gutter med gitar...

.... er til å dø for! Spesielt når du ser ut som Elyar Fox    

En liten oppdatering: Jeg har fortsatt ikke åpnet boka. Sitter fortsatt på skype som jeg har gjort siden jeg kom hjem fra skolen. Haha! Skyper med Anh og Jørund som vanlig. Skal se to filmer etterpå, så skal jeg åpne boka!


utsetter alt til kvelden

Jeg har en uvane når jeg skal pugge til prøver. Jeg utsetter alt til kvelden før. Jeg bruker hele kvelden min på å sitte på skype, facebook, blogg og se filmer så klart! Pleier å sette meg ned å lese når klokka er 1-2 på natta. Men dette må jeg virkelig endre på snart! Skal bare sitte på skype noen timer til også se et par filmer, SÅ skal jeg pugge litt. Haha!  

Har forresten blitt xtra sunn, jeg skal spise salat hver dag!    


Uten linser og vipper. Joda, jeg klarte å forsove meg i dag. Haha    

I dette sekundet, så skyper jeg med Anh og Jørund. Haha, Jørund har redigert et zoombie-bilde av oss. Han er også veldig forever alone i dette øyeblikk som sitter i en stor hage for seg selv og drikker saft.


my ears are damaged


i got two t-shirts from my best friend!

Jeg fikk to super søte t-skjorter av Anh! Jeg syns det var kjempe snilt av henne, og jeg ble så glad! Hun har kun brukt den gule ên gang, så de er egentlig helt nye. Hehe, ikke at det har noe å si da. Den gule blir min favoritt! Hun har kjøpt dem hos NewYorker om dere skulle lure    


følg bloggen på facebook

Jeg har aldri skrevet på bloggen (tror jeg..) at jeg har en facebook-side for bloggen min. Haha, det har blitt helt glemt. Jeg oppdaterer ofte der -blandt annet når det er nytt innlegg. Dere kan gjerne følge meg der. Når jeg først er inne på temaet ''facebook'', så har kanskje flere av dere lagt merke til at jeg godtar lesere på facebook. Jeg er litt annerledes fra andre bloggere fordi jeg godtar absolutt alle dere lesere. Jeg syns det er koselig at dere prøver å ta kontakt med meg, og facebook er en fin plass å holde kontakten!


(Add meg som venn HER)


bluse med åpne skuldre

Hallo! Jeg elsker tirsdager når det kommer til skole! Vi har 4t med grafisk og 2t med engelsk, så har vi fritimer resten. Lærern vår i engelsk er borte, så vi gjorde kun ferdig leksa vår og gikk. Veldig grei dag! 

Jeg må si jeg virkelig digger bluser med åpne skuldre! Har veldig lyst på en i hvit også. Vet den er gjennomsiktig, og jeg skulle gjerne hatt tubetopp, men det har jeg ikke! Har gitt bort den jeg hadde før, og jeg har gitt tilbake den jeg lånte av Anh. Jaja. Jeg hater, hater å gå med bukser, men den jeg har på meg i dag elsker jeg! Følelsen av å gå i pysjbukse, haha   

Bluse: BikBok  -  bukse: Vero Moda  -  sko: Nelly

Som dere vet så elsker jeg små detaljer   ikke noe fred og få

Hahah! Denne katten har visst sin egen vekkerklokke. Dette minnet meg egentlig litt om meg og mamma når jeg må stå opp tidlig om morgen! 


caro ønsker seg - jeffrey campbell

Når det kommer til ''sko-ønskeliste'', så ligger disse to på toppen. Har siklet etter de i flere måneder! Kunne gjerne tenkt meg et par helt enkle svarte også. Ååh, jeg kunne dødd for disse! Elsker virkelig Jeffrey Campbell sko. Jeg går gjerne med dem til hverdag, og på skolen. Det har jeg ingen problemer med. Kan hende at folk titter og hvisker litt, men det hindrer ikke meg i gå med det jeg selv vil!   

Jeg likte spesielt de til venstre! Hvem likte du best? 


c&a - antrekk

Hei! Sitter på skolen akkurat nå og har engelsk. Helt greit uten lærer, hehhe. Fant noen bilder som jeg ikke har publisert. Viss dere lurer på hva ''c&a'' står for i overskriften, så kan dere prøve å gjette? Neida, det er Caro & Anh. Surprise! Haha.

Jakke: BB  -  topp og shorts: Gina


Bluse: BBmin aller, aller, aller siste jobbdag

Hallo! Så lite blogging det har blitt helgen, men har vært litt opptatt med det bloggere pleier å gjøre. Sove og spise. Men dere! ! er jeg ferdig med å jobbe hos Sinclair. Jeg har jo jobbet der store deler av sommeren og fått litt erfaring som er bra og ha med seg videre. Har funnet ut at resturang/ cafê/ kro er noe som ikke passer meg, og jeg har heller ikke interesse for å jobbe med det. Viss jeg skal ha en sånn liten jobb, så vil jeg jobbe i en klesbutikk eller skobutikk. Kanskje jeg tar meg et friår etter vgs? Kanskje, kanskje.

Min siste jobbdag gikk kjempe greit og fort. Jeg hadde store deler av tiden gøy med de som jobber der. Møtte også lesere, flere faktisk! Motiverte meg til å blogge når de sa de vakreste ting til meg! Gjerne send meg bilder på mail som dere tok (caroiz.blogg@hotmail.com), det er alltid koselig og ha! 

Nå slepper jeg å gå i hestehale. Yess, haha, noe av det verste jeg vet.

''I'm sexay and I know it''   


filmer jeg har sett i det siste:

Ghost Ship: Denne filmen har jeg ikke sett siden jeg gikk på barneskolen. Jeg husker jeg syns den var sååå skummel. Husker også at jeg og Torgeir snakket om denne filmen gjennom hele 17.mai-toget. Jeg bestemte meg for å se den her om dagen bare for gamle dagers skyld. Den var så dårlig! Ble kjempe skuffet. Jeg skulle ikke sett den fordi nå ødla jeg et fint barndomsminne. Haha! Terningkast 2.

Knight And day: Jeg har sett denne filmen mange ganger før, men noe dere kanskje ikke visste om meg er at jeg ser filmer om igjen, og om igjen. Jeg har mine perioder der jeg kun ser filmer som eksempel Cameron Diaz er med i. Tror jeg så denne filmen to ganger på en uke? Haha. Helt grei film, så den får terningkast 4 fra meg.  
Premonition: Jeg liker veldig godt denne filmen, men er ikke helt sikker på om jeg skal gi den terningkast 4 eller 5. Sandra Bulloc er en av mine favoritt skuespillere, så jeg har sett en del av hennes filmer i det siste.. (igjen..). 

The 40 Year-Old Virgin: Helt grei film, men litt kjedelig etter min mening. Filmer som jeg sovner i får toppen terningkast 3 fra meg. 
Bad Teacher: Enda en film med Cameron Diaz. Hun er også en av mine topp tre favoritt skuespillere. Jeg var på kino og så denne filmen når den var ny, og jeg likte den. Haha, liker veldig godt rollen til Cameron Diaz i denne filmen. Nesten så jeg ønsker meg en lærer som bare lar elevene se film. Terningkast 4.

My Week With Marilyn: Denne filmen så jeg i går. Historien er sann, og er basert på dagboken hennes. Jeg er kanskje litt pirkete, men jeg syns at Michelle Williams overhode ikke ligner på  Marilyn Monroe. Terningkast 4.
The Blind Side: For en søt film! Jeg blir litt sånn ''woow, wow'' i trynet når jeg tenker på at historien er sann! Dere burde virkelig se den filmen, utrolig koselig! Terningkast 5 

The Proposal: Hvor mange ganger har jeg sett denne filmen? Har nok sett filmen flere ganger enn jeg kan telle på begge hendene! Dette er en av mine favorittkomedier og jeg ler like mye hver gang. Terningkast 5.


17:26

 NewYorker


sommerdag i kulaasparken - del 3

Heihei! Her kommer del 3 av bildene jeg, Anh og Tanja tok i Kulaasparken. Det har blitt en del bilder fra her, men disse er de siste. Hehe. Håper dere liker bildene! 

My best friend!   
Thomas var litt skummel som gikk med ên gul linse!


svar på kommentar - military green jeans


Flaks at jeg fikk denne kommentaren i dag fordi jeg har til og med på meg buksa! Hehe, så da var det ganske enkelt. Buksa er fra Gina Tricot som sagt, og er i str 34. Den sitter veldig godt på, og er veldig behagelig. Jeg hater egentlig å gå i bukser og foretrekker egentlig shorts, men det begynner jo allerede å bli kaldt her i bygda. Bilder av buksa i forskjellige vinkler som ønsket:Hva syns du om buksa? 


innkjøp

Heihei! Siden dere ville se innkjøp, så har jeg knipset bilder av ting jeg har kjøpt. Kjøpte litt undertøy også, men føler ikke for å legge ut slik på bloggen. Må også skrive at jeg ikke husker prisen på alt.. Det var noen få plagg til, men de klarte jeg selvfølgelig å glemme i Sarpsborg, hehe! 

Gina Tricot  -  199SEK (se den på i DETTE innlegge) 

H&M  -  199kr (se den på i DETTE innlegget)

NewYorker  -  husker ikke pris

Gina Tricot  -  299SEK

H&M  -  25kr (halv pris av halv pris!!)

BikBok  -  399SEK

Gina Tricot  -  99kr (se den på i DETTE innlegget)

Gina Tricot  -  299krH&M  -  38kr (halv pris av halv pris!!)

Gina Tricot  -  249SEK

BikBok  -  29kr (pr shorts)

Gina Tricot  -  599SEK

NewYorker  -  husker ikke pris (se den på i DETTE innlegget)

BikBok  -  399kr

Clas Ohlson  -  199kr

DNA  -  1200kr

Elgiganten  -  799SEK (kursen var bra den dagen, og jeg sparte over 100kr!)

Skopunkten  -  199kr (glemte å ta bilde av dem, så det blir med web cam..)

Noe du likte? 


skolepc!

Hei! Fikk nettopp skolepc, haha, da måtte jeg ta et web cam bilde mine venner! Har også mange photoshop CS6, så kanskje det blir en ny header snart. Hehe, har vel hatt denne over et halvt år nå?


outfit: hodeskalle

Topp: h&m  -  skjorte og shorts: Gina T  -  sko: Skopunkten  -  lue: Carlings  
nye treningssko!

I 3 år har jeg sagt at jeg skal kjøpe meg treningssko, men det tok kanskje litt tid, men nå er jeg jammen eier av treningssko også! Hahha. Treningssko er ikke ''Caro'', men mamma ble så sur for at jeg ikke hadde et par. Hun ble sur, og tvingte meg til å kjøpe et par. Jeg ville heller kjøpe meg et nytt par Jeffrey Campbell, men neidaaa. 

DNA , 1200kr

Nå som jeg har sko, så skal jeg og Torgeir jogge oss en tur snart! Arkivbilde:

Hvilken treningssko har du? 


bilder som ikke er publisert

Hallo! Jeg våknet akkurat fra 3 timer med powernap, deilig! Skal se filmen Orphan (for tredje, eller fjerde gang...) før jeg legger meg igjen. Tenkte å vise dere noen bilder som jeg ikke har publisert fra min lille ferie til Sarpsborg. Hhehe 

Meg og Anh på bussen. Husker dere at vi hoppet på en random buss og gikk av på et helt tilfeldig sted? Se bildene HER

Her er et bilde fra Sverige. Her sitter vi på en cafe i Svinesund. 

Vi var helt alene på bussen 

Moneyyy $$$$$


Elsker sko! Spesielt høye hæler som folk ikke skjønner det er mulig å gå i, hehe 

Her er jeg i Oslo. Jeg og Frøydis spiste middag hos Nina, søstra til Frøydis. 

Vi var også på Storbyen hver dag for å kjøpe mat, hehe. Er faktisk nabo med kjøpesenteret som er nokså farlig for meg!

Var ikke disse bare såå søte? De ble dessverre ikke med hjem. Jeg måtte sette ned foten og innse at sommeren snart er over.

Noen som vil se innkjøp? 

Thumbs up for dagens shopping!

Hele Skopunkten hadde ''ta 3 par, betal for 2''. Anh gikk litt bananas der!

$$$$$$

Katten til Mimi som heter Nun. Helt syk katt og umulig og kose med. Plutselig så bare angriper den folk, og den knurrer som en hund, OG freser av ingen grunn! Alle er redd han, haha. Plutselig kan han ha store humørsvingninger i perioder, han koser litt, også freser han i neste øyeblikk å prøve å klore/ bite deg..


Anh har desverre ikke blogg lengre. En dag bestemte hun seg for å bare slette bloggen sin uten grunn, haha.
Anh prøvde skoene mine og ble sykt høy! Hun kunne ta i taket, HAHA! Finn en feil på bildet (tips: vinduet)


Vi blogges! 


outfit: første skoledag på vgs

Hei! I går dro jeg fra Sarpsborg og hjem til Kvam. Jeg hadde første skoledag på vgs i dag, og det gikk jo greit! Har ikke helt følt at det har vært ferie siden jeg har jobbet så mye, men, men. Var ikke helt i humør til å stå opp tidlig heller. Hadde ikke skadet med litt lengre ferie? 

Jeg håper alle har hatt det fint på sin første skoledag for dere som startet i dag! Fikk en mail av noen nervøse jenter som skulle starte på ungdomsskolen, men jeg skal love dere at dere er ikke de eneste som var/ er nervøse. Det pøsregnet på slutten av dagen, og vi sto en stund og ventet på bussen. Heh, jeg var både trøtt, sliten, kald, sulten og allerede litt skolelei på min første skoledag. Hahha! Men det går nok bra, og blir nok gøy når vi først begynner. Jeg går media til dere som ikke visste det.

Cardigan: h&m  -  sko: Jeffrey Campbell  -  shorts: Gina T

Slik så jeg ut når jeg kom hjem, våt og kald...

Jeg er også fornøyd med klassa mi! Jeg savner den gamle klassen fra ungdomsskolen + lærerne. Men jeg er fornøyd med min nye også. Jeg har blitt kjent med nye folk i dag også, men jeg er så dårlig på å huske navn. Ble kjent med en søt jente som heter Janne! Hun leser også bloggen min ^^


sommerdag i kulaasparken - del 2


bleking og farging

Hei! I går natt sov jeg hjemme hos pappa og ikke hos Anh. Tidligere i dag så tenkte jeg skulle ta bussen og besøke bestemor. Når jeg gikk gjennom McDonalds og skulle til bussterminalen fikk jeg øye på Anh og Tanja. Anh var nesten på gråten fordi hun hatet håret sitt. Det viste seg at i går kjedet hun seg og bleket/ farget håret midt på natten! Hun gjorde det til og med selv. Da er man nesten dømt til å mislykkes! Det endte opp med at jeg var en reddende engel og avlyste planene mine og ble med Anh hjem for å bleke og farge håret hennes. Planene ble ikke endret med Mimi (bestemor) siden hun er naboen til Anh, haha 

Håret hennes var svart, men under var det bare oransje (!!)

Tanja  

Anh var utrolig skeptisk til å la meg få røre håret hennes. Jeg turte ikke å si at jeg aldri har gjort noe lignende som dette før, haha, men det finner hun ut nå. Jeg bare smilte og sa det kom til å bli fint om jeg fikk gjøre det. Hahah!   

Da var det bare å dra hjem og sette i gang!
 

Begynner å bli litt ginger nå ja, heheh   

Hhaahha, syns det var litt morsomt å ''forme'' håret hennes. 

Mens vi ventet, så spiste vi masse jordbær!

Ble til slutt litt lei av å kun spise jordbær og sukker, så vi laget smoothie!

Slik ble det etter første bleking! Det ble faktisk nokså jevnt. Haha, jeg må ha skills?! Tulla. Lignet litt på Foki eller hva?


...... Eller Pippi Langstrømpe?


Slik så lårene mine ut etter farging. Til gjengjeld fikk jeg evig ære, wuhuu! 

Slik ble resultatet. KJEMPE FINT. Det ser litt ujevnt ut på bildet pga blits og lys. Men det er enda finere i virkeligheten. Jeg gjorde en god jobb!! Jeg likte det så godt at jeg skal gjøre akkurat det samme selv, men jeg må bare vente et par måneder. Håret mitt trenger virkelig en pause før jeg begynner på noe nytt  


colosseum

Hei! Når jeg var i Oslo, så jeg filmen ''Ted'' med Frøydis og Oskar. Jeg er kjempe glad for at jeg ble kjent med Oskar for han var litt av en gutt! Kjempe koselig og søt! Han ga meg og Frøydis gratis biletter også. Dere må se Ted, haha, jeg døde virkelig av den filmen. Fra meg så får den terningskast 5, eller har jeg lov til å si 5 og en halv? Noen bilder utenfor Colosseum:

dagen min i ski

I går var jeg i Ski som sagt. Dagen startet med at jeg løpte til toget som en galing. Når jeg løp ned en laaang bakke, så jeg toget komme. Løp så fort med de 13cm høye hælene mine at jeg fikk ny hårsveis! Hahha. Til slutt så kom jeg til Ski, men var helt alene, haha! Da dro jeg til Storsenteret og kjøpte slush, og snakket med noen blogglesere. Det var koselig! Jørund dukket opp til slutt ,og da dro vi på shopping siden han trengte nye klær! 

Jørund kalte denne dagen ''Den Offisielle Caro-dagen''. Det gikk ut på at jeg fikk bestemme hva han skulle prøve/ kjøpe. Fikk en gyllen mulighet til å se han i singlet og skjorte, men det var ikke helt Jørund-stil.

Oreokake som Jørund spiste. (Jeg er på diettveddemål....)

Til Elkjøp og kjøpe ny mobil

Hahha, fint smil!

Dette er lille søte Andrea! Lillesøstra til Jørund. Her er vi på Skeidar og ser på interiør, haha, voksent. Kjørte også heisen opp og ned, også satt vi i massasjestoler i ên time 

Fikk også se det nye huset som han har flyttet til. Hagen var utrolig fin, det var på en måte tre etasjer med hager. Spiste også middag med familien hans, og det var kjempe koselig. Vi spiste stekt laks, også noe sushi lignende saker. Det smakte supert! Hele familien hans (som jeg har skrevet før) er bare super-duper-koselig!!


Andrea var skikkelig ivrig på at jeg skulle ta bilder av henne! Kunne ønske jeg hadde en slik søster   


Hun viste meg hvor mye hun har fingerheklet. Hun og venninna hennes har planer om å ta verdensrekorden!


Vi var på kino   


Ski Storsenter   

Dagens antrekk: body: BikBok  -  bukse: VeroModa  -  sko: Jeffrey Campbell
(Brukte også en denimjakke)


ski


sommerdag i kulaasparken - del1

Hei! I dag drar jeg til Ski for å besøke Jørund! Må også ta meg en tur til Ski Storsenter for å titte litt, hihi. Men nå har jeg shoppet nok! Jeg kjøpte nytt objektiv her om dagen, så jeg, Anh og Tanja gikk til Kulaasparken for å teste det ut. Tanja er veldig flink med foto og har det som en stor hobby, så hun tok flest bilder av meg og Anh 

Noe jeg elsker med dette objektivet er at det blir så uklar bakgrunn   

Barn som bader!

Anh og Tanja

Anh og meg


''Se, fisker!''

SM!L
(Tanja har tatt de fleste bildene)

Aww, en liten søt jente kom bort til meg og lurte på jeg kunne brette opp ermene hennes siden hun ville leke med vannet. 


dagens outfits - caro og anh

Hei! I dag har jeg og Anh fått oss ny bestevenn på McDonalds. Hahha. Han er så koselig og ikke minst, humoristisk. Vi var på Mc'ern hele tiden med Tanja og Victoria. Jeg visste ikke navnet hans før han la meg til på Facebook. Hahha, og han visste ikke navnet mitt en gang! Han er forresten en kjendis i Sverige, haha. Han er skuespiller og spiller i en svensk serie som heter ''Rederiet'' og ''Sveriges värsta bilförare''  

Når jeg og Anh snoket litt rundt på H&M, så kom det to gutter og ville ha nr vårt og lurte på om vi skulle finne på noe. Siden jeg kommer fra bygda er jeg vandt med å smile og si hei til alle, om jeg får øyekontakt med dem. Gjerne starte en samtale også! Så begynte de å stalke oss! Blant annet til tivoliet. Jeg og Anh ble paranoide og løpte og gjemte oss...

Dagens Caro og Anh antrekk:

Nytt antrekk fra Gina Tricot

Jakken til Anh er fra Ellos.no og skoene er fra Skopunktetn


Jeg pleier aldri og ha oppsatt hår..

Elsker at det er et kors på lommen!    
Et lite stykke HAPPY-Anh!
Vi gikk litt i gågata også


Vi skulle egentlig til Bedemartnen, men det ble et helt dødt tivoli.

Etter tivoliet dro vi på besøk til Mimi (bestemor) og spiste kyllingvinger!    

Aldri for gammel    


Det var kun noen få folk på tivoliet, så jeg prøvde å smiske til meg noen gratis billetter til karusellene. Kort sagt -umulig

Vi kjøpte like sko fra Skopunkten.

Pappa ringte...


Her er vi i parken:


TJOHEI
''Skal jeg prøve å klatre opp i flaggstanga??''

''Spiderman?''

''WUHUU''
Kjøpte den for 38kr hos H&M. ELSKER halv pris av halv pris   


my blue dress

Kjole: NewYorker

(Foto: Tanja)

Litt av dagen min:


Pene Tanja  


nytt, søtt, lite objektiv!

Jeg kjøpte nytt objektiv i går! Det er så lite og søtt. I to år har vesken min vært som en stein å bære på fordi objektivet er så stort og tungt! Nå har jeg et kjempe lite, og ikke minst søtt objektiv. Jeg har blant annet et Sigma objektiv 24-70mm og Tamron 70-300, men nå har jeg 50mm som jeg skal greie meg fint med. Hihiih. Nå skal jeg ut å prøve det!! Venter på at Anh skal komme inn døra, så skal vi møte farfaren min som kommer helt fra Gøteborg 

Jeg kan skrive mer om objektivet senere (hva jeg syns osv..) når jeg har testet det :)

Hvilket objektiv har du?


photoshoot på en helt tilfeldig plass

Før jeg og Anh dro til Sverige i går, så dro vi først til Fredrikstad. Fra der, så hoppet vi på en random buss og gikk av på siste holdeplass. Vi vet ikke hva plassen heter, og vi har aldri vært der før. Men vi tok iallefall bilder 


møtte leser i sverige

Hei! Jeg og Anh dro til Sverige i dag. Hvordan er det mulig at jeg brukte over 3000kr på under en time?! Det var kun ên time til Nordby stengte, og jeg måtte selvfølgelig innom alle butikkene. Haha, jeg rakk ikke en gang å prøve noe av det jeg kjøpte.

En liten søt jente kom løpende bort til meg og Anh. Vi fikk til og med klem av henne, og hun spurte så pent om hun fikk ta bilde med meg. Selvfølgelig fikk hun det! Det er bare koselig, og jeg møter alle leserne mine med et smil. Jeg må være en heldig blogger som får ha så herlige lesere!   


godt og endelig være i byen!

Jeg kan ikke beskrive hvor godt det er å være i byen. Jeg kan faktisk SE mennesker ute, vanligvis så er jeg ikke vandt med det når jeg er i bygda (Kvam). I hele sommer har jeg vært hjemme på landet og sett på sauer... Neida, men jeg har jobbet, så jeg har ikke fått dratt noe sted. 

Dagen startet med at jeg tok toget tidlig fra Oslo til Sarpsborg. Når jeg kom frem, så var det inn med kofferten, pusse tenner og ut døren for å møte Anh og Tanja. Ble overlykkelig for å se Anh, og det er en stund siden jeg har sett Tanja ôg! Vi gikk rundt og tittet i butikker, så jeg har ''forberedt'' meg til shoppingturen i morgen. 

Hehhe, tenkte bare å si ifra til dere Beliebers som ikke vil bestille JB hettegenser på nett, så fins den i gågata i Sarpsborg.

Ikke nok med hettegenser, men joggebukse også. Anh nekta meg å kjøpe noe av det, haha, hun syns det var Harry.

Møtte også en utrolig koselig leser i byen. Hahha, i ettertid sa jeg til Anh at hun hadde verdens kuleste vest. Anh: Jeg håper det ikke var lange ermer på den. Caro: Selvfølgelig var det ikke det, det var jo en vest! Skal si vi brøt ut i latter. Joda, vi har litt dårlig humor  

Crazyyy    

x2!


Random XD XD

Noen som har tenkt over at gamle folk går ofte slik med hendene? Koselig par var de, snakket litt med dem. De ville ta bilde osv, syns det er så koselig når du bare snakker med noen helt random folk på gata.

Vi var også på kino. Kan bare ikke vente til Tina og Bettina The Movie kommer!    


Dagens flause: Når vi tar slike bilder, så bruker vi alltid selvutløser selvfølgelig. 
Caro: Anh, du må bøye deg litt lengre ned... nei opp...litt ned...opp...ned

Det hadde visst stått en mann i andre etasje og sett på oss hele tiden. Han brøt ut i latter! Vi ble så flaue at vi løp bort med en gang det forteste vi kunne. Hahha.  

Her har vi en liten photoshoot i hagen til pappa. Hahha    


''Anh, ser det dumt ut om jeg løfter opp blomsten?'' 
Vi blogges    


til byen

Hei! Nå skal jeg gå heeelt til Storbyen for å møte Anh! Hehhe, bor midt i sentrum da, så det er kun 4-500m for meg å gå til kjøpesenteret. Hahha. Nå blir hun sinna når hun ser jeg har blogget når jeg egentlig skulle vært der! Hadebra! Håper alle får en fin mandag!  

Hahha ^^


gårsdagens antrekk i frognerparken

I går dro jeg til Oslo! Der møtte jeg Frøydis, og overnattet der. Det var veldig koselig! Vi var i Frognerparken, også spiste vi middag hos søstra hennes, Nina. Har ikke sett henne på år, så det var veldig hyggelig. Jeg møtte også noen av vennene hennes, og vi var på kino. Nei, vi hadde det rett og slett kjempe gøy!  

Frøydis: genser: Carlings  -  shorts: Sisters  -  sko: DinSko

Meg: blazer og shorts: Gina T  -  body: BikBok  -  sko: Nelly.com


HAPPY!   


Hahhhaplans

Hei! Denne sommeren har jeg nesten bare jobbet. Så NÅ (fra og med i morgen) har jeg teknisk sett ferie. Da er det ikke mer jobbing på meg før skolestart. Da skal jeg vekk! Planer frem til skolestart:

 Lørdag: Jobbe   
 
 Søndag: Da hopper jeg på 12-toget til Oslo. Da skal jeg overnatte hos Frøydis siden hun bor der. Blir nok kino, dra ut       og spise og rett og slett kose oss! Har ikke planlagt så mye, men vi tar det når jeg kommer.      

 Mandag: 9-toget til Sarpsborg. Drar så til Fredrikstad med Anh, så drar vi videre til Sverige. Harrytur. Da skal jeg           kjøpe nytt objektiv!

 Tirsdag-Torsdag: Så langt har vi ikke kommet med planlegging, haha. Anh snakket noe på at hun skulle ta meg med     en plass, men fulgte ikke så godt med når hun snakket så mye og fort. Hahhha. Hun har også lovet å ta meg med på       kino! (Egentlig omvendt...)

 Fredag: Drar 10-11 tiden med tog til Ski. Da skal jeg møte Jørund! Han bor jo i Ski nå som sagt. Der blir jeg til natt, så     tar jeg nok det siste toget til Særp. 

 Lørdag: Ikke planlagt.

 Søndag: Da drar jeg hjem til bygda. Mandag er min første skoledag på vgs. Gruer meg litt, vil ha lengre ferie. Haha

Jeg pakket til og med ferdig forige uke fordi jeg gledet meg så! 5 dager borte, og 5 par sko 

                      Ting som bare må være i sminkemappen, eller sminkemappen           

Hva skal du gjøre resten av sommerferien?   (Jeg må nok pakke med pumps og kjole og.. vi blogges!)


caro ønsker seg - gina tricot

Hei! Skapet mitt er full av farger og søte plagg, men nå er det på tide og tone litt ned og få en variasjon. Jeg har tittet litt på Gina Tricot sin hjemmeside og funnet en del jeg likte. Skal snart på shopping, så kanskje noe av dette havner i skapet! 

Vil spesielt ha denne buksa! (Bilder er lånt fra ginatricot.com)

Noe du likte? 


sjøna er 6 år i dag!

Hei! I dag er Sjøna, hunden til søskenbarnet mitt 6 år! Fra da jeg mistet Tass har Sjøna også vært litt ''min''. Hun har fått tørrfisk og en gåtur rundt Veikledalen. Det var stas vettu! Uansett må jeg gå 40 min hver dag. Det står i den duste-kontrakten. Jeg angrer på at jeg ble med på dette veddemålet. Gjett hva mamma gjorde når hun fikk vite at jeg har blitt med på et diett-veddemål?! JODA, hun har handlet inn et tonn med godteri og sjokolade. Noe hun ALDRI pleier å gjøre.
Hun sa at nå kan hun få sjokoladen sin for seg selv uten at jeg må spise den og skylde på noen andre. Haha. Men jeg kan ikke trekke meg nå. Jeg må/ skal vinne! 

Slik blir det blogging av når du bor på landet, hhehe.

jeg er på diett!JA, nå har jeg startet på diett! Det er et veddemål mellom meg, Frøydis og Aebykier. Og jeg kan IKKE tape. Dere aner ikke hvor vanskelig det er å holde seg unna godteri! Men jeg skal holde ut en stund! Slik er kontrakten vår:

KONTRAKT! 

I denne kontrakten har vi følgende regler:
 Små porsjoner, men ofte. MAX 5
 Spise for å miste sult følelse, ikke for å bli mett.(metthetsfølelse=neinei)
 Ingen godteri, hold dere unna mat med mye sukker. Eks: yougurt, vaffler, syltetøy, is, brus. Generelt mye sukker.
 Hold dere unna salt. Ikke ekstra salt på mat! 
 Gå minst 40 min hver dag, om ekstra energi. Gjør 50 situps. 
 Istedenfor bil og kolektivtrafikk som framkomstmiddel, bruk beina. 
 Drikk masse vann. 2 liter dagelig. 
 Hold deg unna hvete om mulig. Velg heller grove produkter.
 Små posjoner ris(dette gjelder deg aebykier)

Vil du ende opp alene? Feit og ensom?- Nei vi skal være sterke å stå sammen! 

** Den som dropper ut av denne kontrakten må: SKRIVE PÅ FACEBOOK. - ''JEG ER EN STOR FEIT LOOSER SOM IKKE KLARER Å VÆRE SUNN. JEG KOMMER TIL Å ENDE OPP ALENE, MIN ENESTE VENN ER MINE 40 KATTER.'' 

-Dette må gjentas en gang i uken i løpet av en måned. 
Altså 4 ganger. 

Denne kontrakten gjelder: Aebykier, Caro og Frøydis.

Denne kontrakter gjelder også som følger: - 100% ærlighet

Belønning: Vinneren får evig ære, og valgfritt klesplagg (på salg under 200-lappen)

LYKKE TIL! 


mini me

Joda. Onkelen min, Bjørn. Hehhe ^^


g'morning

I dag har jeg endelig fri fra jobben! I dag skal jeg bare slappe av i pysjen. Kanskje jeg begynner å pakke litt? Jeg drar til Sarpsborg om litt over en uke, men gleder meg så mye! Jeg kommer også til å være i Ski. Uansett vil jeg bare ønske alle sammen en fin mandag! 


Hør på denne!


bieber-gaver

Hei! Som vanlig ligger jeg etter med å poste innlegg, men for over en måned siden var mamma en plass. Hun kom hjem med noen gaver til meg -litt klær og Bieber-ting. Gjett hvem som var glad! 

Denne plakaten ser kanskje liten ut på bildet, men det er mye større i virkeligheten (70cm lang)! Den henger på skapet mitt, så denne kjekkasen er noe av det første jeg ser når jeg våkner om morgen. Haha! ^^  

Jeg fikk også det nye albumet hans ''Believe''


Som dere ''Beliebers'' sikkert vet, så følger denne skjønne plakaten med. Den henger på veggen min 

Søskenbarnet mitt kom med denne filmen til meg. Tror jeg ble enda mer forelsket jeg, haha 


old cute dress

Foto: FFM

skjåk

Hei! I går dro jeg til SKJÅK! Har aldri vært der før, så det var gøy. Jeg dro dit for å besøke Jørund! Han er så kul, men han må være den rareste personen jeg kjenner. Hehhe, ingen er som kule Jørund. Han har offisielt flyttet til Ski i dag faktisk! Så han tilbringte den siste dagen sin i Skjåk sammen med meg. Jeg overnattet der og vi hadde det så koselig og gøy! 

Her står jeg og venter på bussen. Når jeg kom frem til Skjåk fikk jeg en stooor klem av Jørund. Åhh, det var godt å se han igjen. Han tok meg med all around Bismo! Hehe, det er liksom sentrum. Familien hans som jeg har møtt må være den koseligste av alle! Fikk en stor bamseklem av moren hans, og hun var så glad for å se meg. Det var skikkelig koselig! Mobilbilder:  

Trossalt har jeg aldri vært her før, så jeg måtte ta mange turistbilder mens jeg satt på bussen. Men det er nydelig her! Jeg kjører alltid veien mot Oslo, og aldri den andre..

Jeg fikk også en super god middag! Treretters til og med. Til forrett var det rista brød med reker og tomat. Hovedretten var biff og stekte poteter med god saus. Til dessert var det is og jordbær. Favoritten min. De snakket med meg gjennom middagen så det var ikke noe sånn awkward silence. Haha, jeg brukte en evighet på å spise ferdig! 

Jeg og Jørund leide også film, Skrik 4 og kjøpte maaaasse godteri. Det var en sykt dårlig film, så den anbefales ikke. Vi så også ''Grusomme meg'' som heller ikke var så bra. Hehe.

Fin kopp!

Jeg vet ikke/ husker ikke hvorfor, men vi flirte oss ihjel av dette treet. Haha, vi var nok overtrøtte.

Her pusser vi tenner! Tenkte det var veldig interessant å blogge om. UFF, dette så ut som toppen av fjortisskaka. Iallefall mitt første speilbilde i år med mobil! 


Puss, puss, så får du en nuss?

Converse LOVE.

Det må være det største huset jeg noen gang har vært i. Det er større i virkeligheten. Jeg rotet meg bort nesten hele tiden. Huset mitt er jo til og med mindre enn andre etasjen! Tror jeg skal bli prest i Skjåk bare for å få dette huset. Ja, det er prestehus 

Her er vi på barneskolen. Haha, litt random. 


Turistbilde igjen! 

De hadde et kjempe søtt utehus. Minner meg litt om det i mumidalen ^^

Jørund var i Kroatia for ikke så lenge siden. Han sa at han tenkte på meg hver dag. Han lagde til og med denne tegningen fordi han savnet meg. Hvor søtt er ikke det? ^^

Haha, genialt. Holdt på å le meg ihjel. Han lignet på en superskurk fra en tegneserie jeg så på før.

Turistbilde igjen. Men det var helt nydelig. Fikk lyst til å bade!
Skjåk er plassen, HAHA.

Håper du får det fint i Ski, Jørund! 


Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits