super-vaktene!

Vi har et slikt ''vaktsystem'' på skolen vår der 10. klassinger passer på at elever ikke er inne i friminuttene. Vi har en fordel når det er vinter, fordi da kan vi være inne. Ikke alle 10. klassingene er vakter likt så klart. I dag tok jeg og Ingrid mange bilder, vi føler oss så kule med gule vester. Neida, haha. Her er noen selvutløser bilder:
Jeg og Ingrid er skumle asså. Best og holde seg ute! 


Når vi ser noen som er inne, så peker vi slik på dem og sier -hei du.... ut! Neida, vi er snille vakter :)))

god høstferie alle sammen!

Heihei! Jeg vil bare ønske hver og en av leserne mine en RIKTIG GOD HØSTFERIE (til dere som har). I høstferien skal jeg til Lillehammer en tur også må jeg vel ta meg en tur til Sarpborg også, men i dag gleder jeg meg til å se Idol! Bare 2 uker og 1 dag til jeg skal dit selv. Hva skal du i høstferien? 


I dag brukte jeg denne skjorta på skolen også kom læreren min med nesten helt lik! Han hermer etter meg, hmm. Neida, det var litt morsomt. Siden det er ruter på den, så kaller vi den piknik-skjorta. Haha, men det var litt planlagt :)


outfit - black and white

Hei! Beklager for litt sen oppdatering, men i dag har Borghild blitt med meg hjem fra skolen. Vi har fått unnagjort litt skolearbeid. Borghild har også tatt bildene av meg i dag! ♥

 

Kjole: BB  -  stømpebukse: Cubus


Random bilde Borghild tok av en sommerfugl, men det var litt fint :)


wiii

Nå skal jeg kose meg og spise flatbrøøød, har ikke spist det på et par dager. Haha butikkdama så litt rart på meg når jeg kjøpte såå mye. Jeg er litt avhengig skjønner dere....nå har jeg skrevet 1000 innlegg!

Ojjjj, nå har jeg skrevet 1000 innlegg! 

1000 innlegg og 35 918 kommentarer. Tusen takk, dere er best ♥


14.oktober - idol finale

14.oktober skal jeg se på Idol, men ikke på TV! Jeg har jo vært på X-factor og Norske Talener, så hvorfor ikke Idol også? Jeg er veldig stor fan av slike programmer, så jeg syns det er morsomt og få se det live med egne øyner. Oslo er fire timer fra Kvam, så det er et sykke. Jeg skal dit med tante R! Planen er at jeg kommer til Lillehammer dagen før så tar vi en kosekveld med film og godis, så tar vi toget til Oslo på fredag. Vi kommer til og overnatte på et hotel til lørdag, kose oss på restaurant og shopping. Jeg gleeeder meg!

Noe jeg gleder meg veldig mye til er og få møte Marion Ravn! Noe dere kanskje ikke visste er at jeg ser opp til Marion. Jeg stalker henne overalt, haha. Facebook, bloggen hennes, Youtube og jeg googler henne til og med! Skal prøve og få tatt et bilde av oss sammen, hihih.


Les om da jeg var på X-factor HER og HER
Les om da jeg var på Norske Talenter HER, HER og HER
GLEDER MEG TIL 14. OKTOBER 


innkjøp fra lillehammer

Nå kan dere virkelig begynne å lure på hvorfor JEG har kjøpt meg høyhælte sko og høytlivsbukse! Det er fordi at jeg må pynte meg litt xtra til 14.oktober. Hva skjer 14.oktober? Det skal jeg fortelle senere :)

DNA  -  799kr 
Elkjøp  -  499kr

FORREST GUMP <33 


Pieces  -  299kr


Vero Moda  -  179kr


søndag = filmdag

Visste dere at jeg ser film hver søndag? Ser egentlig på filmer mange ganger i uken, men jeg ser alltid filmer på en søndag. I dag har jeg sett på Forrest Gump med Ole Anton. Jeg kjøpte filmen, og han kom med masse godteri og brus til oss. Så i dag er vi to sofaslasker! :)


 

Søndag er også dagen jeg ikke gidder å sminke meg på.Ser du filmer på en søndag? :)


bildedryss fra lillehammer i går

Dagen startet med at vi var på Strandtorget. Noe jeg egentlig ikke burde vært med på siden jeg snart skal til Oslo. Det er ikke lett når du går forbi butikkvinduer og bare må ha den genseren! 


Mamma :)

Han her var litt snål. Han var utkledd som en seng og drev og viste frem jenteting han hadde kjøpt på H&M. Det var en flokk med mennesker som sto og tok bilder av han, så da måtte jeg henge meg på bølgen jeg også.

Her er vi på McDonalds. Er egentlig ikke så veldig glad i Mcern mat, men elsker chicken nuggets og Mcflurry!

Gårsdagens outfit.

a

Søt pus som jeg koste med.

Enda en søt pus jeg koste med. Jeg er sikker på at jeg kommer til og ende opp som en ensom gammel dame med 30-40 katter. Haha, neida.

Jeg kjørte helt hjem til Kvam med denne firhjulingen. Bare tulla, heheh.

Deretter reiste vi til tanta mi for å feire burdagen til Alexander (søskenbarnet mitt) som blir 3 år i dag, men vi feiret den i går.

Her står jeg og poser ved siden av den nye bilen deres. De har en lignende en i gul også, men litt finere. De har i grønn, gul og svart, men hva med rosa?! 

Jeg forguder virkelig boblebadet! Det er så koselig og sitte der om vinterkvelder og høre på musikk. Også kommer det slik ''fontene-sprut-greie'' også kule lys. Elsker virkelig alle tingene de har. 

Meg og Aebykier ♥Aebykier prøve å se fiskene, men tror de er tatt inn pga kulden.

Noe annet jeg digger er bassenget! Skulle gjerne hatt et slikt jeg også. Bassenget var mindre før, men nå har de bygget det dypere og lengre. Kult!

Fin utsikt :)

Burdagsbarnet vårt. Gratulerer så mye med dagen som er i dag Alexander! ♥Tanta mi (og Aebykier i bakgrunnen) 

Kakeeeeeeeeer.Neste lørdag skal jeg enda en tur til Lillehammer på samme sted, men da blir det større selskap.


iphone 5, real or fake?

Uansett om dette er sant eller ikke, så er det sykt kult! Mest sannsynlig er det ikke sant, men vi håper på det beste! :D


morgendagens planer

I morgen drar jeg til Lillehammer fordi tøffingen på bildet under her har burdag! Jeg reiser veldig tidlig for å få mest mulig ut av dagen, da blir det ikke blogging før kvelden. Men kanskje jeg får låne en data så jeg kan blogge litt til dere, hihi, alt for bloggen! Jeg må vel på Strandtorget en tur for å finne en liten gave og kanskje shoppe litt også :)

(Bilde fra i sommer)


fredags outfit

Jakke: newyorker  -   cardigan: gina tricot  -  tunika/ kjole: bikbok God helg alle sammen! ^^


gratis gjørmebad?

Nå har jeg sett på alle bildene mine som er på minnekortet. Veldig mange random bilder fra i sommer, hehe. Siden det var flom her i vår har vi fått masse sand. Jeg har liksom fått min egen private strand hvor jeg har gratis gjørmebad og masse myk sand som er rett utenfor huset mitt. Haha. 

Veldig luksuseriøst gjømebad. Det er til og med heeelt gratis.

Her har jeg den myke sanden min, men her må dere betale 50kr daaa om dere vil sole dere ;)

Dette var bare tull. Litt random innlegg, men må jo ha det av og til også!


min nye bloggvenn

Hei! Jeg må bare si tusen takk for alle kommentarene på innlegget der jeg la ut bilder av den nye frisyren min. Og tusen takk for alle meldinger på facebook. Setter pris på alt dere skriver til meg ♥

I går var jeg utrolig nok på ungdomsklubben -et sted jeg aldri er på. Der fikk jeg meg en ny bloggvenn, Ole Jørgen, eller OJ som jeg kaller han. Tro meg, det er ikke ofte man møter bloggere i Nord-Fron. Det var veldig gøy siden vi har den samme interessen. Jeg ser han hver dag på skolen, men jeg har aldri tenkt over at han kunne være en blogger.
Bloggen hans er e0hjay.blogg.no :)   

OJ prøver å være skummel


Pass dere! Vi kan karate.


Agent OJ og agent C klare til oppdrag

Også er han jo en gutteblogger. Vi skulle hatt flere slike i bloggverden. Blogg må jo ikke være en jenteting. Jeg syns det er dritkult når gutter tør og starte en blogg, og selvfølgelig være seg selv! Hva syns du om guttebloggere? 


caroiz, en perfekt barbie?

(Det går ikke an å kommentere på dette innlegget)
Jeg er ikke en blogger som skriver om følelser. Jeg skriver sjeldent/ aldri om følelsene mine. Men nå skal jeg faktisk skrive litt om det. Jeg vil ikke ha noen kommentarer på dette innlegget og har derfor valgt å sperre kommentarfeltet. Håper dere skjønner. 

Jeg vet ikke hvilket inntrykk dere får av meg på bloggen. Vennenne mine sier at jeg er helt annerledes og sier jeg fremstiller perfekt på bloggen fordi jeg aldri skriver negative ting om meg selv her. Jeg er ikke perfekt, ingen er perfekte. Jeg har en tung sekk med negative ting om meg selv, men jeg har valgt og ikke skrive noe av det på bloggen, fordi det gjør meg bare trist. Jeg vil heller være en glad blogger som skriver positivt. Mange av dere har sikkert ''problemer'' som har noe med hjemme, skolen eller noe annet. Jeg har ikke hatt desse ''problemene'' siden jeg var liten og snakker ikke mye om fortiden min. Jeg ble jo kalt av noen nære venninner at jeg var en perfekt barbie som aldri har problemer og bare er perfekt. Siden jeg var en ''perfekt barbie'' kunne jeg ikke være med og snakke med dem om ''problemene'' deres og måtte ta et steg tilbake. Nå i ettertid vil jeg egentlig ikke høre noe av det. Det og bli kalt en ''perfekt barbie'' fikk meg til å tenke på fortiden, der og da hadde jeg egentlig lyst til å slippe ut tårene. Som vanlig lo jeg det vekk, gjemte meg bak et smil og latet som om at alt var vanlig. Noe jeg er flink til. Det er ikke noe morsomt og bli kalt en perfekt barbie, men jeg vil at dere skal vite at den dag i dag har jeg det HELT TOPPERS og kan godt trives som en perfekt barbie! 


Jeg skrev dette på bloggen fordi jeg måtte ha et sted og slippe ut det jeg hadde i tankene.
(Det går ikke an å kommentere på dette innlegget)


jeg har klippet meg!

Hei! Slik ble håret mitt etter jeg klipte meg. Jeg ble fornøyd, men ikke veldig fornøyd. Jeg savner litt den lange luggen min, men det var på tide med en forandring. Jeg har klippet håret mitt opp i etasjer, noe som var sykt deilig! Håret mitt er ikke så tungt lenger. Jeg har også fått pannelugg, men jeg har ikke tatt noe av lengden. Jeg har ikke extensions om noen lurer. Håret til Marion Ravn inspirerte meg denne gang :)

Hva syns du?


verdens største krokodille

Mange av dere har sikkert sett denne krokodillen. Den var på nyhetene for en stund siden, men tenkte å skrive litt om den siden kanskje ikke alle har sett den.

Ganske sykt å finne en krokodille på 21 fot som er litt over 6 meter om jeg ikke tar feil. Det måtte hele 100 menn for å fange den svære monsterkrokodillen! Krokodillen veier litt over ett tonn og kunne sluke i seg 3 menn på en gang. Den hadde også spist opp en fisker som var savnet, tror folkene der.Nederste bilde lånt fra dailymail.co.uk


stars

Bluse: BikBok
 


purple

Siden noen ville se bilde av de lilla sirkellinsene mine så får jeg vel legge ut det også. Lurer du på noe som har med linser, så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan på det i kommentarfeltet. Jeg kjøpte dem hos lenscircle :)

 
Gjerne stem på meg i Define konkurransen HER ^^


gjerne stem på meg!

Jeg har meldt meg på Define konkurransen av en helt tilfeldig grunn. Jeg forventer ikke å vinne og få det store trynet mitt på forsiden av et blad, haha. Men jeg bare meldte meg på :D

Gjerne stem på meg HER!
(NB: du må være innlogget på facebook)


Legg igjen en kommentar i dette innlegget etter du har stemt, så skal jeg ta en liten tur innom bloggen din og legge fra meg en kommentar jeg også ^^ 


helgekos med noor

Fra fredag til lørdag har Noor overnattet hos meg. Det var veldig koselig! Vi har spist pizza, sett film, sunget, bestilt frisørtimer til oss begge, chillet og utrolig nok sett på at små barn spiller fotball. Får et besøk av Noor i morgen også, men da skal vi bare øve på en samfunsfag prøve. Skole-flinke jenter vettu!
Pizza fra Venezia også leide vi The Last Exorcism


Føler at jeg har kastet bort en liten tid av livet mitt, haha og dette syns jeg om filmen:


Noor smiler fra øre til øre når hun snakker med kjæresten sin ^^


Her chiller vi.


Tommel opp!

Hva har du gjort i helgen?


lei av håret mitt

Hei! Jeg setter virkelig pris på alle kommentarene deres om at dere liker håret mitt, men jeg er ikke helt enig selv. Tirsdag klokken 15:30 skjer det. Da stikker jeg til frisøren og får en litt annerledes hårfrisyre. Håper bare at jeg kan gå ut døren etter det og være fornøyd ^^

Slik ser håret mitt ut når det er helt flatt. Ikke noe hårpudder og ikke tupering. Kun luggen jeg har gjort noe med.


uggs på meg i vinter

Innlegget er sponset av www.lookboots.com

I vinter skal desse gode, varme og fine blå/ turkis uggsene fra lookboots.com holde meg varme. Jeg gleder meg til å begynne og bruke dem, men syns det er litt for varmt enda. Jeg har dem i str 38, men de var litt for store. Om vinteren går jeg jo alltid med to/ tre par sokker, så da var det problemet løst.Ullen er utrolig tykk, myk og varm. Kulden er kort sagt ikke et problem lenger!Prisen på frakt er inkludert i prisen og akkurat desse uggsene finner dHER for 700kr

Hva syns du om desse uggsene, blir det uggs på deg i år?


karaokekveld

Når jeg hadde bloggpause ble tanten min 35 år. Veldig overraskende at hun ville feire den med karaokekveld, haha det var ironi. Veldig morsomt å se at Filippinske jenter tar heelt av, herlighet de blir veldig barnslige på en positiv måte ^^ 


Aebykier
Den karaoke greia kjøpte de i Filippinene, og den har over 1000 sanger i seg! Kult.


Laong 

bak kamera

Jeg tar aldri bilder av innkjøpene mine inne, faktisk så tar jeg nesten aldri bilder inne. Jeg lager heller et lite studio ute på 1-2-3. Grunnen er at lyset er bedre ute, veldig logisk, haha. Bedre lys er bedre bilder. Her har dere et ''bak kamera bilde'' 

dagens antrekk

Topp: new yorker - strikkejakke: gina t  -  svart tights: klippet selv  -  mønstrete tights: ?


bloopers og litt random

Her får dere noen små klipp som ikke er publisert på bloggen. 


hva syns dere om min nye header?


leo, min leo

Mens jeg hadde bloggpause så lånte jeg en av de tolv kaninene til Malin. Jeg fikk passe på Leo! Han var så søøøt. Jeg gikk rundt og bærte/ koset med han hele tiden. Han var så rolig når man først begynte å kose med han, så sovnet han til slutt. Det var vondt og gi han tilbake..
De fleste sier at kanin og marvin er det samme, men det er det ikke. Haha.

dagens enkle antrekk

Skjorte: Gina  -  skinntights: BikBok
Sur 1

Følte ikke for å smile i dag, haha ;)


12 år siden sist

I sommer kom Anh til Kvam for første gang. Vi kjørte henne helt hjem som tok 6 timer. Da fikk endelig mødrene våre se hverandre igjen! De har ikke møtt hverandre siden vi gikk i barnehagen som er hele 12 år siden. Det var så koselig å se dem sammen. Det var en så god og varm stemning. Før så var de veldig nære venner, men når de møtte hverandre etter 12 år var de så glade at de holdt hverandre i hendene og smilet fra øre til øre ^^
Moren min til venstre og moren til Anh til høyre. Stefaren min var plutselig bare på bildet, haha.
Mamma, Rune, moren til Anh og Anh.nå er jeg tilbake!

HEI DERE! Da er jeg på bloggtråden igjen. Gjett om jeg har savnet og dele ting med dere, men viktigst så er det dere lesere jeg har savnet. Jeg må prøve og ikke blogge så mye -tror ingen bloggere har skrevet det før. I sommer blogget jeg 4 innlegg daglig, men da blir det fort tomt for ting å skrive om. Jeg skal prøve å skrive 2 innlegg om dagen og det skal jeg klare. Ellers har det ikke skjedd noe stort i livet mitt. Har det skjedd noe spesielt hos deg i det siste?Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits