spørr torgeir om alt og ingenting

Hallo! Jeg vil bare si at Torgeir er åpen for spørsmål! Han hadde så inderlig lyst til å ha en spørsmålsrunde på bloggen min. Teknisk sett tvang jeg han, men det er det samme. Haha. Dere kan spørre han om alt mulig! Han svarer i løpet av helgen

Arkivbilde fra juleballet 2010

Her er vi på Balestrand som er 4 år siden. Her var vi kjærester, søtt

Klassetur 2012!


slender man vs gangnam style

Hahha, nå døde jeg litt!

Stakkars jente sier jeg bare!


new black pumps

Hallo! Disse nydelige skoparene er noe av det som lå i Nellyposen. Når jeg har dem på blir jeg 15.5 cm høyere(!!!). Nå kan dere se opp til meg, haha. De koster 699 kr hos Nelly. Det står at du burde velge en størrelse større enn det du bruker, men jeg er ikke helt enig der. Jeg syns du burde velge størrelsen du bruker til vanlig. Jeg skulle gjerne hatt en størrelse mindre, men, det går nok bra

Hva syns du?


nelly!

Jeg bare elsker å få pakker i posten. Noen som kan gjette hva som befinner seg i posen?


senkveld konkurranse - ''i love one direction''

Hallo! Da skal dere endelig få se hva jeg har å bidra med i One Direction konkurransen. Jeg syns det har vært kjempe gøy, og det tok virkelig sin tid. Jeg vil takke alle sammen som er med i videoen for at dere stilte opp. Dette er selvfølgelig bare for gøy!

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 1080p for å se i HD


er jeg flink til å synge?

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 780p for å se i HD


yesterdays eye makeup

God morgen blogglesere! Klokken er ikke 8 på morgen, og jeg er allerede oppe! Mhea ligger ved siden av meg å snorker, haha, søtt! I så fall tenkte jeg å vise dere gårsdagens sminke. Vi feiret halloween og da måtte vi kle oss ut. Jeg elsker å kle meg ut, men jeg orket ikke å bestille kostyme, så derfor gjorde vi bare noe ut av sminken.

Som sagt i forige innlegg var Mhea leopard og jeg en kattepus. Jeg syns Mhea er så flink med sminke og øyeskygge. Hehe, jeg blir helt fascinert. Hun tegnet leopardprint på øyelokket noe jeg aldri hadde klart. Men se hvor kult!

Jeg fant frem mine blå linser og brukte dem. Siden jeg ikke klarer å lage noe fancy med øyesminken har jeg bare svart øyenskygge. For å fremheve de blå øynene så tok jeg svart rundt hele øyet. Tegnet også på brynene mine, noe jeg aldri pleier å gjøre. Linsene har jeg kjøpt på en lekebutikk på Nordby.

Flere antrekksbilder:

Var det kaldt å stå ute å ta bilder? JA, men hva gjør vi ikke for bloggen
Mhea:
topp: ?  -  skjørt: kjolen min som hun har gjort om til skjørt (Nelly.com)  -  sko: mine sko (Nelly.com)
Meg: kjole: Byoung  -  sko: Aldo


meg akkurat nå

Jeg er en pusekatt, hihi!


Meg og Mhea, pusekatt og leopard!


27.10.12 - bilder

Hei! Nå starter jeg dagen med å vise dere noen bilder jeg tok på skolen i går. Jeg må virkelig komme meg til butikken å kjøpe tannbørst og fuktighetskrem. Er det ikke typisk å glemme det? Hahha. Nå skal jeg og Mhea spise frokost og ha en jenteprat. Vi blogges senere i dag! Ha en riktig fin dag alle sammenJULESTEMNING. Her tar vi bilder av vinteren mens vi synger julesanger

fredagskvelden med maria og malin

Hei! I kveld har Malin vært på besøk hos meg og Mhea. Som sagt i forige innlegg så tilbringer jeg helgen min i hybelen til Mhea. Vi har blant annet sett på Norske Talenter. Jeg hadde virkelig forventet at Voe og jentene hennes skulle gå videre. De var mine favoritter og var virkelig flinke. Det skjer alltid noe uforventet. Ellers i kveld har Mhea spilt gitar for oss og synget. Jeg og Malin er kort sagt tonedøve begge to, men det gjør ikke noe. Det stopper ikke oss i å synge, haha. Sangvideo? Bare glem det.

Malin

Mhea og meg


Woop, wop!

Vi dro til Statoil rundt 12-tiden sammen med Daniel fordi han skule kjøpe brus. Daniel bor i samme hybelhus som Mhea. Må si vi var veldi sexy når vi gikk til Statoil. Mhea med ku-pysjbukse og meg med joggebukse og ankelsko. Fin kombinasjon, haha.

Ha en god natt videre, blogges!


hybelbesøk

Hallo! Akkurat nå sitter jeg hos min vennine, Maria. I dette øyeblikket synger hun ''Hardly Hurts At All'' og spiller gitar til meg. Tror jeg skal begynne å skrive Mhea siden hun foretrekker å bli kalt det. Jeg skal være hos Mhea hele helga så det blir koselig, og ikke minst gøy! Malin kommer senere i kveld og besøker oss, så da skal vi se Norske Talenter!

Etter skolen måtte vi trå til med et veldig sunt innkjøp:


Vakre Maria

Forresten se så fine puter hun har, haha. Rommet hennes er i veldig vintage stil. Hun sto forresten opp klokka 6 i dag tidlig bare for å rydde hybelen fordi hun får besøk av meg!


''mitt hemmelige prosjekt''

Hallo! Husker dere den gangen jeg var på Lillehammer, da jeg sa jeg skulle filme til mitt ''hemmelige prosjekt''?. Jeg kan nå si at det er One Direction konkurranse jeg skal melde meg på. Flere av dere klarte å gjette dere fram til det i kommentarfeltet. Jeg skal prøve å gjøre det så mest kreativt som mulig, så får vi se hva som skjer! Hehe, men det er veldig gøy å gå rundt å filme folk, det må jeg si! Jeg legger ut videoen på søndag når den er ferdig redigert.

Et par bak kamera bilder:

(Bildene er tatt av Maria)


there's.....


Bildet er tatt av Maria


før og etter - 10 min

Hallo! Jeg og Maria var ute og holdt på å fryse rævva av oss, bokstavelig talt! Haha. Vi ble delt opp i tre grupper. Mens den ene gruppen var i studio og tok bilder, så var jeg og Maria ute og tok bilder. Maria har tatt alle bildene under her. Bloggen hennes finner dere HER.

Når vi gikk ut for å ta bilder så det slik ut.....

.......... 10 min senere så det slik ut:


Det snør, det snør. Kanskje jeg får litt julestemning i år! I fjor jul var jeg i Filippinene, så da var julestemningen lavere enn 0


''Let It snow, let It snow, let It snoooow''


bilder fra litt her og der

Hallo! Vi fikk tilbake en skriveoppgave i dag som gikk passe bra. Vi fikk en digital kommentar, og jeg fikk litt konstruktiv kritikk (noe jeg blir glad for å få!). Må skjerpe meg litt på skrivefeil, så kan jeg få et bedre skolearbeid og bedre blogg ifølge læreren min. Joda, de sammenligner bloggen min med skolearbeid. Hehe, det går nok bra.

Jeg har en mappe på pc'n min som heter ''ikke publisert''. Der har jeg bilder fra litt her og der, og tenkte jeg skulle dele noen av bildene med dere:

Fish Eye!


Kai som går i parallellklassen min
Siri! Hun har forresten fått seg blogg Ta en titt HER

Mat!


Malin på jobb, hehe.

Siri


Tim. Eller som jeg kaller han Timmilife (dere vet Tommylife...hahhah). Humor.


Disse bildene er fra da Frøydis var i bygda som begynner å bli en stund siden.
Aebykier


Jeg har aldri vist dere mitt bloggkontor på bloggen, men her er det!

Et bilde fra da Jørund var i Sarpborg. Jeg får forresten se han fredag eller lørdag siden det er Halloween partyy!

Grandiosa Hjemmelaga! Mhmm... her koste jeg og Torgeir oss med masse godt


Her var klokka halv tre på natta hvor jeg og Torgeir var ute og gikk tur!

Fin outfit eller hva?


Kai er så snill som gir meg Capri-Sonne og pizza hele tiden!

Et bilde fra da jeg, Malin og Kai var på barneskole og filmet


red lips and red nails

Hallo kjære lesere! Jeg har nettopp snakket med Malin på telefon en god stund nå og vi begge dør seriøst av latter, i alle fall jeg! Jeg får vel oppdatere dere kort om kjærlighetslivet til Malin: hun er i et avstandsforhold og bruker store deler av dagen sin på skype med kjæresten. Noen ganger sitter den lille ondskapsfulle jenta å ''teaser'' kjæresten sin på cam i timen. Selvfølgelig bare på tull. Vi fikk høre av en venninne av oss at læreren hadde skrevet dette på twitter: ''Lurer på hvem som var mottakeren av gårsdagens "teaser-cam" på første rad i timen min. Flaut! Lol''. GJETT OM JEG DØDE AV LATTER DA. HAHAHHAHA!

Over til noe helt annet. Jeg går aldri med rød leppestift, aldri, men i dag gjorde jeg det! Jeg vet ikke om jeg likte det eller ikke, men det er bra med en liten forandring. Rød leppestift og røde regler!


dagens

Bluse: BikBok  -  bukse: Gina Tricot  -  sko: Jeffrey Campbell


cute and funny cats


outfit - yellow jeans and curly hair

Hallo! I dag har jeg, Malin og Kai gått rundt å filmet litt. Jeg forteller dere til hva senere når det har blitt helg (hint, hint, samme grunn som da jeg var på Lillehammer). Når jeg var på Lillehammer, så kjøpte jeg blant annet ny bukse. Gul faktisk. Angrer på at jeg ikke tok en størrelse mindre. Føler den er litt for stor, så skulle gjerne hatt 34! Jaja. Dagens antrekk:

Skoene er fra Skopunkten, og resten av klærne er fra H&M hva skal til for å få meg som fast leser

Hallo! Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere hva som må til for å få meg som fast leser. Jeg har noen ''strenge'' krav som må være i en blogg. Jeg forventer selvfølgelig ikke at alle skal ha en slik blogg. Det har jeg ikke selv en gang, hehe. Men det er slik jeg ser på det. Da har jeg 6 punkt som jeg syns er veldig viktige:

DESIGN:
Design er noe av det viktigste i en blogg. Bare av å se på designet, så får jeg et lite inntrykk av bloggeren. Har du et rotete design med knæsje farger som knall rød bakgrunn, blå skrift og en header som er laget i paint, så glem det. Da er jeg ute av bloggen på under tre sekunder. En blogg som jeg skal bli fast leser av må ha et kreativt design. Gjerne med farger, jeg elsker farger! Jeg er heller ikke noe stor fan av helt basic design som er helt hvitt, svart, grått eller brunt. ''Det enkleste er det beste'' -joda, men etter min mening i bloggdesign, så står jeg for kreative design med farger!

STIL:
Jeg må ha en grunn til å lese bloggen jeg vil bli fast leser av. Har du en fin stil som jeg liker (+ bra design), så skal jeg love at jeg kommer tilbake

BILDER:
En bra blogg skal ha bra bilder som er bra redigert. Ikke ha alle bildene i forskjellig størelse, men bloggen skal ha samme størelse på alle bildene så det blir ryddig. Det er viktig og ikke alltid bruke bilder fra google (i alle fall ikke med dårlig kvalitet).

TEKST:
Det er så mange skoleleie folk der ute, og jeg er en av dem. Vær så snill og ikke skriv en novelle når dere skriver et innlegg. Det kan være greit av og til om du må få ut alt du har på tunga, men ikke i hvert innlegg. Da er det ingen som gidder å lese det. Det kan hende, men da må du skrive veldig bra om en sak som interesserer akkurat den personen.

OPPDATERING:
Jeg er en person som stikker innom bloggere jeg leser fast flere ganger om dagen. Noe som irriterer meg noe grenseløst er når en blogger kun poster ett innlegg om dagen. Eller verre, oppdaterer bloggen sin annenhver dag. Viss du skal få meg til å bli en fast leser må du oppdatere bloggen din 2-3 ganger daglig.

POSITIVITET:
Positivitet. Det er det siste, men kanskje det viktigste punktet. Ingen har hatt suksess med en blogg som er negativ med unntak av Linnea Myhre.
Skriv positivt og vær blid på bilder! Da får jeg som leser et utrolig godt inntrykk av bloggeren bak skjermen. Jeg vet ikke med dere, men jeg blir selv glad og blid av å lese et innlegg som er skrevet positivt! Skriver du negativt derimot, så orker jeg rett og slett ikke å være på den bloggen mer.

 

Bildene over er av den svenske bloggeren Foki. Jeg har lest bloggen hennes i flere år, og har fått masse inspirasjon. Hun er en utrolig søt jente, veldig kreativ, driver med veldedighet, bryr seg om samfunnet og har tidenes mest søteste stil. Jeg har nå listet opp 6 punkt, og denne jenta har virkelig alt. Jeg kan ikke finne en negativ ting med bloggen hennes! Definisjon på en perfekt blogg fra meg


photoshoot i hafslundparken - del 3

Hallo! Her kommer de siste bildene jeg, Anh og Jørund tok i Hafslundparken. Av å se tilbake på disse bildene savner jeg de to rare vennene mine bare mer og mer. Jeg fikk et utrolig koselig spørsmål av Jørund og familien hans. De lurte på om jeg ville feire nyttår sammen med dem. Hvor koselig er ikke det? De sa også at jeg alltid er velkommen i familien deres. Det ble jeg super glad for å høre med tanke på at han har verdens snilleste familie!Mine to beste venner!


Jeg bor nokså langt unna Anh.....

..... men uansett hvor langt unna vi bor hverandre, så får jeg alltid en hjelpende hand

Håper dere likte bildene


caro's lille shoppingtips

Hallo! Jeg tenkte jeg skulle dele et lite shoppingtips med dere som kan være litt nyttig. Når dere skal shoppe, så går dere logisk nok inn i en sko/ klesbutikk. Deretter får dere øye på noe dere faller pladask for og løper bort til kassa å betaler. Senere går du inn i en annen butikk hvor du ser noe du likte enda bedre, men du har ikke penger nok. Også går du til en annen butikk hvor det er noe bedre du likte, og slik fortsetter det.

Det jeg gjør er å gå i ALLE sko og klesbutikker på hele kjøpesenteret før jeg kjøper noe. Gjerne flere runder også! Da er jeg sikker på at jeg ikke trenger å angre på at jeg kjøpte den i stenfor den osv. Man kan selvfølgelig levere tilbake og få tilbake pengene, men da slipper man jo det stresset. Noen bilder fra i går:

Disse gutta tok bilde av meg i forbindelse med Plan Fadder. Det ligger på Instragram en plass. Følte meg veldig gammeldags da de spurte om jeg hadde Instragram og jeg svarte nei. Siden jeg alltid går flere runder rundt kjøpesenteret før jeg kjøper noe som sagt, så lurte de på hvorfor jeg gikk så himla mange ganger rundt og rundt. De syntes også synd på meg siden jeg hadde på meg JC skoene som er 13 cm høye. Noe av de første de spurte meg om var -Er du kjendis?! Jeg bare -Hahahahha... nei

De lurte på om jeg ville sette meg ned, og det var jo bare koselig! Jeg digget virkelig disse to, humoren deres minnet meg om min egen. Haha. De lo av alt og ingenting, spesielt av seg selv. Akkurat som jeg gjør! Vi begynte å snakke om kamera, så jeg tok fram mitt store monsterkamera. De bare -WOWWW! De var helt i ekstase, så jeg lot han med hvit t-skjorte få prøve å filme med det. Han klarte ikke å styre fokusen, men videoen finner du under her. Hahha, svensker asså! Nå ble det litt avsporing... men, men.

Håper dere likte det lille tipset, haha. Vi blogges!


levende anime jente!

Jeg ble virkelig fascinert av å se denne jenta. Jeg trodde selvfølgelig det samme som flere tusen andre om at bildene var redigert. Der tok jeg feil, det er helt ekte. Her ser vi hvor mye det går an å gjøre med sminke! Virkelig kult syns jeg, og kreativt. Jeg kunne selvfølgelig ikke gått slik selv, men jeg syns det var kult!

Jenta på bildene under er den 19-år gamle Anastasiya Shpagina fra Ukraina. Hun sminker seg daglig som en anime figur. Kan godt hende at de ikke er alle som vet hva en ''anime'' er, og det er japanske animasjonsfigurer med store øyner osv. De er veldig populære i Asia. Som sagt ble jeg så fascinert av Anastasiya, så jeg bare måtte finne ut mer om henne på google. I likhet med Anime-figurene har også Anastasiya store øynene, sylslank midje og hodet som virker stort i forhold til den lille tynne kroppen.
Hun har innrømmet og ha slanket seg ned til magre 38 kg for å bli mest mulig lik en av de japanske tegneseriefigurene Hun bruker også 2.5 timer kun på sminken! 30 min på øyesminken og 2 timer på resten av ansiktet!

Sminkerutinen hennes:Hva syns du om denne jenta?


en sang som har havnet i glemmeboksen

Hallo! Er det noen som husker denne sangen? Hardly Hurts At All av Maria Arredondo. Jeg har ikke hørt denne sangen på år og dag. Plutselig synger Maria den på skolen! Hun er en vennine av meg som også er kjent som klassens sangfugl, hehe. 3 år tilbake om jeg ikke husker feil, så var dette favorittsangen min. Jeg elsket den, og hørte på den hele tiden. Minner  

Når jeg først har nevnt Maria i innlegget. Fredag fikk vi opplæring i fotostudio på skolen. Nå har vi endelig ''serfikatet'' til å bruke det som lærern vår sier. Gleder meg masse til å ta mange bilder i studio. Fredag tok jeg bilder av Maria i studio som dere ser under her. Det var jo bare SÅ kult! Når det kommer til fotostudio, så liker jeg meg best å være bak kamera. Gjerne les innlegget Maria har skrevet om meg HER


Noen som husker denne sangen?


bestilt nyttårsantrekk

Hallo! Jeg hater virkelig at toppbloggere blogger så mye om Nellyklær. Jeg falt virkelig PLADASK for en kjole jeg bare måtte ha! Jeg kunne ikke vente ett sekund fordi jeg var redd størelsen min skulle bli utsolgt, haha. Jeg bestilte meg en kjole og pumps som er 15.5 cm!! Da blir jeg kjempe høy. Noe dere kanskje ikke visste er at jeg forguder høye folk, og skulle ønske jeg var høyere selv. Dette antrekket kommer jeg til å bruke nyttårskvelden. Jeg gleder meg masse allerede.


(Med disse pumpsa blir jeg 1.83, WOPWOP!!). Regner med dere legger merke til skrivefeilen min på bildet. Hehhe. La ikke merke til det før jeg hadde postet bildet, og latskapen min er for stor til at jeg orker å redigere hele bildet på nytt. Sorry. Kjolen finner du HER og skoene HER


jeg er så glad i leserne mine!

Hallo! I dag dro jeg til Lillehammer, men shoppet (nesten..) ikke. Jeg drev med et lite ''prosjekt'', men det skal jeg ikke skrive på bloggen enda. Det er lenge siden jeg har vært så flau som jeg var i dag, herregud, men konkurranseinstinktet mitt er på plass. Nå skal jeg ikke røpe noe mer.

Jeg møtte flere lesere på Lillehammer i dag, og det er alltid koselig! Jeg er så glad i dere. Uten dere hadde ikke www.caroiz.blogg.no eksistert. Tror jeg har skrevet det før? Men det er så sant. Jeg er så takknemlig for og ha fastlesere som klikker seg innom bloggen min flere ganger daglig!

Søte jenter som tok bilder av meg i dag, da kunne jeg like så godt ta bilde av dem ôg


fredagstur

Hallo! Først vil jeg bare ønske alle sammen en riktig god helg! Akkurat nå sitter jeg i sofaen, spiser pizza å ser på Norske Talenter med stefaren min. Vi planlegger å ta en tur til Lillehammer i morgen, men hva jeg skal der, vet jeg ikke. Haha.

Jeg har hatt så vondt i hodet på skolen i dag! Føltes virkelig ut som at noen sto og banket meg i hodet med en hammer. Jeg syns ikke det blir noe bedre av å ligge i senga å se på tv, men det som hjelper er.. frisk luft! Jeg og Sjøna, som er hunden til Aebykier tok oss en liten gåtur! Alltid koselig det

Meg og Sjøna

De fleste på min alder hører nok på musikk om de er ute og går slike turer. Ikke jeg. Jeg liker å ha det helt stille og bare tenke! Hehe. Liker også best å gå alene, men å ha med Sjøna går greit.


Vakre kyr

Ja..... her ser dere..Ødeby... jeg mente Kvam.

Følte meg veldig populær når alle kom for å se meg! Hahahha


hey what's up!?!

Hallo alle søte lesere! For øyeblikket sitter jeg på skolen, men denne dagen går nok fort som alle de andre. Tiden går så fort på vgs at det er helt sykt. Det er jo fredag i dag! Blir deilig med helg. Tror ikke jeg har noen spesielle planer. Skal nok henge med søskenbarnet mitt som vanlig, hehe. I går brukte jeg min nye søte hettegenser. Den er så søt! Hihi. Den minner meg litt om en annen jeg har. Se HER

Genser fra NewYorkersimsalabim - myke føtter

Innlegget er i samarbeid med Footner

Hallo! I kveld har jeg hatt en liten spakveld. Jeg har blant annet testet ut Footner sine mirakelsokker! Dette er egentlig beregnet for folk som har tørre føtter, noe jeg ikke har. Føttene dine blir veldig myke og behagelige! Jeg skriver dette for å tipse dere som kanskje kan slite med tørr hud under føttene. Jeg begynner å merke forskjell 5-10 dager etter behandlingen, så egentlig burde jeg ventet med dette innlegget til jeg har fått resultatet. Men jeg kan godt oppdatere dere senere. Footner Exfoliating Socks vil bli lansert i oktober på Vitus/ Ditt Apotek i hele Norge. Produktene vil koste cirka 205 kr.

Dette er noen engangssokker som tres på føttene med en vanlig sokk utenpå og skal virke i 60 min. Etter 3-5 dager begynner effekten å merkes ved at hard og død hud løsner fra føttene. Prosessen varer i 7-10 dager, og ca 2 uker etter behandlingen er føttene myke og glatte!

Dette gjør du:
1. Klipp opp sokkene etter den markerte linjen.
2. Tre sokkene på føttene og trekk av beskytteksesrensebe som er markert med ''footner''. Lukk deretter sokkene med limoverflaten slik at de sitter tett rundt anklene, og tre deretter de vanlige sokkene dine utenpå
3. La sokkene sitte på i 60 min. Anbefaler at du bruker alarm for å få riktig behandlingstid.
4. Ta av sokkene etter 60 min og vask føttene i vamt vann for å fjerne resterende gelê.
5. 5-10 dager etter behandlingen begynner hard og død hud å løsne fra føttene dine. Effekten varer i ca 2 uker. OBS! Huden må ikke trekkes av med makt når prosessen har startet, da kan det føre til at huden blir skadet.

Ser kanskje litt dumt ut når jeg har sokker utenpå ''plastikk-sokkene''. Haha

Et lite tips er å ''myke'' opp føttene i varmt vann før du setter på sokkene, og ikke bruke kremer på føttene etter behandlingen. Er det noe du lurer på, så send meg gjerne mail på caroiz.blogg@hotmail.com eller kontakt Malin Kiriazidou på malin@welcom.se


mine høst/ vinterjakker

Hei. I dag har det vært en litt trist dag på skolen for oss i media. Ikke minst lærerne. Kontaktlærern vår kom med ekstra poser under øynene i dag fordi han var oppe så sent og var så sint. Noen av lærerne våre orket ikke en gang å ta fravær. Som jeg tidligere har skrevet på bloggen blir medialinja lagt ned (les innlegget her). Vi har ikke gjort noe stort i dag, bare løpt litt rundt og tatt bilder av skolen. Heh, spennende.     

Det blir bare triste greier når jeg tenkter på nedlegging av medialinja. Jeg skal snu over fra det triste temaet over til jakker! Nå har jeg nesten pakket ut alle vinter/ høstjakkene mine! Har igjen noen, men tror ikke de kommer til å bli brukt i år så de får ligge i en eske. Tenkte å vise dere jakkene mine som skal bli brukt i år. Noen har dere sett i tidligere outfitsinnlegg

Denne er fra H&M

Denne er også fra H&M


Jeg er ikke noe stor fan av boblejakker, men godt og ha når det er -20°c. Den er fra en sportsbutikk på Lillehammer.

Denne jakken er utrolig varm og er i merket Lee. Fra Carlings.


Denne begynner å bli litt kaldt å bruke nå. Fra Cubus

Denne er fra NewYorker. Utrolig varm jakke, men også veldig tung..

Denne er fra BikBok

Denne er fra VeroModa

Denne er fra H&M

Denne kjøpte jeg for flere år siden. Den er fra en eller annen sportsbutikk.

Denne er fra H&M

Denne er fra Nelly.com

Denne er fra H&M

Noen favoritter?


caro ønsker seg - runwaydreamz

Hallo! Jeg og Malin siklet som bare det i naturfagstimen i dag da vi fikk øye på nydelige skatter fra Runwaydreamz! Jeg og Malin har funnet ut at overdelen og shortsen på bildet under er et must til sommer 2013! Sammen med noen helt enkle brune eller svarte Jeffrey Campbells, åååh(!!). Hadde det ikke vært høst (snart vinter) nå hadde jeg helt klart slått til på et par shortser

Bildet lånt av kenzas.se

Flere lekkerbisker jeg ønsker meg! Bildene er lånt av runwaydreamz.com.


vi er de siste elevene på medialinja ved vinstra vgs

For noen timer siden fikk vi de triste nyhetene om at medialinja på Vinstra VGS blir lagt ned. Kullet mitt er de siste som får gå media og kommunikasjon her på Vinstra, og det får meg til å føle meg veldig heldig. Det er ikke bare tilbudet her på Vinstra som forsvinner, men også bygg og anleggsteknikk ved Hjerleid, tilbudene innen naturbruk på Otta, videregående 2 kjøretøy og barne- og ungdomsarbeiderfag her på Vinstra. Det har vært store diskusjoner, og vi har fått mange medlemer på facebook gruppen vår. Alt i alt har det vært en lang, engasjert debatt, men desverre så tapte medialinja kampen. Vi førteklassingene som startet i høst har selvfølgelig fullføringsrett og får fullføre alle 3 åra. Heldigvis.

10.klassinger som hadde planer om å starte på medialinja her på Vinstra neste år kan bare glemme det, desverre. Det at medialinja her på Vinstra VGS skal legges ned syns jeg er bare tull og unødvendig. Det er flere elever fra denne bygda (og nærområdet) som har lyst til å gå medialinja her på Vinstra. Media er en fin linje for elever som er dritt lei skolen og liker å være kreative. Dere som hadde planer om å gå media her på Vinstra må helt til Gausdal som er det nærmeste. Det blir en utrolig lang busstur for 15-16 åringer frem og tilbake. Hybel kan være et altarnativ, men det er helt forståelig at det er ikke alle som vil det. Alle er heller ikke modne nok. Ikke bare skal de fjerne medialinja her på Vinstra, men politikerne har fått tanken om å fjerne ALLE medialinjer i fylket(!!) Hva for noe tull er dette?!    

Danselinja med kun 2 søkere i år får fortsette, men medialinja, nei den skal legges ned......Medialinja her på Vinstra har kanskje ikke mac og et moderne studio, men BRA har vi det! Ikke minst har vi fantastiske lærere! 

En video som 3.klassingene har laget:


spørsmålsrunde - del 2

Se del 1 HER (videoblogg)

Hvordan tjener du så mye penger att du kan kjøpe allt du vill ha?
Jeg kan skjønne at det er noe dere lurer på. Om dere husker, så jobbet jeg store deler av sommeren. Det er der pengene kommer fra. For noen år siden så var det pappa og mammabanken pengene kom fra, men den har tatt slutt(!!). Alt jeg har kjøpt til nå, har jeg kjøpt med mine egne penger som jeg tjente i sommer. Jeg liker ikke tanken på at jeg snart er blakk fordi jeg har shoppet så mye, haha!

Om du må beskrive Anh med 3 ord, vilke er det?
Rar, omtenksom og jordnær!Har du tenkt over å bli modell?
Hahhaha, nå fikk jeg meg en latter. Jeg har selvfølgelig tenkt tanken, men tror ikke det er noe for meg. Det høres kjempe gøy ut å være modell, men kun for en dag eller litt lengre. Jeg kunne ikke tenkt å være modell over en lengre periode. Tenk på kropspresset blant annet. Jeg er altfor glad i mat, og uansett er jeg for kort (167.5). Drømmen min er å bli flyvertinne! Satser heller på det

Hvor lenge kan du ha på deg linsene dine? og kor kjøper du de?
8-10 timer daglig. Jeg kjøper linsene mine hos lenscircle.com.

Har du fortsatt konktakt med Samrawit?
Vi skriver til hverandre via facebook, men nå har hun flyttet til Oslo! Hun hadde fått nok og ville bare flytte, og det er fult forståelig! På en måte er jeg så glad for at hun gjorde det, men på en annen ikke. Når jeg er i Oslo og besøker Frøydis, så kommer jeg helt sikkert til å besøke Samrawit også. Hun er en så flott og koselig jente!
(Les mitt innlegg om Samrawit HER)Med tanke på at du er så brun, tar du solarium?
Jeg tar ikke solarium, men tidligere i år prøvde jeg solarium for aller første gang! Jeg vil ikke være brun. NB: jeg har IKKE noe imot mørkhudede mennesker! Men jeg kler ikke å være solbrun, syns jeg. Tidligere i år som sagt tok jeg solarium for første gang. Det var så deilig å ligge inni der, så jeg tok mer, og mer sol. Tillegg til at det var vinter var det enda mer deilig å ligge å sole seg. MEN, så plutselig var jeg så brun som på bildene under. DA var det på tide å stoppe. Haha, no more solarium på meg!

Arkivbilde, 28.05.2012

Hvordan går det med den dietten dere gikk på?
Ehhhehehhhehee. Jeg må nok ærlig si at jeg brakk når jeg så all det godteriet på Ottamartnan. Må gi litt skryt til meg selv for at jeg holdt ut så lenge! Frøydis ble vinneren

Kan du danse Gangnam Style
Hva i alle dager har fått deg til å tro at JEG kan danse, hahah.

Er Carolyn ditt eneste namn, eller har du mellom navn
Jeg har faktisk fire navn! Jeg har utrolig langt navn og folk må faktisk pugge navnet mitt for å lære det. Det folk sier er enda verre er å skrive navnet mitt. Alle skriver feil. En venninne av meg som har kjent meg i 11 år skriver til og med navnet mitt feil. Navnet mitt er så langt at det ikke en gang får plass på busskortet mitt, hehe. Nå kan dere lure, hint, hint, det er 33 bokstaver i HELE navnet mitt.

Kan du vise oss bilder fra du var 12 13 ellern no sånt?

Herregud. Se flere bilder HER

Hva er instagrammen din?
Jeg holder meg til steinalderen. Jeg har verken instagram eller snapchat. Jeg har facebook, blogg, twitter, youtube og en bruker på en russisk nettside som heter VK.com. Det er for å følge med på hva folk skriver om meg.


outfit - turkis dressjakke

Hallo! I dag har det vært en chill dag med to fritimer. Ellers tror jeg skolen min er veldig gjerrig med strømmen!! Dere aner ikke hvor kaldt det er! Så og si alle sitter med jakke, og jeg har pakket meg ekstra godt inn med lue og skjerf i dag. Men det er fortsatt kaldt (!!). Brr. Tror jeg kommer i onepiece i morgen... neida, så dypt synker jeg ikke. Haha 

Dagenst outfit: Dressjakke, lue og skjerf: H&M  -  bukse: BikBok  -  sko: skopunkten
spirit, eagle

Genser fra Gina Tricot


webcam toy

Hallo! I går hadde jeg en bloggpause, men nå er jeg tilbake! Jeg vil gi dere et lite tips. Det er ikke alle som har webcam program på pc'n sin, og det er sikkert mange som er skeptisk på å laste ned slike programmer. Jeg vil tipse dere om en nettside hvor du kan ta cam bilder uten at du trenger å laste ned programmet. Neave.com/webcam (link). Der kan du ta mange bilder med masse ulike effekter. Husk å ''download'' bildet ditt om du ønsker å laste det ned

Trykk på ''Ready? Smile!'' og du er i gang

Meg og Tim i timen!

Det snør, det snør, tiddelibom!

Cameroid.com er også en fin side, men jeg vil anbefale Neave.com/webcam!


photoshoot i hafslundparken - del 2
endelig fredag!

Hei! Jeg vil bare ønske alle sammen en riktig god fredag! Planen for i kveld er at Torgeir kommer, så skal vi kjøpe pizza og godt! Skal kose oss masse i kveld med Norske Talenter og helt sikkert en skrekkfilm. Vi blogges! Hva er dine planer i kveld?

Bilder av meg og Tim i timen:spørsmålsrunde del 1

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 780p for å se i HD


jeg fikk billetter til jb konsert - the emerald vip package

Hallo! Åååååh jeg er SÅ HAPPY i dag! Jeg fikk billetter til ekstrakonserten til Justin Bieber! Jeg fikk ikke billetter forige gang, og nå har jeg billetter! Jeg drar dit sammen med søskenbarna mine Veronica og Renate, og jeg kan virkelig ikke vente! Håper det går fort til April for dette kommer jeg til å tenke på hver dag! Skal til og med starte nedtelling i dag!!! Vi har ''the emerald vip package'' billett som koster 1550kr

Det var ikke bare, bare. Jeg og Matha (som er venninna mi) prøvde desperat å få tak i billetter. Hun satt på skolen,  jeg satt hjemme (mistet bussen..eeheh) og moren hennes prøvde også å få tak i. Både jeg og Martha klarte desverre ikke å få tak i billetter, men moren hennes klarte det! 2 diamond circle. Vi var hoppende glade så lenge moroa  varte. Men så ringte Martha meg med dårlig-nyhet-stemmen. Vi hadde fortsatt billetter, men hun sa de kostet 4000kr pr billett(!!!!!!). Det var jo umulig, tenkte jeg. Ingen av billettene som billettservice koster 4000kr, ikke en gang meet and greet. Jeg snakket lenge med moren til Martha i tlf, og hun har bestilt billetter fra viagogo.no/ com. Atomic soul har avtale med billettservice, og det er BARE billettservice som egentlig skal selge billettene. Moren til Martha har også betalt billettene med nettbank som vil si over 8000kr! Viagogo er på godt norsk bare en falsk drittside!
Men internettverden er ikke så lett når man ikke kan så mye. Husk å vær kildekritiske alle sammen. Jeg vil også anbefale ALLE og kun bestille billetter fra billettservice.

Sitat fra en artikkel i Dagbladet:
'' Likevel har også nettsida Viagogo.com en rekke billetter til salgs nå. Dette er billetter til alle publikumsområdene i Telenor Arena. Billettene selges for opp mot 3000 kroner stykket, og det er mulig å kjøpe seks billetter per person.

Viagogo opererer med en billettpris, i tillegg legger de på tre ulike gebyrer på til sammen flere hundre kroner.

- Advarer
Det reagerer konsertarrangør Atomic Soul kraftig på.

- Vi vet ikke hvor de har fått tak i billettene, eller om de i det hele tatt har billetter. Jeg vil ikke spekulere i om de er ekte eller falske, men vi samarbeider ikke med dem. Vi advarer alltid mot å kjøpe billetter fra slike nettsider og anbefaler bare Billettservice, sier Elisabeth Norheim, pr- og presseansvarlig i Atomic Soul, til Dagbladet.


Viagogo selger billetter til begge konsertene. Atomic soul kjenner til nettsida, men forteller at Billettservice.no er den eneste de går god for.

- Det ligger billetter ute til fire ganger ordinær pris på svartebørsmarkedet. Det er ingen grunn til å ruinere seg. Det ordinære billettsalget starter torsdag, og de blir ikke i nærheten av utsolgt før da. Ryktene om at konserten blir utsolgt på forhåndssalget stemmer ikke. Tilsammen for de to dagene vil 42 000 billetter komme for salg, sier Norheim og fortsetter:

- Det er et minimalt antall billetter i omløp nå, og den eneste måten å få kjøpt ekte billetter på er gjennom Billettservice. Det er viktig å advare mot disse sidene. Det er unge mennesker som kjøper billetter til disse konsertene, og de blir lett revet med og er uerfarne konsertgjengere.''

Et bilde av meg og Maria. Maria skal også på konserten hans. Hun har Diamond Circle billetter!  

Hva som skjer videre det vet jeg ærlig talt ikke. Men jeg skal snu litt om på det triste/ alvorlige til litt mer happy-stemning. En time etter bieberkrisen, så fikk jeg melding av Renate. Hun skrev: Vi har emerald vip package billett til deg om du vil ha den! Dere aner ikke hvor glad jeg ble. Da ble jeg plutselig utrolig glad å hoppet og skrek! Da blir det konsert på meg likevel! Men jeg syns fortsatt utrolig synd på foreldrene til Martha!

HAPPY KIDS


Skal dere på JB konsert neste år?


oversized, green hoodie

Hettegenseren er fra gutteavdelingen hos NewYorker (str XXL)

Elsker høst!  


aldri gi våpen til en ape

Haha, hvem er det som er så dumme at de gir en ape et våpen? Det minner meg på da jeg var i Filippinene da en ape tok hårbørsten min... som jeg aldri fikk tilbake. Den tok også snusen til stefaren min, haha. Apen åpnet boksen og kort sagt tok seg en snus. Skal si den fikk DET ansiktsuttrykket.


outfit - vinrød bukse

Genser og bukse: H&M  -  sko: Jeffrey Campbell
bak kamera ved innkjøpsbilder

Hallo! For veldig lenge siden fikk jeg et spørsmål om hvordan jeg tar innkjøpsbildene mine. Det svarte jeg på litt over et år siden, men regner med at jeg har fått nye lesere siden da. Jeg kan selvfølgelig vise dere det, men ikke at det er så særlig spesielt. Hehe. Det jeg gjør er at jeg finner noe jeg kan bruke som bakgrunn, helst noe hvitt. Jeg setter også en stol forran, så står jeg oppå stolen å knipser bildet. Det er vel egentlig alt. Hehe, men hvorfor tar jeg bildene ute? Jo, det gjør jeg fordi det er mye bedre lys. Når jeg tenker over det, så tar jeg (nesten) alle bildene mine ute


nye ballerinasko

Hallo! Når jeg var i Sarpsborg fikk jeg noen søte ballerinasko av søstra til Anh, Tina. Hun var så søt og ga meg noen sko hun aldri har brukt før. Det er så synd at det ikke er sommer, haha! Gleder meg til å bruke de i sommer. Jeg kommer til å være i Filippinene (nesten) hele sommeren, så da skal de bli mye brukt der  
innkjøp

Gina Tricot  -   199SEK


Gina Tricot  -  149SEK

H&M  -  79kr

H&M  -  99SEK

NewYorker  -  199SEK

NewYorker  -  249kr

H&M  -  249SEK

H&M  -  299SEK

Cubus

BikBok  -  129SEK

Skopunkten  -  399SEK

friday and saturday

Fredag:
Fredag var Jørund i Sarpsborg og besøkte meg og Anh som dere har sett i tidligere innlegg. Han kom på torsdag, men ble til Fredag. Vi startet fredagen tidlig, og da dro vi til Hafslundparken. Som sagt er det så utrolig vakkert der!

Velkommen til min normale vennegjeng, haha!

Etter det så dro vi til Fredrikstad. Vi tok logisk nok buss noe som egentlig ikke pleier å være et problem for meg. Bussen var stappfull av mennesker, dårlig luft, varmt og klamt! Jeg hadde ikke spist noe særlig, var svimmel og trøtt. Jeg ble så SYKT kvalm på bussen. Når jeg kom fram til Torvbyen i Fredrikstad var det første jeg gjorde gå til nærmeste do å spy. Ekkelt, men ja. Derfor så måtte vi sette oss ned en stund. Jeg må virkelig være kvalm når jeg takker nei til BigBite mat!

Men vi gikk ned til brygga siden Anh og Jørund ville ha kebab.


Jørund og Anh kjøpte kebab........


......... mens jeg kjøpte knekkebrød!! Måtte ha noe jeg ikke ble enda mer kvalm av

Søte!
Jørund og Anh, snålingene.

På kvelden fulgte vi Jørund på toget. Trist å si hadet ettersom vi ikke vet når vi får se hverandre igjen!

Lørdag:
I går tidlig ringte Anh og vekte meg, og sa hun kom snart. Da skulle vi møte Kvam i byen. Ja, han heter Kvam! Han har ikke vært på bloggen før, men det er en kamerat av Anh. Utrolig kul og grei fyr. Han har nettopp vært i Tyrkia, og da hadde han kjøpt med en liten gave til meg selv om jeg aldri har møtt han. Søtt gjort!

Se, så tåkete det var i går tidlig!

Ble en liten naturlig vri i går ettersom jeg ikke fikk tid til å ta på vipper, linser og extensions


Når jeg og Anh tok bussen fikk vi øye på denne reklamen. Vi holdt på å le oss ihjel. Hahha. Jørund skjønte ingenting.

Her er jeg, Kvam og Anh på taket på Storbyen.
Plutselig før jeg visste det satt jeg på toget på tur hjem. 6t gikk utrolig fort! Nå er jeg da hjemme i Bondeland, jeg mente Kvam.

Når jeg kom hjem hadde mamma kjøpt gave til meg. Følte meg som en liten unge! (Bildene under er uredigerte fordi PS ikke ville samarbeide med meg)

Et bilde fra togturen:


videodagbok - høstferie

Hei! Jeg har filmet litt mens jeg var i Sarpsborg. I dag tok jeg tog hjem til kvam, så jeg mikset sammen denne videoen. Håper dere liker den

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 780p for å se i HD


photoshoot i hafslundparken - del 1

Hallo! Sitter her og klarer så vidt å åpne øynene mine, haha! Nå har jeg faktisk døgnet, og senere skal jeg møte Anh og Kvam i byen. Først på dagen i går, så var jeg, Anh og Jørund i Hafslundparken. Det er så fint der! Neste gang vi er der skal vi ta med frisbee, ball og noe godt å spise på. Det er også utrolig fint å ta bilder der, så vi hadde en liten photoshoot:''Anh, du skal ikke bli med familien din da??''. Haha, vi holdt på å le oss ihjel!

Byttet rolle? Hehe

Kids.


C+A+J. Caro + Anh + Jørund

Happy

Dere husker kanskje at jeg og Anh tok noen bilder i Kulaasparken i sommer? Se:


gettin' ready

Hallo! Nå har vi nettopp fikset oss og er klare for dagen. Vi skal først i Hafslundparken nå, også skal vi videre til Fredrikstad. Jeg og Anh har så vidt sovet i natt, så vi er så utrolig trøtte, men det går nok bra! 

I de få timene vi sov, så har jeg holdt rundt Anh. Nta!  

Stolt over at Jørund har sett på at vi har sminket oss i over ên time.Nå stikker vi ut! Blogges senere i dag eller i kveld  


siste dagen av ottamartnan 2012

Hei! Jeg har noen bilder fra siste dagen av Ottamartnan som var søndag forige uke. Da var jeg der sammen med søskenbarnet mitt og tantene mine, men jeg og søskenbarnet mitt gikk mest sammen. 

Det er fortsatt uvandt å se søskebarnet mitt, Aebykier kjøre bil. Hun ser så voksen ut (noe hun ikke er...hahha)

Tantene mine og Aebykier til høyre.

Denne karusellen blir mindre og mindre for hvert år.... ellers så er det jeg som blir større. Haha   

Prøver capser. Caps er virkelig ikke min greie..

Ser dere finlandshetta til høyre? Jeg og søskenbarnet mitt planla å kjøpe en slik og gå på epleslang

Enda en caps Aebykier prøvde  


Bøtte med pomfri, yummi   

Jeg har jo fortalt dere prutehistorien om Angry Birds brusen. Når vi skulle kjøpe en slik lang lakrisstang som kostet 20kr, så måtte vi selvfølgelig prøve å prute ned til en billigere pris. Vi startet en konkurranse om hvem som klarte å prute ned mest. Jeg vant forresten, haha. Aebykier klarte å prute ned lakrisstanga til 15 kr, og jeg til 14 kr. Haha!

Hun er søskenbarnet mitt, men ser mer på henne som en søster  

jørund i sarpsborg

Hallo! Husker dere at jeg og Jørund satt på samme tog i går? I dag kom han hit til Sarpsborg! Det er første gang han møter Anh, og de begge to likte hverandre veldig godt. Jeg visste at de to kom til å like hverandre, haha. Selvfølgelig kun vennskapelig. Men jeg ble så glad for å se Anh, min beste venn  

Skulle egentlig møte henne klokka 12, men jeg ble tre kvarter for sen. Oups. Jeg måtte hente Jørund på togstasjon, hehe.

Vi satte oss ned og snakket først, men så bestemte vi oss for å ta en harrytur til Sverige.

Speilbilder i prøverommet er så typisk meg og Anh. Hehe, men kanskje litt fjortis? En utrolig søt leser kom bort til meg og spurte pent om hun kunne ta bilde med meg. Hun sa også at jeg var pen, ååå da ble jeg så glad at jeg måtte gi henne en klem. Koselig!  

Disse skoene var super kule, men jeg likte ikke at de hadde sånn spiss tupp..


Jørund er gutten som plutselig gir klem til folk. En gang kjøpte han masse roser og ga dem bort til random jenter. Søtt!


Hahha. Joda, retards.


Liker at Jørund var med inn i ALLE klesbutikker uten å klage!


Denne greia på bordet kosta nesten 3000 kr! Det var en ''støvsuger'' som gikk av seg selv.


Jeg fikk ikke lov til å bære posene mine selv. Snilt gjort!

Jeg som ikke skulle kjøpe noe............. ehhh ehh


Vi dro også på cafê og kjøpte burger. 


Når vi kom til Norge igjen, så dro vi først til meg, så rett på kino. Vi så filmen ''Tina og Bettina The Movie''.

Det var en halvtime til filmen startet, og da dro vi til gågata i mens. Kjøpte godteri og bare tulla rundt   


Hva skjer med at butikkene allerede selger julebrus? DET ER FOR TIDLIG!


Vi skulle kjøpe Redbull, men de var varme. Vi la dem i frysedisken, så de skulle bli fortere kalde. Haha, effektivt.

På tide med nye sko Caro? Hehhe, bra jeg kjøpte nye i dag  


Anh syns filmen var sykt dårlig, men jeg syns den var passe bra. Terningkast 3/4 fra meg, og terningkast 1 fra Anh.


Hahha, Anh var litt søt.
Et mobilbilde jeg ble tagga på fb. Har hatt en super dag med to gode venner!  

Hva har dere gjort i dag?


overnatting og togtur

Hallo! Nå sitter jeg på toget på tur til Oslo! På toget møtte jeg Jørund som jeg ikke har sett siden sommerferien. Fra Oslo, så skal jeg selvfølgelig videre til Sarpsborg. Det blir gøy og se Anh igjen! Har heller ikke sett henne siden sommerferien. 


I går kveld hadde jeg det nokså koselig med vennene mine. Jeg overnattet også hos Siri. Fikk låne verdens deiligste pysj av henne, haha! Vi så en film (eller var det serie?) før vi la oss. Når vi våknet dro vi til Statoil og kjøpte en STOR burger. Det var verdens beste frokost. Vi så også skrekkfilm tidlig på morgen. ''Behind The Mask'', super dårlig film, terningkast 1 fra meg! Bildene under er fra twitteren til Siri. Dere kan følge henne HER.

Her er et bilde før vi skal ut i offentligheten. Måtte låne klær og sko av Siri (og lillesøstra hennes). Mista forresten buksa når jeg sykla, hehhhe. 

Frokosten vår 

Nå skal jeg og Jørund spise kylling og ris, haha. Jørund elsker mamma siden hun har laget mat til han også 


angry birds soda

Hallo! På martnan fikk jeg og Aebykier øye på noe utrolig kult, Angry Birds brus! Måtte selvfølgelig kjøpe en siden den var så kul, men den kostet 30kr(!!). Da måtte vi teste ut våre pruteskills. Først gikk vi ned til 15 kr, haha. Selgeren nektet å selge det billigere enn 30 kr. Selgeren var utrolig rar og morsom. Det endte opp med at vi begynte å snakke om helt andre ting, b.l at han har importert godteri til Norge i over 30 år, og turen hans til Thailand osv... haha! Aebykier snakket hele tiden om alt og ingenting. Hun kjøpte Angry Birds brus til slutt, MEN fikk med evighetskule (for å holde kjeft sa selgeren) og flytende marshmallows med på kjøpet. Jeg kjøpte også brus til slutt, og fikk med en bøtte med snacks og en kjærlighet på pinne! 

Snacksen og kjærlighet på pinnen jeg fikk med på kjøpet 

Selgeren hadde et slagord som han ropte ut. ''Har du ikke vært i himmelen, kjøp Angry Birds brus og du kommer til himmelen!!!!!'' Hahah, jeg og Aebykier holdt på å le oss i hjel hver gang han ropte det 


videodagbok

Sangen heter Hall of Fame av The Script


film/ spillekveld med bestegutta

Hallo! I dag har jeg møtt Frøydis! Vi var en liten stund hos Aebykier, men det gikk ikke lange stunden før jeg måtte dra. Jeg, Stig og Torgeir har lenge planlagt en filmkveld. Plutselig ringer Torgeir og sier at bestemora hans står utenfor huset mitt for å hente meg! Det var koselig gjort. Alle bestemødre er så søte! Det ble en film/ spillekveld med bestegutta mine, Torgeir og Stig 

Tror vi brukte ên time på å finne ut hvilken film vi skulle se. Jeg og Stig har nokså lik filmsmak mens Torgeir elsker gamle filmer (noe jeg hater...). Til slutt ble det skrekkfilmen The Texas Chainsaw Massacre. Noe som skremmer meg er at det er sann historie!

Nuss og puss fra bestekompisen 


Stig og Torgeir

Torgeir har fått hjemmekinoannlegg. Jeg er så misunnelig!


''Den, eller den filmen???''


We're sexy and we know it!


Noe godt å knaske på 
Her leker de swag.. Hater virkelig ordet ''swag''.
Torgeir prøver Lee jakka mi.


Stig. HAHAHHA, HOLDT PÅ Å DØ AV DETTE BILDET. Pukkelrygg 


Bestemora hans er så søt. Se hva hun kom med til oss! 


Vi spilte også Fifa. Har alltid trodd at det var et kjedelig spill, men det var jo kjempe gøy! Haha, ble skikkelig engasjert og ropte osv. Knuste Torgeir noen ganger. Vi spilte også et annet spill, men husker ikke hva det heter. 

Hva har dere gjort i kveld? 


etterlengtet jentekveld

Hallo! I dag har jeg vært på legekontoret. Jeg trodde jeg hadde fått et utslett på halsen, men jeg har visst får eksem! Dere skulle sett den nåla jeg fikk i armen, og den flaska som fylte seg med blod... fælt asså. Hahha, neida, jeg tulla. Fikk det kanskje til å høres litt fælt ut nå, men det var noe lignende. Jeg er egentlig ikke redd for sprøyter (eller edderkopper!). Skal tilbake neste uke for å finne ut hva jeg er alergisk mot.

Tenkte jeg skulle fortelle dere hva jeg gjorde etter jeg var på Ottamartnan fredag. Da møtte jeg som sagt Karoline og Ragnhild som jeg ikke har sett siden sommerferien. Ragnhild ble med meg hjem og overnattet. Da hadde vi en etterlengtet jentekveld. Vi har prøvd å fått til en helg sammen, men det har aldri funket! Vi hadde det i alle fall utrolig koselig, men synd ikke Karro ble med. Når vi kom hjem på kvelden, så hadde mamma laget kylling og pomfri til oss! Må selvfølgelig ikke brownisen 

Vi kjøpte filmen What To Expect When You're Expecting. Ganske ny film fra 2012 med mange kjente skuespillere. Hadde store forhåpninger til den, men den var skuffende. Terningkast 3 fra meg!

Brownies og is!

Godteri!


Thumbs up 


Morgentrøtt Ragnhild. Vi spilte også buzz, men jeg vinner hele tiden! Haha. Kan hende fordi jeg har spilt så mange ganger alene..

Plutselig kom Karro på besøk! Hun har fått høre at vi hadde brownies og is, eeeh ehhee.


Så måtte vi følge Ragnhild til togstasjonen... 
Søte jenter 


Converse 
Toget var 1t forsinket(!!!). 


Etter vi hadde fulgt Ragnhild til toget ble Karro med meg hjem. Hun ble forelsket i marsvina mine 

Forsøk på hoppebilder. Haha 

Nå skal jeg besøke Torgeir, så skal vi ha filmkveld med Stig. Vi blogges! 


Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits