Tandemhopping

WOW dere. I dag har jeg hatt den BESTE opplevelsen i hele mitt liv så langt! Fallskjermhoppingen gikk kjempe bra! Dette er noe jeg lenge har hatt lyst til å gjøre, nå har jeg endelig gjort det! Men..... nå vil jeg gjøre det igjen! Det var så sykt. Jeg vet ikke hvordan jeg skal få dette ned fordi dette MÅ du oppleve selv. Ord kan ikke beskrive følelsen. Jeg gruet meg ikke i det hele tatt. Jeg gledet meg bare og smilte fra øre til øre hele tiden. Smilende idiot så jeg sikkert ut som, haha! Jeg hadde verdens beste følelse når jeg hoppet ut av flyet. En følelse jeg aldri har hatt før, men det var en HÆRLIG følelse. Likevell hadde jeg litt problemer i starten med å få meg selv ut av flyet på grunn av vinden dro meg inn igjen! Jeg har alt på video! Husker jeg så en film eller serie hvor noen gikk på flyet og deretter hadde slåsskamp. Nå kan jeg bekrefte selv at det er helt umulig. Det sier nok seg selv også, hah. FOLKENS DETTE VAR HELT SYKT OG FANTASTISK. Dere får se mine bilder først som ikke er så interessant å se på. I morgen poster jeg selve bildene som ble tatt i lufta! Videoen kommer snart den også.

Her er den bitte lille flyplassen på Hamar jeg ikke visste eksisterte!    

Plutselig fikk jeg litt ekstra publikum. Familien min fra Lillehammer tok seg turen hit for se meg hoppe. Det var virkelig koselig! Takk til onkelen min, Morten som har knipset så og si alle bildene i dette innlegget!

Meg og Morten.

Turistbilde. Hahah. Fine minner! Dette er helt klart en dag jeg aldri kommer til å glemme!

Banan onepiece. 

Før vi gikk inn i flyet hadde vi et lite kurs på rundt 20 min. Da gikk vi igjennom alt. Utrolig nok så klarte jeg å huske alt. Jeg hadde vel egentlig ikke noe valg. Ville helst ikke skade meg selv eller følge mitt. Han dere ser på disse bildene var han jeg hoppet sammen med. Han var virkelig grei og kjekk! ;);)

Når vi skulle hoppe ut av flyet skulle jeg ligge i en såkalt "bananstilling". Passet bra til drakten min, haha. Jeg skulle ha hodet bakover, hendene i kors og beina mine lengst mulig mot rumpa hans. HAHA! Når jeg ser på bilder i ettertid ligger jeg mest i en S-form. Haha!  

Jeg og onkelen min, Morten fant dette veldig interessant! Vi vil gjerne melde oss på dette kurset. Da venter vi så klart til neste år, helst nærme sommeren. Nå har jeg hoppet tandem, men jeg har veldig lyst til å hoppe alene også. Jeg snakket med folkene der, og de sa det var mye morsommere å hoppe alene. Da ble jeg bare enda mer engasjert! Rune støtter meg fullt om jeg vil dette. Det er bare et økonomisk spørsmål som gjenstår.. Jeg quoter det Rune sa "Om man virkelig vil og er engasjert koster det ingenting!".  

Meg og Johan som var kameramannen. Virkelig en grei fyr som virket helt rå! Misunner jobben hans, en kombinasjon av foto og fallskjermhopping! Hvor kult er ikke det?!

Når vi var på tur inn i flyet var jeg så glad at jeg hadde lyst til å løpe rundt å rope "JEG SKAL HOPPE I FALLSKJERM!!!" til hele verden. Smilte som bare det hele veien opp til vi var 10 000 fot over bakken! Herlighet tror jeg aldri har vært så glad før! 

Henrik.

Mina.

Såååå... var det take-off!

Ser dere oss? Den lille prikken på himmelen. Hihi.

Noen bilder som ble tatt med kameraet mitt når vi nesten hadde landet. Drakten min matcher fallskjermen. Haha!

Det som var mest gøy med hele greia var å hoppe i fritt fall fra flyet! Det var så gøy når man snurret rundt og rundt i fallskjermen, fordi det gikk veldig fort! Hele greia var så knall bra!Vi hadde veldig bra landing! Heldigvis!


Ble møtt av en herlig gjeng når jeg kom ned og Leo kom løpende mot meg. Dette var så rått!


07:37

Akkurat nå hiver jeg inn tre brødskiver med den gode svenskeosten. Baggen er ferdigpakket med masse varme klær. Macen er fulladet og jeg har med Titanic filmen og noen av Harry Potter filmene som jeg skal se på turen. Leo blir også med, så jeg skal snart ut på en liten gåtur. Det er ekstremt sjeldent jeg blogger så tidlig som dette! Klokken er halv 8 på en lørdagsmorgen! Jeg pleier å være ekstremt morgengretten, men nå har jeg masse MASSE energi! IIIIIH, dette blir en super dag. 
Det at jeg bestilte fallskjermhopping (tandem) var vedig spontant! Klokken var over midnatt en gang og jeg stusset på hva jeg skulle blogge om neste dag. Jeg spurte stefaren, min Rune om råd (HAHA). Slik gikk samtalen:
Meg: Hva skal jeg blogge om?
Rune: Blogg om noe ekstremt..
 
Meg: Som hva da?
Rune: Fallskjermhopping eller noe sånt..
Meg: Mener du det?!!??!
........ BESTILT 

Ha en fin dag alle lesere! Det skal jeg!! ♥


Cardigan

Innlegget er i samarbeid med Sheinside.com

Åååh, jeg gleder meg så til i morgen! Da skal jeg hoppe i fallskjerm! Det blir helt sykt rått. Reisen til flyplassen det er på er så lang, så nå tenker jeg å laste ned noen filmer på macen min. Noen filmtips? Ellers har jeg fått en fin cardigan fra Sheinside.com. Jeg valgte den i en gangse så stor str for meg, Large.

Link HER. 


To komedier og én dokumentar

Bridegroom: Denne dokumentaren forteller historien om Shane Bitney Crone som oppdager at han står utenfor ekteskapets juridiske beskyttelse da samboeren av samme kjønn plutselig dør. 

Min mening: Forholdet mellom disse (super kjekke) guttene er perfekt. Så perfekt at det er skummelt. Slik det blir fremstilt i denne dokumentaren får det deg til å tenke at du vil ha et slikt forhold. En dag tar det perfekte livet slutt da en av dem dør. Ikke bli sur på meg nå fordi jeg røper ikke hele filmen! Dette får vi se tidlig i filmen. Vi får se video og bilder fra alle eventyrene deres, og det er så fint... men trist! Aebykier gråt som bare det, og hun har sett den to ganger. Terningkast 5.

 

View From The Top/ Livet På Første Klasse: Donna Jensen er datter av en "eksotisk danser" i småbyen Silver Springs, Nevada. Hun er tilsynelatende dømt til et liv der hun jobber på byens kjøpesenter, inntil hun ser et TV-intervju med Sally Weston som har forfattet en bestselgerbok som forteller leseren at alle kan bli hva de vil her i verden. Dette inspirerer Donna til å utdanne seg til å forfølge drømmen om å bli flyvertinne. Første stopp på veien er et bitte lite og svært lurvete flyselskap, Sierra Airlines, der hun støter på to andre unge håpefulle jenter, Sherry og Christine. Her serverer de stort sett gamblere og fylliker, og jobben er ikke akkurat hva de hadde drømt om. Heldigvis kommer Donna over en annonse fra kremselskapet Royal Airlines, og trioen lar seg innrullere i treningsprogrammet deres, under ledelse av John Whitney, hvis aldeles enestående blingsing har hindret ham i å få en karriere som pilot. Etter fullført trening får Donna jobb på en pendlerrute med utgangspunkt i Cleveland. Her faller hun for en jusstudent, men bestemmer seg for å la kjærligheten ligge når hun får sjansen til å flytte til New York der hun blir satt på den prestisjefylte transatlantiske ruten. Nå kan hun reise ut i verden og få se Paris, London, Lisboa og så videre, men når hun kommer hjem er det alltid til en tom leilighet?

Min mening: Denne filmen passet bare helt perfekt for meg! Jeg nevnte denne filmen i et tidligere innlegg hvor jeg skrev om drømmeyrket mitt. Jeg likte filmen og den inspirerte meg! Man får det man vil ha om man jobber hardt nok. Det er nettopp det Donna får og gjør i denne filmen. Man havner ikke på stedet man vil være med en gang, men man må starte på et sted som er lavere enn det man sikter til. Det er det jeg liker med filmen! Den klarer å få frem det på en bra måte. Filmen har ikke akkurat noen store overraskelser så den får ikke mer en terningkast 4. 


Van The Man/ Van Wilder: Ingen vet mer om college enn Van Wilder. Han har vært der i syv år, og for Van gjør ikke collegetilværelsen deg klar for livet..den ER livet. Vans syvende skoleår starter, og det er han som er Coolidge Colleges virkelige partyekspert. Med personlig assistent og en flåte av partyplanleggere ved sin side, er Van klar for sitt villeste år noensinne. Men skoleavisen opplever dessverre dalende opplagstall, og den sexy reporteren Gwen bestemmer seg for å gjøre Van til forsideobjekt og skrive en tung og dyp oppslagssak. For virkelig å komme under huden på ham og skrive en best mulig artikkel, er hun tvunget til å tilbringe litt mer tid i hans selskap enn hans posisjon som hennes minst trivelige bekjentskap tilsier. Van Wilder elsker imidlertid en hvilken som helst utfordring, og det tar ikke lang tid før Gwen lar seg rive med av hans entusiasme og oppfinnsomhet. Når faren, den ikke fullt så ville Van Wilder Sr. stopper sønnens pengetilførsel ser det ut til at festen omsider er over. Den unge Van er muligens nede for telling en stakket stund, men ute av dansen er han så visst ikke. Van og teamet hans kommer opp med en rekke kreative måter å tjene penger på. Det innebærer alt fra å hyre strippere til sitt lille selskap Topless Tutors til å være partykonsulenter for skolens største nerder. Pengene starter å rulle inn, og Van er tilbake på toppen, men han har ikke tatt Gwens sjalu kjæreste med i betraktningen og hans planer om å sabotere Vans store feiring. Dermed går det rett vest for mannen uten retning. Med skolens styre innstilt på å sparke ham ut og Gwen i ferd med å forlate hans side, ser det ut til at Van Wilder, partyfikseren fremfor noen, må jo gjøre noe aldeles avsindig. Noe helt utenkelig og på alle måter grotesk... han må gå opp til eksamen!

Min mening: Denne filmen er vel egentlig som alle andre college-filmer. Helt OK, men det er ikke så masse å si om filmen. Jeg liker skuespilleren Ryan Reynolds som har hovedrollen. Tror nok ikke dette er en film jeg kommer til å huske lenge, men den var litt morsom. Terningkast 4/ 3. 
 


På tide å komme i bedre form

Hei dere. For en liten stund siden begynte jeg å trene igjen. Jeg har ingen anelse om hvorfor. Jeg har ingen anelse om hva jeg gjør og syns det hele er kjedelig. Jeg har så masse tid, så det føles godt å gjøre noe fornuftig. Uansett blir jeg flau av å være i så dårlig form som jeg er nå! Jeg har ingen mål med treningen min. Det eneste som ønskes er å komme i bedre form. Forrige gang jeg prøvde dette sunne treningslivet ga jeg opp fordi det var så kjedelig (og dyrt). Klarte heller ikke å fullføre målene mine. Derfor setter jeg ingen mål.   
Jeg har ingen anelse om hvorfor, men jeg syns det er så kleint å møte folk man kjenner på et treningssenter! Føler meg ikke komfertabel i det hele tatt om jeg skal trene når noen jeg kjenner er i rommet. Treningssenteret vi har her i bygda er heller ikke noe stort. Derfor trener jeg på den tiden av døgnet hvor det er veldig lite folk der. Haha, ekstremt folkestygg. Neida, jeg liker å møte gamle kjenninger, men bare ikke på et treningssenter! 

Jeg har også handlet inn masse god frukt! Det er så godt. Jeg har laget en deal med meg selv: jeg skal ikke spise pizza to ganger om dagen. Jeg skal kun spise pizza 2 (max 3!!) ganger i måneden. Ughh, den blir hard. På butikken møtte jeg en gammel kjenning av meg som jeg ikke har snakket ordentlig med på noen år. Det var jo bare så koselig og som vi lo! Haha. 


Beste julegaven: fallskjermhopping!

Folkens?! JEG SKAL HOPPE I FALLSKJERM!! Noe så sykt.... GØY!! Jeg har hoppet rundt og skreket fordi jeg gleder meg så! Jeg elsker spenning, høyder og fart! Jeg skal hoppe fra et fly som er ca 10 000 fot over bakken! Dette er så rått! Herlighet, jeg kan ikke vente. Dette kommer til å være den beste opplevelsen i livet mitt! Jeg skal hoppe allerede på lørdag og det skjer på Hamar flyplass. Er jeg den eneste som ikke visste det var flyplass på Hamar? Haha. Dette er den BESTE, BESTE, BESTE julegaven jeg har fått! Tandemhopping! Det er så dyrt at jeg må bli med å betale selv også, men det gjør ingenting! Jeg skal så klart få dette dokumentert så jeg har bestilt at det er en ekstra person som er med å filmer det hele. Akkurat som på videoen under her. Det koster litt over 1000 kr ekstra, men det får bare koste. Dette er jo en gang i livet opplevelse! Det er jo så klart mulighet for å gjøre det flere ganger, men med tanke på prisen kommer ikke det til å skje hos meg. Er dere interesserte etter prisen kan dere google å finne det ut. Føler ikke for å dele hele summen på bloggen. Dette blir så RÅTT!      

Nå kan jeg snart stryke fallskjermhopping fra den surrealistiske listen min! ♥


Ny kjole med mønster

Hei! Når jeg var i Charlottenberg fant jeg denne kjolen. Jeg syns ikke den var så spesiell fin når jeg så den på stativet. Jeg tok med meg en del klær i prøverommet bare for å prøve noe. Da falt jeg for denne kjolen lett! Den satt også veldig fint på. Jeg hadde veldig lyst på den, men samtidig ikke. Jeg stirret på kjolen i 40 minutter i prøverommet. Jeg er en person som alltid handler klær på salg. Viss kjolen koster mer enn 150 kr syns jeg den er dyr! Haha. Denne kostet 249!! Heldigvis er jeg heldig som får litt klær sponset. Jeg visste at jeg hadde fått en pakke fra choies.com som ventet hjemme med en kjole som var nokså lik. Ti slutt ble det til at jeg kjøpte den..Som dere ser kostet kjolen 249 SEK. Blir litt mindre i Norske kroner. Når jeg kom til kassen betalte jeg kun 150 kr!! Damen bak kassen slo nok inn feil. Jeg gikk ut av butikken verdens lykkeligste med et bredt smil! Hahaha det var en herlig følelse. 


Harrytur til Charlottenberg

Hei dere! Nå har jeg kommet hjem fra Sverige. Kvelden før jeg skulle dra fikk jeg et uforventet nattbesøk som tidligere blogget. Det ble null timer søvn på meg, men en halvtime før jeg skulle dra klarte jeg å sovne! Er det mulig. Gjengen jeg skulle dra sammen med ringte og lurte på hvor det ble av meg. Da stresset jeg som bare det med og ordne meg og komme meg avgårde. Samtidig som jeg var sykt morgengretten. Hater virkelig at noen skal vente på meg. Spesielt når det er mange! 

Jeg kom meg på bussen til slutt. Det var fint å se nye folk. Jeg var bare så sykt trøtt at jeg sov nesten hele turen. Mens de andre snakket, hørte på musikk og hadde quiz, klarte ikke jeg en gang å holde øynene oppe! Neste gang skal jeg være helt uthvilt når jeg skal på tur. 

Vi hadde syyykt mange "røykepauser" som de kaller det. Det var veldig mange også. Bekymrer meg litt at de røyker så masse egentlig. 

Jeg viste egentlig ingenting om turen vi skulle på siden jeg ikke har fått programmet. Det eneste jeg visste var at vi skulle overnatte på en campingplass. Da var jeg forberedt på små skoeske-hytter og utedo.

Vi dro deretter til kjøpesenteret på Charlottenberg. Der gikk jeg og handlet alene. Loner. Haha. Det er ikke alle som er så interesserte i samme butikker som meg av de som reiste. Jeg kjøpte en bursdagsgave til Aebykier. Til meg selv kjøpte jeg noen plagg og eple cider. Ellers kjøpte jeg masse mat til dem hjemme og mat til dyra. 
Etter vi var ferdig på kjøpesenteret dro vi å spiste julemat. Åhhh, det var så godt. Årets første julemat. 

Hei Linn, du er linselus! Hihi, søt!

Små skoeske-hytter og utedo trengte jeg ikke å tenke på mer. Vi hadde mye større plass med alt vi trengte! På bildet under er rommet til Karoline som kun var én på det rommet. Mitt rom var faktisk enda større!

Vi skulle egentlig se på Åndenes Makt sammen, men det er så typisk at de ikke hadde TV Norge kanalen. Jaja. Vi spilte Googenheimen, lo og hadde det skikkelig koselig istedenfor.

Jeg trodde rommet mitt var stort..... helt til jeg så Svanhild og Tove sitt. Jeg kalte de for president suite! Haha

Svanhild og Harper (Linn). Jeg kaller henne for Harper fordi hun minner meg om hun fra serien til Selena Gomez. Hahha, kanskje ikke så mye på bilder, men i virkeligheten. 

Det var så kaldt der at vi alle satt med jakke og sko. Vi klarte å gjøre noe feil med varmepumpen, haha. Men vi fikk fikset det. Svanhild har forresten blogg som dere kan finne HER.

På kvelden satt vi alle og snakket, hadde quiz og spiste godt. 

Her har vi en Ghost Whisperer fan!! Harper var også GW fan. Jeg var helt i ekstase. Jeg og Harper snakket masse om det og levde oss skikkelig inn. Hun kan replikkene hun også, haha. Harper var også sykt stor Harry Potter fan. Hun kan alt og enda litt til! Liker filmsmaken hennes.

Dagen etterpå handlet vi enda mer mat. Hjemreisen var skikkelig koselig. Vi spilte julemusikk og spilte googenheimen i bussen. Helt til....

Jeg skjønner ikke at det er mulig. Når vi satt på bussen på tur hjem, slo det meg plutselig at jeg glemte iPhone laderen min. Jaja, jeg får kjøpe en ny tenkte jeg. Plutselig bare: ÆÆÆÆÆÆ!!!!! Akkurat da hadde jeg trynet til Kevin fra Alene Hjemme når han hyler. Jeg hadde klart å glemt MACEN min! Hvordan kunne jeg klare å glemme den?!?! Jeg fikk helt panikk. Vi dro helt tilbake for å hente den. Jeg satt med så dårlig samvitighet for at vi måtte snu for min skyld. Jaja! Jeg er så glad for at jeg har macen min iallefall. 

Vi spilte også et annet spill som jeg ikke husker hva heter. Det var noe Harper lærte oss. Det var sykt gøy, og som vi lo. Du skulle ha en lapp i panna som alle kunne se, men ikke du. På den lappen hadde de andre skrevet noe (en plass, ting, person osv...). Du skulle stille spørsmål om hva/ hvem det kunne være. Det var kun lov med ja/ nei svar. Du kunne stille tre spørsmål, før det var noen andre sin tur. Jeg er dårlig til å forklare, men det var noe som det der! Vi stoppet også for å spise. Koselig tur!


Uventet besøk og monopol

Hei! Det var en stille og fredelig kveld for meg med Prison Break på skjermen. Ja, jeg har begynt å se hele serien på nytt igjen! Haha. Jeg har også ringt pappa og klarnet opp i ting. Som dere skjønte fra et innlegg jeg skrev for ikke så lenge siden så ble det noen knuter på forholdet vårt. Vel, nå har vi funnet ut av vi skal ta en tur til København sammen. Han inviterte meg også på noe annet som er helt sykt. Jeg vil egentlig ikke røpe det offentlig på bloggen. Da blir jeg bare enda mer skuffet om det ikke blir noe av. Viss det skjer, så blir jeg kjempe lykkelig og det blir en STOR glede og gladnyhet og få dele med dere. Det siste vi snakket om før det banket på døren hos meg var julefeiring. Jeg har blitt invitert til Gøteborg på selve julaften. Det er noe jeg skal vurdere, for jeg har egentlig noen planer da. 

Mens jeg var på tråden med pappa, banket det på døren min. Hadde egentlig ikke forventet noe besøk, så jeg begynte å lure på hvem det var på døren min 11 på kvelden. Det var tre venner av meg! Sivert, Mhea og Gaute. Virkelig gøy å se dem igjen. Vi spilte monopol og Gaute ble klar vinner med flere skyskrapere. Jeg tapte faktisk ikke! Når jeg spiller monopol er jeg enten taperen eller vinneren. Nå fikk jeg 2. plassen! 

Jeg skal til Charlottenberg tidlig i dag. Jeg burde egentlig legge meg å få noen timer søvn, men jeg vurderer også å sitte oppe hele natten å se Prison Break. Haha. Vanskelig valg. Jeg må se og få pakket tingene jeg skal ha med også. Hm, det blir nok slengt inn en pizza og Prison Break på skjermen! Haha. Ha en god natt nydelige lesere ♥


Hjemme alene

I dag er jeg hjemme alene som jeg liker best. Det er så sjeldent jeg er helt alene, så de få gangene må det spilles høy musikk! Jeg har også sett min første julefilm i år, Alene Hjemme. Elsker den, så den ser jeg flere ganger i året. Vanligvis starter jeg ikke å se julefilmer før første desember, men jeg fikk så lyst til å se den! 

Kostholdet mitt de to siste ukene har vært: pizza, pizza og pizza. Jeg elsker pizza. Spiser vanligvis to, kanskje tre pakker om dagen. Haha. I dag prøvde jeg ut en ny (liten) pizza som jeg aldri har smakt før. Favoritten fra dagligvarebutikken er Grandiosa og Big One. Peppes pizza og City Pizza Sarpsborg er mine favoritter på spisesteder! 

Jeg snakket med Anh på telefon rett før flyet hennes skulle lette fra bakken. Glemte helt av pizzaen min. Den ble litt brent, jaja, spiste den likevel. Ja, jeg må ha på ekstra ost. Det er jo så lite ost på dem!

♥ ♥ ♥

Har ikke kammet Leo, så han har vært litt bustete i dag.


Min bestevenninne til Vietnam

Akkurat nå befinner Anh seg på Gardermoen. Min bestevenninne skal nemlig til Vietnam! Det er 6-9 år siden hun var der sist! 13 år med langt vennskap har vi hatt♥ Den jenta er så herlig! Det er midt på året med skole og hun har 4 jobber her i Norge. Det å dra bort til Vietnam i en hel måned var ikke bare bare. Det ble en veldig spontan bestilling siden bestemoren hennes har blitt veldig syk. Det samme skjedde for noen år siden med bestefaren hennes, men da ble det for sent. Det var veldig trist. Hun skyver alt til side og drar nå til Vietnam for å se familien, spesielt bestemoren. Jeg ønsker deg en riktig fin tur til Vietnam, Anh. Kjempe glad i deg! Jeg kommer på besøk når du har fått rumpa di planta på Norsk jord igjen! ♥  

Tilbake i arkivet hvor det er maaange rare bilder av oss, hihi. Ja, vi har eget album med bilder av oss i. Jeg fikk dette i bursdagsgave fra Anh i 2010. Beste gaven jeg har fått! 
Reklameplakat

Psykisk helse her i komunen min lurte på om jeg ville være så snill å lage en reklameplakat til dem. Jeg har jo skaffet meg photoshop på macen min, så det var ikke noe problem! Etter jeg sluttet på skolen trodde jeg aldri jeg skulle lage en plakat igjen. Jeg liker å lage plakater så lenge jeg har en idé, så dette "prosjektet" var virkelig gøy! Spesielt når det er et juletema. Jeg elsker julen og liker å lage ting som er julerelatert, hehe! Ble nervøs når jeg skulle vise frem plakaten til dem tidligere i dag. Tenk om de ikke likte den, hva skulle jeg svare da? Heldigvis fikk jeg en veldig positiv reaksjon og tilbakemelding! Alt var visst perfekt, og ingenting skulle endres. Da ble jeg virkelig glad og smilte masse. Var virkelig fint å høre! 

Husker dere at jeg skrev om det frivillige arbeidet jeg var med på? Dere kan lese innlegget HER. Vel, i dag måtte jeg ta turen tilbake! Masse koselige fjes som tok meg godt i mot. Jeg brukte halve tiden min til å gjøre ferdig plakaten. Men jeg fikk snakket med de koselige folkene der. Vi spiste blomkålsuppe og rundstykke og koset oss skikkelig. Det er favorittsuppa mi! Jeg har blitt invitert med på tur til Sverige, Charlottenberg til søndag med overnatting. Jeg har takket ja, så det blir harrytur til Sverige på meg fra søndag til mandag! Gleder meg masse.

Elsker dette sitatet som henger på døren!

Denne damen her er så snill! Virkelig koselig å snakke med henne:)

På hobbyrommet har de kjempe masse ting man kan lage masse kreative ting ut av. Så langt har jeg kun holdt meg til å flette macrame. Hehe. Folkene som er her lager så masse fint som jeg vil kalle kunstverk!

Disse lysene er så fine. Det er tanten til venninna mi som har laget dem. Ønsker meg såå disse. De lager en så varm følelse/ harmoni syns jeg. De er faktisk til salgs også (100/ 125 kr)

Vakre Svanhild lager disse fine lysene jeg beundrer så. Hun skriver faktisk en blogg hun også ♥ 

Jeg har sett på flere lys og ting hun har laget. Alt som blir laget her inspirer meg virkelig! Masse kreativitet og jeg blir så imponert!Sminkevideo

Det er både tre og to år siden jeg laget en sminkevideo nå. Mye har forandret seg siden da, så det var nok på tide med en ny en. Når jeg så tilbake på den videoen jeg laget for tre år siden gjorde jeg den største feilen som ligger på toppen av alle "makeup don'ts" -lister. Nemlig, foundation på leppene! Haha. Jaja, jeg var bare 13-14 år gammel! *Unnskyldninger*.

Etter at jeg fikk Mac har jeg mistet videoredigeringsprogrammet mitt som jeg var så glad i. Adobe Premiere CS6. Likte det programmet så utrolig godt! Tror jeg må skaffe meg det programmet på Macen min. Nå redigerte jeg for første gang i iMovie. Helt greit program, men jeg likte Premiere mye bedre. Der er det noen flere muligheter og manuelle instilinger som jeg liker å styre selv. Jeg skal ikke klage så lenge jeg har et program å redigere i:)

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 1080p for å se i HD.


Gjør det med dans!

Jeg fant denne videoen når jeg gjorde litt research om yrket oppe i luften. Jeg syns det var kjempe kult! Så klart er det asians/ filippinere som går ut med dette! Alle filippinere elsker alt med sang og dans. Jeg har tidligere lagt ut video(er) hvor de danser på Friday's. Det er ikke bare der de tar frem danseskillsene. Det er overalt! Butikker, kjøpesentre, gaten... ja overalt! Jeg syns det er så gøy å se dem danse og ha det gøy. Kunne ønske vi i de kalde strøkene slo oss litt mer løs også, men tror vi er litt for "kalde" og sjenerte. Hehe. Selv har jeg fløyet fra Cebu, men da var det ingen som danset:( Det var også med et annet flyselskap, Silk Air som alltid. Videoen har forresten fått godt over 10 millioner views!


Livet oppe i luftaJeg så filmen Livet På Første klasse, eller View From The Top som den heter på engelsk her om dagen. Kort summert handler det om en jente som helst vil komme seg bort. Hun blir inspirert av et tv-intervju om en bestselger bok. Hun starter derfor som flyvertinne. Først får hun jobb for et lavselskap, men hun vil høyere opp. Hun gjør hva som helst. Hun står på hardt! Hun gir seg ikke før hun har nådd målet sitt!

Det er der jeg ble inspirert! Fra jeg var 14 år har jeg villet bli flyvertinne! Eller kabinpersonale som det egentlig heter. Jeg er så fast bestemt på at det er DET jeg vil. For å komme dit spiller det ikke så stor rolle om hvilken linje du tar på videregående, bare du fullfører. En grunn til at jeg sluttet på media er fordi jeg vil gå service og samferdsel. Jeg føler jeg kommer til å lære mye mer der som jeg kommer til å få bruk for yrket oppe i lufta. Tredje året kommer jeg til å velge reiseliv som er en fordel. På media lærer man å kommunisere bedre, men av min tid på skolen jeg gikk på har jeg ingen positive minner fra det.
Flyvertinner jobber i alle døgnets tider. Det er jeg veldig klar over og skal ikke ha problemer med det! Mange vil bli flyvertinne fordi da får de sjangsen til å reise mye og se masse nytt. Så klart får man reise mye, det ligger i jobben, men jeg er klar over at det ikke er en ferie. Grunnen for at jeg vil bli flyvertinne er faktisk ikke fordi jeg vil reise å se masse nytt. Fra mitt syn er det en stor fordel, men det er ikke hovedgrunnen. Generelt yrket virker veldig interessant. Flyvertinner er der for å hjelpe, og jeg vil gjerne hjelpe! Man har ansvaret for passasjerenes sikkerhet som jeg ser på som veldig stort. Jeg vil gjøre mitt beste for at passasjeren skal ha en sikker tur! Jeg vil være med på å gjøre reisen eller ferien til kundene bra og bedre. God service og et smil. Det skal ikke så mye til. De små detaljene kan gjøre en stor forskjell!   
Jeg har gjort en del research. Flyvertinner har sjelden helt faste arbeidstider. Man har en slags vaktordning der man i perioder jobber lange dager, og i andre perioder har mer fri. Det er faktisk slik jeg liker det. Jeg liker å gjøre det hele på en gang og ha noen dager fri etter det. Jeg leste det var vanlig å jobbe hardt i 5 dager og deretter ha fire dager fri. Vaktene kan være opp til 10 timer. 
Formen har noe å si og det er noen fysiske krav. Man må kunne svømme 200 m. Det har jeg klart før, men jeg er ikke like sprek som jeg en gang var. Viss jeg fortsatt er like ivrig på å bli flyvertinne noen år frem som jeg er nå, kommer jeg til å gjøre alt som kreves! Når den tid nærmer seg, skal jeg virkelig bli sprek og trene meg til topp form! Et annet krav er at du må ha en viss høyde. Det varierer fra selskap til selskap, men man bør være over 1.60. Det er pga sikkerhetsmessige grunner og ikke fordi man skal være fin å se på, haha! Jeg er så glad for at jeg har høyden man krever! Jeg er 1.69. Hadde blitt veldig sur om høyden min hadde stoppet meg i å få yrket jeg vil ha.
Jeg er klar over at det er masse stress, passasjerer som kan være vanskelige å håndtere, hardt arbeid og rare arbeidstider, men det er dette jeg virkelig vil!   

Jeg er kun en fersk 17 åring med drømmer. Om noen spør meg hvordan fremtiden min ser ut, så har jeg den passe klar. Jeg skal fullføre tre år på videregående (service og samferdsel). Viss jeg er veldig sliten tar jeg ett friår etter det. Hvert flyselskap har et eget kurs som går over 4 uker. Kursets to første uker er like for de fleste flyselskap, mens de to siste består av regler og prosedyrer som er mer spesifikke for hvert selskap. Det må jeg så klart ta. Ofte gjennomfører man kurset etter at man har blitt ansatt. Man søker altså først jobben, og hvis man får jobben så gjennomfører man utdanningen/ kurset. Det vil si at søknadsprosessen er vanskeligst siden det er konkurranse. Søknadsprosessen består av intervjuer og tester. Klarer jeg dette og får ansettelse blir jeg sendt på kurs og deretter rett ut i jobb!! Jeg tenker også å bo i en by nærme flyplassen (Gardermoen). Jeg har lenge ønsket å bo i Fredrikstad, men jeg syns det blir for langt. Jeg tenker Lillestrøm  eller Strømmen siden det er nærme. Jeg vil ikke bo i Oslo. Oslo er fint, men vil ikke bo der. Dere aner virkelig ikke hvor mye jeg har lyst på livet oppe i lufta!!

Sååå... kaffe eller te? Hehe. ♥


Wrecking ball eller knusarball?

Lørdag i helgen som var møtte jeg kameratene mine Sivert og Simen. Jeg har blitt skikkelig b-menneske så jeg møtte dem ikke før 11 på kvelden. Vi dro og spiste på veikroen vi har i bygda (hvor jeg også har jobbet). Da ble det stor burger med både ost/ bacon, pomfrites og cola på meg! Det må være favoritten, åh nå ble jeg sulten! Et par timer senere dro vi til hytten hvor Simen overnattet i. Vi hadde så masse å snakke om. Vi bablet og bablet. Når klokken nærmet seg seks på morgen hadde Sivert sovnet. Jeg var helt tørr i munnen fordi jeg hadde bablet så mye. Jeg og Simen, spesielt jeg, holdt på å le oss ihjel av denne videoen! Vi var overtrøtte og alt (absolutt ALT) høres så mye mer corny og dumt ut på Norsk. Det gjelder iallefall dubbing. Jeg holdt på å knekke av latter når jeg så denne "Knusarball" videoen! Haha, noe så latterlig!   


Time for a change?

For to år siden var jeg desperat etter å få lyst hår, helst lysebrunt. Etter noen tusenlapper fikk jeg endelig (nesten) slik jeg ville ha det. Det tok meg 3 helblekinger + farging. Etter det orket jeg ikke ettervekst, så jeg farget det mørkt igjen. Da ble jeg veldig misfornøyd. Det ble brunt/ svart. Jeg lot håret hvile noen få måneder. På den tiden ble håret så slitt at det bokstavelig talt falt av store deler. Da måtte jeg klippe det. Da ble jeg iallefall missfornøyd. Håret mitt som gikk helt ned til rumpa ble skulderkort. Jeg skaffet meg extensions og striper i håret. 

Etter et halvt år ble håret mitt enda lysere. Sommer og sol kom. Etter et par måneder i et tropisk land ble håret mitt enda lysere enn det var. Nå i dag ser det slik ut som det gjør på bildene under. Jeg syns det er for lyst til meg. Derfor har jeg tenkt en skummel tanke...  

Dette bildet er fra juli 2012. Hårfargen på bildet er veldig nærme min naturlige farge. Jeg har tenkt tanken på å farge tilbake til min helt naturlige hårfarge og slippe å gjøre noe med det for alltid! Ikke mer hårstress og bortkasting av penger! Det blir kanskje litt kjedelig å ha den fargen livet ut, men for en lang periode! Haha. På alle bildene i dette innlegget har jeg på meg extensions som jeg har fått sponset av Luxushair.no. Uten extensions ser håret mitt så slitt og tynt ut, blæh! Jeg vurderer sterkt å farge håret tilbake til mørkt! Ganske så skummel tanke! Eller hva syns dere?

 


Tre filmer

Road Trip: Kjærlighet er å aldri trenge å si unnskyld for at du ved et uhell sendte sextapen du lagde med en annen dame til kjæresten din. Når Josh oppdager fadesen, tvinger han to av sine beste kamerater - og en ikke så altfor villig nerd - som helt tilfeldigvis er eier av en bil, på en ellevill "road trip". Turen går fra Ithica, New York til Austin, Texas for å avverge at videotapen havner i hendene på hans kjæreste og slik redde deres livslange kjæresteforhold.

Min mening: Denne filmen fikk meg til å ville dra på road trip nå med en gang! Bare leve i nuet og gjøre masse crazy shit! Seann William Scott er en så morsom skuespiller. For meg heter han bare Stifler, haha! Jeg så filmen for mange år siden, men husket ikke mye av den. Jeg liker filmen og syns den var grei! Terningkast 4.

 

The Whisper: Max Truemont mangler penger. Han har en drapsdom bak seg og ingen muligheter for banklån, så det å kidnappe en 10-årig rikmannssønn høres ut som den perfekte utvei. Men på tilfluktsstedet dypt i Vermonts skoger brer mørket seg. Kidnapperne vender seg mot hverandre, og langsomt innser Max at gutten styrer dem som marionetter. Nå må Max finne inn til guttens demoniske hemmelighet, før den er for sent.

Min mening: Dette var en litt snål og merkelig film. Denne filmen kunne blitt mye bedre om noen fælt overnaturlige scener hadde blitt droppet. Spesielt slutten. Slutten var elendig. Hadde de funnet på en annerledes vri istedenfor noen unaturlige scener som gjorde historien dårlig, hadde filmen blitt mye bedre. Idén er bra, men kunne ønske de fremstilte den bedre med andre effekter. Terningkast 3.

 

Catfish The Movie: To filmskapere kommer over en story når den enes bror, Nev, blir kontaktet av en mystisk kunstnerfamilie på Facebook. Uskyldig chatting forvandles til intensiv nettromantikk når Nev og familiens eldste datter faller for hverandre. Men det som skjer videre kunne ingen ha forutsett.

Min mening: Jeg har sett nesten alle episodene av Catfish The Tv Show, men jeg har aldri sett filmen... før nå! Jeg liker serien, men jeg syns ikke filmen var like bra. Ut i fra serien, visste jeg hvordan dokumentarfilmen ville ende så det var ikke så spennende. Det er også veldig sjeldent jeg ser på dokumentarfilmer fordi jeg har aldri hatt sansen for det. Når jeg tar frem mobilen og sjekker facebook, twitter, instagram osv under en film er det et tegn på at jeg syns den er kjedelig. Det var nettopp det jeg gjorde. Terningkast 3.
 
Norges eneste fagbok i sminke: Vakker

Innlegget er i samarbeid med Imageakademiet.no

Jeg fikk Norges eneste makeupfagbok tilsendt i posten for en stund siden. Det er så utrolig flotte bilder i den og vakre modeller! Det er masse bra tips og råd som har alt med sminke å gjøre. Det er også trinn for trinn steg som du kan følge. Jeg har prøvd meg på noen av dem, men som ble totalt mislykket. Øvelse gjør mester som det står skrevet svart på hvitt i boken. Dette må være den beste læreboken jeg noen gang har åpnet. For aller første gang i hele mitt liv har jeg nå brukt tid på å lese en bok frivillig! Kjenner du noen som interesserer seg for sminke, så er dette den perfekte julegaven ♥

Min bok er sponset, men dere kan kjøpe den for 499 kr HER.


Frivillig arbeid og ledersamling

For en dag! Jeg har vært på farten fra klokka ni i dag tidlig som er veldig tidlig for meg. Her om dagen var jeg med på et møte med en nær person av meg og snakket med psykologen. Psykologen var jo så utrolig snill og varmhjertelig. Herlighet for en solstråle hun var. Hun sa så masse fine ting til meg, og det endte opp med at vi bare sto og klemte hverandre! Noen syns sikkert det må være sært, men jeg syns det var kjempe koselig! Hun er med å styrer en "samling" om det er det jeg kan kalle det. Det heter kafé 13. Der samles det mange eldre mennesker, mange sliter med noe. Alle der er glade for å få selskap, og det er veldig sosialt. Det er både tv-rom, stue, kjøkken, hobbyrom osv der. Det var første gang jeg snakket med den hyggelig psykologen, og hun sa jeg hadde passet perfekt inn i café 13 som en hjelp. Jeg smilte fra øre til øre når hun kalte meg en solstråle. Hvor koselig er det ikke å høre slikt? Blir virkelig glad!
I dag stilte jeg opp på café 13 som det heter. Frivillig arbeid så klart (gratis). Alle menneskene der var så snille! Jeg ble overrasket. Det er kun eldre mennesker der, men jeg har alltid likt gamle mennesker. Føler det passer inn for å si at jeg elsker bestemoren min nå, hihi! Det var så mange kreative mennesker der. Dere skulle sett alt det fine de lagde. Jeg ble så inspirert. Selv lagde jeg masse macrame som jeg ga bort til folket der. Jeg hjalp også en dame med julepynten hennes. Jeg skulle lage en stige av macrame! Det tok tid, haha! Resultatet ble utrolig bra. 
Vi spiste også arabisk gryte der som var utrolig godt! Det var så utrolig gøy å lytte til historier de delte med meg. Det er gamle folk som har masse og gamle historier å fortelle. Det er så interessant!
Flere av de eldre damene der tok meg i kinnet (slik som bestemødre gjør) og sa så mange fine ting til meg. Jeg fikk masse klemmer! Åh, jeg blir bare så glad! Herlighet, eldre folk er så snille! Det var første gangen min der, men de ville allerede ha meg med på tur til Sverige hvor de også blir overnatting. Er det mulig å bli behandlet bedre?! Jeg takket så klart JA. 
Ikke nok med det. Julekvelden da er det feiring der. Det er noen som feirer jul alene, og derfor er det perfekt og ha en felles samling. Jeg ble invitert på selve julaften. Jeg takket JA til det også, så jeg blir med å lage mat og servere. Masse kos i vente! Gleder meg.

Jeg tok ikke med kamera ut i dag. Ble litt dårlig tid på morningen og stress. Her er et par bilder av julepyntet som har blitt laget på hobbyrommet:

Etter jeg var ferdig med dette frivillige arbeidet var jeg med bestemor på noen ærender. Dro deretter hjem for å legge fra meg noen ting. Etterpå var det rett ut døren igjen for å dra på en ledersamling. Dere som har fulgt bloggen min en stund vet at jeg er leirleder på en sommerleir. Noen ganger i året har vi et treff vi ungdoms/voksen -ledere. Det er alltid koselig! 

Simen og Sivert. Alltid gøy å se disse gutta!

Presten vi har er så nydelig! Hun er så snill og lett å snakke med. Leo likte henne kjempe godt! Det er så lenge siden jeg har sett alle disse menneskene at det ble en ekstra klem på dem! 

Her sitter vi alle å ser på videoer og bilder fra leiren. De viste frem videoen som jeg kun laget på tull som egentlig bare skulle havne på bloggen. Hadde aldri regnet med at den skulle bli vist frem for flere hundre konfirmanter. Hadde jeg visst det hadde jeg ALDRI tatt med alle flaue klipp i filmen. Blant annet der vi synger, og jeg og Jørund som danser folkedans. Hahah. Dere kan se filmen HER. 

Som rosablogger må man til slutt ha med et par selfies. HAhaa!


Få problemet løst med batterideksel når Iphonen er strømtom!

Innlegget er i samarbeid med Posytron.no

Jeg er så lei av å gå tom for strøm når jeg virkelig trenger mobilen mest. Det gjelder spesielt på buss/ togturer der stikkontakt ikke er tilgjengelig. Batteri på Iphone går tomt på bare en liten tid. Nå har jeg endelig løst det problemet! Jeg har fått et batterideksel fra Posytron.no som lader Iphonen helt opp fra 0% til 100%. Det er en helt genial oppfinnelse! Det fungerer slik at du lader batteridekselet (egen lader inkludert) på akkurat samme måte som når du lader iphonen din. Dette dekselet skal iallefall få bli med på min neste langtur! Dekselet jeg har fått er beregnet for oss med Iphone 5, men frykt ikke dere med Iphone 4. Det er egen modell for Iphone 4 som dere kan finne HER. 
 

Noen punkt som er litt kjekt å vite: 

♥ Batteridekselet er i et matchende iPhone 5 design.
♥ Sterk og solid konstruksjonsmateriale som beskytter din iPhone 5 mot riper.
♥ Lademetoder: iPhone 5 lader.
♥ Ladetid: 6 timer (mobil og deksel).
♥ Standby tid: Opptil 300 timer
♥ Internett: opptil 7 timer på 3G, musikk: Opptil 40 timer og video: Opptil 13 timer.

Denne lille knappen bak her trykker du på når iphonen nærmer seg 0% og da vil den lade telefonen din helt til 100% igjen!

Når du skal sette på batteridekselet er det en stor fordel å ta av øverste halvdel av dekselet først. Jeg hadde et lite blond moment hvor jeg ikke skjønte hvordan jeg skulle få dekselet til å sitte på siden det er så stivt. Trodde jeg hadde knekt dekselet når jeg så at den øverste halvdelen begynte å løsne seg. Haha! 

Posytron.no har fri frakt når du handler for over 500 kr. Leveringstiden er kun på 1-3 dager! Dette kan også være en julegave til noen med Iphone? Du finne batterideksel for Iphone 4 HER.


Prison Break: Den beste serien jeg har settSesong 1: De fleste menn vil gjøre hva som helst for å komme ut derfra, men Michael Scofield gjør hva som helst for å komme inn. Hans bror Lincoln er dødsdømt for noe han ikke har gjort og kan bare reddes fra innsiden. Bevæpnet med fengselets tegninger tatovert på kroppen og en vanvittig fluktplan sørger Michael for å bli satt inn. Kappløpet mot den elektriske stolen er i gang! Nå trenger han all kløkt, dristighet og flaks han kan oppdrive, i tillegg til hjelp fra noen av sine farligste medfanger.

Sesong 2: Å bryte seg ut av fengselet var bare begynnelsen! Utenfor murene og på flukt må USAs mest ettersøkte menn, Michael Scofield og hans bror Lincoln Burrows, lede en farlig gjeng med desperate rømlinger på jakt etter millioner av dollar, risikere alt for å avdekke en sammensvergelse på høyeste hold innenfor myndighetene og kjempe for å holde seg i live til det hele er
over. De åtte fra Fox River blir etterlyst, jaget, forrådt og lurt i den eksplosive og uforutsigbare andre sesongen av ?Prison Break?. Og denne gangen kommer ikke alle fra det med livet i behold!

Sesong 3: Den enkle delen var å bryte seg ut av Fox Rivers sikringsanstalt. Nå må Michael Scofield kjempe for å overleve i Sona, en helvetes forgård av et fengsel i Panama. Brutal vold er eneste leveregel, og den eneste veien ut er i en likpose. I mens tiden holder på å løpe ut, kjemper Lincoln Burrows desperat for å få befridd broren og den eneste mannen som kan redde Lincolns bortførte sønn fra Selskapets klør.

Sesong 4: For å knuse den skumle organisasjonen som kalles The company, må Michael Scofield og broren Lincoln unngå en effektiv leiemorder og avdekke den livsfarlige hemmeligheten bak det mystiske apparatet Scylla. Liv blir ødelagt, og spenningen stiger foran den fantastiske avslutningen, der Michael og Lincoln må kjempe for å overleve fram til den dagen de kan slutte å flykte for godt.
 

Min mening: Oii, hvor skal jeg starte? Dette er den aller beste serien jeg har sett i hele mitt liv! Folk som kjenner meg vet hvor stor fan jeg er av Ghost Whisperer. Denne serien slår alt jeg har sett! Dette er serien som fikk meg til å sitte oppe å se én hel sesong på ett døgn. Dette er serien som fikk meg til å glemme å drikke kaffen min hele fire ganger. Dette er serien som fikk meg til å rope frustrert til TVn. Jeg har bare ikke ord for hvor godt jeg likte denne serien!! Jeg er så fascinert over tankegangen og hvor smart hovedpersonen er. Jeg ble så glad i karakterene, noen karakterer hatet jeg bare mer og mer. Man kan endre så fort synsvinkel på personene her. Først kan de være slemme, men blir snille, og du begynner å like dem. Alle sesongene var bare helt KNALLBRA. Noen sier den siste sesongen ikke er så bra, men jeg er helt uenig! Tiden bare flyr forbi når man begynner å se på Prison Break (dette er en advarsel!). Jeg husker jeg så på klokka en gang, da var den ett på dagen, jeg så "et par" episoder, plutselig var den 11 på kvelden! Slutten. Slutten er helt uforventet. Før alt slutter, så viser de frem hva som til slutt skjer, også går de tilbake til nåtiden og forteller det fra der. Om dere skjønner? Det var så uforventet. Jeg skviste trynet mitt inntil Tvn og ropte "HÆ,HÆ,HÆ?!" mens jeg holdt på å rive av meg håret. Når slutten kom gråt jeg som bare det. Det var ikke snakk om tårer, jeg gråt skikkelig! Snørret rant, og jeg hadde tårer blandet med snørr i hele trynet. Jeg nektet å tro det, så jeg spolte tilbake til samme scene over 10 ganger. Jeg gråt bare mer og mer, øynene mine ble helt hovne, og til slutt måtte jeg bare slå av Tvn. Klokka var 3-4 på natten, og jeg ringte til Aebykier. Hun måtte trøste meg og fortelle at det ikke var virkelig, men da bare gråt jeg mer! Haha. Dette har aldri skjedd før! Jeg er bare helt målløs om hvor bra det var. Vet dere hva jeg gjorde i dag? Jeg begynte å se hele serien på nytt! Kan jeg gi denne serien terningkast 7, eller 8 for den slags skyld? Haha. TERNINGKAST 6!!!

♥ ♥ ♥ ♥

Kjekkasbrødrene! Etter en film/ serie er jeg den eneste som begynner å stalke dem? Jeg leser wikipediasiden deres, finner andre filmer de spiller i, googler rundt, leser/ ser på intervjuer, finner twitter/ insttagram -kontoen deres og stalker dem på youtube. Vet dere hva?! Wentworth Miller (til venstre) spiller i den aller første episoden av Ghost Whisperer! Jeg vet ikke hvorfor, men jeg ble starstrucked når jeg fant det ut. Haha. Jeg kjente igjen flere personer i Prison Break serien som faktisk spiller i Ghost Whisperer også. En annen funfact er at Dominic Purcell er halvt Norsk.

Åååh, Wentworth Miller er så kjekk! Bli min! For min del er det synd han er homofil...Kinofilmer

Spørsmålsrunde pågår HER

Jackass: Bad Grandpa: Johnny Knoxville forkler seg som den 86-årige, småperverse Jackass-rollefiguren Irving Zisman. Med det åtte år gamle barnebarnet, Billy på slep, legger Irving ut på tidenes pinligste roadtrip gjennom USA. Alt filmes med skjult kamera, som tar Jackass-galskapen til nye, uante høyder. Underveis på reisen introduserer Irving det unge barnebarnet sitt for høyst upassende folk, steder og situasjoner. Duoen støter blant annet på mannlige strippere, begravelser, motorsykkelgjenger og mengder av intetanende vanlige borgere som ikke aner at de blir filmet.

Min mening: Det er alltid gøy når folk blir narret helt trill rundt på skjult kamera! Jeg syns mange scener var morsomme i filmen. Jeg holdt på å knekke da de hadde meldt seg på en skjønnhetskonkurranse. Det er gøy å tulle med folk, men det fins en grense. Jeg syns det var utrolig frekt når de begynte å tulle i en begravelse. Hadde jeg vært i den begravelsen hadde jeg blitt kjempe sur og saksøkt dem. Syns heller ikke det var noe gøy å se på. Terningkast 4.
 Gravity: To astronauter forsøker desperat å returnere til jorda etter at romskipet deres skades og fortsetter uten styremuligheter inn i det ukjente. Bullock spiller Dr. Ryan Stone, en brilliant ingeniør som er ute på sin første ferd i verdensrommet. Med seg har hun den mer rutinerte astronauten Matt Kowalski. I løpet av noe de trodde skulle bli en rutinemessig øvelse inntreffer det katastrofale at fartøyet skades. Med et ødelagt romskip overlates de to til seg selv, på vei inn i det store sorte mørket. Den øredøvende stillheten de opplever overbeviser dem om at de har mistet alt, både kontakten med jordkloden og enhver sjanse til å bli reddet. Når frykten endres til panikk, spiser hvert eneste gisp etter luft av det lille de har igjen av oksygen.

Min mening: Dette er et godt eksempel på en film man enten elsker eller hater! Jeg har gledet meg lenge til å se denne filmen, spesielt siden Sandra Bullock er med! Jeg hadde store forventninger, iallefall siden George Clooney var med også. Filming, vinkler, lyd og redigering var helt knallbra. Ingenting å klage på der. Nesten så man tror de faktisk har dratt til verdensrommet for å filme denne filmen. Jeg vet det høres som en stor konflikt når romskipet er skadet og de har problemer med å komme seg hjem, men jeg syns handlingen og konflikten var helt dødt. Det skjer ikke noe som fikk meg til å si "WOW!", om dere skjønner. Filmen trengte mer action! Jeg syns heller ikke en film blir så spennende med kun én karakter gjennom nesten hele filmen. Det blir ikke en dialog med kun én karakter, med mindre karakteren snakker til seg selv. Som sagt er dette en film man elsker, eller hater. Jeg likte den ikke og ble skuffet. Terningkast 3.
We could happen

Liker så godt denne sangen. Jeg og Aebykier hører på den hele tiden! We Could Happen - AJ Rafael


Forferdelig tyfon i Filippinene

Det er så forferdelig å se bilder fra monstertyfonen som har ødelagt så utrolig mye. Mange liv har blitt borte. Rundt 10 millioner er berørt av dette fæle uværet. Det virker så uvirkelig å skrive 10 millioner! Det er alt for mange, så mange at man ikke kan forestille seg alle disse menneskene. For kun noen måneder siden var jeg i Cebu. Husker når jeg skulle ta flyet fra Cebu og fly til den andre siden av Filippinene, da tenkte jeg det var så vakkert der. Nå er alt og alle berørt på en aller annen måte. Tecloban er hardest rammet. Jeg er så glad for at det blir organisert innsamlinger til mange som bokstavelig talt står på bar bakke i Tecloban.

Folkene i Tecloban sier det var forberedt på stormen, men det var vannet de ikke hadde ventet. Fleste folk i Filippinene kan ikke svømme. Det er heller ikke mange i familien min som kan svømme. Vannet var så stort at befolkningen trodde det var en tsunami! Nå som jeg nevnte familien min, så kan jeg si at de har det bra! Heldigvis. Er så glad for at de bor der de bor. De bor i Davao. De sier det regner veldig mye. Storm er ventet, men ikke så katastrofal ille. Flom må man forvente det blir der, men heldigvis er det sagt at det ikke blir en sterk storm.

Jeg har sett mange videoer på nett av katastrofen. Lokalnyheter som har blitt postet på nett. Aebykier satt ved siden av meg som oversetter. Det var en reporter som gikk rundt å spurte hvordan det gikk med folk. Masse folk flokket seg rundt henne, gråtende. Det var en kvinne som hadde mistet barna sine. Noen hadde mistet foreldrene sine. Det var en dame som så inn i kamera og ga en beskje til broren sin om at han ikke måtte komme hit fordi moren hadde dødd, sammen flere søsken. Det var bare så utrolig trist of forferdelig å se på. En kvinne tryglet en reporter om å få internasjonal hjelp nå. Jeg siterer "ikke i morgen, nå! Dette er verre en helvete". Barn roper om hjelp. Det er bare forferdelig. Jeg sitter her med tak over hodet og full mage. Verden er så urettferdig.

Masse mennesker trodde de var trygge i tilfluktsstedene, som de ikke var. Det er seriøst snakk om store krefter som herjer når kirker, skoler og offentlige bygninger der folk hadde søkt skjul, ble knust. Jeg leste på NRK at lokale myndigheter sier at de ble blåst til pinneved eller skylt vekk av vannmassene. Det er bare helt sinnsykt! Jeg klarer ikke en gang å forestille det i hodet mitt.

Jeg har så lyst til å ta ut alle pengene fra kontoen min, pakke kofferten fullt med klær, og bare dra dit å hjelpe. Disse bildene sier mer enn 1 million ord for meg, og jeg vil så gjerne gjøre noe. Jeg vil være der, jeg vil hjelpe. Selv om det kun er en dråpe i havet, men jeg vil! Jeg er ikke noen superhelt som klarer å hjelpe alle, men litt hjelp er bedre enn ingenting. Disse menneskene trenger hjelp, nå. 
Gårsdagen

Spørsmålsrunde pågår HER

I går på bursdagen min var jeg på Lillehammer sammen med Ingrid. Der møtte vi Aebykier og to av tantene mine. Det var nesten så jeg forsov meg (som vanlig). Måtte stresse litt ekstra siden jeg måtte rekke en buss. Mamma var veldig søt som ga meg roser, muffins med lys og ballonger! Hun hadde til og med dekorert med ballonger utenfor huset vårt, hihi! 
Heldigvis rakk jeg bussen! Ingrid var usikker hvor hun skulle gå på bussen. Når jeg fortalte hvor hun skulle gå på bussen, måtte hun løpe 1 km på bare noen minutter for å rekke bussen! Skal love dere at hun var andpusten når hun kom frem! I dag tidlig ble jeg vekket av at bestemor som sto på døren med kake og gave til meg! Føler meg så heldig. Nå er jeg hos Aebykier, og nå har jeg spist enda mer kake. Favoritten min, oreokake! Fikk også en veldig praktisk gave fra henne! :)

Se hva Anh postet på facebookveggen min! Haha. Stygge snapchat bilder, haha!

Jeg og Ingrid kjøpte kinobilletten 4 timer før filmen skulle spilles i redsel om at det skulle bli utsolgt. Haha. 

Vi gikk også veldig mye rundt.

Det å gå inn på Strandtorget kun for å titte litt rundt fungerer ikke bra. Alltid noen handleposer som blir med oss hjem.

Jeg føler smerten til Ingrid. Hun prøvde noen sko og ble forelsket, men så hadde hun ikke råd til dem.


Svarte Dr. Martens. Selv har jeg noen i rosa, hehe!

Her har vi dagens stjernebilde! Hahahha. Dette uttrykket ligner så på denne "-.-" smileyen, haha!Vi så to filmer på kino. Gravity og Jackass: Bad Grandpa. Skal lage et eget innlegg om hva jeg syns om filmene. Jeg har lenge hatt lyst til å se Gravity siden jeg er stor fan av Sandra Bullock. Må nok si jeg ble litt skuffet av filmen siden jeg hadde store forventninger. På slutten av kvelden var kjolen min helt dekket av sjokolade. Det er så typisk meg! Når jeg spiser får jeg alltid mat i trynet og klarer å søle på klærne mine. Klarte å miste popcornet mitt på gulvet. Ikke hele, men noe av det. Typisk.

Etter filmene fikk vi veldig god tid. Bussen vår hjem gikk ikke før halv ett på natten, så vi gikk rundt å vindushoppet. En kveldstur i parken ble det også! :)

Ingrid viser hvordan man bruker en blomsterkrans. Haha.


Vi kjøpte oss en blomsterkrans hver. Elsker den!

Så dro vi på photoshoot for å få den kjente fotografen Nigel Barker til å ta bilder av oss. Tulla. Selvutølser på handikaptoalett.

På bussenturen tilbake satt vi ved siden av to gutter. Snakket med dem hele veien hjem. Hadde noe til felles med en av dem. Vi snakket om Jennifer Love Hewitt og Ghost Whisperer! Begynner jeg å snakke om det temaet blir jeg så ivrig og tar helt av! Haha.

På Lillehammer møtte vi Aebykier og to av tantene mine.

Jeg har hatt en fin dag, men dagen min ble 100 ganger bedre da noen lesere kom bort og gratulerte meg med dagen. Tusen takk! Jeg ble så glad. Skryter så mye av dere til vennene mine om hvor glad jeg er for å ha akkurat DERE til å lese bloggen min ♥

TUSEN TAKK FOR ALLE GRATULASJONER ♥ ♥ ♥


It's my birthday!

Hei! I dag har jeg fylt 17 år. Eller kanskje jeg skal si i går siden klokken er godt over 12. For meg er det fortsatt samme dag frem til jeg legger meg! Hehe. Jeg har hatt en veldig fin dag! Jeg våknet av mamma som kom med både muffins, roser og ballong! Hun er så herlig. Jeg oppdaterer dere om dagen min i morgen. Nå hopper jeg til køys! Først må jeg se et par episoder av Prison Break, hihi. Vi blogges i morgen! Her har dere noen få bilder:

Tilbringte meste parten av dagen sammen med venninna mi, Ingrid ♥

Hater virkelig å ta bilder med blits! Mysebilde, haha! Unblogged summer memories

Hei! I dag sov jeg godt og lenge til klokka to! Har sett videre på en serie også ringte Aebykier meg. Hun var visst i bygda og lurte på om jeg ville bli med å bake. Jeg har bursdag i morgen, så hun ville at jeg skulle være med å lage en bursdagskake... til meg selv. Haha! Da ble det favorittkaken min, oreokake! Hun har begynt på lavkarbo, så til hun selv bakte hun sitt eget knekkebrød og brød. 

Jeg tenkte å dele noen bilder med dere som jeg ikke har publisert. Den Norske sommeren ble ikke så lang for meg siden jeg var 6 uker i Filippinene. Når jeg kom tilbake fra den ferien var jeg for det meste i Sarpsborg. Så her kommer noen få bilder: 

Kjørte veldig mye buss og tog. Reiste litt hit og dit. Syns det er så koselig å titte ut ruten og tenke på alt og ingenting.

Sminke og div ting jeg må ha med. 


Fine bestevenninna mi. Åhh, hvor mye shave ice har ikke vi spist. Haha


In action!

Parken jeg liker meg så godt i. Kulaasparken :)
Årstiden med de fineste fargene

Serien jeg har begynt å følge med på er så SYKT spennende. Jeg har nesten ikke fått søvn fordi jeg har vært så opptatt med å sitte forran TVn. Jeg har sett en hel sesong på ett døgn! Herlighet. Det virker ikke som at det er lenge siden jeg så på klokken. Da var klokken ett på dagen, nå er det blutselig halv ni på kvelden! Ææ! Gleder meg til å anbefale denne geniale serien når jeg er ferdig med å se den. 

Det er noen bilder jeg tenkte å vise dere som jeg tok for kun noen uker siden. Det var så fint! Nå er det bare grått og kjedelig frem til snøen kommer og legger seg. Store deler av det fine området mitt jeg pleier å ta bilder har blitt ødelagt med gravemaskiner nå. Liker virkelig ikke når de prøver å fikse noe, men må ødelegge fin natur. Jaja, det som må fikses, må fikses! :) 
Spørsmålsrunde!


Room inspiration

Tenk og ha så masse penger at man kan kjøpe og designe rommet sitt akkurat slik man vil! For en drøm! Jeg har sittet og sett på ulike rom som jeg har forelsket meg i. Viss jeg skal beskrive min "romstil", så liker jeg at det er masse ting i rommet. Mange liker at det ser rent og simpelt ut. Jeg liker at det er masse ting i rommet, men at det ser ryddigt og organisert ut. Jeg syns det er skikkelig kult når du har en vegg som er et stort bilde av naturen eller en storby som NY. Når jeg først drømmer, så vil jeg også ha en STOR og myk seng. Farger er jeg veldig glad i. Jeg vil ikke at alt skal være hvitt, så farger er viktig! 

Jeg måtte lage en collage av alt det fine jeg fant. Hvordan ser ditt drømmerom ut?Dagene går så fort i mørketiden

Sammen med de fleste her i Norge liker jeg virkelig ikke mørketiden vi har. Etter at jeg sluttet på skolen har det vært ekstremt deilig å sove lenge hver dag. Etter en eller to timer etter jeg står opp er det plutselig mørkt igjen. Dagene går plutselig så fort da. En ting jeg kan endre er å stå opp tidligere, men.. nei. Nå har jeg endelig muligheten til å sove lenge! I tillegg i mørketiden blir man så deppa og vil bare være slask og tv-slave. Slik som jeg er nå!
Ellers har jeg blitt invitert med på et cruise til Danmark. Jeg driver å vurderer saken, men vet ikke helt. Torsdag kommer Aebykier, så det gleder jeg meg til! Hun var veldig usikker på om hun skulle orke å komme, men når jeg fortalte at jeg hadde bursdag på lørdag (som hun glemte....), så endret hun mening! Hei Aebykier om du leser dette, så forventer oreokake ;))  

Jeg vurderer også å farge håret mitt mørkt igjen, men er veldig usikker!  


Barndomsminner med High School Musical

Jeg begynte virkelig å smile av disse videoene. Jeg husker så godt at jeg elsket High School Musical filmen når jeg fikk på barneskolen. Jeg så den flere ganger og sang med for full hals i hver sang. Jeg og søskenbarna mine lagde vår egen idol hvor det bare var lov å synge sanger fra High School Musical. Vi danset, sang og lagde skuespill. Haha. Jeg har så mange gode barndomsminner med High School Musical!  


Tv-slaver

I dag var det kjempe gøy å se Borghild igjen! Rart å tenke på at det nesten er et halvt år siden jeg har sett henne sist! Hun har hatt det fint i USA, men skolen var veldig hard. Det er godt og ha henne tilbake! Hun har nok savnet Norge, og spesielt meg;)) Haha. 
I dag har vi sett på en film. Etter vi hadde sett en film, begynte vi å se serien Prison Break. Vi så 3-4 episoder, og nå er jeg sikker på at jeg kommer til å sitte fastbundet foran TVn til jeg har sett hele serien! Slik er så typisk. På kvelden så vi Åndenes makt. Kort sagt har vi vært skikkelig TV-slaver i dag! 

Søndagsmorgen

Hei og god søndagsmorgen! Jeg la meg ikke før klokken 7 i dag tidlig! Etter 163 dager har endelig internetten kommet tilbake etter flommen som ødela så mye i vår. Lykke! Jeg har hatt kjempe masse å ta igjen når det kommer til serier. Hele natten gikk til å se serier. Jeg så blant annet den nyeste episoden av Pretty Little Liars! Jeg blir så irritert over at nå må vi PLL-fans vente helt til februar til neste episode! Nå som det er så sykt spennende. Ellers har jeg sett de nyeste episodene av ANTM sesong 20. Den siste episoden fikk meg til å felle noen tårer. Ingen overraskelse at jeg snart er ferdig med alle Ghost Whisperer sesongene igjen. Tror dette er niende eller tiende gangen jeg ser hele GW-serien (#1 FAN!!). Snart skal jeg begynne å se The Lying Game igjen også. Det er forresten samme produsentene fra PLL.

Når jeg brått våknet i sta hadde jeg et ubesvart anrop fra venninna mi, Borghild. Hun har vært i USA rundt et halvt år nå. Hun skulle studere hele året der, men hun bestemte seg for å dra hjem. Vi skal finne på noe senere i dag, og det gleder jeg meg til! Blir kjempe kos å se henne igjen! Gleder meg til å høre hvordan hun har hatt det ♥

Nå er jeg skrubbsulten, så nå skal dagens viktigste måltid nytes!

Skjønne Leo!

I samarbeid med Choies.com har jeg nettopp klikket hjem tre godbiter. Gleder meg til å få dem. Skjørt 1 HER, skjørt 2 HER og kjole HER.

 


Mat med gode venner

Hallo! I kveld har jeg spist på kina restauranten med noen venner. Jeg måtta ta taxi siden mamma ikke ville kjøre meg fordi hun skulle se på skal vi danse. Kostet nesten 400 kr, men det er verdt det siden jeg skulle møte folk jeg ikke ser så ofte. Mariam fra Lillestrøm er på besøk i bygda siden hun har et filmprosjekt der hun skal filme naturen her. Eline møtte jeg også i kveld. Vi henger ikke sammen så mye, men hun er kjempe koselig! Liker henne veldig godt. Ser mye av "rarheten" min i henne, haha! Jeg husker en gang på ungdomsskolen der jeg knapt kjente Eline. Hun bor i nabobygda, men det var en gang hun var i min bygd hvor det plutselig ble slik at hun kom hjem til meg. Da lagde vi pomfri og så på idol sammen. Sært når vi knapt kjente hverandre. Sært er bra, og jeg syns det var gøy! Hadi var også med oss i kveld. Vi hadde det koselig alle sammen og mange spøkelseshistorier ble fortalt rundt bordet! Tiden gikk så fort! Hva har du gjort i kveld?

Noen bilder jeg knipset:


MacBook Pro!

JEG ER VERDENS LYKKELIGSTE AKKURAT NÅ! Endelig har jeg fått en MacBook Pro på fanget som jeg har ønsket meg i 4 år! ENDELIG! Jeg er bare så lykkelig! WII. Dette er også mitt første blogginnlegg skrivende på macen. Alt er så uvandt. Jeg er vandt med vanlig pc, så jeg føler meg som ti tommeltotter nå. Alt er på feil plass, haha. Jeg vender meg nok til det. Jeg har akkurat lastet ned photoshop cs6 fullversjon, så nå har jeg nesten alt på plass. Jeg betalte litt selv, men jeg må nok takke mamma for denne fine bursdags og julegaven. WII. I kveld skal jeg ut å spise med noen venenr, så det blir koselig. Vi blogges! ♥
Mitt grønne rom

I 7.klasse hadde jeg en veldig fargerik stil. Jeg elsket farger og elsket å tegne. Jeg var også veldig kreativ i det meste jeg gjorde. Den fargerike stilen min smittet over på rommet mitt. Veggene mine ble malt helt knall grønne. Fargene og rommet mitt står ikke i stil med resten av huset, men jeg var fast bestemt på at jeg skulle ha min egen stil. Haha. Den dag i dag er det fortsatt knall grønt. Jeg har ikke tenkt til å gjøre noe med det heller. 
Rommet mitt er ikke særlig stort, og heller ikke noe stort å vise frem. Husker jeg fikk et spørsmål for lenge siden om jeg kunne vise frem rommet mitt. Det er aldri så ryddig som jeg fremstiller det nå, haha. Når jeg først hadde ryddet det, så kunne jeg like så godt vise det frem på bloggen :) 


Outfit første november

Kjole fra BikBok og resten fra H&M
Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits