i'm crazy and i know it

Jeg TROR jeg har bestemt meg. Jeg er nervøs. Jeg er redd for å bli skalla. Jeg er gal. Mer om dette får dere lese om i morgen. 

(Fant et minnekort jeg brukte i april med mange bilder som ikke har blitt publisert!)

Hint, hint


et sunnere alternativ på en fredagskveld

Hallo! God fredagskveld! I dag har Noor vært hos meg. Det er en stund siden hun har vært på bloggen min, men hun har selv skaffet seg blogg! Hvor kult er ikke det. Jeg har maset på henne siden 9.klasse om å lage en blogg. Jeg skal linke den når hun har fått ting på plass. Hun kommer til å blogge mest om trening, mote og hverdag kan jeg tenke meg. 

I kveld valgte vi et sunnere alternativ. Vi kjøpe grønnsaker, frukt og dipp. Det var digg. Vi så også film. Bi begynte på Silent Hill, men den var så kjedelig, så vi fant oss en komedie, Love and other disasters. Vi var til og med så spreke at vi tok oss en joggetur. Vi har funnet ut at vi må ha flere slike sunne kvelder som dette 

(Veldig dårlig  redigert, hehe, men det får gå for denne gang)

Søte, nusselig Noor. Det er så lenge siden jeg har snakket med henne ordentlig, så vi hadde mye jentesnakk og ta igjen.


Vi har det så koselig at vi måtte tenne lys something i love...

....Kakemenn

Jeg elsker virkelig kakemenn. Det er så godt! Uheldigvis som jeg har sett har vi ikke det her oppe. Når jeg er i Sarpsborg må jeg hamstre det inn. Haha.
I går i matfri hadde jeg, Malin, Ida og Ingrid det kjempe koselig. Jeg ble dratt med ut døra og vi dro hjem til Ida som er ny venninne av meg. Vi lagde omelett og koset oss med te, kakao og julebrus. Hun har også verdens søteste katt. Det var koselig! Vi kom nesten for sent til neste time, men det gikk bra!  


vinrødt skjerf i gave

En del av bursdagsgaven jeg fikk fra Anh. Har lenge ønsket meg vinrødt skjerf! 

Jakken er fra Vero Modakvinnelig sikkerhet

Innlegget er i samarbeid med Enklereliv.no

Alle har rett til å føle seg trygge, og i samarbeid med Enklereliv.no har jeg mottat HIT personalarm (voldtektsalarm). Jeg syns at alle jenter burde ha en alarm bærende med seg, i alle fall i byene. Den er ikke tung, heller ikke stor og ikke dyr. Dere kan kjøpe den hos enklereliv.no for 149kr. Dette kan også være et julegavetips! 

Hvordan denne fungerer står veldig godt foklart på hjemmesiden: ''Hit personalarm kombinerer det mange gjør - holde hardt om nøkler når man føler seg utrygg med en utrolig lydsterk alarm. Alarmen henges på ditt nøkkelknippe slik at den alltid er tilgjengelig. Den kan enten brukes som en vanlig personalarm som kan utløses med én hånd, eller du kan vippe din vanlige husnøkkel i posisjon slik at den stikker fram og ut av alarmen. Skulle du bli overfalt kan du dermed forsvare deg med en voldsom lyd og med din egen spisse nøkkel. Overraskelsen kan være nok til å avverge, og gi deg nok tid til å komme deg unna. Nøkkelen gjør det også veldig vanskelig for en overgriper å stenge for lyden med hånden sin.''

Viss dere ser på denne reklamevideoen er det veldig godt forklart.

Link til alarmen HER

Du trykker på denne knappen. Noe som er bra er at den er flat, så det går ikke an å trykke på den med et uhell. Lyden er utrolig høy, så noen må høre dette!

(Den bruker fire knappebatterier som medfølger og som er enkle å bytte.)


cat eyes

Hallo der! Ble visst ikke blogging i går. Med en gang jeg kom hjem fra skolen dro jeg til Stig. Torgeir var der også, og vi bare slappet av. Når jeg skulle gå hjem møtte jeg Aebykier på veien, og hun ville ha meg med på svømming. Så da var vi i bassenget, badstuen og boblebadet i flere timer. Vi var helt alene, så vi oppførte oss som kids! Hahha. Etter det igjen dro vi hjem til Aebykier og spiste knekkebrød og drakk smoothie! Når jeg kom hjem var klokken allerede 23 så da kalte sengen.

I dag så vi litt av Forrest Gump filmen. I flere år har jeg elsket den filmen! Den er så søt. Det var litt sammentreff siden jeg tenkte jeg skulle se den når jeg kom hjem. Hehe. Nå skal jeg bytte til et helt annet tema. Nemlig, katter! Jeg elsker katter. Haha, får ofte høre at jeg kommer til å ende opp med 40 katter når jeg blir gammel. 

Dette er Nun. Katten til Mimi (bestemora mi i Særp) 

Dette er katten til Kvam. Han har to prikk like katter som heter Knoll og Tott. Måtte selvfølgelig ta masse bilder av dem når jeg overnattet der 

Katter har så kule øyner, haha! Liker du katter?


jakten på den perfekte juleballkjole

Hallo! I hele helgen har jeg vært på jakt etter den perfekte juleballkjole. Jeg har tittet over alt, men dette er noe jeg er så kresen på. Det ble ikke noe kjole som ble med meg hjem, og juleballet nærmer seg. Jaja, jeg får ta det som det kommer. Har du funnet deg ballkjole enda? 

Bildene jeg har tatt under her er fra butikken Street Of London som du finner på Amfi i Sarpsborg. 

Her er det mange digre ballkjoler, men jeg vil ikke skille meg ut så mye og komme med en diger, diger ballkjole 

(Jeg måtte ta litt ''uklare'' bilder fordi jeg hadde gentlig ikke lov å ta bilder inne der. Heheh.


time to go home

Hallo alle blogglesere! Jeg har hatt en helt fantastisk helg sammen med Anh og Kvam. De to er virkelig noen retards, det må jeg si. Derfor digger jeg dem! Jeg sitter for øyeblikket på toget på tur til Oslo og hører på god musikk. Når jeg kommer hjem ved 21-22 tiden må jeg begynne med en framføring. Uff, jeg som har fått så lite søvn i helgen da. Jeg gleder meg virkelig til neste gang jeg skal til Særp. Da har vi planer om å dra på bowling! 

Søte Anh 

Jeg vet jeg er normal, det er ikke noe nytt. HAHA!!


Forresten jeg har ny koffert, haha!best friends since childhood

Se hva jeg fant på veggen til Anh, hehe 


romantisk

Hallo, og lenge siden sist! De siste dagene har jeg funnet noe som har erstattet bloggen, haha. Jeg skriver om det senere. I dag tok jeg bussen til Oslo rett etter skolen, også videre til Sarpsborg. Jeg hadde tenkt til å skrive innlegg på bussen, men plutselig var det en fiskemann som sette seg ved siden av meg. Han var utrolig pratsom, og det samme er jeg, så vi snakket om alt og ingenting hele veien til Oslo. Fisk blant annet, haha.

Jeg kom frem til Sarpsborg i 23-24 tiden og da ringte Anh og ville ha meg med ut på resturang å spise. Vi spiste på Marron i byen og Anh spanderte både pizza og oreokake på meg. Hun er den søteste og den beste 

På Marron var det så utrolig romantisk. Haha. Lys, roser og romantisk dekorasjon i vintage stil.

Viss jeg noen gang kommer til å få meg kjæreste (som ikke kommer til å skje), så skal jeg ta han med hit 
Anh, åååh som jeg har savnet henne 


Sliten etter en 6 timer lang busstur. Jeg har sett kjempe mange filmer!


Pizza med kylling, ost og mais. Anh er den eneste som har lik ''pizzasmak'' som meg 


''Some people want it to happen, some people wish it would happen, others make it happen.''


Oreois! 


Når vi kom hjem til henne, eller mitt andre hjem, lå det bursdagsgave til meg på senga 
Vi jenter får aldri nok av undertøy! Jeg fikk også vinrødt skjerf som jeg har ønsket meg lenge! filmer jeg har sett i det siste

Human Centipede: Dette er en sykt ekkel og rar film! Jeg vet egentlig ikke om jeg burde skrive om den på bloggen? Den handler i så fall om to jenter som får motorstopp midt i skogen, selvfølgelig er det mørkt og natt. Det ender med at de går ut av bilen og prøver å finne et hus så de kan låne telefon og eventuelt overnatte i. Typisk skrekkfilm. Så klart ender de opp hos en helt psyko mann som har de styggeste planer. Terningkast 4 fra meg.

Human Centipede 2: I denne filmen er det enda en psyko mann. Han har sett Human Centipede filmen og blitt ''inspirert'' av den. Noe jeg ikke liker med denne filmen er at hele filmen er i svart/ hvitt. Den er enda styggere og enklere enn den første filmen. Dårligere også. Jeg og Tim så den sammen, og han holdt på å pisse på seg. Terningkast 3.

P.S. I Love You: I denne filmen er det en jente som heter Holly Kennedy og er gift med sin største kjærlighet. Plutselig en dag så dør han. Før mannen hennes døde (Gerry) så skrev han kjempe mange brev til henne. Disse brevene vil veilede henne fremover, ikke bare gjennom sorgen, men også hjelpe henne til å stå på to bein igjen. Det første brevet får hun på bursdagen sin da hun fyller 30 sammen med en stor kake og et båndopptak med stemmen hans etter han er død. Gjennom ukene og månedene får hun flere brev levert på overraskende måter. På slutten av brevene står det alltid ''P.S. I love you''. Veldig søt film! Terningkast 4 fra meg. 

Grudge 3: Hva skal jeg si om denne filmen utenom at den var tragisk dårlig?! Kjæresten til Frøydis, Oskar hadde veldig lyst til å se denne filmen, så det endte opp med at han fikk viljen sin og vi så den sammen. Jeg vil ikke anbefale denne filmen! Terningkast 1!

We Bought A Zoo: Benjamin som har papparollen i filmen har mistet kona si. Siden da har han ikke hatt så godt forhold til sønnen sin. Den lille familien bor midt i byen med mye støy rundt seg. De bestemmer seg for å flytte ut av dette bråket, og det ender opp med et stort, fint hus der det er ''stille''. Eiendomsmegleren sier at det er en komplisert ting. Når eiendomsmengleren sier at de bor i en dyrepark blir Benjamin helt stiv i ansiktet mens Rosie (datteren) blir overlykkelig. Det ender med at familien sier ja til dette og blir nye eiere av en dyrepark. Denne filmen er så søt og får terningkast 5 fra meg. 

Revenge Of The Bridesmaids: To jenter som heter Abigail og Parker har vært bestevenner siden barndommen. En dag drar de på besøk til hjembyen deres. En vennine av dem, Rachel har mistet sin store kjærlighet (Tony) til ex-venninen, Caitlin. Caitlin er kort sagt en bitch. Caitlin dikter opp en stor løgn om at hun er gravid så Tony skal gifte seg med henne. Grunnen til at hun vil han skal gifte seg med henne er fordi han er steinrik. Abigail og Parker prøver å gjøre ekteskapet surt for Caitlin og Tony, og prøver å få Tony til å droppe henne og bli sammen med vennina deres igjen. Kjempe gøy film, og denne vil jeg virkelig anbefale! Terningkast 5. 

Social Network: Dette er filmen om Facebook som er basert på sann historie. Facebook starter som et lite nettsted der det først het The Facebook som bare var ment for Harvard-skolen, men så spredte det seg større og større. Nå i dag har ca 500 millioner folk facebook. Sykt! Terningkast 4 . 

Heartbreakers: Denne filmen tror jeg har sett 132 ganger. Her er Jennifer Love Hewitt med i hovedrollen som er mitt STORE forbilde. Heartbreakers var favorittfilmen min i over ett år, og jeg så den om igjen og om igjen. Men til slutt begynte jeg å bli litt lei. Den handler om en mor og datter som spiller på lag. Den ene gifter seg med en rik mann, og den andre spolerer forholdet og det resulterer til skillsmisse. Da får de halvparten av pengene og blir rike, men en dag forelsker Page (Jennifer Love Hewitt) seg. Dette blir da et problem. Terningkast 5

Jeg har også sett den nyeste sesongen av Top Model. Jeg ble utrolig skuffet over vinneren. 

Jeg har også sett enda en sesong av Top Model. Jenta jeg heiet på fra episode ên vant! Da ble jeg happy!ledersamling på kirketeigen 2012

Hallo! Tenkte å vise dere noen bilder fra ledersamlingen jeg var på fra fredag til lørdag. Vi u-ledere har det alltid morsomt! 

Bror og søster. Er de ikke like?

Snacks til filmen 


Vi så filmen Social Network. Filmen om Facebook. Dere fb-nørds (som meg) burde se den!


Liten og stor.


Stor og liten. Karoline og Sivert er så søte! 


Her har vi Completorium.
Søte presten vår. Jeg har et kjempe koselig bilde med han som dere kan se HER. 
Under completorium synger vi noen sanger som vi gjorde på leiren. Hver gang jeg og Karoline synger ''Du omgir meg'' begynner vi nesten og tåre fordi vi har så mange gode minner fra i sommer. Grunnen til at vi holder hender på bildet er fordi i teksten står det ''.....og du held meg fast i di hand.''  

Det er så koselig å tenne lys. Det gjør vi hele tiden som jeg har skrevet før.

Her skrev vi ned ting vi hadde inni oss ned på en lapp. Det kunne være noe personlig, eller noe som var tungt. Vi skulle selvfølgelig ikke vise det til noen. Det ble kastet/ brent opp etterpå.

Så skulle vi legge oss, men noen av oss var ikke trøtte i det hele tatt. Jeg var en av dem. Vi satt i en slags ''stue'' og snakket en stund, men tror vi ble litt høylytte siden en prest kom å sa vi måtte legge oss. Jeg ble kjent med en ny leder som heter Simen som dere ser på bildet under. Utrolig koselig fyr! Jeg satt oppe hele natten med Simen og Sivert. Først gikk jeg og Simen og utforsket hele Kirketeigen mens Sivert var en annen plass, haha. Vi la merke til at det er speil overalt der. 

Når vi hadde kommet til utforskning i kjelleren var det helt mørkt. Helt svart. Vi gikk ned trappen og skulle gå inn til en stue som var i kjelleren. Plutselig hopper det fram en fyr jeg aldri har sett før. Han til høyre på bildet. GUD SOM JEG SKVATT. Herlighet han holdt på å gi meg hjerteinnfark. Jeg visste ikke hvem han var, men han visste hvem jeg var. Siden jeg var der i fjor hadde jeg lagt igjen en liten hilsen i gjesteboka med bloggadressen min (reklame, hehe). Han har visst følgt med på boggen min med jevne mellomrom, haha! Ikke nok med at han skulle gi meg hjerteinnfark ên gang. Når vi hadde kommet opp fra utforskningen i den mørke kjelleren, gikk vi videre inn i Kirketeigen. Dette var midt på natta, så det var helt mørkt ute. Når jeg så ut døra, så sto han der også! Det var akkurat som i en skrekkfilm! Det var hjerteinnfark nr.2. 

Her sitter jeg og Simen i stua i kjelleren. Det var helt mørkt, men det ser lyst ut pga blitsen. Vi snakket om alt og ingenting, bokstavelig talt. Vi fortalte spøkelsehistorier til hverandre. Vi var filosofiske og snakket om gjenferd/ ånder, og vi begynte å diskutere om universet og hvor det hele startet. 

Når klokken var 4-5 på natta gikk vi en liten kveldstur i Kvam City, haha. Da ble Sivert med også 


Tenkte å skrive ''YOLO'', men det er jo så utgått på dato. Haha 
Et lite forsøk på hoppebilder, hehe.
Vi spilte også fotball. Jeg eide dem begge! 


Etter vi hadde fortalt spøkelsehistorier måtte vi selvfølgelig gå til kirka. 


Dagen etter var vi alle trøtte. Jeg holdt på å sovne ved frokostbordet. Hehe. 


Litt trøtt Sivert?


Karoline bad news

Yo! I går på ledersamlingen døgnet jeg, så jeg har sovet i heeeele dag. Akkurat som i fjor, hehe. Vi fikk vite når konfirmantleiren skal være neste år, og det passer akkurat ikke for meg. Jeg ble kjempe lei meg når jeg fikk vite det. Jeg har kjempe lyst til å dra dit og bli kjent med nye ledere og konfirmanter. Det er så gøy! Dere kan se en video jeg har laget av leiren HER. Grunnen til at jeg ikke blir med for å være leder neste år er fordi jeg drar til Filippinene. Jeg blir borte fra 25.juni til 1.august. Det vil si nesten hele sommerfeiren. Leiren blir sikkert helt super selv om jeg ikke er med, men dere aner virkelig ikke hvor mye jeg har lyst til å være med! 


en stor bibel

Hallo! Nå sitter jeg sosialt i en ''stue'' og bare chiller. Som sagt i forige innlegg er jeg på ledersamling. Vi skal overnatte til i morgen, og så langt har vi hatt det kjempe gøy! Vi har sett film, evaluert leiren som var i sommer og koset oss med taco. Sivert fant en diger Bibel i sta. Den var helt syk!

Jeg tok en liten titt i gjesteboka og gjett hva jeg fant? Noe jeg skrev i fjor på ledertreffet. Minner!

Sivert og den store Bibel-boka


Hahahha!

Jens Stolenberg var her når det var flom i fjor. Han har etterlatet en liten hilsen i gjesteboka.

Starstruck. Autografen hans! Hahahhah


Gamle bøker er så fint å dekorere med.

i kveld er det ledersamling!

Hallo! Da er det fredag igjen. Endelig! I kveld skal jeg på ledersamling (overnatting). Jeg har ingen aning om hvem som skal dit, når det starter og hva jeg skal ha med. Haha. Jeg har også rotet bort informasjonslappen, men tar det som det kommer. Hehe. Ønsker alle dere en riktig god helg! 

 Bildene er tatt av Elisabeth W ©

Skjorte: BikBok  -  bukse: Vero Moda  -  sko: JC  -  skjerf: Elisabeth sitt


caro tipser - naturlige krøller

Krøller er noe jeg elsker å gå med, og jeg kan godt bruke det til hverdag. Når jeg først går med krøller er de som oftest naturlige, noe jeg syns er så fint! I dette innlegget skal jeg prøve å forklare så godt jeg kan hvordan jeg lager dem. Det er veldig enkelt. Viss dere lurer på hvordan jeg fikser luggen min kan dere se en video om det HER. Dere kan også se en video HER om hvordan jeg får volum i håret. 

 1. Finn frem krølltanga di. Jeg bruker en fra Babyliss som er helt grei (fra Elkjøp). Deretter ta en liten del av håret ditt som jeg gjør på høyre bilde. 

 2. Noe de fleste gjør når de skal krølle håret sitt er å gjøre det slik jeg gjør på venstre bilde. De fester håret i den ''spenna'' og surrer krølltanga rundt håret. Det er egentlig slik krølltangen er beregnet til. Men, dere, dere! Viss dere gjør slik jeg har gjort på høyre bilde får dere mye bedre resultat! Du åpner spenna (ikke slipp den ned!) og surrer håret rundt. 

 3. Det var egentlig alt! En liten vri, og du kan som sagt få mye mer finere resultat. På disse bildene har jeg hatt krøllene en hel dag, så de begynner å ''falle ut''. Men håper dere skjønte tegninga 
favoritt tanta

Jeg har så vidt skrevet om Tante R på bloggen min. Når jeg skal skrive så skriver jeg ''Tante R'', men hun heter Ragnhild. Hehe. Hun er desidert min favoritt tante og er så snill, søt, grei og alle positive ord jeg kan komme på. Jeg vil gratulere henne så mye med dagen som er i dag! Håper du får en helt super feiring. Hun var på besøk i går og da så vi blant annet noen episoder av den nyeste Top Model sesongen. Vi begge elsker Top Model, hehe. Vi var også på Norske Talenter for ca ett år siden (selvfølgelig bare som publikum). Vi hadde også en liten photoshoot i går siden hun trengte nytt profilbilde på facebook. Bildene:Gratulerer med dagen verdens beste tante. Jeg er kjempe glad i deg! 


dagens
mitt eget lille studio

Hallo! Noe vi bloggere har problemer med om vinteren er å ta bilder av oss selv. Haha, det høres litt merkelig ut, men det er sant. For de fleste av oss er det mørkt når vi drar på skolen, og det er mørkt når vi kommer hjem fra skolen. Nå har jeg funnet en liten løsning! Jeg har et hvitt klesskap og stefaren min har tidligere vært fotograf. Noe som vil si at jeg kan stjele fotoutstyret hans, hehe! Jeg har nå et lite studio hjemme! Her er et par bilder som er tatt i mitt lille ''studio'':

Klesskapet mitt har noen slike grå streker som er irriterende. På bildet over har jeg redigert dem bort, men ikke på det under her. Det går nok bra så lenge jeg har Photoshop. Jeg har hele CS6 pakka til dere som måtte lure. Ja, det koster penger, men jeg får det gratis pga skolen. (Arkivbilde fra 3.april) 

Et par ''bak kamera bilder''. Beklager dårlig kvalitet, men jeg måtte ta bildene med mobilen.

I høyre sidemeny finner du en kategori som heter ''kamera mitt'' om du vil lese hvilket kamera jeg bruker 


simple black

Jakke: H&M  -  briller: Gina


rørende

Venninna mi, Annbjørg viste meg denne videoen i timen. Den var så rørende! Mhea satt ved siden av meg og druknet i tårene sine. Dere må virkelig se hele denne videoen. Jillian Jensen virker som en helt fantastisk person! Jeg skulle gjerne likt og sett mobberne etter de så dette her. Noe jeg syns var litt gøy helt på slutten var at Demi Lovato sa til Simon Cowell: - you have a heart! Hahah. 


cher lloyd - oath

Hallo! I går hadde jeg familieselskap. Det var masse kaker og vafler, yummi. I går overnattet jeg hos Frøydis og Oskar, og gjett hva? Jeg glemte kamera! Jeg som aldri glemmer det dyrebare kamera mitt. Jeg må beklage at det ikke ble noen bilder fra overnattingen. Oskar hadde virkelig lyst til å se Grudge 3, og han fikk viljen sin, men den var så dårlig! Haha, det fins sykt mange dårlige filmer der ute. Oskar fikk kjempe lyst på popcorn, så vi gikk over 1 km for å kjøpe det, haha. Han er Oslo-gutt og vet virkelig ikke hvordan man skal kle seg på landet. Han var så kald stakkar.

Jeg og mamma laget sjokoladekake sammen mens stefaren min lagde vafler! 

Her synger søskenbarnet mitt, Rosita bursdagssang til meg. Hun er bare helt utrolig pen/ søt. Er sikker på at hun blir pen når hun blir eldre! 

Jeg må bare takke for alle kollasjer, videoer og tegningen jeg har fått på mail. Tusen takk! Jeg kommer ikke til å poste alle, men jeg vil dere skal vite at jeg setter utrolig stor pris på at dere bruker tid på å lage slike ting til meg! 

Laget av birgit99.blogg.no

Denne fant jeg på veggen til en russisk fanpage 

Tegnet av Kristina P

Har jeg noen gang fortalt dere at jeg digger Cher Lloyd? Stilen hennes har inspirert meg i over ett år, og hun er bare så utrolig kul! Håret, sminken, klærne og skoene. Ubeskrivelig! Hun er mest kjent for å være en artist så klart, og X-factor. Elsker denne sangen og ikke minst musikkvideoen. Cher Lloyd - oath ft. Becky G 


birthday celebration - sweet sixteen

Hei! I går feiret jeg bursdagen min på Milano sammen med gode venner. Det var utrolig koselig, men synd at noen ikke kunne komme. Skulle ønske man hadde bursdag to ganger i året, haha! Jeg inviterte mange av vennene mine som jeg gikk på ungdomsskolen med. Det begynte å bli en stund siden jeg hadde sett dem, og det var virkelig koselig at de kunne komme i går!

Mhea og Ingrid.

Jon Ivar.

Mhea og kjæresten hennes, Gaute. Han var så søt som hadde pyntet seg i skjorte og vest! Det pleier han aldri å gjøre. 

Ole Anton

Ingrid, meg og Oskar. Lenge siden jeg har sett Oskar, så jeg ble veldig glad når jeg fikk høre at han kunne komme!

Love is in the air!


Maggie og meg!
Fine folk!
Søte Oskar!


Etter jeg hadde spist middag med vennene mine, så dro jeg, Oskar, og Frøydis hjem til foreldrene hennes. 

De var så søte og stilte seg opp og sang til meg. Måtte bare filme dem, hehe.

Kjæresteparet!


it's my birthday!

Hallo! I dag er jeg da hele 16 år! Halveis til 32, haha jeg begynner å føle meg litt gammel. Jeg har fått så mange koselige gratulasjoner av vennene mine på skolen. Ikke bare på skolen, men jeg har også fått på facebook, twitter, mail og noen av dere lesere har til og med ringt til meg. Må bare si at det er så koselig når folk legger igjen en liten gratulasjon. Jeg blir så takknemlig for hver og en av dem!

Tanta mi postet dette bildet på veggen min på facebook. Hehe! Her var jeg da 5 år som er 11 år siden! 

Så langt i dag har vi vært i studio og tatt bilder. Jeg, Ingrid, Siri og Trond var ên gruppe. 

Backstage, haha!

Nuss og puss til Ingrid!

Noen av bildene:

Trond har så morsomt hår, haha
.


siste dagen som 15-åring

Hallo! I dag har jeg ikke gjort noe spesielt. Jeg har vært på skolen, sett Top Model med Tim og hatt en spa dag. I dag er min siste dag som 15-åring. I morgen har jeg bursdag! Jeg gleder meg kjempe mye fordi jeg skal feire den med gode venner! Tenk om jeg kunne invitert alle bloggleserne mine og spandert pizza! Haha, det hadde faktisk vært veldig koselig og gøy! 

Jeg fikk denne videoen i dag av Наташа Ланская fra Russland! Ikke spørr meg en gang hvordan man utaler navnet, hehe! Jeg har ikke bursdag før i morgen, men jeg ble så glad når jeg så videoen. Tusen takk, du fikk meg virkelig til å smile. Bloggleserne mine er bare herlige 

Noen arkivbilder fra bursdagen min i fjor. Jeg feiret den 11.11.11 -for en fin dato! 

Meg og Martha 

Inga og meg  


Borghild, meg, Malin, Hilde og Martha 


min harry potter humor

Jeg fant noen geniale bilder på twitter! Dere må sjekke ut _snape_ på twitter. Hahha, jeg døde av latter på hvert bilde. Jeg lagde en enkel kollasj av noen av bildene. Haha, jeg elsker Harry Potter!


tacokveld

Dere som har fulgt bloggen min en stund vet kanskje at jeg er ungdomsleder. I høyre sidemeny finner du en kategori som heter ''nordfjord/ ledere''. Der kan dere lese om leirer og ledersamlinger jeg har vært på. I går var noen av lederne samlet på tacokveld. Det var så koselig!

Først kom Sivert til meg. Har ikke sett han på evigheter! Vi lagde smoothie og snakket en stund før vi tok turen videre til ''Kyrkjestugu'' som de kaller det. Der ble vi godt tatt imot av den glade presten vår! 

Sivert var tårende glad for å se meg, haha!

Jeg fikk en stor bamseklem av søte Ninni ôg! Jeg kommer til å se henne på fredag igjen da, hehe.

Det er så koselig å tenne lys, men det gjør vi så og si hele tiden på slike samlinger

Vi så også på bilder som ble tatt på leiren i sommer! Åhh, minner!

Michell kom og spilte piano for oss rett etter en lang togreise. 

Vi sang også noen av leirsangene. Sivert bare: - Åneei, nå kommer Caro til å synge hele bilturen hjem. Haha!

Sivert hadde rett. Jeg har leirsangene på hjernen. Det er noe jeg sliter med etter jeg har vært ên uke på leir!

Etter tacokvelden dro vi hjem til meg. Sivert var ganske fascinert over lydene marsvina mine laget. Hehhe, han kaller dem også rotter!

Vi skypet også med Kvam. Selvfølgelig måtte han gjøre narr av dialekten vår, haha. Vi prøvde også å øve på en prøve, men det var så kjedelig at det gikk ikke. 


looking like this 2day

Hallo! I dag sluttet jeg tidlig på skolen og kom tidlig hjem! Digg! Den siste timen stakk naturfagslæreren hodet inn i døra og sa vi hadde prøve i morgen. Wææ, fikk nesten sjokk og jeg har ikke tid til å øve. Jeg vet ikke hva vi driver med i det faget en gang, haha! Bare jeg ikke stryker så går det bra. Nå venter jeg på at Sivert skal komme en tur, så skal vi på tacokveld! Dagens:

Hårbånd: H&M  -  jakke: NewYorker  -  skjorte: Gina Tricot  
coca cola

Hallo! I sta laget jeg en helt enkel reklame for Coca Cola. Modellen min på bildet er Tim! Hva syns dere? 


svar på spørsmålsrunde - torgeir

Hallo, nå er det Torgeir her som skriver på bloggen til Caro. For noen dager siden tvang hun meg til å ha en spørsmålsrunde på bloggen hennes, så da får jeg vel svare på spørsmålene dere har sendt inn.

Favoritt sang? Fear of the dark - Iron Maiden

Favoritt band? Iron Maiden

Blondiner eller brunetter? Det er det samme.

Har du kjæreste? Nei, det har jeg ikke
 

Verste minne fra da du var liten? Det må nok bli da katten min, Tarzan døde.

Hvor gammel er du? 16 år

Hvilken skole går du på? Elektro linja på  vinstra videregående

Favoritt mat og drikke? Kebab og Cola


Er dere ofte på fest sammen?
Ja, men dere leser ikke om det på bloggen fordi Caro tar hensyn til sine yngre lesere. 


Hva er det beste du vet om Caroiz? Hun er den beste jenta! Love her!
Er hun din beste jentevenn? Ja, det er hun
 

Beste minne fra barneskolen? Det må nok bli da klassen var på Balestrand.Foretrekker du tynne eller formfulle jenter?
Det er det samme, men personligheten teller mest.

 


antrekk i oktoberNoen favoritter?


oppskrift på smoothie

Hallo! I helga har jeg vært med Aebykier (som vanlig). Vi har sett Norske Talenter (som vanlig) og drukket masse smoothie (som vanlig). Haha. Nå tror jeg hun er lei meg. Hun sier at jeg er en person man går fort lei av når man henger for mye med meg. Noen av dere har lurt på oppskriften til smoothien jeg lagde, og den skal dere selvfølgelig få. 

I går måtte vi til butikken fordi vi var tom for de hemmelige smoothie ingrediensene våre.

Vi har også familiebesøk i helgen av onkelen min, Bjørn. Han har med seg hunden Humla. Skrev blant annet et innlegg om henne i 2010 som dere kan lese HER. Enda et innlegg HER.  I går tok jeg og Aebykier  henne med til butikken. Jeg hadde ikke hjerte til å forlate henne ute i regnet, så jeg tok henne med inn og satte hun opp i handlevogna. Haha.  

SÅ til den hemmelige smoothie oppskriften som ikke er så hemmelig lenger. Det du trenger til 2 porsjoner er:
2 bananer, 1 pose m/ frosne blåbær, 4dl druejuice og 400g vanilje yogurt.
Logisk nok skal du blande alt, dele bananene i biter (ta av skallet), ta oppi yogurt, druejuice og blåbærne. Slå på blenderen og that's it!  caroiz og maalinuz

Jeg savner virkelig den tiden jeg, Malin, Mariam og Zia alltid løpte rundt med filmkamera og lagde helt random videoer. Mariam var alltid den som filmet og redigerte. Nå har både Mariam og Zia flyttet som er utrolig trist. Savner virkelig dem begge! Vi hadde det virkelig gøy sammen! Her er tre videoer som Mariam har laget av oss. Selvfølgelig helt uten mening:


filmer jeg har sett i det siste

Trust: Dette er en film som minner hver enkelt person på hvor forsiktig man burde være på nett. Kort sagt handler filmen om en 14 år gammel jente som heter Annie Cameron. Hun feirer bursdagen sin og får en mac til gave. Hun begynner å chatte med en gutt som heter Charlie som utgir seg for å være yngre enn han egentlig er. En dag møter hun denne ''gutten'' og får seg litt av et sjokk. Jeg gir filmen terningkast 4.

Insidious: Dette er en veldig overnaturlig film. Det er kult med masse overnaturlige effekter osv, men dette ble rett og slett alt for mye. Etter min mening er det veldig mye handling i filmen, og det skjer noe hele tiden. Jeg syns det ble litt for mye og det er nesten ikke pust i bakken i filmen. Terningkast 3 fra meg.

Red Eye: Denne filmen så jeg for 4-5 år siden, og jeg så den igjen her om dagen. Denne filmen har jeg, Aebykier og Frøydis så gode minner med. Hehe. Spennende film, og helt grei egentlig. Terningkast 3/4

Smiley: Det første jeg må si -for en kjedelig film! Viss dere har sett skrik-filmene så er det nesten akkurat samme opplegg. Terningkast 2.

The Texas Chainsaw Massacre: Dette er en nokså syk film med tanke på at det er sann historie. Helt grei film, men litt typisk skrekkfilm som er forutsigbar.

Titanic 2: En liten kort advarsel: IKKE SE DENNE FILMEN!!!! Jeg kan ikke sette ord på hvor tragisk den var. Den ødelegger Titanic historien helt. Filmen var mere morsom enn trist. Redigeringen var helt elendig og det var brukt green screen store deler av filmen. Plottet, statistene, skuespillerne, redigeringen, sammensetningen og... ja ALT var elendig. Denne filmen skulle ikke fått lov til å bli publisert! Kort sagt så handler filmen om at de lager en ny ''Titanic'' hundre år etter den triste tragedien skjedde. Denne gangen er ikke problemet at de treffer et isfjell, MEN det er en tsunami som drar med seg et isfjell og treffer skipet. Etterpå kommer den en bølge som er større. Terningkast 1/2.What To Expect When You're Expecting: Denne filmen er ganske ny og kom ut i 2012. Cameron Diaz er med i filmen, som jeg har skrevet tidligere så digger jeg henne! Filmen var litt skuffende. Kan ikke si noe annet enn at den var kjedelig. Terningkast 3

Titanic: Denne filmen har nok de fleste av oss sett, og jeg ser den om igjen og om igjen. Jeg har sett den HVER DAG i to uker, nei jeg tuller ikke. Jeg elsker virkelig denne filmen. Selv om jeg vet hva som skjer så drukner jeg alltid i mine egne tårer på slutten. Det er så trist! Hver gang Titanic melodien kommer, så kommer tårene. Denne filmen anbefaler jeg til alle sammen. Dette er en film jeg aldri blir lei av og den er så bra. Jeg vet jeg er streng på å gi terningkast, men Titanic fortjener virkelig terningkast 6.


jørund i bygda

Hei! Jeg glemte å fortelle dere at Jørund var i bygda i helga. Han kom helt fra Ski og hit som er ca 4 ½ t med tog. Han var på halloween fest, så han møtte meg dagen etterpå. Begynner å bli lenge siden jeg har sett han! Dere husker kanskje at jeg var hos Mhea, men hun ble dårlig, så jeg dro å møtte Jørund alene.

Som vanlig var Jørund forsinket, så jeg ventet alene en gooood stund (som alltid). En gammel lærer av meg kom tuslende forbi, så han stoppet opp og snakket med meg. Haha, alltid koselig det!

Når jeg møtte Jørund jeg bare -HVA HAR SKJEDD MED TRYNET DITT?! Da var det rester av halloween-sminken, men det så ut som han hadde vært i en slosskamp! Slik så sminken hans ut:

Bygdas beste hamburger finner du på Statoil. Hva skjer med at de har fjernet alle benkene? Måtte sette meg i grøfta for å spise. Fin utsikt til trafikken da, haha, neida.


Så gikk vil til Mhea, selv om hun var syk. Stakkars jente. Hun ga oss flere jeg-vil-ha-dere-ut-HINT


Mhea ryddet rommet sitt til jeg skulle komme, men dagen etter jeg har vært der ser det slik ut:
Sjekk hårstrået til Jørund som stikker ut. Haha.


Til slutt syntes vi så synd på Mhea at vi gikk. Akkurat på dette bildet så ringte mamma.


smoothie morning

Hallo! I går hadde jeg bloggfri. I dag våknet jeg med en pakke på senga. Trodde jeg hadde bursdag, men det er jo ikke før neste uke. Haha. Jeg fikk en smoothiemaskin! Det har jeg ønsket meg helt siden jeg ødla den andre. Så langt i dag har jeg laget den perfekte smoothie og sett Titanic filmen. Nå hører jeg på julemusikk og skal snart besøke bestemor, hehe! Ha en fin dag videre. Vi blogges!

YUMYUM.


Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits