vil du lage header til meg?

Dere aner ikke hvor mange som spør om det. Jeg blir bare helt forvirra. Lesere, venner, familie og bestevenenr. Jeg må bare si NEI til alle fra nå av. Når jeg først laget header var det jo noen som klarte og få meg til å lage en gratis header. Kort sagt så er jeg altfor snill! Beklager folkens, jeg lager ferdig til de jeg har lovet så legger jeg ned header oppleggene mine.

Men er det noe du lurer på, så er det bare å spørre. Ikke alltid jeg klarer å forklare om det er noe vanskelig. Eller om det er noen koder du lurer på, så skal jeg PRØVE å forklare riktig.
Lagde dette bilde på picnik
Håper dere skjønner, blir bare helt forvirra av alt header oppstyret!


tur i Rondane og snille folk!

Heisan folks! Beklager ingen blogging, skulle egentlig si ifra. Ble visst dårlig tid. Idag har jeg nok en gang vert super sprek med å gå tur i Rondane. På en fjelltopp nesten like høy som Galdhøpiggen. Galdhøpiggen er 2469, og jeg var på Storronden som er 2138. Ikke langt ifra? Men stopper teksten her å skriver til bildene.

Meg og tante R, alltid like koseligt. Tommel opp!


Før vi gikk stoppet vi der og spiste.


Første regel, husk solbriller! Men litt synn det ikke ble så mye sol... Buhuuu


Men når vi var og spiste, så er det noen hunder ute der bundet i bånd. Kunne ikke la være og kose med dem
Så var det den første oppover bakken, ganske bratt. Ble verre! Noen steder måtte man småklatre litt. Iallefall holde tak i steinene.


Så er det noen sånne bakker. Hadde akkurat kommet opp av en sånn en. MEN BAMBAAAM enda en. Og enda en etter det igjen. Ser jo ganske liten ut? Tro meg ikke så liten som den ser ut til å være på bildet. Ser såvidt folka.


Siden jeg var kanskje litt over en kilometer foran de andre hadde jeg jo ikke drikke. Bekken, min eneste utvei.


Så var jeg halvveis opp bakken


Til slutt NÅDDE JEG MÅLET. Se så tåkete det er. Synn for det er et fantastisk landskap. Har sett det på bilder, kan jo nesten se til Sverige!


Men så. Jeg ventet og ventet. Nesten en time. Jeg var kald hadde bare shorts, nesten 1time hadde gått. Så jeg bestemte meg for og finne meg en hule for og holde varmen. Jeg fant ingen så jeg sette meg bak en stor stein. Prøvde å krype sammen for og holde varmen. Plutselig er det en hand bak på skuldra mi. Are you freezing? Sa en stemme. Det var noen engelske turister. Jeg fikke jakke og kjeks. De ville gjerne følge meg ned. SÅ SNILLE DE VAR. De begynte og snakke med meg. Prøvde å svare så godt jeg kunne, så god som jeg er i Engelsk? HAH. Far og en sønn. Men så snille de var. Jeg gidde de til og med en klem. Sånn seriøst ikke så lett når du har vært oppå toppen nesten en time i shorts, når det er nesten minus grader!


(btw: de er ikke de som er på bilde.)

Så nok en gang, tilbake for å spise.


Kjenner dere meg godt, så har jeg kjøpt meg en suvenir T-skjorte. OY det har jeg jo!
Image and video hosting by TinyPic

Liker du å gå lange turer i fjells, er det ikke koseligt når folk er så hyggelige som de var mot meg?

svar på leser spørsmål i video

Denne gangen har jeg valgt å fortelle flausen min i en video. Tro meg jeg ropte høyere en jeg gjorde på videoen! Sykt flaut, alle snudde seg også da. Enda flaure, ble vel kort sagt rød som en tomat etter hun hadde snudd seg. Sånn seriøst jeg var 99% på at det var Aurora. Jajajaa

btw: Jeg ble våt i rompa fordi jeg sette meg i en stol som var HELT BLØT fordi det har regnet. Ignorer også håret mitt har gått tur, sprunget hit og dit, vassa osv.


Endelig fikk jeg brukt for parykken min også. Følte meg jo skikkelig som en wanna be Hannah Montana!

Hva syns dere svaret eller videoen?

stakkars voe

Noen ganger pleier jeg å lese kommentarene til Voe. Finner alltid sånne stikk innom bloggen min og alt det der. Så tok jeg en random blogg bare for å sjekke. Da fant jeg denne http://lolvoe.blogg.no/. Jeg mener HALLO HVEM ER DET SOM HAR SÅ FRITIDS. Denne bloggeren her gjør visst ALT omvendt av det Voe skriver. Foreksempel dette:


Må bare si dårlig gjort. Greit nok og si at man ikke liker henne, eller dypere hater henne. Men å lage en blogg og kun bare tråkke ned på henne og gjøre narr. Går det ikke vel langt over streken?
http://lolvoe.blogg.no/. GET A LIFE

Hva syns du om dette?

suvenir T-skjorteNår jeg var i Bjørnhollia kjøpte jeg meg en suvenir T-skjorte. Tro meg, ikke den første! Uansett hvor jeg er må jeg bare kjøpe meg en suvenir T-skjorte. Har fra mange land som pappa har kjøpt med seg. Uansett så syns jeg det er et supert minne!

Var ute og tok noen bilder med Tass i sted, så nå skal jeg ut å gå en liten tur med han. Snakkes folkens!

Syns du suvenir T-skjorter er et godt minne?

redigert VS uredigert

redigert


Uredigert


Hvilket bilde likte du best av uredigert og redigert?

video og bilder - Rondane

Still meg dagens leser spørsmål HER
Videoen over her ser dere det vakre landskapet og en liten smule til. Men akkurat det med å gå 24/7 med kamera orket jeg ikke. Ville helst bare nyte turen. Tok heller ikke med speilrefleks for den er så tung. Så det ble noen bilder og en video. Etter denne turen har jeg fått kjempe interesse for å gå i fjellet. Kjøpte meg en suvenir T-skjorte, kan vise den senere.


Ingrid :-)
Flode :-)

Hva syns du om bildene og videoen, liker du å gå i fjellet?

still meg dagens leser spørsmål

Nå kan dere stille meg spørsmål om hva som helst. I kveld så velger jeg et eller to spørsmål som jeg skal svare på. Idên har jeg fått av xflwrpwr.

I dag har jeg stått opp mye tidligere en jeg pleier. Sikkert siden jeg sto opp klokken halv 8 i går! Gaaad. Men nå er det bare å stille meg dagens leser spørsmål!Alt er lov å spørre om!

nytt design!

gamle
nye
Heisann alle sammen! Husker dere at jeg har vært på fjelltur i Rondane? 5timer, HAAH tok visst litt feil. De ble jo 6 og en halv time. Jeg har MYE å vise dere. Husker dere også at jeg var mest på pessimist siden? Men vet dere hva? JEG ELSKER Å GÅ I FJELLET. Dere drømmer ikke, latsabben elsker det spesielt i Rondane.

Til det jeg har å vise dere. Jeg har nytt design!!!! Wihuuu. Endelig har jeg stor blogglyst også. Klarte nesten ikke å se på det andre. Haha. nå kommer jeg til og få spørsmålet som gjentar, gjentar og glemte jeg å si gjentar SEG. Hei, fin blogg har du lyst til å lage header og design til meg? Skal ta et innlegg om det også.

MEN. Alltid et stort men. Ikke så viktig, men vil gjerne laste opp bildene større. Og få teksta til og gå lengre om dere skjønner. Vet jo hvordan man laster opp større bilder. Men da blir det bare kutta. Vil du hjelpe meg? Og får du det til skriver jeg en anbefaling av deg, eller vurdering.
Hva syns dere om designet, gamle eller nye?

MITT SISTE FARVEL

Neida! Ikke tro at jeg skal slutte å blogge. Kan oppdatere noe som har skjedd de siste timene. Har hatt det kjempe morsomt. Sett på 2012 (of course) med Ragnhild. Min kjære ultra snille tante, men kaller hun tante R. Hun kaller meg C. Det ble en greie med å kalle hverandre det i fjor sommer. Søskenbarnet mitt skulle også bli med..... MEN hun ditcha (sånn det staves?) oss og klipte plenen i steden for.

Føler med som en skikkelig bad girl, eller dårlig blogger. Sier at jeg kommer fult og fulstendig tilbake i morgen (eller i dag siden klokker er over 24). JEG SKAL TIL FJELS! Ikke bare det, men jeg skal sove der også. Jeg burde jo være vandt med det siden jeg bor på landet. Men jeg må si at jeg er mest byfolk. Ikke bare sove der, men jeg må gå hele 5timer for å komme dit. Høres jo ganske lat ut? Joda......that's me. En grunn til at jeg kjøpte en ''okay to be lazy'' T-skjorte på gutteavdelingen på cubus. Kanskje jeg viser dere senere.

Men dette blir vel mitt siste farvel før jeg drar til Bjønnolia. Har ikke peiling på hvordan det staves. Ikke en gang 100% på man sier det heller. Jaja. HADE FOLKS skal ta mitt siste farvel med min lovely acer data. Hilsen: Dramaaaaqueen♥ TULLA!Når jeg kommer tilbake får dere nytt design og en del videoer! Snakkes. Ønsk meg en god 5timers tur på fjellet + overnatting! Skal opp klokken kvart over syv i morgen også. Så hopper en rask tur i dusjen!

Liker du å dra til fjels, hva skal du i dag?

EN XTRA DAG PAUSE

Beklager ingen blogging, men en fridag fra blogging førte til en bloggpause et par dager. Nå er det HELT NYDELIGT VÆR UTE. Så skal jeg ut å nyte det i dag. SÅ i morgen I will be back! Blablablaa sikkert feil grammatikk, who cares teddybears? (Hey, det var en engelsk setning) Btw: så suger jeg i engelsk.

Hva har skjedd hos dere de siste dagene?BLOGGFRI

Hei god morgen! Har ikke noe særlig blogglyst i dag så kommer tilbake i morgen. Snakkes!
Hva skal du i dag?

EN SOLBRILLE DILLA HUND

Heisann! Har brukt Tass som min solbrille modell. Haha, litt overraska at han er så fotogen. Tror kanskje han tror han er kul siden han går med solbriller ellerno?

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video h<a mce_thref=

Image and video hosting by TinyPic

Ikke våg å si at han er søt! Fordi vi er nemlig gift, tror dere ikke på meg? Skal jeg vise dere bilde fra bryllupsturen ved niagarafossen! En ting til, bare tulla :-D

Hvilken bilde og briller var kulest?

GOD MORGEN, OUPS FEIL DØGNRYTME?

Hei god morgen? Joda for meg. For noen timer siden sto jeg opp og spiste... og atter igjen sovnet. Noe rart jeg husker var at jeg våknet klokken halv 8 i dag tidelig. Gjett hvorfor da? Av meg selv som fikk latterkrampe. Jeg drømte om Hilde plutselig det neste jeg husker var at jeg lo kjempe høyt totalt latterkrampe! Så jeg våknet, men fortsatt lo. Hmmm.. rart!Planene mine i dag blir.. blir.. uff jeg har ingen planer! Hjelp, jeg må skaffe meg et liv
Har du feil døgnrytme?

TRIXIE, PRIXIE AND BRIXIE

For noen timer siden så kjedet jeg vettet av meg. Når jeg kjeder meg finner jeg på de mest utrolige ting. En gang sette jeg nesten fyr på huset, en gang bestemor sitt (alt begynte med papir og stearinlys). OKEI nok snakk om det, haha. Denne gangen begynte jeg helt random med å blåse opp ballonger. Så endte det opp med at det ble fjes på dem etter på.

Det jeg ikke tenkte over var at jeg laget tre. Først kom Mina inn døra. Først Stig, men han gikk med en gang. Så søskenbarnet mitt. Da tenkte jeg at hmmmmm hvorfor ikke gi meg selv den søteste? Hahah. Selvfølgelig den styggeste/ondeste til søskenbarnet mitt. Også en søt en til Mina også (selvom den ikke ble så søt)Til slutt måtte jeg jo gi tre navn som rimet. Trixie, Brixie og PrixieOkei. Her kommer et bilde som aldri kommer til å dukke opp igjen. Det ser ut som et KYSSEBILDE! Æssssj, vi skulle egentlig bare kødde. Så kom vi så nerme hverandre. 1hundredels sekund etter så dytta vi bort hverandre og fikk helt latterkrampe. Sånn seriøst, fikk ikke puste. Ble henta av sykebil. Neida.

Random, haha sjekk ut Sjøna (hunden)
Dessverre har jeg dårlige nyheter om at Brixie døde etter 5min. RIP 22. Juli 2010. Dypt savnet


Hva gjør du når du kjeder deg, hva syns du om bildene?

VIDEO - GIRLS JUST WANNA HAVE FUNHva syns du om videoen?

I DAG HAR JEG BESTILT NYDELIGT VÆR!

Gjett hvem som sto opp grytidlig i dag da?! Moaaah, neida. Dro meg opp klokken 10:00! Fordi jeg skulle på besøk. Var litt overskya i dag tidlig, da sa jeg i dag har jeg bestilt nydeligt vær. Tror været har sånn dere forhold til meg at når jeg sier at det skal bli bra, så blir det bra. Viss du vil ha nydeligt vær så bare ring så skal jeg overføre litt værkarma.

Når jeg kom hjem var det søte søskenbarnet mitt Mina her. Så vi har nettopp vært ute og tatt noen bilder.Mina og pappaen hennes + Tass i bakgrunnen.


Slik var det i går:


Fint eller stygt vær hos deg, hva syns du om bildene?

DETTE IRRITERER MEG AKKURAT NÅ

Beklager lite blogging i dag, men sto opp klokken 16. Søskenbarnet mitt ringte rett etter jeg hadde fått opp øyene. Hun lurte på om jeg ville bli med å møte Borghild Therese. Selvfølgelig ville jeg det, er jo mange år siden sist!

Nå skal jeg fortelle dere hva jeg er forbanna irritert over akkurat nå. Har nettopp funnet meg en fin film, nydusjet og i pysjen. Så er det to fluer, DA MENER JEG IKKE BARE NÅ! Men de siste tre dagene har plaget livet av meg. Kan godt sove lenger en til klokka 16 jeg, meeen to stygge fluer driver å flyr rundt ansiktet mitt å lager enorm lyd. Arrrgh, kan de ikke bare la den stakkars bloggeren få sove i fred?!Må si at de er ganske tamme også. Tror de har blitt oppdratt av en slik flueelsker person?
Liker du fluer, hva irriterer du deg over akkurat nå?

715 CHOCO CREAM

Noen som husker dette innlegget? Fikk noen spørsmål om hvilken lipgloss jeg bruker. Jeg bruker 715 choco cream fra maybelline. Selvom det er en leppestift, så kaller jeg det heller lipgloss (vane). Elsker både fargen og resultatet.

Image and video hosting by TinyPic

Denne fine lille tingen her får du tak i på vanlige butikker (H&M) for det er en vanlig butikk? uansett så regner jeg med at alle vet hvor og hva det er.

Men nå stikker jeg og søskenbarnet mitt å møter Borghild Therse, så snakkes!
Hvilken lipgloss/leppestift bruker du?

HVA TROR DU KOMMER TIL Å SKJE I 2012?

For ikke så lenge siden kjøpte jeg meg 2012 filmen fordi jeg hadde den 6.sans følelsen på at jeg ville like den. Neida, men det visste jeg. OG HVET DU HVA?! JEG ELSKER FILMEN! Soleklar 6'er fra meg. Beste filmen som jeg har sett til nå. Og når jeg sier det så mener jeg det. For nå sier jeg at den er bedre en If Only (Jennifer Love Hewitt har hovedrollen) Og når hun har det, så må en film være fantastisk bra for å slå den filmen. Men det var 2012

Haha, ble noen ''ikkesepåkamera'' bilder fordi at først så kom det noen inn døra (hater når noen kommer inn når jeg tar bilder) Og det andre bare random.tommel OPPMen så satt jeg jo slik meste parten av filmen da. Det er mitt ''filmenersåspennende'' blikk. Selvfølgelig med min kjære bamse Teddy ♥


Men, så er jeg litt redd. Filmen ser så utrolig ekte ut at det nesten er SYKT! Så jeg tenker, tenk om dette her skjer om 2 år? Jaja, jeg vet man tror det når man ser det. Men da er det jo for sent?Så nå blir det spennende å høre hva dere har å si til dette. Hva tror dere kommer til å skje i....

ANTIK REDIGERT OUTFIT

Gjett hvem som var optimist og tenkte hei, det er jo Juli midt på sommeren. Kan vel ta på meg litt sommerklær i dag å bade? Joda, meee. Når jeg kom ut av døra så endte det at det ikke ble shorts og topp, men med genser og paraply. Og nå regner det også. Kan det ikke bare regne på natta/kvelden, for nå vil jeg ha soool!

Har brukt photoscape til å redigere bilder.


Her tenkte jeg, uff nei det småregner på kamera mittGrå genser: cubus  |  shorts: Bik Bok  |  topp: Gina T  |  Hårsløyfe: Gina T  | Hårbøyle: Lindex

Hva syns du?

HVA VAR KLOKKA?

Klokken var 16:02 når jeg våknet. Og nå skal jeg grille og etter på møte Ole og Stig. Snakkes!Planer idag?

CRAZY NATT VIDEO

Her kommer en video som skulle blitt publisert for leeenge siden, men har helt glemt av det. Kommer flere også, men deler opp i ulike innlegg. Denne videoen var når vi døgna og hadde egentlig ingenting å gjøre, bynte med et moteshow med Anh sitt web cam. Så førte til at jeg begynte å danse, så til en video. Haha, FUN!Vi gjør ikke narr av dverger eller små folk når vi danser. Men litt kult at det ser så ekte ut. Begge uten sminke og ufiksa hår, najs!

Hva syns du om videoen?

INSPO VEGG

Linker til http://helenebbugge.blogg.no/ som hadde rett om hva jeg skulle gjøre. Flere som hadde riktig, men trakk en random.


YESS, WJUHUU, IHAA endelig ferdig! Føles som om at det tok meg 100år, meeen tok meg bare 6t og en halv time....Men nå sier jeg ciaaaao, for nå skal jeg tilbake å rydde dette rotet:Snakkes!
Har du inspo vegg, hva syns du om inspo veggen som jeg brukte 100år på?

ET KREATIV INNKJØP

Heisann everybody! I dag har jeg våkna eller vekt overraskende tidelig, men skulle til Otta en liten tur. Fant det perfekte kleskapet, mamma skulle akkurat til å kjøpe det, men bambaaam selvfølgelig noe som måtte dekke til veien. Stefaren min var på fisking å kunne ikke hente oss med sånn dere..dereee.. tilhenger! Glemte nesten hva det hete, hhaha.

Derfor ble det klesstativ til 149kr istedenfor. Og kleskapet får vente.
SÅ! Til det krative innkjøpet. Kommer sikkert til å sitte helt til kvelden med dette. Jeg har kjøpt meg 6 slike giga ark. Og dere skal få gjette hva jeg skal gjøre. Linker den som gjetter riktig, har mange riktig trekker jeg en random.


Hva tror du at jeg skal gjøre?

E Å HO HILDE PRATE DIALEKTSånt vi snakker, jepp. Skal jeg være ærlig så liker jeg egentlig Særp dialekta bedre. Har tankestopp akkurat nå så finner ikke på mere å si, haha. Jo en ting, vi skulle egentlig ha et skuespill, men får se om vi tar det senere. Btw: overskrifta er også dialekt (kvamvær)

Hvilken dialekt snakker du?

BADING - HOPPEBILDER

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Har badet i det iiiiiiiskalde vannet med Ole. Har nesten ikke følelser i hendene mine så nå stikker jeg i den varme dusjen ♥ VENT! Dere får to bilder til.

Hva syns du om bildene, liker du å bade? Snakkes!

VIDEO - JEG HAR KIDNAPPET OG OVERRASKET

Må beklager dårlig blogging i går. Først så var Hilde her, så klipte jeg gresset i et par timer og til slutt bada jeg med Ole i Kvernhølen (trykk her)

Når Hilde var her så var hun vel... sulten. Derfor virket jeg som en gjerningsmann haha. Så jeg bare tok tak i armen hennes og dro hun inn på rommet mitt, og låste døra. MEN dumme meg har jo et vindu som er lett å hoppe ut av. Derfor måtte jeg ta hun med ut igjen å låse henne inne på badet. Haha. Der ble hun noen minutter, kanskje 10?Jeg var en cupcake også som la en sånn hjertelapp eller hva jeg skal kalle det som det sto ''I love you'' på. Og toppen av det hele de nydelige sangene til Celine Dion. Men mixa litt div Celine Dion musikk i videoen.

Hva syns du om videoen, liker du overraskelser?

OUTFIT 17. JULI

Hei alle sammen! Nå sitter godteri stjeleren Hilde her. Spiser opp alt godteriet mitt, uff. Uansett her har dere dagens outfit:

Antikk bilde redigert i PhotoScape

Stor genser: H&M  |  converse sko: DNA  |  hørbøyle: Bik Bok  |  (shorts: utlandet)  |  Div accessories

Hva syns du om antrekket?

TO NYE ØREDOBBER

Heisann alle sammen! Når jeg var i Særp hadde Mimi (bestemor) en gave til meg. Og da lå det en liten søt lilla glitter pose der. Inni var det disse to søtingene her:

Image and video hosting by TinyPic

Sto salg på begge så regner med at det er salg på øredobbene PÅ glitter. Uansett så er jeg like glad i dem begge to, hihi.

btw: den ene er feil vei

Ble litt rar farge på den nederste. Tror pga blitsen, men den er finere på ekte


Hva syns du, hvilken likte du best?

JEG HAR ALDRI VÆRT SÅ REDD I HELE MITT LIV

Okei, her i lille Kvam når det tordner/lyner. Så er det bare sånn fem lyn som jeg legger merke til så går det videre. Når jeg var i Særp for noen dager siden var det VIRKELIG og da mener jeg virkelig uvær. Først i starten var det bare noen smålyn, men så ble det seriøst bare verre. Jeg som har sett så mange filmer der lynet slår ned huset og alt det der. Bynte jeg å tenkte på det, så ble jeg bare enda reddere. Det var et glass som var på benken og når det bynte å tordne veldig hardt så jeg at glasset rørte seg på en måte. Lynet gikk hvert sekund, men haha så redd som jeg var satt jeg i et hjørne i trappa og hadde et teppe over meg. Lynet slo ned elleve tusen ganger. Og det blåste så mye at det tok med sånt dere ting på taket. Sånne svarte greier som sitter fast (har ikke en peiling på hva det heter). Og det var det verste uværet siden 1997. Så gikk lyset og alt ble mørkt. Trær ble slått ned, og velta over veiene. Og en var så Uheldig og ble kjørt til sykehuset. Hater lyn og torden!


Bilde fra google
Skulle egentlig ta bilder i sted, men årghh tar jo 2timer å lade speilrefleksen som føles som 200 år!

Liker du lyn og torden, eller er du bare slik som meg og er livredd?

JEG HAR SAVNET DEG...

Men nå er gullklumpen min tilbake og jeg er superduperluper glad. Og noe jeg er ENDA gladere for er at.... nei foresten det skal jeg fortelle senere. Min kjære acer data har vært på ikke operasjon, men reparasjon! Haha, da jeg snakket med Hilde i tlf sa jeg operasjon. Så nå kan jeg ta med min kjære venn nesten overalt å blogge.Happyface! For nå er jeg super glad som har fått min egen data tilbake, så slepper jeg å dele med mamma.
Nå får jeg vel straks besøk. Kanskje jeg tvinger henne til å bli med på noen bilder? Mohaha.

Har du planer idag, har du din egen data?

INNKJØP FRA SÆRP OG SVERIGEHeey, ble ikke så veldig mye denne gang. Eneste som var på nummer en listen i hodet mitt var vel converse sko. Men så slengte jeg med noe annet også. Sparer til nytt stor kleskap, mitt er helt stappfult akkurat nå. Hehaa.

Kjøpte meg også en genser i veldig stor str (med striper). Husker ikke hvem jeg fikk insprirasjonen fra, men genseren går nesten helt til knerne og da tenkte jeg at bare har en kort shorts under, og slenger på meg converse skoene. Like it!

Kjøpt deg noe i det siste?

VIDEO: JEG ELSKER BYLIVET!

Hei! Som jeg sa i det forige innlegget så elsker jeg bylivet. Jeg og Anh the shopping-buddies var på storbyen i 10timer. Selvom vi ikke hadde så mye penger gikk vi rundt i de fleste butikkene og prøvde de fine og stygge klærne etter vår smak. Dumme meg som jeg også har sagt som glemte minnebrikken, så fikk ikke filmet så mye. Enjoy videoenMåtte også stå opp veldig tidelig for jeg skulle bli med Anh til tannlegen, grøsser av bare sånn suselyd. Uansett så skulle jeg innom sånt kaffehus eller hva det hette å kjøpe meg en cappuccino. Æsj, forferdeligt verste jeg noen gang har smaket! Aldri der mer. Pluss at det kosta nesten 40kr for den lille koppen som dere ser på videoen med krem.

Hva liker du best av bylivet eller livet på landet?

TILBAKE FRA SÆRP

Heiiiiisann! Føles ut som det er lenge siden sist nå ja. Savna bloggingen litt, og btw noen som har savna meg? Neida, hehe. Ååh jeg elsker bylivet det er så mye å finne på. Men hei! Smartingen glemte minnebrikka si... Men moro var det. Jeg mener det er så mange folk der, så alltid er det noen som kommer på døra og sier: - hei! Skal vi finne på noe? Stor sjans for at jeg reiser tilbake neste uke igjen.

Har savna dyra mine, derfor kjøpte jeg en vannmelon til dem. Når vi snakker om dyr, jeg har vært på Norges største dyrebutikk og der så jeg noe jeg har indelig lyst på! Åååh, skal byne å spare med en gang. Helt til førti tusen.


Akkurat nå føler jeg ikke for å vise trynet mitt på bloggen, anonym jeg vettu. Var litt kreativitet inni meg i natt. Satt å klipte ting ut av blad og hengte det på veggen. Grunn til at jeg la meg halv 8 i dag tidelig.
Hva har dere gjort de siste dagene?

IDAG HAR JEG MØTT BARNDOMS IDOLET MITT

hey, nå har jeg kommet frem til Sarpsborg, eeeendelig! Etter e 6timers lang busstur PLUSS tre kvarter forsinka.
Uanett, frista med en bagett når jeg kom hit så jeg stakk tl bensin stasjonen. Var trøttog siten fordi har bae sovet tre timer i natt. Så jeg gikk å stirra i gulvet samtiig, så ser jeg noen moods sko og så letter jeg opp hovudet og der sto en kjent person. Mens alle jenter i klassen min likte Hannah Montana, high school musical, selene gomez og alt det der likte jeg også noe tilegg til det. Jeg likte Wig Wam! Og han med svart hår så jeg.

Beklager skivefeil men nå må jeg gå! Snakkes.
Hva har deregjort i dag?


SNAAAART REISEKLAR

Heihei! Kan ikke love så veldig mye blogging de fire dagene fremover. Fordi jeg skal en plass, noen som klarer å gjette hvor? Jeg og søskenbarnet mitt skal ta samme buss, så da har jeg tatt med noen gigantiske kort som vi kan spille med.  Har en sterk følelse på at jeg har glemt noe veldig viktig. Noe veeeeldig viktig, åsså som prikken over i'en. Haha hørtes rart ut... uansett så har jeg dette i vesken (+ speilrefleksen, men den tok jeg jo bilder med)

De rosa brillene er våte fordi jeg har glemt dem ute. Var på desperat leting i morres, selvfølgelig er de jo på den siste plassen jeg leter....

På de store korta mine lå jeg små(normale) kort vedsiden av. Så dere skulle se forskjellen. Tok også med DS'en min av ingen anelse. Eller jo just in case om jeg kjeder livet av meg..

Hvor tror du jeg skal hen?

NYTT BLOGGDESIGN!

Hørte jo på mine kjære lesere og tok fargen gul. Som jeg har sagt mange ganger så blir jeg utrolig fort lei av ting. Men skal prøve å holde på dette designet en liten stund til. Kommer sikkert et til i løpet av sommeren (kanskjeee)

(Nå har design bloggen min fått det gamle designet mitt) gamle
Nye
Ble sånn passe fornøyd egentlig. Ikke akkurat så ''spennende'', men det holder til meg.

Likte du det gamle eller nye best, og hva syns du om det jeg har nå?

JEG LEVER SOM EN HAMSTER

Heisann! Nå byner jeg å kjenne at det byner å bli lite liv i meg. I natt så har jeg: * snakket i tlf med Hilde 1time eller over. *rensa bur. *jogga en liten tur (believe it or not!) okei.. sånn 40m ellerno ned til krysset. *laget ny header og nytt design som har tatt nesten fire timer! *spist en hel korg med jordbær. * prøvd å tatt hevn. Nesten hver dag ca klokken 12:00 - 13 har jeg fått en tlf av Hilde, kooom på datan, det er viktig. Stakkars meg, kan ikke la være at gamle folk vil sove i fred når de er oppe hele natta. Neida, men hun tok ikke telefon.

Ellers driver jeg å rydder i den cam mappa. Og fant noen urgamle bilder! Selvom noen er fra i dag og i går da, haha.


Jeg lever som en hamster overskrifta. Hvorfor? Jo, jeg hadde en hamster en gang. Og den sov jo hele dagen lang, eller den var ute av det lille huset (da sier vi at det er rommet mtit) og gikk i den doen sin (badet), så til matskålen (kjøleskapet). Fant seg mat og la seg igjen. Er nok visst nesten det samme med meg. Bare at jeg ligger å ser på ghost w også.

Haha, drit kjedeligt innlegg. Men har ingen verdens ting å gjøre akkurat nå. Når jeg sier ingen verdens ting så mener jeg det! Hallo, jenta i den svære lilla teletubbi klompen sin er på nettby! Haha, lol.

Hva gjør du når du kjeder deg?

JEG VIL HA NYTT DESIGN!

Har en liten plan om hvordan det skal være, men hvilken farge? Tenkte meg noe lyst og sommerligt.
 Forslag? (gjerne fargekode også)

MAN ER IKKE EVIG UNG

Blogg VS blogg, stem på meg og få en kommentar tilbake. TRYKK HER


Haha så bra, må bare le! (Fant den på søskenbarnet mitt sin blogg) trykk her

Britney Spears og Madonna

Hva syns dere, komisk eller hva?

INTRO TIL VIDEOENE

Blogg VS blogg, stem på meg og få en kommentar tilbake. TRYKK HER


Beklager igjen for lite blogging i går. Ikke alltid jeg har like stor blogglyst. Vurderer og lage ny header og nytt design snart, byner å gå lei!
I natt så lagde jeg en intro. Har selvfølgelig fått idên min fra min store bloggkilde Hilde. Om dere ikke vet det så går jeg veldig fort lei av ting, så hvor lenge jeg kommer til å ha denne introen vet jeg ikke. Men kos dere imens:Sangen er av Shania Twain og heter that don't impress me much. Uansett om den er ut eller inn, jeg liker den! Mixa den litt sammen også.

Hva syns du om introen, skal jeg bruke den?

OUTFIT - MY JUMPSUIT

Hei, for ikke så lenge siden bestemte jeg meg for å hive meg på bølga jeg også, å skaffe meg en jumpsuit. Liker den veldig godt, men etter min smak går jeg for de enkle. Er ikke så veldig glad i så mønstrete, sier ikke at de er stygge på andre folk. Men jeg kler det ikke. Så jeg gikk for en enkel en.


Ga bare 149 for den, på Bik BokTass ♥


Ekte rose!


Har du jumpsuit, liker du mønstrete eller enkle jumpsuit?

HVORDAN SKRIVE VED SIDEN AV BILDET

Blogg VS blogg, stem på meg og få en kommentar tilbake. TRYKK HER


Hei, god morgen! Overraska over meg selv idag, la meg når klokka var 05 i dag tidelig og sto opp mellom tolv og halv ett. Da bynte jeg å lese gjennom kommentar, noe som jeg bare elsker♥. Da var det et spørsmål om hvordan jeg klarte å skrive vedsiden av bildet og det skal dere få vite nå.

  • Første du gjør er å laste opp et bilde som vanlig. (Bruker Hilde og Borghild som eksempel)Så ser du i hjørnet der står det ''HTML av/på''

  • Da trykker du der det HTML av/på står. Da ser det slik ut:

Så setter du inn denne koden: align="left". Vil du at teksten skal stå på den andre siden er det logisk å bytte ut left med right. align="left" setter du inn etter Height i HTML-koden

  • Etter det trykker du igjen på HTML av/på og WAALAA. Da kan du skrive hva som helst ved siden av bildet


Hhahaahahhaha, håper dette var til hjelp! Nå er det bare å skryte til alle vennene sine da, mohaahhaha! Tulla, men håper dette var til hjelp for dere som ikke kunne dette.Noen som lurte på hvordan jeg får bilder i sidemenyen. Kanskje jeg viser dere det senere også? Når det kommer til forklaring skal jeg ikke akkurat skryte av meg selv. Men håper at dere skjønte dette.

Fikk dere det til?

OUTFIT 8.JULI

Blogg VS blogg, stem på meg og få en kommentar tilbake. TRYKK HER


Tok mitt første speilbilde som jeg legger ut på bloggen, juhuu!

Bruker EOS d1000

Heihei alle sammen! Kan byne å fortelle hva jeg har gjort idag. Jeg og søskenbarnet mitt har jo nyta hele dagen ute i sola. Vet dere hva jeg har bestemt meg for? Dette året 9.kl gidder jeg ikke å bruke brunkrem eller pudder. Vet ikke hvorfor (kanskje den 6.sans haha) føler ikke for å bruke det lenger. Så derfor skal jeg bruke det meste parten nå, bare for å bruker det opp. Har gjort det på bildene over.

Når jeg var hos søskenbarnet mitt ble jeg fora som en sau med masse mat. Men det var deeeeilig. Så har vi gått tur og vassa, men det endte til å sprute på hverandre. Så jentesnakk. Senere skulle vi gå tur med Sjøna (hunden hennes) Og jeg er så vandt med Tass, han går jo når jeg går. Og løper/jogger i det tempoet jeg løper/jogger i.
Så jeg skulle prøve å jogge litt da fordi søskenbarnet mitt sykla. Gjett hvem som for som en rakket oppover hele fortauet og nesten tryna + løpte over masse småstein. Jodaaa, meg!

Kjolen er fra Gina Tricot. Tilbud 99kr

Hva har du gjort i dag, hva syns du om antrekket?

STEM PÅ MEG OG FÅ EN KOMMENTAR

Hei og beklager lite blogging idag. Har vært ute med søskenbarnet mitt og hva skal jeg si? Nyta været. Når jeg leste kommentarer i sted fikk jeg vite at jeg var med i blogg vs blogg hos Kristine. Sjeldent jeg blir med i sånne VS'er.
Så da lurte jeg på om DU ville stemme på meg? Det er meg mot Hilde, hun er veldig god blogger selv. Så er spent på resultatet.
Jeg er så snill, så viss du stemmer på meg gir jeg deg en kommentar tilbake
.
Skriv i kommentarfeltet at du har stemt på meg, så far du en kommentar.

STEMM HER

(kommer bilder og outfit senere)

HÅRVIDEO

Hei og god morgen! For ikke så lenge siden våknet jeg av en melding av Hilde. Så jeg tenkte bare, blææh klokka er bare 07 på morgen. Klokka var jo 13. Jeg som hadde tenkt å være sporty i dag. Alltid sånn på natta så tenker jeg at jeg skal våkne klokka 06 og ta meg en joggetur som varer en halvtime. Men skjer det?! ALDRI. Hver gang jeg sier det til Hilde så er det:- HAHAHA, du!? Jogge, drem on da! Uff, ingen som vil tro meg. MEN en vakker dag skal det skje.

Igår natt lagde jeg hårvideo. Og var egentlig ganske trøtt og sliten, så derfor hører jeg sånn eeh, eh, daff ut! Lyden blir borte litt i videoen en plass. Har ikke peiling på hvorfor, men dere får kose dere med det jeg har :-))


Haha, må bare le. På starten her ser dere håret mitt uten at det på en måte er ''stort'' som alle kaller det. Føler meg naken viss jeg ikke har det slik som jeg pleier å ha det. Noen som vet hvem Eli Hagen er?, hun har sånn digert hår (haha). Blir ofte kalt det av mamma.
Må også beklage at den ble så lang. Har ikke en unnskyldning, men klarte ikke å gjøre den kortere.


Hva syns du om videoen, fikk du noen tips?

JORDBÆR, SUKKER OG MELK

Mmmm, elsker det. Så jeg må sette stor L på Like!like or dislike?

KAKETRYNE, BOKSTAVELIG TALT!

Linker til http://beritjg.blogg.no/ som hadde rett om hvem som har bursdag i dag. Det er marsvinet mitt Mia. Gjorde det rettferdig med å trekke på random.org.


Noen ganger ser dere på TV at de moser trynet sitt i en kake. Jo, det har jeg prøvd i dag med en sjokoladekake.
Her er et bilde før de kom, og se så ren jeg er!


10min senere. Haha. Gjorde det ikke fordi jeg ville heller. Jeg har to venner som er helt kjedelige når det kommer til å synge bursdagssanger. Så jeg kom med en trussel: - Enten så synger dere, eller så...så.... moser jeg trynet mitt i kaka!  Det trodde ikke på meg, pyyysj det gjør du ikke alikevell, sa de. Haah, endte opp med at jeg hadde trynet fult av glasur og sang alene.


(Noe som irriterer meg med denne kjolen er at den glir nedover. Den er fra Vero Moda viss noen lurer.Ikke bare trynet mitt, men ææsj nesen min også.
Takk til Stig som var fotograf!

Har du prøvd dette før, liker du sjokoladekake?

GJETT HVEM SOM HAR BURSDAG!

Noooop, ikke meg!Litt av dagens antrekk.


Mista to framtenner, peeent :))
Hint, hint.

Har dårlig tid, men fikk tatt noe bilder

Hvem tror du har bursdag? (Linker den som har riktig og jeg vil ha navn!)

BRA DØGNRYTME?

NEI tror ikke det! Jeg kommer så til å slite når det kommer til det som heter skole, men hey! Lenge igjenn så ikke tenk på det med å stå opp tidelig, lekse og alt det negative med skolen. Lenge leve B-menneske når det er noe som heter sommerferie!

Bildet forklarer det meste, så trenger ikke å skrive noe mer.


Kjeder livet av meg her! For ikke så lenge siden var jeg ute å rensa bura til marsvina mine, var egentlig skummelt. Kjeeempe mørkt, haha! Neida, men jeg må til et slikt jorde for å plukke gress. Masse brennesle var det også, selvfølgelig så var jeg deres offer. Heldigvis er det noe som heter alovera. Og ikke nok med det. Har til og med rydda rommet mitt , å tørka støv. Gjett om jeg kjeder meg da!

B, eller A-menneske?

SVAR PÅ DAGENS LESER SPØRSMÅL

Hei! Legger mest merke til at jeg får mest spørsmål om redigering, koder og håret mitt. Men nå tar jeg håret først og får se om jeg tar de andre senere.

Har du noen gang farget håret? Nei! Har aldri farget håret, og har heller ingen planer. Eller...i 5.klasse (?) Så hadde jeg lyse tupper, og i 6 eller 7.klasse(?) hadde jeg lyse striper. Husker ikke helt når det var, men aldri farget hele håret.

Hvordan får du så fint hår? Sånn at det kommer oppover liksom?
Heha, gjør egentlig ikke sååå veldig mye med det. Har en video, men kommer flere snart!

Ka slag shampoo/balsam/hårkur bruker du?
Istedenfor for å bare gi dere svaret på det, skal jeg vise dere ALT jeg bruker på håret mitt:

Ikke mye. Der dere ser den Elvital balsamsprayen står det noe helt annet. Fordi den er kjøpt i Filippinene. Koster jo en formue i Norge, så gidder ikke å kaste bort penger på det. MEN VENT! Den geniale hjernen min (haha) har klart å tenkt ut noe helt på egenhånd. Du bare blander en del balsam og vann og rister det. Haha, det funker! GOT2B HÅRSPRAYEN er seriøst den beste etter min mening. Beste hårsprayen jeg har hatt, tro meg jeg har hatt mange! Den gjør halve jobben min med å få volum i håret.

Så har jeg fått et spørsmål om hvordan jeg får håret slik (på mail eller MSN):Har et svar: Det skal dere få vite i morgen eller i overimorgen, for da kommer det helt sikkert en video. Men lover ingenting. Hater når jeg lover noe, så plutselig blir det ikke noe av det. Men prøvde, det skal jeg!

Hva syns du om svarene, noe mer du lurer på? (skal prøve å svare så godt jeg kan i kommentarfeltet)

HEADER OG EN MUGGEN FØLELSE

Hei! Nå legger jeg ut Hilde sin header på bloggen min. For det som er dumt er at hun alltid er på dataen når jeg ikker er det, eller omvendt. Når vi har planlagt å være pålogget samtidig får jeg alltid besøk. Men nå legger jeg den ut. Okei nok snakk om det.

Btw: Sjekk ut innlegget til Hilde HER blir helt rørt <3Har en litt muggen følelse av å være blogger. For jeg skrev et innlegg som jeg kanskje angrer litt på, men som gjorde at jeg fikk bedre selvtillit til negative kommentarer og selve bloggen. Etter det jeg tenkte, syns jeg at blogg var som en dagbok og jeg skrev mine egne meninger. Men, kan visst ikke skrive alt jeg vil. Mange ganger har jeg tenkt og sagt - jeg vil slette bloggen. Det kommer jeg til å angre på. Det værste er at det innlegget som ikke er glemt går utover venner. Jeg kom til en seriøs samtale og personen vil ikke si et ord bare: nei, nekter du bare skriver det på bloggen.

Da får jeg en muggen følelse. Jeg vil heller slette bloggen og beholde vennskapet. På skolen merka jeg fort hvordan det innlegget påvirket eller hva jeg skal kalle det folk på skolen. Først var det en som ikke ville snakke med meg lenger, så to, så tre... Men jeg stopper det snikk-snakket her for jeg vet hvor mange folk fra skolen som leser bloggen. Poenget mitt er at jeg får en muggen følelse av at folk ikke vil snakke følelser, problemer, hemmeligheter med meg bare pga bloggen min. Men vet dere hva jeg har skjerpa meg, og Uansett om folk kaller meg stygg, hore, tragisk og alt det der. Da har jeg nok selvtillit til å si - Hei, du! Jeg bryr meg ikke. Bloggen er min hobby og jeg sletter den ikke, utenom om det står mellom ekte vennskap!

Hva syns du om headeren jeg har laget til Hilde, har du den tanken om at du vil slette bloggen?

Og det viktigeste spørsmålet: har du god selvtillit til negative kommentarer og blogging?

EN STOR INSPIRASJONSKILDE

Still meg dagens leser spørsmål HERHei! I dag starter jeg som vanlig med å lage meg frokost og kakao, og ikke minst ser på et par ghost whisperer episoder. Og der har Jennifer hovudrolla som Melinda, da la jeg merke til en ting! Hun hadde nesten lik kjole som meg, og volum i håret. Tenkte jeg at jeg skulle prøve det samme.Ble ikke så stor forskjell, men det dere skal vite er at inspirasjonskildene mine kommer fra hun. Sminken og volum i håret.

Kan ikke tro at jeg legger det ut, men hadde det ikke vært for Jennifer Love Hewitt hadde jeg sett slik ut:

Forferdeligt bilde, men det er faktisk fra 7.klasse. Oooorgh, æsj og mange slike ikkeliker lyder. Kan ikke fatte at jeg har forandra meg så mye på bare et år!

Her ser dere at jeg har tupert håret. 1, 2, 3 fikset på 2min. Haha, slurvete i dag.


Pleier ikke å gå slik til vanlig, men skulle prøve å ligne på Melinda Gordon, hehaa!


Nå er Stig her igjen, og sitter vedsiden av meg å frister meg med burn. Vi skal snart se på en...eh, eeh en film. Sier mer senere. Pluss at han gjør narr av musikken på mobilen min som er fra forige århundre. Noe jeg ble VELDIG GLAD FOR! Var at han sa slik: Caro, hvordan går du kledd i dag? du ligner på hun på ghost whisperer.

Hvem får du inspirasjon fra, hva gjør dere idag?

STILL MEG DAGENS LESER SPØRSMÅL

Nå kan dere stille meg spørsmål om hva som helst. I kveld så velger jeg et eller to spørsål som jeg skal svare på. Idên har jeg fått av xflwrpwr.


Har lært meg noe nytt i photoshop som jeg skal vise dere etterpå :D

Still meg dagens leser spørsmål om hva som helst!

SOLFYLT DAG I BILDER

Hei og hopp alle solstråler! Ja, dere kan jo bare skyte meg for at jeg ikke blogga i går. Bortsett fra et bittelite innlegg. Grunnen var jo at jeg våkna ganske sent. Gikk ned til Frøydis siden hun forlatte meg, og dro til Oslo igjen. Så da spilte vi monopol i et par timer og gikk ut i fin været, solfylt og alt var toppers.Så kom søskenbarnet mitt hjem etter jobb og ble med.


Haha, her ser dere mitt dådyr blikk, eller hundevalp blikket. Er det noe jeg har innmari lyst på så er det bare å komme med dette blikket. Bare det hadde  funka så.......


Telefonbokser er kuleeee
Hunden til Frøydis (Smilla)


creepy girl behind you!


Så var det til Vinstra for å si hade til Frøydis.


Hehe, Frøydis skikkelig careface
Så var det drama queen...


...okei, har vel kanskje ikke noe å si selv? (Legg merke til handa til Frøydis som jeg har hatt på en firkant rundt)


Hvorfor kunne jeg ikke blogge på kvelden etter hun hadde reist? Jaaaa.. hvorfor det? JO. Endelig kunne jeg få litt alenetid med pc'en. Døra smeller opp, HEI CARO! Bli med å bade da! Gjett hvem, Stig. Da ble det nok bading, så kom Hilde og lillebroren hennes.

Når vi var ferdig med å bade, så hadde jeg endelig tid til å blogge. Bare et par meter unna huset, så snur jeg meg og  får et digert ansikt i trynet som sier BØØ! Jeg skriker og skvetter hundre meter opp i himmelen (haha) STIG! Igjen så har vi hatt det morro en laaang stund. For han ble her ganske lenge, men morro var det!

Hva gjorde du igår, hva syns du om bildene?

SE GRATIS FILMER PÅ NETT

Hei! Nå har jeg funnet en side som er nesten lik spofity, bare med filmer. Snakker om Voddler.com der kan du se gratis filmer, men noen koster litt penger (20-40kr). Du laster ned det en gang, også kan du se så mange filmer du vill.
Bruker du Voddler.com?

PHOTOSHOOT; MIA OG KIKO

Heihei! I dag har jeg det utrolig store daffe trynet mitt og har rett og slett ikke orket å ta bilder av meg selv. Ikke verdens undergang da. Da har jeg leid inn to nye modeller for meg, neida mine to søte små. Kiko den svarte og hvite, Mia den gråe. Det er marsvin viss noen lurer.

Noen av bildene ble ganske like, gjett hvorfor?! Etter 2min var batteriet utlada. Blæh irriterendes. Men kos dere med de jeg har! :))Pynta seg litt fordi hun har bursdag om to dager, hehe.
Btw: Skal fortelle dere noe veeeldig interessant! Neida, har bare nytt profilbilde. Viss du er en av de nyeste leserene så kan du se outfitbildene og hvor de er fra HER!!!!!!!!!! (Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad)

Hva syns du om bildene, irriterer det deg når batteriet til kameraet er utlada?

LIKE OR DISLIKE - SVENSKT GODTERI

Nam! Nå er det endelig masse godteri i bollen. Det betyr at bestemor som jeg kaller mimmi har vært i Sverige på godisfabrikken. Mmmmm.. så nå skal jeg kose meg!

Til og med en som skal forestille en vannmelon, ser ikke ut som det på bildet..jaja, smaker rart også.


Kjenner dere meg godt, så kommer jeg til å sitte fremfor TV'en med den digre bollen å se på ghost whisperer :D

Hva syns du om svenskt godteri, like or dislike?

VIL DU HA EN KOMMENTAR?

Hei og god morgen. Dette blir et kort å litt kjedeligt innlegg. Viss du TRYKKER HER, og følger meg på bloglovin. Så gir jeg deg en kommentar tilbake. Eller viss du har bloglovin så kan jeg følge deg også. Skriv i kommentarfeltet om du har fulgt meg der :))

FLODE OG HUMLA

Hei og god kveld! Nevnte navnet ''Flode'' i det forige innlegget og det er en hund. En veldig stor en til å være dags (har ikke peiling på hvordan man skriver ''dags''). Han er ikke særlig fotogen, så derfor tok jeg mest bilder av Humla den andre hunden.

Før jeg visste at hunderasen hette dags, så kalte jeg de pølsehunder. Hehe, og det er en del som sier det. Jeg spør syns du de er søte? Svar: Njaaa, de har forma som en pølse. Stakkars, syns de er søte jeg :-))

Det er en del bilder av dyr på bloggen min, men det er fordi jeg elsker dem <3En ting som irriterer meg med denne hunden (Humla). Hun skal alltid og da mener jeg alltid slikke deg i trynet, armen, eller foten.Så nå spør jeg: Syns du dagshunder er søte eller bare ligner på pølser?

BLOOPER

Heisann! Her ser dere et ganske så normalt bilde:Legg merke til bakgrunnen haha! Skikkelig blooper av Tass.Så zoomer vi en liten bit til:

Sjeldent jeg får slike bilder av han, men tnåå uansett hvilken bilder jeg tar så blir han alltid søt ♥

Nå skal jeg ut å gå tur med Flode i regnværet. Hvem er Flode? Vi er gift, neida. Det skal jeg fortelle dere senere. Snakkes!
Vet ikke hvorfor jeg spør, men hvilken dyr har du?

WHITE OUTFIT

Heihei alle cutier som leser bloggen min! Nå skal jeg fortelle dere noe jeg IKKE HAR GJORT I HELE SOMMERFERIEN! Jeg sto opp eller vekt klokken 08:00! Hørte bare at det banka på vinduet mitt og det var bestemor (Vi er naboer noe som er veldig koseligt) og lurte på om jeg ville hjelpe Bjørn (onkelen min) med å klippe gresset. Sa ja og har klippet gresset i HELE TRE TIMER! Etter det har jeg ikke gjort så masse, bada litt og har fikset meg. Og her er dagens outfit:Ble mange bilder...haha! Fordi jeg ikke har så mye å gjøre nå. Så hvorfor ikke ta bilder? Uansett så klarte jeg ikke å bestemme meg hvilken jeg skulla ta. Så tar heller med de fleste!
Som sagt hadde jeg ingenting å gjøre så jeg var skikkelig awesome å stirra i veggen kanskje 10min? Og da tror jeg det var Katy Parry(?) som brukte en banan som tlf, sef så måtte jeg også prøve! :D♥ elsker mine kjære lesere (vind i håret btw)


Og ikke minst, jeg har kjøpt meg gladiator sko! Selvom jeg likte best de jeg og Anh så i gågata. Buhuu :(
Men desse kjøpte jeg på spennæ gæern salg, tror de koster 499kr ordinær pris. Men mohahha jeg fikk kjøpt de for 299kr.

Tunika/genser: LMC (love my clothing) | Gladiator sko: DNA | Hårbøyle med sløyfe: Bik Bok

Hva syns dere om antrekket?

VELKOMMEN TIL CARO'S SKJØNNHETSSALONG

Okei, nå som jeg har hatt en prøvekanin som heter Kristine har jeg innsett et skjult talent av meg som har skriket ut av å få komme ut til verden. Jeg gir DEG en manikyr og napping av øyenbryn! Juhuuu, du blir pener en aldri før. MEN vil du ha min ekspertise som jeg ikke er helt sikker på om er et ord skal det koste prisen. Etter to min så hadde Kristine spredd det over til....... hva skal jeg si HELE VERDEN. Og etter det var det kø utenfor huset helt til Langtvekkistan. SÅ OM DU VIL HA MIN PROFOSJONALITET må du ringe 91804494 et år før du får timen. Jeg tar ca 500kr i min med napping. Så lykke til og håper du stikker innom!Toppen av det hele spanderen JEG gratis kjærlighet....


som gir deg en annen farge på tunga!


MEN VENT! Jeg har jo ikke sagt hvor jeg bor! Hvordan skal jeg forklare? Får prøve. Først så kjører du to mil til venstre, så fem meter fremover. Når du ser et lilla hus kjører du til høyre for huset og fortsetter 8 mil fremover igjen. Da tar du å kjører mot sola eller månen og følger den til du ikke ser den mer. Håper du finner frem!

Vil du ha min ''ekspertise''(haha), skjønte vel at dette var tull?

TRE NYESTE KJOLER

Hei alle sammen! Nå sitter jeg her med Kristine. Hun har vert og besøkt skjønnhetssalongen min. Skal fortelle dere senere. Men her får dere se noen av kjolene jeg kjøpte når jeg var i Sarpsborg.

(Ble noen ufokuserte bilder og noen ikke så ''fine'' haha. Fordi fikk dårlig tid i å ta bildene)

Vero Moda.
 

Gina Tricot (50%)


Bik Bok (50%)


Hva syns du, hvem likte du best?

VIDEO - OND LATTER OG LITT MER

Her kommer enda en video av meg og Anh. Det var et kvarter til skobutikken opna, den som har de ULTRAA fine skoene. Blablaaa, så skal jeg ikke drømme om de skoene mer. I have to move on! Selvom de var veeeldig fine, ok skal slutte! Enjoy videoen.Har du ond latter noen gang, hva syns du om videoen?

SNAKK OM SKILLE!

Hei! Dagen jeg og Anh var på shopping, så døgna vi. Noe vi aldri skulle gjort. Det var noe vi ble sinte for og det kommer video snart. Men når vi kom hjem var sola kjempe sterk. Så skulle vi sole oss, tvingte Anh for hun vil ikke bli brunere. Men vi skulle sole oss ca 10min var planen. Neida! Vi sovna ute i sola 1time! Jeg har ALDRI I MITT LIV sett noen som blir så fort brun som Anh. Hun hadde digre skiller. Ikke verdt å vise mine for de syns knappt!

Hun bruker ingen produkter. Ikke engang solkrem, men hun har bare så stor flaks!
Blir du fort brun?

COLLEGE JAKKE, HOT OR NOT?

Hei! Idag har jeg vert på Vinstra en liten tur skjønner ikke helt hvorfor. Bare ble med, okei hadde lovet Frøydis å bli med å hente hunden hennes. Så var vi en liten tur på Kiwi og tok to kjappe bilder:


Btw: Han gutten i bakgrunnen er skikkelig KUL!

Selvfølgelig et bilde av meg som blir slik ondskapsfult, haha! Frøydis skjønner ingenting stakkars........mohahaHar foresten kjøpt meg college jakke i Sarps! :-DDD Har ønska meg det lenge nå. Gikk med college jakke, doughnut og sjokolade drikke i handa når jeg var på senteret. Mangla bare converse sko så hadde jeg vert skikkelig ''amerikansk'' ifølge Frøydis, haha!

Hva har du gjort i dag, college jakke hot or not?

SHOPPINGTUR I VIDEO

Heihei alle sammen og god morgen! Dere har sikkert fått med dere at jeg ikke har blogget fordi jeg har vært i Sarpsborg?. Da har jo jeg og Anh farta rundt i div kjøpesenter eller andre plasser (amfi, storbyen, torvbyen.....). Og ikke minst gågata der de hadde verdens FINESTE GLADIATOR SKO! Er ikke kjempe glad i gladiator sko, men åsså DE jeg så slo alle jeg har sett! Men, bam, bam, baaaaaaaam. Butikken opna og de kosta over 1000kr! Men ååh, det var verdt pengene. Men nekter å kjøpe så dyre sko + at de hadde ikke i str min. Trist, skal sørge til alle dagers ende. Tulla! Kos dere med videoen!

Skoene var seriøst verdt å si - ååååh så fine, herregud, må kjøpe dem! Buhuu fineste sko ever!


(Hater at det må komme de styggeste bildene av meg på starten viss dere skjønner)
Vet ikke hvorfor lyden ble borte på slutten, jaja!

Shoppa i det siste, hva syns du om videoen?

Arkiv


2017
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2016
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2015
April, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2014
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2013
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2012
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2011
Januar, Februar, Mars, April, Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember

2010
Mai, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Desember.

hits