jeg gleder meg!

Hei! Tenk at nå er det bare 14 dager til jeg befinner meg i et tropisk land, Filippinene! Herregud jeg kan ikke sette ord på hvor MYE jeg gleder meg! Familien først og fremst ♥. Shopping, Starbucks og Jollibee! Jeg er snart i himmelen. Noe jeg er veldig spent, men litt skeptisk på er å møte Soling. Hun er visst kjent får å være synsk. Hun kan lese fremtiden til folk og har hatt rett om alt hun har sagt. Jeg skal også få være med på skolen til søskenbarnet mitt i en dag og se hvordan de har det. Gleder meg, det blir veldig interessant. Jeg har også tenkt å kjøpe masse klær, mat og drikke og dele ut til de fattigste på julekvelden! Rafting, vannski, tannbleking, andre turistattraksjoner OSV, OSV er andre ting vi har tenkt å gjøre. Jeg kommer til å dra med Mamma, stefaren min og kule onkel M og være der i 3 uker. Blir fantastisk!
 

Tror ''jeg gleder meg'' setningen har blitt mye brukt nå, snart en klisjê? Uansett, jeg gleder meg til Pearl Farm! Der skal vi være i to netter. Pearl Farm er en av Filippinene's fineste strender, så der skal vi kose oss!
PEARL FARM:
Håper dere vil følge bloggen min i Filippinene. Skal oppdatere så ofte som mulig for dere i Norge :)


caro ønsker seg- hp

Se hva jeg har forelsket meg i! Har altså siklet over desse siden jeg var hos Gunhild på lørdag. Det var veldig koselig forresten, vi så Harry Potter Del2, igjen. Legg merke til t-skjorten. Er ikke det den søteste t-skjorten dere har sett?! ''Dobby will always be there for Harry Potter''. 

Jeg har også veeldig lyst på skolegenseren. Jeg kunne seriøst gått med den på skolen! Får jeg tryllestaven i hånda blir jeg xtra kul, men folk kommer til å tenke at jeg er en raring, hhehe. Usynlighetskappen var også kul! Hadde vært sykt fett om den hadde funket :Dhttp://www.wbshop.com/Harry-Potter/hp,default,sc.html?src=WFBHPBF


video- sminken jeg bruker

Uff, liker ikke å snakke på videoblogger. Det er like kleint hver gang, hhehe. Men siden dere liker så godt videoblogger så må dere få det av og til. Men vi blogges, nå skal jeg være flink å pugge til prøva som jeg ikke kan noe om :D   

Se sminkevideoen HER


gårsdagens skolebilder

Jeg, Thea og Ingrid ♥

Skumle! Pass dere..


Deprimerte jenter..

Var det noen som så to jenter som poserte så kult som på bildet i gårsdagens friminutt? Japp, det var meg og Thea!

Regner med at guttaboys fra barneskolen ville at jeg skulle legge ut dette bildet siden de ropte - CAROIZ, CAROIZ... ta bilde av oss! 

Linseluser!antrekk

Hhaha, jeg har bestemt meg for og ikke bruke ordet outfit lengre. Ordet outfit er så bloggete. Jeg har skrevet det så mange ganger at jeg har blitt lei av det. Hhehe. Dagens outfit antrekk.

Se så alvorlig jeg er, hhaha :D

<3 Floker <3. I dag tenkte jeg over hvor langt håret mitt faktisk har blitt. Det når jo nesten ned til rompa mi snaart. Etter så mange år har jeg endelig nådd målet mitt (snart)!Den nye jumpsuiten min skal helt klart få en plass i kofferten til Filippinene!

Se HER om du vil vite hvor antrekket er fra.


nytt i skapet

Forskudd på julegave fra stefaren min! BikBok  -  799kr


BikBok  -  199kr (2 for 99)


Vita


Undertøy, sokker og bukser/ tights er noe av det kjedeligste jeg kjøper..


annen versjon av to på rømmen


dagen i dag

Hei! I dag har jeg vært på Lillehammer og handlet inn litt stuffs til vi drar til Filippinene som er 24 dager til! Gleder meg noe sinnsykt. Jeg har handlet inn litt gaver til noen av slektningene mine i Filippinene. Ehh ehhe, kan vel si at det ble litt på meg selv også.

Hadde veldig lyst på denne blå dressjakken, men må skjærpe shoppingen min! Straks Filippinene og Oslotur + at jeg prøøøøver å spare til Macbook Pro.Etter et måltid på McDonalds så gikk savnet av den blå dressjakken bort :)

Etter vi var ferdig med og handle reiste vi til tanta mi som bor på Lillehammer. Føler vi har samme rutine hver gang vi er på Lillehammer: Strandtorget- McDonalds- besøke tanta mi. Etter vi hadde vært hos tanta mi, reiste vi til onkelen min. Kule onkel M.

Lille søte Rosita ^^

Gal blogger nummer #1


jeg har operert nesen!

Big news: jeg har operert nesen min! Jeg får så mange stygge blikk og kommentarer daglig at jeg bare måtte gjøre noe med den. Venligst ikke spør om priskostnaden, fordi det var en skarp pris. Ellers er jeg fornøyd :)Aebykier kneler og forguder den nye nesen min.


Jeg ser opp til Pinocchio om noen lurer! :Dhusker dere?

Utrolig at jeg publiserer denne IGJEN, men æææææ det er over 20 000 som har sett denne videoen! Jeg husker veldig godt den tiden jeg fikset håret mitt så stort. Den dag i dag kan jeg ikke skjønne hvorfor jeg gjorde det, eller gadd å gjøre det fordi det tok sin tid. Før så syns jeg det var fint, men nå? Hahh, blir litt flau av å se gamle videoer. Grunnen til at jeg legger den ut er fordi det er utrolig gøy å se gamle videoer, men jeg kan godt sitte å le av meg selv.


billige hvitevarer på nett

Innlegget er i samarbeid med whiteaway.no

Julen kommer nærmere for hver dag som går, og det er snart på tide og starte julehandelen! På whiteaway.no kan du finne >billige hvitevarer< på nett som kanskje kan være et julegavetips. Det er også gratis frakt som du ser på bildet. Det kan hende at kjøleskap, frysere osv ikke interesserer deg, men kanskje hårpleieprodukter?  del 3


gjøre-ingenting-dagen

Hei, i dag er det zZzøndag. Den dagen jeg sover og gjør ingenting. Akkurat nå har jeg egentlig ikke noe mer å fortelle, måtte bare blogge et kjedelig innlegg for å bevise at jeg lever, neida. Har egentlig sagt at jeg ikke skal ha slike superkjedelige innlegg på bloggen som ingen av dere ikke gidder å lese, men da starter vi fra nuu.   

Hårkur og ansiktsmaske ---> dagens høydepunkt

(Siden det ble så mye ''maskegreie'' til overs, så måtte jeg utnytte det på halsen)

Såå har jeg lakket neglene med min nye neglelakk som jeg fikk på bursdagen min :)


bursdagsfeiring - del 2

Hey. Her har dere enda flere bilder fra den fine datoen 11.11.11. Føler det ble litt mye bursdags-snakk på bloggen nå. Jajja, dere overlever. Se del 1 her :)

Thatbitchatemycookies.blogg.no (link)

bursdagsfeiring - 11.11.11

Hadde som sagt en veldig gøy og koselig kveld i går. 11.11.11 bli en kveld jeg sent vil glemme. Hhehe. Det var bra at nesten alle som var invitert kunne komme. Stakkars Noor fikk migrene rett før selskapet skulle starte, så det var synd. Men tusentusen takk for alt det fine jeg fikk :)

Meg og søte Inga Sofie 
Inga, meg, Thea, Ole Anton og Malin.


Malin og Boggis


Thea!


Copa Tre Amori


Hanne, meg og Martha


Også Gunhild.


Er stolt over at Ole Anton turte å komme! Virkelig. Alene med 15 jenter var nok drømmekvelden for han!


Sure Siri daa..


Borghild og Hilde


Martha


Fra venstre: Mariam, Borghild, Hilde, Gunhild, Ingrid, Ole Anton, Malin, Martha, Ingrid(bak), Ingrid, Thea og Inga
Også meg og Siri nederst da :)


♥ ♥ ♥

Flere bilder kommer senere


koselig kveld!

Hei! I går feiret jeg bursdagen min på Venezia sammen med mange andre jenter + Ole Anton. Det var såå koselig. Kan man ikke ha bursdag to ganger i året, hihi. Jeg har tonnevis med bilder til dere, men de kommer senere i dag. Imens, her er noen bilder av meg og Martha før vi dro til Venezia: 

Kjolen min er fra nelly.com. Linksnikksnakk

For en uke siden hadde jeg besøk av Jørund. Da ble det lørdagskos med reprise av Idol. Siden vi begge hadde døgnet, så sovnet vi begge to! Stakkars Jørund (min konf-leder-kolega) som ble forlatt på Kvam, men heldigvis har han meg som betalte bussen, så han kom seg hjem :-)Pizza... vi var syykt sultne!
Onsdag hadde jeg familieselskap og det var veldig koselig! 
Tusen takk til amaaliiie.blogg.no for at du lagde dette koselige bildet!


Siden jeg fikk velge mat, så ble det Filippinsk mat <3

Min nye kåpe fra H&M


bursdagsbarn!

Hei! Nå har jeg vært 15 år i 2 timer og 55min! Og jeg føler meg så gammel, hhehe neida. I dag skal jeg ha familieselskap og fredag blir det feiring med jentene. Gleder meg til begge! Tusen takk for alle gratulasjoner så langt. Jeg har fått så mange klemmer i dag, koselig ♥


svar på dagens kommentar


Det skjærer meg i hjerte å si det, men jeg må desverre skuffe dere med at det som er nevnt i kommentaren er sant. Jeg har perioder der jeg ikke er på topp blogghumør. Jeg ser at statistikken synker og synker, men det er selvfølgelig min feil. Jeg blogger når jeg har noe å blogge om. Akkurat nå er det ikke noe spess som skjer, men når det skjer noe lover jeg å oppdatere. Jeg vil helst ikke ha en blogg som legger ut helt random innlegg som jeg tidligere har gjort. Viss dere følger bloggen min i desember skal jeg love at jeg skal være en superblogger! Da drar jeg til Filippinene og skal prøve å oppdatere så ofte jeg kan + at det skal være noe interessant å lese om.


video - overtrøtte leirledere

Meg, Frøydis, Sivert og Jørund klokken 6 på morgen på Kirketeigen! Wuhhu.ledersamling

Hei! I går og i dag var jeg på ledersamling. Det var såå koselig og se mesteparten av de hyggelige lederne igjen, så må jeg ikke glemme de snille og optimistiske prestene våre! Kort sagt -utrolig gøy å se alle sammen igjen. Storgleder meg allerede til neste gang ♥

Jeg og Martha tok på oss å vise bildene jeg hadde tatt på leiren og fortalte litt om det og det.

Sivert poser! :D


Ntaa, vi er så glade i hverandre. Sivert er en utrolig hyggelig og kul fyr!


Sivert, meg og Frøydis.


Vi så filmen ''Pay it forward'', men jeg har sett den tre ganger før, men den er alltid like fin.


Jørund, hva driver du med? Hehhe.


Så bestemte vi oss spontant for å gå en tur. Hahha, så lekker jeg er i onepiece asså...


Frøydis og Marit Olave.


Her er vi på kirkegården og tar bilder.


Gjengen ♥
Frøydis fant en søt pusekatt.


Jeg og Jørund bestemte oss for å døgne med de andre, men de sovnet. Jeg husker at vi tegnet, danset polka, diktet sanger, hadde hoppekonk med soveposene, så på landskapet utenfor vinduet, utforsket  to kjellere osv. Jeg husker jeg ble litt kjent med Jørund på konfleiren i Nordfjord, men det var koselig at jeg ble bedre kjent med han nå. Akkurat nå så ligger han i senga mi og er dypt i drømmeland, haha. Her er vi klokken 7 på morgen. Da var jeg guiden hans og viste han hele Kvam sentrum i pysj.


Men Kvam sentrum er ganske lite og øde.


Vi var også på Statoil og så på filmer, men så gikk vi til barneskolen og husket i mørket.


Så tok vi med Ragnhild og gikk til Kiwi for å kjøpe julebrus. spørsmål og svar -sminkevideoen

Se sminkevideoen HER
hvor kjøper du øyenvippene dine ? ^^

Ebay. 


kan du si hvor du kjøper puddrene dine osv.. :))
Pudderet mitt er fra Chanel og Dior. Resten finner dere hos vanlige butikkjeder som H&M osv.


Bruker du ofte fargelinser?
Ja, jeg gjør vel det. Nesten hver dag 

hvor har du kjøpt hårbørsten din hen?
Coop Mega! ''Litt ditt'' hahha. 


Er det bare meg, eller kommer det alltid noen innpå badet når du lager videoer der?
Hahah, det har jeg også tenkt over. Det er alltid noen på videoene mine, men ikke ellers. Satser på at de vil kommer på bloggen? Hah. 

hvordan farge har du på linsene dine? 
Jeg har brun, grønn, lilla, blå, svart og grå, men på videoen hadde jeg lilla. 

Er det ikke sykt ubehaglig å bruke fargelinser hele tiden? 
Jeg liker egentlig ikke vanlige linser, syns det var litt ubegagelig til mine øyner, men sirkellinser går greit. NB: vær forsiktig med sirkellinser (les her) 

hva heter sangen? D:
Pricetag av Jessi J.  

Hvor er linsene kjøpt ?
Lenscircle.com. Igjen så anbefaler jeg ikke sirkellinser. 

Hvor kjøper du limet til de falske øyenvippene dine hen?
Det finner du hos Vita for 50-lappen


Er det mer dere lurer på, så skal jeg prøve å svare på det i kommentarfeltet :)


bestilt ny kjole

Hei! Uff, det er noe med jenter og salg asså. Nelly har jo salg akkurat nå, så jeg måtte forelske meg i noe. Siden jeg måtte ha ny kjole til neste fredag, så tok mamma bryet med å bestille en kjole til meg. Hehhe, tror det er en del av bursdagsgaven min? Men jeg er litt redd for at den ikke skal passe. Jeg bestilte i S, men burde hatt XS. Lengden er ikke problem, men jeg er egentlig ganske tynn, men håper den passer så jeg slepper returnering osv.

(Den ser finere ut på videoen enn på bildet. Regner med at den er finere i virkeligheten også, håper jeg)
Til slutt ''Det Klassiske Spørsmålet''   -hva syns du om kjolen?


GRATISKONSERT! Kom, kom!

Hei! Frøydis her:) Dere har kanskje sett meg på liveshowet på bloggen før eller bilder av meg. Som sagt er jeg en veldig god venninne av Carolyn. Jeg bor i Oslo og er med i en organisasjon som heter Changemaker. Det arrangeres en gratis konsert her i Oslo denne torsdagen! Kom, kom!


Bandene som spiller er:

Tuba Tuba
Kråkstad Innavl
Killer Clowns

Vi har Appell v/Markus Nilsen, leder i Changemaker Norge og
Stand-up og mye mer!!

Konserten er på Sub Scene og starter halv 7.

Facebookeventen finner dere her: https://www.facebook.com/event.php?eid=110255832418896


 
Om du ikke bor i Oslo og ikke kan komme slik som Carolyn, burde du skrive under på underskriftskampanjen vår. Du blir ikke spammet med eposter osv. Alt du gjør er bare å skrive ned navnet ditt her: https://web.questback.com/kirkensndhjelp/uuede7w0hk/  Har du gjort det betyr det at du er enig i at du er imot urettferdighet i verden.


 Vil du vite mer om Changemaker? Da kan du gå inn her: www.changemaker.no, eller bloggen vår: http://klartvikan.wordpress.com/


- Hilsen Frøydis Fossli Moe


jeg har søte lesere!

Hei! Det er så koselig når lesere kommer bort til meg bare for å snakke, stille meg spørsmål eller spørre om autografer som denne gjengen her gjorde, hehe! Jenta dere ser i lys jakke må være en av de søteste leserne jeg har, Mariell. Hun har lest bloggen min utrolig lenge. Jeg husker hun kom bort til meg en gang i vinter. Dere fortjener skryt asså, takk for at dere leser bloggen min ♥Siden dere gjorde dagen min enda bedre, så må jeg legge ut et bilde der jeg smiler :)

Til hospiteringen da. I dag var jeg på hospitering på vgs, selvfølgelig blir det media og kommunikasjon neste år. Til dere som ikke visste hva hospitering er: det er slik at man kan være med en dag på vgs på den linjen du vil velge og se hva de holder på med osv.

Oog til slutt så har dere noen ferske bilder av...... meg.. overrasket? Noen ganger er panneluggen min så irriterende at jeg bare vil ha den bort, hehe. Har nettopp funnet ut at jeg ikke er noe særlig flink til å blunke med ett øye også, hm.
hospitering

Hei! I natt har jeg overnattet hos Ingrid. Og nå skal vi snart stikke til vgs og skal være på hospitering der i dag. Vi gruer oss litt begge to! 

Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits