something borrowed


Something Borrowed er filmen innlegget skal handle om. For en fin film! Jeg så den sammen med Aebykier og vi dannet en stor damm med alt sikkelet vårt. Hvorfor? JO, den super duper hotte Colin Egglesfield har en av hovedrollene! Wow, han er hot! Han har også rollen som Evan i tv-serien The Client List sammen med Jennifer Love Hewitt! Tror ikke jeg trenger å skrive så mye om handlingen siden traileren ligger over her. Dette her er nå en av mine favoritt kjærlighetsfilmer (sammen med Titanic og If Only). Filmen er så søt og virkelig en kjærlighetsfilm jeg vil anbefale! Terningkast 6/5
 

Over til noe annet filmrelatert. Forrige uke hadde jeg og Torgeir filmkveld. Vi så fire filmer: House Of Wax, Dude, where's my car?, Creep og en zombie film jeg ikke husker hva heter. Helt OK filmer. Jeg og Torgeir bor 5 km unna hverandre så når vi var ferdige med å se alle disse skrekkfilmene løpte jeg helt hjem klokken 5 natten, eller morningen. Haha, det var ikke skummelt siden jeg hadde bodyguarden min med meg. Leo ♥

Til slutt, over til noe helt annet. I samarbeid med www.choies.com har jeg klikket hjem noen godbiter. Legg merke til at jeg har bestilt en caps! Haha, jeg liker ikke en gang capser (på meg selv). Vet ikke helt hvorfor jeg bestilte den heller, men vi får se! Lue HER, blomsterkrans HER, kjole HER og caps HER.


little girl makes unforgettable 911 call

For en søt jente! ''So far, so good'', haha. 


outfit

Innlegget er i samarbeid med Sheinside.com

Hei dere! I dag har jeg klart å komme meg på skolen! Applaus til meg selv, haha. Det er så rart det med å slå av alarmen sin i søvne. Jeg sovnet med TVn på i går av en sykt kjedelig film. I dag tidlig våknet jeg av et talk show der programlederen ropte ''TYRA BANKS!!!!''. Da våknet jeg brått og var lys våken. Haha, digger den dama. Da ble det en god frokost (sjokolade og potetgull) mens jeg så på talk showet. 

T-skjorten er HER (sponset)

T-skjorte: sheinside  -  skjørt: BikBok  -  strømper: Sportsbutikken  -  sko: Converse
caro's vippetriks
Jeg skjønner akkurat hva du mener! Når man kjøper så billige vipper fra Ebay er dette noe man nesten må forvente. Etter og ha brukt disse vippene i to år har jeg funnet ut noen små triks som kan hjelpe stort. 

Nå tenkte jeg skulle fortelle dere mine triks for å få vippene mye finere enn det de er når de ligger i boksen. Når du får vippene i posten ser de slik ut:

Det vi trenger i denne vrien er: saks, dipliner, pinsett og vippetang.

Når du tar ut vippene fra boksen har de noen ''tråder'' på endene. Noen velger å beholde de på når de skal ta på vippene, men jeg vil helst ikke ha dem der. 

1. Start med å klippe av tråden som er på endene

Viss du ser nøye etter har den en tråd som ligger ''over'' vippen.

Det er også en tråd som ligger ''under'' vippen. Det er disse trådene som gjør at vippen blir så stiv og ubøyelig når du skal sette den på. Jeg syns det er helt umulig og sette på vippen når den er så ubøyelig at jeg fjerner en av disse trådene. Det er viktig og ikke fjerne begge, for da blir hele ødelagt etter hvert. 

2. Ta en pinsett og pirk ut tråden som ligger *over* vippen. Da blir den plutselig mye mer bøyelig.

3. Etter du har pirket ut tråden ligger det ofte et hvitt lag med lim igjen. Da tar du en svart dipliner og maler over.

4. Ikke bare er disse billige vippene ubøyelige, men de står også rett frem. Da tar vi frem vippetangen så den står litt oppover. Blir det for mye kan du bare ''forme'' den slik du vil med fingertuppene.

Noen få magiske triks og vippene er like fine som du skulle kjøpt dem dyre i butikken. Eller litt finere, hihi.

Link til vippene HER. I øyeblikket er ikke vippene tilgjengelige, men håper de kommer tilbake!

Jeg har også fått spørsmål om hvor lenge jeg bruker vippene før jeg kaster dem. Jeg bruker dem i en måned, eller mer. Her er det ikke noe engangsbruk nei, haha. Ta godt vare på dem, så har du dem veldig lenge. Når jeg sier ta godt vare på dem, mener jeg at du ikke slenger dem ned i sminkepungen etter du har brukt dem. Legg dem i en boks eller noe, så de ikke blir ødelagte. Jeg anbefaler også sterkt og fjerne limet som ligger på vippene etter du har brukt dem. Da kan du ta i bruk en pinsett :-)

Håper noen av tipsene var til hjelp! Bare å spørre om det er noe mer!


ut på tur, aldri sur

De siste dagene har jeg ligget i hengekøya hver dag og koset meg med jordbær og fløte. Det har vært knall sol, helt supert. Jeg og Leo har gått turer i skogen. På kvelden har jeg sett Ghost Whisperer. Men jeg må snart innse at ferien er over og komme meg tilbake til skolen. Tanken får ikke akkurat smilet frem. Jeg er veldig pessimist når det kommer til snakk om skole. 

Noen bilder fra kveldsturen til meg og Leo her om dagen. Vi tok turen til et sted som heter Hillingen her i Kvam.Det var så bratt! Trodde jeg skulle dø!!


Ble så glad når jeg kunne se toppen. Det er en slik bakke du går, går, og går, men kommer aldri til toppen.

Wohoo, på toppen!
Når vi skulle ned igjen var jeg så idiot og skulle ta en snarvei. Plutselig sluttet stien brått, og jeg orket ikke å gå tilbake. Tenkte jeg skulle finne min egen vei. Gikk ikke så bra. Endte opp med at jeg måtte bryte ned min egen vei. Da var jeg så sur at jeg tenkte ut 1000 måter å ødelegge denne skogen på. Haha. Jeg kommer frem så lenge jeg går nedover, men som jeg datt og slo meg! Jaja. Jeg kom hjem helt ødelagt, haha. Men det går bra!

ujevnlig oppdatering

Jeg har skrevet det før, men jeg får gjenta meg. Det er deler av Kvam etter flommen som ikke har internett. Jeg er en av de som ikke har internett, så klart. Slik var det to år tilbake etter forrige flom også. Hater flom. Internetten er som vanlig borte 3-4 måneder etter det har vært flom. Hva gjør jeg når jeg ikke har internett hjemme. Jo, enten ser jeg på TV ellers så klipper jeg plenen. Wohho! 
Når jeg oppdaterer bloggen bruker jeg tiden min på skolen. Jeg har ikke vært på skolen siden fredag, så det blir litt ujevnlig oppdatering. Nå har jeg tatt turen til tanten min for å låne internett, desperat! 

Selv om jeg ikke alltid har muligheten til å oppdatere bloggen, så setter jeg pris på mine trofaste lesere. Får lyst til å gi en blomst til hver og en av dere ♥


lunch

Det har vært fint vær hele uken. Kjempe koselig å sitte ute og spise lunch. Jeg og Ingrid har spist så masse sjokoladepålegg at det er ikke måte på! Haha. Jeg fikk henne til å smake på Firstprice sitt sjokopålegg som jeg syns er mye bedre en nugatti osv. Før jeg rakk å si noe hadde hun spist opp alt! Det er da så godt! 

♥♥♥♥


Søte jenta!

Vi (jeg) liker oss best i solveggen. Ingrid klager alltid på at det er for varmt. Skjønner ikke hva det er med folk å si det er varmt, det er kaldt! 


Det er lenge siden Hadi har vært på bloggen, men jeg har nesten ikke sett han i sommer. Han har nettopp vært i Paris så det var interessant å høre om opplevelsene hans og se bilder! Jeg må ikke glemme å si at han dro alene! Alene til Paris! Haha, jeg skulle gjerne blitt med. Har alltid hatt lyst til å dra til Paris....... men han glemte å spørre meg:(

Han har vært i Disneyland og Eiffeltårnet blant annet. To store turistfeller.

Ellers er dette første skoleuken. Jeg har gledet meg til helg siden mandag. Nå er det endelig fredag! Det har gått helt greit, ikke så veldig begeistret for å være plassert på skolebenken igjen. Håper virkelig jeg klarer å fullføre dette året!

Jeg har også hatt besøk av venninna mi, Ida. Kjempe koselig at hun ville komme på besøk. Jeg har ikke sett henne på en hel sommer. Da har man så klart masse å fortelle hverandre. Siden sist at hun fått seg en hund! En liten Chihuahua som hun har hatt i to uker, som heter Luna. En helt vakker hund. Hun var veldig skeptisk til Leo i starten, men det tok ikke lang tid før de lekte med hverandre. Luna og Leo, hihi de er så søte sammen. Håper ikke det er lenge til jeg og Ida finner på noe sammen igjen. Hun er en skikkelig gladjente! ♥

Bildene er fra bloggen til Ida, HERfire komedier

Jennifer's Body: Den sexy fristerinnen Megan Fox spiller rødglødende Jennifer. En vakker og forførerisk heiagjengleder som fører ondskapen til et helt nytt nivå da hun blir besatt av en grusom demon. Dampende action og masse blodige scener følger når de mannlige studentene blir offer for Jennifer umettelige appetitt på menneskekjøtt. Hennes bestevenninne, Amanda må stoppe terrorveldet før det er for sent! 

Min mening: Jeg likte ikke så godt selve filmen. Handlingen syns jeg ikke var noe særlig bra, men det er en smak og behag ting. Det var ikke noe i filmen som gjorde et stort inntrykk på meg. Skuespillerne var helt OK. I en skrekkomedie med demoner og blod så kan redigeringen fort bli falsk. Jeg er veldig pirkete på det med redigering. Dårlig redigering = dårlig film. Terningkast 2.

 

 Click: Arbeidsnarkomanen Michael Newman har verken tid for barna sine eller konen. Det som kommer først er å imponere sjefen sin og få forfremmelsen han alltid har drømt om. Når han treffer en mystisk rar mann som heter Marty får han tak i akkurat det han vil ha -en magisk fjernkontroll som han kan spole livet frem med, pause, spole tilbake, skru volumet ned eller opp. Dette leder til en rekke situasjoner. Fjernkontrollen tar over livet til Michael, og det er ikke bare en lek lengre.

Min mening: Filmen har masse humor med mange bra replikker. Flinke skuespillere. Kreativ film som skiller seg ut fra de andre. Det fins tusenvis av kjærlighetsfilmer som handler om akkurat det samme, men har noen laget en film om en fjernkontroll som styrer livet ditt? Jeg kommer i alle fall ikke på noen. Avslutningen på filmen er en litt typisk løsning på en film som har noe urealistisk i seg, men jeg likte den. Jeg anbefaler virkelig denne filmen. Terningkast 5.

 

 

 

Big Mama Jack: Jack jobber som en alt-mulig-mann på et filmsett. Regissøren på filmsettet setter virkelig Jack på nervene. På en stor fest legger den irriterende regissøren dop i drinken til Jack for å få han bort. Jack går helt bananas og spyr ned USA?s største filmstjerne Revonia Rider og får politiet og regjeringen i hælene. For å få bort problemene blir han tvunget til å ha på seg et kostyme å bli Mama Jack. Mama Jack er en superfet kvinne som skaffer seg jobb som en hushjelp. Det Mama Jack ikke vet er at han nettopp har skaffet seg jobb hos konen til regissøren.

Min mening: Fra anslaget av filmen trodde jeg det kom til å bli en kjedelig film, men jeg ga den litt mer tid. Det var en helt OK film. Jeg likte veldig godt at det var Yorkshire hunder i filmen, hehe (siden jeg har det selv). Scenen med spetakkelet med Yorkshire hundene likte jeg veldig godt. Haha. Denne Mama Jack rollen lever i to verdener, og avslutningen i filmen er veldig romantisk. Terningkast 3.

 

A Guy Thing: Hun er morsom. Hun er sexy. Og hun er i slekt med forloveden hans! Jason Lee, Julia Stiles og Selma Blair oppdager hvor trist der er å tilhøre en anne når den rette kusinen dukker opp i denne hysteriske morsomme romantiske komedien som er full av overraskelser, sympatiske rollefigurer, minneverdige opptrinn og stående vitser som er like morsomme hver gang! Paul våkner opp ved siden av Becky, den lekre danserinnen fra utdrikningslaget hans, og han må finne en rask hvit løgn for å beskytte sin tilkommende Karen. Men når Beckys truser dukker opp i Pauls sofa, Beckys ekskjæreste dukker opp med belatende bilder av Paul og Becky, og Becky selv viser seg å være Karens kusine. Han har plutselig en vanskelig avgjørelse foran seg: Hvis han gjør det rette, vil han da miste den rette for alltid? Terningkast 4.

Min mening: Jeg syns filmen var bra. Handling, klipp og skuespillere var bra. Likte forholdet mellom brudgommen og kusinen til bruden fra første stund. Selv om det var feil, så fikk de meg til å like de to karakterene sammen. Terningkast 4.


denim jakker til høsten

Innlegget er i samarbeid med sheinside.com

Hei! Sommeren nærmer seg slutten, og høsten kommer snart. Jeg har tittet litt på jakker, og jeg fant to jakker jeg likte hos sheinside.com. Nå venter jeg bare spent på å få dem i posten! Har du funnet høstjakken enda? :-) 

Jakke 1 HER og jakke 2 HER


5 kg belgisk sjokolade

Etter skolen i går dro jeg og Ingrid til det som heter ungdomsklubben her i bygda. Vi dro dit egentlig bare for å se gratis kino, haha. Det var masse godt og søtt der. Sjokoladefontene blant annet. 5 kg belgisk sjokolade. Heaven! 

Fint vær:)

Mørk sjokolade.
Lys sjokolade ♥

Ole Anton. En kamerat av meg som jobber der.


Ingrid

Filmen som ble spilt var The Wolverine. Jeg så filmen på kino før den kom til Norge i Filippinene sammen med Jib. Denne gangen så jeg den i 3D.  Filmen fikk meg virkelig til å savne Filippinene!

hello americana

Innlegget er i samarbeid med sheinside.com

Hei dere! I går gikk jeg med bukse på skolen. Jeg hater bukser. Jeg syns det er så ukomfortabelt å gå med bukse. Så fort jeg fikk muligheten og kom hjem, skal jeg love dere det var fort av med den. I går fikk jeg en pakke fra sheinside i posten. Jeg ble så glad for at det var noen komfortable klær i pakken! En shorts og t-skjorte som på en måte er en onepiece. Den er så komfortabel, elsker den!

Shortsen og t-skjorten finner du HER
Amerikanske sko såklart! Hehe, fra Converse


chilling in the forest

Ingrid har tatt bildene ♥


the wedding

Vi spoler litt tilbake i tid til da tanten min hadde bryllup i Filippinene. Hun hadde et helt fantastisk bryllup som ikke kommer til å bli glemt på en stund. Jeg var brudepike i bryllupet, så jeg fikk dessverre ikke muligheten til å ta noen fine bilder. Jeg fikk nesten ikke tatt noen bilder. Jeg ga kameraet mitt til mamma, som ga det til noen andre. Når jeg så på kameraet når jeg fikk det tilbake var det noen bilder der. Hvem som har tatt dem vet jeg ikke, men jeg poster dem! :)

Hun hadde leid inn noen stylister som sto for hår og sminke. Noen dager før bryllupet kom denne mannen for å prøvesminke bruden. Eller kanskje jeg skal si henne siden han(hun) foretrekker det. Veldig søt, homofil stylist! Han var full av humor, likte han virkelig!

En liten shoot på suiten. Hun hadde fult av kameraer rundt seg hele dagen. Slitsomt, hehe. På bildet er det bruden Evan, og moren hennes (bestemor).

Stylisten var virkelig bak hælene hennes hele tiden, og ja, linselus. Haha.

Det store øyeblikket i et bryllup. Olav fortalte meg i ettertid at han ikke kunne gå nærmere når han skulle kysse henne fordi underskjørtet var i veien. Haha.


Hektisk i stuen! Vi var på The Grand Hotel forresten :)

Stylisten var så morsom! Her driver han å fikser håret til Alexander, men han gjorde navnet om til Alexandra. Han drev hele tiden å ropte:- Alexandra! Alexandra! Kom hit! 
Ja på Norsk, hehe.

Nasjonaldrakten for guttene.Til venstre bilde har vi, Wilson og han stylisten som jeg ikke husker navnet på. Wilson var virkelig kul! Han var dekoratøren i bryllupet. Virkelig koselig å snakke med! Vi skålte og hadde det kjempe gøy og lo. Til høyre bilde har vi noen familiebilder.

Kirken.


Til venstre har vi så klart ekteparet. Til høyre har vi bryllupsplanleggeren.


aztec maxi dress

Innlegget er i samarbeid med Choies.com

Denne fine kjolen fikk jeg i posten før jeg dro på ferie fra Choies.com. Den er så fin, og jeg elsker overdelen. Jeg har vært litt sen med å poste produkter jeg har mottat, og det må jeg bare beklage for. Det eneste jeg kunne ønske var at den kunne vært 3-5 cm lengre. Småpirk, hehe. Kjolen kommer kun i onesize. 

Kjolen kan du finne HER

classy dress

Fire kjappe bilder fra dagens antrekk:

Kjole: Sheinside.com  -  kåpe: H&M  
første skoledag - andre året media

Hallo! Ja, i dag er det første skoledag da. Lykke til med skolen til dere som ikke er ferdig med skolegangen. Nå går jeg andre året medier og kommunikasjon på Vinstra videregående skole. Merket at det ikke var så lett å dra seg opp av sengen i dag. Jeg var oppe til langt på natt og så filmer, hehe, typisk meg. Det å snu døgnet å bli A-menneske igjen er ikke så lett. Men, men, det kommer seg :-)

Solen er godt plassert på himmelen, så det er ikke noe å klage på!

Kjempe koselig å se Ingrid igjen. Hun fikk en stor bamseklem av meg. Hun har kjøpt seg en kjempekul tights med favorittartistene sine på, Tilda Swinton og David Bowie. 

Søte Ingrid!

Tim!

Hadi, meg og Tim.


IKKE-KLAR-FOR-SKOLE

today's outfit - brown coat

Skjørt, strømper og kåpe: H&M  - briller: Cubus  -  topp og sko: Forever 21


simpsons

Innlegget er i samarbeid med Sheinside.com

Hei dere! Nå er jeg hjemme i Gudbrandsdalen igjen. Hjemme lå det en pakke fra Sheinside.com som jeg har glemt å skrive om på bloggen. Det var en veldig morsom shorts med simpsons på, haha:)

Shortsen finner du HER
snart slutt på ferien

Det er fredag og allerede på mandag begynner skolen. Er dere klare for å sette dere på skolebenken igjen? Det er ikke jeg! Ferien har gått aaaaltfor fort. Jeg skjønner ikke hvor den har blitt av. Jeg gleder meg allerede til neste sommer! 

Her er noen bilder fra de siste dagene:

Jeg besøkte bestemoren min. Hun bor også her i Sarpsborg. Hun ble kjempe glad for å se Leo, og hun var så stolt over han (selv om det ikke er hennes hund, haha). Før jeg visste ordet av det hadde hun dratt til søsteren sin med Leo for å vise han frem. Haha, hun er så søt. Leo har også fått en pose med hundeleker fra henne!

Det er umulig å få Mimi til å smile på bilder! 

Anh dro til Sverige for å se disse Olsen-tvillingene, men jeg kunne ikke bli med på grunn av Leo. Jeg tenkte heller ikke på å ta med hundepasset hans. Snill som Anh er kjøpte hun både ting til meg og Leo der. Hun kom også hjem med en pose surt godteri til oss, hihi!

Hva Anh driver meg her, har jeg ingen anelse om. Men dette er hennes måte å leke med Leo på. Haha.

Jeg kan ikke forklare hva jeg har på meg i dette bildet. Hadde jeg gått ut døren hadde jeg blitt angrepet av motepolitiet. Det er jeg sikker på!

Fredrikstad, hvor det er masse bilær og båtær som tutær og bråkær. Hhhhaha.

Jeg og Leo besøkte Anh på Geisha. Sushi-sjappe der hun jobber.

Mesterkokken! Hun lagde også sushi til meg.

Sjefen.

Slapp av. Dette er helt normalt for Anh. Haha!

Her er vi på en liten handletur for å kjøpe kjeks og melk. 

Jeg og Anh er alltid slik som må ha noe å spise mens vi ser film. Det meste går i kjeks og melk!

Hver gang vi skal inn i butikken setter vi Leo i handlevognen. Er han ikke søt?


Til slutt har jeg et spørmsål:


svar på spørsmålsrunde - del 2

Hvor gammel var du da du begynte å drikke? Jeg var vel 14-15 år. Alderen der de fleste begynner å røre alkoholen. Det er veldig sjeldent jeg drikker som er helt greit :)

Du har jo ekstremt mye klær.. hvor i all verden får du alle pengene fra? (Du har jo aldri snakket om at du har noen jobb eller noe) Jeg har nok en del, haha. Jo, jeg har skrevet at jeg hadde en jobb. I hele fjor sommer jobbet jeg mye og tjente litt penger. Alle de pengene gikk til klær og sko, hehe. Ellers er litt av det sponset. 

Du er fantastisk pen! Har du noen gang fått tilbud om modelljobb? Tusen takk, så koselig av deg! Det var en genser jeg reklamerte for. Fikk stjerneplassen på baksiden av bladet rett ved siden av strekkoden! Woho! Hahhah det er flere år siden. 

Hva var favoritt butikkene dine i Filippinene? Favorittbutikken min var Forever 21 hvor nesten alle pengene mine gikk til. Det var så mye fint der! Viss du er i Davao finner du Forever 21 på kjøpesenteret SM Lanang.

Bildet til høyre har jeg på meg noen av godbitene som ligger i de gule posene til venstre! 


Kan du vise bilde av hvordan huset deres i Filippinene så ut innvendig? Lenge til du skal til Filippinene igjen? Hadde jeg fått det spørsmålet når jeg var i Filippinene skulle jeg gjerne knipset litt bilder til dere. Men det blir litt vanskelig nå. Jeg trooor jeg skal dit neste år. Det blir nok sikkert i sommerferien da også, siden det er så og si min eneste mulighet (pga skole).

Snakker ikke moren din Filippinsk i Norge når hun er med filippinske venner/familie? Jo, hun snakker Filippinsk når hun er med noen som snakker språket. Hun snakker Filippinsk (visaya og tagalog), engelsk og Norsk.

Mamma


Snakker du bare engelsk når du er i Filippinene? Ja, siden jeg ikke kan Filippinsk. Har jeg flaks møter jeg noen som snakker Norsk. Jeg husker det var en kveld jeg satt i baren. Det kom en Filippinsk gutt bort til meg. Så klart snakket jeg engelsk til han, men han snakket Norsk til meg rett etter jeg sa jeg var fra Norge. Det var kjempe gøy! Han bodde i Stavangerrrr. 

Hva trener du når du trener? Jeg trener ikke lengre. Eneste blir når jeg er ute og går tur med Leo. Haha.

En gammel video fra da jeg og Tass gikk tur. Åh, som jeg savner Tass ♥

Hvor har du lært deg å sminke deg sånn du gjør? Jeg fikk inspirasjon fra tv/ film/ blogg, også søkte jeg rundt på youtube om hvordan man gjorde det.

Når du møtte Enzo var det litt kleint eller gikk det greit? Det gikk kjempe greit! Vi var begge så glade for å se hverandre!

Hvor var Leo? Mens jeg var i Filippinene, var Leo hjemme. Da var det stefaren min, Rune som passet Leo, katten og mine to marsvin.

Leo

Pus. Katten min har mange navn, men jeg kaller den Pus. Bestemor kaller den Mons, hehe.

Kiko

Mia

Hvor bor Anh? Hun bor i Sarpsborg. Desverre 5-6 timer unna hvor jeg bor. Skulle ønske hun bodde nærmere, eller omvendt. 

Bruker du enda extensions? Ja, det gjør jeg. Syns selv jeg passer best til langt hår, og gleder meg til jeg får langt, naturlig hår igjen. ALDRI MER BLEKING!!Er du stolt av å være halvt filipinnsk? Ja :D

Hva var den ``feilen`` du gjorde? (fra videon ``someone``)? Det kom noen spørsmål om det. Hva som skjedde mellom meg og Enzo i ferien har jeg valgt å holde privat for så og si alle utenom min nærmeste venn som jeg deler alt med, Anh. Beklager for det, men ting skal nok ordne seg :)

Har du vært i Boracay? Nei, men det SKAL jeg. Det er så langt dit, og ikke minst DYRT om man drar fra Davao. Fikk helt sjokk når pappa fortalte meg hvor mye han betalte for fly, båt, overnatting og opphold når han var der med kjæresten sin. 22 000 NORSKE kroner for tre netter. Det vil si 154 000 peso!! Men det ser helt fantastisk fint ut. Røyker du? Det var en liiiten periode der jeg festrøyket, men så ble det til noe jeg gjorde daglig. Det var en idiotisk ting jeg gjorde som jeg ikke er stolt over. Når jeg kom til Filippinene var jo alt så lett tilgjengelig og billig, som ikke var bra for meg. Til slutt ble Enzo så sint og skuffet over meg at jeg fikk dårlig samvittighet bare av å se på pakken. Det var ikke lett, men til slutt ga jeg meg :)


åker


svar på spørsmålsrunde - del 1

Hvordan har du motivasjonen til å blogge så lenge som du har gjort? Jeg har blogget i over tre år, så det har blitt en vane til at jeg gjør det hver dag. Det er noen dager der det ikke er så veldig gøy og motviasjonen ligger litt lavt. Som oftest liker jeg veldig godt å skrive blogg, og vil gjerne oppdatere dere så ofte som mulig! :-)

Hvordan ble du så god på å lage design og hvilket program bruker du? Jeg vil ikke kalle meg selv så flink. Hadde jeg vært flink hadde jeg bygget designet mitt helt fra bunnen av selv. Vanligvis tar jeg et gratisdesign som jeg ser det kunne blitt gjort noe annerledes med. Til slutt ser det helt annerledes ut, og mere ''Caro''. 

Kordan går de med stefaren din etter den ulykken? Han har det helt fint! Han kan gå og løpe helt vanlig. Han er ofte på fjellet, og han elsker friluftsliv (spesielt fisking). Hehe. Han har jo merker etter brannskadene, men det bryr han seg ikke særlig mye om. Dere kan lese om ulykken hans HER.

Er familien din (de fra filippinene) fattig? Hadde det ikke vært for oss i Norge som hjelper dem med penger, så hadde det ligget litt dårlig ann. Jeg vil ikke kalle dem rike, men heller ikke fattige. Helt midt på treet. 

Hva er det beste som har skjedd deg i ferien? Det har skjedd meg mye fint i ferien. Spesielt da jeg var i Filippinene. Det beste må være alle folkene jeg har blitt kjent med. Virkelig, det er så koselig å møte nye mennesker som bor langt bort fra stedet du kommer fra. Det er så masse koselige mennesker jeg har møtt som jeg ikke har nevnt på bloggen. Jeg har møtt folk fra verden rundt, Australia, Irland, England, Sveits, Singapore.... masse mennesker fra mange forskjellige steder. Husker kanskje ikke navnet og stedet de kommer fra, men jeg kommer aldri til å glemme ansiktet deres.

Hvor høy er du? 1.69 Hvor mye brukte du i Filippinene? I Norske kroner brukte jeg 6500 kr som er 45000 peso. Jeg hadde også litt Singapore dollar jeg vekslet, men husker ikke hvor mye det var.

Er dere bare i Davao når dere er i Filippinene? For det meste er vi bare der siden det er der vi bor og har familie. Vi drar gjerne på dagsturer utenfor som eks Banate. 

Samal


Møtte du Enzo i Filippinene? Isåfall hvordan var det? (haha, husker ikke om du møtte han xp)
Jeg forventer ikke at du skal huske det fordi jeg skrev aldri at jeg møtte han. Når jeg kom til Davao jobbet Enzo i Cagayan. Cagayan ligger helt på andre siden av landet. Ikke bare jobbet han der, men han hadde også en stor bartenderkonkurranse. Det han gjorde var å gi opp jobben i Cagayan, fløy tilbake til Davao, bare for å se meg. Dette hadde jeg ingen anelse om før det sto en blå taxi utenfor huset mitt, og han sto ved porten. 
Jeg skjønte ingenting i starten. Samme dag hadde jeg blitt kjent med en som spurte hvor jeg holdt til i Davao. Jeg klarer ikke en gang å utale navnet på stedet vårt, så jeg kunne ikke svare på det, haha. Men jeg trodde det var han fyren, så det første jeg tenkte var ''wtf, hvordan vet han hvor jeg bor''.  
Jeg gikk ut fra balkongen og sette meg i soffaen for jeg skjønte ingenting. Plutselig kom det ene søskenbarnet mitt løpende bort til meg og sa: - Carolyn, Carolyn!!! It's Enzo! It's Enzo!
Det trodde ikke jeg på fordi han var jo på andre siden av landet. Renate kommer løpende bort til meg og sier: - CARO, CARO!!! OMG, DET ER ENZO! Renate ble like glad som meg, og vi sto der med store øyner og smilte fra øre til øre.  
Deretter kommer bestevennen hans, Gly opp trappen, og bort til meg. Hun ser på meg og sier: - Carolyn, I think someone wants to see you. Der sto jeg og smilte så hardt at dobbelhaken kom naturlig frem!
Alle ble jo sjokkert for å se Enzo så alle flokket seg rundt han i en stor ring som jeg må bryte meg inn i. Jeg ga han tidenes største bamseklem :-)  

Hvordan klarer du å bli så lett kjent med folk? Jeg tipper jeg bare er veldig heldig med folkene jeg møter. Hehe. Alle jeg møte er jo så snille tilbake. Ikke la det bli pinlige stillheter. Smil og snakk til dem. Det gjelder bare å starte en samtale :)

Jib jeg ble kjent med på Fridays og bloggleseren min Aida som jeg tilbringte en dag med:


Klarer du deg fint på skolen? Jeg vet at skolen ikke har startet enda, men jeg er så skolelei. Ingen hemmelighet at jeg sliter med matte og stryker i det faget. Ellers har jeg ståkarakter i de andre fagene. Jeg starter på andre året mitt på media hvor vi ikke har matte i år. Kanskje jeg har en mulighet til å stå i alle fag! Er veldig spent hvordan det kommer til å gå med meg selv. Helserådgiveren sa hun skulle ta tak i meg på høsten, så kanskje det kan motivere meg litt. Det eneste jeg vil er å bli ferdig med videregående. 

Mandag er det tilbake på skolebenken folkens....

Hva er det høyeste du har vært på topplisten? 13 eller 14 plass. Jeg husker jeg var overglad når statistikken begynte å strekke seg over 10 000 lesere, men akkurat nå spiller det egentlig ikke noen stor rolle :-)

Hvordan går det med treningen? Jeg klarte det dessverre ikke denne gangen. Jeg hater å starte på noe, og ikke klare å fulføre og oppnå målet mitt. Det er noe jeg kan for selv. Jeg syns ikke trening var verdt tiden/ pengene og det var jo så kjedelig! Haha, jeg og venninna mi, Ingrid som trente sammen kommer aldri til å skjønne hva folk syns er gøy med trening. Jaja, noen liker det, noen ikke. Vi likte det ikke! 

Har du gått på noen sport før? Ja, tro det eller ei! Jeg har gått på fotball. Da var jeg keeper og spiss. Jeg har også spilt håndball. Jeg prøvde meg på badminton, også gikk jeg på friidrett en liten stund. Når jeg tenker på det var jeg veldig sporty før. Hva skjedde??

Fester du ofte? Jeg festet mest når jeg 15, men nå er det veldig, veldig sjeldent. Det er nesten så jeg kan si aldri. Jeg tror ikke disse bygdefestene er noe for meg, og jeg liker ikke å se samme folk hele tiden. Jeg liker å bli kjent med nye folk som bor langt unna. Når jeg var i Filippinene var jeg mye ute, alltid på forskjellige steder å møtte og ble kjent med nye fjes overalt! Det syns jeg er kjempe koselig.


fire filmer

Spørsmålsrunde pågår HER. Still meg gjerne spørsmål om det er noe du lurer på!


Insane: Det er natt og en bil kjører gjennom et øde landskap. Bak rattet sitter Sarah. En ung kvinne som leter etter sin søster, Jenny som har vært forsvunnet i to uker. Etter og ha vært på leting en lang dag bestemmer hun seg for å overnatte på nærmeste hotell. Hun havner på ''The Bridgeburn Hotel''. Der blir hun tatt imot av den mystiske, men hyggelige hotellsjefen David. Sarah føler at alt ikke er som det skal og begynner å snoke rundt på hotellet. Til mer hun nærmer seg, til mer angrer hun at hun sjekket inn på hotellet.

Min mening: Handlingen er typisk skrekkfilm. Det er ingen sjokkerende overraskelser om du har sett mange skrekkfilmer. Noen scener kan være amatørfilmet. Morderen har på seg en gassmaske. Det var litt forrvirende at du så morderen (med gassmaske) og morderen (uten gassmaske) i samme klipp. Noen effekter i filmen var bra, men noen mindre bra. Blodet så utrolig falskt ut i noen scener. Terningkast 2.  


Bitch Slap:
Da tre fandenivoldske og lekre hunndjevler drar til et avsidesliggende skjulesteder for å stjele millioner av doller i diamenter fra en hensynsløs forbryterkonge, spinner ting raskt ut av kontroll. Mesterhjernen og sexbomben Hel, den uimotståelige stripperen Trixie med et stort hjerte og den mannehatende, psykotiske drapsmaskinen Camero opplever at allianser endres. Den urovekkende og overraskende sannhet ser til slutt dagens lys.

Min mening: Denne filmen hadde fått et helt annet terningkast og mening om den kom fra en gutt. Dette er ikke min type film og ikke noe jeg hadde sett på alene. Filmen handler kort om cocktailes, tre kvinner med store bryster, vold, sex, store våpen, store eksplosjoner og kjappe replikker. Noen scener er veldig overdrevne med green screen som ser unaturlig ut. Handlingen og generelt filmen kommer ikke innenfor ''min'' sjanger. Det som trekker filmen opp er slutten. Det er en slutt jeg aldri hadde gjettet meg frem til med det samme. Terningkast 2.
 Pledge This: Gamma Gamma er den heteste studenforeningen som er ledet av den steinrike Victoria English. Når Gamma Gamma får muligheten til å delta på landets største livsstilmagasin, så er lykken stor. Det fins et problem for denne rosagjengen -konkurransen krever at noen nerder må bli representert. Victoria tenker ut en djevelsk plan. Hun blir gjennomskuet av noen medlemmer, og det er da krigen bryter ut. 

Min mening: Pledge This er en veldig rosa film med Paris Hilton i hovedrollen. Det er en typisk tennåringsfilm der det er en poppulær gjeng. Så klart er det en gjend med nerder som blir sett ned på av denne Gamma Gamma-gjengen. Helt grei film, men for meg blir den litt kjedelig. Terningkast 3. 
 

Abduction: Hva hadde du gjort om du fant ut at du var blitt bortført som barn? At de menneskene du bodde hos ikke var dine ekte foreldre? Hvordan ville du reagere hvis dine nærmeste ble drept av en snikskytter foran øynene på deg? Og hvis du oppdaget at hele ditt liv var en illusjon skapt for å skjule en mørk og dyster hemmelighet? Ville du flykte fra de brutale bakmennene? Eller bli og ta opp kampen? 

Min mening: Jeg likte denne filmen utrolig godt! Bilde, klipp og lydeffekter var bare helt supert. Det at den kjekke Twilight-superstjernen Taylor Lautner har hovedrollen er ikke feil! Her spiller han sin første bærende hovedrolle midt i et forrykende komplott der også svenske Michael Nyqvist (Millennium-triologien) står overfor sitt store Hollywood-gjennombrudd. Jeg liker veldig godt Michael Nyqvist i Stieg Larsson filmene som jeg er stor fan av. Nyqvist impornerte meg også i denne rollen i Abduction. Handlingen var bra og filmen får terningkast 5.

filippinsk dåp

Spørsmålsrunde pågår HER. Still meg gjerne spørsmål om det er noe du lurer på!

Denne gangen når jeg var i Filippinene var det første gang jeg var med på en Filippinsk dåp. Det var interessant. Jeg hadde forventet at det skulle vare leeenge. Utrolig nok varte det bare 45 minutter! I Filippinene bruker det over halve tiden på å ta bilder. Slik var det på bryllupet til tanten min også. Denne gangen var det James som ble døpt. Som alle vet er jeg utrolig dårlig på å huske navn og jeg kan ikke en gang stave resten av navnet hans. Beklager for det. Arlene er mammaen, som også er søskenbarnet mitt. Hun er i sine yngre 20-årene og at hun ble gravid i fjor som kom som et sjokk på oss alle. Hun var heller ikke ferdig med skolen. Det blir litt vanskelig å skjønne når man ikke kjenner kulturen så godt, men når slike ting skjer blir det hysterisk drama. Hun hadde en veldig vanskelig periode. Faren er ikke i bildet, men hun har hatt flere støtter på sin side. Blant annet meg. Nå går alt mye bedre ♥

Fra venstre: Jay-ar (mitt søskenbarn, og nå onkel til James), James han selv og moren Arlene.


Jeg brukte en lang blondekjole. Synd jeg ikke har ordentlig bilde, for jeg likte kjolen veldig godt :-)

Rosita Mae (søskenbarn)

Før alt startet var det en dame som snakket. Skjønte ikke et ord hva hun sa, men hun snakket mye mer enn det presten gjorde. 


Carolyn. Ja, vi har samme navn og hun er oppkalt etter meg! Haha, syns det er både rart og morsomt. Har aldri opplevd når noen roper ''Carolyn!'', så er det ikke til meg, men til henne. I min gamle klasse hadde vi to som het Ingrid, og to som het Hanne. Fikk en liten smakebit på hvorden de hadde det. Haha. 

Presten. Jeg skjønte ikke et ord av hva han sa, men han snakket utrolig kjedelig! Han snakket kjempe fort og i en tone uten stopp. 

Det store øyeblikket i en dåp. Når barnet får vann på hodet. Som dere ser var det ikke så veldig enkelt å få bilde av det øyeblikket.
Presten, mammaen, James og onkelen.

Faddere.
Bestemor til venstre ♥someone

Jeg har allerede begynt å tittet på spørsmålene dere har sendt inn til spørsmålsrunden. Det er en del spørsmål om Enzo, hehe. Dere har visst ikke glemt han enda... og det har heller ikke jeg. Hvordan skal jeg skrive dette, hm. Jeg er ikke en blogger som deler følelser på bloggen min. Slik har jeg aldri vært. Jeg har tenkt frem og tilbake om jeg skal poste videoen som befinner seg under her. Advarsel: den er veldig klissete. Hvorfor ikke poste den. Det er jo så gode minner, og vi var begge så lykkelige på den tiden som er fint å se tilbake på. I stedenfor å skrive masse tekst som kan sammenlignes med en bok, har jeg heller valgt å bruke bilde og tekst i video. Håper dere liker den :-)

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 1080p for å se i HD

Spørsmålsrunde pågår HER. Still meg gjerne spørsmål om det er noe du lurer på!


ask me anything!

Da var det på tide med en ny spørsmålsrunde! Spørr meg om alt og ingenting. Filippinene, Leo, kjærligheten (... nei, det er ikke vits for det skjer ikke noe). Alt dere lurer på kan dere skrive ned i kommentarfeltet. Jeg svarer på torsdag eller fredag ♥
hade for denne gang

Det verste jeg vet er å si hade. Jeg hater det. Som flere ganger skrevet -tiden gikk så fort når jeg var i Filippinene. Det virket som jeg sa hei og rett etterpå hade. Jeg kan heller ikke si når jeg kommer tilbake, for det vet jeg ikke. Siste dagen min tok jeg hade-runden og sa hade til alle. Det tok sin tid. Det var trist, men koselig å høre at de ikke kom til å glemme meg ♥

Naboer. De kjører også tyrsikad. Greie gutter!

Det pleide å være så fint her.... men så kom kjøpesenteret rett ved siden av. De rev ned all den fine naturen, og bygget det gigantiske kjøpesenteret med hoteller rundt. 

En byggefyr og han som alltid kjører meg på trysikad. Uff, jeg er så dårlig på navn. Jeg kjenner ikke han i blå genser, men han sa at han alltid så meg gå rundt. Han sa han kom til å savne og se meg gå rundt, haha. Jaja, koselig det! Han ved siden av roper alltid i øret mitt av en grunn, hehe, men han har syk humor! Det er også en nabo. 


Disse så jeg hadde med kamera så det neste jeg hørte var: - PICTURE, PICTURE, TAKE A PICTURE!

Belle og Harphy. Utrolig snille mennesker som jobber på Fridays. Veldig usikkert om jeg får se dem igjen. Belle skal(skulle) flytte til Ohio fordi hun har kjæreste der. Hun fikk akkurat vite en sjokkerende nyhet, så nå vet hun ikke. Harphy skal oppfylle drømmen sin og dra på krus for å jobbe! Vil savne dem begge.

Yan, April og Nokkie. Åå, jeg digger virkelig disse tre musketerene! Jeg har kjent dem alle siden forrige gang jeg var her. Flott gjeng! April elsker virkelig melkesjokolade. Jeg hadde med en pakke melkesjokolade inn på Fridays. De skulle bare smake en liten bit, men før jeg fikk snudd meg tilbake var hele pakken borte. De er også så søte når de skal utale ''melkesjokolade''. Flott gjeng ♥

Yan. Åhh, hvor mye tid har ikke vi brukt på å snakke om mat. Vi begge elsker mat. Jeg har snakket mye om Norsk mat og vist han bilder. Han har så lyst til å komme hit for å smake maten vår, hihi! Jeg syns så synd på han fordi alle på Friday's sier han må slutte å spise så mye. De bare tuller så klart, men likevell. Han bryr seg ikke da fordi han elsker mat. Jeg føler med han. Jeg har også fått kommentarer om at jeg har lagt på meg så mye, og at jeg var mye penere forrige gang jeg var der. Haha, men slik er Filippinske folk -ærlige. Litt for ærlige noen ganger, men det går bra. Man må tåle å få slike kommentarer slengt opp i trynet når man er der. Jeg og Yan er veldig enige om et ordtak ''Life's too short to be in a diet''.filmer jeg har sett de siste dagene

Picture This: Mandy er blitt invitert på årets fest av den mest populære gutten på skolen, men det er et problem: Hun har husarrest! Faren går med på å la henne dra for å lese lekser med vennene, men han vil kontrollere henne hver halvtime med en videosamtale på mobilen. Som teknologiens fanger trenger Mandy og vennene hennes litt oppfinnsomhet og masse fantasi for å komme til festen uten å avsløre noe for pappas strenge blikk! Terningkast 3

 

The Children: Et par familier samles for å feire jul sammen i et stort hus på landet. Men det som først ser ut til å bli en vellykket helg forvandles snart til et rent mareritt når barnas oppførsel på uforklarlig vis. De foreldrene skulle gjøre akt for å beskytte, har plutselig blitt dem de frykter mest. Terningkast 4

 

 

Mr.Woodcock: John Farley, forfatter av den bestselgende hjelp-til-selvhjelpboken ''Gi slipp på fortiden'', går mot sine egne råd når han vender tilbake til sin barndomsby for å motta en høyt rangert ærespris. Til sin store skrekk, finner han ut at moren er forlovet med Mr.Woodcock, den saditiske gymlæreren som ødla hele barndommen hans. Billy Bob Thornton har hovedrollen i Bad Santa om noen har sett den. Jeg digger han virkelig i den rollen og elsker filmen! Var en skuffelse å se han i denne filmen. Jeg syns ikke han passet i rollen. Terningkast 2.

Playback: Da en gruppe skoleelver begynner å grave i byens beryktede fortid, setter de uforvarende fri ondskap som ødelegger og besetter dem i sin jakt på en bestemt sjel, og som truer med å avsløre byens dypeste og mørkeste hemmelighet. Terningkast 4. 

  


videoklipp fra filippinene

Hei! Her er noen få videoklipp fra Filippinene. Føler jeg ikke få vist frem hele turen siden jeg ikke hadde med kameraet ut så mye. Men jeg hadde det veldig fint! Dere får se det jeg har. Jeg klarte også å tukle med eksponeringen i premiere. Videoen er ikke så lang som 6 min og 25 sek, men på rundt 3 min. Beklager, skal ikke skje neste gang :)

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 1080p for å se i HD


videosnutter fra mobilen: den store dagen

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 720p for å se i HD

Hei! Tanten min, Evan giftet seg når hun var i Filippinene. Hun er også fra Norge, og har nylig giftet seg her, men hun ville også gifte seg i Filippinene. For et bryllup hun hadde. Virkelig annerledes enn Norske bryllup. Hadde det kjempe gøy. Jeg har noen bilder også, men ikke mange. Jeg var jo brudepike så jeg kunne ikke ta så mange bilder.

Et bilde fra Instagram. Vi var rosa brudepiker. Dere finner meg på IG som @caroiiz
 


taking weird pictures with your bestie

Hei dere! I dag fikk jeg besøk av bestemoren min. Hun er så søt og hadde med en gave til meg. Hun elsker å hekle, så hun ga meg en duk! Jeg har fått så mange av dem, men setter pris på alt jeg får av henne. Det trenger ikke å være en dyr motejakke. Smilet blir størst når det er noe hjemmelaget ♥

Senere dro jeg til Fredrikstad. Anh har jobbet i hele dag. Hun reagerte på at jeg skrev hun hadde to jobber. Beklager feilen, men hun har TRE jobber. Inspiria, Geisha og blomsterbutikken på Rema 1000. Det er en jente som kan å jobbe det. Jeg var sulten, og Anh laget mat til meg. Hun har tatt sushi jomfrudommen min! Jeg har alltid vært skeptisk til suhi. MEN I DAG HAR JEG SPIST SUSHI. Vet dere hva? Jeg likte det!

Vi tok noen syke bilder på veien hjem fra Fredrikstad. Vi begge h-a-t-e-r blits. Vi syns alt blir så mye styggere med blits, haha. Lyset var så dårlig at det måtte bli blits. Latterkrampe hele veien fra Fredrikstad til Sarpsborg.

Prosit

Skjønner dere hva vi mener med blits? Hahahhaha
Trikset er sirkellinser ;)

Jeg konsentrerer meg om å treffe knappen på kameraet. Anh er som vanlig oppgitt.

Slik er vi på passbildene våre.

Fine jenter<3

Akkurat nå ligger Anh snorkende ved siden av meg. Gud som den jenta snorker. Jeg bare måtte utnytte denne muligheten! Du må være innlogget på facebook for å se denne videoen.


bli kjent med en bloggleser!

Det var en kveld i Filippinene da jeg, Aebykier og søskenbarnet vårt Merry Love satt på Friday's. Aebykier skyldte meg oreois som hun hadde lovet lenge. Hehe, min favoritt dessert hos Friday's. Neste dag så jeg denne tweeten på Twitter:

Noen fra Norge visste hvem jeg var mens jeg var i Filippinene. Da tenkte jeg: -YESS, kanskje jeg endelig kan snakke Norsk med noen! Slik ble det. Jeg møtte denne søte bloggleseren som heter Aida. Wow, hun var så lik meg på såå mange måter. For det første er hun halvt Norsk og Filippinsk som meg. Jeg var blid og imøtekommende som jeg alltid er når noen vil møte meg, det samme var hun. Nei, jeg kan ikke si noe annet enn at denne jenta var helt herlig og snill! 

Jeg husker for ett år siden da jeg og Enzo snakket på Skype. Om dere ikke husker Enzo, så er han bartender på TGIF. Enzo fortalte meg at det var en Norsk familie på Friday's. Han snakket med dem og fortalte at han hadde kjæreste i Norge. Aida fortalte at hun visste om meg. 
For et sammentreff at jeg møtte denne jenta når jeg var i Filippinene. Jeg kan ikke tro at denne bloggen er grunnen til at jeg får nye venner her og der. Det er jo bare helt utrolig!

Aida 

Planen var egentlig at jeg skulle sitte på Jollibee med kameraten min Jib (som også jobber på Fridays). Vi skulle egentlig spise masseee pai! Vår favoritt er Peach Mango Pie. Den er ubeskrivelig god. I stedenfor møtte jeg Aida. Vi spiste på Friday's også gikk vi til Jollibee etterpå for å se om Jib var der. Der satt han alene på et bord og spiste masse pai.... alene. Uff! 

De har ikke lov til å bruke uniform utenfor jobben, så de må dekke seg til med denne (mindre pene) jakken. Jib liker den ikke selv. I alle fall ikke fargen. Det er manageren som har designet dem, og hun valgte favorittfargen sin. Hahha
Skjønner meg ikke på poseringen hans. Hahha

Jib, meg og Aida :-)

Aida skulle i bryllyp så jeg måtte hjelpe henne med å velge sko til kjolen. Noe jeg syns er bare helt utrolig kult med Aida er at hun har klart å lært det Filippinske språket helt på egenhånd!! Hun pugget mye når hun var liten. Hun kan begge dialektene, bisaya og tagalog (kan hende jeg skrev det feil...). Det er to dialekter som høres ut som to forskjellige språk. Alt høres ut som kinesisk for meg, men de andre sier det. Jeg var bare helt ''WOOOOW'' når hun fortalte meg det. Hvorfor gjorde ikke det samme når jeg var liten?!

Det var så gøy i butikken når de ansatte snakket om oss. De trodde at vi ikke skjønte en dritt, men Aida skjønte alt de sa! De var også mange som trodde vi var søstre. Det tar i alle fall jeg som et kompliment:)

Aida ville ha nytt antrekk, så vi gikk til en drit kul butikk som selger kun ett plagg av hver modell. Jeg plukket ut et antrekk til henne som jeg gjerne skulle hatt i skapet selv. Skjørtet hun har på seg har jeg siklet etter i flere uker!

Etterpå dro vi hjem til meg for å fikse noen småting. Deretter dro vi til et nytt kjøpesenter, SM Lanang. Bare fordi vi skulle på Forever 21, hehe. Jeg fikk sagt hade til vennene mine der siden det var min siste dag i Davao. Vi dro også til Starbucks og kjøpte favoritt frappuccinoen min, som tydeligvis er Aida sin favoritt også. Senere ble vi hentet med bil, og jeg fikk møtt moren hennes, Ling. Merkelig. Mamma har akkurat det samme kallenavnet. Moren hennes var så søt og humoristisk. Jeg ble med dem til en restaurant hvor de hadde Norsk mat. Utrolig kult, visste ikke at de hadde det i nærheten. Jeg møtte også faren hennes som virket kjempe snill. Virkelig en koselig familie hele gjengen. Moren hennes inviterte meg til og med på besøk til dem i Nord Norge. Da ble jeg glad!
butterfly garden, singapore

Her kommer noen bilder fra Butterfly Garden i Singapore. Vi mellomlandet der når vi dro fra Filippinene. Det var natt, og sommerfugler er ikke nattdyr. Derfor var det ikke så mange sommerfulger å se som flakset rundt. Men det var fint der! Dette var inne i flyplassen :-)


kafé

Hei dere! I går tittet solen litt frem, så da tok jeg og Anh muligheten til å ta oss en liten tur ut. Anh har fått seg ny jobb på Inspiria og skulle levere et skattekort. Jenta har to jobber! Inspiria og Geisha (sushi sjappe). Så klart glemte hun skattekortet sitt hjemme, så hun måtte ta bussen helt hjem og tilbake til byen. Plutselig fant hun ut at det var sommeravslutning på jobben, så jeg ble noen timer alene. De timene fløy av sted fordi jeg fant folk å snakke med. Alltid koselig det!

''Put your hands in the air!'' Hahahha

Det er helt sykt hvor masse oppmerksomhet Leo får, haha. Disse karene falt helt pladask for Leo! De var alle kjempe koselige. De begynte å fortelle om livshistorien sin. Jeg elsker når folk gjør det! Jeg syns det er så interessant å være lytter. Wups, så hadde det gått flere timer!

Kafé Lotus.

Han her må virkelig ha den sykeste latteren jeg noen gang har hørt. Når han først begynte å le, så sluttet det ikke. Når noe ler så sykt, så ler jeg både med og av dem. Positivt! Vi fikk begge så vondt i magen til slutt. Tror aldri jeg har ledd så mye på en kafé før. Han er også lege som har veldig mye kunnskap om alt og ingenting.

Plutselig kom en tredje person inn døren. Han hadde musikk på høyt volum på iphonen sin. Han likte veldig godt Celine Dion, så det var hennes musikk det ble spilt mest av. Hehe, det er ikke akkurat min musikksmak, men så lenge andre folk rundt meg liker det, så hører jeg gjerne på det. Til slutt ble musikken hans koblet til på høytalerene i kafén.

Han reiste seg opp å begynte å danse midt i kafén. Haha, så gøy! Likte veldig godt at han snakket så mye om at han var så stolt av å være mørk. Det ble jeg virkelig glad av å høre. Han har hus i Karibien, så det beste han vet når han er der er å fiske etter flyvefisk.

Til slutt viste han frem tatoveringene sine. Det er bare fem som har denne tattoveringen i Karibien. Det er et symbol for noe, men husker ikke helt hva. keep it black and simple

Noen dager syns jeg det er helt greit med en kjole som bare er helt enkel. Uten noe mønster eller dilldall på. Dagens kjole er fra Lindex.


en dag i byen

Hei dere! Det har regnet store deler av dagen, så jeg og Anh har ikke vært så mye ute. Jeg har leiligheten til pappa for meg selv, så vi har handlet inn masse mat (godteri) og hundemat. Vi var også ute å spiste tidligere i dag. Viss dere skulle lure hvor Leo er mens vi er ute å gjør noen småting, så er han så klart med! Han er det lille barnet mitt, og moren forlater aldri ungen sin. Ok, dette ble veldig rart. Haha, men på en annen måte så er jeg så glad i han ♥ 

Pappa fikk stående applaus fra meg og Anh. Endelig etter alle disse årene! Han har endelig fikset håndtaket på verandadøren slik at det er mulig å komme seg ut dit. 

Vi har også vært på kino. Leo var så klart med. Vi tok med teppe til han, så han hadde sitt eget sete og hadde det så fint. Dere som leser hva jeg skriver så vet dere at jeg er en stor fan av Sandra Bullock! Hun er en av mine topp tre favoritt skuespillere. Jeg har ventet i måneder på filmen ''The Heat''. Den har fått så mange bra anmeldelser og jeg måtte se filmen så fort som mulig! Jeg elsket den! Jeg og Anh er så rare som liker oss best på første rad. Det blir jo mye bedre plass, hehe. Vi lo oss ihjel gjennom hele filmen. Jeg vil gi den terningkast 6/5. Kom dere på kino og se filmen!

Skyt rumpa litt høyere opp i været da, Caro. Haha. Nå kom plutselig sangen We Can't Stop av Miley Cyrus på hjernen. Haha.


Ekte kjærlighet!

Leo får så syykt masse oppmerksomhet av alle jeg går forbi. Jeg syns det er kjempe koselig at folk stopper for å kose med han ♥
Lenge siden jeg har hatt outfits på bloggen. I dag har jeg ikke på meg noe spesielt. Tok på meg litt ekstra klær siden vi skulle på kino. Kinosaler er jo alltid kalde. Iallefall de i Filippinene. Jeg har måtte gått ut mange ganger fra kinoen i Filippinene fordi det er for kaldt. Neste gang skal jeg ta med boblejakke. Dagens antrekk er fra Forever 21.


nokkie i bartenderkonkurranse

Jeg fikk meg en ny venn som heter Jib når jeg var i Filippinene. Han var bare så kul! Elsket virkelig den ironiske humoren hans. Han jobber, eller jobbet på Fridays (siste jobbdagen hans var i går). Jeg og Jib dro til et nytt partysted i Davao for å støtte vennen vår, Nokkie i en bartenderkonkurranse. Konkurransen er slik at 1 og 2- plassen går videre til den internasjonale konkurransen. Er det ikke typisk at vennen vår, Nokkie fikk tredje plassen?! Noen av deltakerne har forberedt seg i uker, måneder og noen år! Nokkie forberedte seg på EN DAG! 
Jeg syns det var kjempe fascinerende å se på. Kunne virkelig ønske at disse skilsene bare kom rett til meg!  
Noe jeg ikke likte var at de to programlederne kom til meg med mikrofonen deres opp i trynet mitt. Det var masse folk, rampelyset var på meg og de spurte meg masse spørsmål. Tror jeg besto alle spørsmålene for denne gang, haha.  

Et instagram-bilde av meg og noen bartendere. Dere finner meg på IG som @caroiiz
Nokkie med rød t-skjorte til venstre for meg. Han til høyre for meg fikk første plassen og hadde syke skils!


kveldstur

Hei! I dag sto jeg opp klokken halv fem på morgen! Det høres sykt tidlig ut, men for meg er det egentlig ikke det. Jeg har fortsatt den Filippinske døgnrytmen som er 6t før den Norske. Det første jeg gjorde når jeg våknet var å se på en film som jeg har sett 20 ganger før, Miss Congeniality. Etter jeg hadde sett den filmen ville jeg ikke sitte inne å råtne hele dagen. Fra mitt synspunkt har vi bare drittvær i bygda jeg bor i, men når jeg er borte er det så klart fint vær. 
Jeg fant frem kofferten, pakket tingene, tok med Leo og dro til Sarpsborg. Jeg smuglet han med på bussen, hihi. Jeg hadde han i vesken også la jeg jakken min over slik at sjåføren ikke så han. Nå er vi i Sarpsborg!

Vi har nettopp tatt oss en liten kveldstur. Pappa har leilighet midt i byen. Fra der kan jeg så vidt se litt vann. Jeg har alltid hatt lyst til å gått ned dit å se, men det blir aldri gjort. Men i kveld gikk jeg og Leo dit!

Det var jo fint der! Det var både fotballbane, volleyballnett og skaterampe der. Jeg og Anh skal dit å spille badminton! Det blir gøy ♥
Jeg og Leo gikk til Kulaasparken. Det er så fint og idyllisk der!

Plutselig så vi et kjent fjes. Det var Anh!

Anh: LEEOOOO, LEEEO!!! 
Caro: Heeeeei Anh, lenge siden!
Anh: LEOOOOO!!
Caro: heeeeei (vifter med henda)
Anh: Åååååh LEEEO
Caro:
hei

Har han ikke fin skjorte? Det står ''I love my family''
Anh er min livredder som kjøpte tannbørste til meg. Det er noe mystisk med at det alltid er tannbørsten som blir glemt... hm

Vi dro til kinoen for å sjekke programmet. I morgen har vi bestemt oss for å se The Heat med en av mine favoritt skuespillere, Sandra Bullock! Det blir gøy!
Mimi kom på besøk for litt siden og hun har vært i Sverige i dag for å kjøpe leker til Leo. For en søt bestemor jeg har ♥ 


aztec iphone case

Jeg kjøpte dette fine, fine, fine dekselet til iphonen min når jeg var i Filippinene. Virkelig mitt favoritt deksel! Ikke at jeg har så mange, hehe. Likte veldig godt både fargene og dekselet. Samtidig som jeg er stor fan av aztec mønster! ♥


hey norway!

Wooow, nå var det lenge siden sist! Sist jeg blogget befant jeg meg i Filippinene, men når er jeg plantet på Norsk jord igjen. Jeg var 6 uker i Filippinene. 6 uker?! Tiden bare fløy forbi meg, og det virket som jeg bare var der 1 uke. Jeg syns det var så gøy at det var mennesker som løpte etter meg og ropte navnet mitt når jeg var ute. Det var mennesker jeg ikke hadde møtt på 3-5 år! De at de fortsatt husker meg er bare helt utrolig! Dessverre må jeg skuffe dere med at jeg ikke hadde med kamera ut så ofte, men jeg har noen bilder. Det er nye opplevelser hver gang jeg er der og de er så utrolig herlige. Det beste med hele reisen er alle folkene. Både gamle og nye folk. Jeg må så klart ikke glemme familien. Jeg har en helt herlig og rar familie, som jeg er stolt av. Jeg kom hjem 1. aug, og nå er det 5. aug. De første dagene jeg kommer hjem etter Filippinene er jeg som oftes i veldig emo mood. Sitter inne og depper fordi jeg savner familien og vennene mine så mye. Men jeg kan ikke være slik hele tiden heller, så jeg må bare få rumpa mi ut litt.

I'M BACK!!!

Noen bilder fra reisen hjemover. Dette her var første gang alle søskene var samlet. Det var mye positivt med det, men det må også bli en liten smule negativt. Jeg hadde det iallefall fantastisk. Når vi skulle reise hjem skilte vi veiene våre når vi kom til Singapore. Jeg og mamma tok Singapore Airlines til København, mens Aebykier og de andre tok fly til London. Flyet til Aebykier var bare helt FANTASTISK som hun beskrev det. Hun fløy med verdens største fly som også er ett av Singapore Airlines sine. To etasjer, helt nytt og større tv-skjermer i bedre kvalitet. Missunelig. Når hun tittet opp til buisness class kunne hun se flyvertinnene komme med fine fat og serverte vin. Så må jeg ikke glemme trappen, Aebykier beskrev trappen som veldig eksklusiv og luksuriøs. 

En dag skal jeg bli flyvertinne. Det er drømmen! I så fall skal jeg starte med turer til nabolandene vi har, og deretter prøve meg mer internasjonalt. Det hadde bare vært en drøm som hadde kommet i oppfyllelse!


Er så sykt lei av å fylle ut slike drittskjemaer. Skjønner virkelig ikke vitsen! 


Noen bilder fra flyplassen i Singapore. Jeg glemte å ta bilder av de fine plassene i flyplassen. Typisk! 
Til slutt slenger jeg med et bilde av Fridays vennene mine. Jeg kaller de for mine små søte minions. Se så søte de er!

Nå var det virkelig lenge siden jeg har vært på en pc. Jeg hadde til og med glemt hvordan man lagde utropstegn. Haha. Ellers har jeg gått dritt lei bloggdesignet mitt. På tide å planlegge et nytt et snart:)


Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits