Mine to favorittprinsesser

Hvor søte er ikke Sophia Grace & Rosie? ♥


Bursdagsgave på forskudd

Bursdagen min er 9. november, men jeg har allerede fått en bursdagsgave fra stefaren min. En kjempe fin kåpe og skjerf. Tror det har blitt en tradisjon at jeg får en jakke til bursdagsgave, for de tre siste årene er det nettopp dette jeg har fått! Jeg elsker jo kåper/ jakker som dere vet, så jeg blir like takknemlig og glad hvert år! Tusen takk for flott gave! ♥  

I virkeligheten er den rødere enn bildet dere ser over her. Noe lignende som dette:

Hva syns dere? 


Outerwear

Ingen hemmelighet at jeg elsker kåper! Om vinteren og høsten er det kåper man ser meg mest med. På dette stativet som står på rommet mitt henger favorittene mine. Det er fortsatt et par jakker som også skulle hengt på stativet, men det ble ikke plass. Resten av mine mindre fine jakker lar jeg henge i gangen, haha. Bare for å si det om noen skulle spørre: Jeg bruker ikke ekte pels eller skinn. Det er jeg sterkt i mot. Dessuten er alle mine jakker langt i fra den prisklassen.

I fjor postet jeg et innlegg om mine høst/ vinterjakker som dere kan finne HER. Siden da har det kommet mange fler i samlingen. Hehe.


Litt nytt

Hei! I går var jeg en liten tur på Lillehammer. Gikk litt rundt på kjøpesenteret og møtte tanten min jeg ikke har sett på en stund. Det var koselig! Plutselig kom onkelen min paserende helt tilfeldig forbi oss! Hehe. Leo var også med. Han satt i vesken min og fikk masse oppmerksomhet fra folk (som vanlig). Jeg kjøpte meg to nye ting. Boots og strømpebukser. Jeg gleder meg til å slite ut skoene. Syns de ser litt ekstra kulere ut da. Skoene er fra H&M og jeg ga 399 kr for dem. Strømpebuksene er også fra H&M for 149 kr :)


Enda en ny kåpe i samlingen

Innlegget er i samarbeid med Sheinside.com

Hei! Det er noe jeg aldri får nok av -kåper! Jeg elsker kåper. Det begynner å bli så mange i skapet mitt at jeg snart ikke har plass til flere. Jeg har fått en ny kåpe fra Sheinside.com. Den er faktisk nesten lik en annen jeg har, men det tenkte jeg ikke over før noen kommenterte det. Hehe, aldri for mange! Noen har forresten lurt på hvor lang leveringstiden er på Sheinside.com. Noen er litt frustrerte fordi pakken ikke har kommet når det nærmer seg rundt 1 mnd. Det tar rundt en måned før pakken kommer i posten. Noen ganger kan det ta litt lengre tid også, noen ganger går det litt raskere. Leveringstiden er lang, men det er gratis frakt over hele verden :)

Link til kåpen HER

Jeg har i str Large. Minner på at kinastørrelser er veldig små.


Halloween party

Hallo! I går kom kameraten min Sivert på besøk en tur. Vi skulle på halloweenfest sammen. Da han kom inn døren ble jeg skuffet fordi han ikke hadde kledd seg ut. Han hadde med seg bag med både teppe, dyne, to puter og to håndklær. Han hadde også tatt seg en tur på dressmann og kjøpt den største buksa de hadde! Til vanlig er Sivert tynn, men han har alltid ønsket å være feit. Perfekte anledningen var jo nå på Halloween. Han var rett og slett feit! Haha, noe så gøy!

Jeg bare dør av dette bildet. HAHHA.

Kostymet mitt var leopard. Likte det ikke. Noe så standard og kjedelig.

Etter vi var ferdig med å pynte og dalle oss opp dro vi til der Hadi jobber. Der møtte vi han, også dro vi på fors til kameraten min, Thomas. Der hadde jeg det kjempe gøy! Litt for mye drikke på meg ble det. Skjønner ikke hvorfor det skal skje hver halloween! Må virkelig lære meg at jeg ikke skal drikke fort og mye, haha. Det kan man skylde seg selv for. Jeg hadde det dritgøy, så jeg angrer ikke! 

Senere på kvelden dro vi til selve festen. Helt ærlig husker jeg bare små glimt fra den, men jeg tror jeg hadde det kjempe gøy! Jeg husker jeg møtte en gutt som hadde pippiparykk og kostymet hans var en naken dame. Haha! Alt i alt hadde jeg det veldig gøy!

Sivert ble med meg hjem i går og overnattet til i dag. Vi har ligget i sengen i hele dag og sett på Ghost Whisperer! Han syns faktisk serien var "litt" bra. Endelig, haha! Etter han dro møtte jeg Aebykier. Måtte hjem en tur for å blogge, men skal snart ned igjen for vi skal se åndenes makt sammen.

Hun har forresten fått grønn dip dye. Hun ble ikke helt fornøyd med resultatet så hun skal farge det lengre opp også. Blir sikkert fint!

Sjøna!


Blind jente med vakkert talent

Det gikk rett inn i hjertet når jeg så denne videoen. En filippinsk jente som er blind viser frem sitt store og vakre talent ♥


Noe kult fra Superkul.no

Hei! Lørdag skal jeg på en halloweenfest og jeg måtte spontant bestille meg noe jeg kan bruke som kostyme. Jeg og kameraten min hadde tenkt ut noe genialt. Vi ville være sumobrytere! Hvor fett hadde ikke det vært? To gigantiske klumper dansende på en fest. Kostymet kostet 600 og selve frakten 49 kr. Men.... det er alltid et men. Det ble en ekstra avgift -momsen. Den kom faktisk på 250 kr, så da droppet i vi det hele.

Jeg måtte bestille meg noe spontant som var billig. Fikk noen problemer ved betalingen. Jeg trodde jeg hadde betalt, men tydeligvis hadde jeg ikke det. Merket det ikke før dagen etter, så fikk småpanikk fordi jeg trodde jeg ikke skulle få pakken i posten før lørdag. Tok en telefon og fikk ordnet så pakken ble sendt samme dag. Bra kundeservice! Leveringsiden for meg var kun på 1 dag!

Det ble ikke sumobryter dette år. Det ble heller noe enkelt og billig. Leopard. Har en følelse av at mange kommer til å kle seg ut som det. Jaja, da blir jeg en av dem!;)

En gang for lenge siden hadde jeg noen veldig (fine) blå linser. Anh tipset meg om at Superkul hadde akkurat de samme linsene. Tenkte det hadde passet perfekt til kostymet mitt. Ble litt skuffet når jeg fikk dem, fordi det var langt i fra slik jeg hadde håpet på. Det var heller ikke de samme linsene, men det går nok bra! Det er ikke sirkellinser.

Slik ser linsene ut på:

 

Samme dag fikk jeg pakken min fra Nelly. Blir så lykkelig når jeg får flere ting samtidig i posten. For meg er det julekvelden! Haha.

Alt jeg bestilte. Dere kan se noen av kjolene i forrige innlegg!

Akkurat nå er Aebykier hjemme. Nå skal jeg ta meg en tur ned til henne. Har ikke sett henne siden høstferien! Vi skal se de nyeste episodene av Top Model og kose oss! Ha en fin kveld. Vi blogges!


New in: mid season sale on Nelly

Hallo! Jeg fikk en stor pakke fra Nelly.com i dag! Jeg gikk litt bananas på salget de har nå. Før alle la ut "VIP kodene" sine, så klarte jeg å gjette meg frem til koden. Like greit, for størrelsen min blir alltid utsolgt først. Irriterende. I det siste har jeg følt at jeg har lagt på meg litt, så jeg bestilte en del av klærne en størrelse større enn jeg vanligvis bruker. Alt det jeg bestilte i en større str var utrolig nok for stort. Mamma ble lykkelig når hun så at det ikke passet. Det vil si at hun får dem, haha. Overrasker meg ikke om dere finner noen redigeringsfeil på bildene mine. Når jeg tar slike bilder står jeg inntil det hvite klesskapet som har noen striper på seg. Liker ikke stripene, så jeg prøver å redigere dem bort.

Ga kun 99 kr for disse! Kjøpte de i brune også, men da kostet de 89 kr!

Denne kjolen var ikke på salg, men jeg måtte ha den. Av alt jeg kjøpte, likte jeg denne best. Ga 299 kr for den.

Har alltid hatt lyst på en slik kjole. Husker ikke helt hva jeg ga for den. Ikke mer enn 200 iallefall :)

Denne kjolen er så FIIIIN! Meeeen..... den passer ikke. Nedtur. På bildet ser det kanskje ut som jeg har den på meg, men jeg bare holder den oppe. På grunn av brystpartiet mitt får jeg ikke lukket glidlåsen helt. Det er så irriterende og jeg har virkelig prøvd alt!! Er det noen som kunne tenke seg å kjøpe den? (Størrelse small).

Har du en favoritt?


Vinner av kostymet

Konkurransen er i samarbeid med Alphageek.no

Tusen takk til alle som meldte seg på konkurransen min! Utrolig gøy å lese alle minner, og takk for at dere delte dem med meg. Mange morsomme, og jeg fikk meg en god latter. Desverre har noen glemt å lagt igjen e-post adressen sin som er veldig viktig for at jeg skal få kontakt.

Vinneren ble Ingrid Berge. Gratulerer så masse! Du har fått en mail fra meg. Her er Ingrid sitt beste halloweenminne:

"Mitt beste Halloween minne var fra mine yngre dager. Jeg var 13 og skulle gå "knask eller knep" med venninnen min. Vi startet veldig tidlig og gikk i flere timer. Butikkene var fortsatt åpne, så etter en skuffende samling av godteri fra nabohusene, gikk vi innom for å kjøpe oss litt ekstra. Vi kom til sjokolade avdelingen og på den tiden hadde Kiwi det sånn at hvis noe hadde gått ut på dato,- skulle du få det gratis. (Litt usikker om det er sånn enda). Flaks for oss så sjekket jeg tilfeldigvis på datoen på sjokoladeplaten og så at datoen hadde gått ut dagen før. Deretter sjekket vi gjennom alle sjokoladene og vi endte opp med 23 gratis sjokoladeplater. Det var så og si kostholdet mitt for de neste ukene"Ja, jeg har droppet ut av VGS

Nå kan jeg bekrefte "JA" jeg har droppet ut av skolen. Jeg hører at det går noen rykter om meg og dette her. Hvorfor legger noen folk så masse vekt på å spre dette her ut til folket og lager meg til et samtaleemne? Jeg kan se noen sider ved det, iallefall når jeg befinner meg i et lite miljø her i Gudbrandsdalen. Folk er nyskjerrige. Jeg er en liten nyskjerrigper selv, så i dette innlegget skal jeg gi dere noen svar:)

Hvorfor droppet du ut av VGS? Det samme svaret får dere av de fleste som dropper ut. Jeg var dritt lei av alt som hadde med skole å gjøre. Jeg orket ikke å løfte en finger. Jeg trenger ikke å liste opp ting jeg ikke fikk gjort, fordi jeg gjorde ingenting. Det ballet seg på med fravær og anmerkninger. Til slutt bare skrev jeg meg ut og leverte bøkene.
Jeg har aldri likt skolen. Siden jeg startet på ungdomsskolen har jeg bare vært negativ og klaget. Slik har jeg alltid vært, og slik kommer jeg sikkert til å forbli. Siste halvåret på første året ble jeg ganske lei, men jeg holdt ut til sommerferien. Denne høsten tenkte jeg "Nytt år og nye muligheter". Det funket ikke helt og jeg var enda mere skolelei enn det jeg var. 
Motivasjon er viktig. Motivasjon hadde jeg ingenting av. Klassemiljøet kan være med å motivere deg opp, men jeg følte aldri jeg passet inn i klassen jeg var i. Jeg sitter ikke her i ettertid å skriver at alle folkene i klassen min bare var dritt. Jeg håper dere som gikk i klassen min ikke ser på det slik. Møter jeg noen av mine gamle klassekamerater utenfor skolen kan jeg godt snakke med dem om det blir en samtale. I klassemiljøet jeg var i følte jeg aldri at jeg fikk være meg selv. Når jeg ser tilbake, så skal jeg ærlig si at jeg var emojenta som satt med pcn på fanget i alle friminutt. Det var aldri slik at jeg ikke møtte opp på skolen pga klassemiljøet. Det var kun en liten periode da jeg fant ut at en eller noen klassekamerater slengte anonyme drittkommentarer på bloggen min. Det syns jeg var litt ubehagelig. Nå er jeg bare ærlig og snakker rett fra levra som de sier. Generelt drittkommentarer jeg får her på bloggen tar jeg aldri nær av meg. Jeg har skrevet aktivt på denne bloggen i over 3 år og jeg har fått det meste slengt opp i trynet, men det er bare og glemme å skrolle videre.
Jeg begynte på 2. året media. Jeg har alltid trodd at medier og kommunikasjon var den perfekte linjen for meg. Fritiden min består nesten bare av sosiale medier, spesielt bloggen. Alt det jeg gjør her på bloggen, gjorde jeg store deler av på medialinjen. For rundt et halvt år siden fant jeg ut at dette ikke er noe jeg vil. Det tok meg bare så lang tid som frem til nå og få det virkelig avklart med meg selv. Alt det vi gjorde på medialinjen er en stor hobby for meg, men det er ikke noe jeg vil drive med.
Håper jeg ikke blir skutt av noen for å skrive dette offentlig på bloggen. Nå er jeg helt ærlig både med meg selv og dere. Det er så klart mange meninger og tanker rundt dette, men dette er mine. Generelt syns jeg Vinstra VGS er en drittskole. Sånn, nå fikk jeg sagt det. Følelsen jeg hadde når jeg gikk ut av skolebygningen for aller siste gang var akkurat som å gå på skyer med frisk vind mot meg mens hallelujasangen var over meg! Utrolig. Det er ingenting jeg savner ved den skolen. Meningen min om hvorfor jeg har et så stort hat til den skolen, føler jeg egentlig ikke for å publisere offentlig på nett.

Hva skjer nå som jeg ikke går på skole? Jeg har hatt flere møter der det er noen som snakker om framtiden. Etter alle disse møtene syns jeg bare framtiden er skummel. Jeg liker ikke å snakke om framtiden fordi det rett og slett skremmer meg. Jeg er en person som lever akkurat nå og tar ting som det kommer. Det er vel en ting som jeg bør forandre snart.
Jeg har tenkt. Jeg fortalte alle rådgiverne om hva jeg tenkte. Jeg fikk støtte som jeg setter pris på. Jeg ville ta det store steget å flytte inn til pappa som bor i Sarpsborg å finne meg en jobb der. Jeg ble glad når pappa sa det var greit at jeg kunne flytte inn hos han. Jeg fikk masse støtte av vennene mine i Sarpsborg og de ville hjelpe meg så mye de kunne. Planen var i boks og jeg begynte å kladde på hvordan CV og søknaden min skulle se ut. Jeg begynte til og med å øve meg på jobbintervju. Den store kofferten min var pakket og jeg var klart til å bo i Sarpsborg frem til neste år. Kvelden før jeg skulle reise til Sarpsborg fikk jeg en sjokkerende nyhet slengt opp i fleisen. Pappa ringte og fortalte noe jeg aldri hadde forventet skulle komme fra han. For at jeg skulle bo der måtte jeg gjøre husarbeid, som er greit. I tillegg måtte jeg betale over 5000 kr hver måned for å bo hos han. Det var så sjokkerende og få vite det kvelden før jeg skulle dra. Jeg visste ikke en gang hva jeg skulle si. Jeg måtte bare legge på røret og høre med folk rundt meg og få råd. Familien min her hjemme var sterkt i mot dette. Det var helt uakseptabelt. Familien min begynte å stusse på hvorfor min egen far skulle ha så mye penger fra meg når han selv jobber hele tiden og har en bra jobb. Jeg selv ble veldig skuffet og lei meg. Jeg hadde en plan som jeg hadde fått masse støtte på, og trodde faktisk jeg skulle få til dette. I tillegg syns jeg dette er noe pappa kunne hjulpet meg med siden han skylder meg 163 000 kr! Denne summen vokser mer og mer helt til pappa faktisk skjønner at han betale dette til meg. Hvorfor skylder han meg så masse? Fordi han har nektet å betale bidraget mitt helt siden jeg var 4 år. Selv har han sagt at han har betalt det han skal ha betalt, men det har bare vært løgn. NAV har til og med tatt opp kampen for oss og vunnet. Pappa har også sendt inn søknad til NAV for å slippe rente. Dette er så klart noe jeg kan få med mamma og dra til retten på, men jeg vil selv vente til jeg blir myndig og kan gjøre det selv. Viss han krever så masse penger for at noen skal bo der, så er det ikke mye jeg kan gjøre med det og får akseptere at dette er slik han vil ha det.
Tid og penger er et problem. Når jeg fortalte vennene mine i Sarpsborg dette her, fikk de helt sjokk. Jeg har venner i Sarpsborg som jeg kun har kjent et halvt år som tilbyr meg og bo gratis hos dem! Det er nok ingen overraskelse for dere når jeg sier at Anh vil ha meg boende hjemme hos henne. Hehe. Jeg blir bare så rørt at jeg får tårer i øyenkroken når jeg får høre dette av dem. Dessverre har jeg slått nei til tilbudet deres.

Hva kommer til å skje fremover? Jeg kommer ikke til å betale pappa 5 øre for et bosted hos han. Ønsket mitt er å komme meg ut av Gudbrandsdalen for dette året. Jeg vil gjerne bo i en liten, liten, liten leilighet eller kanskje hybel i Sarpsborg. Det gjør meg ingenting om det blir litt utenfor Sarp eks i Fredrikstad. I løpet av helgen skal jeg få registrert meg hos NAV. Neste uke skal jeg ha møte med en dame som virkelig hadde lyst til å hjelpe meg. Jeg er så glad vi har folk som vil hjelpe her i verden. Jeg skjønner det er viktig med skole. Neste høst skal jeg prøve meg på service og samferdsel. Ender dette opp med at jeg er boende i en bitteliten leilighet i en by og i tillegg har en jobb -da skal jeg være utrolig stolt av meg selv!    

Et bilde av mitt siste besøk på Vinstra VGS. Leo var så klart med:)


Pus

Konkurranse pågår HER hvor dere kan vinne catwoman kostyme!

Hei! Jeg er veldig dårlig på å oppdatere dere. Det har skjedd så mye i det siste, men jeg har ikke klart og fått det skrevet ned på bloggen. Hodet mitt er ikke vandt til å ta i mot så masse bekymringer som jeg har nå. Jeg er så forvirret og alt er så komplisert. Alt handler så klart om tid og penger. I morgen er en ny dag. Jeg har litt å ordne og tenke på. Jeg må ta i bruk reserveplanen min som jeg ikke hadde regnet med skulle komme i bruk.
Nå skal jeg og Leo gå en tur i skogen. Det blir så mye bedre for hjernen når du går ute i frisk luft helt alene i mørket og bare tenker. Jeg skal samle noen tanker, så skal jeg oppdatere om alt i morgen!  

Tenkte å slenge med et bilde av meg og Leo i dette innlegget, men det har dere sett tusenvis av ganger før. Slenger heller med noen bilder av Pus. Jeg har noe å opdatere om marsvina mine også! Det blir nok senere (nei... de er ikke døde)


Konkurranse: vinn catwoman kostyme

Konkurransen er i samarbeid med Alphageek.no

Hei! Jeg har et sexy catwoman kostyme jeg har fått fra Alphageek.no som jeg vil gi bort til en av dere! Det er snart halloween og mange av dere skal kanskje kle dere ut som noe. Nå kan dere være med i trekningen om å vinne dette kostymet her på bloggen min. Først må du følge disse punktene for å være med i trekningen:

♥ Legg igjen en kommentar i dette innlegget med navn og e-postadresse slik at jeg kan ta kontakt.
♥ Skriv om ditt beste halloweenminne i samme kommentar.

Pisken og skoene er ikke inkludert. Drakten er laget i et materiale med noe stretch og oppfattes som ganske stor i størrelsen. Denne drakten er i størrelse M som tilsvarer 38-40.

PS: Du har større sjangs til å vinne om du liker facebooksiden min HER. Konkurransen avsluttes om 3-4 dager.


Gamle skatter kan fort bli nye!

I går gikk jeg tilfeldigvis forbi et skap i garasjen vår. Jeg måtte se hva som var inni der av ren nyskjerrighet. Det var mange kåper som var mamma sine som jeg aldri har sett før! Gamle skatter kan fort bli nye. Blant annet var det denne fine jakken her i skapet som jeg nå kaller min. Sorry mamma!

Lue: H&M  -  jakke: Vero Moda  -  kjole: BikBok  -  sko: SkopunktenLinsene er sponset av www.PinkyParadise.com


Slappe-av-dag

Hallo! I dag er det Caro's slappe-av-dag. Jeg har lyst til å se film, men pcn min har jo tatt kveden som tidligere skrevet. Nå har jeg denne gamle lille minipcn som bruker 40 år på å laste opp en side. Jeg fikk et lite besøk av Torgeir og Silje tidligere i dag, og siden da har jeg spist, spist og spist. Hvorfor må mat være så godt? Nå skal jeg finne noe annet godt jeg kan spise og prøve å finne en DVD jeg kan se på.

Hva er en slappe-av-dag uten koseklærne?

Last friday night

Hei! I går kveld var jeg hos kameraten min, Thomas på fest. Det var veldig koselig. Vi var ikke mange. Tror vi var seks stykk om jeg husker rett. Jeg skulle egentlig på en høstfest i utgangspunktet. Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg hadde tenkt meg dit. Jeg liker ikke disse bygdefestene. Det er veldig sjeldent jeg er på bygdefester som blir arrangert. Noen ganger kan det så klart være greit å ta seg en tur, men det er alltid samme folk å se. Hahha. Likevell var jeg der en liten tur i går kveld bare for å se, men dro fort tilbake til den andre festen:)

I 2-tiden dro jeg videre til kameraten min, Rutti for å se den nye leiligheten hans. Så langt har han virkelig fått det kjempe fint! Han har nylig flytt inn i en helt ny firemannsbolig. Dette var første natten hans i helt ny leilighet og vi spilte så høy musikk at det dunket i veggene mens vi sang med! Det tok ikke lang tid før en sint nabo braste inn døren og klagde. Oups!


Flowers in my hair

Innlegget er i samarbeid med Choies.com

Jeg har alltid hatt lyst på en blomsterkrans helt siden tidlig i vår. Uansett hvilken butikk jeg var i så var det utsolgt. Overalt! NÅ.. endelig har jeg fått et blomsterbånd! Det er ikke en krans som jeg har ønsket meg, men et bånd var veldig fint det ogå. Stor takk til Choies.com som har sendt meg ett av sine fine blomsterbånd. Ja, de har flere også! Dere kan finne dem HER.

Link til dette fine hårbåndet HER

Her har jeg på meg noen knallblå linser som jeg kjøpte på lekebutikken i første etasje på Nordby. De har mange linser der, men disse her likte jeg veldig godt. Jeg har fått spørsmål om hvorfor jeg ikke bare kan ha min egen øyenfarge. Det er et enkelt og smådumt spørmål. Jeg liker å variere øyenfargen. Jeg syns det er gøy å prøve noe nytt og forskjellig. Dette er ikke sirkellinser. Dette er den vanlige "størrelsen" på øynene mine. Hehe, det hørtes litt rart ut. Jeg må nok ta meg en tur til Sverige igjen å kjøpe flere av disse linsene. Blant annet vil jeg ha grønn :)


Outfit

Hårbånd: Choies.com (sponset)  -  jakke: Sheinside.com (sponset)  - topp: BikBok  -  bukse: Forever 21  -  Sko: Converse


Just another problem

Hei! God morgen. Jeg har nettopp fått i meg en god frokost og tenkte å ta meg en liten tur ut med Leo. Her om dagen hadde jeg besøk av Ingrid og en kamerat. Vi spilte Buzz og spiste godt. Jeg knuste dem begge to flere ganger! Haha, men så har jeg den fordelen at jeg er eier av spillet. Jeg har også hatt det siden jeg gikk i 7.klasse. Haha.

Naturen er helt klart finest om høsten syns jeg! Spesielt når du bor på landet. Det er så fint utenfor huset vårt, og det er masse fine steder å ta bilder. Rett og slett helt vakkert!


Jeg har fått et (alvorlig) problem som kommer til å påvirke bloggen. To problemer faktisk. For det første har jeg ødelagt det ene kameraet mitt. Det er ikke helt ødelagt. Det tar fortsatt bilder, men det kreves litt ekstra arbeid fra meg som tar tid. Den skal jeg leve med. Hovedproblemet er at pcn min har tatt kvelden for godt. Mamma har iPad og stefaren min har denne lille minipcn som jeg blogger på nå. Den er helt forferdelig liten, treg og tastaturet er ekstremt lite! Det værste er at det ikke er noen redigeringsprogrammer på denne lille dingsen, så jeg må overleve på gratisprogrammer. Kjipt. Jeg har i flere år ønsket meg Mac, men det koster penger som jeg ikke har. Jeg skal begynne å jobbe, så det første blir å kjøpe ny pc, eller om jeg sparer opp til Mac når lønningen kommer.


Halloween nærmer seg!

Innlegget er i samarbeid med Alphageek.no

Heihei! Nå er det ikke lenge igjen til halloween som betyr at vi bør kle oss ut som noe morsomt, kult eller skummelt. Jeg elsker halloween! Jeg elsker å kle meg ut og leke med sminken. Jeg har mottat en pakke fra Alphageek.no hvor det befant seg to utrolig kule briller + et kostyme. Hva jeg skal kle meg ut som er en hemmelighet inntil videre! Når jeg åpnet pakken og så på kostymet mitt skjønte jeg med en gang at det var alt for stort! Jeg har jobbet med nål og trå, men det tok visst mere tid enn jeg hadde regnet med. Bestemor må nok hjelpe meg med symaskinen i morgen, hihi. Dere skal få se det senere når det er ferdig! Se alle kostymer på Alphageek.no HER.

John Lennon briller 39,- HER

Nerdebriller 39,- HER

Det jeg liker med Alphageek.no er at de har utrolig mye fine halloween-greier til en billig penge. De har til og med en kategori som heter "Billige kostymer". Den kan du finne HER. Her er noen kostymetips: 

Ett av kostymene på collagen er mitt kostyme. Kan dere gjette hvilket? 

Hadde jeg ikke vært så heldig og fått produkter sponset, så hadde jeg jammen slått til et kjøp på et kostyme! Jeg elsker kostymer og Alphageek.no har en pris som jeg syns er veldig OK! Jeg har til og med sett nettsider som har akkurat de samme kostymene, men bare til en dyrere pris. Frakten på  Alphageek.no koster 49 kr og har rask levering! :)


My new coat

BikBok  -  699 kr


Tufte Wear

Innlegget er i samarbeid med Enklereliv.no

Hei! Jeg fikk en pakke fra Enklereliv.no med noen sokker og hotpants. Et par hotpants og sokker er kanskje ikke det som faller i smak hos alle når man skal lese et blogginnlegg. Er man på utkikk etter ordentlig kvalitet er disse nye produktene fra Olaf Tufte noe å tipse om. Det er noe spesielt med disse to produktene jeg har mottatt fra Enklereliv.no -de er laget av bambus! 
Det mange ikke vet er at bambusfiber er super-absorberende, antibakterielt, varmeregulerende og utrolig mykt. Med andre ord, det optimale undertøyet for aktive mennesker. 

 

Tufte Hotpants har ikke bare denne freshe lillafargen som jeg likte godt, men den er også laget av naturlige bambusfiber. Stoffet er virkelig mykt og man føler seg skikkelig komfortabel. En liten fun fact er at disse unike fibrene dreper ca 75 % av alle bakterier som setter seg i plagget. 

Sporty hotpants i bambusfiber 249,- HER


Noe som irriterer meg grenseløst er at alle sokker jeg kjøper ender alltid før eller siden opp med et hull. Disse sokkene skal visst være kvalitetssterke. Da forventer jeg at det skal en motorsag til for å ødelegge dem! Neida, det var litt overdrevent, men litt skal til. Disse er også laget av bambusfiber som motvirker lukt og svette.
De absorberer to til tre ganger så mye fuktighet som bomullsokker slik at føttene holdes tørre over lang tid. Kan være en fordel til blant annet turgåere! Disse sokkene skal iallefall bli med på min neste fjelltur, haha! :) 

Tufte Bambussokker 99,- HER 


Olaf Tufte har, som eneste klesprodusent, innledet et eksklusivt samarbeid med Norges Astma og Allergiforbund (NAAF).


Ny veske

Hei! Når jeg var i Oslo hadde jeg med meg så masse småting. Unødvendige ting som jeg hadde klart meg fint uten. Jeg hadde ingen veske. Til slutt ga jeg meg og kjøpte en. Det ble en svart og enkel veske fra H&M. Jeg tror den koster 299 kr om jeg ikke husker feil. Når jeg skal kjøpe veske må jeg tenke på at Leo skal få plass i den, og at han sitter behagelig. Denne vesken har en hard bunn som var veldig fint! 


Throwback

Jeg bladde tilbake i arkivet mitt som heter Nordfjord/ ledere som dere kan finne HER. Satt med et smil rundt munnen fordi det er så mange fine og bra minner! Jeg savner virkelig den tiden det var et opplegg med oss ledere nokså ofte. Vår herlige leirsjef Hege flyttet til Ski, og etter det ble det ikke så mye mer. Vi hadde leir i år også på Nordfjord, men jeg var ikke der fordi jeg var i Filippinene. Iallefall de to årene med leir og ledersamlinger har jeg hatt det veldig gøy! 
Fire filmer

Monster In Law (/ Svigermonster): Etter å ha lett etter Mr. Perfekt i årevis finner Charlotte endelig mannen i sitt liv. Kevin (Michael Vartan) er en drøm, men Charlotte oppdager snart at hans mor - hennes blivende svigermor, er litt av et mareritt. For svigermor Viola er nylig oppsagt fra jobben som et av landets mest profilerte nyhetsankere, og er nå like redd for å miste sin sønn som hun en gang var for å miste jobben. Viola bestemmer seg for å skremme Kevins nye flamme, og taktikken er enkel. Hun tar sin nye jobb seriøst, det er en slitsom jobb, men noen må gjøre den. Viola bestemmer seg for å bli et ekte svigermonster. 

Min mening: For meg er dette en slik irriterende, men morsom film å se på. Det er en karakter som irriterer meg så mye at jeg får lyst til å hoppe inn i skjermen å gi henne en knyttneve i trynet. Haha. Filmen syns jeg var helt grei. Irriterende, men morsom. Terningkast 4.


Paranormal Activity: Et ungt par mistenker at deres hus er hjemsøkt av noe ukjent og farlig. For å skaffe bevis innstallerer de et overvåkningskamera som skal registrere alt som skjer når de sover. 

Min mening: Mange sier at denne filmen er veldig skremmende. Jeg leste til og med et sted at den har blitt omtalt som årets mest skremmende film når den kom ut. Det skal nok litt mere til for å skremme meg. Grunnen til at jeg har gitt filmen terningkast 3 er fordi jeg hater, og jeg understreker hater når jeg som seer ser på filmen som den er "amatørfilmet". Altså i filmen har de kjøpt sitt eget filmkamera, og jeg som seer får se plottet gjennom at karakterene filmer det. Det kommer sikkert til smak og behag, men jeg syns det bare er irriterende å se på. Terningkast 3.
 

The Help (/ Barnepiken): Fra deres utrolige allianse oppstår et bemerkelsesverdig kvinnelig fellesskap som gir dem mot til å overskride linjene som definerer dem, og erkjennelsen av at noen ganger er de linjene laget for å bli krysset, selv om det betyr å bringe alle i byen ansikt til ansikt med tidens forandringer.  Dypt rørende og intens, men også full av humor og håp, er "The Help/ Barnepiken" en tidløs og universell historie om evnen til å skape forandring. 

Min mening: Jeg husker så vidt at vi hadde om dette temaet på skolen noen år tilbake. Jeg lærer så lite av å lese en bok at det er håpløst. Det er fordi jeg hater å lese alle slags bøker. Når jeg så denne filmen, så gjorde dette stort inntrykk på meg! Jeg må personlig si at jeg hadde ingen anelse om at slike hushjelper hadde det så ille i Mississippi på 60-tallet. Det er helt utrolig at de til og med måtte ha sin egen do. Jeg syns det var en veldig bra film, og skriveprosjektet som ble satt i gang var helt fantastisk! Terningkast 5/ 4


Quarantine 2 Terminal: Tidlig en kveld ble en merkelig sykdom sluppet løs i en nedslitt leiegård i Los Angeles... og ingen kom seg levende ut. Noe slapp allikevel unna. Nå, ombord på Flight 318, begynner de første symptomene å vise seg. Mens infeksjonen begynner å feste seg, forvandles plutselig uskyldige passasjerer til skremmende og blodtørstige mordere. Tvunget til å lande på en isolert terminal og omringet av bevæpnede agenter fra myndighetene, blir passasjerene og besetningen mer og mer desperate. Det eneste spørsmålet nå, er hvor langt de vil gå for å overleve.

Min mening: Jeg syns slike virus-filmer virkelig er spennende! Jeg likte filmen passe godt. Flyvertinnene får oppleve sitt livs værste mareritt her, og kanskje jeg skal revurdere tanken om å bli flyvertinne nå etter denne filmen? Neida, det kommer jeg ikke til å gjøre! Noe jeg likte veldig med filmen er at de får oss til å bli glad i en karakter, men er denne karakteren så snill som han blir fremstilt? Terningkast 4.
 


Siste dag av høstferien

Det er søndag og allerede siste dag av høstferien! Det er merkelig hvor fort tiden går noen ganger. Som vanlig jobber pappa så og si hele tiden, så jeg har leiligheten stort sett for meg selv. Tingene mine bare flyter mer og mer utover gulvet. Jeg er snart ferdig med å pakke alle tingene mine ned i kofferten og jeg tar toget hjem til Gudbrandsdalen om litt over en time. Før jeg drar venter jeg nå på at Anh skal komme inn døren med brownies til meg. Yummi! 

Så mye rot.... og så lite tid!

Etter noen timer:

Nå har jeg nettopp sett den nyeste episoden av Top Model USA sesong 20! Det er den beste sesongen jeg har sett av Top Model noen gang! Det er med både gutter og jenter som gjør spenningen enda større. Når det kommer til Top Model liker jeg kun Tyra Banks sine sesonger. Liker ingen andre Top Model serier der ikke Tyra Banks leder showet. Likevel så følger jeg med på Norge og Britain/ Ireland. Haha.


Syv år siden sist

Her om dagen satt jeg og Aebykier på toppen av Operahuset og snakket, snakket og snakket. I flere år har jeg ønsket at Aebykier skulle besøke meg i Sarpsborg, men det har aldri skjedd! Etter hun flyttet til Oslo for å studere er det ikke lange stubben med tog, så jeg måtte ta opp dette temaet når jeg hadde sjangsen. Sist gang Aebykier besøkte meg i Sarpsborg var for 7 år siden! Det er så lenge siden at jeg knapt husker det, men jeg husker det var Halloween. Vi gikk knask eller knep med tremenningene mine som bor her samtidig som vi feiret bursdagen min veldig tidlig. Jeg er novemberbarn, hehe. Vi skravlet oppe der helt til det ble mørkt. Da kom vi frem til at hun skulle ta en tur å besøke meg! Jeg fikk positivt sjokk! I løpet av denne turen har hun endelig fått møtt noen venner av meg, familien min i Sarpsborg, og det viktigste, ANH! Jeg har alltid ønsket at Aebykier og Anh skal møte hverandre. Det er de to personene som står meg nærmest. Jeg har snakket så mye til Aebykier om Anh, og omvendt.

Jeg har aldri vært på toppen der når det er mørkt. Det er da man bør gå dit. Se så vakkert!

Jeg spanderte et lite måltid på Aebykier på Burgerking. Har noen smakt sjokolade-frappen der? Den er sykt god! 

Når Aebykier endelig kom til Sarpsborg, viste jeg henne litt frem. Endelig var det min tur til å være guide! Haha. Anh var på jobb, så vi fikk ikke møtt hun med det første. Vi dro til Mimi (bestemor) for å hilse og snakke med henne. Det var koselig!

Leo er så klart med på alt vi gjør. Hihi, han var så glad for å se Aebykier!

Mimi kjøper så sykt mye mat til han. Hun forventer at han skal spise mye, men han er bare liten. Hihi, men søtt av hun.

Etterpå tok jeg og Aebykier bussen til Fredrikstad siden Anh jobber på sushi-sjappa som heter Geisha. Når vi først var i Fredrikstad måtte vi en liiten tur på Torvbyen for å se hva de har i butikkene for tiden. Jeg dro ut fra der med ny kåpe, og Aebykier fikk med en jakke i posen sin. Det var en annen jakke og kåpe jeg forelsket meg i. Jeg angrer, angrer, aaaangrer på at jeg ikke kjøpte dem og nå får jeg ikke muligheten på en stund siden jeg drar straks hjem til Gudbrandsdalen. 

Aebykier elsker sushi. Det gjør jeg også. Anh har lovet Aebykier at hun skal lære henne å lage sushi. Vi fikk opplæring av Anh om hvordan man lagde sushi! Man skulle tro det var piece of cake, men det er vanskligere enn det ser ut til. Jeg sto først og gjorde narr av Aebykier fordi hun ikke fikk det til når det så veldig enkelt ut. Når det var min tur til å prøve trengte jeg ikke å si så mye mer. Haha! 

Aebykier var fast bestemt på at hun bare skulle på en dagstur. Tiden fløy forbi oss, og det ble veldig sent. Jeg og Anh overtalte henne til å bli med på en overnatting hos Anh, og slik ble det! Det var såå koselig. Endelig fikk mine to beste og nærmeste venner møtt hverandre som betyr veldig mye for meg. Vi hadde det koselig alle tre, og Aebykier kommer nok på besøk hit når jeg er her. Denne gang ikke med syv års mellomrom! Haha.

Sushien vi lagde. De styggeste er nok jeg og Aebykier som har laget. Haha!Videodagbok: høstferie 2013

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 1080p for å se i HD

Se videodagboksen min fra høstferien i fjor HER


TGI Fridays og Aker Brygge

Heihei! Når jeg og jentene var i Oslo var vi også en tur på Aker Brygge. Helt blå himmel og strålende sol var vi heldige som fikk! Vi tenkte å spise på TGI Fridays, men det var så fult at vi måtte få ventetid om vi skulle spise akkurat der. Det orket vi ikke, så vi dro på den andre TGIF i Karl Johan istedenfor :-)

Mariam. Klokken i bakgrunnen kalte vi for "Mini Big Ben". Hahah!
Når jeg spiste på Fridays fikk det meg virkelig til å savne Filippinene! Kan ikke si jeg er så veldig glad i TGIF her i Norge, men maten her er helt grei. Men det er dyrt! Maten var jo trippelt/ frippelt så dyrt som det er i Filippinene!


Mariam og Leo. Hihi, søte! Miley Cyrus litt på kanten?

Det er så mye snakk om Miley Cyrus. Både hvordan hun kler seg og opptrer på scenen. Jeg vil gjerne vite hva dere syns om alt dette her. Jenta er helt nydelig, det er det ikke spørsmål om en gang! Personlig syns jeg hun er nydelig med litt mere klær som dekker, og hun trenger ikke å kaste dem av seg for å vise det. Det er iallefall det jeg syns. Det blir jo mer og mer vanlig at store stjerner bruker klær som kanskje er litt på kanten som fans reagerer på, men er det dette Miley vil så må hun få gjøre det. Jeg liker Miley. Jeg liker de fleste sangene hennes, men musikkvideone hennes faller ikke helt i min smak. Hva syns dere?


We're the millers

I går var jeg og Anh på kino og så We're The Millers. Vi begge likte den filmen utrolig godt! Som vi lo, lo og lo. I tillegg har vi begge så sykt dårlig humor, så det skal ikke så mye til for og få oss til å le! Humoren rett og slett gjorde så filmen fikk 5'er av både meg og Anh! Anbefales og ta en tur på kino å se denne! 

"We're the Millers" er en komedie med Jennifer Aniston, Jason Sudeikis og Emma Roberts om hasj-dealeren David som stabler på beina en liksom-familie, for å smugle et parti stoff over grensen fra Mexico.
Amatør-dealeren Davids kundegruppe inkluderer mye rart, bare ikke ungdom. Han har da noen skrupler igjen. Og hva kan egentlig gå galt? Svaret er mye. Mye kan gå galt.
David holder alltid lav profil på grunn av sine tvilsommme sysler og viser gjerne utad at han har gode hensikter. Med en naiv plan om å hjelpe noen tenåringer ut av trøbbel blir han robbet for stoff og cash av en gjeng. Igjen sitter David med stor gjeld til sin faste dopleverandør Brad. For å få slettet gjelden må David trappe opp til stor-dealer, oppgaven blir å smugle Brads neste parti over grensen fra Mexico. Med overtaling får han sine naboer på banen. Med den kyniske stripperen Rose, wannabe-kunden Kenny og gatesmarte Casey legger David en vantett plan. En liksom-kone, to fake-barn og en strøken campingbil senere setter familien Miller kursen sørover - mot noe som er nødt til å ende med et brak.
 


"No memory card"

Jeg og Leo overnattet hos Anh i natt, og i dag sov vi så lenge som til ett. Anh var oppe tidlig og dro en tur inn til byen for å kjøpe bursdagsgave til søstra si, Tina som har bursdag i dag. Gratulerer til henne! Heldig som jeg var fikk jeg sjokoladekake til frokost, hihi! 

Vi tenkte vi skulle ta oss en tur til Hafslundsparken i dag og ta noen bilder. Det gjorde vi i fjor også, men da med Jørund. Se bildene HER, HER og HER. MEN ER DET IKKE TYPISK AT NÅR JEG SKRUR PÅ KAMERAET SÅ STÅR DET "NO MEMORY CARD"?!?!?!? Jeg som hadde drasset med meg det tunge kameraet og ikke minst stativet.....

Veldig irriterende at jeg klarte å glemme noe så viktig som minnebrikken! Det ble iallefall noen mobilbilder :)

Et bilde fra Instagram. Dere finner meg som @caroiiz

Hihi, like kledd!

Etter vi hadde vært i parken og kjøpesenteret, måtte vi få i oss litt pizza! City Pizza her i gågaten i Sarpsborg har noen av de beste pizzaene jeg har smakt!

Brillene har jeg fått sponset. Det er egentlig beregnet til et halloween kostyme, haha. Kommer et innlegg senere sammen med andre ting jeg har fått som kan bli til nytte på halloween. Hvor søt et ikke Leo når han sitter i veska mi? ♥

Etterpå dro vi hjem til meg. Jeg husker egentlig ikke hva vi gjorde enn at vi danset og sang rundt omkring i leiligheten. Haha. Sjekk øynene til Anh på bilde nr 2! Skummelt!

På kvelden dro vi på kino og så filmen  We're the millers. Den var veldig bra og jeg tror nok en gang kinosalen fikk høre mye av latteren til meg og Anh! 


sooo guilty

Herredussen, så søt! Jeg døde! ♥♥♥


Face splash!


Nydelig vær i Frognerparken

Frognerparken syns jeg er den fineste plassen i Oslo! Det er så koselig der. I går var vi virkelig heldig med været når vi var der. Leo storkoste seg virkelig! Han sprang løs og fikk snuset på mange godlukter. Masse servelat spiste han også, haha. Ikke minst fikk han møtt mange mennesker og hunder. Han elsker all oppmerksomhet han får. Mange folk og asian-turister som lokket på han, haha! Han søte mannen her plukket opp Leo, sette han oppå trekkspillet sitt, og begynte å spille. Han skjønte ikke språket vårt, og vi skjønet ikke hans, men han fikk med seg at navnet til hunden var Leo!  


Mariam
Her mater vi endene! Når vi matet dem snakket vi om Anh, men det var i en annen sammenheng. Plutselig ringte hun meg.
Meg: Hei Anh! Vi mater endene og snakket nettopp om deg!
Anh: Er det fordi jeg heter Anh?! Hahhah
Hahhaha, da fikk vi alle latterkrampe! 
Aebykier kom etter hvert etter oss. Dette er første gangen Aebykier møtte Ingrid. Det var også første gangen Mariam møtte Ingrid :)

Ingrid og Aebykier


Selfies!Vi møtte en annen Yorkshire Terrier som heter Teddy! Han var virkelig søt. Leo og Teddy kom godt overens som var gøy å se! Jeg ble overrasket over hvor stor han var, men det er nok bare Leo som er litt liten.Platebutikk

Hei! I dag startet jeg dagen min med og stå opp utrolig tidlig. Jeg og Leo tok toget til Oslo litt over åtte fra Sarpsborg. Der møtte vi som nevnt i forrige innlegg, Ingrid og Mariam. Aebykier møtte vi senere på dagen helt tilfeldig på gaten midt i Oslo sentrum! Snakk om liten verden, haha. 

Jeg er alltid så redd for å fryse, så jeg hadde pakket meg inn i to lag med gensere + kåpe! Merket det ble veldig varmt når jeg kom frem til Oslo. Jeg gikk inn i en fotoboks og tok av meg litt klær der. Haha. "Gardinene" gjorde ingen bra jobb med å dekke, så folk tittet litt rart når de gikk forbi. En mann sto utenfor og ventet på at jeg skulle bli ferdig. Det ble en litt klein situasjon, men Ingrid og Mariam sto bare og lo! Haha. 

Vi ble tidlig sultne og gikk til Subway for å hive i oss en matbit. Deretter gikk vi til Starbucks for å få i oss noe der også. Matvraker alle sammen!


Jeg måtte kjøpe meg ny veske. Jeg hadde ikke med meg noen veske da jeg dro til Sarpsborg. Litt slitsomt å bære på ting, så det lønnet seg med en veske. Det er viktig å tenke på at Leo må få plass og sitter komfortabelt. Når det er en stor folkemengde vi går i, er jeg så redd at noen skal tråkke på han. Til slutt blir det så tungt å bære han på armen hele dagen selv om han veier lite. Det har jeg prøvd før! Derfor måtte jeg trå til med et veskjekjøp.

Ingrid har googlet "platebutikker i Oslo" helt siden jeg inviterte hun med til Oslo. Hun har brukt timevis av tid på internett for å finne den perfekte platebutikken hun skal besøke når hun først er i Oslo. Hun var helt i ekstase når vi kom dit og fikk nesten ikke puste! Skulle nesten tro hun hadde sett en kjendis eller noe, haha. 

Tidligere i dag fortalte hun meg at hun tror dere som leser bloggen min, har fått et inntrykk av at hun er gal! Hahaha. Ja, når hun er i en platebutikk hvor de har hennes musikksmak -ja, da er hun gal. Hun løper rundt som en leopard rundt, og rundt, og rundt i hele butikken! Jeg krydrer skrivemåten min med litt overdrivelse, men det var nesten slik! Hahhaa. 

Sjekk denne platebutikken da. Jeg syns faktisk den var drit kul! Det var så masse ting der at jeg visste ikke hva jeg skulle se på først. Det er liksom så rotete, men kult!
Jeg, Mariam og Leo fant oss en soffa. Vi følte oss som hjemme og slo oss ned mens vi lot Ingrid løpe rundt som en leopard i denne "fantastiske platebutikken" ifølge henne. Haha. Etter en stund kom hun bort til oss helt andpusten med en hel bunke plater som hun skulle ha!

Her var mitt uttrykk når hun svidde av over 1000 kr på disse platene. -WTF?!?!!
For en fin dag!

For en utrolig fin dag jeg har hatt i dag! Jeg har vært sammen med Ingrid, Mariam og Aebykier. Fint vær og fine mennesker gjør meg så glad! Mariam har jeg ikke sett siden starten på 2013 så det var ekstra gøy å se henne! Det første jeg gjorde var å skremme livet av henne på Oslo S, haha, men så fikk hun en stor bjørneklem! Jeg har masse bilder å dele med dere. Nå skal jeg se på alle bildene vi har tatt i dag og redigere litt. Enn så lenge har dere tre bilder fra Frognerparken i dag.Meg og søskenbarnet mitt, Aebykier. Vi er så glade i hverandre! ♥♥♥...... (..det var ironisk)


Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits