ETT ÅR SIDEN

Haha, i dag er det ett år siden jeg og Boggis gikk halloween. Husker vi hadde det sykt gøy, gikk frem og tilbake all the time, og var som små unger som var spinville etter og ha spist 2375kg godteri.Haha, kan jo ikke se om det er jente eller gutt jo!


Vi hadde også tidenes beste kamera, mobilkamera faktisk. Så gikk vi innom Borghild og spiste sånn pølse og flatbrød. Så var det ut igjen!


To 12 åringer løp rundt i bygda hele kvelden lang. Morsomt! Hva gjorde du i fjor halloween?


TRICK'R TREAT

God halloween til alle mine lesere! Nå skal jeg snart sette meg ned og se på Trick'r Treat, fins det en mer perfekt dag og se den på? Selvfølgelig grøsser film, men etter min mening er den ikke skummel nok til å fortjene 18 års grense.. Jaja dere får ha en god halloween videre!Noen som har sett Trick'r Treat?


PANNELUGG!!

Nå har jeg orket og dratt fram kamera og tatt noen bilder. Har hatt panneluggen rett ned hele uka, men fant ut at det gikk an og ha den til sida...Blåste en del ute, så håret mitt sto til alle kanter. Haha


Og til slutt, et random FØR BILDE


Kledde jeg best pannelugg, eller slik jeg hadde det før?


BILDER FRA HALLOWEEN FESTEN

Nå blir det litt mye halloween snakk, litt mer skal det bli! Dere holder ut? Uansett alle bildene er lånt fra Siri (http://rutzou.blogg.no/) ENJOYDød cowboy                                                             Selveste fotografen http://rutzou.blogg.no/


Oskarrrr :D
Meg og Malin i vårt ''drikkehjørne''. Zombie prinsesse og søt kattepus, mjauuu


Meste parten var jo djevler som dere ser. Så var det et par katter (3-4?)
Katt og djevel
Jeg og Malin gikk frem og tilbake, dansa, snurra rundt, gikk en lang knask og knep tur. Så vi ble litt tørste.


Haha vi hadde også besøk av dølen (avisa vår). Nå er jeg spent på og se nærbilde av meg og Malin i avisa.
Avslutter bildeinnlegget med ett søtt bilde av kattepusen min Malin ^^


Halloween antrekket mitt kan du se her
Hva syns du om bildene, vært på halloween fest i år?


NETTMOBBING

Jeg har aldri sett noen som har blitt mobba så mye på nettet offentlig! Det verste er at det er duster ute der som lagrer alle videoene hennes før foreldrene rakk og slette de. Og selvfølgelig lagt dem ut på nytt. Jeg oppdaget denne stakars jenta her i går, og hun er ikke tykk som mange tusen sier. Vet dere hvorfor? Fordi jeg har sett henne i levende person, hun bor bare 10 min unna meg. Så jeg så henne vente på bussen i går. Det fins mange grupper, remix videoer og tester om hun, og da snakker jeg om at de er negative. Mange sier også at hun har rar og stygg dialekt, men jeg snakker nesten slik selv. Utenom når jeg er i Særp.

Kan dere ikke bare la ei stakkars 10 år gammel jente få lage så mange videoer henne vil UTEN og kritisere hvert ord som hun sier feil?! Foreksempel Autfait, i steden for outfit. Og noen andre ord hun sa feil.

Viss det er noen som leser bloggen min som bestemmer seg for å slenge seg med og lage stygge videoer av henne, negative grupper osv. Så skal dere vite at faren hennes anmelder personer som gjør det.

Jeg har sett alle videoene hennes (legger ikke ut alle). Og jeg har lest meste parten av kommentarene. Jeg legger ikke ut desse videoene fordi hun skal få flere folk som skal hate hun altså. Videoen over ber hun om at folk skal slutte å mobbe hun, vel jeg støtter henne om den saken, gjør det du også!JEG SKJØNNER DERE OGSÅ
Jeg kan også skjønne hvorfor folk kommer med slike kommentarer. Noe jeg syns var kanskje litt frekt var denne sitaten: '' E e normal lang, e e normal brei, de e mange i klassa som e my fætar enn me, e e normal '' Det var den sitaten jeg reagerte litt på. Men med over 24 000 som har sett på en av videoene hennes og det er nesten bare kritikk, det er litt verre.Her var det mange kommentarer som '' fy faen dere er for unge til å sminke dere, æsj det ble ikke fint, omg dere ligna på to billige horer ''. Tenk og være 10 år gammel og lese noe slikt. Det kan dere tenke på drittslengere...Sånn seriøst? Noen folk har så fritids at de har laget remix videoer! Sitat av den personen som skrev info under videoen: '' Lol, hadde fritids når jeg oppdaget ølløv. Kunne ikke la være å lage denne her. ''


Det er lett og le av videoene hennes. Selvom de er i mot denne mobbingen, skal være ærlig og si at jeg lo litt jeg også i starten. Til jeg leste kommentarene. Fy faen det går over streken når man begyner å lage stygge remix videoer!

VEL DETTE VAR MIN MENING. Vær snille og kommenter positivt viss dere skal kommentere videoene hennes, så får hun litt selvtillit, det trenger hun. Din mening om nettmobbing, og denne saken her?


INTRO

Hei! Dere har sikkert merket at det er ikke mange videoer å finne på bloggen her for tiden. Grunnen er vel at jeg ikke har noe å videoblogge om. Har laget mange hårvideoer, sminken min er det ikke noe spess med, sang/danse video kan dere bare glemme (haha). Syns det er flaut og ha videoblogg alene av en eller annen grund. Så jeg har det mest med venner. I så fall laget jeg en intro, kommer sikkert ikke til og bli som mye brukt fordi jeg alltid glemmer det.Hva syns du?


HALLOWEEN OUTFIT

I går var jeg en zombie prinsesse! Håper jeg ikke skremmer bort alle leserene mine da, neida haha. Det var ingen som klarte å gjette hva jeg var i går. Utenom ei, men hun var jo der selv og så meg. Så det teller ikke.

Jeg hadde tidenes største hår! 100% ekte, ikke extensions eller parykk. Den lille søte krona mi fikk jeg av søskenbarnet mitt. Barne avdelinga på lindex, jihu ♥. Jeg sminka også øyene mine støre (fant en video på youtube). Bare at jeg bytta ut alt ''den fine sminka'' med nille produkter. Haha funka jo, men skulle hatt store linser.


Var så rotete bakgrunn at jeg redigerte den i photoshop :))


Overraskende at sminka holdte hele kvelden! Når det til og med var nille produkter.


Mitt nydelige spindelvev, ekte altså, ikke bomull. Neida tulla. Dette var en stor hvit T-skjorte, men jeg rev den opp. Og fikk hjelp av min kjære bestemor til å feste edderkoppene.


Målet mitt hver halloween fest er jo å være kreativ. Jeg tenker alltid at jeg må være noe de andre ikke er. Det var også premiering av beste kostyme. Jeg vant ikke, men det gjør ikke noe. Kan godt legge ut bilde av vinnerene om jeg finner det på nettet. Hva syns du om kostymet mitt, liker du å kle deg ut?


HALLOWEEN STUFFS

I går var jeg på halloween fest, jeg elsker halloween! Jeg kan gå akkurat som jeg vil. Så jeg var på nille♥ og kjøpte halloween ting. Noe jeg ikke anbefaler er løsvipper på nille! Hahaah, aldri mer med korte ord. NOEN SOM KLARER Å GJETTE HVA JEG VAR I GÅR? bli linket!


BLOGGLYSTEN PÅ LAVESTE NIVÅ

Dårlig oppdatering? Et stort ja, blogglysten er ikke på plass. Så i steden for kjedelige innlegg tar jeg meg en liten bloggpause.

BTW: Hohoho! Jeg har fått pannelugg! Skal vise dere bilde så fort jeg orker å ta et bilde. Jeg er sykt lat for tiden, ikke bare sykt lat, men syyyyyyyyyyyyyyykt lat! Hjernen min har en liten ferie for tiden. Så ikke bare lat med blogging, men skolen også. Haha lat på skolen er jeg fra før :))

Meg og søskenbarnet mitt FØR jeg fikk pannelugg.

En tekst med et random bilde, jaja får gå for denne gang. Er blogglysten din opp og ned noen ganger?


HOT OR NOT?

HOT, må skaffe meg slike sko snart!! Din mening, hot or not?''HØST'' SKJERF

I dag fant jeg igjen skjerfet som jeg kjøpte for en måned siden, eller to, eller tre. Jeg skulle bruke det da det ble kaldt og når høsten nylig skulle komme. Nå er det drit kaldt, men hvor er snøen?! Vi er jo alltid før Oslo, og den siden. JEG VIL HA SNØØØ.

Stygt bilde, men det driter jeg i nå. Har hatt besøk av mitt søte lille søskenbarn. Så jeg har liksom sett på 346778999 episoder av Phineas og Ferbe og spist safari kjeks sammen med hun i dag. Derfor har jeg ikke hatt noe å blogge om.


Skjerf fra H&M
Er det snø hos deg, hva har du gjort i dag?


JEG ER EI FEIG LITA PYSE!

Jeg har så lyst på pannelugg! Men jeg tør ikke, jeg er ei  feig lita pyse! Jeg hadde det i 6, eller var det 7.klasse og da likte jeg det ikke. Men jeg har forandret meg siden da? Det er snart så jeg bestiller meg time hos frisøren, men jeg vil jo ikke, jo det vil jeg! Ååh, for ei pyse jeg er..

Marion Ravn og Jennifer Love Hewitt <3Skal jeg klippe på meg pannelugg, har du hatt pannelugg før?


DET HANDLER OM SELVTILLIT

Hei! Nå vil jeg skrive et innlegg om vennina mi Siri. Sjekk ut bloggen hennes her!

Jeg digger henne og stilen! Hun er snill, hyggelig og lett å bli venn med. Hun bryr seg ikke om hva andre syns om stilen hennes. Finner hun ut at hun vil ha blått hår, så kommer hun med det på skolen så fort hun får råd. Hun er heller ikke redd for å si :- hei, jeg liker og ta bilde av meg selv. Selvfølgelig på en ordentlig måte og ikke sånn ''bertemåte'', og jeg digger at folk sier det. Jeg mener, ikke så farlig og ta bilde av seg selv? Det er jo bare gøy. Siri, jeg rett og slett digger deg!Akkurat nå har hun blått og stort hår. Det er driiiit kult og hun passer det! Etter min mening, men tror ikke det hadde passet meg.


Dette kommer helt ærlig ut av munnen min. HUN ER DEN MEST FOTOGENE JENTA PÅ SKOLEN!


Ja, jeg vet. Alle har sin mening, og jeg liker ikke denne stilen på meg selv. Men den er perfekt på Siri, og hun er så rå at hun har nok selvtillit. ^^

Har du god selvtillit, din mening?


TEGNING AV CAROIZ

Hihi, denne søte leseren har brukt en del tid til å tegne meg! Må bare si tusen takk til http://hannalanda.blogg.no/. Hun er bedre enn meg med korte ord. Jeg er ikke god, men heller ikke super dårlig. Tusen takk igjen til Hanna. Hva syns du, er du flink til å tenge?


NOEN SOM VIL KJØPE X-FACTOR BILLETT?

Jeg og søskenbarnet mitt har en xtra billett  til x-factor den 12.nov. Pga vennina vår kunne ikke bli med, så om noen vil kjøpe den så send en mail til CAROIZ.BLOGG@HOTMAIL.COM

Det er ikke fler billetter igjen på billettservice, men denne lille billetten kan bli din. Det er ikke slik at man betaler mye for første rad. Det er første mann til mølla for og få en god plass.

* exporama hellerudsletta
* dørene åpnes 18:00 (vær der i god tid) stenges presis klokken 19
* voksen billett (bestilte feil, skulle ha barnebillett)
* mere info HER

BUDET STARTER PÅ 160KR OG JEG BETALER FRAKTEN! :)


Tror ikke det gjør noe om navnet mitt står på


VINNER AV VURDERINGEN...

eeeer.... http://shorti.blogg.no/FØRSTEINNTRYKK: Det første jeg legger vekt på når jeg leser en blogg er designet. Rett ut så elsker jeg designet hennes, spesielt headeren. Fargene passer perfekt, og ikke minst hun har jo høstdesign. Noe jeg selv skulle hatt, jaja nå handler det ikke om meg. Og selvfølgelig noe annet som har mye og si, bloggnavnet! Finner jeg en blogg med langt vanskelig navn gidder jeg ikke og bla nedover, i så fall må det være knakende fint design som fanger oppmerksomheten min. Navnet hennes er jo ganske så short, og hun heter shorti haha det gir jo mening!

INNHOLD: Hun blogger nesten hver dag, noe som er bra. Og har bilder i hvert innlegg. Noen kan hun ha tatt fra google, men det er den lille minusen. Hun skriver lite, og lar bildene forklare. Noe jeg digger, kan ha noe med at jeg ikke liker å lese lange tekster. Så der ble det en pluss.

HELHET: Jeg elsker designet hennes. Eneste jeg savner er flere bilder hun burde ta selv. Til karakter gir jeg henne en 5'er.

Leser du bloggen hennes, enig med vurderingen?


GJETTEKONK, VIL DU BLI VURDERT?

Starter innlegget med det som sikkert fanget oppmerksomheten deres, overskriften! I dag har jeg hentet billettene til .....prikkprikk..... Dere skal gjette hvor jeg skal! Dere får et lite hjelpemiddel, bildet under!Først må jeg introdusere min sykt sure,sure,sure fotograf. Som klager hvert sekund! Haha, mitt kjære søskenbarn. Tro det eller ei, men hun er 4 nesten 5 år eldre enn meg.


Her var det kriiiiiiiise! Vi har så umoderne bygd at ikke en gang posten på kiwi tar imot billetter. Så vi måtte reise til en annen post, som er 10 min unna. Vi hadde ingen til og kjøre oss! Viss vi ikke henta billettene i dag, ble de lagt ut på nett igjen. Alt gikk som et prinsesseeventyr, alt ender godt. Vi fant en livredder :))


Skulle liksom legge ut en outfit, men fotografen min var så sur. Fikk ikke til og ha med hele hodet og beina mine, haha. Neida, hun er bare morsom sur fordi hun har prøve i morgen. Og jeg tvinger hun med ut.


Hvor tror dere jeg skal, Hva syns du om bildene? den som gjetter riktig får vurdering!
(viss mange har riktig, avgjør random.org vinneren)


NOEN AV MINE FØRSTE HEADERE

Takk for at dere likte det nye designet mitt, og takk for mange søte kommentarer hihi. Jeg kom på at jeg kunne vise dere noen headere fra mine første blogger.

Jeg husker at jeg var sykt stolt over denne her. Alle jeg ble vurdert av gidde meg en 6'er på headeren.
De to neste her tror jeg Hilde laget, om jeg husker rett?


Jeg var igjen såå stolt når jeg så at noen hadde laget en header med to av meg på.
Har nok forandret meg en del ja! Med utseende og redigering. Alle headerene jeg kunne lage, laget jeg i picnik. Haha, det var liksom det som var inn når jeg startet og blogge. Hva syns du?


NYTT DESIGN

Som de fleste har legget merke til i det forige innlegget, har jeg fått nytt design. Jeg er 60% fornøyd med headeren, men skal bare ha den til Hannah er ferdig med den jeg skal ha. Designet er bare litt små endra. Slik designet mitt står nå har jeg laget det 100% selv.

Jeg har brukt: Photoshop cs3, photoscape og picnik til og sette på hjerte. Og ja, alle redigeringsprogrammene er gratis. Bare og google opp på google.

Hvilket likte dere best, gamle eller nye? Noe jeg burde endre på?
GAMLE


NYE


VINNER AV KONKURRANSEN

Gratulerer til Tina Jakobsen! Den lille søte kattungen her har ikke sløyfe på seg, men ntaa se på det blikke. Jeg smelter inn i øyene asså. Det jeg var på utkikk etter var god kvalitet og at det skulle være søtt. Det var over 100 bilder til som hadde det, jeg sto og vippa mellom fire bilder. Men det kommer nok flere konkurranser, igjen må jeg si ntaa så søøøt!

Du får produktene fra  http://sweetgifts.mystore.no/ om et par dager i posten.Hva synes du om ''vinnerbildet''?


KONKURRANSE AVSLUTTES I MORGEN

Jeg skulle aldri hatt denne konken! Jeg har mottatt over 100 bilder av dyr som hunder, katter, fisker, fugler, griser, geiter, pelikaner, gnagere og en kakkelakk osv kommer ikke på alt nå. Jeg blir sittende fast og si ntåå, ntaaw, åååh så søt! Utenom kakkelakken, beklager til deg som sendte meg det bilde. Det kommer til og bli sykt vanskelig i morgen da jeg må plukke ut en vinner.

HINT HINT: Som jeg har sagt, det søteste bilde vinner. Og viss dere vil være litt kreative den siste liten, plaserer dere en sløyfe (eller blomst) på hodet til dyret. Jeg elsker sløyfer, da blir dyret ditt max søt om den får på seg det. Og vil si at det har større sjans for å vinne.

MELD DEG PÅ HER

sløyfeeeeeeeeeer <3


MILEY CYRUS FRA SØT TIL ROCKA

Bare meg som syns at Miley Cyrus har gått fra søt til rocka? Tror ikke jeg er alene i verden om den saken. Det var jo ikke lenge siden hun var kjempe søt og hadde kul stil som inspirerte meg, nå har hun begynt med litt altfor rocka stil. OG IKKE MINST LETTKLEDD! Uff og uff hun minner meg snart om Lady Gaga!

Deres mening?


VENEZIA OG HYGGELIGE FOLK, MEN LITT FREAKY

Det startet med at jeg ble sulten, og mamma kom med en idê med og dra til Venezia og spise.


Jeg satt og spiste min deilige mat (kebab i pitabrød). Jeg snudde meg første gang, og de smilte til meg og sa noe jeg ikke skjønte på deres språk. Jeg snudde meg igjen og de begynte å slenge slengkyss. Liten smule freaky?


Så kom han ene bort til meg.... med en 200 lapp! Han så at jeg tok bilde av maten. Så han ville gi 100kr for at han fikk bli med på bilde, og 100kr fordi han synest jeg var så pen. Hahaha, så komisk. Så snill som jeg er så fikk han bli med på bilde gratis :))

(haha, prøvde og blunke med venstre øye)Alle bildene er med blits, noe jeg ikke liker av en eller annen grund. Hva har dere gjort i kveld så langt?


HVEM HEIER DU PÅ I X-FACTOR?

Her er et innlegg som skulle blitt publisert i går, men siden det ikke ble noe bloggings så kommer det nå.
Bilde lånt av Juliatn.blogg.no
Her er X Factor-finalistene

Mo er HELT KLART FAVORITTEN MIN. Gud han imponerer meg! I alle fall forige gang da han sang og dansa til Elvis sangen. Du ruler MO!Stakkars Mo som brente håret sitt, haha en liten smule komisk!


Hvem heier du på i x-factor?


KLISS KLASS KJÆRLIGHET PÅ PINNE

Ottamartnan i år kjøpte jeg meg en diger kjærlighet på pinne. Med en gang jeg begynte og spise på den tenkte jeg på denne sangen:Haha, mange minner i den. På barneskolen da vi liksom skulle melde oss på mgp junior, haaha vi fant til og med på dans. Selvfølgelig maaange år siden!Skulle akkurat til og tygge kjærligheten, hihi glad i kjærlighet på pinne?


DA SES VI TIL HELGEN!

Beklager for dårlig blogging, men nå går jeg i 9'ende. Har mange prøver, og det begyner å bli alvor. Så jeg må klare å oppnå 6'er skriftlig og muntlig.


HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH nææt. Viss dere syns jeg ser ''smart'' ut, så tro om igjen! Jeg har aldri i hele mitt liv vært en skoleflink jente. Joaaa, det har jeg! Barneskolen, da matte var favoritt faget mitt Jepp dere leste riktig. Jeg var først ferdig med boka, hurra for meg! Jihuu, haha nå er det bare caaare!  Grunnen til at jeg ikke har oppdatert bloggen så ofte er.....latskapen + at jeg har ingenting og blogge om. Da ses vi til helgen!  (i morgen)


MOTEDRONNINGEN OG MODEKUNGEN, SVINDLERE?

Hei! Nå har jeg kopiert innlegget fra TCMN, som igjen er kopiert fra http://byeuna.blogg.no/. Fordi dette innlegget fanger oppmerksomheten min, skal ikke skrive så mye her nå. Dere får lese det som står under selv! :)Det er en sak som jeg må ta opp her, og det er det at både motedronningen.com og modekungen.se svindler altfor mange. Jeg har visst om dette lenge, men nå ser jeg flere og flere som får seg nye klær fra disse nettsidene og det er på tide å si i fra.

Jeg er sør-koreaner, og jeg er ganske oppdatert om hjemlandet mitt. Jeg vet om en nettbutikk som er veldig populær, og som jeg selv har bestilt klær fra mange ganger. Nettsiden heter dahong. Det norske og svenske, eller europeere i det hele tatt, ikke vet om er at motedronningen og modekungen stjeler bildene derfra. Jeg har funnet identiske bilder, bare at de har kuttet av hodene på modellene. For noen måneder siden sendte jeg en mail til modekungen for moro skyld, at de hadde stjålet bildene og at det var ulovlig å bruke disse for å selge varene. De svarte ikke, og jeg sendte en gang til. Da svarte de endelig, men de sa at de ikke visste noe om dette.

Jeg ble mer mistenksom, og sendte en mail til dahong, om de visste at norske og svenske nettbutikker hadde bildene deres på sine sider. De svarte med en gang at de ikke visste det og at saken skulle bli tatt hånd om. De var også takknemlige for at vi hadde sagt i fra. Neste dag var det kommet høyreknappsblokkering på forsiden av alle klærne på dahong. Og etter en uke, annonserte modekungen at de søkte etter modeller! Er det noe muffens her, eller er det bare meg?

Og den andre tingen, er at de ikke bare stjeler bildene, men de selger klærne altfor dyre. SICK dyre. Eksempel her: identiske hettegensere HER HER vs. HER (scroll helt ned for å se de samme bildene). Motedronningen og modekungen selger sine for 399-499 kr, men på dahong koster de 12000 won = 62(!) kroner! Er det ikke litt prisforskjell her, når de er helt like?!

Flere eksempler: her og her. Denne listen med like klær med forskjellige priser er uendelig lang skal jeg si dere.

De fleste klærne fra modekungen og motedronningen er fra dahong, i følge bildene, fordi de oftest har bilder der plaggene henger på kleshengere som henger på en skrue i veggen (de er tatt rett fra dahong, og de har beskjært tekst som pleier å stå på dem)  Og ALLE varene er sinnsykt mye dyrere enn de egentlig er. Er det ikke det feil at de skal svindle folk for så mye penger, og selvom man kan regne med toll og moms og alt styret der, ser jeg at noe er galt her. I hvertfall når de begynner å sponse bloggere, som fører til at de unge lesere begynner å handle der.

En ting jeg må legge til er at varene på dahong blir fort utsolgt, så det er grunnen for at man ikke finner varene fra modekungen og motedronningen på dahong.

Kanskje jeg tar helt feil her, angående stjeling av bilder, men prisforskjellene er det ikke noe i tvil om.

Det er så mye, mye mer jeg skulle ha sagt, men da blir det for langt... Hva synes du om dette?


FAVORITT TV PROGRAMMET DITT?


VIDEO: CAROIZ VISER SKILLS MED SPISEPINNER

Gud, jeg er flink! Hahahaha, ENJOY!Kan du å bruke spisepinner, hva syns du om videoene?


FØR OG ETTER BILDE

I dag har jeg vært hos frisøren og tatt av øyevippene. Savner de allerede (buhu!). De var liksom ''a part of Caro'' Haha. Nå har jeg nesten ikke øyevipper heller, pga limet av extension vippene, men slapp av frisørdama sa at de vokser ut igjen etter 2 uker. (Bildet er redigert i picnik, meninga at det skulle bli ufokusert rundt øyene)

Så lenge får jeg kose meg med desse godbitene!


Tenkte jeg skulle vise dere hvordan vippene ser ut når de er slitt. Man kan se det litt på dette bilde, men ser verre ut i virkeligheten.

På dette bilde prøvde jeg og vise frem øyene mine. Fordi jeg hadde laget en sminkevideo, men ble ikke noe bra. Kanskje det blir en ny en senere? Doughnuten hadde noe med videoen og gjøre, men var litt overtrøtt, så satt med latterkick neste dag. Har du lange eller korte øyevipper?


HVA ER GALT MED STATESTIKKEN MIN?!

Den bare stiger og stiger fortiden, og jeg eeeeelsker det! Men hohooo jeg har helt glemt av dagens leser spørsmål som jeg sa jeg nesten skulle ha hver dag! GJERNE STILL MEG FLERE SPØRSMÅL HER

Postet av: // anhrhy t.
Spørsmål: Hvor mange lesere har du ca. hver dag?

Før jeg begynte å blogge aktivt lå jeg på 3-500 lesere daglig. Nå har jeg begynt å blogge mer enn jeg gjorde, målet er å holde meg på 4 innlegg hver dag. Nå ligger jeg på 600-1000 lesere daglig. MEN jeg skal ikke ta all æren selv, jeg må si at jeg fikk 200 xtra lesere etter og blitt vurdert av Juliatn.
Så takk til deg! ♥I går hadde jeg forresten ny leserrekord, 923 lesere og 2251 sidevisninger! Sykt, takket være dere herlige lesere. Hva er leserrekorden din?


KONKURRANSE VINN PRODUKTER FRA SWEETGIFTSDa er det konkurranse på gang folkens! http://sweetgifts.mystore.no/ ville være så snille å sponse meg med en konkurranse. Klikk deg innom siden deres, de har utrolige søte ting.
Du trenger ikke å gjøre så mye, men det du må gjøre er:

1.) Ta bilde av dyret ditt, eller et eller annet slags dyr.

2.) send bildet ditt på mail til meg CAROIZ.BLOGG@HOTMAIL.COM. NB! Ikke glem å skriv adressen din. (der du bor)

3.) Du må ikke sende den på mail. Du kan også legge bildet ut på bloggen din. Da må du huske å skrive bloggadressen din i kommentarfeltet og legge til link.

Det var alt, peace of cake, ikke vanskelig!
MEN! Det SØTESTE bildet vinner produktene fra http://sweetgifts.mystore.no/. Og blir vist på bloggen min. Kokurransen avsluttes mandag om 1 uke. Noe du lurer på? Spør i kommentarfeltet!


HAR SNAKKET MED ''KUSINA'' TIL VOE

I går snakket jeg med en random jente som la meg til på MSN. Ikke bare random jente, men kusina til Voe! Hun var ganske søt, så henne på web. Hun sa at Voe/Emilie bare skulle skrive ferdig et innlegg så ville hun hilse på meg. Jeg er så lett lurt mot sånne små søte unger, hun var så uskyldig og søt helt til samtalen endte seg slutten

Syns litt synd på Voe siden folk bruker hun til foreksempel slik. Det er jo bare småtteri til sammenligning med foreksempel DETTE INNLEGGET jeg skrev.

Hahaha, tror ikke at liksom ''kusinen til Voe'' leser bloggen min. En liten smule lol?


FRISYRER ETTERLIGNA AV DYR

Hm, rart! Det må ha tatt sin tid å lage noe slikt med håret. Hva syns dere?


(bildene lånt fra veronicashverdag.blogg.no)


E LIKE HAUSTN!

Haha, dialekt! Hadde en liten photoshoot med mamma mens vi venta på at bussen skulle komme. Jeg elsker alle årstidene utenom våren, hater vår. I hvert fall her på landet, for det er masse ekkelt vann og luft osv..
(btw: i dag har jeg på meg det nye pudderet og foundation) Hihih, trykk her

Nå skal jeg snart på kina restauranten, viss det ikke var i kveld da? Jaja vi snakkes!
Liker du høsten, hvilken årstid liker du best?


HVORDAN FÅ FACEBOOK LIKER-KNAPP

Fant denne koden hos bloggdesignet.blogg.no

Om dere ser nederst i innleggene mine ligger det en facebook liker-knapp. Tenkte jeg skulle vise dere hvordan jeg får til det ! :)

1.) Klikk deg innom DENNE SIDEN

Du ser det er en grå boks som er der. I feltet der det står ''URL to like'' skriver du bloggadressen din (foreksempel http://caroiz.blogg.no/)

2.) Nederst i den gråe boksen trykker du på ''Get code''

3.) Kopier iframe koden

4.) Design - rediger - maler
Trykk på CTRL+F og søk etter: <div class="content">${EntryBody}

5.) Lim inn koden som du har kopiert fra iframe under den
(Det går også an og lime den inn i widgets om du synes dette var komplisert)


FINITO! Lønner seg alltid å trykke forhåndsvisning før du lagrer noe, pga du kan ødelegge bloggen din. Jeg har lagt ut noen koder før, men de har ikke funka. Det er ikke deres skyld, det er min. Jeg er ikke noe god til å forklare koder, men gjør det beste jeg kan! Hva syns du om at jeg legger ut HTML koder?


INNKJØP

Her har dere innkjøpene fra når jeg var i Særp og Sverige! Jeg har mer også, hatt, cardigan og tunika. Hatten har dere sett (se her). Kanskje jeg viser resten senere.

Sløyfer: Leopard: Gina Tricot -  Bege: Gina T  (se her) - Rutete: Glitter - Småe svarte: Fra bestemor (lindex)


Eyelashes: H&M


Resten av klærne er fra New Yorker <3


Spenner: CMYK


Hva er dette? Dere lurer sikkert på hvorfor jeg har sensurert det. Dere kan gjette på hva det er (gud jeg elsker gjetteleker). Det er noe jeg vedder på at ingen i klassen/skolen min kommer til å bruke. Haha, og det har med vinter og gjøre. Kommer sikkert til å bli brukt mye når det blir kaldt.


Hva syns du, hva likte du best?


VIDEO B - JAG OCH ANH TALAR SVENSKA

Overskriften? Haha er ikke sikker på om det er riktig. Men på videoen under her så er det to jenter som viser hvor gode de er til å snakke svensk. Ingen andre enn meg og Anh på en kafê i Svinesund.

Beklager dårlig lyd, men det var sånne maskiner som lagde mye bråk. Pluss at kamera var litt langt unna. ENJOY videoen!Hva syns du om videoen, kan du snakke svensk?


JEG ER............. er ...13 år. Fleste gjetta over 13, men er 13 og blir 14 den 9.november. Sånn da vet dere det! Og wow, må jeg si, 95 kommentarer! Tusen takk til alle som tar seg tid til å kommentere bloggen min ♥. Hva tippa du, ser det ut som jeg er 13?


HVOR GAMMEL TROR DU JEG ER?

Noe jeg faktisk aldri har nevt på bloggen min er hvor gammel jeg er. Jeg har også fått noen spørsmål, men de har jeg svart på i kommentarfeltet. Skulle akkurat til å endre det i profil informasjonen, men tenkte det blir litt morsomt med gjetting! Hvor gammel tror du at jeg er?


(laget i photoshop og photoscape om du lurte)


HAR BLITT VURDERT AV JULIATN

Hei! Jeg har blitt vurdert av Juliatn.blogg.no noe jeg synes er kjempe morsomt, ikke bare fordi hun er på topplista, det har egentlig ikke noe å si. Blir like glad hver gang noen vurderer meg.
Her har jeg kopiert hele vurderinga


Det er ikke ofte jeg vurderer blogger, men på liveshowet jeg og Alexandra hadde for en stund siden, så vant Carolyn bloggvurdering. Så da tenkte jeg å ta vurderingen nå.


http://caroiz.blogg.no

Førsteinntrykk -
Førsteinntrykket er VELDIG bra! Ho har et utrolig søtt design, og en matchende header som gir en perfekt helhet. Skal jeg være ærlig, så er dette en av de fineste bloggdesignene jeg har sett. No kidding. Kjempebra!

Innhold -
Carolyn skriver veldig bra, med få skrivefeil. Sånn det skal være! Det eneste jeg vil si noe på, er at det kanskje blir litt mye tekst. Litt slitsomt å lese i lengden, men ellers er alt veldig bra. Bildene hennes er også et stort pluss. Ho tar bra bilder med bra kvalitet. Hun lager også mange videoblogger, som f.eks. skikkelig bra hårvideoer. Likelike!
Hentet fra bloggen hennes.

Helhet -
Alt i alt, har Carolyn en utrolig bra blogg, som jeg anbefaler alle å ta en titt innom. Bra innhold og førsteinntrykk! Karakter: 5 / 6


Også er ho utrolig søt! Sjekk det syke håret, folkens. DAMN!

Hva syns du, fortjener jeg karakter 5 / 6?


JUSTIN BIEBER EKSISTERER IKKE!

Dere leste riktig, Justin Bieber eksisterer ikke! Det er en 51 år gammel mann under en maske som er pedofil! Haha, neida det er ikke sant. Men lol en liten smule fritids? Creds for at det var bra laget.
(Fant videoen på haawt sin blogg) Hva syns dere?


BILDER - SHOPPING OG LITT MER

Jeg og Anh har hatt det sykt morsomt, vi dro til div kjøpesenter, men kjøpte ingenting. Så bestemora mi fikk helt sjokk når jeg kom inn døra hennes. Hvor er alle posene dine?!, spurte ho fortvilet. Hehe jeg og Anh har bare tatt bilder, kjøpt mat og koset oss ♥Vi har kjørt masse buss! For og få tiden til å gå fortere, begynte vi å fortelle spøkelses historier.


Vi gikk fra Torvbyen i Fredrikstad og ned til sushi shappa.

Vi gikk til vannet der som vi ikke vet hva heter og badaaaa... haha nei vi gjorde ikke det.


Irriterer meg at sånne fugler ikke vil stå i ro når jeg skal ta bilde. Fineste bilde jeg fikk, haha.


<3


Ja! Jeg har kjøpt meg hatt. Skulle egentlig ha svart, noe lignende som Marion Ravn sin (klikk her). Kledde den ikke, så kjøpte hvit. Likte den de 2-3 første dagene, men så gikk jeg så lei av en eller annen grund. Den ble møkkete også. Dere finner den på Bik Bok.


Vietnamesere er så søte!


Etter det reiste vi hjem, spilte monopol, spiste usunn mat (hamburger). Vi ville få enda litt mer ut av dagen. Så igjen reiste vi ned til byen, denne gang storbyen som vi allerede hadde vært 3-4 ganger før i uka. Så vi gikk opp til dyrebutikken og kosa med kaninene, helt til vi fikk kjeft av hu dama.


Kunne virkelig ønske at jeg kunne trylle huset mitt og sette det ved siden av Anh sitt, med familien ofc. Hadde vært sykt digg! Hva har dere gjort mens jeg var borte, syns om bildene?


TILBAKE TIL DET NORMALE

Nå er jeg i Kvam igjen, og skal kjede meg resten av høstferien. Jeg har storkosa meg med Anh, herre hvor mye latter fins det i oss? Hun er seriøst den beste, hun var min aller, aller, aller første venn. Senere ble hun min bestevenn i barnehagen, og hun er fortsatt bestejenta mi. Hun kjenner en annen side av meg, enn de andre gjør. Når jeg er hjemme (i Kvam) vil jeg nok si at jeg er litt på den sjenerte siden og kanskje litt asosial. Når jeg er med Anh derimot og er i byen! Da kan jeg gjøre ALT! Jeg kan kle meg hvordan jeg vil, jeg kan være ærlig, og si alt rett ut utenom at hun blir fornerma, jeg skiller meg ikke ut med det '' Eli Hagen håret'' som de fleste kaller det her. OG jeg blir ikke kalt berte hver eneste sabla dag, noe som jeg... ja. Jeg skiller meg ikke ut i byen fordi det er flere 1000 andre som sikkert har den samme stilen som meg. Jeg og Anh bor ganske langt unna hverandre, men kontakten blir ikke borte. Jeg sier ikke at vennene mine her er dumme, men rett ut så er de venner. Anh du er bestevennen min ♥

Nå sitter jeg å spiser grovbrød. Var vel på tide med et sunt måltid? I Særp har jeg og Anh BARE spist usunn mat. Her var frokosten vår for noen dager siden

Sjokoladekake til forrett

Potetmos, pasta og pølse. Pasta og potetmos? Vet ikke om det er normalt og spise, men det starta i sommerferien da det var tomt for pølser. Og ofc brus til drikke,


Ellers har det vært hamburger osv. Har du en venn/bestevenn som bor langt unna, er du usunn i ferien?


VIDEOBLOGG - PLANER


Nå stikker vi nok en tur til byen, kos dere i kveld!


RASK VIDEOBLOGG - GOD HØSTFERIE!Ønsker alle en god høstferie! Skal få til en ordentlig videoblogg når jeg har god tid. Btw: så har ikke pappa noen redigeringsprogram som jeg kan få redigert videoen på. Nå stikker jeg en liten tur til Storbyen, vi snakkes!


ER DET MULIG OG HA SÅ MANGE FILMER?

Fy søren!? Pappa er virkelig en film digger. Før sommerferien begynte han og kjøpe en del filmer. Senere da jeg så alle var det bare wow!

FØR SOMMERFERIEN
Og nå kommer jeg tilbake etter et par måneder senere. Nå blir mitt wow, til et WOOOW!


Hva er vitsen med å reise til statoil og leie film nå da? Haha, har jo min egen private filmbutikk! Pluss nå er det stappa fult med filmer i skaper og skuffer i den hylla. Han prata om at han skulle kjøpe en diger hylle på Ikea, men det skjer aldri. Haha. Hva syns du?


VÅKNET OPP MED ET SMIL

Fins det noe mer koseligere enn og våkne opp med en mail der jeg får et kjempe søtt bilde som http://mout.blogg.no/ 
har laget. Ikke bare bilde, men en lang tekst også. Kan ikke si noe mer enn at dere får meg til å smile. ♥

Ellers våknet jeg sykt tidlig og skal spise frokost nå. Så må jeg stikke over veien og gå ned til Storbyen en liten tur. For å kjøpe spenner. I MORGEN BLIR DET NORBY, jihuu glær mææ.
Ellers i dag skal jeg ta bussen opp og besøke bestemora mi, så klart må jeg møte Anh<3

Dere får kose dere i dag, deres planer?


ÅNDENES MAKT

Heeey! Nå er jeg i Særp. Kom akkurat presis til og se på åndenes makt. Har dere skjønt at jeg elsker spøkelsesaktige program? Heehe!Kjedelig innlegg, men skal prøve å få lagt ut en videoblogg i morgen. Kanskjeee?
Ser dere på åndenes makt, eller noe annet spøkelsesaktig program?


I DAG DRAR JEG TIL SÆRP

Bare for å vasle om at det ikke blir så mye blogging. Dataen blir med, men blir ikke mye brukt. For den må på reparasjon. Pga virus greie.. igjen.

Hihi, tok et søtt bilde av Mia. Ble litt smått på skrifta, men det står: '' Mennesker er virkelig underlige. Hvorfor stapper hun meg i en koffert?? ''Skal prøve å få postet et par innlegg til før jeg drar. Men dere får kose dere i høstferien!
Dine planer i ferien? (Om dere har da) ^^


DA BLOGG VAR INN

Glemmer aldri da alle hadde blogg og tok med kamera på skolen HVER DAG! Tok mange rare bilder av seg selv og andre. Gode, gode tider!

Jeg og Borghild tok bilde av han mannen, var på en... hva skal jeg kalle det? En bitteliten ''konsert'' med skolen.

Vi hjelpte litt til med ''gratulerer plakaten''. Husker ikke hva det var for, haha!


Jeg og Stig kjørte akebrett nesten hver dag i vinter. Fra rett etter skolen, til det ble mørkt på kvelden. Leksene måtte vente.


Jahaa.. mitt livs største tabbe. Stig fikk tillatelse til å sminke meg.


Hvem er dette?! JODA min bloggfan nrm #1! Neida, det er norsklæreren vår. Husker det så godt. Alle hadde kamera og løpte rundt og tok bilder, så spurte han hvorfor vi aldri tok bilde av han. Han skulle se på kameraet til Borghild, men skjønte ikke en dritt. Derfor ser han så fortvila ut.


OG IKKE MINST VIDEEEEOER! Har mange fler, men ville bare ha en kort video, for denne gang.

www.heycutie.blogg.no var min første blogg. Nå har alle slutta, så det er bare meg igjen. Dramaaquen, men jeg forblir og forlater dere ikke enda. Bildene og videoen er fra Februar, har sykt forandra meg.. Hva syns dere om bildene og videoen?


DAGENS BITTELILLE INNKJØP

Ottamartnan blir virkelig dårligere og dårligere for hvert år som går. Det er forresten et tivoli for dere som ikke visste det, også er det masse typisk-tivoli-dingser. Var egentlig ikke vits til å ta bilder osv. Var skikkelig overcrowded. Det var slik at man subba folk, ikke akkurat noe supert vær heller. Jaja, bedre lykke neste år!

Kjøpte to bittesmå småting også. Kommer til å bli mere shopping neste uke! (Norby kaller).
Hva var det siste du kjøpte deg?TA QUIZEN!

Hvor godt kjenner du meg og bloggen?

HVOR GODT KJENNER DU MEG OG BLOGGEN?
1) Forbilde mitt er
Hannah Montana
Jennifer Love Hewitt
Voe
Celine Dion
Powered By: QUIZYOURFRIENDS.com

MARION RAVN <3

Fy søren hu er pen! Satt nettopp og så på x-factor, før nyhetene og den dritten måtte komme og ødelegge alt med en lang pause. Hadde litt kjedelig med og fotografere TV'n min også. På forige episode av x-factor, da Marion brukte den hatten og hadde håret vanlig, ropte jeg ut: - FY! Ligna på Jennifer Love Hewitt! (forbilde mitt) Sånn seriøst, kunne vært søstre!

Etter min mening er Marion og Jan Fredrik de beste dommerne i år. Åhhrg liker ikke han Klaus, så sur! Fikk en av deltakerne til og grine. Syns at han liksom ikke passer til å være dommer til x-factor, etter min mening...
Ikke bare er hun en av de beste dommerne, men alltid snill og følsom mot deltakerne. OG ikke minst har hun en nydelig sangstemme. Stå på jente! Ser du på x-factor, hvilken dommer liker du best?


HØSTFERIEEE!

Nå er jeg skikkelig happyface! Jihuuu.. høstferie, men etter min mening burde den ivertfall vare 1 uke lenger ellerno. Men vi er vel fornøyd bare vi får 1 uke?Måtte bare prøve noe nytt med plasseringen av sløyfen. Nå må jeg bare putte inn noe random i innlegget. I dag har vi hatt fotballturnering på skolen! Jeg og ballen = ikke så bra par. Men det var kjempe morsomt! kjempe, og kjempe, morsomt var det jo. Enig med meg, høstferien burde vare lenger?


Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits