en liten overraskelsesgave

Innlegget er i samarbeid med rapunzelofsweden.com

Gledelig halloween alle sammen! I dag fikk jeg en liten overraskelsesgave fra rapunzelofsweden. Jeg visste jeg skulle få noe, men jeg visste ikke hva. Elsker overraskelsesgaver, hihi! Du kan se alle vippene til rapunzelofsweden HER. 

Akkurat desse vippene er kanskje i det lengste laget til og med for meg. Men perfekte om jeg vil leke meg med sminke en dag. Eller om det er noe annet :)


uten linser og vipper


filmer

For en stund siden fikk jeg noen filmer av pappa, men alle var.. dårlige! 

Heldigvis har jeg sett ên bra film som jeg lånte av Ingrid. Den var så bra at jeg så den hver dag, til og med to ganger på en dag! Jeg har sett den ti ganger til sammen. Seriøst, tuller ikke. Jeg har holdt tellingen! Første filmen er jo best, men andre filmen er så bra! Hahah. 

Hehhe, pappa har en del filmer. 


gullbrev

Innlegget er i samarbeid med gullbrev.no

Gullbrev.no er en side hvor man kan sende inn sitt gull og få høyere pris for gullet enn det de kan få hos tradisjonelle gullhandlere. Fleste av dere får sikkert en skeptisk tanke om dette, men ditt gullbrev er forsikret for inntil 100 000kr og sendes trygt via Bring. Les om hvordan dette fungerer HER. Har dere spørsmål kan dere alltids kontakte kundeservice :-)det vakreste på kvinnen

Var det noen som så dokumentaren på TV2 i går, ''det vakreste på kvinnen''? Det var et program om hair extensions vi rike i Norge kjøper. Tenk at vi kjøper hele 10 tonn med løshår i året og bruker en halv milliard. Håret kommer fra fattige kvinner i India, men selv vet de ikke så mye om hvor håret går til. Hver dag er det 10 000 jenter som går til tempelet for å barbere av seg håret. Troen forteller at dersom de ofrer det vakreste de har, så vil Gud lytte til deres bønn om et bedre liv. Det behøver vanligvis ikke å være India, men tar det som eksempel siden det var på TV i går.

Se video på TV2 HER


dagens antrekk til under 100-lappen

Hei! I går hadde jeg besøk av Martha, så jeg orket ikke å blogge. Hihi, sorry! Her har dere dagens antrekk til under 100-lappen. Blusen kostet meg 29 SEK, men kostet 249 før. Buksen kostet også 29 SEK, men den kjøpte jeg for ca 2 år siden, hehe, men aldri brukt.

Alt fra BikBok


øyeleger advarer mot sirkellinser

Takk til en omtenksom leser som tipset meg om artikkelen hos kk (link)
Som dere sikkert har lagt merke til, så bruker jeg sirkellinser. Sirkellinser er større enn vanlige linser og  gjør at du får mye større øyner og får litt tegneseriefjes. Desse linsene som jeg bruker kan du ikke kjøpe i Norge fordi det ikke er lovlig. Jeg bestiller mine på asiatiske nettsider. 

Det som er farlig med sirkellinser er at det dekker mer enn irisen. Det hvite blir dekt av linsene som kan resultere til at man kan bli blind. Sirkellinser kan også gjøre skader som slitasje på hornhinnen og infeksjoner som man kan bli blind av som sagt. Til dere som har lest bloggen min vet hvem bestevenninnen min Anh er. Hun brukte sirkellinser veldig mye før, og hun brukte dem hele dagen (bruk sirkellinser max 8 timer daglig). Hun har begynt og fått dårlig syn av linsene, så hun må desverre begynne med  briller. 

Dere begynner sikkert å lure på hvorfor jeg bruker sikellinser. Vel... hva skal jeg si? Jeg er ikke særlig smart som gjør det, men jeg bruker ikke linser hver dag. I sommerferien kjøpte jeg meg sirkellinser til nesten 1000-lappen, så jeg vil jo bruke dem. Det er en farlig trend og slettes ikke bra for meg og følge den...  


Lady Gaga har jo fått desse store øynene berømte. Hun hadde også sirkellinser, men så store øyner er det umulig og få. Her er det manipulert på data ;)


hello to the kitty

I dag har det vært en ganske chill dag, akkurat som jeg liker det. Vi så Forrest Gump på skolen, og det er en fantastisk fin film selvom jeg har sett den maange ganger før. Shocking news: Jeg fikk _6_ gjentar 6 på en engelsk framføring!! Hahaa, så da ble jeg litt glad :)

Mejjj og Hello Kitty i dag ♥


nye vipper!

Først: tusen takk for alle kommentarer på forige innlegg. Koselig og se at dere likte videoen. Merker at det er en del dere lurer på, og jeg skal ta de fleste spørsmålene i eget innlegg. Et spørsmål som ofte er stilt er -hvor kjøper du vippene dine?

Siden jeg bruke løsvipper så mye, så blir det dyrt for meg å kjøpe vipper på Cubus osv for nesten hundrelappen for bare ett par. Jeg lever på Ebay vipper. Mye billigere. Før sommeren bestilte jeg meg 40 par for under 10kr! Ble noe 30 med frakt da, men det er jo ingenting (les her). MEN, jeg anbefaler egentlig ikke å bestille fra Ebay. Det er ikke alt som er helt trygt der. 

Desse godbitene fikk jeg forige uke.  

Link 


sminkevideo!

Her kommer jeg med enda en sminkevideo! Sminken min forandrer seg så fort, så da måtte jeg lage en ny video. Tok med hvordan jeg fikser håret mitt til daglig også, men det var kanskje ikke så interessant. Noen ganger kan jeg rette det, men jeg var hos frisøren forige uke og hun tømte ditten og datten oppi håret mitt, så nå trenger jeg ikke å rette det på noen måneder:)

Håper dere likte videoen! ♥


paranoid for zombier?

Hahaha, i går skulle jeg besøke søskenbarnet mitt. Da måtte jeg gå (springe) i mørket gjennom en skog + huset som det visst nok skal gå igjen noen i. For noen måneder siden var jeg den tøffe jenta som godt kunne gå seg en tur til kirkegården midt på natten alene og ta bilder, men nå som jeg har sett mange skrekkfilmer, så har jeg blitt den feige pysa! Haha.


osloturen

For bare en knapp uke siden var jeg og tante R i Oslo. Det var veldig koselig som sagt, men jeg har bare fortalt om Idol og ikke hele turen. Fredagen vår startet med at vi tok toget fra Lillehammer ganske tidlig:Også gikk vi i Karl Johan og koste oss med shopping.


Selvfølgelig måtte jeg følge bloggtrenden og knipse bilder vilt rundt meg på Monki.


Dette hjertet som står utenfor Domkirken er så fint ♥


I dag er det også tre måneder siden den tragiske hendelsen skjedde..
Vi ble veldig sultne når vi kom til Oslo, så vi måtte spise på Peppes.


Hahha, jeg tok T-banen for første gang i år. Liker egetnlig ikke T-banen...


Ble litt shopping også :D


Også...høydepunktet.... IDOL! Les om det HER og HER

Jeg planlegger og ta meg enda en tur 9. desember, men vi får se :)


cirkus!

I går var vi som sagt på cirkus, noe som var veldig gøy! Dette var helt klart den beste dagen i 10. klasse hittil! Gårsdagen startet med buss til Lillehammer. Vanligvis hater jeg å kjøre buss, men i går gikk det veldig fort. Jeg og Borghild ble hekta på et mobilspill og levde oss skikkelig inn i det. Jeg skjønner det ikke, hver busstur får jeg alltid kjeft av en eller annen lærer og blir bedt om å holde kjeft? Jeg er jo alltid musestille (blunk blunk), mohaha.Selvfølgelig måtte jeg ta med monster-objektivet mitt for og ta nærbilde av cirkusfolkene!


Maggie.
Ole A.


Fra start til slutt var det kjempe gøy og se på :D


Ikke nok med motorsager (LES HER), men også sjonglerte han med stoler. 


Sykt.

Hehe, jeg er veldig enig med en kommentar jeg fikk. Det burde vært et skilt der det stod ''ikke prøv dette hjemme''


Ble skuffet når det var slutt fordi jeg ville se mer!


På hjemturen tok jeg, Thea og Borghild mange bilder! Hahaa, vi holdt på og lo oss ihjel.
Stakkars Thea! Bare halve hodet hennes ble med..vinner av konkurransen

Vinneren av konkurransen er........ Brynhild Dagslott 
Gratulerer så mye til deg og håper du blir førnøyd med linsene du snart får i posten! :) 


kan du sjonglere med tre motorsager?!

Hei! I dag har skolen vår og noen andre vært på sirkus på Maihaugen i Lillehamner. Det var unikt, originalt, spektakulært og ikke minst fantastisk og se på! Det man trodde var det umulige er faktisk mulig. Hehe. 

Han her var jo bare heelt rågod! Tenk og sjonglere med tre motorsager. Motorsagene var forresten ekte om dere skulle lure. Kanskje jeg skal prøve dette jeg også? Hahah, da går det skjevt.


Kommer flere bilder senere. Om du skal låne bildene, så setter jeg pris på om du oppgir kildene :)


ny blondetopp

Sinnataggen med oreokjeks i kjeften har fatt seg ny blondetopp fra Zarabilder, bilder og bilder

Hei! Jeg har egentlig ganske mange bilder som jeg ikke har delt med dere, så jeg tar de fleste nå. Bildene er både fra før sommeren, etter sommeren, før høstferien osv.

I begynnelsen av sommeren hadde jeg det koselig på Venezia med Ole og Gunhild.


Venezia-damen, får ofte gratis is, hihii.


Copa Tre Amori! 


Jeg ble forlatt på et bussbygning(?) midt i Oslo heeelt alene. Da så jeg på TV til noen gadd og hente meg...


... også lekte jeg meg med buss!! Det var veldig gøy egentlig, haha. Wupsiii, jeg krasjet bussen i veggen!


Også kom en bussjåfør og ga meg nøkkelring :)


Jeg og Gunhild koset oss med nachos. Tenk at vi så alle Harry P filmene på under et døgn!
Fra da jeg passet på kaninen Leo (egentlig heter han Huigi)


Jeg har faktisk lest en BOK!


Dette var kjempe fint bilde av Hanne som jeg tok på skolen.


Mariam er min engel, heheh.


Her er vi i K&H timene, vi lager skulpturer noe som er veldig gøy. På bildet ser dere skulpturen til Boggis.


Oooog... min! Men de ble så stygg, at jeg lagde et nytt hode.


... ogsåå... levde de lykkelige alle sine dager.


Hanne er i full konsentrasjon.


Her blir jeg irritert på Stig fordi han ikke gjør det han skal, haha.


Her er skulpturen til Maggie ferdig. Den ble veldig kul :P :P
Meg og OJ klare for høstferie!!!!!grønt er skjønt

Stakkars min lille Mia som har blitt blind. Men med litt xtra kos og litt mer godt, så skal det nok gå bra! Hun er et marsvin om dere skulle lure og dere kan se en video HER før hun ble blind. 

Min nye bluse fra Vila :)

Ragnhild fikset neglene mine i mattetimen, hehehh.

Siden hun ville at jeg skulle legge ut bilde av henne, så får jeg vel gjøre det. Har hun ikke helt nyydelige øyner? :)


min mening om babycall

Torsdag forige uke så jeg Babycall. Jeg hadde egentlig store forhåpninger til filmen, men den var ikke så bra som jeg hadde håpet. Starten og midtdelen var veldig bra, men slutten... var.... ehh... rar og usammenhengende. Men man måtte resonnere store deler av filmen. Haha, når den usammenhengende-delen begynte å komme hørte jeg bak meg i kinosalen - hæææ, hvaaa, dette ble bare rart. Ellers var det veldig flinke skuespillere. Noomi gjorde en kjempe bra jobb i filmen :)

Siden det var flinke skuespillere så tipper terningskastet fra 3 til 4 fra meg.


konkurransen avsluttes i morgen!

AVSLUTTET!!!
Hei! Jeg vil bare minne dere på at konkurransen avsluttes i morgen. Fort dere og meld dere på HER


idol-fredag

Det er så morsomt og se Idol fra den ''andre siden''. Det er så mye annerledes i virkeligheten enn på TV. Verdt og ta seg en tur, dere kommer ikke til å angre :)

Før den laange køen startet meldte jeg meg på en konkurranse der jeg kunne vinne en HTC, men jeg vant ikke (buhhu). Jeg stod i kø over en time, på den tiden kunne jeg like så godt bli kjent med nye mennesker. Jeg ble kjent med to hyggelige jenter fra Stavanger.Scenen ser mye mindre ut i virkeligheten.


Publikum er mye galere enn på TV. Haha, noen tar jo helt av og skal stå å danse hele tiden.


Christopher, Henrik og Rodao var mine favoritter fredagskvelden.

Han her er visst overalt, hehe. Han var på Norske Talenter og X-factor også. Han skal liksom varme opp publikum, så vi må masere sidemann og vifte med hendene osv.Jeg skulle egentlig filme til dere, men finner ikke lader og batteriet til videokameraet mitt...


De digre TV-kameraene ser litt fancy ut.


Tok mange bilder av dommerne, men bare fra bak siden jeg satt rett bak dem.


Sminke.


Lille, søte Ravi. Liker at han står ett trappetrinn over meg, hehe!


Guri


Gutta boys!


Enda et bilde av bakhodet til en av dommerne. Likte forresten hårfrisyren til Bertine :)
Følte meg litt stalker som nesten bare tok bilder av Marion og ikke de andre xD xD

For en fin og koselig idol-fredag!


marion ravn

Hei! I går ga jeg brevet til Marion som jeg og Martha laget (les her). Med en gang jeg ga det til henne sa hun - åjaa, det du skrev på bloggen? Hun sa også at jeg ble fin med lugg, herlighet så starstruck jeg ble inni meg! Tenk at hun faktisk har lest noe som jeg har skrevet. Jeg fikk sagt det jeg skulle si til henne + at jeg fikk en klemm, så jeg er veldig fornøyd med Oslo-turen. 
Ikke bare på TV, men Marion virket så utrolig søt og snill ♥

(Uff, det verste jeg vet er blitsbilder!!)


bloggen?

Hei! Jeg vil bare si at fra i dag (torsdag) til lørdag/ søndag så er det liten sjanse for at jeg kommer til å oppdatere bloggen. Men siden jeg er så glad i dere! Skal jeg prøve og få skrevet et innlegg om hva jeg syns om Babycall filmen. Det er bare kanskje, men tror ikke jeg får gjort det. Fordi:

Torsdag (i dag) skal jeg:
 ♥ ta buss til Lillehammer
 ♥ liten tur på Strandtorget?
 ♥ spise med tante R
 ♥  til kinoen og se Babycall 

Fredag skal jeg: 
 ♥  stå opp tidlig og ta tog til Oslo
 ♥  gå rundt omkring i Oslo
 ♥  shoppe
 ♥  spise på en eller annen restaurant
 ♥  oooog.... idoool!  innkjøp

Konkurranse pågår HER hvor du kan vinne to par linser.

NewYorker  -  379SEK


DNA  -  599kr (salg: 399)


H&M  -  89kr


BikBok  -  349SEK (salg: 29)


H&M  -  49kr


BikBok  -  349SEK (salg: 29)


skal se babycall!

Konkurranse pågår HER hvor du kan vinne to par linser.

Hei! I morgen skal jeg til Lillehammer og se Babycall med tante R. Jeg har hatt lyst til å se den siden de digre plakatene dukket opp overalt i Sarpsborg. Men selvfølgelig var premieren dagen etter jeg reiste fra Sarpsborg. Dere tenker sikkert -har dere ikke kino der du bor osv. Joda, men når filmene kommer ut på DVD/ Bluray, såå kommer filmene hit på kino. Uansett så gleder jeg meg, og Noomi Rapace er jo veldig flink skuespiller.

Forresten så har jeg gledet meg så til å se filmen at jeg har laget egen facebook-side, haha. Lik den HER


konkurranse - vinn to par valgfrie linser

AVSLUTTET!!!

I samarbeid med WWW.LENSSTORE.NO så kan du vinne to par valgfrie linser på bloggen min. På Lensstore.no kan du blandt annet kjøpe fargelinser, månedslinser og dagslinser.

Det eneste du trenger å gjøre er:
♥ Lik lensstore på facebook HER 
Velg to par linser du liker av enten FRESHLOOK DIMENSIONS, FRESHLOOK COLORBLENDS eller SOFTLENS NATURAL COLORS
♥ Legg igjen en kommentar i dette innlegget med link med linsene du ønsker 

Husk når du kommenterer: Legg igjen e-post adresse så jeg kan kontakte deg. Legg igjen link med linsene du ønsker. Skriv at du har likt lensstore på facebook. 

Lykke til! Konkurransen avsluttes om ca en uke :)


''vi digger deg''

Hei! I kveld har søte Martha vært på besøk til meg. Har ikke sett henne siden sommerferien, så ble glad når jeg så henne. Vi har laget fanbrev til Marion Ravn! Vi begge digger henne og er veldig stalkere som googler henne og alt. Haha. Jeg skal gi brevet vårt til henne personlig på fredag. Åhh, som jeg gleder meg! (Idol)  ''Vi digger deg''


litt mer om uggsene

Se flere bilder i dette innlegget HER

Uggsene jeg fikk fra www.lookboots.com kan jeg ikke si er helt ekte. Det kan hende det er ekte skinn av noe slag, men ikke slik skinn det er i ekte Uggs. Jeg sier ikke at lookboots.com er svindlere, fordi jeg kan ikke se at de har skrevet på siden at Uggsene er ekte (rett på meg om jeg sier noe feil). Desverre har jeg ikke fått brukt skoene enda fordi de er alt for STORE! Jeg sa jeg skulle ha i str 38 som jeg bruker til vanlig, men de var altfor store selv med 3 par ullsokker. Under skoene står det at det er str W7?

Om dere ser på Uggs lappen på bildet. Så ser det ut som om lappen er unøye sydd på. Ullen som er inni er veldig myk og varm. Men om du napper litt i ullen, så detter den fort av, så jeg vil kanskje si at det er litt dårlig kvalitet. Jeg burde kanskje brukt skoene i en stund før jeg skriver dette innlegget, men jeg klarer ikke å bruke dem fordi de er for store som sagt.

For all del kan det hende at jeg tar feil i det jeg skriver, men om jeg skulle dømme de, så vil jeg si at de er falske. Det kan man se på prisen også. Om dere vil bestille fra der, så er det opp til dere :)


god og varm strikkejakke

Hei! I dag har det vært ganske kaldt! Brrr, vinter. Uansett, jeg har ny strikkejakke! Den er veldig god og varm, hihi. Ellers i dag skal jeg jobbe med en framføring. Jeg hadde gjort veldig mye på skolen, men så glemte jeg og sende over. Det vil si at jeg må begynne helt på nytt, buhu. Om en halvtime eller en time, så kommer Martha! Lenge siden jeg har sett henne, gleder meg ♥

Strikkejakke fra NewYorkerdet snør, det snør, tiddelibom

Da har visst vinteren kommet ett skritt nærmere. Fikk litt julefølelse når jeg våknet i dag fordi det var (er) så mye snø ute! Det er jo litt koselig med snø da :)

I dag tidlig
Snør det hos deg?


spørsmål og svar

Røyker / snuser / drikker du?
Nei, og det er jeg stolt av! Får ofte spørsmål om når jeg skal begynne å drikke, snuse osv.   

Kan du si til Anh at hun skal skaffe seg egen blogg :D
Dere aner ikke hvor hardt jeg har prøvd! Men det skal komme en dag (håper jeg). Jeg brukte flere måneder på å overtale henne om å skaffe seg facebook. Hehe.  

Har Anh farget håret såg litt rølig ut, veldig pent uansett : )
Hun har farget det brunt, noe jeg syns kledde henne veldig godt. 

Hvor er det Anh har kjøpt jakken sin?
Den er fra BikBok. Jeg har vært i mange BikBok butikker i Norge, men den er utsolgt overalt! For noen dager siden var jeg i Sverige på kjøpesenteret Norby. BikBok butikken der har alle størelser dere måtte ønske. Om dere har veldig lyst på jakken, så finnes den i Sverige på Norby.  


Gøy på båten? Hvor lenge skal du være ''til sjøs''?
Det var gøy på båten, ja. Vi var på båten fem timer til sammen. 

Bruker du linser/ løsvipper eller noe?
Begge deler. Jeg bruker ikke vanlige linser, men sirkellinser. Sirkellinser gjør så du får automatisk mye større øyner enn du har. Slike linser er veldig populært i blant annet Japan.  

Kan du væææær så snill å blogge om de uggsene du fikk? <333333
Ja, det kan jeg gjøre! Har noe å fortelle om dem. Kanskje jeg gjør det i morgen?

Hvor er toppen din fra?
BikBok. Kjøpte den i fjor. (Bildet er fra før jeg klippet meg) 


Hvor bor du siden det tar 6 timer med buss? :)
Et øde sted i Gudbrandsdalen som heter Kvam.  


vi to på harrytur

Jeg har glemt å fortelle at jeg og Anh også har vært i Sverige på harrytur. Eller tror jeg nevnte det i et innlegg. Vi hadde det iallefall veldig koselig og det ble selvfølgelig litt shopping. Forresten er det noen som vet hvorfor det heter harrytur? Haha.Anh må alltid på Gottebiten for....


.... å kjøpe tyggis!


Det er ikke nok med en pakke, hun må ha mange!
Slush


Vi to da <3
Her er vi i Strømstad


Det blåste veldig mye så håret vårt sto til alle kanter!


Hahah, vi måtte holde forran øynene fordi vippene våre holdt på å blåse av!hjemme

Hei. I dag reiste jeg hjem til Kvam. Kunne egentlig vært i Sarpsborg til søndag, men jeg har marsvina og burene renser seg ikke selv. Marsvina mine er litt bortskjemte, så de vil ha buret sitt renset hver 3-4 dag. 

Når jeg kom hjem i dag ventet jeg visst et besøk av tre søte sauer. Jeg gikk inn og la fra meg tingene mine, når jeg kom ut igjen forventet de og få litt kos. Aww, sauer er så søte! Koset med dem kanskje en time og matet dem med epler + at de fikk en safarikjeks hver da. Gøy på landet ♥ 


hodejegerne

I går så jeg på Hodejegerne på kino med Anh. Den var syykt bra! Ble litt lei meg når filmen var slutt fordi jeg ville se mer. Jeg er glad Jo Nesbø skrev romanen Hodejegerne, men enda bedre at den ble filmatisert! Ok, alle sier -boka er bedre enn filmen, boka er bedre enn filmen! Skulle gjerne lest boka, men jeg har så liten interesse av å lese bøker. Jeg venter heller på filmen. Og denne filmen, den anbefaler jeg, for den var dritbra.  

Anh gir den terningkast 6, men den får 5 av meg. Anh syns det var den beste filmen hun hadde sett :)
Har du sett Hodejegerne?


torvbyen

Hei! Jeg har det helt supert i Sarpsborg, det er alltid noe å gjøre når Anh er i nærheten. I dag mistet vi bussen hele TRE ganger til Fredrikstad! Men som vi lo da!

Anh sin outfit i dag

Min outfit i dag.


Vi på bussen!


Heheh, Anh kjøper seg alltid mat på Big Bite. Skulle egentlig jeg også, men jeg kjøpte meg heller nye sko. Hehe.


Matmomsen min <3


Torvbyen :)


Så møtte jeg noen venner av Anh. Veldig sosiale og greie :)

Papegøye som plystret til oss!


Hver gang jeg og Anh er på shopping MÅ jeg på dyrebutikken og kose med kaninene osv.


Vi møtte en kjendis i dag.... OLE BRUMM!


Også så vi på den nye lanseringen av Whitney Port koleksjonen.


Her er vi i Særp igjen. Var sykt kaldt, og jeg glemte jakka mi hos Anh!


Nå skal vi snart på kino og se Hode Jegeren, vi blogges! :D


drar til fredrikstad
vi stalker captain kid

På båten i dag løp jeg og Anh rundt og tok masse bilder. Da fikk vi øye på Captain Kid! Da tenkte vi at vi skulle ta bilde med han, så vi gikk etter han. Også når han stoppet, stoppet vi, men med syv meter avstand. Da kom ''bodyguarden'' hans bort til oss og sa -følger dere etter Captain Kid eller? Vi bare -ehh, ehh.. nei vi bare går oss en tur. Når ''bodyguarden'' snudde seg så spurte vi Captain Kid om vi kunne ta et bilde med han. Da snudde ''bodyguarden'' seg brått og ropte -jeg visste at det var noe!


det søte liv til sjøs

Hei! I dag har jeg og Anh vært både her og der, men kan begynne å fortelle om den 5 timers lange båtturen. Først måtte vi vente lenge på at båten skulle komme, men så moret vi oss med grimasebilder og litt snikksnakk.
Anh klarer ikke å smile på noen bilder for tiden, så hun holder seg til et ''trist fjes'' :(


Arrrrrrg
Kan dere se Anh? Heheh


Sjefen...liksom..
Jenta i bakgrunnen med rosa genser var overalt! Heheh, uansett hvor vi snudde oss, så var hun der. Hmm.


Mat <3
Ok.... jeg ser bleik ut. Vi får skylde på lyset.
Tommel opp.


Mmmmmmm, yummi.


5 timer ble litt for mye for meg og Anh, så siste timen så.... sov vi.


Jeg prøver meg på planken!


Likte dette bildet av Anh ♥
Det var noen i vannet som jeg måtte redde, haha. Caro til utsetning!

Her er vi i Strømstad igjen. Vi var en liten halvtime i Sandefjord. På den lille halvtimen bestemte jeg og Anh oss for å være snille og si hei til nesten alle og smile. Kanskje vi fikk oss noen venner :D


drar straks til sarpsborg

Hei! Nå drar jeg snart til Sarpsborg! Gleder meg. Endelig kan jeg være litt ''meg selv'' igjen. Savner og gå rundt i byen og faktisk kunne se en folkemengde. Bort fra landet, og inn i byen! 

I morgen skal jeg og Anh til Sverige og shoppe på Nordby, så skal vi på båt og spise god mat! Jihuu. Vi blogges kanskje på bussen. ♥

Arkivbilde fra i sommer. Var borte i fire dager, men må ha med meg en del skjønner dere. Haha. Nå skal jeg gjøre meg klar til en 6 timers busstur.


flere bilder

Fant noen flere bilder som jeg like så godt kan poste til dere. På bildet under står jeg med Tessa (Theresa), Veronica...heh, meg... og Aebykier.Husker ikke hva det var, men drinken var veldig god :)Veronica har nylig hatt bursdag og fikk HTC med tastatur. Den så veldig kul ut :D 

Meg og tante

Dette ble litt rart bilde. Stod og snakket med en særping mens noen tok bilde av meg. Den særpingen jeg snakket med syns jeg lignet på en Geisha, haha! 

Hahahah. Dette var nok kveldens beste bilde! Her sitter jeg på fanget til tanta mi og skal ta et fint bilde med henne. Hun er mye mindre enn meg, så jeg var sikkert veldig tung for henne. SÅ kommer mannen-jeg-ikke-husker-navnet på eller som jeg aldri har sett før, og setter seg oppå meg. Haha, stakkars tante,

Rosita danser line dance, hihi så søøt.

HER dukker han opp igjen! Skal liksom ta et fint bilde av Aebykier og Tessa, så kommer mannen--jeg-ikke-husker-navnet på og ødelegger igjen! Hahah, men han var morsom da. Skulle ta et fint bilde av den digre kaka, selvfølgelig kommer linselusa i bakgrunnen. Haha!!

Også antrekket. Likte det ikke helt fordi det var liksom ikke ''Caro''. Men jeg hadde lyst tïl å prøve noe nytt den kvelden, så la gå. Tror ikke det blir til å bruke når jeg skal til Idol. Bluse, body og tubetopp: BikBok  -  bukse: Pieces  -  sko: DNA


cowboy landsby

Her er noen bilder av cowboy landsbyen som selskapet befant seg i. Det var fult av wanted plakater over det hele, også var det høy country musikk. Er ikke så veldig stor fan av country, men det passet til selskapet. Det var noen som hadde kledd seg opp med ekte cowboy klær også. Hehe. Så var det selvfølgelig ''line dancing'', typisk cowboyer.
Har du vært i en cowboy landsby før?


source code

Innlegget er i samarbeid med goviralnetwork

Det jeg ser av traileren syns jeg det virker som en litt rar og innviklet film, men den ser spennende ut også. Tror kanskje jeg skal se den når den kommer ut :)


bilder fra det jeg gjorde i går

I går var jeg som sagt på Lillehammer hele dagen. Det første jeg gjorde når jeg kom frem var at jeg gikk frem og tilbake i gågata. Det er veldig koselig å gå ute i det fine været, men jeg liker best å være inne i et kjøpesenter..............

..... så jeg reiste til Strandtorget. Jeg kjøpte ikke mye, bare en kåpe. Men det var mye fint på Vila som jeg likte.

Etter den lille shoppingturen feiret vi 50 års dagen til Svein Arne. Da ble vi ønsket velkommen av den søte prinsessen, Rosita.

Søte sko!

Veronica og jeg passer på at ingen rømmer fra fengselet! Neida, men seriøst bak oss er det et fengsel. Bare til pynt da (håper jeg). Selskapet befant seg i cowboy landsbyen deres. Der har de blant annet fengsel, butikk og hotel. Superkult!

Veronica, Tessa og meg.

Mamma.

Meg og Aebykier 

Grimasebilder ;)

Hehhhe, liker at de har stokket om på tallene ;)

(Kommer flere bilder senere)


by the pool

I går tok jeg og Veronica bilder ved bassenget. Jeg forguder bassenget som jeg har sagt tidligere. Jeg vil også ha et stor basseng! Hun er så heldig som kan bade der når hun vil om hun har tid. 

Det ser egentlig ikke slik ut, men det ble slik med blitsen.


Det ser mere slik ut


Vannet var så godt og varm, 29°c. Herlig!


Veronica :))
The boss.
En fisk! Neida, bare tulla. 

Vi skulle egentlig bade, men tiden gikk så fort! Men neste gang vettu :)


hjemme etter en laaang dag

Hei! I dag har jeg vært på Lillehammer i heele dag. Jeg har gått så mye, så nå jeg har vondt i beina. Haha. Jeg var på Lillehammer forige lørdag også, men i dag var jeg på 50 års selskap. Det var veldig koselig! Men nå skal jeg kaste av meg pumpsa og krype til sengs. Dere får bilder i morgen. God natt! ♥


Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits