DAMER MED MUSKLER - HOT OR NOT?

Stakkars jenter sier da jeg! Totalt not, etter min mening. Deres mening, hot or not?


HÅRVIDEO!

HEI ALLE SAMMEN! Siden jeg ikke blogger ''fullt'' for tiden, så har jeg laget en hårvideo til dere, som kan underholde dere en stund. Jeg laget den i dag tidlig (07), så jeg har det store morgentrynet mitt og usminket (utenom dipliner, men det er must).

Punkt nrm 4 der jeg har skrevet ''jobbe deg oppover'', mener jeg at dere gjør det samme nesten resten av veien. Tuper, kamm det ned igjen og sett inn spenner. Det er jo det samme mønsteret om dere skjønner? 

ENJOY VIDEOEN!

Igjen?! Dårlig karma med framsidebilde..... Grunnen til at jeg ikke har forklart så grundig er at jeg har gjort det på alle andre videoer. Og det er liksom det samme, så om du er ny leser så må du ta deg en tur HIT (bare å bla nedover) Likte dere videoen?


SAFARIKJEKS IN MY <3

MMMMMM jeg virkelig elsker safarikjeks. Har kjøpt oreo i over 2 uker, så ble rett og slett lei. Så nå spiser jeg safari kjeks og dupper ned i melka, mmmmm det er så godt. I løøøøv it. Like or dislike?

 


HVA VIL DU SE MER AV?

Hei! I går (?) ordna jeg sånn greie i sidemenyen som dere kan trykke på, så ser jeg hva dere vil ha mer av. Til nå ser det ut som om fleste av dere vil ha videoblogger. Skal prøve å få ordna det!

Viss du også vil ha sånn, klikker du på DENNE linken. Make a poll, mer skal egentlig ikke være så vanskelig. Syns det er litt lurt og ha sånn, fordi da ser man hva dine lesere vil ha mer av!
Er ikke det lurt?


FAKE EYELASHES

Heihei! I dag har jeg vært hos frisøren. Betalte ikke så mye siden frisørdama sa at jeg hadde tatt så godt vare på øyevippene. Har gjort det to ganger før. Hun sa at det er sjeldent at noen tar så godt vare på dem, og at jeg var liksom den ''flinkeste'' (med korte ord) med og ta vare på dem. Haha hør på den skrytepava! Neida, men ble jo selvfølgelig glad for og høre det!

Ragnhild var også med, så det var jo gratis frukt♥ Mobilbilder forrestenPleier ikke å banne på bloggen min, men fy faen så vondt det var og ta av teipen og ha opp øyene. Dra teipen sakte av, og man er jo ikke vandt med opne øyene. For limet er så sterkt, for å forklare det på den måten.(Btw: hadde jeg ikke pannelugge og håret mitt slik, som på de to nederste bildene. Frisørdama syns det var bedre og feste det opp i en spenne og ha det bakover) Resultatet kan du se HER

OG, haha skal fortelle dere dagens 5'er. Vi skulle dra hjem igjen, etter vi hadde vært hos frisøren. Selvfølgelig var det kø, så Ragnhild min crazy vennine bynte og vinke å smile til de bak oss. Og grimaser, ofc typisk Ragnhild. Det var noen gamle par bak oss, tipper rundt 60-70(?) plutselig helt ut av det blå når jeg og Ragnhild snudde oss så retta han finger. Haha, fikk mest latterkrampe!
Random spørsmål liker du gratis frukt, hva har du gjort i dag


JUST A LITTLE PRINCESS

Lørdag var jeg ikke bare og shoppet, men også i bursdagsselskap. Mitt søte lille søskenbarn valgte og pynte seg, selvom det ikke var hennes bursdag :)

Hun er halv Filippinsk, som jeg er også, noen som visste det?Hun ville ikke ha på seg pynte skoene, så det ble visst sandaler!


Hva syns du om bildene, hvilken likte du best?


INNKJØP FRA LILLEHAMMER

Hei! Beklager igjen, og igjen for at jeg ikke blogga i går. Dere er sikkert lei av å høre den setningen fra meg, men denne gangen har jeg en grunn. Jeg var på Lillehammer, ble vekt sykt tidlig. Rakk bare og ha på meg klær og hoppe inn i bilen og fikse meg der. Så om dere så ei jente som ligna på huldra på Strandtorget i går, så var det ikke meg! Haha, bursdagsfeiring var det også. Så møtte jeg Marius igjen, har ikke sett han på 2-3 år, så det var morsomt (ble kjent med han, når han var dritings så sminka jeg han. Til slutt sovna han, ooog la oss si at han våkna neste morgen med rosa negler).

Innkjøpene:H&M


DNA


H&M


H&M. Haha har ikke kjøpt meg høyhæla sko på over 2 år! Føler meg mest komfortabel med uggs eller converse. Kommer vel til å bli brukt en del når jeg er hos pappa i Særp.


H&M        Hva likte du best av innkjøpene, hva gjorde du i går? foresten:

Når vi kom hjem i går når klokka var 1-2 tiden på natta. Så var jeg, søskenbarnet mitt og stefaren min ute og så i stjerneteleskopet. Det er på denne tida Jupiter er så nærme Jorda som det går an. Vi så fire månene til Jupiter også, hah stefaren min er interessert i sånt verdensrom, så han har litt peiling.


HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS

Kan ikke vente til den kommer til Norge! Traileren kom ut i går, og allerede 110.996 eksakt som har sett på den til nå. Skal du se den, gleder du deg til den kommer på kino?


DET ER JO DERE SOM INSPIRERER MEG

Jeg burde sjekke mailen min MYE oftere! For jeg får så mye fint av dere. Bilder, tekster, kommentarer og spørsmål. Tenkte jeg kanskje skulle ta en spørsmålsrunde snart?..maybe. Jeg har en del skrivefeil. Men jeg har ikke planlagt at jeg skal bli ''den nye Voe'' haha. Så jeg legger ikke så mye vekt på det. Jeg er heller ikke frøken skoleflink, slapper av i norsktimene som jeg burde følge med i. Jajajajajaa, it's okay to be lazy♥

Ser at DENNE SØTE JENTA har funnet to gamle bilder av meg også ^^

Legg merke til setningen ''du inspirerer meg til å blogge''. Super glad for å høre det, dere aner ikke. Men dere inspirerer meg! Med kommentarene deres, mailer, brev, bilder som dette. Nesten alt mulig, love you guys <3

Beklager igjen, at jeg ikke blogget i går, skyldes latskapen. Neida jeg har en bedre unnskyldning, var litt opptatt med og gjøre ingenting. Haha, i dag har jeg vært på konfirmasjonstur på Mesnalia nesten ved Lillehammer. Lørdag drar jeg igjen til Lillehammer, litt shopping på Strandtorget, besøk og bursdagsfeiring. Var ikke dette et søtt bilde, hva gjorde dere i går?


KLER ZACK EFRON SKJEGG?Min mening: NEEEEI! Mye kjekkere uten, Zack fjern skjegget ditt. Deres mening? 


SLIK REDIGERER DU HUDEN I PICNIK

Husker dere wanna be Voe opplegget mitt? (Se innlegget her). Noen lurte på hvordan jeg gjorde det i picnik og det kan  jeg godt vise dere.

1.) Første er at du klikker deg innpå WWW.PICNIK.COM. Laster opp bilde du vil bruke, det trenger jeg ikke å forklare. Står stor og tydeligt upload a photo. (klikk på den)

Da ser du denne menyen øverst der, da trykker du på Create

2.) Når du har trykket på ''create'' står det en liten meny igjen under den. Trykk på '' Effects ''


3.) Når du har gjort det kommer det frem bilder av en rar frosk i side greia til venstre. Det du skal gjøre er å trykke på den det står ''Soften '' på. Fjerde på rekka.

4.) Da kommer det frem noe slikt. Kan se litt komplisert ut når du aldri har gjort det. Du kan egentlig bare prøve deg frem og se hva som skjer. Viss du vil angre på noe ser du oppe i høyre hjørne og trykker ''undo'' eller CTRL+Z med tastaturet.

Brush Size - str på børsten
Brush hardness - hvor mye trykk det er i børsten (Finner du fort ut når du prøver deg frem)
Softness og fade - er hvis du juster dem så kan det bli mye mer, vet ikke hva jeg skal kalle det, soften. Slik som det er på det andre bildet lenger ned

5.) Her har jeg justert mer på Softness og Fade (Nede i venstre hjørne). Da bruker jeg børsten og børster der bakgrunnen, håret, øyene, nesen osv alt det der. MEN IKKE HUDEN. Det er trikset, du tar børsten på alt utenom huden din. Da må du bruke mye av brush size og hardness til hjelp


6.) når du er ferdig, så IKKE TRYKK på den black and white effekten eller hva enn du vil teste ut. TRYKK APPLY først, før du byner med alt annet du vil teste ut. Viss du vil ha enda mer fake hud, så må du selvfølgelig trykke apply, så gjør du hele greia om igjen.7.) Er du helt feridig så ser du på den menyen oppå der Save & Share og trykker save photo. Enklere blir det ikke

OOOOG FEEERDIG! Sorry viss jeg forklarer komplisert eller noe, men har aldri vært noe særlig flink med det. Kan dele noen koder med dere også. Har gjort det før, men resultatet ble at nesten ingen fikk det til. Haha.. flinke meg.. Lærte du noe nytt, kunne du dette fra før?


TV BLOOPERS

Helt utrolig hvor mye man kan finne på youtube, som man kan le av i dagevis. Hhaha, jeg digger sånne tabber. Men stakkars da, live TV hahahaha man må jo bare le!

Spol til 0:15 uviktig det i starten

Dette innlegget er jo ikke for å gjøre narr av de. Men for de som har dårlig humor, som vil si blant annet meg selv HAHA! Hva syns du, har du dårlig humor?


HÅRVIDEO - OPPSATT HÅR

Her har dere videoen som jeg har jobbet med i hele dag! Ikke hele dag, men det vil si nesten 4 timer. Søndag er min ikke-bruke-så-mye-sminke-dag, så huden min ser kanskje litt.. hva skal jeg si urein? Heh uviktig informasjon, ENJOY videoen!

Om dere lurer på hvorfor man skal lage den ''kringle frisyren'' som jeg kaller det, før man setter opp en hestehale. Så er det fordi jeg syns det blir bedre, volumet kommer på riktig plass. Litt vanskelig å forklare.

Går det an?! Tror jeg har en slags dårlig karma med fremside bilde, eller hva jeg skal kalle det. På videoene, om dere skjønner hva jeg mener? Hva syns du om videoen, fikk du noen tips?


HVA LAGER JEG NÅ?Hint, hint!

Nå lager jeg noe dere har mast på, eller gjerne vil ha. Men hva tror dere jeg lager?


UR-GAMLE BILDER

God morgen alle søte lesere<3 Har nettopp sett på alle bildene mine på datan, og det er sykt mange ur-gamle bilder som jeg ikke har sett på en god stund. Første som falt meg inn er at jeg forandrer meg sykt mye, sykt fort! Har ikke alltid hatt så stort hår, som mange kaller det. Og øyenbryna mine ligna på noe som kom fra en huleboer.

Meg og Hilde, heycutie var min første blogg. Vi kalte dette bildet bikinijungelen, fordi det hang en bikini over oss og noen dyr, haha.

Meg og Hilde igjen. Hva skjer med å glise så hardt så man får store poser under øyene?! Glad jeg slutta med det, haha mange bilder jeg må si lol til.8.klasse. Meg og Hilde hadde akkurat funnet vårt første ''profesjonelle'' redigerings program og bleka tennene våre.

Meg og Frøydis, skal aldri ha pannelugg igjen!

Hvor kommer dette bildet fra?! Meg og Frøydis for maaange år siden


Så fine øyebryn da (lol). Bildet er av meg og Gunhild

Meg og Gunhild. Her starta merke-tiden min med makrame smykker og DC sko.

Forferdelige tider, den dagen starta fjortis-tiden min. Bilde av meg og Ragnhild.

7.klasse.... tror jeg?

Nyeste bilde som er tatt av meg. (outfit i dette innlegget) Hehehe.. snakk om ekstrem forandring
Forandrer du deg fort, syns du jeg har forandra meg en del?


THE LAST SONG

Heheee.. er det bare jeg som henger etter med å se the last song? Men nå har jeg sett den. Jeg er den personen som er mest glad i skrekkfilmer og ikke grinefilmer. Syns filmen var midt på treet, for meg så måtte jeg sjekke hvor mye det var igjen av filmen ganske ofte. Jaja som sagt så liker jeg best skrekkfilmer, og filmer der man skvetter¨.
Måtte ha noe godt og spise, brownies og vanilje is. Browniesen min ser litt ekkel ut, men det er fordi jeg liker den sprø på laget øverst og litt sånn deigete inni. Mmmmmm..

Sett the last song, hva liker du best av skrekk og grine filmer?


OUTFIT 18.SEP


sløyfe fra: H&M   |   hals fra: cubus   |  kåpe fra: H&M (kjøpt i fjor)  |   tunika fra: Vero Moda Hva syns du?


NOBODY'S PERFECT!

 Everybody makes mistakes, everybody has thoose days.... One, two, three, four! ...

Annbjørg cutie, the winner takes it all du liksom! >.<


Her er den ''diplomen'' som jeg har laget til Annbjørg (stikk innom bloggen hennes)  Ingen er perfekte, ivertfall ikke meg og skole. Det hele startet med at jeg var virkelig humør glad. Og følte meg litt sånn hah, selvom jeg bare har øvd på en dum liten prøve på bussen så får jeg sikkert litt bra. Så jeg ble utfordret av Annbjørg, tapern lagde diplom og måtte gi fra seg 1kr. Hvem vant ofc meeeeeeeg.... greit jeg tapte.. Når jeg tenker meg om så vinner jeg aldri på konkurranser!
Vinner du ofte på konkurranser?

OG BTW JEG BLE RINGT AV JULIATN.BLOGG.NO I STAD! Egentlig ganske flaut visste ikke hva jeg skulle si. Hun hadde sånn liveshow, så jeg skrev nrm mitt i kommentarfeltet og ble ringt. KULT!


JEG MÅ SLUTTE Å SI DET DER

Grunnen til at jeg har blogg er jo fordi jeg vil underholde dere og syns det er morsomt selv. Da vil jeg jo helst ikke smålyve og si at jeg kommer tilbake i morgen, men så kommer jeg noen dager senere. Skal prøve å skjerpe meg med det der, skjedd et par ganger før også.

Har hatt det ganske morsomt de siste dagene. Nå skal jeg ut og henge med søskenbarnet mitt og Frøydis, ååh lenge siden sist. I natt har vi noen planer, men det skal dere få vite senere.
Skulle bare opp og ta meg en liten dusj, og fikse meg som tok en time. Men uff, må legge fra meg datan og komme meg ut.


Skulle liksom lage hårvideo til dere i dag, men så glemte jeg og dra frem kameraet. Så kanskje det kommer en liten godbit i morgen? Nå må jeg stikke før de tilkaller en leteaksjon, neida snakkes!
Hva har dere gjort i det siste?


NOT MY DAY

Nå er jeg faktisk sur, irritert og ikke i blogghumør. Kommer tilbake i morgen!


ACCESSORIZE OG SÅNT

Nå har jeg vært en flink pike og sortert alle dingsene mine. Burde egentlig øve på den RLE prøva, men det nye mottoet mitt ta det som det kommer. Haha ikke følg det folkens!

Alle dingsene mine lå oppå hverandre, så jeg hadde litt problemer med og finne foreksempel den sløyfa jeg skal ha , så stressa jeg er om morgenen.
Nå er alt organisert. Sløyfer på et sted, krølltang, bølgetang og rettetang på et sted osv, osv.

Alle smykker var krølla sammen i en stor ball, men fikk sortert det jeg vettu!

En haug med makrame! Var så populært når vi gikk i 7.klasse. Jeg og venninnene mine satt og fletta makrame 24/7. Kanskje ikke 24/7, men veldig ofte!Har til og med rydda og sortert i hyllene mine også, med flere smykker, og sminka som bare har blitt stappa inni. Har du det ryddig i dingsene dine (tilbehør, sminke...)


AUTUMN

Litt morsomt og ta bilder av høstens natur. ''høstens natur'' går det an og si det? Jaja, som dere sikkert har fått med dere liker jeg å finne på egne ord/setninger. Hvilket bilde liker du best?


JEG ER SJOKOHOLIKER

For ikke så lenge siden sykla jeg ned til Kiwi og kjøpte to svære sjokolader bare til meg selv, hah snakk om ego! Jeg har gjort sykt mye bare for ên sjokolade. En gang leste jeg en passe lang tekst som jeg aldri har lest/sett før fremfor over 200 mennesker. Også mye mer som jeg ikke kommer på akkurat nå. Hva skal jeg si, jeg elsker sjokolade. ♥

Har allerde spist opp halve smash sjokolada. Hmm, jaja i morgen skal jeg bli sunn og byne å trene! (som jeg alltid sier) Foresten hva liker dere best av stratos og smash, er dere sjokoholiker som meg?


BARE EN RANDOM HEADERNår jeg var syk og kjedet meg til 1000, og gikk til og med gjennom hele topplisten. Så kom jeg over xflwrpwr sin blogg. Hun var på utkikk etter en ny header så... jeg laget en. Forventer ikke at hun bruker den (tok meg bare 15min) Hva syns dere om headeren?


VIDEO B - GJEMSEL MED TASS


Du fant meg til slutt Tass!♥ Her har dere møtt verdens flinkeste jente til å filme, med verdens beste videokamera! Hva syns du om videoen?

LIGNER JEG PÅ FOKI?

Heihei! Har fått noen kommentarer om at jeg ligner på Foki, og spørsmål om hun er inspirasjonen min. Jeg oppdaget bloggen hennes for ikke så lenge siden. Inspirasjonskilden min er Jennifer Love Hewitt. Sløyfer var bare en liten gave jeg fikk i sommer, siden ble det mer og mer.

Kan ikke si at jeg ligner så mye på Foki, men tusen takk til dere som syns det. Ligner jeg på Foki?BLOOPER AV SJØNA

Har alltid hatt bloopers av Tass, men nå er det Sjøna sin tur (mohaha). Digger virkelig sånne rare ansiktsuttrykk til dyr. Måtte bare legge meg ned og få en stor latterkick når jeg så bildet! Hahahah.

Vanlig bilde..


..zoomer litt inn..


...zoomer helt inn, HAHA så morsomt!

Ntå, syns hun er søt jeg. Bare litt komisk bilde :)
Btw så er Sjøna hunden til søskenbarnet mitt. Hva syns du om bildet?

EN HEL DAG MED SJØNA

I dag har jeg tilbringt dagen min med......... en-hund-som-virkelig-trenger-tannregulering Sjøna!
My new bff lizom! Haha. I dag har jeg og søskenbarnet mitt løpt rundt og tatt både tullebilder og .. okei bare tullebilder. Verste var at jeg lot den store gullklumpen min (kameraet) være i hennes hender. Så da ble det 28594 bilder av himmelen, og 89375 av bakken. Ja, dere skjønner hva jeg mener.Ellers har Mr: happyface kommet på et lite besøk. Alltid et stort smil og en søt barnelatter.


I dag har det også vært helt nydeligt vær. Jeg som vil ha snø! Uansett så ble det litt sommerklær.

Jakke: Cubus     |     Tunika: LMC   Hva syns du om bildene, hva har du gjort i dag?

OUTFIT - NY KÅPE

Heiheeei! I går kjøpte jeg meg ny kåpe som jeg syns var helt okay. Haddde egentlig lyst på lyserosa kåpe, skal være på utkikk etter deg vennen! Hvorfor i alle dager lyserosa? Fordi jeg ble så inspirert av den Jennifer Love Hewitt brukte på en av ghost whisperer episodene.Så alvorlig da. Hvem er det som teller til 3 mens en person (jeg) har sol i øyene, men bestemmer seg for å vente til 6?! Jodaa.. søskenbarnet mitt.

Kåpe fra: Vero Moda  |  Skjerf fra: Cubus 

Nå gleder jeg meg til vinteren, hihii! Hva syns du om antrekket?

HAR DU LYST TIL Å KOMME PÅ TOPPLISTEN?

Gratulerer til Ktu.blogg.no. Som så riktig på klassebildet om hvem som mangla.


Postet av: elisabeth
Spørsmål: Har du lyst til og komme på topplisten ?
STILL MEG FLERE SPØRSMÅL HER

Topplisten betyr ikke alt med blogging, men jeg må si ja! Det er bare moro med å få flere nye lesere, og flere kommentarer. Kommentarer er alltid gøy, spesielt og lese meningene deres.Lesertallet mitt bare stiger, og stiger nå for tiden. I går hadde jeg ny leserrekord og kommet høyere opp på topplisten. Takket være dere søte lesere! Hva syns du om svaret, vil du komme på topplisten?

LIKE FLINK LIVE

Jeg elsker sangstemmen til Jennifer Love Hewitt <33333. Pleier aldri å skrive så mange hjerter, men ååh hun er så drit flink! Hun har vært forbildet mitt i 4 år nå! Blir like inspirert av hun som første dagen. Kort sagt er hun også den peneste jeg har sett. Videoen er fra et par år siden, hun har forandra seg, positivt blitt sykt mye penere. Men det var hun fra før også. Hva syns du om sangen, og ikke minst sangstemmen?


WANNA BE VOE

I dag har jeg egentlig ikke noe å gjøre, venter på middagsgjester. That's it. Skulle egentlig sminke og ordne meg som ei heks, rufsete hår, mørk sminke you name it! Men det endte opp med at jeg skulle herme etter Voe. Ikke noe vondt ment med det åsså. Var faktisk litt gøy.

Hun redigerte også huden sin en del, så måtte gjøre det samme. Hermegåsa kommer vettu, neida! Gjorde det på picnik. Bildene mine er jo bare amatør-bilder. Hun har en proff fotograf fra Paris eller hvor det var fra, mens jeg har selvutløser og stativ! :-)

Tror ikke jeg holder meg til den posestilen der. Holder meg til den gode gamle. Hva syns du om bildene?

TO KLASSEBILDER PÅ ETT ÅR

Yess endelig helg! Jihuu.. Noe jeg skulle vise dere var klassebilde fra i år. Nei to bilder! Vi mangla noen så vi måtte ta om igjen.

Men tenkte jeg skulle ta en liten linke konkurranse. På det nederste bildet mangler det noen. Hvem mangler? Skriv i kommentarfeltet. Forventer ikke at dere kan navnet deres, trenger bare å skildre personen og hvor han/ho står! Plukker ut en som har alt rett og linker bloggen.

HVOR MANGE KJÆRESTER HAR DU HATT?

Postet av: Andrea - kommenterer alltid tilbake
Spørsmål: Hvor mange kjærester har du hatt ??

Spørsmålet får jeg ofte, brev på blogg, hotmail og kommentarer. 
Bildet under her er fra Balestrand, meg og Torgeir. Haha gode tider, men vi passer vel best som bestevenner som vi fortsatt er. Husker nesten alt! Her hadde Anette (læreren) tvingt oss til og ha på dynetrekk og hele pakka. Jeg og Torgeir (latinger begge to) orka ikke å løfte en finger. Så vi la oss ned i Kristine sin seng, liverpool fan! Til slutt måtte vi ha på sengetrekk og sånt som tok oss 1time! Haha morsomt! Som sagt mer som bestevenner ♥


Har hatt 2 kjærester, andre tørr jeg ikke å legge ut bilde av. Tror heller ikke jeg får tillatelse, så tar ikke sjansen. STILL MEG FLERE SPØRSMÅL HER! Hva syns du om svaret?

STILL MEG DAGENS LESER SPØRSMÅL!

Heihei! Ser ut som om at meste parten av dere vil at jeg skal ha leser spørsmål nesten hver dag! Så da blir det nok det. Dere stiller meg spørsmål i dette innlegget, så plukker jeg ut et spørsmål hver dag. Høres ikke det greit ut?


Dårlig redigert bilde som jeg bruke 3min på, laget i photoshop cs3

Still meg spørsmål i kommentarfeltet!

OM DESIGNET MITTHei og god kveld alle sammen! Har vel ikke sagt så mye om dette designet og det er mange spørsmål.
Kan byne med headeren. Jeg har brukt nesten bare photoshop cs3, men litt photoscape (kun tekst). Noe av brushene har jeg lasta ned her.  Brukte ca 1time på headeren. Skrifta på headeren er lasta ned fra her. Var det noe mer da? Photoshop og photoscape kan du laste ned gratis fra google

Designet tok sin tid. Man må jo lete til man finner kodene man vil ha. Mange flotte koder på denne bloggen! Brukte ca 1/2 - 2 time.  Og nei, jeg lager ikke header og design til andre, skrevet om det her. Noen ganger kan det hende at jeg kjeder meg til 100 og bare plukker ut noen i kommentarfeltet og lager en header. SkjeldentNoe mer dere lurer på?, så skriv i kommentarfeltet. Skal prøve og svare så godt jeg kan!


DAGENS LESER SPØRSMÅL HVER DAG?

Heihei! Jeg får en del spørsmål på bloggen min som jeg gjerne vil dele med dere alle! I sommer drev jeg med ''still meg dagens leser spørsmål''. Tenkte jeg kanskje skulle ha det hver dag? Hver dag vil si da jeg blogger, og har tid til det. Det er nesten hver dag uansett. Så? Skal jeg ha....


MY NEW LITTLE BABY

Experia, jeg elsker deg <333 Har fått meg experia mobil, men hvor i alle dager er laderen?! Det store 1 million spørsmålet. Jaja, skal finne deg vennen.

Jeg er vel som alle andre, super happy når man får ny mobil! Hvilken mobil har dere? 

NATTAINNLEGG

Hei og god kveld alle sammen! Nå skal jeg snart legge meg, når klokken ikke er så mye betyr det at jeg skal på skolen. Selvom jeg sikkert kommer til å hoste meg ihjel, stakkaaaars meg.

Bildet ble tatt i dag tidlig. Skulle egentlig skrive god morgen innlegg, men så sovna jeg igjen. Haha, så det blir nattainnlegg. Skjønner ikke hvorfor jeg tar bilder av meg selv når jeg er syk, jaja sminkeløs (rundt øyene) og greier!

Nå skal jeg hoppe inn i den silkemyke bjørnepysjen min! GOD NATT TIL ALLE MINE SØTE LESERE <33

UGGS - UT, ELLER INN?

Heihei! Idag har jeg vært hos frisøren og fiksa øyevippene mine (se resultatet HER). Bortsett fra det, har jeg hosta meg ihjel, BORTSETT fra det har jeg sett noen uggs jeg virkelig liker. Desse:


(Bildet er lånt av Camillalimagrimstad.blogg.no, som igjen er lånt av kristinaandersen.no)

Til jeg finner noen lignendes sko (nekter å bestille, tar år og dag for de kommer frem) lenge leve dårlig tolmodighet. Kjøpte jeg bare vanlige billige uggs. Eller kopi av uggs.Kommer til å bruke Uggs i år, bryr meg ikke om det er helt av moten, det var inn i fjor. Blablablaa. Komfertable og passer til nesten alt! Er uggs ut, eller inn i år for deg?

TROR JEG LER MEG IHJEL


HAHAHA! Må bare le hver gang jeg ser denne videoen, men sååå flaut. Hva syns dere?

JEG HAR BLITT OFFERET

Jeg er en person som aldri er syk. En dag går jeg rolig og fredelig inn til klasserommet. - HEI CARO! atsjoo! Går ut av klasserommet - HEI CARO, host host. Friminutta, atsjo, host, host. Så nå sitter jeg her og er syk, mens alle de andre heldiggrisene sover godt i teltet sitt og er på en koselig fjelltur. 

Søte Hannah kommer til å lage et design til meg snarest mulig. Just in case om det tar sin tid, lagde jeg et selv. Likte ikke bildene, så de kommer til å bli bytta ut også snarest mulig!


Likte dere best det nye eller gamle?


Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits