Proposal rejection

 

 

 

 

 


Tidlig start på dagen

Hei dere! I dag var jeg oppe så tidlig som klokken 6! Jeg og Aebykier tok tidligbussen inn til Oslo sammen. Hun skal på skolen senere i dag, og jeg drar videre til Sarpsborg. Nå i skrivende stund sitter jeg på bussen. Leo er så klart med! Han er med meg overalt. I helgen har jeg hengt med Aebykier og vi har gjort det vi pleier å gjøre -se film. Hehe. I går kom Veronica til Kvam, og da så vi Harry Potter sammen. Det var koselig. Synd at jeg og Aebykier dro dagen etter de kom til Kvam for å tilbringe ferien sin der. Men, men! 

Går for en naturlig look i dag! :-)


Et bilde av Leo som ble tatt for noen sekunder siden. Søtnosen koser seg på bussetet med alt skrotet mitt rundt seg, haha. Jeg har med to kameraer om noen skulle lure. Hva er vits? Er man blogger, så er man blogger. Hahah. 

Nå skal jeg straks ringe Ingrid og en annen venninne. I morgen skal vi møtes i Oslo. Det blir bare helt supert! En dag i Oslo med to supre jenter. Gleder meg masse! Bildet er fra en gang jeg fant henne helt alene på skolen. Haha, stakkar, se så alene hun ser ut! ♥Ett år siden

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 720p for å se i HD

Høstferien som var i fjor. Gangnam Style var nytt og man hørte den overalt!


Friday through my phone

Hallo! God høstferie til dere alle! I dag tok jeg, Leo og Hadi turen til den årlige Ottamartnan hvor vi møtte flere andre mennesker. Så fint det er å møte mennesker man ikke har sett på ett år eller mer! Det er ikke bare tivoli her, men også mange boder med masse ting og tang. Sykt dyrt der, derfor trår jeg alltid frem med mine pruteskils! 

Nei, jeg tar så klart ikke med Leo opp i karuseller! Haha. Jeg spurte alltid  noen jeg kjente om å passe han et par minutter mens jeg befant meg oppe i karusellen. Min favoritt der er definitivt G-force! 


Caps: miami heat

Innlegget er i samarbeid med Choies.com

Hei! Jeg har også fått et annet hodeplagg fra Choies.com enn luen dere så i forrige innlegg HER. Caps! Jeg har aldri sett for meg at en caps kom til å sitte på mitt hode! Aldri! Jeg syns caps hører hjemme hos gutta, men jeg hadde lyst på en siden jeg aldri har eid en caps. Haha. Reaksjonen til Anh var at hodet mitt så enda større ut enn det gjør fra før. Haha! Men det er sant, jeg har et stort hode. Capsen passer til folk som har stort hode (som meg..)! Man kan justere den så klart:)

Du finner den HER.


Geek

Innlegget er i samarbeid med Choies.com

Hei! Jeg fikk denne luen i posten her om dagen fra Choies.com. De har masse fint i butikken nå som jeg sikler etter. Spesielt mange fine boots! Jeg sikler over hele tastaturet mitt når jeg ser så masse fint. Haha! Jeg fikk denne luen som falt i smak hos meg som dere kan finne HER.

Link til luen HER.Just black n white

Sko: Converse  -  bukse og topp: Forever 21  -  skinnjakke: Lene V  -  lue: Choies.com (sponset)


caro ønsker seg - sheinside.com

Link  -  link  -  link  -  link  -  link  

Link  -  link  -  link  -  link  -  link  Link  -  link  -  link  -  link  -  link  

Link  -  link  -  link  -  link  -  link  

Innlegget er i samarbeid med Sheinside.com

Jeg er nok ikke den eneste jenta som sier at Sheinside.com har utrolig mye fint i nettbutikken deres! Det er så mye jeg vil ha! Over her ser dere noen av mine favoritter. Kan ikke noen kjøpe alt over her, og sende det til meg? Da skal dere få et kakestykke alle sammen! Haha. Håper dere liker slike innlegg, fordi det tar litt tid :)

Noe du likte av plaggene over her?


Et innlegg om Yorkshire Terrier/ Leo

♥ Rasen Yorkshire Terrier røyter ikke. Det du ser av hår er det som sitter igjen på børsten/ kammen du har kammet huden med.

♥ Leo er en veldig rolig hund. Når han var valp kom det ikke en eneste lyd ut av han. Nå reagerer han kun på sau/ saubjeller. Når han først har observert noe slikt bjeffer han som bare det. Når vi har sau i gården vår skal han jage dem ut. 

♥ Leo er 9 måneder og veier rundt 2,3 kilo. 

♥ Vanlig pris på Yorkshire Terrier er 15- 17000. Jeg kjøpte Leo for 13000. Jeg har alt av papirer som er veldig viktige. Jeg fikk veldig bra informasjon av oppdretteren ved kjøpet. 

♥ Yorkshire Terrier har ikke andre farger. Rasestandarden har stålblå/ tan farge på pelsen. Dette kan så klart variere. Pelsen skal ikke ha bølger eller krøller. Halen skal være mørkere enn pelsen på kroppen. Denne rasen kommer ikke i hvit og sjokoladebrun. 

♥ Leo har dårlig matlyst. Jeg har prøvd alt av tørrmat og våtmat. Matlysten har blitt litt bedre i det siste. Det var en periode han spiste veldig lite, som eier ble jeg bekymret. Noe jeg fortsatt er. Forandrer ikke dette seg snart, blir det et dyrlegebesøk om ikke lenge. For meg er det veldig viktig at hunden min er helt frisk, og jeg liker ikke å være bekymret. Han er som et barn for meg ♥

♥ Leo er veldig avhengig av eieren sin, som vil si meg, hehe. Jeg er også veldig avhengig av han. Jeg hater å dra fra han. Bare det er til skolen, så er det ille. Jeg tar han med meg på de fleste steder; kino, restaurant, bybesøker osv. Ofte så er hannhundene mer hengiven til eieren sin enn hva tispene kan være. Tispene kan være sta og egenrådige. Tisper ved løpetid endrer gjerne personlighet som særhet, stikker av, sur osv. 

♥ Leo kommer overens med alle dyrene mine, som vil si; to marsvin og Pus. Jeg er så heldig at alle dyrene mine kommer overens med alle. Leo og Pus er jevngamle og har vokst opp sammen siden de var små, så det var ikke noe problem. Det at begge behandler marsvina mine som de var gull er bare flaks! 

♥ Leo liker barn. Noen Yorkier liker barn, noen ikke. Jeg visste før jeg kjøpte Leo, at man burde være forsiktig når det er barn i nærheten og passe på. Fra den første uken ville jeg at Leo skulle bli vant med barn, så jeg lot han leke med ett barn, og senere flere barn. Det var ikke noe problem! Fra første stund har han elsket å leke med barn, ukjente og kjente. Ikke alle Yorkshire Terrier er like, og ikke alle er som Leo. Andre Yorkier enn Leo kan reagere på barn de ikke kjenner. Det er fordi de kan ha et annet kropsspråk som hunden ikke kjenner til. Den kan faktisk finne på å bite om den blir usikker og redd.

♥ Hittil har Leo aldri knurret eller bitt noen. 

♥ Leo har aldri sittet inne i et bur. Jeg får så vondt av å se at han ikke trives. Så klart kan man lære hunden å venne seg til det, men jeg ser ingen behov for det når det kommer til Leo. 

♥ Leo er alltid vennlig mot alle hunder han møter. På videoen nedenfor ser dere Leo og nabohunden vår, Soland som leker sammen. Noen sjeldne ganger kan vi møte hunder som kanskje er litt brutale mot han fordi de er mye større. Da løper han bort til meg og skal blir bært på armen:)

Yorskhire Terrier kan gå lange turer!!! Jeg har sett så mange sjokkerte ansiktsuttrykk når jeg forteller at jeg og hunden har gått turer på flere mil/ høye fjelltopper. Yorkshire Terrier er en meget utholdende hund, og er glad i turer. Det finnes i grunnen ingen begrensninger, sykkel, løping, ski, fjell, skog, sjø osv.

♥ De har ikke underpels eller fettlag og blir våte helt inn til huden. For mange kuldegrader kan også by på problemer hvis man ikke bruker potesokker. På grunn av størrelsen til Yorkshire Terrieren så er det lettvint å ha den med seg.


Filmer

One Day: Romantisk drama som skildrer valgene og skjebnen til to mennesker på samme dato i 20 år siden første gang de møttes, med Anne Hathaway og Jim Sturges. 

Min mening: Stilen til Anne Hathaway i denne filmen er bare så fantastisk fin! Samtidig er hun så utrolig (naturlig) vakker. Dette er en romantisk drama. Alltid når det er romantisk drama blir man så glad i karakterene som er i filmen, også skjer det noe tragisk på slutten. Jeg syns de fikk til slutten veldig bra, men jeg ble så lei meg! Den var så trist. Fin film, og Jim Sturges er fin å se på han også, haha! Når vi som seere følger de gjennom alle 20 årene, kan det bli litt kjedelig i lengden, syns jeg. Terningkast 4/ 5.


27 Dresses: Romantisk komedie hvor Katherine Heigl spiller romantikeren Jane som evig forlover for venninner sliter hun selv med å finne den store kjærligheten. 

Min mening: "Motsetninger tiltrekker hverandre" blir det ofte sagt. Jeg syns det er veldig typisk handling når det er to mennesker som er helt forskjellige fra hverandre først ikke kommer overens, men til slutt ender opp sammen. Nå røpte jeg mye av slutten, beklager, men det er så obvious og noe man forventer skal skje i denne filmen. Det er selvfølgelig ikke bare hennes kjærlighetsliv det handler om i denne filmen, men også søsteren hennes sitt. Det dukker opp store konflikter, og hun tar valg hun ikke burde ta. Selv om jeg har sett mange slike filmer som ligner på denne, så likte jeg denne helt greit. Jeg er veldig glad i Katherine Heigl som skuespiller, og har sett de fleste filmene hennes. Terningkast 4.

Zodiac: Historien om USAs mest fryktede seriemorder gjennom tidene, Zodiac, som etterlater seg en endeløs rekke spor gjennom koder og brev. 

Min mening: Denne filmen er egentlig veldig bra. Jeg så denne filmen på TV, hvor det virker som de har 9 timer lang reklame! Med reklame varte denne filmen litt over 3 timer. Jeg syns denne filmen var virkelig spennende når de begynte å motta koder og trusler fra morderen som de måtte løse. Når en film varer så lenge som denne gjør, blir jeg dritt lei. Jeg hadde gitt denne filmen et mye bedre terningkast om de hadde most handlingen sammen, slik at den hadde fått en kortere spillelengde. Terningkast 4.
En hatt med mange minner

Jeg ryddet litt i saker og ting her om dagen, og fant en hatt jeg ikke har brukt på 3 år! Jeg husker den så godt. Jeg brukte den neste hele tiden. Det var en periode jeg elsket hatter. Denne hvite hatten jeg kjøpte hos BikBok for år siden har jeg så mange minner med. Den har vært med på mange steder. Blant annet Danmark, X-faktor, Sverige og masse storbyer.  Jeg brukte denne hatten veldig ofte i ett år, men så ble jeg så lei den at jeg syns den var stygg. Men når jeg fant den igjen her om dagen, syns jeg den var fin! 4 bilder fra min hatterpeiode for 3 år siden :)


Blomsterbukse og ny jakke

Innlegget er i samarbeid med Sheinside.com

Hei! Jeg har fått meg en ny jakke fra Sheinside.com. Jeg likte den veldig godt! Eneste som er litt pirk var at den var litt kort i ermene. Det gjør ingenting, for jeg bretter den bare litt opp. Den var så fin, så det er ikke mye å klage på:)

Jakken kan dere finne HER

Bukse og topp: BikBok  -  sko: Skopunkten  -  jakke: Sheinside HER
Grønne sirkellinser

Innlegget er i samarbeid med PinkyParadise.com

Jeg har fått noen nye sirkellinser fra PinkyParadise.com. Når det kommer til sirkellinser holder jeg meg alltid til "Angel-serien". Jeg har hatt de fleste farger når det kommer til denne Angel-serien som jeg er veldig fornøyd med. Jeg har hatt lilla, blå, brun, grønn, grå... som jeg kommer på nå. Størrelsen på disse Angel-linsene er 14.8 diameter.  Jeg syns denne størrelsen passer best til meg. En annen grunn til at jeg holder meg til Angel-serien er fordi disse linsene kan man bruke opp til ett år. Da forventes det at man tar godt vare på dem, og behandler linsene bra. 

Om du skal kjøpe linser på PinkyParadise.com så kan du selv bestemme hvilken styrke du skal ha på linsene, eller linsen. Jeg har ikke noe behov for det, så jeg velger styrken 0.00. 

Når du kjøper disse linsene får du blant annet med en gratis søt linsebeholder som er formet som et eller annet dyr:-)

I dette innlegget oppfordrer jeg ingen til å starte med sirkellinser. Det er mitt valg å bruke disse linsene, og jeg er klar over at det kan bli slitasje på hornhinnen og litt mer. Jeg skrev et innlegg om det for 2 år siden som dere kan se HER.

Fem filmer

The Mask: Stanley Ipkiss har null drag på damene og et liv som er gråere enn en regnværsdag i London. Alt dette forandrer seg radikalt når Stanley finner en gammel maske med helt spesielle krefter. 

Min mening: Denne filmen har jeg sett mange ganger. Den ble jo spilt inn i 1994 så dette blir en barndomsfilm for meg. Dette er også Cameron Diaz sin aller første film. Det er et pluss at det er to skuespillere som jeg liker, spiller i samme film! "From zero to hero" som det står på coveret. Jim Carrey kan ikke spille i noe annet enn komedier etter min mening, og han passer perfekt til denne karakteren. Syns det er ekstra gøy når noen som ikke "betyr så mye" får masse suksess, men så klart må noe gå galt på veien. Terningkast 4.When a Man Loves a Woman: Alice og Michael er gift, og de elsker hverandre lidenskapelig, samtidig de på beste måte oppdrar sine to barn. Men bak dette bildet av den perfekte familielykke skjuler det seg noen hemmeligheter som Alice har forsøkt å fortrenge. 

Min mening: Drama, drama, dramaaaa. I denne filmen ble det litt (mye) drama for meg. Jeg syns det er gøy å se drama av og til, men dette ble alt for mye. Jeg syns det ble så mye drama og handling på en gang, at de kunne tatt alt det dramaet og splittet det opp i flere filmer. Når en dramakonflikt i filmen nettopp hadde løst seg, dukket et nytt et opp. Filmen passet ikke meg, og jeg syns det bare ble slitsomt og til tider kjedelig å se på. Terningkast 3/ 2.


E.T. -gjesten fra verdensrommet: Familieeventyr av Steven Spielberg om et utenomjordisk vesen som etterlates på jorden og skapet et unikt vennskap med en 10 år gammel gutt. 

Min mening: Jeg syns dette er en veldig søt og fin familiefilm som passer alle barn. Den er gammel. Om jeg ikke husker feil så er den fra 1982. Jeg har tidligere sagt at jeg generelt ikke liker gamle filmer, men jeg har noen få unntak, blant annet denne filmen. Denne filmen får meg til og ville ha en ailien-venn. Hihi! Med tanke på hvor gammel denne filmen er, så er jeg veldig overrasket over hvor bra redigeringen er. Pluss, pluss! Terningkast 4

Freaky Friday: Tess og datteren Anna kommer ikke overens: Mens Anna mener moren ikke støtter hennes musikalske ambisjoner, skjønner ikke Tess hvorfor det er så vanskelig for Anna å være snill mot sin kommende stefar. 

Min mening: Freaky Friday.... filmen så og si alle tenåringsjenter har sett. Denne så jeg mange ganger i barndommen, og jeg syns den var skummel før. Haha! Jeg syns filmen er helt grei. Jeg tror vi alle kjenner oss igjen i Lindsay Lohan sin konflikt om at mødrer ikke forstår oss til tider! For meg bringer filmen frem mange gode minner. Terningkast 4.

 

Madagaskar 3: Full rulle i Europa: Den tredje animasjonskomedien om løven Alex, sebraen Marty, flodhesten Gloria og giraffen Melman, som nå ønsker seg hjem til New York. Den eneste måten å komme seg hjem på, er gjennom en mulighet de får i forbindelse med et sirkus. 

Min mening: Jeg syns alle Madagaskar-filmene er helt greie og morsomme. Jeg må få si jeg elsker de pingvinene. Jeg likte veldig godt slutten på denne filmen. Det er en slutt karakterene ikke hadde forventet skulle skje. Man sier at når du endelig får det du vil ha, så vil du ikke ha det mer. Det er vel i mange situasjoner sant. Terningkast 4 

 


The Hangover

The Hangover: To dager før han skal gifte seg, drar Doug og hans tre kompiser til Las Vegas for å ha et skikkelig utdrikkingslag. Da kameratene våkner dagen etter med fullstendig blackout, er Doug Borte. Terningkast 5.The Hangover 2: To år etter Vegas-fadesen er Hangover-gjengen i Thailand, hvor Stu skal gifte seg med Lauren. Stu skal sammen med Phil, Alan, Doug og svigerbroren Teddy. De skal ha et utdrikningslag i Bangkok. Phil, Stu og Doug er fast bestemte på at det ikke skal bli noen reprise på Vegas-turen, men Alan vil det annerledes. Uten de andres viten putter han dop i drikkeglassene, og morgenen etter våkner Phil, Stu og Alan på et hotellrom, uten anelse om hvordan de har havnet der. Doug er tilbake på plassen der Stu og Lauren skal gifte seg, men Alan har barbert hodet, Stu har en tatovering i fjeset ? og Teddy er søkk borte. Nå må trekløveret søke gjennom hele Bangkok etter svar før Stu?s store dag, og det skjer selvsagt ikke uten forviklinger. Terningkast 5.


The Hangover 3: Denne gangen er det ikke noe bryllup og ikke noe utdrikningslag. Men når The Wolfpack, Phil, og Alan, er sammen på veien, er det kun én ting som er sikkert: Det er ingenting som er sikkert. Terningkast 5

The Hangover |

The Hangover ||

The Hangover |||


Min mening: WOW, for en trilogi! Jeg kan ikke fatte at jeg aldri har sett disse filmene før. Når jeg hadde sett den første, måtte jeg se de andre også! Det er tre filmer. Vanligvis etter den første filmen blir etterkommerne bare dårligere og dårligere. Men i denne filmen sitter man med latterkrampe fra start til slutt! Fy søren, trodde jeg skulle knekke av latter. Disse filmene er akkurat min humor. Jeg liker redigeringen, jeg liker skuespillerne, jeg liker 
soundtracket, jeg liker handlingen, jeg liker bildene, jeg liker filmen! Alle tre filmene fortjener klare 5'ere av meg, og jeg anbefaler denne trilogien på det beste! 

Til slutt må jeg legge med favorittscenen min fra film 3. Mr.Chow som hopper ned fra hotellrommet sitt og synger ''I Believe I Can Fly''. Jeg holder på å knekke av latter hver gang! Den karakteren der er så irriterende, men fy søren så morsom han her!


Videoblogg: ting dere ikke visste om meg

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 1080p for å se i HD

Hva vil dere ha i neste videoblogg? ♥


Filmkveld istedenfor kino

Hei! I går var det søndag og jeg var sammen med Ingrid. Jeg møtte henne på togstasjonen siden hun ikke bor her. Hun bor 1 time unna meg, men pga skole bor hun på hybel :)

Vi skulle gå til hybelen til Ingrid for å legge igjen baggen hennes før vi gikk videre. Når vi gikk, stoppet vi begge opp. Vi fikk begge øye på dette fantastisk fine epletreet! Sjekk de røde eplene som ser såå saftige ut! Vi kunne ikke dy oss. Mission: Epleslang.

Når vi kom til Ingrid fikk jeg for første gang se rommet hennes. Som dere fikk vite i videobloggen vår om Fun Facts er hun skikkelig dilla på gamle folk som spiller i gamle band. Hun viste stolt frem platene sine! Hun har nylig vært i Tyskland og hamstret så mange plater hun kunne bære. 

Gullet hennes. 

Vi tenkte vi skulle gå på kino. Den eneste filmen som gikk der og da var 1D This Is Us. Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor vi hadde tenkt oss dit. Ingen av oss liker dem. Ikke misforstå, vi har ingenting mot dem, men vi er ikke fans. Vi hadde begge lyst på kino og kjøpe masse godteri. Er det ikke typisk når vi først har kommet dit så er filmen avlyst? Jaja, vi får ta turen dit på tirsdag. Vi planlegger å ta med brownies, haha.

Siden filmen ble avlyst pga teknisk feil, så tok vi heller turen på kina restaurant. Der møtte vi Hadi siden han jobber der, også fikk vi til og med gratis brus av han. Han er så snill :-)

Her spiller Ingrid gitar og synger til meg.

På kvelden dro vi til butikken for å kjøpe godteri. Jeg skjønte ikke hvorfor det var stengt, for det var en halvtime til stengetid. Etter 5 min gikk det opp for meg at det var søndag! Haha. Da ble det godteri på Statoil. Vi så Freaky Friday og flere filmer etter det hos meg. Det ble filmkveld istedenfor kino som var veldig greit. Vi så filmer helt til 3-4 på natten som var veldig kos:)

Ullsokker, pysj, og (nesten) sminkefrie -deilig!

Ingrid og Leo ♥Bloopers video

Hei! Jeg har klart å komme tidsnok til skolen i dag! Motivasjonen min var at jeg skulle få internett, haha. Jeg har nettopp lest kommentarene mine på bloggen, og jeg må si tusen takk for at dere likte det nye designet mitt! Jeg hadde ikke forventet at dere skulle like det, haha. Men det var veldig bra dere gjorde! Når jeg og Ingrid lagde Fun Facts 2 -videoen ble det så mange tabber. Jeg bare måtte lage en bloopers-video ut av alle tabbene våre!

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 1080p for å se i HD


Nytt bloggdesign

Jeg har hatt det gamle bloggdesignet mitt helt siden mai, så nå var det kanskje på tide med en forandring. I dag har jeg brukt tiden min her på skolen kun på bloggdesign. Jeg irriterer meg noe grenseløst noen gange når jeg sitter å jobber med design. Hater og ikke få til noe jeg VIL få til, men så blir jeg verdens lykkeligste når jeg endelig får det til. Haha. Håper dere liker det. Det er veldig annerledes enn det jeg har hatt tidligere. 
Det er masse ting i headeren min. Ting som jeg liker. Ting som beskriver meg. Kanskje litt rotete, men det er jeg også! Haha. Grunnen til at jeg aldri har helt vanlige og simple design er fordi jeg føler alle har det. ''Enkleste er oftes det beste'', det er vel sant. Mitt mål når jeg lager design er at dere husker denne bloggen fordi den skiller seg litt ut. Profilbilde i sidemenyen kommer senere.

Det store spørsmålet: hva syns dere om mitt nye design? Tar gjerne imot konstruktiv kritikk!:)

Gamle designet og det nye. Hvilket likte dere best?


(Designet er egentlig et gratisdesign, men jeg har endret veldig mye på det. Nederst i sidemenyen kan du lese litt til om det.)


denim jakke og nummer 36

Innlegget er i samarbeid med Sheinside.com

Hei! Jeg har fått en oversize denim jakke fra Sheinside.com som jeg digger! Den er så behagelig, og ikke minst fin! Den passer til det meste. Ble veldig mange antrekksbilder av den i dag. Hehe. Takk til Ingrid som er så snill og vil ta bilder av meg. Dere kan finne jakken HER

Top: BikBok  -  jakke: Sheinside HER  -  strømper: Sportsbutikken  -  sko: Converse  -  shorts: Sheinside HER (utsolgt)
videoblogg: fun facts 2

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 1080p for å se i HD


autumn outfit

Skjerf og strømper: H&M  -  kjole: BikBok  -  sko: Forever 21  -  jakke: Sheinside.com(sponset)
 


finn gamle skatter

Det er så mye fint å finne overalt. Det er jo ekstra gøy når du finner noe fint og billig! Jeg og Ingrid var på Ting og Tøy som er en bruktbutikk, og de har noe fint og noe som er mindre fint. Man kan jo så klart kjøpe noe å vri om på det selv, altså et DIY-prosjekt! 

Jeg og Ingrid var ute og tok noen bilder her om dagen. Noe skolerelatert.
På skolen bruker vi Nikon kamera. Jeg kan nesten ikke tolerere dem! Personlig syns jeg Canon er hundre ganger bedre og mye mer oversiktlig. Nikon er så rotete syns jeg. To store konkurrenter, og det kommer nok til smak og behag.


Kjøper man noe her på Ting og Tøy kan man gå ut av døren med god samvittighet!


Ingrid kjøpte denne kjolen til 50 kr! Var den ikke bare utrolig søt?!

Kjolen til venstre falt ikke noe særlig i smak, men den var søt! 

Jeg har også hatt besøk av Ingrid og Hadi. Hadde ikke noe valg, de inviterte seg selv! Men det er jo så klart koselig det! Haha


familiesøndag

For en koselig søndag! Vi har hatt familiebesøk hele helgen, både fra Lillehammer og Dokka. Jeg har ikke sett dem siden vi var i Filippinene. Aebykier er til og med tilbake i bygda. Hun bor ikke her lengre. Hun har flyttet til Oslo fordi hun studerer og skal bli sykepleier. Veldig tomt og uvandt at hun ikke er her mer. Det hørtes veldig dramatisk ut, haha. Når man henger med en person hver dag, så plutselig ser man hverandre ikke så ofte, så er det litt rart i starten. Det går nok bra! Veldig koselig når hun først er her. 

Pus i dag morges. Vi er så like, haha. Vi begger liker å strekke oss i senga hele dagen og ikke gjøre en dritt!

Rosita.

Aebykier poserer foran bilen deres. Babe! :*

Show some muscles! 


Evelyn, Charita og Evan.

Vakre Rosita. Hva skjedde med øyet til Leo på dette bildet? Haahha.

Vi har sunget karaoke som er veldig standard. Vi har sett på bilder som ble tatt for 7 år siden når vi var i Filippinene. På toppen av kaken har vi hatt kappløp. Haha! Det ser helt idiotisk ut å se på. Har man det gøy, så har man det gøy. Hehe! Legg merke til at noen tjuvstarter *kremtkremt*.

Ready, set, go!!


Der hvor dere ser det røde huset, bor jeg. Haha!

Vi måtte så klart besøke bestemor. Vi er naboer, hihi, hun er så søt!


Aebykier.

Leo ♥

en ting dere ikke visste om meg

Nå skal jeg fortelle dere noe som veldig få vet. Jeg har en halvbror. Det er nesten ingen som vet det, og det er heller ikke noe jeg har fortalt vennene mine. Noen har funnet det ut ved å stalke pappa på facebook og funnet babybilder. Det er jo så klart ikke noe galt å fortelle andre, haha. Nå må dere ikke missforstå meg, men tema har liksom aldri dukket opp i samtaler. Jeg har iallefall en søt halvbror jeg aldri har møtt. Vi har samme pappa, men ikke samme mamma. Han heter Kristian David. Veldig Norkst navn med tanke på at han bor i Filippinene. 

Kristian er så klart halvt Norsk og halvt Filippinsk som meg. Jeg syns så langt at han har helt Norskt utseende :) 
 

Her har dere den unge stemoren min. Hun heter Jevy. Bildet er fra da hun giftet seg med pappa.

Viss alt med papirer er i orden snart. Er nok de begge i Norge til neste år :)


videoblogg: fun facts

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 1080p for å se i HD

Hei! Jeg tenkte det hadde vært gøy med et ''Fun facts-innlegg''. Det går jo fint å lage en videoblogg om det. Det er jo evigheter siden sist jeg laget en videoblogg. I dag hadde jeg tid til det, så hvorfor ikke. Jeg har fortsatt ikke fått tilbake internetten siden flommen, så jeg bor hos Aebykier. Haha. Det tok meg hele 5(!!) timer å laste den opp op youtube. Håper dere liker den!

Vil dere ha mer, noe annet dere vil ha videoblogg om?


hair donut

Jeg er egentlig den som ikke går med oppsatt hår. For en stund siden kjøpte jeg en hårdonut. Jeg syns alle ser så fine ut med det, så jeg kjøpte en selv. Haha. Jeg syns ikke jeg kler og ha oppsatt hår, men følte jeg måtte bruke donuten en gang siden jeg hadde kjøpt den. Det fins mange måter å style håret på med en donut, men jeg syns det blir finest når det er litt rufsete i tillegg. Hårdonuten kjøpte jeg hos Glitter. 

De fine høstfargene begynner å titte frem. Jeg gleder meg så til det blir ordentlig høst, og ordentlig fine farger. Det er så FINT!three movies

Predators: De var de mest fryktede menneskene på jorden: leiemordere, mordere, gangstere og fanger. Denne gruppen av fremmede våkner opp på en ukjent planet. De vet ikke hvordan de havnet der, men innser snart at de er ført dit for å være bytte for et monsterliknende rovdyr. Nå må den nådeløse leiesoldaten Royce og temaet hans forberede seg på sitt livs kamp. 

Min mening: Handlingen om en gruppe folk som våkner opp på et ukjent sted syns jeg er veldig bra. Enda bedre er når de finner ut at de befinner seg på en annen planet! Det er en film hvor du ikke helt vet hvilken karakterer du kan stole på. Vanligvis liker jeg ikke filmer som har location i en jungel. Jeg har ingen forklaring på hvorfor, haha. Men denne filmen var virkelig spennende. Masse feller og action! Terningkast 4.


The Devil Wears Prada: I New Yorks heftige moteverden der modellene blir stadig tynnere, og en dårlig hårdag kan ta knekken på karrieren, er Runway Magazine å betrakte som den «den hellige gral». Andrea Sachs er en jente som ikke har noe peiling på mote. Det ser man spesielt på stilen hennes. Hun er en ung kvinne som vil gjøre hva som helst for å oppnå karrieren hun virkelig vil ha. 

Min mening: Anne Hathaway er en skuespiller jeg virkelig er glad i. Hun har hovedrollen i denne filmen som Andrea. Veldig flink skuespiller som takler alle roller! Hun har blant annet spilt i ''Love And Other Drugs'', ''The Dark Knight Rises''. ''Alice In Wonderland'', ''One Day''....osv! I filmen likte jeg at hun er en jente som virkelig kjemper for det hun vil, og gir seg ikke før hun har fått det til helt perfekt. Jeg likte også alle overdrivelsene i filmen, det bidrar til masse latter! Terningkast 5/ 4.

 

Duel: David Mann er en vanlig familiemann som er på tur til en forretningstur, og har et møte han må rekke. På turen blir ting fra ille til verst når en stor truck foran han tvinger han til å kjøre saktere enn han vil. Dette har han ikke tid til med tanke på businessreisen. Som reisen fortsetter innser David at sjåføren ikke bare vil at han skal senke tempo, men han vil mer. Selv om han tar dette hintet, får ikke David se ansiktet til denne mystiske sjåføren. Den ukjente sjåføren viser seg å være en psykopatisk mann som legger ut dødelige feller og triks for å tvinge David Mann av veien. Istedenfor en fredelig og vanlig tur David hadde forventet, ble det nå snudd om til en skrekkreise. Han har ikke noe annet valg enn å prøve å bli kvitt denne store, mørke trucken. Hver gang han tror han har klart å riste av seg trucken, så tar han stygt feil. På et eller annet vis kommer den mystiske trucken tilbake. Tilbake for å skremme han mer, og gjøre alt verre.

Min mening: Dette er den første filmen som Steven Spielberg regisserte. Filmen var en av de første produksjonene hvor talentet ble lagt merke til. Jeg er egentlig ikke noe særlig glad i gamle fimer, og denne filmen er fra 1971! Den var ikke så ille, og spenningen holdt gjennom hele filmen. Det jeg syns trekker filmen ned er at det er det samme opp igjen og opp igjen. Det blir liksom ikke noe nytt når det bare er denne skumle trucken som forfølger han. Det som virkelig imponerer meg og nesten ikke er til å tro er at denne filmen ble innspilt på 13 dager og på ett sted! Terningkast 3.

 Predators: 

The Devil Wears Prada: 

Duel:


hjemover

Siste bilder fra tre-dagers-turen vår i Breisjøseter. Bildene ble tatt på veien hjemover, og det var en fin tur det også fordi vi hadde så fint vær. Da gikk vi helt rolig. Takk Gud for at jeg ikke måtte holde fart med gutta fordi beina mine var helt ødelagt etter og gått flere mil disse dagene!

Rune og Leo. Rondane i bakgrunnen:)

Noen som syns dette ser kjent ut? Det er kanskje ikke alle som vet det, men det er her Harald Sohlberg sto når han malte det store verket sitt ''Vinternatt i Rondane''. Eller Vinternatt i fjellene som noen sier.Når vi kjørte hjem stoppet vi like så godt på en cafe for å få i oss litt lunch.

Leo var så sliten stakkar at han holdt seg kun i vesken sin. Hihi, søt ♥

sølnkletten

Hei dere! Som jeg skrev i forrige innlegg gikk jeg og Leo på toppen av Sølnkletten mens de to andre pinglene satt i båt og fisket. Det er ikke så ille langt å gå dit, men det er den bratte bakken som er ille! Når jeg hadde kommet på toppen var jeg halvdø. Som dere ser på bildet er det et tynt lag med snø på toppen. Det er litt farlig siden man kan gli, sklir man der, kan det være ille om man faller! Snøen hadde heldigvis smeltet litt lengre ut på dagen. Jeg hadde en liten konflikt med meg selv om jeg skulle orke å gå dit eller ikke. Jeg visste at jeg klarte det, men om jeg orket var en annen sak. Jeg dro meg selv i nakkeskinnet, for jeg hadde angret om jeg ikke hadde gjort det. Haha.

Jeg og Leo gikk opp på høyre side. Jeg kunne egentlig gått til den andre toppen og fortsett fremover, men jeg møtte noen andre turister på toppen som sa jeg ikke burde gjøre det. Snøen hadde ikke smeltet helt på den andre siden og det var veldig glatt. I tillegg er det bratt som fy også!

Leo tok seg en pause og la seg på ryggsekken. Søt!


Den siste delen var helt forferdelig! Jeg måtte klatre litt ja, hehe. Det gikk så bra! 

Snart på toppen!


Endelig kom jeg og den tunge rumpa mi opp på toppen! Det var kaldt og litt snø der, men SÅ fint!
Naturen i Norge er virkelig noe å skryte over. Det føltes ut som jeg sto på toppen av verden, haha!
En annen ting var at jeg hadde full dekning på toppen! Da kunne jeg ta noen telefonsamtaler og sjekke facebook. Haha. Men det var virkelig en fin tur, ikke minst vær:)breisjøseter

Hei! Da har det gått tre dager uten blogging. Siden sist har jeg vært på et sted som heter Breisjøseter som ligger en stubb inn i fjellet. Jeg gikk med Rune og onkelen min, Bjørn. Leo var så klart med. To friluftsmennesker som går som noen raketter og tar de lengste stegene! Fredag på kvelden gikk vi inn til Breisjøseter. Det var litt over en mil og gå, men det gikk bra! Jeg hadde akkurat spist tre brødskiver med leverpostei, så jeg hadde masse energi å gå på! Siden vi gikk på kvelden ble til slutt mørkt. Jeg og Bjørn holdt på å tryne stygt! Haha, men det gikk akkurat. I steden for hadde vi latterkrampe alle tre. Lyktene måtte frem til slutt.

Vi var der i tre netter. Andre dagen vi var der var ikke været noe særlig fint. Da var vi inne og spilte spill. Blant annet Yatzy. Selvom jeg jukset, så vant jeg ikke! Karma.. 

Bjørn

Turisthotellet. Det så veldig lite ut på bildet, men var større i virkeligheten. Det var kjempe god mat der! Herlighet. Jeg spiste så mye at det var nesten så jeg sprakk. Det var treretters middag. Det var så klart noe forskjellig dag til dag. En dag var det rømmegrøt til forrett, spekeskinke og potetsalat til hovedrett, også var det noe med eple til dessert. Det var så godt! 

Turisthotell midt ute i ødemarken. Det første jeg tenkte på var The Shining, Fritt Vilt, Insane -u name it! Alle slike skrekkfilmer. Haha. Til vår neste tur vurderer vi å gå til Jotunheimen og overnatte på hotellet der Fritt Vilt ble spilt inn. Hvor kult hadde ikke det vært, haha. 

Sørnkletten. 


Leo ♥

Hytten vår. Naboene våre var seks trøndere. Det var ikke akkurat noen folk på min alder her. Jeg vil nok si de fleste var 40+. Det var masse koselig folk her uansett. Alle hadde så utrolig masse kunnskap om alt og ingenting. Mange hadde store karrierer. Jeg møtte en som jobbet innenfor olje, en annen hadde sitt eget firma, en annen var dommer i rettsalen osv. Alle hadde reist så mye rundt og hadde masse å dele med meg. Som jeg har skrevet tidligere elsker jeg å høre at folk forteller om livene sine, steder de har vært, ting de har opplevd, alt! Jeg er veldig imøtekommende mot slike mennesker. Noen hadde så masse kunnskap at de fortalte meg alt og ingenting. Visse ting kunne bli litt kjedelig i lengden, men man må bare prøve å vise litt interesse for ting man egentlig ikke bryr seg om noen ganger:)
Noen ble litt overrasket at jeg tok med Leo på så lange turer. Det folk ikke vet om disse små Yorkshire Terrierene er at  de ikke har noe problem med å gå langt. De ser ut som noen små søte veskehunder, som de egentlig er, men det er ikke noe problem å ta dem med ut på lange turer!


Vi har også fisket litt. Jeg var ikke så mye med. Rune og Bjørn leide seg båt og dro ut på vannet. Jeg derimot var på en fjelltopp.


Dette er en av trønderne. Veldig koselig! Han hadde med seg en fin hund som ble Leo's nye bff. Jeg snakket en del med han her. Uansett hva jeg snakket om var han så engasjert, og det likte jeg! Jeg lærte han også mye om iPhone og kamera. Han hadde begge deler, men visste ikke helt hvordan han skulle bruke det. Han hadde ingen barn, men han sa noe jeg aldri kommer til å glemme ''-jeg kunne ønske jeg hadde en datter som var akkurat som deg''. Det er jo helt utrolig! Jeg visste ikke hva jeg skulle si, det er noe jeg aldri har hørt noen sagt før! Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits