søtis bilder av Tass

Åååh, det er søtingen min ♥♥♥. Digger å ta bilder av han, så fotogen som han er. SOM jeg sikkert har sagt 99 ganger før? (si i fra om det blir for mye bilder av dyr) Likte spesielt det øverste bildet. Og ja til nye lesere, han har et brunt, og et blått øye. Hvilket bilde likte du best?


STEMM PÅ MEG I BLOGG VS BLOGG, SÅ ER DU SØØØT. KLIKK HER

deres mening om TCMNHeihei, tenkte jeg skulle skrive et innlegg om TCMN. Denne jenta har fått mange ikke-så-koselige-kommentarer i det siste. Foreksempel denne outfitenJeg synes hun er kjempe pen med litt mindre sminke, eller uten sminke. Leste alle kommentarene hennes hun fikk på dette innlegget, blant annet: æssj, urrgh så stygg du er, slutt å bruk push-up bh'er når du har så skille, uuurgh for en gulerot farge, knall rosa sko?! Klarer du ikke å matche opp antrekket? OSV, OSV, OOSV. Vet hvordan det er å få ikke-så-koselige-kommentarer, men får jeg det nå, så ser jeg på den kanskje et sekund og ikke bryr meg. HVORFOR? Fordi jeg har blitt vandt med det! Det var en periode maange var i mot meg, skrev negative kommentarer. Hva er problemet hvis det er noen lesere som missliker deg som du ikke kjenner. Neidaa, folk fra skolen, klassa! Venniner, bestevenniner! Skrev et innlegg foreksempel om en outfit senere, kommentarer kom igjen og igjen. I løpet av 1 uke vendte jeg meg til alt det der. Så idag så bryr jeg meg ikke, selvom det er en som fortsetter med det, men ikke så veldig ofte lenger som byner på A (gutt). Jeg trøster meg med de possitive kommentarene <3
(Orker ikke å lete etter skrivefeil akkurat nå, så ikke kommenter det :-))

Dette innlegget har med TCMN sine kommentarer, men alle dere der ute la Therse gå og bruke det hun vil! Bare hun liker det selv. Hva er deres mening om TCMN? 

enda en skoledag fullført!

Noe av det beste med dagen er vel at skoleklokken ringer kl14:15 og elever har lov til å gå fredelig hjem fra fengselet. Neida, mente skolen.... Vi har sett på en film som heter hawaii, oslo eller så var det oslo, hawaii? Uanett, den var veldig bra, digger den. Hater slutten, gjør meg bare nysgjerrig. Hopper til litt av dagens outfit. BTW sto opp 15min før jeg pleier i dag for å bølge håret mitt, hahahaha..interessant (lagt merke til at jeg elsker å skrive haha?)Ser ut som jeg har sett et spøkelse på det bildet under! Når man ser en stor svart klump som beveger seg mellom buskene og en hvit haletupp stikker opp, så kan man byne å lure. Haha Tass ♥


Så til den delen av innlegget jeg stiller dere et spørsmål. Denne gangen om noe dere synes kanskje er en liten smule uinteressant? Men dere hjelpte meg med den dere trevepsen. Så noen som vet hva denne fulen heter?

Bare ren nyskjerrighet. Hva synes du om bildene, hva har dere gjort på skolen idag?

det siste jeg har kjøpt


Anbefaler og ikke kjøpe de lengste du ser i butikken. Brydde meg ikke første gangen, men så dum som jeg er, kjøpte jeg jo de lengste. Resultatet ble at de gikk over øyebrynet mitt! Hva er det siste du har kjøpt deg?

ny jakke!I går kjøpte jeg denne søte jakka her. Og jeg ''salg diggeren'' går alltid i det området av cubus der alle restene er eller hva jeg skal kalle det. Den kosta 400kr FØR, men aldri i livet om jeg skal gi så mye for en sånn jakke. Kjøpte den for 49kr, bra kjøp?

Skal sørge for at den får en god plass i klesstativet mitt :))


Hva syns du om jakka, er du salg digger som meg?


kjeder meg, men hey nytt design

Når jeg ikke har noe å gjøre, og har sittet og sett på ghost whisperer i fire og en halv time. Alle jentene er på grueturnering eller en annen plass oppi huttiteita. Stakkars meg blir alene sammen med sauene i bygda. Pluss at det regner og er trist vær. OG jeg kunne ikke dra til Særp i går. Hva gjør man da? Man setter seg ned å byner og lage design!Hva synes du om dette designet?


velkommen hjem!

Nå har søskenbarnet mitt kommet home from Philippines! Masse god mat i huset også. Kaaanskje jeg har savnet henne en bitte liteeeen smule, men (ikke si at jeg sa det). Hun vet hva jeg liker så hun kom hjem med to søte hårsøyfer til meg.
Likte den blå best, hihi! Tusen takk, men husk alltid fiender MOHAHAHHA<3 Liker du hårsøyfer?

hva er dette for noe?

I går, så jeg et dyr jeg aldri har sett før. Ikke lite og søtt for og si det sånn. Noen som vet hva dette dyret er? (Utenom et insekt, haha)


dagens kledning

Først må jeg si, TITEIII !

Ble du skremt av jenta som dukka opp av grøfta? Haha, men hei, hallo, hellu, heisann, hola, hey... kommer ikke på mer, ja alt man sier i starten av et innlegg. Må først si at jeg ikke har sluttet å blogge om dere tok dette innlegge på den måten. Jeg blogger når jeg har noe å blogge om.

Ikke skjedd noe stort i det siste. JOA, var på kiwi og kjøpte det jeg trenger til ostesmørbrød for ikke så lenge siden. Også så jeg et ekkelt kryp som jeg aldri har sett før. Interesserer dette dere? Prosentvis vil jeg nok si 1%. Hopper over alt det unødvendige til dagens outfit!Hadde egentlig sidelengs flette, men tok den av på bussen (enda noe mer uinteressant) Uansett så skulle jeg liksom prøve å være Lady Gaga på bildet under, men ble en liten smule feil.Haha, det er jo skjorta og T-skjorta jeg har på headeren!     Skjorte fra: H&M     T-skjorte fra: Gina T     Tights fra: H&M     Moods sko fra: DNA    hva syyyyyns dere'a?

i det siste har jeg tatt meg en tur til...

...til...til.. FRISØREN! Må si det er lenge siden sist. Har ikke klippet meg, men tatt på falske øyevipper som skal vare et par måneder. Gjorde dette fordi jeg har så korte øyevipper og ville gjerne ha lengre. Har kjøpt på butikken en gang også, men de varer ikke så lenge.

Borghild var med og hun får meg alltid til å få latterkrampe hvor og når som helst. Så det var litt tøft å holde seg når jeg lå på denne ''operasjonsbenken'' eller hva jeg skal kalle den. Følte meg ganske blind, for hun dama teipa igjen øye mitt nede (på en måte).  Når jeg var ferdig så sa jeg til Borghild: - sykt glad for at frisørdama hadde god ånde, til sammenligning med...kremt, kremt. Haha, da kunne man tro at vi lå på bakken og lo oss ihjel. Lenge leve dårlig humor!

FØR med sminke


ETTER uten sminke


Kjempe fornøyd med resultatet. Viss det detter av en, tar jeg meg en tur til frisøren så fikser hun det. Men ikke gratis. Jeg betalte 460kr, men så holder det i 2-3 måneder,syns det var verdt pengene!

Nå har jeg kommet tilbake fra en koselig hyttetur med Borghild, brødrene og faren hennes. Så snakkes!
Prøvd falske øyevipper før?


smålei av blogg, is it time to move on?

En sommer hadde jeg bare 1001 spill i hodet, som jeg faktisk ble god til og tok skolerekorden. Alle spilte winterbells. Vi spilte det i timene (haha) pga læreren bare jaja! Gå, lek, spill, løp gjør som dere vil. Så vi endte opp med 1001 spill. Men jeg ble skikkelig hekta og slo alle sammen (mohahah).

En annen sommer var det bare pet society og farm town (spill på facebook). Som jeg også fikk ledelsen i, men så slutta jeg... så nå er det noen andre som har 1.plassen på min venneliste.

Byner jeg med noe så får jeg skikkelig konkurranseinstinkt. Foreksempel siste skoledag i 8.klasse da vi var en plass med forskjellige aktiviteter. Premien var sjokolade for hver aktivitet. Endte opp med fire sjokolader

Denne sommeren har det vært blogg som har stått i hodet mitt. Jeg har nådd målet mitt flere ganger. Først var målet 100 lesere, jeg nådde det. Så 200, 300 lesere. Til vanlig har jeg nermere 400 lesere og storfornøyd med det. Lage bloggdesign har jeg også brukt masse tid på. The problem, jeg blir fort hekta på ting.. kanskje par måneder senere er det goodbye! Så finner jeg meg noe annet morsomt.

Blogg er en dagbok for meg. Nå som skolen har startet er det... INGENTING som skjer. Jeg står opp, skolen, spiser, ser på ghost whisperer, halvtime med lekser, spiser, ghost whisperer, data, NATTA! Kjedeligt...
Skal prøve å komme rett til poenget. Byner å bli smålei av blogging. Og det er ikke designet denne gang. Glad i alle kommentarene jeg får av dere. Men har mistet en del av interessen. Er det noen som virkelig er glad i bloggen min, så skal jeg oppdatere litt. Men jeg kommer ikke til å blogge så mye som jeg har gjort. Kanskje jeg sletter bloggen? Nei, det gjør jeg ikke, da kommer jeg til å angre. En dag kommer jeg kanskje tilbake og blogger fullt, så trekker jeg meg litt tilbake, så kommer jeg tilbake igjen. Det kommer sikkert til å bli opp og ned. Fordi det er ikke mye jeg har å blogge om. Lover at jeg skal blogge når jeg har noe å blogge om! Ses om en liten stund my sweet readers! (Kommer sikkert til å blogge, men ikke så veldig ofte)


converse VS moods

Gud jeg elsker disse skoene. Spesielt converse sko passer til nesten alt! Siden jeg bor i bygda er det jo nesten ikke til å se noen i høyhæla sko. Utenom mamma, men hun er jo så liten (haha). Hun har vel rundt 40par høyhæla sko stappa i skapet sitt.... Men jeg holder meg til de lave når jeg befinner meg i bygda. (kjedelige vi er kan skive hundre sånne -.- tegn.   Hvilken sko liker du best, converse eller moods?

moods VS converse (converse skoene så litt rare ut på det nederste bildet..)

video - stemmeskifte og makeover

Heihei! Her kommer to videoer som jeg har helt glemt å poste.
Her sitter vi begge sminkeløse, selvøfølgelig med de kule capsene og stemmene våre. Først skulle jeg sminke Anh bare fordi jeg ville. Så ble jeg drapstvung med at hun ville gjøre det samme. Neida haha!  Enjoy!


Åååh jeg er så glad i deg Anh♥ Og jeg ble såååå peeen!


Hva syns du om videoene?


produkter jeg bruker på huden

Heihei, nå skal jeg vise dere hvilken produkter jeg bruker bare på huden, og ikke sminkeprodukter som mascara, osv.. Bruker det som oftes bare når jeg skal ut på byen når jeg er i Særp. Eller har fri og god tid. Ikke når der er skole for da har jeg alltid sykt dårlig tid.

først:

Krysset ut Nivea kremen, for den bruker jeg ikke lenger. Erstatta den med A-creme'n min. Pleier ikke å sminke meg med en gang etter jeg har dusjet. Men da tar jeg på meg Eucerin krem(kan brukes over hele kroppen) så lenge. Gjør kroppen glatt og myk. Kjøpes på apoteket.

1.) Før jeg skal byne å sminke meg, tar jeg på meg A-creme over hele annsiktet (Kjøpt på apoteket).  2.) Vichy kremen tar jeg bare på området der jeg har en stygg kvise

Jeg hater poser under øyene! Hater, hater, hater dem. Ivertfall på meg. Så alt dere ser på bildet under her tar jeg på meg under øyet.

1.) Først tar jeg concealeren by H&M under øyene siden den er SYKT lys og ikke min farge. 2.) Concealer fra IsaDora, tegner en strek under øyene og gnir det utover. 3 og 4.) Tar jeg foundation fra maybelline og fra chanel (må bruke q-tips på den fra chanel, finner ikke igjen den greia) 5.) Til slutt tar jeg pudder fra max factor også bare under øyene.


1.) Pudder fra Isa Dora, tar det litt rundt hele ansiktet, men BARE LITT 2.) Max facotor pudderet bruker jeg bare på områder som trengs. 3.) Til slutt avslutter jeg med å ta bronzer powder fra the color workshop over hele ansiktet (også under øyene, for å dekke posene) 


DA SKAL POSENE UNDER ØYENE VÆRE BORTE. Husk at jeg bare gjør dette når jeg er i byen, eller har fri fra skolen ;)

Hvilken produkter bruker du på huden?


god morgeeen

Blogget når jeg kom hjem fra skolen, spiste, skulle se på ghost whsiperer. Det neste jeg husker var at alt ble svart. Jeg våknet jeg så ut og det var litt mørkt/lyst så jeg tenkte faen, faen bussen! Løpte inn på badet pussa tenner var på tur til å løpe ut. Men så kom mamma og spurte hvor skal du? Haha, klokka var jo bare litt over 22. Fail! Men nå har jeg fått søvnen min og er klar for nye eventyr. Gud... jeg må få snudd døgnrytmen min.

Jeg mener det jeg, kan bare legge meg ned å sove hvor som helst. Som jeg foreksempel har gjort her:

hmm, ligger der sikkert ikke så lenge?

I morgen skal jeg vise dere alle produktene som jeg bruker på huden min (når jeg er i byen). Når jeg er hjemme (bygda) er det ikke vits til å bruke noe nesten ;). Så skal jeg teste ut noe annet som dere også skal få se i morgen! Må bare passe på så jeg ikke sovner again...

Hvordan er døgnrytmen din?

er det snart sommerferie igjen?

Mange hundre dager igjen til neste sommerferie. Savner den allerede. Kunne godt tenkt meg 3 måneder lenger sommerferie, no problem! Men i dag.... var slutten, jeg måtte til...sss..ss.. ååh problemer?! SKOLEN! Liker ikke ordet (always dramaqueen)

Men måtte trøste meg med ananas når jeg kom hjem.


I de siste dagene har jeg spist usunt og ikke brydd meg om huden min. Så i dag har den tatt skikkelig hevn. Store tomatkviser, arghh så nå har jeg hatt meg en skikkelig pleie stund. Men nå er den så god som ny!


DØGNPROSJEKTET FULLFØRT. Klarte å holde meg oppe hele natten. Så om jeg ikke blogger er det fordi jeg har sovna.

Kunne dere tenkt dere lenger ferie, liker dere ananas?

jeg er våken

Heisann alle sammen! Døgnrytmen er på den flotteste..eller ikke. Husker dere at jeg sa jeg skulle døgne. Jeg skulle blogge når den var presis klokka 04:00. Wow, har du sett det er den akkurat nå. Så heihei det er så flott som det kan bli! snart oppdrag fulført. Æsj det er skole i dag også, tror jeg må gråte. Haha

Noen som er våkne som skal på skolen i dag?

jeg har forandra meg i sommer

Heihei, nå har jeg kjedet meg og sett gjennom alle innlegga jeg har skrevet i sommer. Legger fort merke til at jeg har forandra meg. Starten av sommeren hadde jeg digre poser under øynene, helt til jeg oppdaga ulike concealer som funker fett.

FØR SOMMEREN


Vet ikke om dere ser så forskjell, men jeg ser en stor en! Visste ikke at det ar mulig og forandre seg så fort bare i løpet av en sommer! Hmm.. vi er alle spesielle, haha.

Har du forandra deg i sommer, syns du jeg har forandra meg?

tussi, min kjære tussi

Mitt første kjæledyr var en Hamster som het Tussi. Normalt så blir hamstere 2 eller 3 år om de er heldige. Min søte Tussi ble 4 år. Pga jeg tok godt vare på hun. Nå i dag er det 1 år siden hun gikk bort. Jeg var nesten på tur til og skulke første skoledag i fjor pga Tussi. Husker at jeg skulle rense bure hennes.. og hun var helt stiv. Jeg gråt, og gråt OG gråt. Hver dag i mange uker. Til slutt for å komme meg over det måtte jeg kjøpe meg et nytt kjæledyr som ble Mia.

Når jeg hadde oppdaga at hun var helt stiv var det rett fram med mobilen og ringe Hilde. Men jeg klarte ikke å
og snakke, så hun kom på mindre en 5min. Vi satt og gråt sammen, til vi bestemte for og begrave henne. Vi skrev et brev å la ned i reiseburet hennes som jeg la hun i. Men vi leste aldri hverandre sitt.

25.juli 2010 - 16.august 2009 (6 talet mitt ligner på 0)


Kanskje dere synes at det er bare en hamster. Ikke vert og sørge og gråte for liksom. Men når du koser med dyret ditt hver dag. Og til og med snakker med det, hehe. Og byner å bli virkelig glad i det. Så tror jeg det kommer mange tårer.Eneste bilde som var på mobilen av Tussi.


Har dere hatt hamster, eller en gnager?

det lille som har skjedd i dagen min

I dag har det skjedd...... IKKE NOE! Ååhrg, skulle ønske jeg bodde i byen. Alltid noe å finne på. Alltid folk på døra som sier, HEI skal vi finne på noe?! Men her i bygda har jeg endt opp med å gjøre dette i dag:

Hoppe over gjerdet og stjålet ripsbæra til min kjære bestemor.


Se så mye jeg har plukket.


Var en liten tur på apoteket og kjøpte A-creme. Hørt at den er god mot annsiktet og det blir mykt og sånt. Burde det også, for kremen var ikke billig!


Så har jeg spist bakt potet.


Nå skal jeg forske på noen nye hårfrisyrer, haha. Kan ofte gjøre det når jeg kjeder meg. Så skal jeg finne meg en film. SÅ HAR JEG ET MÅL!  Jeg skal prøve å døgne i natt. Klarer det viss jeg har noe å gjøre. VISS jeg klarer det skal jeg skrive et innlegg klokken 04:00. Viss ikke så har jeg faila. Smartaas å gjøre det når det er skole i morgen.

Hva har dere gjort i dag, har dere dager der det skjer lite?


kamera mitt


ALLE bildene dere ser på bloggen min er tatt med min store gullklump Canon 1000D, outfit bilder,  bilder med venner, you name it! Jeg sponser ikke, men vil bare fortelle dere om hva jeg syns om det. Okei, nesten alle bildene på bloggen min er tatt med Canon kameraet. Dette er mitt første speilrefleks kamera. Skal ikke si at jeg har så stor ''peiling'' på kameraer, men tror ikke jeg hadde orket og blogge om jeg ikke hadde hatt denne fine saken her. Jeg ga 4000kr for den på expert.

På videoer skal jeg ikke si at jeg har Norges beste kvalitet. Videoer er videoer, men kan vise dere hvilket kamera jeg bruker på det også.


Ga 1000kr for det på Elkjøp(?). Fargen er finere på virkeligheten. Valgte rosa fordi det er lett og kjenne igjen + småkult. Noe som irriterer meg er at det er touch. Greit på mobil, men på kamera...

Lette etter noen speilbilder, men haha fant bare to
Tror ikke det blir mer blogging i dag. Fordi nå er jeg sykt trøtt. Skal se på en film til så sier jeg natta! Haha har ikke lagt meg enda. Foresten nå kom jeg på at jeg er sulten også. Hahaa igjen, snakkes da folkens!
Hvilket kamera bruker du?

outfit fra i går, og nye cupcakeeeees!

Beklager så dårlig blogging de siste 24 timene. Skulle blogge, men da var det tekniske problemer.. så var Hilde her. Og vi har gjort mye rart i natt med masse latter. Har enda ikke lagt meg. Så nå har jeg døgna..okei jeg sov i 1time! Men det sløyfer vi.

Her får dere gårdagens outfit. Dere kan si hva dere vil om håret mitt.. ehh, litt for stort. Æsj, det var ikke noe fint. Men jeg bryr meg ikke for det er stilen min! :-)) I dag og i går var/er det helt nydeligt vær. Det blåser varm vind, men ikke for varmt. Så det ble bare vind-i-håret-bilderTakk til Hilde som tok bildene. Haha, jeg fant meg en kjærlighet på pinne som ikke var så god. Pluss at jeg glemte den igjen på bakken, hhaha glemsk :_Genser: carlings  |  shorts: Filippinene  |  hårbøyle: Bik Bok  |  smykke med sløyfe: H&M  |  smykke med div dingser: accessories |  sløyfe-ring: Bik Bok  |  og andre div smykker


Converse sko fra DNA

Så til mine søte cupcakes! Når jeg kjøpte skole dingser fikk jeg øye på noe. Desse cupcakene, kunne ikke dra blikket bort fra alt i verden. Så rett i kassa var det. Kjøpte meg også nytt pudder... som dere kanskje der på bildene? På salg, kan vise dere om dere vil?
Desse to søtisene her er fra Cubus, 29kr for en.
Hva syns du om cupcakene og antrekket?


video b- stemmeskifte

Hei! God morgen, oops sto opp klokken litt over 15 i dag jeg. Nå kommer Hilde snart og skal overnatte her.
Når jeg overnatta hos Anh når jeg var i Særp lagde vi en video. Flere også, men de skal dere få se senere. ENJOY videoen!


Tok på oss capser fordi vi liksom skulle være ''kule'' Hva syns du om videoen?

ser på fredag den 13, på fredag den 13!

Heihei! OYSANN! Der er jo fredag den 13. La merke til det på kpt sin blogg. Så hmmm.. hva skal man finne på da? Joaa man finner fram Friday the 13th. Ikke akkurat så veldig fin film akkurat da. men bra til å være skrekkfilm. Kunne vel søyfet litt av hrm..hrmm ekle sener. Snakker ikke om blod og drap..Men vet dere hva?! Jeg knuste et speil, og jeg klarte å ødelege datan min. Jeg gikk under en stige, og mobilen min forsvant. Jeg så en svart katt som gikk over veien, huset mitt brant ned :(((. Neida jeg tror ikke på sånt uhellsgreie.Har dere sett fredag den 13, tror dere på sånn uhell (uuhuuuuh)

bilder fra litt her og der

Heisann! Nå har jeg vært litt opptatt, har ryddet rommet og tante R har vært her! Hihih.. kort sagt favoritt tante♥ Og har stelt med marsvina. Nå skal jeg fortelle dere litt om dagen:

Det startet med at jeg måtte stå opp grytilig (for meg). Fikk heller ikke fikset meg ferdig (oh my gaad lizm), haha...careee. Så tilfeldigvis møtte jeg Hilde på Otta. Neida planlagt, men da ble det noen bilder!Bildene er jo fra litt her og der. Men jeg sløyfa de 143546897 bildene vi tok i bilen som ble misslyka. Først var det prøverommet på Cubus.. men vent, det var for mørkt, så vi gik til Lindex.Fant meg til rette og kjøpte meg mix baguett og slush. Var en cupcake og delte det med Hilde også^^


Så SKEIDAR!!! Åååh, jeg elsker sånne elektriske senger. Sykt dyrt også. På dette bildet ser jeg bort, fordi det går en gammel mann foran oss og spaserer kamera mitt. Haha.
Hva har du gjort i dag, hva syns du om bildene?

get ready for school!

I dag har jeg gjort noe utrolig trist. Jeg var på Otta, kjøpte meg ditt og datt til skolen. Så.... da er visst tiden inne til å gjøre seg klar til skole. Okei, a kind of drama? HAHA. Men, det er vel snart slutt på sommerferien (tårer). Slutt på toast og kakao til frokost hver dag. Noe dere ikke visste om meg er at jeg er SYKT usunn.

Legg merke til hello kitty notatboka!


Løøøøv it! Har fått dilla på sånne søte ting i det siste, hihi. Jeg møtte Hilde på Otta også....meningen hennes var at hun syns boka var mindre fin, eller lettere sagt stygg! :'((


En dag skal jeg gjøre noe med den håndskrifta mi! Den er jo skam for menneskeheten! Dramaqueen again♥


Har dere kjøpt inn skoledingser?

hårvideo - volum og fletterHeisann popsann! Heh, nytt. Men nå har jeg laget enda en hårvideo, siden det er så mange som spør om jeg kan lage en. Hår prøvd og gjøre den så kort som mulig.

Hva syns du om hårvideoen, fikk du noen tips?

nyeste innkjøp

Heisann alle sammen! Her ser dere nesten alt som er av alle kvitteringene to innlegg lenger ned. Alt er ikke med, for noe er i vaskemaskinen. Men her er det jeg har nå! :-)))

Har kjøpt meg enda en Britney Spears midnight fantasy parfyme. ÅÅH den lukter uforluktelig godt! Okei... er uforluktelig et ord?


<3 Hårbøyle med sløyfer. De to rosa er nye
Dere kommer til og få se dem på også. Kommer sikkert outfits.
Hva syns du om innkjøpet?

vinner av header VS header

http://kpt.blogg.no/ Ble vinneren av header VS header. Gratulerer så mye! Men det var ikke så mange stemmer hun vant med. Ganske jevnt mellom kpt og emillies. Kpt fikk 35 stemmer og Emillies 27.Hva syns du om headeren hennes?

oops, i did it again

Ble visst litt mye shopping når jeg var i Særp og Ås. Tok av en eller annen grunn vare på alle kviteringer (..nesten). Regna ut summen når jeg satt på bussen..ehh trooor ikke dere vil vite den. Skulle jo bare kjøpe et par sko, men så ropte klærne: - kjøøøøp meg, kjøøøp meg! Så ble det plutselig masse kviteringer
Ååh..jeg så noen ultra fine sko på bianco, nei to. Så nå skal jeg spare-spare-spare som jeg sier hele tiden!

skjer dette ofte med deg, skal bare kjøpe en ting, men så blir det visst litt mer?

tilbake med nytt blogg design!

Hei alle sammen! Nå blir det ordentlig blogging igjen. Og jeg har nytt design, men ikke sikker på om jeg skal bruke det? Arghh jeg blir aldri fornøyd. Men dette får holde en stund.... håper jeg hihii!

Jeg prøvde også og ha noen av personlighetene mine i headeren, haha ble mer som grimaser.


Skal jeg beholde dette designet, eller hva syns dere?

heisann!

Nå venter jeg på at Anh skal sminke seg og alt det der. Så stikker vi ut! Snakkes! Lite oppdatering og kjedelig, men skal fikse ferdigt designet når jeg kommer hjem. SÅ DESIGNET SKAL IKKE SE SÅNN UT SOM DET GJØR NÅ! Hade!

eeeeeeer i SÆÆÆÆÆRP

blogges når jeg kommer hem!, præætes! HAHAH

designet er ikke ferdigt!

heihei folkens! Øyene mine lukker snart. Dere ser litt endring på designet, MEN DET ER IKKE FERDIGT. Skal heller ikke bruke de bildene som dere ser på bildet, bare en kladd egentlig. Skal ta nye bilder, lage ny intro, nytt bilde under kommentar feltet YOU NAME IT! Men reiser til Særp søndag da blir det enda lenger pause (om jeg ikke blogger).

Nå har jeg vært ute å rensa bura til marsvina, japp midt på natta. Sykt skumelt jeg som er så paranoid! Pluss regner, kunne ikke se noe som helst heller. Ble skremt av skyggen min når jeg kom til utelampa. Hater og gå alene ut midt på natta + at det regner. Men nå skal jeg sove i en halvtime så står jeg opp igjen. Så snakkes! Orker ikke og lete igjenom skrive feil. Sov godt videre folkens.

video - poser oss som modeller

ENJOY!

Posing blir visst til litt dansing, men hva skjer med og poppe ut av ting da? Haha, som stolper osv. Si at vi har fritids og hele pakka. Men vi er bare to jenter som elsker å lage morsome videoer ♥ Eller morsomt å spille inn.

Et spørsmål som gjentar seg, kan du lage hårvideo? JA, det kan jeg! :D
Har såvidt bynt å redigere den. Den kommer ut en gang. Hva syns du om videoen?

video - send inn forslag

Heihei nå har jeg og Hilde tenkt at DERE skal sende inn en setning på deres dialekt. Da kan dere skrive det i kommentarfeltet. Vi har tenkt til å lage en slik dialekt video. Er ikke helt sikker hva Hilde har tenkt ut, hun er hjernen så ikke spør meg! Heehaa..

Haha sjekk det trynet til høyre, hvorfor skal det bli så utrolig stygge ansiktsuttrykk av meg på framtingen der eller hva jeg skal kalle det?!


Skriv en setning i kommentarfeltet på dialekta deres!

god morgen med pølseburger!

god morgen dear readers!
Det blir Ås i morgen og ikke i dag, så da blir det Vestby jihuuu. Da må jeg skaffe meg penger. Hmm... jeg har klipt gresset, så i dag skal jeg piske Hilde helt til hun sier ja, og blir med meg og pante flasker. Mohahha (lyn bak meg).  Pffsss.. det er ikke så mange flasker, bare som har stått i kjelleren siden 2002. Haha, kanskje det er en del da?Noe som var hyggelig og leser idag var to bloggere som har skrevet et utroligt søtt innlegg om meg. Det kan dere se HER og HER. Super hyggelige jenter, har snakket litt med dem på nettet.

Oppdatering for noen minutter siden: Jeg var sulten, jeg hadde lyst på pølser! Jeg laget meg pølser, jeg lette og lette... INGEN PØLSE BRØD eller lompe. Hey hamburgerbrød var jo rett foran nesa på meg. Funka fett, så da ble det døpt til pølseburger. Spiste det i går også. Super godt!

Hva skal du idag, prøvd pølseburger?

smil til verden!

Stem på header VS header her


''Smil til verden, kanskje verden smiler tilbake!''
... Var det en setning som gjentok seg når Hilde var her. Hvorfor? Ha'ke peiling. Hahaa, det bare kom ut av munnen min av en eller annen grunn? Hfff..jeg er en liten smule rar.
Uansett så ble det en liten photoshoot når hilde fina var her! :))

fin, eller hva? :D


Ser ut som håret mitt er rødt! :O xD ^_^... fordi jeg sto i en vinkel(?) Der sola gjorde så det ser rødt ut.


Hva syns du om bildene, hva har du gjort i dag?

header VS header kandidatene

Heisann alle sammen! Nå har jeg trukket ut header VS header kandidatene. (Har brukt random.org) Hadde egentlig tenkt at det bare skulle være to finalister, men hvorfor ikke fler? Hehe, skriv i kommentarfeltet hvilken header du liker best!

1.) http://helenatass.blogg.no/


2.) http://kpt.blogg.no/

Denne headeren følger med designet, så den ble litt kjedelig når det bare var hvitt rundt. Så da var jeg snill og tok print screen istedenfor!


3.) http://arntsberg.blogg.no/


4.) http://emillies.blogg.no/


hvilken header liker du best?

kids happy moment

Meld deg på header VS header HER


Heihei! Dette blir en dag der jeg blogger kjedelig. Det skyldes latskapen. Sitter enda i pysjen, og det føles ut som om tennene mine rotner! Neida, hehaa. Har ikke dratt meg ut av rommet og enda ikke pussa tenner. Istedenfor har jeg spist og sett på filmer hele dag. Hamstra coco pops ♥♥♥ Løøøv it. Kunne levd på det hele livet!Kids happy moment! :))))))


Siden dette innlegget handler om at jeg elsker mat (haha) Slenger jeg med cookies som jeg og søskenbarnet mitt bakte i går.

Se så flink jeg er til å hakke opp stratos sjokolader!
Nå stikker jeg og tar meg enda en skål med coco pops, pluss at jeg må finne meg en film. Latskapen har tatt stor makt over meg idag!

liker dere coco pops, har dere dager der latskapen tar makt over deg?

meld deg på header VS header!

Dere har vel hørt om blogg VS blogg. Tenkte jeg skulle være litt oppfinnsom og finne på noe nytt. Om noen har hatt dette her før vet jeg ikke, men jeg kan forklare hva dette går ut på.

Jeg kommer til å ha header VS header, der jeg i morgen plukker ut to headere. Da følger det med linking også. Det blir i morgen fordi torsdag forlater jeg dere i et par dager. Håper dere skjønte det, header VS header folk stemmer på hvilken header de liker best? Håper det var forståelsesfullt, haha det ordet har aldri blitt brukt av meg før.Skriv bloggadressen din i kommentarfeltet! I morgen plukker jeg ut to headere

photoshoot; TassHeisann, hoppsan!


Hva syns du om bildene, hvilket likte du best?

fan-mailHeisann sveisan alle sammen! Nå sitter jeg å koser meg med cookies og melk. Skulle sjekke mailen min i sted og fikk tidenes søteste brev. Har fått noen slike i det siste, men denne jenta rørte meg virkelig. Hun tok seg tid til å lage to supre bilder.

Slenger med teksten som hun skrev også. Bildene og teksten er laget/skrevet av:
http://amaliestyrv0ll.blogg.no/Heisann Caroline :-)
 
Ville bare forteller deg noe ved å sende deg en fan-mail, og så håper jeg at du blir glad for det jeg sier. Jeg begynte å lese bloggen din for noen dager siden, og etter det har jeg bare villet gå innpå den hele tiden, og se at du har skrevet. Du skriver unikt, og er virkelig den bloggen jeg leser mest av alle blogger. Jeg synst det virker som du har en utrolig bra personlighet, og så er du superpen! Elsker håret ditt, og du kler absolutt alt. Alt jeg skal skrive og skriver er helt sant. Jeg er blitt en fast leser fra nå av, og jeg sjekker bloggen din veldig mangen ganger daglig :-) Du er virkelig en person jeg kunne tenkt meg å bli kjent med, men jeg blir bare glad uansett av å lese bloggen din. Du er så utrolig pen, du har et kjempefint smil og en fantastisk personlighet, virker det som da. Jeg har faktisk aldri i hele mitt liv sendt en fan-mail, så jeg tenkte at du skulle få høre det jeg synst om bloggen din.
Du har et supertalent i å skrive, og så er du så utrolig morsom, og samtidig søt. Håper at bloggen din fortsetter sånn som den er, og at du ikke endrer på noe ved den, utenom design som av og til må fikses selvfølgelig, hehe. Jeg er hvertfall blitt utrolig glad i bloggen din, det må du vite (:
Håper at du leser dette, og vil bare at du skal vite at jeg DIGGER bloggen din, og jeg er en fast leser. Håper du blogger lenge! Håper du fikk de 2 bildene jeg sendte til deg. Jeg vet selv at jeg er utrolig dårlig til å redigere bilder, men jeg håper uansett at du blei litt glad for de :-)
 
Stor klem fra Amalie / amaliestyrv0ll.blogg.no Winking smile
Var ikke dette søtt skrevet, har du fått fan-mail idet siste? btw så skrev du navnet mitt feil, men pytt pytt!

outfit - ny favorit kjole

Takk for de super herlige kommentarene på det forige innlegget folkens! Har kanskje ikke sagt det, men hadde dere ikke vært så snille med å lese og kommentere bloggen min, hadde kanskje ikke www.caroiz.blogg.no eksistert?
Uansett så var det noen som lurte på hvor kjolen min var ifra. Så tenkte heller at dere skulle få en outfit i dag også.


Min nye favorit kjole nå. Elsker mønstrene og fargene, men hater prisen. Denne søte kjolen kostet 599kr hos lene V. Uansett må jeg beklage at den ikke er å finne lenger. Trooor jeg da. Ble kjøpt i fjor. I går så gikk mamma med denne kjolen for første gang, og når hun skulle skifte for og dra på fjellet. Blablablaaa.. vi får si at denne kjolen kommer ikke tilbake til kleskapet hennes. Moahhaha!

.......

..fordi frøkna bak dette tastaturet fikk lyst til å legge seg og sove i veien :-))

Hva synes dere om kjolen?

ny hårstil

Heihei alle sammen! Har nyligt stått opp. Da tok jeg fram min kjære data og klikka innom både norske og svenske blogger. Det fins sykt mange pene folk ute i verden må jeg si! Ble inspirert av noen, eksempel hårstil. Har prøvd å gjort nesten det samme, bare gjort litt om på det. Husker ikke hvem jeg fikk inspirsajon fra (var innom så mange..)

Hva syns du om denne frisyren?

video - norske talenter med....

Jodaa... jeg måtte, eller ville være med på og leke norske talenter for å gjøre henne glad. Er jeg ikke snill? Da kunne jeg like så godt lage en video.

btw: så bare improviserte jeg :-)


Hun kan jo kanskje ikke de riktige orda, eller teksten. Men jeg syns hun er kjempe flink til og være 6 år! Stå på Mina/SPLASH Hannah Montana fan.

Hva syns du om videoen, var hun ikke flink?

outfit - første august

Vet dere hva?! Søskenbarnet mitt forlater meg i morgen, hun skal til Filippinene. Greit, greit.. håper hun ikke leser dette, men jeg kommer kanskje til å savne henne en liten smule. Æææh det kom fra mine hender, skal ikke gjenta seg. Var ikke enkelt og skrive det, føltes ut som om det var noen som stakk meg med en kviv rett inn i hjertet. Skal slutte å være dramaqueen, isteden gi dere dagens outfit:
Bluse: Vero Moda(rydde salg)  |  shorts: Filippinene  |  strømpebukse: Savoy  |  hårbøyle: Bik BokMåtte ta sånn pose-bilde. Haha sjekk ut Tass. Passa jo perfekt med å lage tegneserie.


Hva syns dere om antrekket?

djevelsk blooperTror jeg må le! Nei.. uff det har jeg gjort i 5min nå. Var ute og tok en photoshoot med Tass og fikk det bilde! Beste jeg har fått noen gang. Har hatt en blooper med han en gang før som du kan se HER. Hahahahahhahah.. tidenes beste bilde! Han har jo et blått, og ett brunt øye. Så da tror jeg den logiske forklaringen er at blitsen reagerer på forskjellige farger på en måte? Hah hørtes smart ut, men bildet er ikke redigert.

Hva syns du om den ''djevelske blooperen''?

allerede første august

Heeey dere!
Sommerferien 2010 har gått syyyyyykt fort. I fjor så gleda jeg meg faktisk til skolen, men det var fordi vi hadde det sykt gøy på den tiden. Nå bare gruer jeg meg til 17.august.

Jeg våknet idag og det var allerede første august. Hvorfor går tiden så fort?! 17 dager igjen til skolen. Tragisk.... Nå er jeg nesten helt tom og finner ikke på mer å skrive? Igjen tragisk! Uff.. heheaa.
For å fylle innlegget med bilder tok jeg noen bilder som er helt uinteressant. +umeningsfulle.Kjedeligt innlegg... kommer kanskje en outfit senere. Om jeg orker å fikse meg.  Men latskapen kaller.

Er du enig med meg, sommerferien går aaaaaaaltfor fort?

Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits