Siden det nå er tomt, sitter jeg og spiser opp godteriet jeg fikk i gave. Btw: Jeg fikk rosa pusete morgenkåpe av søskenbarnet mitt ♥. Hva er favoritt julefilmen din?Nå skal jeg til bestemor å spise middag, vi blogges!


BEGRUNNELSE:
Jeg elsker blogging, og er ikke lei. Jeg har kanskje ikke blogget så mye de siste dagene. Jeg var Særp, der hadde jeg store planer om ting jeg skulle gjøre, men jeg landa rett ned på sofaen. Hater å være syk, men nå er jeg bare forkjølet. Forkjølelse er bare en småting, så jeg er egentlig frisk som en fiiiiisk igjen!


1.juledag


nye sløyfer

Jeg har aldri gått på et kjøpesenter med: flatt hår, flere lag med gensere (+ ullgenser), digre uggs og nesten usminka, før i dag. Planen var og dra til Fredrikstad, men det klarte jeg ikke. Jeg var så svimmel at noen ganger bikka jeg til side. Jeg ble så sliten at det var inn i en butikk, så sette seg på en benk og ta 5 min pause. Men her er det jeg kjøpte:

Gina Tricot, 29 kr pr stk


Er ikke så veldig glad i den nederste. Jaja skylder på Anh, hun overtalte meg ^^
Hvilken likte du best?


i know what you did last summer

Uff, og uff jeg har blitt syk rett før jul! Jeg og Anh strevde 45 min med og få på ên film, dagens teknologi er så komplisert. Er hos pappa og han har liksom ''det nyeste'' (touch, bluray, diger TV, mange knapper som man ikke vet hvilken man skal trykke på , høytalere... osv)


Filmen heter ''I Know What You Did Last Summer'', eller på norsk heter den ''Fryktens Sommer''. Jeg likte filmen, kan være fordi at Jennifer Love Hewitt♥ har en av hovedrollene. Det er en grøsser film som man liksom skvetter av, det er morsom! Anbefales for dere som også liker slike filmer

Etter traileren så ser den litt overdreven, teit ut, og typisk grøsser film. Det er dårlig kvalitet og lyd på traileren, men det er selvfølgelig bedre på filmen. Ja, filmen er MYE bedre enn traileren kan jeg si med korte ord :)


jeg se ''I STILL Know What You Did Last Summer''
Sett filmen?


koselig dag på skolen

Legg merke til ''koselig'' og ''skolen''. Haha ikke ofte dere hører det fra meg. Vi har ikke hatt noen fag i dag, bare julefrokost og sett på mikkemus film eller hva det var, gadd ikke og se på. Så jeg og Malin løp rundt og tok bilder.


Maliiin

Jeg var ikke den eneste julenissen på skolen i dag, hihi ^^Btw det var måneformørkelse i dag, eller hva de kalte det. Haha tenkte ikke over det før læreren sa det.Ragnhild og Ingrid :)Jaha, her har dere tidenes fineste julepynt. Har ikke vi fin grønn farge på klasserommet vårt? (Stor ironi)


Julefrokost :D


Jeg digger neglene til Ragnhild, kunne tenkt meg slike selv, men jeg trives best med dvergnegler som det blir kalt (vil si at de er korte). Pluss det er så dyrt, 800 kr... neitakk


Litt forskjellige ansiktsuttrykk. Vi satt på enden av en pult, så velta den...Hilde sin outfit i dag! ^^Happyface 4evah!

Akkurat nå sitter jeg på bussen på vei til Særp. Seriøst, det er tidenes tregeste internet her! Blir gaaaal, har strevd en time med dette innlegget. Hva har du gjort i dag?


dårlig kvalitet

Husker dere disse skoene jeg kjøpe fra Nelly?Vel, slik ser de ut nå... Jeg har brukt dem 6-7 ganger, og ikke tro jeg løper rundt i snøen og leker. Har kun brukt dem på Strandtorget, to ganger på skolen og når jeg har vært på besøk. Jaja forventa ikke at de skulle holde lenge, tror de kosta 370 kr eller noe på nelly.com


Anbefaler og IKKE kjøpe dem...

Ja, da får jeg kjøpe nye sko når jeg kommer til Særp (reiser dit i morgen, hihi)
Noen som har noen fine sko og anbefale meg? :)


julen handler om å gi, ikke å få

søskenbarnet mitt er 18 år i dag!

Hei, her kommer en rask outfit. Rekker ikke mer, fordi jeg vil gå og skremme søskenbarnet mitt (standar) og gratulere henne med dagen. HUN BLIR 18 ÅR I DAG!videoblogg - meninger om ølløv jenta

Jeg er glad den nettmobbinga har dempa seg litt. Jeg må selv si at jeg holder med henne, hun var jo på 10 år når hun laget videoene. Hun kunne kanskje tenkt på hva hun sa om andre. Med over 24 000 seere på en video (som har blitt sletta), så dumma hun seg nok ut...


Din mening om ølløv jenta? (Jeg har skrevet meningen min før)


sponsorpakke fra coolstuff.no

Hei! Da er jeg hjemme fra overnattingen. Før jeg reiste dit i går så henta jeg en sponsorpakke som jeg fikk fra http://www.coolstuff.no/


Jeg fikk blant annet en blåseape, hva er blåseape? Haha litt genial oppfinnelse, du skal sette fingeren din på bananplata til apen, og da blåser den helt til neglelakken din har tørka. Elsker designet, er den ikke søt? Du finner den her

(går på batteri)Blåseape - karakter: 4


Så fikk jeg slippies boots, genial oppfinnelse #2. Disse skal man ha i mikrobølgeovnen i 90 sekunder som deretter holder seg (og deg) varme i 2 timer. Kan varmes opp tusenvis av ganger. Føler meg som langbein fordi de er så store! Men de er sykt gode. Du finner dem her

Tøfler - karakter: 5/6
Hva syns du, geniale oppfinnelser?


harry potter fans

Hei! Nå har jeg, Gunhild og Annbjørg Harry Potter maraton. Blogges i morgen siden jeg og Annbjørg natter her hos Gunhild.


Sminkefrie og daffeklær på høyt nivå!


juledesign

Da har jeg laget et juledesign SELV FAKTISK. Tok meg 4 timer, men nå er jeg endelig ferdig. Hanna skal fortsatt ha kreds for designet, men jeg gjorde noen små endringer. Programmene jeg har brukt på headeren er: Photoshop cs3, Photoscape og picnik.com. Jeg er ikke lei det andre designet, så det kommer tilbake etter jul.


Hva syns du om juledesignet mitt?


ghd!

Jeg bare elsker den nye rettetanga mi, ghd er best! Jeg har prøvd mange rettetanger i livet mitt, men ghd er definitivt den beste. Tror ikke jeg har noe negativt å si om den, utenom at den var litt dyr. 1999 kr brant ut av lommeboka mi (okei, mamma sin).<3Det følger også med et speil og en liten hårfønerRandom redigert bilde, haha.Den blir veldig fort varm, det tar 5 sekunder eller mindre (den sier ifra når den er ferdig ''oppvarma'', eller hva jeg skal si)Føl deg som hjemme lille venn, haha <3Jeg kjøpte den hos Nikita hårfrisør, men man kan også bestille på nettet.
Hvilken rettetang har du, vil du ha ghd, eller har du den fra før?


juleballet 2010

Her har dere mer enn nok bilder fra juleballet! Jeg tok flest outfit bilder av folk. Når man først har pynta seg så vil man jo vise seg frem, derfor legger jeg ut bilder av noen flotte kjoler, outfits, frisyrer og noen andre bilder.


BTW: Jeg har spurt alle som er med på disse bildene om tillatelse for å legge ut bilde på nett :)


Mariah Carey - santa claus is coming to town  

3 musketerer
<3


Fine kjoler begge to, det jeg vet er at Gunhild (til høyre) har kjole fra USA. HeldiggrisenNoe som er så morsomt i engelsk fordypning er at jeg og Annbjørg sitter ved siden av hverandre (jenta på bilde over i rosa kjole). Når læreren kommer inn døra, så MÅ jeg og Annbjørg bare kommentere stilen hennes. Herregud hun har så kul hverdagsstil, ellers kan hun ha noen få daffedager. Sant som Annbjørg sa ''enkle er oftes det beste''. Ikke bare har hun kul stil, men hun er så flink til å lære bort. Historiene hennes er så morsome og høre. Jeg og Annbjørg lo oss ihjel den gangen hun fortalte om noen av flausene sine, haha. Ikke minst er hun så snill!

Søte Malin er happyface 24/7 ♥Den kvelden måtte jeg bare kalle hun den lille prinsessa mi. For hun hadde så søt rosa og litt prinsesse aktig kjole.


Her er det noen som er litt sultne ja...Fin lang lilla kjole, heldigvis var jeg ikke den eneste med lang kjoleStøveldansen


Mat & Helse læreren vår, søt og blid!


Jeg dansa med Oskar!.. Dangerous, neida haha! :D


Skrivefeil, *warning


Inga og Martine, de er så søte! Kunne ønske jeg var kineser (positivt), for alle kinesere er søte ♥Okei, jeg kan ikke forklare dette bilde under her. Det jeg vet er at Sivert er i midten og to 8.klasse gutter som jeg aldri husker navnet på ville ha et kyssebilde.To pene og pynta jenter! :)


Da avslutter jeg innlegget med et nydelig bilde av Helene og KristinHva syns du om bildene, ikke sant det var mange fine kjoler?


juleball outfit fra i går

Heihei! Kjolen jeg brukte i går er fra Filippinene, Victoria Department Store om jeg skal være nøyaktig. Var ikke helt 100% fornøyd med den, kjolen var liksom noe man måtte passe litt på (dra den opp, stremme den hardt osv), men skulle hatt en str mindre. Den kostet ca 3600 Peso, det vil si ca 550 kr. Var det noe mer og si om kjolen da? :)Når den stygge blitsen måtte bli med, ble kjolen ganske blank og blåfargen lysere på bilder. Har skrevet et innlegg om kjolen for lenge siden, da kan du se hvordan den ser ut HER.


Jeg var også hos frisøren. Tror jeg hadde 356542 spenner i håret, tuperingen og OSIS hårpudderet var et spetakkel og få ut, brukte rundt en time på og få floker/spenner ut.

Takk til Malin som var fotografen min! Hva syns du om antrekket?


''daten min''

Kvelden starta med en journalist som lurte på om hun kunne få ta bilde av bare meg, haha så der sto jeg på dansegulvet og posa (lol). Jeg husker den journalisten, men det som overrasket meg var at hun husket meg. Hun var læreren min i en liten stund i 1.klasse


Det har vært en super morsom kveld! Det var så mange fine kjoler og se. Dette er også en av dagene man kan pynte seg, og det er så gøy. Dansinga... ja, det gikk litt bra. Selv om jeg er Bambi på isen som sagt, så ble jeg med på dansegulvet. Hadde egentlig lyst til og si nei til alle, men hvordan kan jeg det når guttene spør så pent?

Joda, får bare vise dere to bilder av meg og ''daten min'', men det var kun på polonese og litt sving. Slapp av det foregår ingenting mellom oss to :)

Nå sier jeg natta, herregud klokka er allerede snart 02, tiden går fort....


juleball i morgen!

Hei! Jeg har egentlig fri fra bloggen til i morgen, men det blir visst ikke så mye blogging da... PGA JULEBALL! Noe jeg hadde glemt, men åååh jeg gleder meg. Selvom jeg er Bambi på isen når det gjelder dansing, pyttpytt!


Nå får dere en liten sniktitt på kjolen min også, men jeg røper ikke mer.
Vippene finner du her
Alt er i boks: frisørtime, kjole, har til og med en date (haha) og noe jeg ikke har, men skulle ha. FARGELINSER, åhh dumme superkul.no hadde ikke de linsene jeg ville ha. Skulle ha noen som passa til kjolen, jaja. Har dere juleball i år?


marion ravn - found someone

Hei, tar meg pause til onsdag.. Her er en sang jeg liker av Marion Ravn.


thinking of you

Katy Perry - thinking of you
 


jeg er overlykkelig til tusen!

Herregud, jeg er så glad, jeg er så glad! Nå er du bare min♥
Skriver mer etterpå :DDDDDD


videoblogg - spmrunde del 4

Her kommer siste delen. Takk for et par gode forslag i går om hva jeg kunne ha video om. Laget denne før de gode forslagene kom, men skal bruke dem senere. ENJOY!
Fikk du vite noe nytt du ikke visste fra før?


aleksander with

Vinneren av Idol 2006 Aleksander sto på scenen i x-factor tidligere i kveld. Da holdt jeg nesten på og glemme at jeg var en diger fan av han for lenge siden. Jeg hadde til og med en plakat av han, så før jeg skulle legge meg om kvelden måtte jeg liksom gi han et lite kyss, haha så rar jeg var. Dagen jeg fikk møte han smilte jeg fra øre, til øre. Haha SÅ mange år siden.gratulerer..

Da får jeg bare gratulerer til Hans da. Var veldig uforventa siden det er så mange som digger Atle. Jaja, jeg liker han ikke helt (MIN MENING)


atle VS hans

GOOO ATLEEEE! Siden Mo gikk ut, så Annsofi, har jeg bare en igjen å heie på... ATLEEE! Jeg, skjønner ikke at det mulig og velge Hans foran Annsofi, og ikke minst Mo. Jo, jeg skjønner. Jeg og venninna mi Borghild fant ut den eksakte grunnen. Kjerringa hans sitter i sofaen med mange mobiler og stemmer på han (busted!).


Haha, jeg og Siri satt på facebook i sta og var helt gale. Både jeg og Siri ble (BLIR) redde når Hans kommer med det creepy blikket! Uansett, Hans kan bare en musikktype liksom. Det er den ''rolige''. Atle derimot kan være rolig, og rokke av scena, til og med begge samtidig. Jeg tror at det er flest gamle som liker Hans, jeg vet om mange over 40 som liker han, men nesten ingen på min alder, eller under 20. Okei, det var min mening. Hvem tror du vinner x-factor 2010, Hans eller Atleeeee?Atle


VS


Hans


outfit 11.des


''Bondeknøl skjorte'': BikBok     |     singlet: Savoy     |     bukse: Cubus     
 Uggs: Euro Sko     |     sløyfe: GinaHva syns du?


videoblogg?

I dag har jeg humøret til å lage en videoblogg, men om hva? Ikke hårvideo eller sminkevideo, det finner dere i kategorien ''videoer''. Forslag? :)


verdens lengste slange funnet død
Herregud, ble skikkelig skremt på skolen i dag av de andre. Alle hadde sett denne videoen utenom meg, så de skrudde opp lyden på det høyeste. På starten  var jeg skikkelig wooow.. så sa de at jeg skulle se nøye på skinnet og følge nøye med på slangen. Selvfølgelig tenkte jeg ikke over at det var en slik skremmevideo, eller hva jeg skal kalle det. Ble du skremt?


betaler siri meg?

Hahaa, nei Siri betaler meg ikke en eneste øre! Hvorfor skal hun det? Hun er jo venninna mi.
Bare så dere vet at hun ikke betaler meg.    


(Kommentaren var det Siri som fikk)


To random bilder som jeg ikke husker ble tatt tidligere i uka (lånte dem jeg Siri). Siri har ikke lenger blått hår, ny hårfarge og ny blogg. Stikk innom http://www.rukimakiro.blogspot.com/ (reklame deluxe, haha)


juleverksted

HaaoHaaoHaaao! Siden jeg vil ha litt ekstra julestemning, har jeg kjøpt litt juleting fraaa.... Nille♥. Nå skal jeg høre på julemusikk og lage noen julekort. I helgen skal jeg bli ferdig med julegavene, har kommet ganske langt, godt!


Det er så morsomt å lime, klippe, mikse og trikse! Ja, bruk kreativiteten din. Haha, kreativiteten min på skolen er på det laveste, men det blir annerledes når jeg sitter hjemme og gjør det. Hmm, tror skolen strør et magisk støv over meg som gjør det kjedelig?Etter min mening, liker jeg best hjemmelaget kort. Jeg samler på alle kortene jeg får, og det er jo så morsomt og ta dem frem et par år senere. Lager du hjemmelaget julekort?


videoblogg - bloggintervju med malin
Vi (jeg) hadde litt lett for og plutselig bytte til et annet tema, så egentlig burde jeg skrevet bloggintervju ++
Vi hadde lite og gjøre når vi akkurat ble ferdig med tentamen, jadaa. Hva syns du om videoen?


når nettene blir lange, og kulda setter inn..Bilder fra we<3it          -gleder du deg til jul? (Håper bare på JA svar!)


det siste jeg kjøpte

Det siste jeg kjøpte var ''bondeknøl skjorte'', genser og bukse jeg fikk fra tante R ♥
Hva var det siste du kjøpte?


BikBok                            -                               H&M              -            Pieces
videoblogg - disse leser bloggene våre
Haha, morsomt! Jeg og Siri (hun har ny blogg, http://rukimakiro.blogspot.com/) har filma noen som leser bloggene våre, og ja... noen random folk. Hva syns du om videoen?


hva syns du om ørevarmere?
I høst var jeg så inn på at jeg skulle bruke ørevarmere til vinteren. Lurer på hvorfor jeg kjøpte dem? Joaa, det var Anh som valgte dem til meg, når hun først skal velge ut noe tar hun med alt av det du skal ha. Minnet meg veldig om da vi var på BikBok, jeg skulle ha en svart cardigan. Hun tok med alt av svarte cardigans det var og se, så mange at butikkdama lurte på om det snart var nok. Haha. Skal ikke spole meg mer av temaet.
Hva syns du om ørevarmere?


hvorfor blogger jeg?

Jeg får så mye fint fra dere lesere
Herregud, dere aner ikke hvor glad jeg er for å få så mye fint fra dere. Bilder, videoer til og med et helt design! Jeg har vel blitt en litt bortskjemt blogger, heha.


Denne jenta som har laget denne videoen ( http://anbanb.blogg.no/) sier hun har fulgt bloggen min lenge, og det tror jeg jammen på! Sykt gamle bilder

Superfiiint design jeg fikk, men nå har jeg nylig fått nytt (Se hele designet her). Laget av http://mmthe.blogg.no/ <-- hun lager gratis
Positive kommentarer!
Jeg blir så glad når jeg får slike positive kommentarer. Har få drittslengere, men de bare skyver man bort!

Underholde dere lesere. Pluss at det er en stor hobby for meg, en liten pluss til er at jeg har masse fritid.


Bevise for norsklæreren min at jeg faktisk kan skrive, og at jeg ikke er så lat som det ser ut som når det gjelder skriving!! Han har meg til og med som favoritter på datan sin, ntaa s-t-o-l-t. Haha, tulla! Hmm... forstår fortsatt ikke hva han syns er interessant med bloggen min??


Hvorfor blogger du (om du har blogg)?


outfit 7.desember.

Da har det seg slik at jeg ikke klarte og slutte med extensions, håret mitt ble plutselig så kort (haha, logisk). Følte at det var ganske tomt oppå hodet mitt i dag, for jeg hadde ikke sløyfe på meg! Nyt synet, ikke ofte dere ser. Brrr, ja det var kaldt og stå ute, så ble ikke mange bilder.Bukse: Pieces     |     genser: H&M


Hva syns du om antrekket, hva har du gjort i dag?


noen få videoblogg bloopers
Dere aner ikke hvor mange tabber jeg, eller jeg og Hilde har i løpet av ên video. Haha, noen er gamle, noen nye. Har mange fler, men er ikke på den datan jeg har alle videoene på. Hvorfor i alle dager har vi med parykk og kjører i trillebår. Haha, gode minner fra sommeren. Vi laget videoblogger hele tiden, vi sang til og med, og den eksisterer på nettet (haha den får dere finne selv). Hva syns du?


header fra dere lesere - del 4

Ifølge systemet mitt nå skal alle headere som jeg har fått inn blitt vist på bloggen. Okei, systemet mitt surrer rundt hele tiden. Om det er, som jeg har sagt før, feil med linking eller noe annet så ta kontakt! :)


Ukjenthttp://amandras.blogg.no/http://awwie.blogg.no/http://cottoncandyclouds.blogg.no/http://cottoncandyclouds.blogg.no/Ingeborg H.Vaaer, ukjent blogghttp://maiiam.blogg.no/Ukjenthttp://ainakristinem.blogg.no/whenstartscollide.blogg.no (ugyldig bloggadresse?)www.youtube.com saweraelskersundus (youtube bruker)http://zhuo.blogg.no/www.youtube.com saweraelskersundus (youtube bruker)http://aanneli.blogg.no/Hvilken likte du best?


denne sangen er så ''stuck in my head''

Tone Damli Feat. Vinni - stuck in my headSangen jeg har hørt på den siste uken. Så fin, og så typisk meg-musikk. Hva syns du?


new shoes

Det var en leser jeg møtte på Lillehammer lørdag som lurte på hvor jeg hadde kjøpt skoene som jeg hadde på meg. Kan like så godt dele det med dere andre også. Jeg har hengt meg på bølgen og skaffa meg wedges. Jeg har vert innom mange DNA butikker, men enten er det utsolgt, eller feil str. Til slutt ble jeg så lei at jeg bestilte noen fra nelly.com(Finere i virkeligheten enn på bildet)
Akkurat nå er alle utsolgt, men det skader ikke å spørre om de får inn noen på lager snart. Har du wedges?


header fra dere lesere - del 3

Siste, del 4 kommer i morgen. Jeg tar ikke imot fler headere nå, jeg tar selvfølgelig imot, men de blir ikke vist på bloggen. Er det noe feil med linking, eller dere som er ukjente vil ha linking, så ta kontakt !:)


Mari Raaen, ukjent bloggBegge laget av: http://miaaiz.blogg.no/UkjentUkjentThina Elise Reppen, ukjent blogghttp://turnejente.blogg.no/http://vyvytraan.blogg.no/http://eminasin.blogg.no/http://emmimi.blogg.no/http://majanaess.blogg.no/http://ntaaw.blogg.no/

http://pauliz.blogg.no/http://s0fie97.blogg.no/http://sydenjenta.blogg.no/Hvilken likte du best?


fotografen min

Postet av: CHARLOTTE
Spørsmål:
forresten har lurt på en stund, hvem tar bildene av deg ? c:


Bare plukket ut et spørsmål fra kommentarfeltet. Og da ser jeg at noen lurer på hvem som tar bildene av meg. Det er min kjære mor, haha mamma!

Er ikke helt ferdig med spørsmålsrunden min enda. Dere skal få en videoblogg til, kanskje det kommer en i morgen, hvem vet? Flere småting dere lurer på?


ukens best kledde i bloggNorge

Det var morsomt og lese at femelle.no (kvinnemagasinet) hadde tatt meg med på best kledde. Hadde egentlig ingen anelse, visste ikke at de skrev om sånt engang, haha. Jeg visste ikke FØR en leser sendte link, plutselig så jeg at jeg ble med på ukens best kledde.


Da har jeg vært på fremsiden av Femelle med 9 andre bloggere, stas! :D
Stem på antrekket mitt HER, selvom det ikke var så veldig spesielt :)


outfit - blå hals

Grunnen til at jeg ikke blogget i går var fordi jeg var opptatt fra morgen til natt. Var blant annet på Lillehammer og kjøpte julegaver, så på besøk til onkelen min som har bursdag i dag! Så Venezia (restaurant), så var jeg hos søskenbarnet mitt resten av kvelden.


Men hey, skal trøste dere med dagens outfit og med en fin julesang!


(Random med huset til bestemor i bakgrunnen)


Sløyfe: Gina T |     Hals og genser: H&M |     Votter: Cubus |     Tights: BikBok   

Hva syns du?


Mo...

Jeg skjønner ikke noe jeg nå. Skal si det trilla noen tårer når ikke navnet til Mo ble lest opp. Ååh, jeg ble trist og sint samtidig. Den første jeg ringte til var vennina mi i Oslo, eller hun ringte meg, men jeg ble så sint at jeg moste mobilen min så batteriet datt ut. Hallo?! Folk har glemt og stemme asså, fy faen Hans foran Mo?! Nei, det er feil. Det er akkurat som å sammenligne lille Kvam med store New York...

Jeg skjønner hvorfor. Mo er jo norges favoriten, det kan du lese om nesten overalt på nettet, og jeg ser det på kommentarene jeg får fra dere. Folk vet at han går videre, at alle kommer til og stemme på han.
Nå har jeg ingen og heie på heller. Kommer til å savne den sykt rare latteren hans, haha aldri hørt noe lignende. Jaja, han popper sikkert opp på TV'en.
Jeg heier på deg enda jeg Mo. Selvom du ikke er med lengre. Jeg har sett han synge live på scena med mine egne øyer, og jeg har snakket med han. Jeg digger deg Moooo! Hvem heier du på i x-factor nå?


slutter med extensions

Dere husker sikkert at jeg ble sponset med extensions hår fra http://luxushair.com/ (verdi 1348 kr). Jeg har 65 cm langt, og det følger med 6 clips. Ganske lite? Nå er jeg egentlig litt lei av det, det ser så fake ut for tiden. Kanskje 50 cm er bedre, da følger det med 7 og større clips. Det er liksom noe xtra og passe på. Og det splitter seg opp på en måte:

Bildene er godt forklart. Det er ikke det at jeg har 5 clips på den ene siden, og 1 på den andre. Har fordelt det likt. Jaja får bare vente et par år til, så får jeg like langt hår som jeg har med extensions :) Liker du best å gå med eller uten extensions?


header fra dere lesere - del 2

Ukjenthttp://amandare.blogg.no/UkjentUkjentUkjenthttp://benze.blogg.no/Ukjenthttp://justanotherpicture.blogg.no/http://mettaa.blogg.no/http://mettaa.blogg.no/http://iingeeboorgg.blogg.no/


Genseren er forreste fra favoritt butikken min New Yorker (På Norby ofc!)
Hvilken likte du best?


vintershoot
Ja, Tass♥ har et brunt, og et blått øye. Hva syns du om bildene?


headere fra dere lesere - del 1

Er det noen som planter et xtra smil på munnen min i hverdagen, så er det dere! Dere tar dere tid til å lage en header til meg, og mange av dere er så kreative! Jeg er en blogger som bryr meg om leserne mine, selvom jeg ikke svarer på alle mailer. En periode hadde jeg flere hundre og svare på. Dette er del 1, men det blir til del 4.Om det er noe feil jeg har gjort med linking, skrevet feil bloggadresse eller et eller annet, så må dere si ifra. Kan bli litt surr noen ganger, haha.


ukjenthttp://aliciams.blogg.no/http://aliciams.blogg.no/http://hrms.blogg.no/http://hrms.blogg.no/

http://meap.blogg.no/http://maiiie.blogg.no/ukjenthttp://www.forandring.tk/http://lisamarieharaldseide.blogg.no/http://maiiie.blogg.no/http://nooooora.blogg.no/http://smilefeys.blogg.no/


Snart begyner lurt av Karlsen, det er så morsomt! Ender alltid opp med latterkrampe, hhaaha.
Hvilken header likte du best?


det er jo 1.desember!

Nå er det snart jul, gleder meg som en liten unge i en godteributikk! Har til og med kjøpt meg julekalende, første luke opnet, 23 igjen. Gleder meg også til julefilmer dukker opp på skjermen, digger julefilmer, så kos ♥


Har du julekalender i år, gleder du deg til jul (haha, dumt spørsmål)?


redigeringstips

Hei! Nå skal jeg PRØVE å forklare med korte ord hvordan jeg redigerte bilde med ''vaktbikkja'' og Kiko (marsvine mitt). Det er ikke alle som har like mye peiling med redigering, men photoscape er et super lettvint program. Til og med skolen har det, lol..


Det første du gjør er å opne photoscape, og trykker på ''Rediger''

Velg et bilde som du finner i margen til venstre. Trykk deretter på ''Objekt''Etter du har trykket på objekt, kan du se et lite bilde av fjell og en sol. Trykk på den!Jeg fikk ikke ta print, men etter du har trykket på det lille bilde, kommer det opp masse forskjellig du kan velge i mellom. Gjør det enkleste å trykk på ''Bilde'' som er øverst. Jeg har bare lagret noen bookeh bilder fra google. Viss bildene du vil bruke ikke kommer opp automatisk, må du bare finne mappen du har lagret det i. Mappene dine finner du til venstre der.
Når du har funnet bilde du vil bruke, venstreklikker du på det.Deretter kommer det opp en boks. Det går an og justere hvor sterkt/svakt du vil ha bildet, jeg drar den helt til venstre på det svakeste (64)Når du har gjort det mer gjennomsiktig, drar du bildet utover så det passer til bilde ditt.Wallaaa, husk å lagre!!


Fikk du det til? :)


Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits