What's in my purse


Hei! I går tok jeg turen hit til Sarpsborg, og det var den mest slitsomme reisen jeg har vært borti når det kommer til denne strekningen. Det tok meg hele 8t(!!!). Det var så mye kaos med NSB, heh, ikke overraskende. Jeg tok buss for tog til Lillehammer, byttet buss for tog der og inn til Oslo. Tok buss for tog til Moss, og endelig toget videre til Sarpsborg. Når jeg kom frem til hovedstaden og skulle på Halden-toget var det jo helt kaos! Masse mennesker som var fortvilet og ikke ante hvor de skulle gå eller stå. Det var rekkevis av busser (uten navn på hvor de skulle). Jeg mistet bussen akkurat, og måtte vente på neste når jeg kom til Oslo og skulle til Moss. Gjorde meg ingenting, det var sol og god temperatur. Jeg og Leo satt på en benk med solen mot oss og tenkte på hvor hærlig livet var. Haha, men sant. Eneste som var irriterende var å høre disse fortvilede menneskene og NSB som repeterte og repeterte på høyttaleren at folk ikke måtte få panikk og hele den pakka. JA, men jeg kom frem TIL SLUTT. Når jeg og min lille kom frem dro vi rett til dyrlegen for å skaffe tablett slik at jeg kan ta han med til Sverige i morgen. Stempel i passet og alt er i orden. Hihi, da blir det harrytur på oss begge! ♥ 


Tenkte jeg skulle ha en slik "Whats in my purse". Vel, dere kan da gjette hva (hvem) som befinner seg der?...

.... Det var ikke så vanskelig. Så klart er det denne lille tassen her<3

Må si jeg elsker oppmerksomheten jeg får av folk på gaten pga Leo. Det er så koselig når noen kommer bort å klapper han og slår av en prat:)

Hva pønsker denne jenta her på nå tro?

Siden bildene er tatt på bussen, så var vi på tur et sted. Vi skulle til Mimi, som er obligatorisk for oss! Hennes berømte potetstappe og pølse er helt magisk gode.


Prøvesmaking
I går for første gang på fem år glemte jeg kameraet mitt hjemme. *Skammer meg*. Jeg var på Lillehammer for å besøke Ingus. Herlighet det er jo så lenge siden jeg har sett han! Vi har ikke møtt hverandre siden vi skilte vei ved Gardermoen etter vi kom hjem fra Praha. Resten av ferien kommer vi nok til å se mye til hverandre om planen vi har tenkt ut fungerer!
Ingus er med på og åpne gatekjøkkenet "Dudeburger" som åpner i august. Det ligger 20m lengre bort for Telepizza og rett over den store Expertbutikken. I går hadde de prøvesmaking, og så klart var jeg der! Hahah, det var god mat! Det var gøy å se hvor langt de hadde kommet og forandringene, for jeg har ikke vært der siden vinter. Gleder meg til åpningsdagen! Jeg ønsker de lykke til med alt :)


Through my phone during our time in Prague
1. Vår første kveld skulle vi egentlig møte kameraten min, Thomas. Han skulle på fotballkamp, så da ble vi nedprioritert. Da ble det tilbringt en del tid på min favorittrestaurant, TGIF. Jeg kjenner de fleste der, så manageren ville gjerne smake på jumbo mojitoen vi bestilte. Hehe, han er så søt! Det er han som tok bildet også. Når Marek, som er en av de good-looking-servitørene der var ferdig på jobb dro vi til elven og satt der med god drikke i hånda.
2. Her tok vi tatovering. Anh lagde så mange morsomme ansiktsuttrykk. Trodde jeg skulle le meg ihjel! 
3. Old Town Square. Min favorittgate som jeg elsker! Dag eller natt, det og sitte der med en god tjekkisk øl og bare titte opp på slottet og klokken er helt magisk. 
4. Vi kjører på med enda flere jumbo mojitos! Vi bestilte så mange av dem, haha. De er egentlig beregnet for 6 personer, men vi var bare to. Hahaha. 
5. Bubble tea. Jeg tror jeg henger veldig etter fordi jeg har aldri smakt eller hørt om denne drikken. Jeg gikk der med drikken i hånden og holdt på å le meg ihjel fordi jeg syns det var så morsomt når disse "bobblene" sprakk. Hahah, sært. 
6. To på én segway. Alltid koselig å se kameraten min, Veli. Får alltid to kyss på kinnet på den tjekkiske måten av han. Hehe. Blir så forvirret, fordi jeg har lært av noen at man skal gjøre det tre ganger og noen gjør det to ganger. Blir bare sært om jeg skal gi det tredje kysset.  
7. Vi er tilbake på TGIF igjen med en ny jumbo mojito. Hahah. Vi var der nesten hver dag! Min favorittmat over hele verden er der, akkurat der. Jack Daniel's Ribs, Mmhmm. 
8. Jeg og Anh kjører segway på Old Town. 
9. Verdens dyreste is og verdens minste kuler. Veldig god da! 
10. God tjekkisk øl. Her ble vi bedt med ut på konsert av Jan.  Det var meg, Anh, Andrew, Marek og Jan og vi hadde en SUPER kveld! Fy søren den var toppers. Vi var der lenge etter konserten var slutt. Senere dro vi til River Side hvor det som vanlig er veldig bra liv om kvelden. Deretter var det nachspiel på vårt hotell. Det som kanskje kan ha vært litt rart, er at de alle jobber der. Haha. 
11. Her gir en snill og trivelig tjekkisk dame litt av maten sin til en uteligger. Varmet virkelig i hjertet. Skulle gitt noe selv også, men det tok ikke mange sekunder før servitøren kastet han ut. 
12. Old Town Square og det var over 30°c! Jeg hadde på meg en svart treningstights. Det var dagen vi skulle hoppe fallskjerm. 
13. Tjekkisk mat. 
14.
15. Temperaturen var på 30°c eller over hver eneste dag. På kvelden/ natten var det også veldig varmt. Da er det godt med slush! 
16.
17. På vei til Palladium. Palladium er et digert, stort og rosa kjøpesenter med 200 butikker.
18. Her var vi spente og klare for fallskjermhopping. 
19. Hvorfor ikke bestille enda en jumbo mojito? Viss dere ser nøye i mojitoen ser dere en pomfri. Akkurat DET har jeg ingen forklaring på, hahha. Etter bildet ble tatt sa Anh til servitøren "-can I get a new straw cause someone put it in her nose". Haha. 
20. Jeg brukte øyevippene til Anh som askebeger. Noe jeg IKKE var klar over før jeg så bildet. Uff! 
21. I resepsjonen på hotellet står (sto) det et digert fat med epler. Eller det var helt til Anh stjal det med til rommet vårt. Wups! 
22. Lei av alle de 3m lange sugerørene som vi alltid mistet på gulvet.
23. Det er så fint å leie trøbåt om kvelden. Refeleksjonene på vannet er så nydeligt! 
24. Ikke bare eplefat er det vi stjeler med oss til rommet, men også denne digre vasen med blomster i! Den var tung, så det var ikke så lett og drasse den med seg! Vi måtte så klart ta bilde av den og sende den til alle kameratene mine som jobber der. De holdt på å le seg ihjel. Det var gøy så lenge det varte. He he he...
25. Her sitter jeg utenfor hotellet på gata med en diger ballong klokken 06 på morgen. Jeg hadde nettopp kjørt en slags scooter-taxi. Jeg lot sjåføren sitte bak, også kjørte jeg. Hahah. Jeg fikk også ballong. Jeg var så sliten, og naboene våre var så sure at jeg nesten ikke turte og gå opp igjen. Jeg så nokså hjemløs ut der jeg satt helt alene. Plutselig kom det et ungt par bort til meg og holdt rundt meg. De spurte pent om jeg hadde det bra, om jeg trengte noe, eller om jeg trengte skyss hjem. Jeg hadde egentlig litt lyst til å le høyt, men jeg satt utrolig stor pris på at de kom bort. Hotellet mitt var jo rett ved siden av meg, så alt var fint. Hehe, nok å drikke var det iallefall! Det var kameraten min Marek som jobbet den kvelden/ morgen, så han kom ut og fikk meg inn. Da så jeg plutselig ikke fult så hjemløs ut lengre. Hahah! 
26. Fant en bil som matchet toppen min!
27. David! Min supre David! Fy søren han er noe for seg selv. Digger han. Dere har sett han på bloggen før, blant annet HER. 
28. Anh stjal enda en diger blomster med til rommet vårt. Hva er det med denne jenta? Haha.
29. Trøbåt om dagen. Fortsatt nydelig utsikt. Love it!
30. Lykkelig fordi jeg skal få hoppe fallskjerm igjen!  


Vans
Hei! I går var Borghild hos meg og vi spilte badminton i finværet. På kvelden ble det film, blant annet The Conjuring. Helt OK skrekkfilm. Etter min mening syns jeg de alle ser nesten like ut. Jeg har overraskende nok fått en veldig bra døgnrytme etter jeg kom hjem fra Praha. Når klokken nærmer seg 23 da sovner jeg bare helt av. Kanskje ikke like gøy å se film med meg da, haha. 
Jeg tenkte å vise dere et par Vans jeg kjøpte i Praha. I Praha er de litt over hundrelappen billigere enn her i Norge -penger spart! Hehe.
 


The summer dress

Innlegget er i samarbeid med Martofchina.com


Hallo! Jeg er tilbake i Norge igjen. Buhhuu, triste greier. Jeg må slutte å reise til samme sted så ofte fordi det ender med at jeg blir mer og mer knyttet til folkene der. Det er mitt problem!! -Jeg blir alt for fort glad i folk. Ingus skal kanskje dit neste måned, så kanskje jeg skal slenge meg på? Da har jeg til og med gratis bosted!:) Når jeg og Anh skulle dra til flyplassen dro vi én time før flyet vårt dro. Det var trafikk på veien og vi fikk plutselig dårlig tid. Vi skulle sjekke inn bagasjen vår, men da hadde de allerede stengt! Alt ordnet seg til slutt. Tidligere på dagen før vi dro leide jeg og kameraten min, Marek en trøbåt i hele 3 timer! Det var stekende sol og vi var begge påkledd, men måtte fort kaste klærne av oss og ligge i undertøyet. Haha, skal si vi ble solbrente OG fikk farge. 

Når jeg kom hjem fikk jeg en koselig overraskelse. Mamma hadde ryddet rommet mitt og skiftet sengetøy. Aw, jeg er fortsatt den lille jenta hennes, hihi. Det lå også noen pakker på sengen min. Elsker den følelsen! Ene pakken var fra Martofchina.com hvor en fresh sommerkjole og en basic blazer befant seg inni pakken. Jeg har str M i kjolen, men den var veldig liten. Det er glidelås på ryggen, men på bildene har jeg ikke tatt den igjen helt. Jeg trodde jeg hadde null sjangs til å lukke den, men når mamma kom hjem, klarte hun å lukke den for meg. Det var trangt skal jeg love dere! Hadde ikke skadet og hatt en str større, hehe. 


Kjole HER  -  blazer HERKjole HER  -  blazer HER


Just jump


Her kommer en bildedryss fra strikkhoppingen vår. Dere kan se video fra der vi hopper HER.  Som tidligere nevnt hoppet vi fra Hacka bruen som er 62m i Chomutov. Det er noe av det gøyeste jeg har vært med på! Det slår ikke fallskjermhopping, men fy søren så gøy det var å hoppe. Adrenalinkicket var så hærlig! Jeg vil gjøre det igjen!! Når vi var på tur hjem og kjørte forbi en gravplass sa sjåføren vår: - Ok, girls? Take a look outside the window? Do you see that? That's the cemetery meeting of the bungee jumpers. Hahah, som vi lo! Ikke alle skjønte den med en gang (hei Anh), men som hele minibussen lo. Haha. 

Den stakkar gutten som ble så utrolig dårlig når han kom opp. 

Ready to jump!!
Du, og du, så svimmel jeg var når jeg skulle feste på denne heis-snoren. Alt gikk da bare rundt og rundt, men til slutt fikk jeg heldigvis festet den. Hehe.
...Oog her står vi å poserer med serfikatet vårt sammen med de tyske jentene. 


Tattoos
Bildene er tatt dagen etter vi tok tatoveringene, så de har ikke grodd helt:)


Strikkhopp


I går hoppet jeg og Anh strikkhopp fra Hacka bruen som er 62 m. Bruen ligger i Chomutov. Av det jeg hadde sett på internett var bruen 45 m og lå 20 min utenfor Praha. Neida, det var ikke det jeg hadde bestilt. Haha. Det tok nesten to timer å kjøre dit og bruen var mye høyere enn forventet (og bedre!!). Jo høyere, jo bedre, hehe. Vi fikk ikke helt godt førsteintrykk siden det skjedde en feil. Vi skulle bli hentet på hotellet klokken 09:30. Vi sov litt lenge i går. En halvtime hadde vi på oss, og da løpte vi som noen galinger for å ta ut penger og forte oss tilbake og rekke litt av frokosten. Vi klarte å være ferdige med alt akkurat til halv. Vi ventet, ventet og ventet. Når vi hadde ventet en time tok jeg og sendte en mail til dem. Da beklaget de seg så masse fordi mailen med en veldig viktig informasjon ble tydeligvis ikke sendt. Det ble endret tidspunkt pga lokalstorm, så vi ble hentet kl 13:00 istedenfor. Da må jeg si vi var irriterte, men vi ville fortsatt bli med da! 

Dette var en opplevelse med sykt masse adrenalin! Herlighet jeg vil gjøre det igjen!! Jeg har aldri opplevd noe lignende eller med så mye adrenalin. Got to love it! Etter det (fæle) hylet mitt på tur ned, ble jeg slengt hit og dit og snurret rundt og rundt så fort! Det var gøy det! Jeg måtte konsentrere meg veldig når jeg skulle bli heiset opp igjen. Da må man feste en slik snor til seg selv, men jeg var så svimmel! Haha, men det gikk så bra. Èn ting er sikkert -vi jenter er tøffere enn gutta! Det sa instruktørene selv. Det var også en gutt som var med oss, men han var helt hvit, spydde, hoppet på feil måte, fulgte ikke instruksjonene og besvimte når han kom opp! Fem jenter og én gutt var vi. Vi jentene lo og hadde det så gøy, mens i minibussen hjem ble det både oppkast og veldig nære på sykehusbesøk på den stakkars gutten. Usss... men, men. 
Er dette noe jeg vil gjøre igjen?! HELL YEAA. Skydiving in czech republic


I går var det oppmøte på Dlouha 6 i Old Town Square for de som skulle hoppe fallskjerm. Det var knallfint vær. Det har det vært hver dag, og det er over 30°c (!!!). Fint det finnes iskrembutikker overalt. Hehe. Vi møtte opp og kjørte minibuss over én time ut av Praha by. Når vi kom frem ble vi vist frem til et rom hvor vi skulle få opplæring og låne drakter. Når jeg hoppet fallskjerm i Norge fikk jeg 20 min opplæring, vi snakket og ble bedre kjent med hverandre også. Her skulle alt skje veldig fort. Vet dere hvor lang tid opplæringen tok? 10 sekunder. Vi ble alle bedt om å reise oss å se på plakaten forran oss som dekket hele veggen. Fire steg var det vi skulle huske, og det tok oss 10 sekunder. Haha. Norge tar iallefall sikkerheten veldig alvorlig. Neida, det er ikke så vanskelig. Eneste er at du skal komme deg ut av flyet, huske noen av posisjonene og HA DET GØY. Tandeminstruktørene ble så overrasket når de så meg og Anh. Jeg vet ikke hvorfor, men det var BARE kunder fra Korea der. Gruppe etter gruppe. Vi var de første kundene den dagen som var fra et annet land, hehe. Jeg elsker og hoppe fallskjerm. Gleder meg til å gjøre det igjen i et annet land! Kanskje på tide å ta kurs, så jeg kan hoppe alene også:-D Dere kan se bilder fra da jeg hoppet tandemhopp på Hamar HER.

Her er min tandeminstruktør. Likte han veldig godt! Han var så søt og morsom!

Flyet var veldig enklere og hoppe fra enn da jeg hoppet i Norge. Dette er nok mer beregnet til å hoppe i fallskjerm fra.Love this

Hei! Her er tre bilder fra dagen min. Vi har hoppet i fallskjerm og det er toppers som alltid! Smilte og jublet hele veien ned. Hahha, Anh skrek og hylte som bare det. Hun klarte å miste ene linsen sin i frittfallet også. HAHA! Nå blir det ikke mer skriving fra meg. Marek sover ved siden av meg her. Vi fikk begge bare tre timer søvn i dag, og nå har han vært så søt, snill og krøllet håret mitt. Hihi. Nå skal vi ut! Blogges! 


Luftballong


HEI! I dag (natt) var jeg og Anh oppe før kl 02! Jepp, da sto musikke på full guffe. Vi er så lei av musikken som ligger på topplistene for øyeblikket. Vi skrudde det litt tilbake og spilte gamle Britney-sanger og sang for full hals. Hahha! Vi skulle bli hentet av en som heter Martin klokka 04:45, så vi hadde veldig god tid! Jeg og Anh er så trege om morgen. Sosiale medier holder oss veldig distraherte, hehe. I tillegg har jeg alltid et problem om hva jeg skal ha på meg. Klokken 04 i natt gikk jeg ned til resepsjonen og tok med meg alle antrekkene det sto mellom jeg skulle bruke. Jeg gikk litt catwalk for resepsjonistene og de fikk velge hva jeg skulle ha på meg. Haha, jeg må nok være den eneste som gjør noe slikt. Haha. Jeg pleier også og få litt tips om hvordan jeg skal ha håret mitt også, hihi.  I natt var det Thomas og Jan som hadde nattvakten. Jan inviterte meg og Anh på konsert i kveld, så da skal jeg på min første konsert her i Tjekkia. Thomas inviterte oss på rulleskøyter, så i løpet av helgen skal vi stå på rulleskøyter også. Herlighet jeg har det så gøy her! Jeg setter så pris på å bli invitert på ting. Det gjør meg virkelig GLAD. I morgen er det fallskjermhopping. 


Nå til bildedryssen:

Det tok overraskende veldig fort og få ballongen "blåst opp".


Så lettet vi fra bakken! Etter mine erfaringer er det nå to ting man ikke kan få en lignende utsikt fra. Man får ikke bedre utsikt enn om man står i en luftballong eller hopper fallskjerm! Det kan ikke sammenlignes som å titte ut et vindu på flyet. 


Det jeg syns var mest ubehagelig som jeg aldri klarte å vende meg til den timen vi sto i ballongen, var gasslyden. Den kom alltid så brått og høyt. Det likte jeg rett og slett ikke.

 

Utstikten -fantastisk. Med lengden kunne det kanskje bli litt småkjedelig. Jeg var klar for litt adrenalin, men som piloten sa: - "Viss det er adrenalin i en luftballong, er det noe veldig, veldig galt!".

Sjekk denne bygden! Måtte ta bilde av den fordi den er mindre enn min bygd, Kvam. Haha, som jeg og Anh lo.

Landingen gikk veldig bra også var det å pakke ned ballongen med en gang.
Søte hunden som er der! Smelt!

Til slutt fikk vi champagne og serfikat. Det var "dåp" og vi fikk navnene våre. Haha, det skal jeg vise dere senere fordi det står på serfikatet:)


én av tre tatoveringer

Dette var den første tatoveringen vi tok i dag. Vi er begge SÅÅ fornøyde!! Vi går og ser på den (og de to andre) hele tiden, Jeg er så freak at jeg til og med lukter på den. Hahaha, noen ganger lurer jeg på hva det går av meg. For alle tre betalte vi 1650 CZK som tilsvarer 550 kr bare. Det er så billig her, og vi elsker det! Nå skal vi til restauranten som ligger rett over veien for hotellet vårt. Vi blogges i morgen ♥


Kveldsshopping
I kveld har jeg og Anh shoppet, spist is, kjørt segway, snakket med folk, hoppet i senga, danset og sunget. Jeg har det såå fint akkurat nå! Vi har blitt invitert med ut, men det må vi nok takke nei til i kveld. Vi bør snart legge oss fordi vi skal stå opp klokka 01 i natt. Hvorfor? Det får dere se i morgendagens innlegg. I bildet over ligger alle innkjøpene våre fra i dag. Veldig fornøyd! 


In the streets of Prague wearing this

Skjørt: H&M  -   topp: BikBok  -  veske: Primark

Jumpsuit og sko: Nelly.com  -  veske: NewYorker


Tattoo talk


Ja, da har jeg og Anh tatt tatovering(er). Vennetatoveringer, og hele tre stykk! ER SÅ FORNØYD selv om vi ikke har tatt av plastikken enda, haha. Vi tatoverte oss på One Love som jeg ikke angrer på. Alt var så ordentlig der. Vi sto ved disken og diskuterte ting også plutselig sitter er par fra Norge bak oss. Vi snakket om veldig mye på kort tid. Jenta hadde flere tatoveringer og overtalte oss til å flytte tatoveringen vi hadde tenkt oss på lillefingeren lengre opp. Det gjorde vi. Kanskje litt vanskelig å forklare nå siden jeg ikke har tatt bilde av den, men så klart skal dere få se ordentlig bilder senere! Etter vi hadde snakket litt med paret kommer det en ny Norsk gruppe inn. Hva skjer med å møte Norske folk? Haha. Etter vi hadde tatovert oss hilste vi på noen venner av meg. Vi kjørte  også segway! Det blir jeg aldri lei! En segway står øverst på ønskelisten! 
 

Ser veldig lite ut fra ute, men veldig stort når du kommer helt inn! Hun som tatoverte oss var så utrolig pen. Stirret på henne i skjul og var så missunelig. Haha hun brukte ikke noe sminke en gang. Det er noen jenter som har det! 

Klar for avreise


God dag! Da er dagen her! I dag drar vi til Praha! I øyeblikket sitter vi på Gardermoen og venter på å få slippe inn på flyet. Merkelig at det er så mange jeg kjenner som skal ut å fly akkurat i dag. Møtte Torgeir, min gode kamerat her. I natt har det ikke blitt nok søvn på meg, iallefall ikke på Anh. Hun har bare sovet en og en halv time til sammen. Hun startet heller ikke å pakke før i natt, haha. Jeg våknet flere ganger midt på natten og smilte og sa til meg selv "iiih i dag er det avreise til Praha med min beste venn". Herlighet dette blir da supert. Vi har kjøpt 1 kg m&m og litt drikkevarer som vi skal kose oss med på flyet. Vi blogges i Praha mine favorittlesere! WOHOO ♥
 


Kontrollfreak

Denne turen til Praha blir annerledes enn noen andre turer og ferier jeg har vært på. Kanskje det er derfor jeg gleder meg ekstra mye, hihi. Jeg gleder meg nok mest fordi jeg drar med Anh. Grunnen til at denne turen blir annerledes enn hva jeg har opplevd før er fordi det meste nå er planlagt. Jeg har planlagt dagene fremover for første gang i mitt liv. På alle turene mine som jeg har reist på før, har jeg bare reist. Jeg var og er veldig spontan, hehe, men nå har jeg blitt skikkelig kontrollfreak og vil ha alt på plass. Jeg er også den som alltid vil og må passe på pass/ boardingpass. Når jeg og Ingus dro til Praha nå forrige gang ble han smålei av at jeg skulle ha orden og styr på alt, så han ville passe på sine egne ting. 1. Når vi skulle gjennom sikkerhetskontrollen hadde han allerede mistet boardingpasset sitt. Det ble en del styr og han mistet nesten flyet. 2. Når vi kom til Praha hadde han klart og rote bort passet sitt. Når jeg er på farten (spesielt med Ingus!) bare MÅ jeg passe på tingene til reisefølget mitt. Orden og styr må jeg ha! Her er hva jeg har 100% i boks de neste dagene. Det som står her dekker jo ikke hele dagen(e), men jeg kan ikke planlegge minutt for minutt heller. Hehe. 
 


 

Tenk at dette allerede er i morgen! Kan ikke tro det. Vi begynte med nedtelling fra da vi var på rundt dag 40, og nå er vi på 1! Vi tar toget fra Sarpsborg 12:24 og flytog videre kl 14. Flyet vårt går 16:45 og da rekker jeg å oppdatere bloggen på Gardermoen også. Har beregnet tid til det, hehe viktig. Vi er fremme i Praha 18:45 og da regner jeg med vi er på hotellet rundt 19:30. Når vi kommer inn hotellinngangen sitter det nok to gladgutter og venter på oss, Thomas og Marek. De begger jobber på hotellet vi skal bo på, Falkensteiner. Jeg møtte dem første gangen jeg dro til Praha og det fine er at de begge er ferdig på jobb når vi kommer. Thomas har dere sett på bloggen før. Blant annet i innlegget (HER) hvor vi leide trøbåt. Super grei og flott fyr som jeg gleder meg til å gi en stor klem til! Jeg og Anh er sikkert veldig sultne når vi kommer, så Thomas skal ta oss med til et skikkelig tjekkisk sted hvor vi får ordentlig tjekkisk mat og (GOD) øl. Etterpå er det festlighetene som står for tur. Marek skal ta oss med til favorittklubben sin som jeg har store forventninger til.      

Dagen blir helt klart startet med god hotellfrokost. Jeg gleder meg til å spise pannekaker med Nutella. Mm. Falkensteiner har så god frokostbuffet at jeg tror jeg blir nødt til å hamstre med meg mat til rommet. Hihi, jeg tuller ikke. Klokken 12:00 denne dagen har jeg booket tatoveringstime til meg og Anh hos "One Love". Vi skal ta tre (små) vennetatoveringer og det blir nok veldig spennende! Jeg har mailet masse med dem, så alt er klart. Tatoveringssjappen skal nok være veldig bra og ligger midt i sentrum ved Old Time Square. Prisen kommer til å bli 1650 CZK hver for oss som tilsvarer 550 kr. Billig! Resten av dagen kommer til å gå til shopping, spise god mat, sightseeing, kjøre segway på torget, også får jeg høre med Marek og Thomas. Kanskje de er med på å leie en trøbåt igjen. På kvelden blir det nok ut igjen. Party! Kunne virkelig tenkt meg på homseklubben igjen, Friends. Der likte jeg meg skikkelig og fikk meg mange nye homofile venner som jeg må møte en eller annen gang dette oppholdet. 

Jeg vet jeg kommer til og glede meg til å våkne hver morgen og tenke "YES, jeg skal få knakende god hotellfrokost i dag også!". Frokost er virkelig det beste måltidet. Det store denne dagen er at jeg har booket en luftballong til oss! Vi skal opp i ballongen rett før solnedgang rundt seks på kvelden. Det vil si vi har masse tid til å gjøre andre ting før det. Når vi skal få denne fantastiske opplevelsen må vi ut av Praha og hele dette ballongopplegget kommer til å ta 4,5 timer. Prisen (pr person) er 5500 CZK som tilsvarer 1833 kr. Jeg bestilte avtale på DENNE SIDEN. Man kan også lese mer om luftballong og hva som følger med i pakken du betaler for. Til nå er jeg veldig fornøyd med servicen. Jeg mailer masse med dem, og få svar med nesten en gang. Vi blir hentet på hotellet vårt 17:30 og da starter eventyret. Du, og du som vi gleder oss! Vi får se om vi er slitne på kvelden, kanskje det blir noe godt i glasset da også og sosialisering. 

Rett etter vi er ferdig med hotellfrokosten går vi ned til Old Time Square og til Dlouha 6. Denne dagen har jeg booket fallskjermhopping! DET BLIR AWESOME. Jeg har hoppet fallskjerm før, men gjør det gjerne igjen! Dere kan se bilder fra mitt forrige tandemhopp HER. Det som blir gøy (og billigere) er å hoppe utenfor Norge! Oppmøte 13:15, men da må vi være der 12:45 -en halvtime før. Jeg er så nervøs for og komme for sent til oppmøter. Tanken på at folk må vente på meg er bare helt forferdelig! Da blir det og dra rett etter frokosten har landet i magen. Flyplassen vi skal til ligger utenfor Praha, så hele dette kommer til og ta oss 4-5 timer. Prisen ser dere på bildet, 230 euro (1935 kr). Da inkluderer dette video, bilder, serfikat, t-skjorte, transport OG vi kunne velge noe gratis. Blant annet gullmeny på Hard Rock Café, gratis middag på en Indisk restaurant, øltur, sightseeing i buss hvor du kan gå av og på når du vil og gratis inngang/ drikke til Praha's beste utested. Jeg og Anh valgte gratis middag på en restaurant. Vi skal opp veldig tidlig neste morgen, så om det blir noe klubb på oss denne kvelden vet jeg ikke. Tenk at i Norge betalte jeg 5000 kr for tandemhopp med bilde/ video. Sykt, og se hvor mye mer vi får! Da er det opp grytidlig! Vi rekker ikke mye av frokosten heller. Denne dagen har jeg booket strikkhopp til oss! Det er noe jeg alltid har hatt lyst til å gjøre og nå skal det endelig skje! YES. Jeg er så spent at det kribler i magen. Det kommer en sjåfør som henter oss på hotellet så tidlig som 09:30 (ja, det er tidlig for oss). Vi må ut av Praha igjen og til Tjekkias høyeste bru som heter Zvikov. Jeg tror vi får mat og drikke der også, yea! Prisen er 3000 CZK (1000 kr) pr person og det hele kommer til og ta 4 timer. Veldig greit! Resten av dagen er ikke planlagt. Det får vi ta på sparket:-) Noe som er helt sikkert på en lørdag er iallefall at det blir fest på kvelden! 
 
Vi blir i Praha til tirsdag 22.07. Akkurat en uke. Vi drar heller ikke før på kvelden som vil si vi har hele dagen på oss. Mer enn dette av aktiviteter har jeg ikke planlagt enda. Jeg vet ikke om jeg vil planlegge så mye mer i detalj eller, fordi jeg liker å være spontan! Det er noe jeg har veldig lyst til -rafting! Jeg har sett litt på tilbudene deres, og det ser veldig bra ut! Anh har veldig lyst til å dra på spa og massasjeting. Spa og massasje er noe jeg hater. Hva slags jente er jeg?! Hahha. Kanskje noen av vennene mine der vil bli med henne. Det skal vi nok få ordnet. Ellers vil jeg gjerne dra til det wanna-be-eiffeltårnet som jeg kaller det. Haha. Første gangen tenkte jeg "wtf eiffeltårnet her?". Ved siden av dette tårnet er det en laaang mur, da tenkte jeg "wtf den kinesiske mur her?". Haha. Det er så mye vi vil gjøre! Resten får vi nok ta på sparket. WÆÆ I MORGEN ER AVREISE! WOHO. 

Du kan se mange flere bilder fra turene mine til Praha i egen kategori HER. 


short

Nå som håret mitt endelig hadde fått lengde, måtte jeg så klart klippe det. Det var lengde på det, men det var stygt tynt! I går var Anh frisøren min, og hun er så flink! Fikk både klipp, hodemassasje og kur. Håret mitt ble så friskt etterpå og ikke fult så tynt, hehe. I dag har jeg prøvd masse rart. På bildene over ser håret mitt nokså flisete og slitt ut. Jeg har rettet, krøllet, tupert, sprayet og hatt masse hårpudder i det. Kanskje ikke så rart, men jeg måtte eksperimentere med det. Hehe! Jeg trives best med langt hår, men heller kort enn og ha det tynt. 


Colbie Caillat - Try


Wow, sier jeg bare. Jeg så denne musikkvideoen før jeg la meg i går natt. Jeg likte den så godt at jeg må dele den med dere også ♥


Vinkveld på terrassen


Heyaa alle mine favorittlesere ♥♥ Når jeg kom frem til Sarpsborg tidligere i dag kom jeg hjem til en tom leilighet, som vanlig. Hehe. Midt på bordet sto det en gave til meg. Da ble jeg lykkelig! Hvitvinen skulle rett i kjøleskapet og bli kald, for denne var perfekt å dele med min beste venn på en slik varm dag! Jeg glemte helt at hun ikke likte vin, så det ble ett glass på frøkna og resten av flasken til meg. He he. Den var såå god! I morgen skal vi spille volleyball så da er det "The King Of Rock'n Roll" som står for tur. Mm! Fine deg! Wohho nå er det kun 2 dager til Praha. I dag booket jeg tatoveringstime på "One Love" som skal være veldig bra i Praha. Vi fikk time onsdag klokken 12. Dette blir så spennende! Vi skal ha tre tatoveringer og nei... dere får ikke se dem før vi har tatt dem. Gleder meg!!


Her om dagen postet Anh bilde av en oreofrappe på Snapchat. Siden da har jeg siklet etter den Jeg elsker alt som har med oreo og gjøre! Jeg har ikke ord som kan beskrive hvor god denne var. Anbefales å ta en tur til den nye cafén i gågaten i Sarpsborg om du har muligheten. 


Dagens outfit er kjole fra Nelly.com, skjorte fra Gina Tricot og sko fra Converse. 
Vin på terrassen en sommerkveld var perfekt. Sommermusikk i bakgrunnen og skikkelig girltalk. Karaoke ble det til slutt også, hehe stakkar alle naboer. Vi er ikke akkurat de som lukker alle vinduer/ dører og synger lavt. Jaja! Det var ikke akkurat så lenge vi rakk og synge før en dame som heter Lise ringte på døra. Da ble vi kjørt til Anh fordi vi hadde en ting som måtte gjøres. Hårklipp og kuring. Yepp, jeg har klippet håret i en skulderkort-ish lengde. Ikke noe jeg hadde så veldig lyst til, men jeg måtte. Det får dere se i morgendagens innlegg. God natt! 

Girly, but a little hint of handy


Hei og god morgen! Jeg var (så vidt) oppe av sengen klokken 05 i dag morges. I øyeblikket sitter jeg på Oslo S og spiser frokost. Akkurat nå skulle jeg vært på god vei mot Sarpsborg, men neeida. Dere kjenner NSB, det er alltid noe kluss. Toget ble innstilt, det var forsinkelser, det ble buss for tog til Eidsvoll og tog fra der. Toget som nettopp gikk til Sarpsborg hadde et togbytte med ventetid, så det orket jeg ikke. Det går heller ikke noe 11-tog! Jeg gir opp hele greia og tar bussen i steden for. Haha. Nå skal jeg vente én time til neste buss, og det får være greit. Jeg har internett! Haha. 
Været har virkelig vært noe å skryte av i det siste. Eller for noen -klage på. Sol og sydentemperatur! Jeg har blitt så fan av snekkerbukser som dere vet. Jeg er ett år etter alle andre (he he), men hva har nå det og si. Det har vært bikinivær, men samtidig har jeg hatt lyst til å bruke snekkerbukse, så hvorfor ikke bruke de begge sammen? Snekkerbukse, knallfarget bikinitopp og en farge på leppene. SOMMER. "Girly, but a little hint of handy", hihi. Looken er sexy, søt, sommerlig og fin. Prøv det ut! 


Grilling i høy temperatur
Temperaturen har vært kokende i dag også! Vi har grillet, ååh som jeg elsker grillmat. Noe av det beste jeg vet og får. Lola holdt seg til det standarde, ris. Hehe overraskende. Hun likte grillmaten vår og var veldig nyskjerrig når mamma sto og stekte maten. Lola hadde også kjøpt en gave til bestemor, hihi så søtt. Bestemor fikk en t-skjorte med navnet sitt på forsiden og navnet på byen til Lola på baksiden, "Davao". Ellers har jeg gjort noen små jentenødvendigheter som å vaske sminkekoster/ svamper. Jeg har stelt og funnet frem nye vipper som jeg skal ta med til Praha. Viss du vil se hvordan jeg steller de falske vippene mine kan dere se innlegg om det HER. Nå ble innlegget plutselig vridd om til girltalk, men det var alt! Ellers har jeg handlet inn litt dagligvareting siden jeg skal ha leiligheten til pappa for meg selv i helgen.
Jeg skal ta toget til Sarpsborg klokken 06 i morgen tidlig. Hjelp, så tidlig har jeg ikke stått opp siden jeg gikk på skolen i fjor. Haha.  


To fine damer


Var ikke dette et koselig bilde? Kjempe fint! Det må nok printes ut, hihi. De to lekre damene som er avbildet er så klart mine bestemødre. Jeg er jo så heldig som har tre bestemødre og jeg har tre forskjellige navn på dem også. Bestemor fra Filippinene blir kalt for Lola (på bildet til venstre) og bestemoren min her som også er naboen min, blir kalt for bestemor (på bildet til høyre). Bestemoren min i Sarpsborg, blir kalt for Mimi. Fine alle sammen ♥


Mangoes of the Philippines


God morgen!
Det er en like så fin dag som i går. Det var helt supert og se bestemor i går, eller Lola som vi sier på filippinsk. Hihi. Hun var så glad, og det gledet meg. Hun dro selvfølgelig ikke alene. Jeg fortalte for en stund siden at Aebykier og moren hennes var på ferie i Filippinene, og da ble Lola med dem tilbake. Vi fikk både frukt og filippinske matvarer, åh Gud som jeg har savnet lokalmaten der. Selv om man prøver å lage det samme i Norge, blir det liksom ikke det samme. Nå sitter jeg og mamma på verandaen, hører på sommermusikk og spiser filippinsk mango! Dette er min favorittfrukt! Lola er boende hos Aebykier for øyeblikket, men vi er naboer, så hun kommer hvert øyeblikk hit. Best jeg begynner å stelle meg litt ♥

Floral ankle length dress


Innlegget er i samarbeid med Rosewe.com


Du, og du! I dag har det vært så varmt. Temperaturen var godt over 30°c når jeg skulle ta disse bildene til bloggen. Det var så varmt og jeg klagde alltid til meg selv, haha. Det er nesten stygt å klage på varmen, men det var ikke lenge jeg klarte å stå forran kameraet i dag nei. Jeg fant en annen løsning som kjølte meg ned litt. Jeg tok med kamerastativet ut i vannet og knipset noen bilder der i steden for. Haha. Skal si forbipasserende tittet rart på meg. 

Dagens kjole er fra www.rosewe.com. Jeg elsker den! Lengden, mønsteret, formen og alt bare... elsk! Den skal få bli med til Praha neste uke. Tror den kommer til å passe inn fint der, hihi. Først må jeg sy den. For å komme meg til dagens location hvor bildene ble knipset måtte jeg klatre ned et berg og hoppe fra stein til stein. Da klarte jeg dessverre og hekte den i noe og rive den opp litt, men det synes så vidt og det kan nål og trå fikse! ♥

Link til kjolen HERLink til kjolen HER


Happy!!!


Wæææ, dere?! Jeg fikk vite noe for knapt to uker siden og det var (er) at bestemoren min fra Filippinene kommer til Norge. Hun har aldri reist så langt som til Norge, og for henne blir nok dette veldig spennende. Jeg gleder meg sånn, men vet dere når hun kommer? Om noen få knappe minutter!! Jeg kan ikke tro det. Det blir så rart (men fint) å se henne her! Hun skal faktisk være her helt til desember. I dag har jeg pyntet meg med både kjole og blomsterkrans, kun for henne. Hihi. Vi snakkes senere! ♥


Svar på spørsmålsrunde - del 2


Hvilken sider bestiller du kler fra når du nettshopper?
Faktisk bare Nelly.com. Det har skjedd noen få ganger at jeg har bestilt fra en annen side. En gang bestilte jeg fra Sheinside og det skal ALDRI skje igjen. Hvorfor kan dere lese om i det 5. spørsmålet. Jeg liker Nelly. Varene blir sendt fra Norge og jeg er 100% sikker på at det er trygt. De har billige klær med god kvalitet. Ikke rart jeg har bestilt rundt 30 ganger fra der. Flere bestillinger blir det nok også. Det er nok min favorittnettside når det kommer til shopping på nett.  

Hvilket kamera bruker du og hvor redigerer du bildene dine?
Når jeg tar bilder bruker jeg Sony a7. Når jeg filmer videoblogger hjemme (eks da jeg svarte på spørsmålsrunde del 1, her) bruker jeg Canon EOS 1100d med Sigma 24-70mm objektiv. Det er et veldig bra portrettobjektiv! Det får ikke bli med rundt fordi det er helt enormt stort og ikke minst, TUNGT. Ikke at Sonykameraet mitt er så mye lettere, men jeg er så fornøyd med kvaliteten det blir på bildene at litt må jeg ofre. Hehe. Når jeg legger ut videoer hvor jeg har mikset mange klipp sammen, så filmer jeg bare med iphone. 

Hva er det beste med å reise?
Det skal jeg fortelle dere! Det er mitt favorittspørsmål. Når man reiser så er det masse god mat, drikke og det er mange fine plasser å besøke. Masse fint å se! MEN det beste er å møte nye folk. Det finnes ikke noe bedre enn det. Det er så hærlig å møte nye mennesker. Det er noe jeg elsker!  

Kan du noe tagalog/ bisaya?
Dessverre. Det er noe jeg kunne ønsket jeg hadde lært mens jeg fortsatt var liten. Jeg kan noen få ord. Jeg kan kanskje forstå litt når mamma, eller noen andre har en samtale. Da kan jeg få med meg hovedemnet i samtalen. Det er jo aldri for sent å lære. Den nydelige bloggleseren min, Aida som jeg møtte i Filippinene i fjor sommer er halvt Norsk og halvt Filippinsk, som meg. Hun lærte seg det meste selv, og pugget masse. Hun snakker flytende! Både jeg og familien min ble meget imponert da. I ettertid fikk jeg høre masse at jeg burde gjøre det samme som henne, men.... det er jeg nok litt for lat til.    

Når du har bestilt klær fra utlandet, har du betalt toll? Hvor mye?
Nå skal dere få høre her! Det var dette jeg så vidt nevne i det første svaret. En gang gikk jeg litt bananas på sheinside og la klær i handlekurven min for 3-4000 kr. Gal som jeg var kjøpte jeg alt sammen også. Jeg vet om noen som har bestilt klær fra samme nettside for over 1000 kr og ikke har betalt toll. Jeg tenkte jeg skulle ha den samme flaksen om jeg delte bestillingen min opp i tre deler. Neida, det hadde jeg ikke. Jeg betalte toll for 2 av 3 pakker og det ble til sammen godt over 900 kr. Det var surt, og det skal aldri skje igjen. Små pakker under 200 kr går nok bra, men jeg skal aldri være så idiot og bestille så masse mer! 

Bodde Ingus sammen med deg og moren din var det ikke kleint?
Han bodde ikke her, han bare var her hele tiden og veldig ofte. Hehe. Kleint? Overhode ikke! Når han syns det ble kjedelig og henge med meg i lengden gikk han alltid til mamma. Da satt de ved siden av hverandre og spilte candy crush. De hylte av glede og ropte alltid "send meg liv, send meg liv!!!". Jeg har aldri spilt candy crush så jeg forsto ikke så mye av hva de snakket om. Haha, holder meg like så godt utenfor slike avhengighetsspill. Ingus er alltid velkommen hos oss, og vi ser på han som en del av familien. Han kaller bestemor for bestemor, og mamma for mamma. Hehe, jeg savner og ha Ingus her, men i det siste har han reist så masse og vært så opptatt..

Betalte du for Ingus på reisen? Eventuelt hvorfor?
Nei det har jeg aldri gjort. Ingus har råd selv, og av oss, så er det nok jeg som har dårligst råd av oss. Ingus er veldig gavmild og har spandert masse på meg! Når det er omvendt, så er det jeg som spanderer. Vi har en slik greie når vi er ute å spiser at han betaler for oss begge den ene gangen, og neste gang er det meg. Ganske greit:-D  

Hva syns du om stedet der du bor? Skulle du ønske du/familien bodde i en storby, som foreksempel Fredrikstad eller Oslo?
Jeg syns Kvam er et utrolig vakkert sted om sommeren! Jeg liker meg godt her da. Om vinteren er det bare trist her, og skulle ønske jeg var i en større by. Jeg har faktisk bodd i Fredrikstad, så morsomt det ble nevnt. Jeg er faktisk født der også, haha. Jeg bodde både i Sarpsborg og Fredrikstad før mamma og pappa ble skilt. Akkurat nå på sommeren ville jeg ikke bodd noen andre steder i Norge enn Kvam:-)

Fikk du deg type på reise?
Ok.... jeg vet jeg drar ofte til samme steder, men det er ikke fordi jeg har knyttet meg til noen! Haha. Det har jeg gjort en gang før når jeg var yngre, og det skal aldri skje igjen! Nei, jeg fikk meg ikke type på reise. Jeg føler jeg har sagt det før, men jeg vil ikke være i noen forhold enda. Det vil jeg vente noen år med. Når jeg først går inn i et forhold vil jeg det skal være ordentlig! Det skal ikke være noe tull som er over på noen måneder. Det skal være ordentlig, og uansett trives jeg best som singel i øyeblikket ♥  

Hvordan har du råd til å reise sååå mye?
Noen av turene har vært gratis. Mamma har vært snill og betalt togbilletten min til Oslo de gangene jeg måtte kommet meg dit først. Ellers er resten betalt selv (fly, hotell og opphold). Jeg har vært veldig forsiktig med lønningen min, og den har ikke gått til noe annet enn å reise. Jeg vet det kan virke som at jeg handler en del på nett, og når jeg legger ut bilder av nye klær jeg har fått i posten. Det jeg får har jeg ikke betalt én kr for, så der er jeg heldig. Jeg vil heller bruke penger på å kose meg skikkelig på tur, enn å kjøpe klær og sko her. Jeg må innrømme det kan bli litt shopping når jeg er ute og reiser, men det får være et unntak!  
 


Holder du fortsatt på med trening? Du gjorde det en periode og du la ut bilde av kroppen din, kan du gjøre det nå også?

Hahaha. Jeg hater å skrive dette -men jeg ga opp (...igjen). Trening og kosthold er sunt og bra, men det var vel aldri noe for meg. Jeg liker å gå tur når jeg føler for det. Jeg liker å spise masse god (usunn) mat og er ikke så veldig glad i å bevege meg for mye. Trives sånn! Skal jeg begynne å være sprek og trene varer det kun en uke, maks to. Haha, sånn er det nok bare med meg. Kanskje en vakker dag kan jeg legge det om. Jeg burde egentlig røre litt mer på meg, men herlighet.... det er da så kjedelig. 

Hvilken dyr har du nå? Bare hunden og katten, eller har du marsvinene også?
Jeg har kun Leo og Pus ja. Jeg har ikke marvinene lengre. Det er egentlig en lang historie, men begge to lever og har det kjempe bra. Kompisen min, Stig fikk dem og de får masse kos og god mat. Det er jeg glad for! De har det kjempe bra og er bortskjemte. Sånn det skal være, hehe:-) 

Har du silikon eller er du bare heldig fra naturens side?
Hahah... et spørsmål jeg ikke helt visste om jeg skulle svare på eller ikke. Jeg er heldig fra naturen sin side:-) Hadde jeg operert noe, så hadde jeg vært ærlig om det på bloggen. Det er noen ting jeg vil fikse på meg selv, men økonomien min vil ikke tillate det akkurat. Hehe. Jeg har ingenting i mot folk som legger seg under kniven for å bli mer fornøyd med seg selv. Hverken for andre eller meg selv:) 


In the mail today

 


I dag hentet mamma et par pakker for meg på posten. Blir like glad hver gang jeg ser mamma komme inn døren med pakker! Jeg venter enda en pakke fra Nelly som jeg håper kan komme før jeg drar til Sarpsborg. Jeg venter også enda en pakke fra et annet sted. Wohho, enda mer og se frem til, men tviler på at den kommer før jeg drar siden den blir sendt fra Kina. De to første kjolene er fra Nelly. Den første kjolen er kjempe fin om man har en slik rutete skjorte man kan knyte rundt livet. Da blir den enda mer lekker! Den andre, lille, sorte kjolen er dødsfin! Problemet er at den ble litt for kort til meg (str XS). Spesielt fra bak. Jeg kan ikke akkurat bøye meg, he he. Jeg har lagt ut bilde på twitter HER om dere vil se den på. Har også lagt den ut på salg for 100 kr (uten frakt). Den siste kjolen er sponset. Dere kommer nok til å se antrekksbilder av den senere i uken.


One week left

 


Om nøyaktig en uke på dette tidspunktet sitter jeg og Anh på flyet og koser oss med en drink i hånden. Da setter vi kursen mot Praha! Det kommer til å bli den BESTE uken. Vi har masse planer! Du, og du! Jeg må virkelig lage et innlegg hvor jeg viser dere listen vår. Jeg er allerede så og si ferdigpakket og det kribler i magen bare ved tanken på at jeg skal reise sammen med Anh. Jeg snakket med Ingus i dag og han blir dessverre ikke med oss. Dette er første gangen (utenom min første tur til Praha) jeg reiser på tur uten Ingus! Det blir litt rart, men Ingus drar til Praha igjen i august, kanskje jeg skal slenge meg med? Hihih, vi får se på lønningen. Vi får ta én tur om gangen. Jeg drar forresten til Sarpsborg på lørdag eller søndag. Helst så fort som mulig fordi jeg er desperat etter og få klippet håret kort (kortere). Det kan jeg jo gjøre her også, men jeg vil ikke bruke penger på frisør. Jeg har fortsatt den sure følelsen inni meg da jeg brukte flere tusener på håret mitt når jeg gikk på ungdomsskolen. Nå vil jeg ikke bruke en øre på frisørbesøk. Derfor skal Anh få lov til å klippe meg. Hun har gått frisørlinjen, og det er bra nok for meg. Hehe! Vi skal også på linseshopping. Jeg skal kjøpe meg tre-toners blå linser. Jeg kommer til å bli helt ny den neste uken: Ny på håret, blå øyner og tatovering. Ja, dere leste riktig! Mer om det blir det skrevet om senere. PS: Ikke si noe til mamma da. 


Fascinating pictures

1. "A firefighter giving water to a young Koala Bear during bush fires in Australia."
2. "A baby elephant that lost her mother greets the man that is caring for her"
 1. "When was the last time you did something for the first time?"
2. "Restaurant in Bora Bora" 
2. "Ice Canyon, Greenland"
1. "He got sandals on, I love it."
2. "Asian Leopard Kitten." 


1. "Dolomites, Alps, Italy"
2. "Caddo Lake in the United States,Texas"
1. "Yorkshire Dales, England"
2. "Wizards Hat, Oregon" 
1. "The Gulf of Alaska, where two oceans meet, but do not mix!" 
2. "San Diego's Sunset Cliff" 
1. "Blue Lake, Patagonia, Argentina" 
2. "Pearl Shoal Waterfall - China" 


1. "Lake Louise in Alberta, Canada. Photo by Carl Pan."
2. "Lake Solbjornvannet, Norway. Photo by Stein Liland." 


1. "Piglets."
1. "Beautiful Cherry River, West Virginia"
2. "War vet gets the best seat in the house at his favorite bands concert."

Jeg syns virkelig slike bilder er så fascinerende og interessant å se på. Alle bildene og tekstene er fra twitterkontoer som jeg følger (@people, @Fascinatingpics, @FascinatingPix og @Beautifulpics). 


Time to relax


Dæven! Tenk at jeg syklet hjem fra jobb i dag også! 2 mil på to dager er ny personlig rekord. Kanskje dette er noe jeg skal begynne med og legge det i rutinen på sommertider? Det regnet mens jeg var på tur hjem. Det var god temperatur så det gjorde meg ingenting. Jeg hevet hodet og tenkte på hvor heldig jeg er som bor her. Det er så fint på sommeren her i Gudbrandsdalen. Mens det pøset ned tenkte jeg alltid på hvor godt det luktet mens jeg filosoferte om alt mulig. Jeg så overhode ikke bra ut når jeg kom frem, haha det skal jeg love dere. Litt mascara her og der, og hår som sto til alle kanter. Jaja, det gjør ikke noe! Nå som jeg har kommet hjem sitter jeg i pysj og en stor dott på hodet. Digg! Da må jeg også si at bildene er tatt tidligere i dag altså, haha. 
Dere nå er det 11 dager til jeg og Anh drar til Prahaaa! Du, og du som vi gleder oss. Vi drar den 15 og da blir det endelig noe interessant å blogge om. Hverdagen min er så kjedelig, noe som gjør bloggen min kjedelig. Jaja, dere får holde ut liiitt til, hihi. Vel, nå er det på tide å slappe av. Jeg skal lage smoothie, spise brødskive med ost og ha Prison Break på skjermen. Woho, jenta kan og kose seg! Først skal jeg nettshoppe litt på Nelly (IGJEN). Jeg har fått gavekort! 


Pink ballerina with platformFor en fin og rolig dag på jobben! Tiden gikk så fort. Jeg og sjefen min har brettet hundrevis av servietter og vi har det så koselig mens vi gjør det! Vi er to skravlebøtter og med en kopp kaffe kunne jeg ikke hatt det bedre på jobb. Kostholdet mitt i går var brownies og is til frokost, sjokolade, sjokolade og sjokolade resten av dagen. Derfor følte jeg trengte litt trim i dag. Jeg syklet hjem fra jobb som er 1 mil. Det var nokså fint å sykle mens solen gikk ned må jeg si. Helt ærlig var det mest slitsomt, haha. Kanskje jeg skal sykle hjem resten av uken også? Jeg sykler aldri til jobb fordi da ser jeg ut som et kråkereir på håret når jeg kommer frem. Jeg vil heller ikke være svett og ekkel, men å sykle tilbake går bra:) Litt hærlig er det da! 

(Mens vi brettet servietter) 
Sjefen: Hvilken størrelse bruker du på t-skjorter og skjorter?
Meg: Small som regel.
Sjefen: HÆ?! Nei! Det er ikke mulig. Trodde du brukte large, men tenkte å kjøpe XL til deg når jeg drar til Kina. 
...også sjekker hun merkelappen på t-skjorten min.  
Meg: Jeg tror jeg.... nesten ble fornærmet her! 

Hahhaha, som vi lo! Jeg tror jeg må ta noen mål av meg selv. Hun tenker og kjøpe ny uniform til oss, så jeg er litt spent! Nok om dagen min. Hva syns dere egentlig om platform når det kommer til sko? Eller på ballerinasko? Det er vel en trend som har vært en stund, men jeg har ikke åpnet øynene for den før nå. Jeg syns de er så behagelige å gå i. Jeg måtte skaffe meg nye jobbsko og da ble det ballerina med platform. SÅ KLART IKKE i denne knalle fargen som dere ser på bildene. Haha. Servitrise med knall rosa sko hadde blitt litt upassende. Mine (nest) nyeste skopar er disse rosa ballerinaskoene med platform. Jeg må være veldig forsiktig med hva jeg bruker dem til, ellers kan de bare se snåle ut. Jeg var litt usikker til dem i starten, men etter de hadde stått på gulvet i noen dager, begynte jeg og like dem mer og mer. Spesielle, men jeg liker dem. Jeg har enda to par nye sko jeg må vise frem på bloggen, men det får bli senere. Nå skal jeg spise kylling med cashernøtter og se på Prison Break. Vi blogges i morgen ♥ 

På bildene ser dere håret mitt helt naturlig. Fælt og jeg liker det ikke. Når jeg drar til Sarpsborg om litt over en uke, så skal Anh få lov til å klippe meg. Skummelt, men det må nok til. Videoblogg: svar på spørsmål

 

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 1080p for å se i HD.


Kjære internett, takk for at du har kommet tilbake. Alltid en trofast venn du. Nå kan jeg publisere svar fra spørsmålsrunden! Når jeg først begynner å snakke, så er det så vanskelig for meg og stoppe. Jeg har kuttet bort en del av hva jeg har sagt  på videoen over. Det er flere spørmsål jeg ikke har svart på, men som jeg kunne tenkt meg og publisere. Videoen hadde blitt alt for lang om jeg skulle tatt med alt. Selv syns jeg egentlig den er for lang nå også, så om det er noen som faktisk orker å se hele, så kreds til dere. Haha. Vi får se! Kanskje jeg publiserer resten av spørsmålene dere har sendt inn på video, eller kanskje innlegg. Jeg har allerede spilt inn svarene på video, men det kjipe er at det tar en EVIGHET og laste det opp på youtube.  
(Jeg må også påpeke min egen, stygge skrivefeil i videoen. Det var ikke meningen å dele hangover-ordet opp i to ord altså. Hehe, men litt for sent å endre på nå.) 


Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits