blogglei

Tror jeg snart begynner å bli ''sliten'' av bloggen. Jeg bruker altfor lang tid på den. Det er ikke noe interessant som skjer i lille Kvam så det er ikke mye å blogge om. Jeg skal ikke skuffe dere å si at jeg slutter. Jeg må bare ha meg en pause. Når jeg kommer tilbake har jeg sikkert noe interessant å blogge om. Jeg kommer tilbake når jeg føler for det. Jeg må bare si at dere lesere er supre! ♥♥  


it's pink again

Jeg bare måtte ha rosa! ^^


videoblogg- caro og malin


outfit- pucca

T-skjorte fra Filippinene


Har fått helt dilla på den dyrepark isen eller hva den heter. Har spist 4 stk nå..


uvane og avhengig

Nå skal jeg fortelle dere noe jeg tror ingen av dere vet. -Jeg elsker flatbrød, spesielt fra Ideal! Jeg vet ikke hvorfor, men jeg spiser det nesten hele tiden. Når jeg skal på lang busstur til Særp så er det vanlig at folk tar med potetgull osv, men jeg har flatbrød! Siden jeg ikke vil være helt snål, så knekker jeg det i små biter så folk tror det er potetgull. Haha. 
Dere har lurt på hva jeg spiser på noen av bildene.... vel... flatbrød!
Har du en uvane eller er avhengig av noe?


hva synes du om snekkerbukse?


Dagens antrekk fra BikBok
 


filippinske godsaker

I dag har jeg vært mange timer hos Aebykier (søskenbarnet mitt). Hun har nettopp kommet hjem fra Filippinene og hadde med mange godsaker til meg! Hihih. Ok da, nå skal jeg skrive noe hun kommer til å bruke mot meg -jeg har savnet deg! 

Mangooooo! Gjett om jeg skal kose meg da. Den ser ikke noe god ut, men den smaker himmelsk.


Moby, peanøttsmør og mye annet godt.


isadora- mascara

I går fikk jeg den nye mascaraen fraIsaDora. Noe jeg skal takke dere søte lesere for. Jeg bruker bare mascara på undervippene, men ok. Jeg vet ikke om jeg er den rette til å anbefale en mascara siden jeg sjelden bruker det, men denne var iallefall veldig fyldig og den holder lenge :) 

Hvilken mascara bruker du?


fint vær?

................ ojj så fint da.....


timen er slutt det er friminutt!

''Timen er slutt det er friminutt'', noen som har hørt den barnesangen? Her er iallefall en liten bildedryss av meg og Malin. Jeg syns at skoledagene bli bare lengre og lengre for hver dag som går jeg. Jaja, godt vi har friminuttene :)
(Mariam var fotografen) 


Noen 8.klassinger som ville bli med på photoshooten vår. 


Malin er veldig glad i meg skjønner dere.
Gjett om det var kaldt på morgenen da! Sola skinner, men fy det var kaldt.


Malin er veeldig glad i meg skjønner dere.


enkelt antrekk

Fikk dårlig tid i dag så jeg tok noe som lå på gulvet, haha. I dag tok jeg med kamera på skolen, så det kommer mange bilder av meg og Malin senere!


Cardigan: Cubus  -  shorts: Wow  -  hatt: NewYorker 

Syns dere det ser ut som om jeg er på ferie når jeg bruker hatt? Jeg fikk så klart kjeft i timen i dag fordi jeg glemte og ta av hatten. Jeg spurte hva som er så farlig om jeg bruker hatt. Læreren sa at det ser ut som om jeg er på ferie. Høhh.


ny rihanna?

Det finnes så mange morsome videoer der ute, haha. Jeg liker at enkelte folk tar helt av. Hahahaa!


akkurat nå

Akkurat nå har jeg klippet litt av luggen min. Den begynte å bli veeldig lang, hehe. Første gang jeg har klippet meg selv siden jeg var liten, men da klipte jeg meg ørekort. Hahaa.outfit- første skoledag

Ja, da var første skoledag over. Som sagt så kunne jeg tenkt meg en lengre ferie, men jeg gleder meg allerede til neste sommerferie! Håper alle leserne mine får et fint skoleår ♥  

Hele antrekket fra BikBoknytt!

Gjett hva det er.....


..... linser! 

Jeg har jo egentlig fått mange linser sponset i det siste. Har ikke skrevet om alle en gang, men jeg har noen favoritter som jeg bare må ha. Jeg kan sikkert vise dere nærbilde senere. Jeg bestilte i blå, lilla, grønn og svart. Gleder meg til å bruke dem! De er fra lenscircle.com om noen lurer.


minnebok- nordfjord 2011

Jeg har sittet i mange timer og laget denne boka. Vet ikke om jeg vil kalle det en scrapbook, men minnebok. Alt som er i boka er på bloggen min, men det er enda koseligere og ha det i en bok som jeg kan ha for evig. Bloggen min vil jo ikke vare for alltid, så da kan jeg ta frem denne boka om 20 år og si -det der husker jeg!
Noen av sidene:
(Grunnen til at jeg har sensurert det jeg har skrevet er fordi jeg skrev det mer privat enn det jeg har gjort på bloggen) 


charice vs justin bieber

VS


dark

I det siste har jeg likt best å være bak kamera. Det har vært litt stille med outfits osv, men skal få ordnet det.

Frøydis bruker nesten aldri sminke, eller veldig lite. Så hun var sminkedukken min i en dag. Jeg fikk lov til å kline på henne masse sminke og ta bilder. Det endte opp med at vi dro sminken utover og da tenkte jeg med en gang -dramatisk redigering. Hehe.  Hvilket bilde likte du best?


brunt & blått

Jeg ga to par linser til Frøydis som jeg ikke ville ha. Hun prøvde ett av hver. Det ble litt.... rart når et menneske har to forskjellige øyenfarger, men litt kult. Veldig søtt når dyr har det ^^

EDIT: Ikke misforstå at jeg syns at mennesker med forskjellige øyenfarger ser stygge ut. Det er litt uvant og derfor syns jeg det er litt rart, men det er jo ganske stilig :)Tass ♥

Katten Kåre som var på Nordfjord.
Hva syns du?


hva tenker du når du hører miley cyrus?

Vet ikke hvorfor, men jeg begynte å google opp Miley Cyrus. Senere var jeg plutselig på youtube og så på gamle videoer og ''skandalene'' hennes. Jeg så en kommentar som jeg ikke kunne vært mer enig i :)


slik får du klarere øyne

Hei! I går satt jeg og lærte meg noen småting i photoshop. Her er et veldig enkelt triks jeg vil lære dere. Når jeg først snakker om redigering og øyne, så vil jeg bare si at jeg ikke redigerer øynene mine større, mindre, bredere o.l om noen lurer. 

1. Åpne bilde du vil ha


2.) Trykk på den prikkete firkanten, eller lassoen som noen har. Etterpå trykker du der jeg har sett ring rundt (pil nr 2)


3.) Marker øynene dine. Jeg markerte bare det ene øye mitt siden håret dekker det andre.


4.) Trykk Filter - Sharpen - Unsharp Mask..


5.) Når du har trykket på Unsharp Mask.. kommer dette opp. Da kan du enten justere på pilene til du blir fornøyd, eller bare trykke OK. 

Jeg bruker Photoshop cs3 :)


beitebur

Tidligere i sommer kjøpte jeg 10m med netting. Det skulle jeg bruke for å sette opp et fint beitebur til marsvina mine. Det så finere ut i hodet mitt, men slik ble resultatet:

Hahahah, fint?


Kiko chiller!

Her er den fine gapahuken som jeg snekret helt selv (og malte), men må innrømme det ser litt voldsomt ut med spikerne som står ut.Mye godt å spise for Mia ♥


Jeg har selvfølgelig en barnevakt som skal skremme bort katter osv. Tass ♥


skoleting

Jeg og Frøydis var på skolehandling her om dagen, men endte opp med med at de ble mest klær. Buhuu, jeg liker ikke tanken på at det er skole på mandag! Hvor er en tidsmaskin når man trenger den?!

Paraply-hatt?Har du startet på skolen enda?


bildeinnlegg- nordfjord

Siden dere sikkert begynner å bli lei av å lese om Nordfjord, Nordfjord og Nordfjord. Da kan jeg poste resten av bildene nå. Det kan jeg skjønne, har sikkert blogget 20 innlegg om bare Nordfjord nå?

Meg og Ragnhild


Hotellet

Kajakk


Her grillet vi, det var kjempe koselig ^^


Frøydis har sitt killer-blikk


Ninni!


Ææææ, Frøydis sover med åpne øyner!


Her var alle med musikalske talenter :)


Frøydis og Martha


Maria


Peter Pan! Frøydis hadde problemer med å huske alle navnene, så hun kalte han Peter Pan. 


Husker dere dette innlegget da jeg tryna på skateboard? Det var noen som prøvde rulleskøyter, sykt. 


Klatring
Baking


Her hadde vi ledermøter 
En veldig konsentrert sjakkspiller
I starten så hatet jeg denne leirsangen, men etter jeg, Martha og Maria sang den om igjen hele turen opp til hotellet, så begynte jeg og like den. Haha.


Dårlig bilde, men flotte folk!


Sivert, meg, Daniel og presten (dronningen)
Martha, Sivert og meg
Glemte forresten og fortelle dere at vi rodde i båt. Eller jeg og Frøydis satt og slappet av mens de andre gjorde jobben, men vi var med! Haha. Noen av båtene var over 150 år gamle. 


Jeg kjøpte slush og pomfri i Stryn. Av det lille jeg så i Stryn, så var det veldig fint der.stampen

Klokken 03 på natten satt mange av oss ledere most i en liten stamp. Vi satt og snakket og hadde det koselig, men Sivert bare fyrte og fyrte på. Ble veldig varmt til slutt. Jeg måtte stå for å puste, haha.


Martha, Sivert og meg før vi skulle bade

innkjøp- salg

Alt fra Cubus
Jumpsuit - 49kr


Cardigan - 29kr

Kjole - 29kr


Bikini - 19kr pr delhøstens mascaranyhet

I høst kommer det en ny IsaDora mascara. Siden mange av dere helt sikkert ikke sier nei takk til en gratis mascara, så kan dere klikke på bildet under. Deretter finne ut hvordan du kan bli en av 200 bloggere til å teste ut den nye mascaraen:)

isadorasample

huske

Jeg og Martha hadde en liten snapshot på denne huska. Det var litt kult fordi på den andre siden gikk det rett ned. Vi fikk ikke tatt så mange bilder fordi vi hadde det kort sagt veldig travelt. 

dronningen- del 2

Hei! Her er de siste bildene av dronningen. Ser det er mange som likte kjolen hennes og lurer på hvor hun har kjøpt den. Hun brukte faktisk brudekjolen sin, nei hun giftet seg ikke i en rosa brudekjole. Hun farget den rosa :)


Se del 1 HER. Hvilket bilde likte du best?


nye linser

Innlegget er i samarbeid med PinkyParadise

Jeg fikk nye linser dumpet ned i postkassen fra PinkyParadise for noen dager siden. Likte dem veldig godt, men det er akkurat samme øyenfarge som jeg har fra før. Derfor kan man ikke se mønsteret så veldig godt. Her finner du linsene.
Få en søt linseeske og mysteriegave viss du bruker kupongkoden:  caroiz 


videob - forever alone

''Forever Alone'' tid med meg selv. Haha. Nå skal jeg spille Buzz for tredje gang med meg selv (me, myself and I). Snakkeees ♥


liveshow !!


liveshow klokken 15:30

Det blir liveshow i dag med Frøydis. Noe dere lurer på, eller vil at vi skal gjøre? Skrik ut i kommentarfeltet :) 


jeg hater skateboard

Her er Frøydis på skateboard rampen og tror hun mestrer skateboard super lett.


Her er Daniel som... ja, var egentlig veldig flink

Her er meg folkens! Konseblikk på høyeste nivå. Her tenkte jeg -skal jeg gjøre det, eller ikke?


Jeg gjorde det, men tryna. Selvfølgelig måtte jeg utfordre skjebnen og prøve igjen. Rampen ser veldig liten ut, men den var stor nok.

Denne gangen er kanskje det lureste og sette seg ned?

Neida, tryna igjen.


Til slutt endte det opp med at jeg tryna _igjen_ og viklet foten min. Stakars foten min fikk hele kroppsvekten min på seg. Endte opp med at jeg haldtet hele dagen. Hater skateboard fra nå av!


Im back

Hei! Nå er jeg hjemme hos Carolyn. Hun overnattet til meg i går og nå overnatter jeg til henne. I dag har hun sminket meg "the caro way". Hehe, funket ikke så veldig bra, men hun ble ihvertfall fornøyd da. I kveld skal vi lage brownies og se på film. Denne kvelden skal bli så koselig<3Klem Frøydis


fine øyner

Her er nærbilder av den søte katten dere fikk se i dette innlegget. Veldig pene øyner, minner meg litt om Tass, hihi. Det er veldig søtt på dyr, men det blir litt annerledes på mennesker. Litt kult fordeom da :)


sangtalenter

På Nordfjord var det sangtalenter overalt! Alle hadde et talent som piano, dansing, fotball, underholdning osv. Så kommer jeg og Frøydis med ingenting! Vi har ingenting, absolutt ingenting. Vi er tonedøve, vi er bambi på galttisen når vi skal danse og jeg vil ikke nevne hvordan vi ser ut når vi skal spille fotball! Uansett er det et sangtalent jeg vil dele med dere. Maria som jeg ble kjent med er veldig flink. Har du et talent, hva syns du om Maria? :)jeg er oldemorPass dere, jeg er V-OLDEMOR-T!


the queen in wonderland

I går så lekte jeg meg i photoshop et par timer. Merker at jeg har glemt en del fra i fjor. Kunne kanskje gjort bildet litt bedre, men husker ikke alt. I fjor sommer satt jeg til langt på natt og fulgte youtube tutorials, haha. Hva syns du om bildet? 
vakre nordfjord

Herregud så fint det var der. Vannet var helt stille, så det var sikkert varmt å bade. Noen steder var vannet helt turkis. Her i Kvam kan jeg bare se flomrester som ikke ser noe bra ut!  


pussycat

Vi møtte en super kosete katt i Nordfjord som vi kalte Kåre. Han hadde veldig fine øyner, grønt og blått. Han hadde passet sammen med Tass fordi han har blått og brunt, hihi^^Dere skal få se nærbilde av øynene hans senere, har det så uorganisert i bildene mine nå. Har du katt? :)


ledere

Hei! Her kommer enda flere bilder av oss ledere. Jeg fikk et spørsmål om hvorfor jeg ville være leder på en konf leir. Planen var egentlig bare at jeg og Frøydis skulle ha det gøy og løpe rundt, men de ble jo mye mer enn det! Jeg ble kjent med mange mennesker, hadde det gøy, sang masse, møtte noen søte lesere, lo masse og mye mer! Jeg skal helt klart 100% tilbake neste år og være leder!

Føler dere har sett mange bilder av meg, Frøydis og Martha nå? Hehe.

Vi og den glade presten!

Her satt vi i hele tre timer og hørte om påske. Ble litt lei siden vi hadde sovet så lite.


Team Red! ♥ 
Daniel, Martha, Frøydis, meg og Bjørn. caro and martha in spotlight

Grip sjansen mens du har den. Haha, vi tok helt av! Spiller du et instrument?
før festkvelden

Her er noen bilder fra før festkvelden (night camp). Tok desverre ingen bilder på selve festen. Skyldes at jeg ikke orket og dra med meg et tungt kamera og et 300mm objektiv! Alle kjolene er Frøydis sine :)

Kjoler fra venstre: blomsterprint kjole fra Gina T  -  seiler kjole fra h&m  -  leopardprint kjole ?
The girls!dronningen- del 1

Jeg fikk æren av og ta bilder av den vakre dronningen (presten) som vi hadde på leiren. Hver dag var det kåringer som dagens: rydige rom, helt, fall osv. Da kom hun og de to andre med diplomer på scenen utkledd som dronninger. Super idê, jeg som elsker kostymer!Mitt favorittbilde :)

Hva syns du om bildene, hvilket bilde likte du best?


team red!

Vi ledere måtte gå med røde flisgensere som var til tider sykt varme! Vi måtte gå med dem fordi at vi skulle være synlige for konfirmantene. Jeg som tok med såå masse klær som jeg ikke fikk brukt! Alle lederne var iallefall supersnille!

Fra venstre: Maria, Frøydis, Lise, Martha, Vilde, Marit Olave og meg ^^

Ragnhild er fotografen med mitt kamera :)


trist sang

Fin sang, men trist. Hihih. Legg merke til at ♥Jennifer Love Hewitt♥ er med.


photoshoot med martha

Jeg og Martha sang leirsanger nesten hele tiden! Folk gikk ganske lei oss, haha. Vi diktet til og med vår egen sang. Kanskje jeg legger den ut? Vi skulle egentlig synge den på night camp foran over 200 konfirmanter, men vi feiga ut. Her er noen bilder jeg og Martha tok sammen ♥Hva syns du om bildene?hjemme fra nordfjord

Hei! Jeg har vært borte nesten en uke, men før jeg reiste til Nordfjord var jeg så smart og skrev mange innlegg som Mariam har postet. Borte bra, men hjemme best. Njaa, jeg kunne tenkt meg å være der en uke til. Var litt godt å komme hjem, men jeg savner alle folka jeg ble kjent med. Har hatt det så utrolig hyggelig, og alle lederne var så lette og snakke med. Et par bilder fra i dag:


Meg og Sigrid. Utrolig koselig og pen jente.

Meg og presten fra Kvam. Han er så snill og blid.

Forresten så må dere forvente maaange bilder fra Nordfjord og av dronningen. Ble nesten 700 bilder ^^


pynta jenter klare for night camp!

Hallo leserne mine! Det er så lenge siden jeg har skrevet til dere nå. Nå sitter jeg, Frøydis og Martha på pc'en til Marit Olave som jeg ble kjent med på leiren. Utrolig hyggelige folk her. Jeg STORKOSER meg. Tror jeg og Martha mister stemmene våre snart, vi synger leirsanger hele tiden! Dette er siste kvelden og nå er vi klare for NIGHT CAMP festen.
animal lover

Søskenbarnet mitt, Rosita er virkelig glad i dyr. Hver gang hun er her skal hun kose med marsvina mine hele tiden. Aww, hun er så søt. Hun var akkurat som meg da jeg var liten ♥ Er du glad i dyr? snart skole?

Tenk at det allerede er august. Tiden bare flyr fra meg. Ikke bra. Kunne ønske jeg var et supergeni og kunne finne opp en tidsmaskin. Da skulle jeg spolet tilbake til starten av sommerferien, hihi^^


Sommeren går for fort :'(
Syns du tiden går for fort, gleder du deg til skolen?


en zebra som ikke kunne se bra

Jeg virkelig hater denne zebraen her. Historien er lang, og det er en stund siden det skjedde, men jeg husker det som om det var i går.
Korte versionen: jeg var på shopping med mamma. Jeg så en genser som jeg ble forelsket i og den kosten bare 100kr. Mamma ville ikke kjøpe den selvom jeg brukte hundevalp blikket mitt. Når vi kom hjem sa mamma at hun hadde kjøpt en gave til meg. Pakken var til og med innpakket i fint papir. Jeg bare -iih hun kjøpte genseren. Neida, det var denne leketøy zebraen som var dobbel så dyr!  caro og anh i ås

For noen uker siden var jeg og Anh i Ås og besøkte tante og onkel. Utrolig hyggelig. Vi satt og spilte kort til langt på natt. Morsomste kortspillet jeg har vært med på. Anh jukset hele tiden ;(Kroer!


Vi gikk vi tur med søte Humla. Hun er foresten Norsk og Svensk champion i noe som har med jakt og gjøre. Det er jenta si det ^^
Jeg og kirkegårder asså...


Har du vært i Ås før, hva syns du om bildene?


stars all around

Denne stjerne-redigeringen har blitt veldig mye brukt. Prøvde litt selv, men ble ikke akkurat.... så veldig fint. Syns jeg. Men det andre bilde var helt ok. Hva syns du om denne type redigering?


masse klær

Mange sier at jeg har så masse klær osv, men jeg har alltid sagt -neii, jeg har ikke masse klær. Når jeg fikk nytt klesskap og hadde den store jobben med å brette alle klærne mine var det da jeg innså at jeg faktisk har en del klær. Jeg har to deler av klesskapet mitt, det dere ser på bildet er klærne jeg bruker. Andre delen har jeg i en komode i gangen. Så til sammen har jeg ganske mye. Hahah. Har du masse klær?  


florida

Innlegget er i samarbeid med smykkmybitchup.no

Jeg fikk en smykkesten fra smykkmybitchup.no. Enkelt, søtt og lite. Jeg går ikke ofte med smykker, men små smykker går greit. Egentlig så liker jeg små smykker bedre enn stooore. Link til produktet 


Jeg fikk også en ring, men ringer er ikke helt min greie. Så den blir nok brukt av mamma :)

Hva syns du om denne smykkestenen, liker du best store eller små smykker?


skumparty

Hmm.. hvordan skal jeg forklare dette? Tror ikke jeg kan forklare det enklere enn at der er et party med masse skum. Da blir det skumparty, hehe. Videoen er sikkert flinkere til å forklare enn meg :-)Spol til 00:55

 


kinamat

Hei. I natt skulle jeg egentlig på skumparty, men Frøydis var sliten og ville slappe av. Det kan jeg skjønne etter alt hun har gjort i dag, kan ikke forestille meg hvordan det er og gå i begravelse til en av vennene mine. Så da ble det ikke skumparty, men skal ikke klage. Jeg tok og bestilte kinamat til meg og bestemor. Så jeg har hatt en hyggelig kveld med min kjære bestemor ♥Hva har du gjort i kveld, glad i kinamat du også?


video - caro, malin og zia

Trist og tenke på at Zia snart skal flytte :'(

jeg skal til nordfjord

Hei! Haha, nei jeg skal ikke til Syden eller et fint varmt strøk. Skulle gjerne dratt dit snart, men det blir Filippinene i desember da. Uansett. I morgen drar jeg og resten av lederne til Nordfjord. Vi drar en dag i forveien for å få et kurs. Det blir kjempe gøy, gleder meg. Gruer meg litt til den laaange bussturen, men ellers er alt topp.

Bloggen da. Siden jeg ikke vil skuffe dere lesere med en tom blogg i nesten en uke, så skal jeg skrive mange innlegg som snille Mariam kan poste til dere ^^


Klatring :D


Gjerne stem på meg i blogg vs blogg herpakke, pakke og pakke

Gjett hvor jeg skal :Dtommylife/ harry potter

Hahhaha, jeg digger denne videoen av Tommylife. Har sett den over 10 ganger nå. Beste videobloggen han noen gang har hatt etter min mening. Han er så god til å fake bloggen :D


innkjøp fra ski

JC - 249kr  (salg, 50kr)


BikBok - 149kr  (salg, 50%)


BikBok - 249kr


BikBok - 299kr


BikBok - 399kr (salg, 70%) ?


DinSko - 179kr (salg, 79kr)

Wow - 149kr (salg, 50kr)
outfits

Anh: kjole og tubetopp: bikbok  -  sko: h&m
Meg: kjole: gina tricot  -  jakke: cubus  -  veske: h&m
kupongkode hos PinkyParadise

Hei! Jeg tenkte bare viss det er noen som skal bestille linser fra PinkyParadise så kunne dere få en rabattkode av meg. Da får dere med litt xtra som er gratis ^^

Dere får ved bruk av kupongkoden:
♥ Gratis søt linseeske som jeg fikk i dette innlegget + en mysterie gave
♥ Hvis du kjøper tre linser får du tre søte linseesker + tre mysterie gaver

Kupongkode:   caroiz

Meg med et par PinkyParadise linser :)
Innlegget er i samarbeid med PinkyParadise 


jeg har en venn, som jeg ikke får se igjen

Dere har sikkert sett denne på tcmn sin blogg, men for en trist og fin sang. Fikk tårer i øynene...


fail-bilder

Hahah. Ja, nå skal jeg vise dere noen bilder som ikke ble så veldig vellykket. gratisdesign - simple and pink

HER kan du se hvordan designet ser ut. HER finner du stilsett og maler.

♥ Du kan endre hva du vil, men det er ikke lov å fjerne linkene der det står at jeg har laget designet
♥ Gjerne si ifra om du bruker det
♥ Bildestr: 700 px 
♥ Har du problemer med å sette inn designet? Spør meg.
♥ Fargekoden er: ffdceEr det mange som har problemer med å sette inn ting i sidemenyen (som nytt profilbilde), så kan jeg alltids lage en liten guide :)


ski

Hei! Her har dere noen bilder fra da jeg og Anh var i Ski. Tror Ski Storsenter er det beste kjøpesenteret jeg har vært på som ligger i Norge. Norby er best, men det ligger i Sverige, hiih. 

Hva syns dere om de nye linsene til Anh? Det er noe lignende som sirkellinser, men ikke helt sirkellinser. Btw så bare må jeg avsløre at Superkul kommer til å få sirkellinser :-)


Jeg skjønner deg Anh. Jeg var også veldig sliten etter og gå frem og tilbake i det giga store kjøpesenteret i hele 4t! Men gøy var det ^^whoot

Jeg og Anh møtte bloggeren Håvard/ Whoot på Ski Storsenter :-)


hva kan dette være?

SKUFFET OVER AT SPØKELSE MITT IKKE VAR ET SPØKELSE :' ((((Zoomet inn og redigert med farger


Zoomet inn og redigert med blå-farge


Bare en trestubbe...vi møter felix

Felix var nabokatten til Anh. Veldig rar og spesiell, men verdens kosete. En dag så forsvant han og fire år senere kom han tilbake. For noen uker siden ble han påkjørt, men han har hatt 14 vakre år ^^


RIP FELIX


smykke-henger

Produktet er sponset av Fuzzy Head

Jeg fikk en ganske så genial oppfinnelse fra Bling Hangit. Noe jeg vil kalle smykke-henger. Veldig kreativt og fint etter min mening. Det er en kleshenger som du kan henge både øredobber og smykker på. Fargen finnes også i hvit, svart og sølv. Hihi, men jeg likte best rosa ♥ Link til produktet

Hva syns du om Bling Hangit, eller som jeg kaller det ''smykke-henger''?nytt klesskap

Hei! Endelig har jeg fått nytt klesskap. Jeg hatet det andre, det var så lite. Jeg måtte kjøpe meg et klesstativ, men det var jo ikke nok. Så det ble nytt klesskap. Nå er jeg snart ferdig med å brette klær. SNART. Jeg var oppe til 06 i dag tidlig og brettet, sykt. Jeg er enda ikke ferdig. Jeg fant akkurat at jeg har massevis av klær i en komode som skal inn her også. Jaja, jeg er snaaart ferdig. Hehehe, ja. Jeg måtte ha filmene mine en plass, så de endte opp i klesskapet.


pink bike

<3 <3 <3


rainbow

Jeg og Mariam så en veldig fin regnbue i går. Sjelden jeg ser det, men det var litt kult ^^

Dette er det samme bildet som over her, men jeg redigerte på lyset og da ble det slik:


Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits