pakke i posten fra dragenshule.no

Noen ganger elsker jeg og hente posten, haha. I dag fikk jeg sponsorpakke fra http://www.dragenshule.no/.

Nettsiden har seriøst ''allsags stæsj, og mye, mye mer''Meeen jeg fikk trommevirvel.... løsvipper!! Uansett, lite eller stort blir jeg glad. De koster 90kr for dere som lurte, og du finner dem her. Dere får ikke se dem på enda fordi jeg kommer til og bruke dem på juleballet. Dere holder ut til 15.desember?

Jeg har prøvd de på (uten lim). For meg så er fyldigheten helt perfekt og lengden. Mange av dere synes sikkert de ser helt enorme lange ut, men de er ikke så lange som det ser ut som. Hva syns du om løsvipper?


nytt design!
Nå må jeg gi kreds til Hanna (http://blomsterfeenhanna.blogg.no/). Hun har gjort hele designet mitt! Hun tar vanligvis betalt (100-150kr). Siden hun har sagt lenge at hun vil lage et til meg, så fikk jeg gratis.


Hanna er virkelig ei jente som ikke gir opp altså! Jeg er så kresen på design, er det noe som irriterer meg som bare er smått, så fikser Hanna det. Service sier jeg!
Hva syns du om det nye designet mitt, likte du best det gamle eller nye?


LANVIN

Jeg digger den nye moten fra Paris, Lanvin. Denne stilen er ikke helt min, men jeg liker den. Ikke alt, men noe av kjolene, skoene og T-skjortene. Hallo?! Noen som har sett prisen, får nesten sjokk. Ca 2000kr for en kjole.

Når jeg ser på TV legger jeg alltid merke til hva de har på seg. Da jeg var på X-factor så jeg det selv. Marion Ravn hadde på seg gul Lanvin kjole (andre rekka på bildet). Heldige hun fikk låne kjolen før den kom i butikken.

Hadde det vært bursdag eller en annen anledning, kunne jeg gjerne tenkt meg og gå i en Lanvin kjole og sko :) Hva syns du om Lanvin?


Hadde litt fritids og lagra nesten alle plaggene med print scr. Gjerne si ifra om du låner bildene! :)


HAHA

Hjem, kjære hjem! Etter min 2012 dag, skal jeg hoppe i dusjen, dra på meg onepiece'n, sette på 2012 og stappe i meg junk food. Seriøst jeg har ikke fått så mye kjeft siden 7.kl! :o

Innlegget under ga virkelig null mening. Fikk ikke skrevet ferdig fordi jeg hørte skritt bak meg, og da bare trykka jeg publiser og kryssa alt ut (paranoid skjønner du). Noe jeg ikke fikk skrive var at de bildene jeg publiserte er fra mine tidligere blogger.

En leser lurte på hvorfor jeg satt igjen, og jeg kan like så godt fortelle det siden læreren snakket veldig høyt slik at resten skulle høre det. Jeg vil ikke være frekk mot noen, så jeg skal bare si rett ut at jeg ikke er verdens flinkeste til og gjøre lekser. Og jeg er veldig glad i å tegne i timene, men! Okei jeg har tusen MEN. Da er jeg redd for at jeg fornærmer den og den, så sparer ordet mitt.
Dette ble en del av spørsmålsrunden av spørsmålet: Hvordan er du på skolen, og er du flink?

Det lol bilde som ble publisert i forige innlegg, var da jeg sto på skøyter i garasjen. Hahha!


Slik følte jeg meg i dag, innestengt... Hahah føler at det jeg har skrevet ble veldig komisk?
Er du flink på skolen?


DAGEN MIN SOM 2012

Gidder ikke å lete igjenom skrive feilNÅ VIL JEG HJEM! Buhuu, gjett hvor jeg er nå da?! Skolen......
Har gjensiting, visste ikke at det var lov jeg? I dag trodde jeg det seriøst var år 2012, da verden går under. I dag har ser dagen min gått under. Jeg er til og med ferdig med leksene! Tror jeg er innelåst på skolen, fikk virkelig lyst på milkshake. Gaad, må jeg vente til læreren kommer å låser opp døra også. Så er jeg fri fra fengsele (fri som en fugl) Haha random. Oysann shit, har foreldresamtale også etter på.

Har en følelse på at det blir sent før jeg kommer hjem. Blæh, skolen klarte å få meg i dårlig humør. Når jeg kommer hjem skal jeg sette på filmen 2012 og chillen. Har en følelse av at jeg kommer til å få en del kjeft, etter og ha blitt kasta ut på gangen, høh bare for å tegna et hode...

Ja, da fikk dere vite skoleånden min. Hvorfor ikke fortelle det til dere når
VIDEO B - SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE DEL 3

Her har dere svar på del 3. Haha jeg virker så sur/care, men nei er ikke det. Nesten på slutten av videoen blir lyden borte, da e det et spørsmål mange av dere lurer på -hvordan får du ut flokene av tuperingen? Så da vet dere det. ENJOY videoen! :)Fikk du vite noe nytt om meg, hva syns du om videoen?


GJETT HVA JEG GJØR NÅ'A!Sitter å laster opp videoblogg til dere. Svar på spørsmål runde del 3! Sittet i et par timer og redigert, så tror dere må vente med det jeg skulle vise dere med det bokeh bilde på ''vaktbikkja'' mi. I dag er youtube treg må jeg si, 74min igjen gaaad... Jaja, stay tuned!


TIL DERE SOM VILLE LAGE HEADER TIL MEG

Hei til dere snille som ville lage header til meg! Her er bildene dere kan bruke. Håper det ikke er lenge til jeg får et vinterdesign. Jeg skal snakke med Hanna (blomsterfeenhanna.blogg.no), for hun sa hun ville lage et til meg for en stund siden :)

Jeg blir like glad om dere vil lage en header til meg. Bare bruk alle, eller noen av bildene under her og send headeren som du har laget på mail til meg caroiz.blogg@hotmail.com
NB! Husk å skriv bloggadressen din om du vil bli linket, for jeg kommer til og legge de ut!

Haha, trenger egentlig ikke å bruke trutmunn bilde. Bare for å skryte om at jeg er fjortizz lizzom! Neida, ehehe dere bestemmer selv :)


Tvinger ingen til å lage en header til meg, men dere bestemmer helt fritt selv!


BEAUTIFUL EYES


Tass<3 (uredigert bilde)


FJESBOKA

Hei god morgen! I går laget jeg en side på facebook der dere som leser bloggen min kan legge inn fanbilder, hilsninger eller spørsmål. Om det er et viktig spørsmål dere vil ha et kvikt svar på, så svarer jeg så fort som mulig om dere poster det på veggen min.Skal vise dere hvordan jeg redigerer det bilde med ''vaktbikkja'' og marsvine mitt senere i dag :))


VAKTBIKKJA

Av tanta mi fikk jeg en diger hund til bursdagsgave, syns den passa navnet ''vaktbikkje'' haha. Har lært meg noe nytt innen bilderedigering i dag også. Elsker å lære noe nytt når det gjelder det, kan sitte i timevis!

Nå må jeg løpe og se på skal vi danse finala! Snx (snakkes), oy gammelt ord...
Hvilket bilde likte du best?


OUTFIT 27.NOV

Heihei! Nå er jeg back in black, er det ikke det man sier? Haha blir litt feil, anyway her har dere dagens outfitSå bra kvalitet da på det nederste bilde, not. Pga jeg hater å ta bilde med blits, de blir så aaargh! Så jeg tar med uten, og nå begynner det å bli mørkt ute tidlig. Da vil kamera mitt verken fokusere eller få et klart bilde. Spare, spare til nytt kamera. Vil ha slik som pappa, med verdi 20 000kr gaaad, jeg som sparer til ara papegøye også!

Genser og tights: H&M |     Sløyfe: Gina T |     Votter: Cubus |     Sko: Økonomisko (fra i fjor)

Hvad tycks? Haha første gang jeg skriver svensk på bloggen min!


SØTE DERE ER

Hei! Jeg har egentlig fri fra bloggen (som jeg har sagt?) til i morgen. Har motat mange headere fra dere, uten at jeg har bedt om det. DERE ER SUPRE ASSÅ! Vinterdesign skal snart bli under opppusing, og jeg skal ta nye bilder til header. Snille Hanna vil hjelpe meg. Jeg har ingenting imot til dere som vil lage header til meg. Jeg kommer til og legge ut noen bilder som dere kan bruke. Jeg skal prøve å legge ut alle headere som jeg får og linke bloggen til den som har laget den, men ikke tenk på det ennå! Skal lage eget innlegg med mer info litt senere.


Beklager at jeg ikke har skrevet tilbake på mailer, men sier det her og nå til alle -tusen takk til alle som har tatt seg tid! <333 :D


TEGNING AV CAROIZ #2http://hannalanda.blogg.no/ har  vært så søt og tegna en tegning av meg. Denne ser ut til å være laget på datan, men sykt flink! Har lagt ut en tegning før, men da blir dette den andre. Noe jeg like spesielt godt er at hun har tatt med marsvinet mitt på tegninga, hihi den jeg står og holder :)

Skal blogge mer i helgen enn det jeg har gjort nå tidligere i uken, kommer tilbake lørdag!
Hva syns du om tegningen?


ÆRLIG BLOGGER

Dere lurer sikkert på hvorfor jeg linker biebes bloggen i hvert innlegg? Eller jeg har fått spørsmål om det også. Nederst av innleggene gjentar denne setningen seg:

Btw: stikk innom http://bibses.blogg.no/

Om dere leser eller ser på alle innleggene mine, har de til og med fått en vurdering. Som 99% av alle de andre jentene elsker jeg og shoppe, for å shoppe trenger man jo penger. Da skjønte dere sikkert resten. De ville betale meg 100kr for å linke bloggen deres i 5 innlegg + vurdering. Dette kommer ikke til å gjenta seg. Jeg sitter igjen med en følelse av at jeg syns det var litt feil av meg og ta betalt for det. Hadde det vært snakk om 1 mill hadde jeg jo slått til med et ja, men da er det en liten smule annerledes. Men jeg vil ikke ta imot penger for å linke/vurdere bloggen deres, men heller ikke gratis! Syns det er morsommere med konker, hihi!

Jeg skriver dette innlegget fordi jeg vil være en ÆRLIG BLOGGER. Jeg sitter igjen med følelsen av at det er feil og ta betalt, så begynner andre lesere og lure på hvorfor jeg bare linker dem og ikke andre... Skal ikke gjenta seg :)


(Haha, dårlig redigert bilde..) Sånn da vet dere det!


JEG LEVER!

Er du død?

Hmm... Lurer litt på om du er død nå...

skal du blogge snart eller ? x3

DU MÅ BLOGGEEEEEE!!!! :):):) hahaha

BloggBloggBlogg please !

bloggbloggblogg!

Du må jo blogge :))

SVAR: Neida, jeg er ikke død, jeg lever! Haha, 3 dager uten blogging og jeg får desperate kommentarer. Neida, dere er søte som bryr dere! Blogglysten er ikke helt på topp, og jeg har ingenting og blogge om. Det skjer rett og slett ingenting spennende i livet mitt akkurat nå -går på skolen, sover litt der, får kanskje litt kjeft, går hjem og daffer. Hva er interessant med det? Jeg har haugevis med ting og vise dere, som dere har mast om. Parkas jakken, extensions håret og outfits, men jeg har ikke fotograf for tiden, ååh.. Skal klare å bygge meg opp i helgen, for da er fotografen (mamma) min på plass igjen, haha. Ikke minst videoblogg!

Dere kan få en liten smakebit av extensions håret. Hihih digger http://luxushair.com/ <3 Takk for at dere ville sponse meg!
Jeg har også fått fiksa experia'n min, my little baby. Liten? Haha, den er drit stor egentlig.


Btw: stikk innom http://bibses.blogg.no/
Hvorfor linker jeg alltid den bloggen? Skal skrive et innlegg om det etter på :)


HARRY POTTER OG DØDSTALISMANENE

I dag skal jeg på kino og se Harry Potter og dødtalismanene! Skal dit med to gode venner, Gunhild og Ole Christian. Noe dere kanskje ikke visste om meg er at jeg digger Harry Potter filmene. Kinoen vår henger så langt etter, så vi tar turen til Lillehammer og må kjøre 1 og en halv time for å komme dit. Kan godt kjøre 5 timer for å se denne filmen, spiller ingen rolle, jeg gleder meg! Dette blir det siste innlegget i dag, så kos dere videre!

Har du vært, eller skal du på kino og se Harry Potter og dødtalismanene?

Btw: stikk innom http://bibses.blogg.no/


FLERE VIDEOER FRA X-FACTOR

Her får dere to videoer til som var fra forige uke. Når man ser det slik så får man et annet syn på x-factor, etter min mening da. På TV ser det så fint ut liksom, men det er ikke like fint som på TV. Jaja det er sikkert slik det skal være.
Har igjen en video til fra x-factor, det som skjer før sending, haha både snålt og flaut. Etter det er jeg ferdig med x-factor snakket mitt om dere synes det begyner å bli litt kjedelig :)Hva syns du om videoene?


SMÅTABBER AV HARRY POTTER FILMENE

Noe jeg aldri har tenkt over når jeg ser Harry Potter filmene er slike småfeil. Når du ser på teksten under her så er det mest failer fra de første filmene. Jeg må selv si at det er helt utrolig hvor mye de har forbedra redigeringen. I går så jeg på ekstramateriell fra halvblodsprinsen. Da sa han som var med og redigere filmen at han hadde sett filmen over 300 ganger for å lete etter småfeil og fikse på småting, sykt!


Tekst lånt fra nettavisen.no

«Harry Potter og de vises stein»
På åpningsfesten, etter at Harry har fått vite hvilket hus han skal tilhøre, setter han seg på høyre siden av bordet, ved siden av Ronny. I neste klipp sitter han på andre siden av bordet, ved siden av Hermine.

I begynnelsen av filmen snakker Harry med en pytonslange i dyrehagen. Slangen ligger over en lang grein og en stor stein. Her kan vi se at slangen blunker, men slanger blunker ikke. Videre ser vi buret utenfra, da Harry får glasset til å forsvinne slik at fetteren faller inn i buret. Da er slangen borte. I neste klipp filmes buret fra innsiden igjen, og da er slangen tilbake ved greina og steinen.

Mot slutten av filmen har Harry fått flere år i ansiktet, blant annet et stort sår på kinnet. Han får besøk av Dumbledore/Humlesnurr, og da har han bare et lite sår. Like etter er såret tilbake og større enn tidligere.

«Harry Potter og de vises stein».«Harry Potter og de vises stein».

Dudley/Dudleif spiser Harrys bursdagskake, som Hagrid/Gygrid har med. Han søler kake både i ansiktet og på hendene. Men da Gygrid gir ham en grisehale, er han plutselig helt ren.

Hedvig leverer en ny sopelime til Harry i matsalen, og hun slipper den så den faller på skrått. Men da den lander hos Harry, faller den horisontalt.

I scenen hvor Harry, Ronny og Hermine løper til Gygrid for å fortelle at de vet om De vises stein, har Hermine langt hår. Inne i hytta har hun plutselig kortere hår.

Gygrid kommer inn på skolen med et juletre. I første klipp har han ikke noe snø i håret, selv om det snør ute. I neste klipp har han masse snø i håret.

«Harry Potter og Mysteriekammeret»
Harry, Ronny og Hermine drikker en trylledrikk som forandrer utseendet deres. Straks de har drukket opp slipper de glassene sine, så de knuser i gulvet. Senere ser vi imidlertid ikke noe til glasskårene.

Harry er usikker på om han har blitt plassert i riktig hus på skolen, og Humlesnurr prøver å berolige ham. I denne scenen ser vi valghatten flere ganger. I noen klipp ligger hatten oppå to bøker, i andre klipp ligger den på tre bøker.

Lockhart/Gulmedal er den første som entrer Mysteriekammeret fra toalettet. Han faller med et pang ned gjennom hullet, mens Harry og Ronny sklir naturlig ned. Hvorfor skled ikke Gulmedal?

Ved en feil havner Harry i Knockturn Alley/Spindelsmuget etter å ha brukt flumpulver første gang. Her dunker han på et glass med innskrumpede hoder. Det er forskjellige hoder i de ulike bildene.

Draco håner Harry og Ronny hos Flourish and Blotts/Snirchel og Blæk. Her er han høyere enn Harry. Senere skal de øve på å duellere. Da er Harry høyere enn Draco. Grunnen er at scenene er tatt opp med langt mellomrom og at skuespillerene har vokst ulikt i mellomtiden.

I en tidligere scene er Draco høyere enn Harry, mens her han litt lavere.
I en tidligere scene er Draco høyere enn Harry, mens her han litt lavere. Foto: Warner Bros./Sandrew Metronome

Harry faller ned fra sopelimen og brekker armen, og vi ser at han har noen fregner på underarmen. Ved en feil fjerner Gulmedal alle knoklene i armen, slik at den blir bøyelig. Nå er fregnene borte, noe som gjør det tydelig at armen ikke er ekte.

I noen av scenene i Mysteriekammeret har Harry en kvise over nesa. Andre ganger er kvisa borte.

«Harry Potter og Fangen fra Azkaban»
I begynnelsen av filmen ligger Harry under dyna med et lys og leser. Når han beveger seg kan man se at han egentlig ligger på et hardt underlag og ikke på en madrass.

 

«Harry Potter og Fangen fra Azkaban».«Harry Potter og Fangen fra Azkaban».
Harry får et magisk kart, og han leser opp ordene som kommer til syne. Men et av ordene leser han før det dukker opp på kartet.

Ronnys far advarer Harry mot at Sirius vil drepe ham. I bakgrunnen kan man se magiske glass som fyller seg selv med drikke. Men hvis man ser nøye etter, kan man se trådene som får dem til å fly.

«Harry Potter og ildbegeret»
Mot slutten møtes Harry og Voldemort på en kirkegård. Her blir Fredrik/Cedric drept. Først havner den døde kroppen hans like ved siden av pokalen, mens senere ligger kroppen flere meter unna.

«Harry Potter og Føniksordenen»
Innimellom er det tydelig at det ikke er glass i brillene til Harry. Blant annet i scenen hvor han snakker med Sirius i peisen.

Vennene flyr med Thestrals/Dystraler til London, men i noen scener er håret til Luna/Lulla helt stille. Det ville normalt blåst i vinden.

«Harry Potter og Halvblodsprinsen»
Ronny drikker trylledrikken til Slughorn/Snilehorn og faller framover. I oversiktsbildene ser det ut som at hodet hans faller helt inntil teppekanten, men i nærbildene er hodet lenger unna kanten.

I en potion/eliksir-time skal elevene lære en trylleformel som sender offeret i dyp søvn. Først står Hermine foran Harry, i neste klipp står hun bak ham, deretter står hun foran ham igjen.

Vanligvis er Harry litt lavere enn Humlesnurr og når ham omtrent til øynene. Men i scenen hvor de besøker Snilehorn,
når han rektoren bare til skuldrene i enkelte klipp. Dette er fordi det ble brukt en stand-in.

Se flere feil på Moviemistakes.com.

Her er Harry i «riktig» størrelse. Når man ser dem bakfra når Harry bare Humlesnurr til skuldrene.
Her er Harry i «riktig» størrelse. Når man ser dem bakfra når Harry bare Humlesnurr til skuldrene.


Hva syns du?
Btw: stikk innom http://bibses.blogg.no/

KAN VI FÅ SE DEG MED FLATT HÅR?

Len dere godt tilbake for nå skal dere få se den nakne sannheten om meg. Jeg har bestemt at jeg skal bli flinkere til å svare på spørsmål fra dere som blir stilt i kommentarfeltet. Med mindre det er hårvideoer for nå vet dere at det er å finne i video kategorien.

Tenkte jeg skulle slenge på en xtra pluss også. Yapp that's right, no makeup!


Så kan dere sammenligne bildene over og under, og være litt filosofer. Hmm er det samme jenta på alle bildene? Haah jeg gnir det inn selv.

Random bilde fra bursdagen min. 9.nov 2010, bilde av Hilde og meg

Syns dere jeg passer best med flatt eller ''stort'' hår?


Btw: stikk innom http://bibses.blogg.no/


CHOCOLATE MASQUE

Hele uka har jeg hatt daffe uke! Noe mange trodde jeg ikke kom til og klare, da mener jeg at jeg har gått med flatt hår, nesten ikke sminke og ikke minst daffeklær. Daffeklær da er det snakk om joggebukse og hettejakke, og det er noe man ikke ser meg i så ofte. Har mandag igjen og da er jeg finito med daffe uka!

I dag har jeg ikke gjort noe stort. Har kjøpt nye hårsprayer, leppestift og sjokolademaske.

Sjokolademaska funker fett! Den skal opne porene dine og fjerne uren hud, følg oppskriften riktig og jeg er 99,999% sikker på at du merker forskjell. I starten syntes jeg det lukta godt, etter hvert ble jeg bare kvalm. Selvom det er sjokolademaske anbefaler jeg og ikke spise det, haha logisk.

Ekte agurker, slettes ikke redigert haha :)

Hva har du gjort i dag, har du prøvd sjokolademaske?Btw: stikk innom http://bibses.blogg.no/


SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE -DEL 2

Heii! Sa at jeg skulle ha videoblogg når jeg skulle besvare del 2, men jeg orker rett og slett ikke nå og spille inn/redigere videoen. Jeg gjør det i helgen for da har jeg tid. Kos dere med det skriftlige da, bedre enn ingenting. Neste, lover, okei skal ikke si lover (sterkt ord) at dere skal få videblogg!


hva liker du med å blogge ?
Jeg liker og få positive tilbakemeldinger fra dere, og meningene deres. Alltid morsomt å lese.

Har du kosebamse ? - hvis du har hvordan ser den ut ?
Denne fikk jeg når jeg var mellom 2-3 måneder. Kjøpt på lekebutikken i Sarpsborg og kostet 69.90kr! Super mange minner i den. Vennina mi Borghild har alltids mobbet meg for den, buhuu.


Haha, den ser ganske møkkete ut. Den er helt utvaska siden den blir vaska ganske ofte. Har søla på den ganske mye så en del går ikke av..

Lager du design ?
Jeg gjorde, men gjør ikke lengre.

når begynte du å bruke sminke?
Slutten av 6.klasse

leser familien din bloggen din, eller noen andre du vet om?
Ingen i familien! Kan hende at søskebarnet mitt er en liten tur innom viss hun har fritids, men veldig sjeldent. Ellers er det noen venner og folk fra skolen. Skjønner ikke hva de syns er så spesielt med bloggen min..? Og til slutt får jeg bare nevne norsklæreren min, det som er irriterendes når en lærer leser bloggen din er at han sier det til alle! Åhh, neida bare tulla (eller nei) men jeg overlever.

Favoritt jakke/kåpe?
Parkas jakken min som jeg ikke har vist dere enda

HVORDAN FIKSER DU DET JÆVLA FINE HÅRET DITT??!?!?!?!?
Nå linker jeg det for siste gang, hårvideo her og her. Før dere spør så ville jeg tatt meg en tur i video kategorien på venstre side :)

Har du høy selvtillitt?
Jeg har ikke lav, men heller ikke alt for høy

Hvor mange søsken har du ?
Null, er enebarn :)

Er du god på skolen? Hvilken klasse går du i??
Ord på tre bokstaver, staves n-e-i. Går i 9A, A for aller best vettu!

Når står du opp om morgenen, og bruker du mye tid på å sminke deg?
Viss jeg vil ha god tid står jeg opp halv 6, til vanlig står jeg opp 6. Løper til bussen kvart på 8. Denne uka har jeg daffe uke så nå sover jeg til klokken 7. Bruker ikke særlig lang tid på å sminke meg, håret tar meste parten av tiden.

har du fått flere drittslengere for tideen ???
Hm, det spørsmålet kan jeg egentlig svare litt ja på. Etter og ha blitt linka av Voe har drittslengerne hennes kommet litt innpå bloggen min. Men det er jo bare noe man må venne seg til. Til dere som er her for å lese bloggen min positivt skal dere vite at drittslengere får ikke hakke ned på meg, og jeg slutter ikke å blogge bare for de loser folka tror at de kan få meg ned på det laveste!

Hva syns du om svarene, fikk du vite noe nytt om meg?


VURDERING AV BIBSES.BLOGG.NO

Heihei! Jeg har ikke hatt konker om og bli vurdert i det siste, men nå bare vurderer jeg http://bibses.blogg.no/FØRSTEINNTRYKK: Jeg liker headeren, det er liksom en header du ser på en stund. Jeg ser også med en gang at det er noen som er virkelig store fans av Justin Drew Bieber, noe jeg ikke visste er at han også heter Drew. Jeg syns desse to jentene kanskje burde få litt orden i sidemenyen (ser litt rotete ut, beklager). Jeg liker fargene, det er jo vinter så blått er rått!

INNHOLD: Jeg må si oii! 8 innlegg, det er bare i dag. Er du glad i Justin Bieber og i en blogg som oppdaterer ofte, så er denne fantastisk for deg. Jeg liker ikke skrifttypen. Det er nesten den vi må bruke på skolen, irriterendes å lese etter min mening. De blogger bare om Justin Bieber, og jeg er ikke noe særlig stor fan av han. Men mange andre er det. De skriver ikke så mye i hvert innlegg, men skriver til bildene. Noe jeg syns er bra!HELHET: Syns det er kjempe hyggelig at to bestevenninger blogger om idolet sitt. Headeren liker jeg godt, som sagt, men kunne endret litt på designet. Siden jeg ikke er så glad i Justin Bieber er nok ikke dette bloggen for meg, men for mange andre! Karakter fra meg blir 4 :)

Hva syns du om Justin Bieber bloggere, hva syns du om bloggen deres?


SPONSORPAKKE FRA LUXUSHAIR

Hei! For noen dager siden fikk jeg mail fra http://luxushair.com/ om å bli sponset. Da sier jeg jo ikke nei, første gangen jeg har prøvd extensions hår, ganske kult egentlig.

Rett på ordet har jeg null peil på extensions. Skal farge håret mitt litt mørkere fordi jeg valgte litt feil farge, hehe, Så viss dere skal bestille noe så ikke spør meg om farge! Dere skal få se bilde lørdag eller søndag (forteller mer da)Dårlig bilde, ser litt svart ut.
'


Låner heller et bilde fra siden deres.


Tusen takk til http://luxushair.com/! Har du extensions?


TUREN TIL X-FACTOR

Heei! Har helt glemt og fortelle dere om Oslo-turen vår, eller turen til X-factor da! Skriver til bildene, enklere å lese :)

Det startet med en tur til Oslo City, ååh jeg ble forelsket i et par sko!


Plutselig før jeg visste ordet av det så var det mørkt. Og det var på tide og dra til Exporama. Vi mista bussen første gang, eller vi mista den ikke. Bussen som skulle til Hellerudsletta hadde en litt (veldig) dårlig bussjåfør som ikke visste hva Hellerudsletta var, så vi trodde det var feil buss. Heldigvis rakk vi en annen en, og heldigvis x2 var det en hyggelig dame som overhørte samtalen vår om at vi skulle til x-factor, og forklarte hvor det var, og bussene tilbake osv. Endte opp med at vi gikk fra Olavsgaard.


Etter og ha gått ute i dårlig vær i 10min ble vi glade for å se dette skiltet!


Vi så selveste Exporama, men hvor var inngangen?! Så vi gikk tvers over jordet og følgte noen fotspor.


Super glade jenter fant inngangen, haha vi.


Var godt og komme inn i varmen.


Plakaten vår overlevde det dårlige været.


Så kom deltakerne og noen til, og hilste på oss. Okei, de gikk rett forbi oss da, utenom han fra post 4 (fikk autografen hans og Bettan sin) Haha.


Atle med trutmunn og Mo bakgrunnen.


Marion og.... en fyr jeg ikke vet hvem er.


Madcon :)

OSS! Haha


Jeg stod i speilet og skrev faktisk fint Mo, men så dum som jeg var ble det jo speilvendt så det ble OM, haha. Så det ble stygt når jeg skulle gni det av..


Noen bilder av det dere ikke ser på TV
Vet ikke hvorfor, men denne dama sto faktisk og dansa rundt stolene/soffaen eller hva jeg skal kalle det.


Noe jeg aldri har tenkt over når jeg ser det på TV er at i pausa så er det en som vasker scena.


Hva syns du om bildene, følger du med på x-factor?


EN HEADER JEG FIKK

For en stund siden fikk jeg en header fra http://katrinekri.blogg.no/. Den likte jeg utrolig godt, men jeg må slutte med sommertanker! Burde vel egentlig snart skifte til litt mer vinteraktig?

Men må si takk til Katrine! Etter den lille erfaringen jeg har med redigering, så vil jeg si at det tok en stund og lage denne. I så fall, tusen takk igjen!Hva syns du om headeren, forslag til hvordan vinterdesignet mitt kan være?


TAR BLOGGFRI I DAG JEG

Føler for en bloggfri dag. Btw: i dag fikk jeg sponsorpakke fra http://luxushair.com/. Skal vise dere i morgen, gled dere! Stor sannsynlighet for at jeg kommer til å farge håret så snart som mulig.


JEG HAR ALDRI...

Har aldri farget håret, det nærmeste jeg kommer var når jeg FARGA TUPPENE LYSE, omg glad det var på barneskolen, haha. Så har jeg stripa meg en gang. Det er faktisk noen som har spurt om jeg vil ha en røyk, ÆSJ NEI, aldri! Det nærmeste jeg kommer alkohol, er i kirka når vi må dyppe (guds)brød i vin, æsj hater vin! Vi har jo sjokomelk og brus! Har vi noe til felles?


PÅ UGGS-ØNSKELISTEN MIN

ÅÅh, jeg vil ha, jeg vil ha! Kan ikke noen bare finne opp en dings som kan gjøre at du kan ta inn i skjermen å dra ut det du vil ha?! Skal smiskesmiske med mamma, hihi det er jo snart jul!
Hvilken sko ønsker du deg til jul?


NYTT FRA H&M


Viss du lurer på hva de to boksene til venstre er, så er det vipper. Kjøper de bare fordi jeg trenger limet, haha. Og det blåe er hals.
Samme genser som jeg har i dette innlegget. Hva syns du om innkjøpet?


VIDEO - NOE AV DET SOM IKKE VISES PÅ TVHar mange flere videoer! Her er litt, dere kan se hvordan de filmer ulike kameravinklene osv. Det ser helt annerledes ut i virkeligheten! Mye finere på TV for å si det sånn. Men mer digg og se det i virkeligheten. Nå må jeg stikke ned til Venezia og spise, skal feire bursdagen til Noor som var for et par måneder siden. Hva syns du om videoen?


SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE -DEL 1

Liker du noen?
Nope, gjør ikke det akkurat nå

Hvordan får du så fint hår? :D
Mange spørsmål om håret mitt, det skal jeg si! Alle hårfrisyrer som dere ser på meg her på bloggen HAR JEG HÅRVIDEOER OM! (utenom krøller) Her og her, og fler i video kategorien.

nevn ti sanger som du hører på...
Jeg hører egentlig bare på Jennifer Love Hewitt og Shania Twain sine sanger

hvor får du inspirasjon fra? til f.eks hårfrisyrer, klesstil osv?
Jeg skal si jeg får inspirasjon fra ALT! Jeg har fått mye fra bestevennina mi Anh, hun lærte meg det med oppsatt hår, første gang fikk jeg det ikke til. Hun hadde søte strikker med en stor sløyfe, og en med stor blomst. Så jeg lærte det av hun. Hun fikk meg til og like søte T-skjorter. Ellers kan jeg få inspirasjon av random personer som går forbi meg på gata. Eller kjendiser, som mange andre får. Jennifer Love Hewitt inspirerte meg med stort hår. Hun har ikke det i dag, men hun hadde det på et bilde. Falske øyevipper, fikk jeg også fra hun, hun har extensions på ghost w. Så jeg dro til frisøren og fikk det jeg også. Men det ble for dyrt, så nå bare kjøper jeg. Tuperingstips fikk jeg fra Voe, men jeg har gjort en liten vri på den.


Meg og Anh <3. Den tiden jeg gikk med hatt fikk jeg inspirasjon fra Marion Ravn

hvor mye bruker du på klær i måneden?
Kommer an på, en måned kan jeg bruke et par tusen. En annen måned, kan det bli et par hundre kanskje.

hvilke sminke bruker du?
Det kan dere se her

Hvor kommer du fra?
Jeg kommer fra Norge, men moren min er Filippinsk og faren min norsk. Så jeg er halvt Filippinsk. Og nei, kan ikke snakke Filippinsk

favoritt klesbutikk?
New Yorker <333

Kan du hilse til vildizzz?
Jeg hilser til vildizzz! Hehe

hvem har laget designet ditt:)?
100% meg selv

Leser du Fokis.se sin blogg?
Jeg har begynt! Fordi dere sier jeg ligner så på henne, så jeg måtte bare begyne og lese bloggen hennes. Helt ærlig syns jeg ikke jeg ligner på henne. Men skal ikke klage på at dere syns det, hehe alle har sin egen mening. Dere skal vite at jeg hadde denne stilen før jeg oppdaget henne :))

Hei, kan du vise rommet ditt på video ?:)
Haha da må jeg rydde først!

hvor lang er du?
1.67, eller 1.68

har tenkt til å kjøpe meg en Canon eos 1000d, hva gir du kamera ( i terningskast )
Det fins bedre til samme pris. Jeg vil nok gi den en 4+, det er bra nok til meg. Kunne tenkt meg et bedre et, hehe. Vennina mi har et fra Nikon med mye større skjerm og tar mye bedre bilder, tror det til og med var noen kr billigere. Husker ikke hva den heter..

Skole eller ikke skole ?
Ikke skole, haha laaaat! Det er derfor jeg har en Okay to be lazy T-skjorte

Liker du dyr ?
Nei, elsker dem ♥


Marsvine mitt Kiko <3

hvor bor du??
Et lite øde sted som kalles Kvam, men er hos pappan min i Særp noen ganger

Hva syntes du om å prøve sminke på dyr?
Jeg har ikke ord!!!!! Har skrevet et innlegg her

Blir håret ditt slitt av all tupperingen?
Håret mitt tåler utrolig mye, som er ganske rart. Jeg har ikke klippet meg på 2 år! (se bort ifra panneluggen). Det er ikke så veldig slitt egentlig. Skal klippe meg etter juleballet

hvor kjøper du alle sløyfene dine (til håret)?
De fleste er fra Glitter og Gina Tricotbruker du parfyme ? -hvilken?
Britney Spears midnight fantasy, lukter amazing

Har du noen plakater på rommet ditt ?
Har noen plakater og en diger inspo veggNeste gang blir det videoblogg! Hva syns du om svarene?


NOE JEG ALDRI HADDE TRODD

Dere har sikkert fått med dere at jeg var på x-factor i går? I dette innlegget som jeg skrev for en stund siden, fikk jeg en kommentar fra Mo! Det er jo enkelt og liksom bare fake kommentaren. Så jeg var ikke helt sikker på om det var fra han.

I går hadde vi småproblemer med bussen, så jeg og jentene bestemte oss for og spørre en random fyr. Jeg ser en vakt som står utenfor døra, der kommer selveste den MOrsome Mo ut. Jeg blir liksom oyy i blikket, fordi jeg har aldri vært så nærme han før, og øyene hans er jo dobbelt så fine i virkeligheten.

Han legger merke til meg, og ser på meg (snakk om 2-3 sek). Jeg ser tilbake og smiler. Han roper hei! Og kommer nærmere, og jeg roper selvfølgelig hei tilbake og smiler fra øre til øre.
Mo: - åherregud du er den bloggeren som skrev et innlegg om meg på bloggen din! Han var så blid / humoristisk og snakke med. Kamera av eller på, han er seg selv! Det jeg er overraska over er at han husker meg via blogg. Også sa han at det var han som kommenterte osv. Mo har x-factoren, og til slutt vedder jeg på at han står på scena alene og har vunnet hele greia! Vi sto jo der da og snakka (på grensa til å rope) til hverandre selvom vi ikke var en meter unna hverandre. Latteren hans måtte jeg bare le av, haha så kuul! Til slutt tok han meg i handa og gidde meg en klem. Koselig!Jeg har alltid likt Mo, fra og med første dag på audition. MEN fra og med den fredagen han sang og dansa til Jailhous rock, du? Da må jeg bare få sagt at han er helt fantastisk !!

Hva syns du om Mo?


VINTER OG SNØ

Endelig har det kommet mere snø her også. Elsker vinter og snø, vinter er kort sagt favorit årstiden min ♥ Liker du vinter og snø, hva er favorit årstiden din?


VIDEOBLOGG - MOOO, SIER KLAUSVideo fra i går, vi heier jo på Mo♥. Og vi hadde plakat, så snudde Klaus seg og sa: - heier dere på Moooo (med ku lyd). Haha synd at jeg ikke hadde kamera akkurat første gangen han sa det. Han gjorde det en gang til, og da fikk jeg det på film. Haha morsomt! Hva syns du om Moo videoen?

Og iiiiih, må fortele dere noe annet etterpå også :DDDD. Btw: skal begyne å svare på spm runden i dag, eller i morgen.


ER PÅ EXPORAMA, VENTER PÅ Å KOMME INN PÅ X-FACTOR!

Har allerede sett madcon, og noen deltagere! Heheha! Gleder meg til å komme inn! Hihhihihi, se på tv2 klokken halv 8!!!!!!! Snakkes når jeg kommer hjem! :)Exporamaaaaa! Driter i skrivefeil nå.


PURPLE ONEPIECE BUDDIES

Heihei! I morgen blir det ingen skole..... fordi jeg, Ingrid og Mariam åkar til X-factor. Vi har forresten like onepiecer, nice? Jeg er den med lilla hello kitty sokker, Ingrid med hvite.Pose!
Vi heier på Mo og har laget plakat, prøvde og være kreative, men ehmehmm... Skal ikke bare ha ''heia'', har en annen plakat som det står Mo på. Den har ikke jeg laget, det har Mariam.
Smiiiil!


Siden vi drar tidlig i morgen, blir nok dette siste innlegget. Kommer tilbake fredagsnatta, så snakkes på lørdag!
Kos dere videre! Skal byne å svare på spmrunde når jeg kommer tilbake.


I MORGEN BLIR DET X-FACTOR!

Beklager litt smådårlig blogging i dag, men har vært så opptatt. Btw så fikk jeg jakka mi fra nelly i dag!
I morgen drar jeg til X-factor with the girls. Jeg har så snill og forståelsesfull kontaktlærer at jeg fikk en gratis dag fri! Visste at dådyrblikket mitt ville funke, haha bare tulla!Forresten, den billetten jeg la ut til salgs er dessverre solgt. Nå stikker jeg og gjør ferdig ''HEIA MO'' plakaten! Skal du se på X-factor i morgen?


DAFF OUTFITNå er jeg lat, hoho! Var bare og slenge på seg pysjbuksa når jeg kom hjem fra skolen. Også må jeg .... noe jeg ikke skal si enda. JEG GLEDER MEG SÅ SYYYYYYYYYYYYYYYYYYKT TIL I MORGEN. Skrev det på bloggen for en stund siden, kanskje dere har glemt det?

Er du daff i dag, hva tror du jeg skal i morgen?


SPØRSMÅLSRUNDE

Siden jeg har fått et par xtra tusen lesere i det siste, og det er så mye dere lurer på, så hvorfor ikke ha en spørsmålsrunde?SPØR I VEI, så tar jeg og svarer litt skriftlig, og litt på videoblogg! :)


KJÆRESTEPAR!Ntå, Mia (grå) og Kiko (svart/hvit) mine kjære to små marsvin. Hihi de har pynta seg i dag ♥
Hva syns du om bildene?


VIDEO B - FÅR FROKOST PÅ SENGA ++I går TIDLIG ble jeg vekt av noen som har tittelen mamma. 1t før jeg egentlig skulle stå opp. Hun begynte og synge, og bruke slik bursdagsfløyte eller hva jeg skal kalle det. I steden for å skremme bort alle leserne mine med det, lasta jeg heller ned noen burdagssanger, haha! Koselig da, hun hadde fyra i ovnen, så vi satt under dyna og så på Celine Dion konsert. Får du frokost på senga når du har bursdag?


BURSDAGSBARN!

Da er jeg fjortis! Takk for alle supre gratulasjoner. Beklager at det ikke ble blogging før nå, men har vært opptatt i hele dag. Statistikken er jo 4486! I går hadde jeg 7333, totalt leserrekord! Så må si at dere har gidd meg en super gave med å lese/kommentere bloggen min. Kan fortelle dere om dagen min:

Det begynte med at jeg og Gunhild reiste til Venezia tidlig før de andre kom
Så kom Hilde, ja jeg har kjøpt bursdagshatt til alle ♥


Så kom Siri (rutzou.blogg.no) og Inga Sofie


Maaaaat, er det noen som har god mat så er det Venezia <3333. Favorittmaten min, kebab i pitabrød


Bursdags outfit, kjole fra Bik Bok og sko fra DinSko


Hva skal dette forestille? Hahah, spør Siri!
Vi tok mange bilder! Jusra, ei som jobber der og er super grei, var med på noen av dem. Så jeg fikk et kjempe søtt bilde av meg og hun (på bildeark). Så fikk jeg gratis is, favoritt isen min faktisk som er ganske dyr! Og mange klemmer, hehe alltids koselig! Bildet henger faktisk på veggen min akkurat nå :)Følte meg så høy, haha!

IGJEN, TAKK FOR ALLE GRATULASJONER SØTE LESERE!! Hva syns du om bildene?


BESTILT FRA NELLY

Hiver meg på bølgen og har bestilt meg parkas jakke fra nelly♥. Viss jeg ikke tar feil så tror jeg annais har lik? Selvfølgelig er det ikke derfor jeg har bestilt den. Har sikla etter den i 2 uker. Hver gang Mathilde (tillis.blogg.no) går forbi meg på bussen med den jakka blir jeg så... åååh jeg vil ha den. Kunne godt revet den av henne og løpt min vei, haha ikke så slem.

De har mange slike jakker på Vero Moda og Only, men problemet er at her i bygda har vi bare 1 brukbar butikk i nærheten. Så nesten ALLE har den jakka, den er fin, ikke det som er problemet. Blir bare litt smålei av og se den samme jakka overalt.Får den i bursdagsgave fra mamma + gratis frakt (siden jeg nylig har bestilt cupcake toppen) Toppers!Har du en lignende parkas jakke, hva syns du om jakka?


I MORGEN ER JEG FJORTIS!

To GAMLE bilder fra 8.klasse, da jeg faktisk var fjortis! Jeg lærte og snakke, oppføre og kle meg som en. Hmm, var vel fordi jeg hadde en veldig god lærer? Haha, gamle tider må bare le.

Desse bildene var bare starten! Får bare komme med det hippe fjortisspråket og si oh my gaaad dere vil ikke se resten. I morgen 13:50 presis, har jeg en god grund til og være fjortis. Haha, skal aldri bli det igjen, for dyrt med merkeklær!Har du vært fjortis før?


ET STORT TAKK TIL VOE

Akkurat nå så må jeg beklager språkbruken, men fy faen! Jenta bak dette tastaturet fikk jo helt sjokk i morges. Før jeg skulle løpe ned til bussen måtte jeg bare ta meg en tur innom blogg.no, og da var det 700 lesere, og 100 innpå bloggen min akkurat der og da. Så leser jeg mange andre blogger inkludert Voe, og da var jeg en av de hårfrisyrene hun likte best. Vant ikke ghd rettetang, what ever?! Jeg har noe 3000 lesere og dagen er ikke slutt!
Statestikken fyker opp i været! :DTror jeg har spurt dere før, men hva er leserrekorden deres?


JA, JEG ELSKER...

...desse småkakene! Herregud, jeg må slutte snart! Har allerede snart spist opp to bokser. De er ikke akkurat billige, 50 kr for en boks. Skulle ikke vært lov,haha. Skal skjerpe meg og bli sunn. Fra og med i morgen! Dream on.

Viss dere lurer på hva de fargerike kulene er, så skal det være pynt. Haha, på rommet mitt finner man skrot fra a til å!
Snakkes, skal se på åndenes makt! Er du slik som meg, litt svak for småkaker?


BEGYNNER Å BLI KALDT UTE!

Men jeg er optimist, og tar på meg ull- sokker, genser, hals og votter. Nå har det kommet litt mere snø, jeg vil ha masse snø og jul snarest mulig! Jeg hater og vente, er det noen som har dårlig tålmodighet her i verden, så er det meg! Jaja, dagens outfit. Woow! Jøye meg, jeg har blitt suverent flink med outfits. Votter som jeg har hatt siden jeg var 8år, endelig passer de!


Kaldt hos deg, vil du ha masse snø og jul snarest mulig?


SLIK TAR JEG BOKEH BILDER

Dere husker dette innlegget. Ikke alle kan og ta bokeh bilder, så tenkte jeg skulle vise dere. Vet ikke om jeg gjør det 100% riktig, men det blir i hvert fall bokeh.

Jeg har EOS 1000d som mange andre også har.


På siden ser dere en knapp, eller hva jeg skal kalle det. Der står det AF og MF. Det du gjør er å dytte den ned på MF. Det var faktisk alt! Ja jeg vet så bra kvalitet på bildene, haha vanlig digitalt kamera suger jo!


Så kan du bare prøve deg ut. Det funker best på glitrende ting, eller noe som har litt glins i seg. Du får prøve deg frem. Enten blir bildene stygge, eller fine.

Med AF


Med MF


Forstod du forklaringen min?


SMINKEVIDEO!Starten på dagen hadde jeg ingenting og gjøre. Så bestemte meg for og lage en sminkevideo. Hadde ingen planer om og dra noe sted, så gadd ikke og ha på pudder osv (derfor jeg bare viste).

Sangen har så mange minner, har ikke hørt den på 2 år. Husker fortsatt teksten, syns den er kjempe fin. Celine Dion - coulda woulda shoulda Hva syns du om sminkevideoen?


LØRDAGS OUTFIT

Nå stikker jeg til Venezia og stapper i meg litt for! Sankkes senere i kveld, vær oppdaterte på sminkevideo!
cardigan: cubus     |     topp: gina t     |    bukse: H&M     |     sløyfe: glitter


TIDENES MEST RANDOM INNLEGG

Siri, vennina mi http://rutzou.blogg.no/ har med kamera sitt nesten hver dag på skolen. Så vi hadde en liten photoshoot i friminutta.

Denne dagen hadde jeg på meg bondeknøl skjorta mi som er rutete, og Siri hadde rutete bukse. Så kom K&H læreren vår, eller min i hvert fall. Og liksom skulle leke paparazzi og ta bilder av oss. Haha, så ble det noen bilder her og der.

Jeg husker slutten av 8'ende da jeg var en djevel i timene hennes, haha. Så begynte 9'ende og... jeg likte henne rett og slett ikke. En av grunnene var at hun tvang meg til og vaske trappa med brukte papir! Men, det var fordi jeg ... okei en annen lang historie. Hun sendte meg til rektor, han var ikke der, til kontakt læreren min, hun var ikke der så jeg enda opp hos norsklæreren. Heldigvis er han ikke en sur person + i tillegg min bloggfan #1! Les under bildeNå har alt jeg skrev over bildet snudd seg helt opp ned! Det var en dag det sa pang, og hun var ikke sur på meg. Alltid når  folk er snille mot meg, er jeg snill tilbake. Når hun var sur på meg fikk jeg ikke så veldig lyst til og gjøre det jeg skulle. Hun ble snill og humoristisk og det gjorde hele faget faktisk morsomt. Jeg fikk lyst til og gjøre mer, og mer. Fikk også mere lyst til og fikse opp det jeg gjorde feil, foreksempel puta som så ut som jeg hadde sydd i mørket. 

Fordi jeg og Siri er oss selv!


Nå kan jeg helt ærlig si at hun er en kjempe hyggelig person, snill og humoristisk. Ikke minst skal jeg si at hun er ærlig, haha! Om 3 uker reiser hun til India, og da skulle jeg liksom tulle litt og spørre om hun kom til og savne meg. Da lo hun høyt og sa: - haaha, tror ikke jeg kommer til å tenke på deg, eller VUS. Hun kaller meg også ''søt berte''. Og ikke minst øyevippene mine kommenterer hun hver eneste gang, og hun syns jeg bruker mye sminke. Og at jeg er så opptatt av klær osv. Det hun sier, sier hun på en humoristisk måte, og da ender det opp at jeg bare må le.


Stygge bilder av meg må jeg si, what ever? Synd at hun blir pensjonist til våren, må si jeg kommer til å savne henne. JAJA TIDENES MEST RANDOM INNLEGG! Hva pleier du å gjøre i friminutta?


ALLE KAN IKKE BLI WHITNEY HOUSTONMasse rart og finne på youtube, denne videoen fant jeg på bloggen til whoot. Sitter å ler meg ihjel fortsatt. Føler meg litt slem samtidig da, men det er så vanskelig og la være på akkurat denne videoen, hahaaaahhahaaha. Hva syns du?


HJEMMELAGET SUKKERTØY

Nå skal jeg utrolig nok skrive noe positivt om skolen. Etter skolen på torsdager har vi noe som heter positivt skolemiljø (vet ikke om andre har det). Da har vi laget sukkertøy. Så nå kan jeg det også, sykt hvor mye sukker det skal til, men sikker derfor det heter sukkertøy, haha. Det var ganske morsomt, og de ble veldig gode! Utenom de grønne..Har du laget hjemmelaget sukkertøy før?


PRØVDE MEG PÅ BOKEH

Hei! Jeg leser også fotoblogger som carolinemaria og whoot. Har sett noen bokeh bilder, så jeg skulle prøve det samme selv. Ble jo bare mer og mer irritert, for de ble jo ikke slike sirkler! Så jeg spurte vennina mi Siri (rutzou) om hvordan man tar slike bilder.

Ikke så veldig proffe bilder. Blir jeg bedre en dag, skal jeg se tilbake på desse og le!Hva syns du om de første bokeh bildene mine, kan du ta bokeh bilder? Viss ikke kan jeg vise dere! :D


LYNRASK OUTFIT

Nå hører jeg at X-factor begyner, så nå må jeg løpe 7m bort til tv'en. Tenk at neste uke sitter jeg der selv og heier på Mo! Ikke gå ut i dag Mo, da blir jeg forbanna sur!

Her har dere dagens outfit. Har på meg bondeknøl skjorta mi, som jeg kaller det da. Haha, liker den ikke på meg selv, men på andre. Hadde ingenting og ha på meg i dag, så bare slengte den på. Nuuuuu må jeg løpe 7m, haha eksakt!Hva syns dere om bondeknøl skjorter (som jeg kaller det)?


LITEN JENTE MED UTROLIG STOR STEMME!Denne fine stemma hører jeg hver eneste dag! Mamma er jo liksom verdens største fan. Fy søren hun er flink, Charice Pempengco, den lille filippinske dama. Hun blir bare mer og mer kjent, hun har en fattig fortid. Tenk og få oppleve å stå på scena med selveste Celine Dion og synge foran mange millioner mennesker! Dama er helt rå etter min mening! Hva syns du, flink eller var hun flink?!


VIDEOBLOGG OM VIDEOBLOGG

Da fikk dere den forklaringen! Noen grunner til at du ikke er så ivrig i å lage videoblogg?


Haha, fake latter på slutten...


OUTFIT - CUPCAKE TOPP

Forelsket meg helt i den nye toppen. Jeg liker topper/ t-skjorter med cupcakes på. Jeg liker ikke da det blir for mye. Men denne her er helt enkel og grei, like it! Fortjenelse etter sikling i 2 måneder av og vente at den skulle komme ut på salg.

Kan vel ta det med en gang før det kommer kommentarer. Nei, jeg har ikke extensions. Det er fælt hvor mange som drar i håret mitt for tiden for å sjekke. Haha. Skal innrømme at det ser ut som jeg har det!


Blåser mye ute for tiden, da får jeg vind i håret på bildene. Hihi

Tar det fra topp til tå! Sløyfe: Gina Tricot     |     Topp: Nelly     |     Bukse: H&M     |     Sokker med små dusker: Nille (haha, bestemor)     |     Sko: DNAHva syns du?


TUSEN TAKK!

133 kommentarer, på fast eller innom innlegget mitt. Nesten alle er fastlesere! Hvordan skal jeg takke dere? Jeg må bare si tusen takk til alle som bruker tiden sin på å lese bloggen min! Laget et stort rødt hjerte og skrev eget takkeinnlegg. Selvom dere ikke kommenterer er jeg glad dere leser bloggen min! <3


IGJEN TUSEN TAKK !

Bare MÅ fortelle dere om skoledagen min (noe jeg aldri gjør). Vi hadde engelsk fordypning, har hatt framføring for 1 uke siden ellerno, men ikke fått karakter. Læreren vår HADDE LOVET og gi dem til oss idag. Hun kom ikke med noe. Jeg var i min egen verden i starten av timen og tegna. Så hørte jeg læreren snakke med litt må-snart-grine-stemme. Hun sa at hun var så lei seg fordi hun var så sliten og ikke gadd det. Hun begynte å tåre, tårer ble til grining. Hun var oppe halv 5 på morgen, og var rett og slett så sliten. Hun hadde også vært til legen med nakken, om jeg husker rett. Høres ut som hun er gammel, neida hun er ikke det.
Blikket hennes, de knall blåe øyene ble fult av tårer. Hun var så søt! Med korte ord, jeg og vennina mi Helene snudde oss til hverandre og bare ntååå, etter hun hadde gått ut døra. Dere har sikkert aldri lest at en blogger har skrevet dette, men hun var absolutt så søt! Og så trist blikk. Lurer på hvorfor, kunne ikke vært pga karakter greiene...


PAKKE I POSTEN FRA NELLY

Det var en gang i sommer jeg bestilte en genser fra motedronningen om noen husker? Tok 3 måneder før jeg fikk en mail der det sto at pakken var sendt. 2 måneder gikk og jeg sendte klagemeldinger. Tok dem 3 uker og svare på mailen, sendte fler og fler tok mange uker før jeg fikk svar. Svaret var: hva er order nrm ditt? Har frippel sjekket at jeg har skrevet riktig adresse.
JEG SENDTE ET SPØRSMÅL TIL NELLY, tok meg 2 timer før jeg fikk svar! Gikk 2 dager og få pakken!Har enda ikke fått genseren min som jeg har ventet på nesten et halvt år! JEG HATER MOTEDRONNINGEN OG MODEKUNGEN for de er jo svindlere! Har skrevet et innlegg her. Blir ikke siste gangen jeg bestiller fra nelly. Toppen er mye finere på, så etterpå legger jeg ut outfit! Hold dere oppdatert!


FAST, ELLER INNOM?


BYLIVET VS LIVET PÅ LANDET

LIVET PÅ LANDET
Jeg vet ikke hvilket bilde jeg skal vise dere, ikke noe spess å vise frem egentlig. Så dere får dette bildet fra igår (blåste ute).Det er egentlig ikke så mye å skrive om livet her på landet. Bakgrunnen ser litt øde ut, haha etter mitt ord så er hele bygda det. Positive er vel at det er mange hyggelige og snille folk her, men ikke så mye vi er ''ute'' da liksom. Det er ganske kjedelig her. Lærerne er også hyggelige (viss du ser bort i fra når jeg får kjeft....). Ikke mer å skrive så hopper til..

..BYLIVET!
Digger det, elsker det! Syns det er så morsomt å være i byen. Legger ut bilder av personen jeg står nærmest. Anh og Caro på eventyr. Selvfølgelig alt er ikke perfekt mellom oss heller. Vi krangler, men da må en av oss være voksen, og ta en tlf å si hei du! Nå kommer du hit, så tar vi bussen til byen (foreksempel). Forige gang var det meg, haha. Så var det kaaaaanskje jeg som starta den lille krangelen. Hahaha!

Vi har farta rundt, og rundt, kjøpesenter og hvem vet hvor! For og spise, le oss i hjel av ingen grund, ta bilde, prøve rare klær/sko osv!Vi tok masse buss, ble veldig dyrt for meg. Neste eventyr venter. Spøkelsetur next! Det er et rykte ved der bestemoren min og Anh bor (de er nesten naboer). Det er et hus, noen ganger ser du det ikke, noen ganger gjør du og at det spøker. Hadde litt vanskeligheter for og tro på det. Så hun inviterte meg til å dra ned dit klokka 00:00, men vi rakk ikke. GLEDER MEG SYKT TIL NESTE GANG VENNEN. Har alltid ville ta med noen av mine venner på en kirkegård midt på natta og ta bilder (har lyst på fotografisk bevis). Alle er jo, tør ikke, vil ikke forstyrre de døde, orker ikke, så kjedelig blablablaa slike grunner. Jaja, må vel vise respekt. Uansett, gleder meg Anh!


Sommer <3 Vi laget mange hjertebilder.


Data, latter og litt kveldsmat. Is og o'boy (vises ikke) og karamellsaus.


Bilde fra lekeplassen. Jeg og Anh var sykt sure. For der vi gikk på barnehage da vi var bittesmå. De har terrorisert barnehagen vår! Bytta ut alt med nytt og moderne. Og nå har de laget SVØMMEBASENG ute der! Vi har bare igjen to små hytter som vi lekte i. Trist! Jaja, må jo tenke på barnas sikkerhet også, siden det var litt rustet og rotent...

Skulle skrevet mye mer! Da blir det for kjedelig for dere. Vi snakkes!
Liker du best bylivet, eller livet på landet?


VOE SIN NYE HEADER - LIKE OR DISLIKE?

Fleste parten av dere har sikkert sett at Voe har fått seg ny header. Tror det var en uke siden, pluss eller minus noen dager? Jeg vet ikke om det er slik hos dere, men jeg kan ikke se øyene hennes, ser to svarte prikker da. Den er litt uklar, men jeg bruke mozilla. Internett Explorer blir den bedre. Uansett, jeg er glad hun byttet! Jeg sier ikke at jeg ikke likte den forige, men den minte meg litt om bibelen, haha! Neida, den var fin, likte den nye bedre.

Noe jeg elsker med bloggere er at de er kreative! Syns at denne headeren var ganske kreativ, og fine ''modellbilder'' av henne. Igjen, likte denne bedre enn den gamle! Voe sin nye header, like or dislike?


Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits