farfar!!!!

Heii! Jeg fikk aldri tid til å fortelle dere at farfar var på besøk for noen uker siden. Han og Ingerlill tok turen opp hit helt fra Gøteborg. Ååh, det var koselig! I løpet av 10 år så hadde jeg sett farfar kun ên gang! Det er egentlig veldig trist å tenke på at vi ikke får se hverandre oftere. Når jeg så han komme, så løp jeg rett bort til han som en rakett og fikk tidenes største bamseklem, og det var ikke bare ên! Vi spiste masse is, og vi hadde masse å fortelle hverandre!! Ikke minst hadde vi sol noen dager, så det ble enda mere is og fjellturer! 

Rune, mamma, Ingerlill og farfar 

Farfar og mamma

+ Evelyn (søstra til mamma og min tante)

Håkon og Jojo


extensions fra luxushair

Innlegget er i samarbeid med Luxushair.com

Hei! Hår fra Luxushair.com/ no ble dumpet ned i postkassen min for noen dager siden. Dere tenkte kanskje ikke at et extensions-innlegg ville komme fra meg siden jeg har så langt naturlig hår. Men først må jeg bare si at jeg bruker ikke extensions nå for å få lengre hår, men tykkere. Jeg har tidligere blitt sponset av Luxushair som du kan lese om HER. Jeg må virkelig gi skryt for leveringstiden! Det tok kun 2 dager før jeg fikk håret, og leveringstiden er vanligvis 1-5 dager. Dere som skal bestille extensions for første gang er sikker usikker på fargevalget? Men kundeservice hos Luxushair tar bryet med å hjelpe dere. Det eneste du trenger er å legge ved et bilde av håret ditt (helst i dagslys)    

Jeg må si håret mitt er nokså kjedelig som alltid er rett. Derfor valgte jeg bølget extensions som dere kan finne HER.  Håret er 65 cm langt, men mitt naturlige ekte hår er litt lengre enn det, men det går bra! Jeg har i fargen ''#2 -mørkbrun'' som kan behandles som sitt eget. Da kan du rette, krølle , style og til og med farge det om du vil! Det følger med 8 deler (24 spenner). 

På bildene under er ikke håret mitt noe lengre, men det er mye tykkere! Når du går med extensions får du samtidig volum i håret som selvfølgelig er bra! Frøydis har tatt bildene av meg Jeg kommer til og lage en video der jeg snakker litt om håret og tar opp spørmål! Stay tuned! 

Til slutt må jeg si at jeg er veldig fornøyd med håret og kvaliteten!


a best friend

Hei! I dag har jeg kort sagt jobbet rævva av meg! Jeg var såå sliten etter jobb, at jeg kunne lagt meg ned og sovet i 100 år! Men neida, man kaster ikke bort tid på å sove (hahahhha). Jeg hadde heller en gøy kveld med mine to gode venner, Aebykier og Frøydis! Når jeg først snakker om jobb -jeg skal jobbe 6 dager i strekk, så jeg gjør meg klar til å dø. Jeg vil selvfølgelig oppdatere bloggen min til dere, og nå har jeg litt å blogge om også. Jeg må bare få tid! Samtalen vår tidligere i kveld:

Frøydis: Aebykier??.... (angel face)
Aebykier: JA?! Kå du døkk vil??
Caro og Frøydis: Vil du ta bilder av oss? (Angel faces)
Aebykier: NEI!
Caro: Pleaseee
Aebykier: NEI!

Til slutt ville hun ta bilder av oss, HAHA. Men vi måtte vente til hun var ferdig med å dusje. I mellomtiden løp vi og fikset oss, og tok noen kjoler fra skapet hennes! Moahaha, alt for bloggen!  
Ja, Frøydis og Aebykier er to av mine beste venner. Frøydis har jeg kjent i over 7 år. Aebykier er søskenbarnet mitt, så hun har jeg kjent siden dag ên   Bildene er tatt av Aebykier 


green dress

Denne kjolen kan dere kjøpe hos H&M for kun 129kr!! Skoene er fra Aldo 


(Gårsdagens antrekk)


nyan cat makeup

Var ikke denne sminken som er inspirert av Nyan Cat utrolig kul og kreativ? Jeg kunne gjerne tenkt meg og brukt den på kostymefest, halloween eller noe lignende. Hva syns dere? 


Bildekilde


titanic

Hei! I dag våknet jeg av en kjekk, ung mann sto og banket på døra mi. Nemlig.... Torgeir! Han hadde med Titanic filmen som vi skulle se. Nå kan dere få kalle meg hva dere vil, men jeg har faktisk aldri sett den filmen! Eller delvis, men jeg har aldri fått sett den ferdig. Kun små klipp. Nå kan jeg si at jeg elsker filmen! Hadde jeg sett filmen alene hadde jeg nok druknet i mine egne tårer, men siden Torgeir var her... så kan jeg ikke vise min svake side. Haha. 

Torgeir og morgentryne

Fineste og tristeste filmen.

:((((

Bildet er lånt fra HER. Tristeste filmen jeg har sett, iallefall med tanke på at det meste er sant!

Hva er den tristeste filmen du har sett?


what's in my purse?

Dere burde virkelig løpe og kjøpe dere en slik veske fra H&M. De er så små, men du får plass til alt mulig!! 

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 780p for å se i HD


bestemors gummistøvler

Været her i bygda er ikke noe å skryte av. Det består kun av regn. Man blir kanskje litt dårlig humør av været, men tenk positivt og kast på deg et smil så går alt bra! Fra fredag har jeg hatt besøk av farfar, men han reiste i dag. Trist, savner han allerede. I løpet av 10 år, så har jeg sett han kun ên gang! Skal blogge mer om det senere. Nå venter jeg på at Bjørn skal komme hjem slik at jeg og Liva kan gå en tur i regnet. Liva er en slik søt dagshund, eller ''dachshund'' som det skrives. Slik ser jeg ut i dag:

Hehe, jeg har gått rundt og vandra i bestemors gamle, hullete gummistøvler i hele dag.
familiebilder

Hei! Jeg fant noen familiebilder av meg, mamma og stefaren min på facebook. Bildestr ble litt liten pga jeg lagret de fra facebook. Bildene er nok veldig redigerte av fotografen. Husker noen at jeg skrev at fotografen redigerte huden vår hvitere? Det er veldig populært i asiatiske land og være hvit. Haha, jaja, spiller egentlig ikke så stor rolle hvilken hudfarge jeg har 
rosablogger?

Det finnes mange definisjoner på å være en ''rosablogger''. Noen vil si det er å legge ut innlegg om sminke, outfits, sko osv... Jeg er delvis ikke enig. Jeg syns det ligger mye mer i det, ikke bare bloggen, men personen. Jeg vil ikke si meningen min denne gangen, fordi da skjønner alle det er rettet mot visse bloggere + da begynner folk å ta av i kommentarfeltet... spar meg for det. Men det frister sååå å skrive ned det jeg har i tankene, men jeg må tenke på nettvettreglene! 
Bare ett lite spørsmål -syns dere jeg er en rosablogger?  

Blææ, vil ikke være kjent som rosabloggeren fra bygda. Det høres bare dumt ut....


min nye favoritt blogger!

Oppdaget denne bloggen for litt over en time siden, og jeg elsker den allerede! Haha, sitter i et mørkt rom og ler for meg selv! Jeg digger at han har 1. plassen på blogg.no. Han er den eneste rosabloggeren som er verdt å lese etter min mening. GO Terje!! Dere kan lese bloggen hans her: terjeaa.blogg.no


date med min kjære + digitalkamera

Hei! I kveld har jeg vært på date med.... noen som klarer å gjette ut ifra bildet under her?.. Uansett... Borghild!!! Haha, vi hadde det kjempe koselig og hadde masse jentesnakk og ta igjen. Hadde på meg en liten veske, så jeg hadde ikke plass til den digre speilrefleksen. Tok i bruk et digitalkamera, og jeg syns det faktisk var digg og tenke på at bildene ikke må bli fine fordi jeg skal poste dem på bloggen   

Min hemmelige date:

Vi spiste på Venezia. De to første timene var vi helt alene, og vi seriøst døde av latter! Jeg husker egentlig ikke hvorfor. Vi begynte å tenke på om det var stengt også, haha. Vi følte oss som hjemme og skrudde på musikk, lo og ropte over hele resturangen! Fortsatt var vi alene. Det ble nesten litt sånn skrekkfilm -hørte lyder og døra gikk opp av seg selv (eller... det var en gammel mann som stakk inn hodet og gikk igjen...). 

MEN til slutt. Etter jeg sto og ringte med den bjella ved kassa i to timer... SÅ kom det noen. Da var jeg så sulten at jeg bestile en stor Bacon Cheeseburger. Spiste til og med opp hele alene, haha  

Borghild bestilte pizza!  

Er det på slike bilder man skal skrive ''YOLO''? XD XD

''Boggis, ikke ta bilder av meg mens jeg spiser!''

Kjøpte is til slutt. Men jeg fikk isen gratis mens Borghild måtte betale. Snakk om forskjellsbehandling! Men jeg er favorittkunden deres som spiser der hele tiden. Hehe. Gjett hva? Jeg fikk til og med melding av en ansatt der mens vi spiste. Han lurte på om maten var god, haha. Forige gang fikk jeg kjærlighet på pinne..


Dagens outfits! Begge kjolene er mine og er fra BikBok  

Dressjakken er fra H&M

Søte Borghild

Nuss og puss!  


cute grandpa


lollipop

Spiste på resturang her om dagen. Når jeg skulle betale, så fikk jeg kjærlighet på pinne. Haha, da begynte jeg å lure -ser jeg så ung ut, eller gjorde de det for å være snille? Hahah  

Shorts og topp: Gina T  -  sko: Lita


pinkyparadise circle lenses

Innlegget er i samarbeid med PinkyParadise.com

Hei! Jeg fikk et par sirkellinser dumpet ned i postkassen fra PinkyParadise.com for noen dager siden. Linsene heter ''Vassen Rainbow Eyes Grayish Blue'' og du kan finne de HER. Jeg kunne sittet her og skrive mange ord om disse linsene, men jeg vet dere går lei, så jeg laget heller en liten video! Jeg er kjempe fornøyd med disse linsene, men jeg glemte å si en ting i videoen! Når du tar på sirkellinser og det er første gang du bruker dem, så kan de virke litt ubehagelige i starten. Men når du har gått med dem en liten stund, så skal du så vidt merke at du har dem på.
Det kommer selvfølgelig an på om du har satt dem på riktig da  

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 780p for å se i HD

Til slutt må jeg bare gi skryt til PinkyParadise om det nye designet! Utrolig søtt design, og samtidig ryddig og oversiktelig. Kunne faktisk tenkt meg et bloggdesign likhet til dette  

Har du spørsmål, så kan du kontakte meg eller kundeservice hos PinkyParadise HER  


21 ting du ikke visste om bieber

Innlegget er fra tv2.no, kilde

 1. Justin Bieber er en selvlært artist. Under oppveksten i Statford lærte han på egen hånd både piano, trompet og gitar. I tillegg gikk han på øvelser for å lære seg trommer. En av de første sangene han lærte seg på gitar var Bob Dylons «Knocking on Heaven's Door».

 2. Han tapte under sin første talentkonkurranse. Justin har tidligere fortalt at han ble oppmuntret til å starte med musikken etter at han deltok i en talentkonkurranse da han var 12 år og sang en låt fra artisten Ne-yo. Han gikk dessverre ikke til topps, men endte på en andreplass, men allikevel var det nettopp dette som skal ha fått ballen til å rulle for Justin. Hans mor postet opptredenen på YouTube som førte til at Bieber ble oppdaget av Scooter Braum.

 3. Han sang på gaten for penger. Sommeren etter hans deltagelse i den første talentkonkurransen skjønte Bieber at han kunne tjene penger på talentet sitt. Han sto derfor på gaten utenfor the Stratford Theater hvor han klarte å tjene inn 3000 dollar, som ble nok til å betale for hans første feire med sin mor. Ferien gikk til Disneyland.

 4. Justin Timberlake ønsket seg Bieber i stallen. Det ble til slutt Scooter Braun og Usher som trakk det lengste strået om Bieber, men før han signerte, var det flere som var interessert i å ha Justin i stallen. Bland andre skal artisten Justin Timberlake ha forsøkt å fly Bieber ut til Los Angeles for signering. Men Bieber signerte med Def Jam da han fylte 14.

 5. Han fikk billappen på første forsøk. Selv om man kanskje ikke alltid skulle tro det. Justin ble nylig tatt for råkjøring og har tidligere vraket en av sine tidligere biler, men artisten fikk lappen på første forsøk. Som gave fikk han en Range Rover av Usher og nå har han blant andre biler en Mercedes Van med et helt studio hvor han kan spille inn sine hits på veien.

 6. Han misliker UGGS. Skotøyet som er elsket av kjendisene, faller ikke i smak hos Justin. I et intervju fra 2010 sa han «Jeg synes UGGS er stygge. Og jeg synes store solbriller er overvurdert. Jeg liker store solbriller, men ikke de enorme, sunde».

 7. Kongen av internett. I 2010 var Justin den kjendisen på internett som var mest søkt på over hele verden. Han skal ha blitt søkt på tre ganger så mye som David Beckham det året.

 8. Satte tidenes YouTube-rekord. I juni 2012 hadde videoen «Baby» blitt vist over 744 millioner ganger på YouTube og har blitt den mest sette videoen på nettstedet igjennom tidene. Musikkvideoen er regissert av den norske regissøren Ray Kay som har gjort stor suksess i Hollywood.

 9. Har Jesus tatover på leggen. Unggutten tok sin første tatovering på 16-årsdagen, den gang tok han et omriss av en liten fugl på den venstre siden av hoften sin. Etter dette har han tatovert et portrett av Jesus med på baksiden av leggen, fått skrevet «Jesus» på Hebraisk på ribbeina og «Belive» på armen.

 10. Han har fremdeles ikke fått en Grammy. Riktignok har han vært nominert to ganger i 2011, for beste album og beste vokal innen popmusikken, men foreløpig har han ikke tatt med seg en Grammy hjem til peishyllen enda.

 11. Eier hus til 6,5 millioner dollar. Selv om det ikke er så mange 18-åringer i seg selv som eier egen bolig, er det i alle fall ikke mange som har et til 6,5 millioner dollar. Men det har Bieber og villaen ligger i Calabasas i California, har eget bibliotek, kinosal, vinkjeller og til og med en hagedam, pluss et stort basseng selvfølgelig.

 12. Får 30 nye følgere på Twitter hvert minutt. i gjennomsnitt har det blitt regnet ut at Justin Bieber får en ny tilhenger på nettstedet Twitter hvert andre sekund. Det vil si 30 nye «beliebers» i minuttet. i skrivende stund, har han hele 24 618 995 følgere. At dette stemmer kan du sjekke selv, gå inn på hans profil her, trykk oppdater og legg merke til hvor raskt tallet på Followers stiger.

 13. Han «døde» på TV. Som skuespiller selvsagt. Justin var med i suksesserien «CSI» i 2011 hvor han spilte rollen som en utagerende tenåring med navn Jason McCann som ble skutt av politiet etter å ha siktet mot politimannen med en pistol. Etter dette har han hatt en liten rolle i filmen «Men in Black 3» hvor han spilte en baby alien.

 14. Det finnes fire nøyaktige kopier av han. Ikke levende riktignok. Men Justin Bieber er skapt på nytt hele tre ganger i voks. En i New York, en i Amsterdam og London på Madame Tussauds. Alle tre har på seg forskjellige klær men har nøyaktig, samme velstelte hårsveis.

 15. Holder rekorden i salg av julemusikk. Julealbumet «Under the Misteltoe» som ble sluppet i september 2011 solgte over 210 000 bare den første uken. Rekorden førte til at Justin ble den aller første soloartisten i verden som har hatt tre album på førsteplass før fylte 18 år.

 16. Dyktig i basket. Ikke bare er han god på å synge, han er også et talent i idretten. Justin imponerte alle under NBA All-Star Celebrity Game i 2011 og fikk med seg en trofe hjem fra basketballbanen hvor han hanket inn åtte poeng til laget sitt, sendte ut fire pasninger som ga mål og stoppet motspillerne to ganger i å få mål.

 17. Mest inntjente dokumentar siden 1987. Dokumentaren «Justin Bieber: Never Say Never» kom ut i februar 2011 og viste stjernens reise fra han var liten med private hjemmevideoer til å bli en av verdens mest ettertraktede artister. Dokumentaren viste eksklusive intervjuer og bilder fra konserter og at en av konsertene fra filmen ble vist i 3D på kinosalene var heller ikke et minus. Filmen har solgt til 98 millioner dollar og ble dokumentaren med mest inntjente penger siden 1987 i USA.

 18. Daten skuespiller fra musikkvideo. I musikkvideoen «Baby» får Bieber god kontakt med skuespiller Jasmine Willegas, og sannheten var at det ble søt musikk mellom de to også utenfor settet. Paret ble sett kyssende flere steder etter innspillingen og senest kun måneder før han ble kjæreste med Disney-stjernen Selena Gomez. Senere har han også bekreftet at han i en kort periode datet Jasmine.

 19. Han er storebror til to. På sin mors side er han enebarn, men hans far har to barn, Jaxon og Jazmyn. Begge to er mye yngre enn Justin, men lillesøsteren på bare fire år har allerede fått en konto på Twitter med over 400 000 følgere, til tross for at hun ikke har skrevet noe som helst.

 20. Han har en egen «Swagger Coach». Hvordan det nøyaktig blir oversatt til norsk, er vanskelig å si for det er nok ikke mange som har det, men Bieber har altså en egen stylist som sørger for at han alltid ser «fresh» og «hipp» ut. Stylisten Ryan Good stiller opp spesielt for Justin og gir han veiledning i hvordan han skal både oppføre seg, høres ut og kle seg kult.

 21. Hjelper andre stjerner. Justin Bieber har allerede fått signert artisten Carly Rae Jepsen som før suksesslåten «Call Me Mabye» var en ukjent Canadisk sangerinne. Selv om hun er talentfull var det Bieber som ga henne suksess etter at han hjalp henne med signering hos Scooter Braum og omtalte henne på Twitter en rekke ganger.

Og helt til slutt, en liten ekstra gobit til alle hans fans. Her sjarmerer Justin fansen fra gutterommet før han ble berømt:


avslutningsfest - 10.klasse

Tenkte å svare på to spørsmål jeg har fått:
 Hvor skal du gå når du starter på videregående? og hvilken linje? 
Jeg skal gå på Vinstra videregående skole, og jeg kom inn på media som jeg hadde på første valget.

 Skal du dra på justin bieber konserten? 
Mest sannsynlig så nei. Jeg har utrolig lyst, og jeg satt klar på billetservice klokken halv 9 i dag tidlig, men jeg ble desverre kastet langt bak i køen. Slik går det når 125tusen mennesker er innpå likt og det blir overbelastet! Men om noen skal dra alene og tilfeldigvis har to billetter, så kan jeg med stor glede holde den personen med selskap! 

Jeg henger som regel en måned etter med ting jeg skulle blogget om. Jaja, det var ikke noe nytt. Her er noen bilder fra avslutningsfesten vår. Det var veldig trist, men jeg gråt ikke. Som jeg har skrevet på bloggen før -jeg har nok ikke tårekanaler. Men trist, det var det! Det blir virkelig rart å få en ny klasse. Selvom klassen min var kjent som ''englebarna'' som aldri lagde bråk i klassen, så kommer jeg til å savne den! 


Borgar og Dina var programlederne!
Siri


Synne og Silje sang utrolig vakkert! 


Gratis mat... som vil si -ta på så mye du får plass til! xD xD


Fin gjeng!
Malin, HK, Martine og OK
OK er heldig med damefronten


Nuss&puss
Inga og Martine
Torgeir og Jon-Ivar


Angry birds?


Kjekke gutter!

Her får jeg vitnemålet, hehe
10A! 
    
-
Meg og Borghild og to av lærerne våre.


Hehhe, min favoritt lærer! Eller han var...

Ja, ikke vanskelig å se hva Bjørn (han til venstre) tenkte om meg og Borghild her. Han syns nok vi er ganske rare, men det har han jo visst i 3 år. Hehe, husker den gangen vi lurte han på 1.april! Se video HER. 


all girls love shoes!

For en måned siden kjøpte jeg disse søte ballerinaskoene hos DinSko. De var til og med på salg, men husker ikke helt prisen. De er iallefall behagelige å gå med, men som alle andre ballerinasko, så får du gnagsår til slutt om du har gått langt. Disse 13,5cm høye skoene er fra Nelly. Jeg kjøpte de for full pris, så det kostet meg 449kr om jeg husker riktig. De var til og med på halv pris for knapt en uke siden(!!). Tipper nok på at de er utsolgt desverre. De var iallefall litt for store for meg. Viss de får de inn igjen, så vil jeg anbefale å bestille en str mindre enn det du bruker. Skoene er nokså lette å gå i, og jeg har ikke noe problem de første timene, men det kommer selvfølgelig an på hvor mye jeg går. Men på slutten av dagen, så skal jeg love deg at du merker at du har gått i hæler som er 13,5cm!
Det beste til slutt, mine kjære, kjære, kjære og høytelskede Jeffrey Campbells. Disse koster nok 1695kr på Nelly om jeg husker riktig? Jeg vil heller anbefale og kjøpe de hos DNA. Da slipper du frakt + at de koster 1499kr. JC skoene er utrolig lette! Lettere enn de svarte skoene du ser på bildet over. Ikke bare lette, men de er veldig behagelige å gå i! Jeg kan gå lenge i dem uten og få vondt. Det er helt vanlige str etter min mening. Om du velger å bestille på nett, så bestiller du i den str du bruker. Mine favorittsko!   

de to siste dagene

Hei! Det er jo to dager siden jeg har oppdatert bloggen jo, hehe. På desse to dagene har jeg blant annet hatt besøk av Torgeir. Vi har vært all around Kvam som vi kaller det, haha. Blant annet spiste vi på mat på Statoil, deretter spiste vi på Venezia og deretter spiste vi hos meg. Ja, food lovers! Vi hadde skrekk-filmkveld. Vi begge elsker skrekkfilmer, og vi så de to nyeste Halloween filmene. 

Torgeir og den fire meter brede rompa hans tar all plassen!

Her spiser jeg nattmat med Ylva, Aebykier og Frøydis. Aebykier og Frøydis er på nye eventyr rundt omkring i Europa akkurat nå, så jeg vil ønske de en fin tur sammen. De dro fra her klokka 3 i går natt, så jeg fulgte de til Sinclair (der jeg jobber), også tok de bussen fra der. Siden jeg da først var ute, så gikk jeg en laaang tur med hunden til Aebykier i regnværet midt på natta. 

I dag var jeg hos Borghild, og etterpå var hun hos meg! På bildet har hun stjålet skoene mine + tissa på seg.

HAHAHA

Vi spilte Buzz! Og noe utrolig skjedde -JEG VANT! Jeg er jo alltid den som taper...

En søt leser har tegnet meg! Bloggen hennes finner du HER

Siden noen lurte på om jeg kunne legge ut bilde etter jeg hadde farget det mørkt igjen

En video til alle dere asians! Hahah, dere kommer til å DØ av denne videoen. Jeg kjenner meg igjen i så mye!


flere bilder fra leiren

Hei! I natt har jeg igjen overnattet med Frøydis, Ylva og Aebykier. Gloria var på besøk hos oss i går, og vi hadde det kjempe gøy. Vi så en veldig bra skrekkfilm! Før jeg reiser på jobb tenkte jeg å publisere de siste bildene fra Nordfjord   

Johannes, leirens maskot!

Peace ^^

Happy Sivert

Jon og ''Rjoarsj''


Glade konfirmanter!


Søte konfirmanter    
Ragnhild har det mykeste håret i hele verden, elsker det!   
Bading


Thumbs up Benjamin!   
Kajakk
S-løypa
Grilling. Her ser dere tre av konfirmantene jeg var leder for. Hadde en veldig grei gruppe, og de var kjempe flinke! Stolt.

Christine og Ragnhild


Meg og Christine. Veldig koselig jente!
Helt utrolig fint!


Ragnhild ville ha nytt profilbilde på facebook, hehe.
Noen bilder fra Night @ Camp. Søte Karo!


Jon


Vilde


Vilde og presidenten/ leirsjef, Hege.


Markus
Gruppen min vant i S-løypa!! 
Karoline og Ragnhild 


Leiren er selvfølgelig helt frivillig. Jeg vil bare si at jeg blir glad når jeg får brev fra neste års konfirmanter om at de får lyst til å dra på denne leiren av det man har sett på bloggen min. Åh, det var så koselig når noen skrev at de ønsker å ha meg som leder neste år! 


alltid koselig med tegninger

Er det noe jeg elsker å få, så er det tegninger!! Når mitt søte søskenbarn, Mina er på besøk, så lager hun alltid så fine, fargerike tegninger til meg. Føler meg litt sånn gammel dame når jeg bare henge dem opp på kjøleskapet. Hehe  
min juni måned

 Jeg skaffet meg twitter! Dere kan følge meg HER

 Jeg var på Lillehammer og var litt harry som kledde meg ut som en cowboy. Hehhe 

 Jeg kom opp i norsk prøvemuntlig, men enda verre var at jeg kom opp i naturfag på muntlig eksamen!

 Jeg trente for 2. gang i år. Det er ny rekord og et veldig sjeldent syn!

 Det var galla for 10.klasse. 


 Jeg var på en super klassetur! 

 Jeg var på Oskarsborg festning

 Årets første bad

 Jeg var i Oslo, ôg på Stortinget

 Avslutningsfest


 Kjøpte mine første Campbell's

 Tilbringte tid sammen med Mariam. Nå har hun flyttet til Lillestrøm til dere som ikke visste det.


 Sommerferie!

 Hadde en knall bra uke på leir! night @ camp - video

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 720p for å se i HD


innkjøp fra klasseturen

Fikk et spørsmål om jeg kunne vise innkjøpene fra klasseturen jeg var på forige måned. Dere vet hva jeg sier -bedre sent enn aldri! Haha. Nå husker jeg ikke hva alt koster, men noe husker jeg.

H&M  -  299kr

Gina Tricot

Vero Moda  -  249kr (?)

Urban  -  299kr

Gina Tricot  -  149kr

Gina Tricot


H&M  -  89kr


Vero Moda

DNA  -  1499kr 


funfunfun

Hei! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en filmkveld. I går så overnattet jeg sammen med Frøydis, Aebykier og Ylva. Åh, så gøy. Vi hadde hele huset for oss selv, så da slepper man tanken på å være stille. Ingenting er som å kose seg med god musikk, god mat, skrekkfilm og kortspill på en sommernatt med gode venner. Akkurat på denne tiden er det helt forferdelig å være ute. På Vinstra er det Countryfestivalen som pågår. Det vil si countrymusikk som man kan høre helt til Kina. Ingen av oss liker countrymusikk (utenom Aebykier), så vi holdt oss for guds skyld inne! 

Som alle vennene mine sier så er jeg ganske spontan. I dag gikk jeg tur med tante R siden hun også er i bygda for øyeblikket! Vi gikk og snakket om håret mitt. Et par timer senere var ikke håret mitt lyst lengre, det var brunt! Haha, spontant. Da fikk jeg samtidig litt kjeft av frisøren min ettersom jeg hadde lovet henne og ikke bleke det...

Noen bilder som er fra et par dager siden: Her leker vi limbo! (I wanna be forever young!!)

Aebykier, Gloria, Ylva og Frøydis


Crazy gjeng!

Noen flere bilder fra photoshooten vi vår:Rumpa til Gloria!!

Hunden til Frøydis, Smilla. Skal si hun har humørsvingninger...


Ylva


Gloria


Frøydis


Shortsen er fra Urban
Brillene til Gloria. Åhh, glad for at jeg ikke har det lyse håret lengre!


noen som kjenner seg igjen?


photoshoot

Hei! I dag har jeg vært i Ruste nesten hele dagen. Frøydis er på plass i bygda igjen. Hun blir her hele sommeren, så da blir det mye sprell! På bildene under ser dere to jenter som ikke har vært på bloggen før, Ylvia og Gloria. Gloria må være en av de største gledesprederene jeg har møtt! For en blid og utrolig hyggelig jente fra Ringebu! Hun kommer jeg garantert til å se mer i sommer!   

Ylva er fra Tromsø, så hun fortalte meg litt om TCMN og Tuvaw, haha gøy. Hun er ikke bare en vanlig jente fra Tromsø. Dere har kanskje sett henne på TV? Hun var med på Utøya og ble skutt flere ganger. Jeg syns hun er utrolig sterk når hun satt og fortalte sin opplevelse til oss. Frøydis og Aebykier satt og lo mens hun fortalte. Det høres kanskje stygt ut når jeg skriver det, men de klarte å snu det om til noe humoristisk. Mens jeg og Gloria sitter med de STORE øynene. Jeg kan bare ikke fatte hvor forferdelig det måtte være, ikke tanken en gang! Hun er en utrolig koselig person, så jeg skulle ønske dette ikke hadde hendt henne. Hun er like gammel som meg, 15 år, så det er ingen tvil om at dette er en sterk jente! Dere kan lese og se video av henne på TV2 HER, og Aftenposten HER

Vi har hatt photoshoot i dag også! Fra venstre: Ylvia, Aebykier, meg, Frøydis og GloriaSøte jenter   


Kult bilde, men hva driver jeg med?....Nå går jeg til sengs, jobb i morgen. God natt søte lesere!   


jørund/ rjoarsj

Haha, jeg dør virkelig av denne videoen! Det var heller ikke lett å redigere den. Tror jeg fikk latteranfall hundrevis av ganger! På leiren, så fikk jeg, Karo og Ragnhild lov til å sminke Jørund. I tillegg er han jo så flink til å spille en annen rolle. Han kalte seg Rjoarsj. Rjoarsj er et motekjeni og er kjent over hele New York ifølge videoen under her. Beklager til alle konfirmanter som ble skremt! Jeg føler med dere..

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 720p for å se i HD


stryn - nordfjord (vereide)

Bussturen til Nordfjord var så og si forferdelig! Heldigvis klarte jeg og sovne. Det var så mange mennesker inne i bussen også var det så klamt og varmt. Jeg syns luften ble veldig tynn de siste milene. Vi hadde en moderne buss, så det hadde ikke skadet og brukt aircondition. Viss den var ødelagt var det merkelig at andre busser hadde samme problem. Jaja, bare vi kom frem, så skal jeg ikke klage.

Etter den varme bussturen, så hadde vi endelig pause i Stryn. Merket fort at noen hadde tegnet på lårene mine mens jeg sov. Tegninger av... ting jeg ikke skal nemne på bloggen, litt barnslig, men slik skjer! Når jeg først våknet og var i Stryn ble jeg veldig glad fordi da hadde alle lederne kommet seg på bussen  

Ragnhild, Sivert, Jørund og Ragnhild. 

ROSA traktor utenfor Moods Of Norway!

Tror jeg skal stjele denne traktoren og kruse gjennom Kvam frem og tilbake bare for å være kul  Markus på bussen. Her ble kameraet stjålet mens jeg sov, hehe. Mange flotte bilder dere har tatt må jeg si!

Endelig fremme i Nordfjord etter jeg hadde klaget hele veien fra Stryn om at det var så dårlig luft. Jeg hadde nesten ikke oksygen igjen! Haha, sant.

Ragnhild

Vi ledere reiste en dag før konfirmante slik som i fjor pga lederkurs. Haha, her har vi en av reglene:


Karen, Ragnhild og Karo


Marit og Jarle. Jarle er forresten fra Fredrikstad, så han har kommet lang vei for å bli med oss! 


Her kommer konfirmantene... og alle ledere smiler og er blide!

Ja, dette er Jørund sitt sjekkeblikk


Jeg og Jørund giftet oss forresten på leiren. Han er så KUL!


Her leker han død.


Markus


Malin Sofie sin standar pose!


yesterday


Måtte bare prøve noe nytt.


team red 2012

Hei! Her er bilder av oss ledere, de fleste iallefall. Jeg bare må skrive det en gang til -for en fantastisk gjeng! Jeg savner folk enda mer i år enn det jeg gjorde i fjor. Det var kanskje på en måte litt frekt skrevet, men i år ble jeg enda mer knyttet til folk. Jeg kan bare ikke vente til neste år. Nye ledere og konfirmanter å bli kjent med   


Ja, vi ledere har røde gensere, så konfirmantene skal vite at vi er u-ledere   


video - nordfjord

Hei! Her har dere en laaang video fra Nordfjord. Håper dere liker den! Nærmere sangvideo enn dette kommer du ikke fra meg, hahha. Gjett om jeg har alle sangene vi har sunget på hjernen. Går rundt å synger dem hele tiden. Hehe. Merker jeg savner de røde lederne mine. For min del kunne jeg gjerne vært der en uke til!   

Trykk på hjulet og endre kvaliteten til 1080p for å se i HD


Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits