outfit 31.juli

topp: jc  -  shorts: wow  -  belte: bikbok  -  sko: skopunkten  -  hatt: newyorker
lesere

Hei. I stad var jeg og Mariam på Statoil. Vi gikk og sette oss på huskene der vi møtte mange søte lesere. Jeg har alltids visst hvem desse jentene var, men har aldri visst at de leste/ visste om bloggen min. Alltid hyggeilg når noen lesere spør om bilder eller stiller meg spørsmål ♥


liveshow!!!!

 


liveshow klokken 17:00

Det blir liveshow KLOKKEN 17:00 (med Mariam) til dere som vil se på :))


still meg spm

I morgen blir det liveshow dere! Lov meg å være litt snille mot meg siden det er min første live sending, hihi. Klokkeslett får dere vite i morgen.Jeg er så dårlig til og svare på spm i kommentarfeltet, så kan like så godt ta en spørrerunde :-)


PinkyParadise - circle lenses

Innlegget er i samarbeid med pinkyparadise.com (reklame)

For en stund siden mottok jeg noen sirkellinser fra PinkyParadise. På mine øyner så ser jeg helt klart og ikke ''tåkete'' som jeg gjør med mange andre linser. Jeg kjenner heller ikke ubehag.Fikk også med en søt linseeske og borrelås-lapper til håret


Linsene er Aqua blå, men det synes ikke på mine øyner pga jeg har mørk øyenfarge. De har en diameter på 14.5mm
Link til produktet


vår medfølelse

Utrolig koslig å se at så mange som har vært på vårt bittelille senter bryr seg om tragedien som skjedde 22 juli 2011


body & face

Akkurat nå er søskenbarnet mitt, Aebykier på tur til Filippinene. Jeg tok æren av å passe på fiskene hennes, Body og Face. Fisker er utrolig kjedelige, det man kan gjøre er å stirre på dem og ha de til dekorasjon. Haha, men de er fine da.Body!


Face!


Har du hatt, eller har du fisker?


video - flom ødeleggelser i kvam

Her kommer jeg lenge etter med å poste denne videoen fra flommen. Skulle egentlig poste den da nyhetene var ''ferske'', men glemte helt av det. Uansett, slik så det ut rett etter flommen hadde kommet i Kvam:


Ja, jeg vet det. Skikkelig dramatisk musikk, kunne nesten tro at noen hadde dødd eller noe. Haha, jeg redigerte den midt på natt og var ganske overtrøtt. Hva syns du?

ghosts

Jeg og Anh bestemte helt spontant en natt at vi skulle til kirken og ta bilder. Noe jeg har gjort mange ganger før, alene en gang også. Jeg får jo bare med slike rundinger som irriterer meg. Men det var en gang jeg og venninna mi Borghild fikk med en dame. Bilde var i fokus, men ikke dama + at hun var hvit og skikkelse-aktig. Det er så lenge siden at jeg ikke har bildet. Dere trenger ikke å tro det, men det er ok. Dette vinduet går det noen rykter om. At noen har tatt et bilde av det, så står det en person der. Noen har sett det. MEN JEG FÅR IKKE MED NOE. Jeg vil se det jeg også.
SE jeg fikk med noe......

..... men det var bare en katt med helt creepy øyner :((hannah montana!

Hei! Har hengt med søskenbarnet mitt, Rosita i hele dag. Hun er så søt. Hun er også kjempe fan av Miley/ Hanna. Jeg husker den gangen jeg og Hilde var så desperat etter Hannah Montana, hihi jeg hadde alle sangene hennes på tlf min. Men nå er det lille søskenbarnet mitt som er super-fan, dere skulle sett henne danse og synge etter Hoedown Throwdown.

 Smiiiiil


Miley Cyrus rokker! Hahaha

Gjerne stem på meg i bloggVSblogg her og her


outfit - sponsorpakke fra malin

Jeg fortalte dere aldri hva jeg fikk i sponsorpakke fra Malin. Det var en kjempe søt topp som hun kjøpte i Tyrkia. Elsker den. Tusen takk Malin ♥


photoshoot med to gode venner

Anh har jo som sagt vært i Kvam en uke, men nå har hun forlatt meg. Når hun var her så fikk hun møte en venninne av meg, Hilde. Vi var og spiste på Venezia, men selvfølgelig glemte jeg minnebrikken til kameraet hjemme. Jaja. Både Anh og Hilde står meg nær, så det var koslig ♥
Hva syns du om bildene?


mitt nye design

Var oppe til 06 i dag tidlig for å lage et nytt design. Har ikke endret så mye på selve designet, men det kommer noen små endringer etter hvert. Headeren, hva skal jeg si? Jeg ble ikke helt fornøyd. Sommeren er ikke helt over, men denne headeren passer best til høsten. Også var den litt mørk på en måte, jaja den får holde en stund. Uff, jeg er kresen.

På headeren har jeg brukt: Photoshop cs3, Photoscape, Picnik, Dafont, Tinypic og mange random sider der man laster ned PS brushes.


Likte dere det nye designet? :-)


nå er jeg tilbake!

Hei alle sammen! Nå vil jeg bare si at jeg er tilbake for fullt. Kameraet er tilbake og jeg har nytt design. Da blir det blogging på høyt nivå.


Forresten så var jeg på Ski Storsenter for et par dager siden med Anh.


anh i kvam!

Endelig har jeg fått med Anh til Kvam! Det var på tide. Vi har det skikkelig Gøy På Landet ♥


mareritt-fredagen

Hvor skal jeg starte? Alt er jo helt forferdelig. Anders Behring Breivik fortjener ikke å sitte inne i 21 år, han burde sitte inne resten av livet sitt å rotne i cella. Dagen før eksplosjonen var jeg og Anh i Oslo på akkurat samme sted, jeg er så glad for at vi var der dagen før. Ikke bare bombingen, men utøya også! Det kunne faktisk hende at det var meg som var på utøya. Frøydis, venninna mi har vært der hvert år. Så hun ville at jeg skulle bli med dit, men det ble ikke noe av pga jobben hennes. Det handler ikke akkurat om meg, men Frøydis. Frøydis kjenner ganske mange fra utøya, hun har mistet venner, noen savnet og noen på sykehuset. Jeg kondolerer til alle som har mistet noen. Er det noen som vet hvem kameraten til Mo (x-factor) er? Nesten helt lik og har samme latter. Desverre gikk han med også. Er det virkelig mulig at en person kan gjøre så mye skade?// TV2

Jeg snakket med Frøydis på tlf og da spurte jeg om hjemmesteder osv. Hun sa at det var lite hjemmesteder, men det var noen sprekker i fjellet, men man måtte være liten for å få plass. Viss jeg tenker på at jeg hadde vært der, så hadde jeg nok valgt å svømme til land. Noe som er sykt langt ifølge Frøydis, 1km ca? Eller mer.

Frøydis ringte til en kamerat i skyteepisoden. Hun visste ikke noe, fordi politiet hadde ikke kommet enda og det var ikke på TV. Kameraten var helt desperat og sa han måtte løpe og prøve å gjemme seg. Frøydis trodde det bare var tull, så hun ringte til en annen. Den annen tok ikke tlf, men hun fikk melding om at det var skyting osv. Stå sammen folkens, som kongen sa.


grønn, rosa eller blå?

Hei alle sammen.
Nå vil jeg begynne å blogge igjen! Men folka som fikser kamera mitt er jo såå treige! Så fort jeg får kamera mitt i egne hender kommer den gamle Caroiz tilbake, lover!

De siste dagene har jeg tenkt på nytt design. Må seriøst bli kvitt påskedesignet mitt så fort som mulig, haha. Er ikke sikker på hvilken farge jeg skal ha, så kanskje dere kunne hjelpe meg litt? Grønn, rosa eller blå?
Vurderer kanskje grønn fordi jeg har ikke hatt den fargen før. Men jeg er veldig glad i rosa ,hihi. Eller blå? Vet ikke, hjelp!gleder meg som en liten unge!

Tenk at i morgen skal jeg se Dødstalismanene Del 2!!! Jeg gleder meg så sykt mye. Jeg, Ole og Gunhild skal til Lillehammer kino og se den der. Iiih, jeg gleder, gleder, gleder meg. Må bare si at jeg er så glad for at J.K. Rowling sette seg ned på en cafê og begynte å skrive. Flere som skal se den på kino?
Frøydis her!Hei alle sammen Frøydis her! Nå er jeg på besøk til Carolyn her i Kvam<3 Blir tvunget til å kose med de ekle marsvinene hennes og må høre på dum og deilig sangen om og om igjen. Men jeg kan inrømme at jeg koser meg, det er alltid like koselig å møte Carolyn. Klarer ikke å konsentrer meg nå når jeg prøver å skrive dette innlegget pga Carolyn ligger på gulvet å synger. Kan ikke si at hun er så veldig flink(tonedøv). Haha, men hun er jo veldig sjarmerende da^^ Stakkars Carolyn som ikke har hatt internett på lenge, hun har savnet å skrive innlegg og alle leserne sine. Nå har hun endelig fått internett igjen, så gled dere til tiden frammover!

I august skal jeg og Carolyn være konfirmantledere på en leir i vestlandet. Jeg gleder meg! Vi skal være borte i en uke og det kommer til å bli så sykt awesome, vi skal rule hele vestlandet!

 

Klem Frøydis<3


min nye favoritt film

Heart Breakers. Selvfølgelig har Jennifer Love Hewitt en av hovedrollene ♥ ♥ ♥


Hva er din favoritt film?


i'm still alive!

Hei! Jeg håper ikke dere har glemt meg enda, jeg lever fortsatt til dere som lurer. Nettet har ikke kommet tilbake, men nå sitter jeg endelig og skriver et innlegg på Malin sin pc. I det siste har jeg fått tilbake kamera mitt, men v-e-n-t........ det skjedde noe.....jo...... jeg måtte sende det tilbake! Det var jo helt demontert og det kan man ikke akseptere, no way. Bilder fra i går:

Meg og Zia <-- link


Gjett om jeg var glad for å se denne kugale gjengen her da! De sykla 1mil oppover bakke for å møte meg. Jeg hadde ingen anelse. Ok, Malin vil at jeg skal tilstå at jeg fikk tårer i øynene for å se dem ♥


Zia er stolt av musklene han endelig har kjøpt for 50% på nettsalg!


Jeg fikk gave fra Malin, hun har vært i Tyrkia. Jeg bare vet at hun tenkte på meg hver dag.Muskeldama uten muskler.
Jeg begynner ikke å blogge fast før jeg får nettet tilbake, men jeg kommer snart igjen :-)


hjem til kvam

I dag skal jeg hjem til Kvam. Om jeg ikke blogger så vet dere at jeg ikke har internett. Håper på det beste at det har kommet tilbake! Vi blogges snart håper jeg ♥


Btw: Jeg har fått ny rosa koffert!


vannballonger i regnet

Hei! Jeg er oppe tidlig i dag fordi jeg skal dra hjem til Kvam, det vel si at det kanskje ikke blir blogging igjen på en  stund? Men i går dere, da hadde jeg og Anh ballongkasting, som førte til vannkrig. Haha, det var gøy! Det burde dere prøve.


Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits